Happy new (better) year!

Gott nytt år då allihopa, jag ska sätta fart här, gah, puh, stånk, stön, å fixa med allt som ska fixas. Dock blir det ingen erotisk eller exotisk speciell nyårsmiddag, vi funderar helt resolut på att köpa hem pizza på hemkörning.. det funkar ju det med.. :)

OH what a beautiful night!



(det här är inte ett dåligt kinesiskt fyrverkeri det inte...) Vackert!

Voi voi voivutto eller nåt

Men seriöst, vad har jag gett mig in på??? Jenny å Anna kommer efter jobbet, ca kl 18, vilket betyder att jag måste ta hand om disken, resväskan, tvätten och dammsuga innan dom är här helst..

ååååååååh vad jobbigt.. men är väl bra att det blir gjort.

Hur fan ska jag hinna, ska ju till The Globe också..

Snipp snapp snut, så var sagan och året slut..

Treo, omega 3, echinacea, p-piller, antidepp och frukost, nu ska vi se om det botar skallebanken skapad av 5 glas vin i natt. Dock små glas, men ändå. Var ju inte det som var meningen när jag köpte den där bibben igår. Men drickas upp ska det ju och varför inte när man har roligt framför datorn, man behöver ju inte gå ut för att ha kul ibland. =)

Satt uppe å chattRade med Johan i Vallentuna (a.k.a Sven Wolter, Jacob Eklund, Jack Sparrow m.m) över msn till 5 i morse. Herre min je, tiden bara gick så jäkla fort, å jag skrattade som aldrig förr. Han e så jävla bra på att härma olika röster, och gör ju t.ex. sven wolter helt grymt bra och kapten Jack sparrow. =) så vi satt å chattade å snackade tele om vartannat, och skickade röstklipp över nätet till varandra och drygade oss. Ja lite roar dom ----?, hm, hur säger man i talesättet? =)

Sen ringde jag skyddat och fick äntligen tag på darling. Han var som vanligt hos A, och låg nog och sov när jag ringde. Frågade hur han mår och sen frågade han tillbaka hur jag mår.. men han trodde nog jag var nån annan.. Hm,  undra vem!? Jag frågade iaf om han hörde vem han pratar med... och sa som det var att det varit jobbigt när han bara försvunnit.. m.m Jag fick väl ett rätt logiskt svar tillbaka antar jag;

-"Ber man nån dra åt helvete så drar dom åt helvete.." *klick* så la han på. 

Jaha, okej jag kan förstå resonemanget men ändå inte.. Känner mig nöjd ändå att jag fick höra hans röst och att han lever. För jag har varit orolig när jag inte hört nånting alls.. Det var skönt att äntligen få säga hej och prata några ord.

Avslut, jag vet faktiskt inte, men det känns så otroligt mycket lättare i mitt hjärta idag trots allt. Saknar- japp det gör jag, men jag kanske måste gå vidare, han har ju inte visat eller gjort nånting för att få mig tillbaka, så han tycker nog det är bäst han med verkar det som, faktum är att jag är X antal % säker på att han träffat nån annan, känns som det iom att han inte hört av sig en endaste gång, och ändå sa han att han älskar mig månaden innan det..

jaja.

Nu ska jag dricka upp mitt chai sen gå till Globen och handla hårfärg. Måste ju piffa till mig lite inför ikväll antar jag.



Kitsch å gammal parfym













4711 Original Eau de Cologne började tillverkas 1792 i Köln på 4711 Carillons gata av Wilhelm Muelhens. Han fick receptet av en kartusianmunk som bröllopspresent och det sades vara receptet på "aqua mirabilis", mirakelvatten som kunde användas både invärtes och utvärtes. Han startade tillverkningen och det blev en stor succé, även dåtidens stjärnor som Goethe och Richard Wagner använde den troget.

Receptet är fortfarande en hemlighet, men det görs på essentiella oljor för de aromaterapeutiska egenskaperna. Från början använde man ju den både utvärtes, men även invärtes. 1810 bestämde Napoleon att alla hemliga recept för invärtes bruk skulle offentliggöras, därför bestämde Wilhelm Muelhens att den bara skulle säljas för utvärtes bruk.

Toppnot: bergamott, citron, apelsin och petitgrain
Hjärtnot: rosmarin, lavendel och rosor
Basnot: mysk och neroli
--------------

Funderar på att köpa på nätet bara för att flaskan är så fin å kitschig, ett plus om den luktar nice!! :) Har för mig att jag sett den nångång och luktat i nån butik.. Otroligt läcker iaf. =)

Bu eller bä?

Hade inga planer alls på att hitta på nåt imorgon, faktum är att jag tänkte fira själv, här hemma med katterna, bara jag, dom och soffan. En aning tragiskt kanske vissa tycker, men jag tycker Nyårsafton är så överskattat, precis som alla andra röda dagar..

Var i city i eftermiddags med Cindy och köpte svarta "fin-byxor", jeans och skor, allt för 649 kr.. Fynda e man bra på :).Okej det blev en bib (bag in box) också ifall att det händer något otippat imorgon. Fick ju lite pengar i jul så jag tänkte passa på att unna mig att shoppa lite annat än mat för en gångs skull.. Och det blir nog partajj imorgon ändå, fast jag tänkt nåt annat.

Jenny och Anna kommer hit när dom slutar jobba och sen drar vi på fest med antingen Ztaphy å co eller Petter å co, vi får la se hur det blir, vad som känns skojjigast. Men Harry B James och sen Rocks låter helt okej för mig! =) dessutom bor ju Staffan granne med mig så det blir nära och bra känner jag och längesen vi sågs. Så det vore skoj.

Helst av allt hade jag velat fira med pojkvän, och trodde det skulle bli så i år. Jag såg mig och darling fira tillsammans och skåla in det nya året ihop vid midnatt. Men nej, han är inte min längre, vet inte om han är nån annans heller, vet ingenting för jag har inte hört nånting ännu. Inte ens ett God Jul tillbaka, och det känns ledsamt såklart.

Det är jobbigt att inte veta, för det känns ändå som han vill hålla kvar mig när han varken säger bu eller bä.. och i och med det så håller även jag fast vid honom även om det sakta börjar bli lite lättare nu.. att släppa taget.. för jag antar att jag måste det- eller?

God fucking jul är slut för i år.

Ja det var det. Nu är julen över för min del.

Jag har kommit hem och landat med lite mer pengar på fickan, tack mamma, och tack pappa, en mysig hello kitty-pyjamas rikare, tack syrran, och en massa jul-stutar fetare. Negativiteten har flödat som vanligt, stressen likaså, och igår längtade jag riktigt riktigt mycket efter att tåget skulle komma och ta mig hem. Visst var det mysigt också att träffa alla, absolut, så det känns alltid en aning vemodigt ändå att åka ifrån alla, för man vet aldrig när man ses igen.

Överlag har julen varit helt okej ändå. Jag har ätit god mat, träffat familjen och det finns så många andra som har det sämre, så jag ska inte klaga, nej.

Mina fisar luktar kalvsylta och rödbetssallad fortfarande.. mm jammie. Nu blir det porter-stek, med potatis och massssssa gräddsås som mamma lagade igår, min absoluta favoriträtt, som jag fick med mig hem i matlåda. ;-)

ciao.

Home Sweet Home

 
Hemma igen, å jag är sååå slut i rutan. Nu blir det sängen och hoppas på att katterna vill krama mig tills jag somnar.

I´ll be back.

Var e Fjant?

 hääääär mamma!

Hoppas verkligen dom inser snart att Trolltyg i Tomteskogen borde gå varje jul precis som när jag var liten. Det är ju sååå bra. Klart bästa jul-tv-tittandet.


Merry fuckin´Christmas 2 ya all.

Merry new year and Happy.....No wait..Happy merry and a new christmas..  Shit no, that ain´t it..
 Uuh, merry Happy new and....


GAh Fuck It- you know what I mean!

Friends

R.W. Emerson - Enda sättet att äga en vän är genom att själv vara en.


Gogumman då!

Cindy säger:

fast jag gillar dig. Du får va så speciell du vill. Mycket det jag gillar hos dig. Du är som du är och står för det...


naaaw, va go du e!! Jag gillar dig med vännen!!


Scrapbooking

har jag börjat lite med. Egentligen innebär det ju att förstärka foton och bilder i fotoalbum och göra fint men jag anser även att det här är scrapbooking. Klippa, limma, fnula med småsaker och papper och (försöka) göra fint..

Roligt, tidskrävande och fantasifullt utan gränser. Men inte så lätt som det kan se ut. Man får fantisera och öva..  

Här är mitt andra kort som jag gjort. Mitt första fick Cindy ikväll. Ska väl försöka tillverka lite till när jag känner kliet i fingrarna. Det här ska mamsen få när jag kommer "hem" till norr på julafton.

 

Lyxhora

Byta julklappar och dricka glögg är mysigt och det har jag och Cindy gjort ikväll. Fick en söt chokladkaka också bara för att jag mått skit, det var fint gjort av henne!!

 I julklapp fick jag en söt liten börs från indiska med värsta kitshiga leopard-armbandet i- stencoolt.
 Nu kan jag gå runt å se ut som en lyx-hora från Östermalm hädanefter. ;-)

 

Alternativ avliva/skänka katt finns inte på världskartan

Nä det här är inte sant! Bara för att jag kom igång och dammsög och var så duktig istället för att lägga mig och sova, så regnar det nu. Jag går runt här irriterad i bara trosorna, svettig å jävlig å nyser å fnyser. suck, kunde det inte få vara fint idag? Nä icke då. Snorar fortfarande, men jag skulle tro att det blir bättre nu efter ett varv med dammsugaren, det blir det alltid. Skulle mina allergitester visa att jag inte är damm-allergiker då blir jag mäkta förvånad. Vad kan det då vara förutom katterna? Men det har jag ju också testat och är så jävla orolig inför imorgon att jag är allergisk mot mina "barn". Vet inte vad jag tar mig till då, men vill ju inte må dåligt resten av livet av trötthet heller.. FAN. Men nä, katterna stannar. Då får jag börja leta en större lägenhet och bättre jobb och pengar istället.
 
Alternativ avliva/skänka katt finns inte på min världskarta iaf! Skaffar man djur får man stå sitt kast, ingen skänker väl bort sina barn om dom inte passar? Så tycker jag människor borde tänka lite oftare när det gäller husdjur, inte bara skaffa katt eller hund, så är dom gulliga i några år tills man själv förlovar sig, får barn eller nån annan anledning, och skänker bort eller avlivar sitt husdjur. Sorry mina vänner, jag kan förstå att vissa kanske blir upprörda nu, men nej det är inte fine med mig. Okej, jag kan höra tusen anledningar nu, vi har inte tid, den har det så bra där den är nu, bla hej bla ha, ja, men då kanske man inte skulle ha skaffat husdjur från första början om man inte förstår att en katt kan leva i 20 år.. Lite det som är poängen. Föder man barn tar man hand om dom, köper man katt eller hund tar man hand om dom. 

(aja, detta om detta)  hoppas ni inte är alltför griniga nu på mig, men jag tror ni hajjar poängen..


Ska ringa å höra efter provsvaren imorgon. Nu Echinacea-brus, sen lägger jag nog mig en timme ändå, nu blev jag trött efter att ha jagat dammsugaren i 20 minuter och det pissregnar ute.

Ooooooooooooo så ruoligt! (papi-Raul)

 <3 LoVe 4 LiFe <3

Wanna be a gay-mään.

varför är alla "normala" killar så jävla störd?

Jag ska bli bög.


Back 2 bed

Fan vad det stormar nu då- nyss var det ju sol och fint.

 jag går och lägger mig igen. :S

"Still knocked"

Eeeeeey, jag är uppe! Nu blev ni jävligt brydd va!?
Stilnoct funkar rätt bra måste jag säga! Jag har sovit senaste två nätterna, hyfsat iaf.

klockan är liksom 10 och jag har varit uppe nu sen halv nio, käkat lite tomtegröt, fisit som bara en gud kan, eh jag tror jag är laktosintolerant, shit vad det bubblar i magen.. Men eh okej, till nånting annat. Jo, jag är uppe, men snorar å snörvlar och snyter å nyser, så jag tror jag snart hoppar ner i sängen nån timme till, för sen ska jag iväg in till city å träffa C på lite fika å byta våran "hundrakronorsklapp". Vi kör alltid så om vi byter, vi säger en maxsumma, så köper man en liten klapp för det, känns rimligt, så ingen knatar iväg och handlar för en femhundring, så kommer den andre med en tvål för 25 kr från lagerhaus liksom.. Lite roligt att byta julklapp med vännen och önska varann god jul. Får se om jag kan lura i henne nån middag och några jul-öl nånstans också.. ha ha.. :) Vore mysigt.

Igår fick jag faktiskt en klapp av söta Petra också. Fick ett par fina röda trosor från Twilfit och en leopardscarf i brunt med lite glitter i, skitfin såklart, så den ska jag använda idag när jag går på stan. Fick också en söt liten grej som man hänger på nycklarna som det står Sara på. ;-) Tack gumman vad söt du är! Hon fick visserligen en liten grej av mig också häromdagen, men jag tänkte det både som en liten julis och present för hon alltid ställer upp och bjussar på både mat och vin titt som tätt efter vi blivit grannar. Tänkte faktiskt inte att jag skulle få nånting tillbaka, för jag får ju alltid massa saker av henne. Hon fick iaf en knallrosa söt liten spargris med vita pricker som jag köpte på Mique, för Petra är en slösa och jag tänkte att hon skulle få en pik och börja spara lite också istället för att köpa 5 nya tunikor varje gång hon går förbi en butik.. ;-) Hon hade inte lagt något i grisen än, bara hon matar den innan hon åker till Ö-sd iaf, annars kommer den ju vara tokhungrig när hon kommer tillbaka om några veckor.. :)



I´ll survive.

och åter igen vill jag bara säga, efter att ha snackat med en bekant på msn, att detta är min blogg och mina känslor. Jag ventilerar när jag både mår bra och dåligt, och gillar man inte det jag skriver så behöver man inte läsa.. det är ju helt valfritt.. Jag vet att jag kanske skrivit mycket om M, och varit lite för öppen kanske, och om mina känslor inför allt som varit, men jag mår bättre när jag får skriva och nej, hela världen läser inte min blogg. De flesta som läser den är vänner eller bekanta, och dom vet ju allt ändå så.. tycker lite att det kvittar faktiskt.

jag överlever nog ändå.

trevlans trevlans

Blev väckt av några "okända" nummer.. gah va fan e re nu då tänkte jag.. Men det visade sig att K var på gullmars å ville ha lite sällis på några öl, så det var ju bara upp å hoppa, fem-minuters-make, på med någorlunda vettiga kläder och gå iväg. Tog en naturdiet-bar på vägen så jag iaf fick nånting i magen innan det vankades gratis öl. Blev bjussad på några där mitt på eftermiddagen och hade det riktigt trevlans.

Nu har jag ont i skallen.. Fikat lite och tagit några alvedon, tror jag snart ska hoppa ner i sängen, ta en sömntablett och sova så kanske man vaknar och kan hitta på nåt imorgon för en gångs skull innan man sovit bort hela dagen..

ciaoo..

Vart tog charmen med julen vägen?

Är det inte jävligt fucked up hur vi människor beter oss under julen? Vi som inte ens går i kyrkan, läser bibeln eller som jag, som visserligen är döpt men inte ens är konfirmerad, ska ändå hedra jesu födelse under julafton med att ge varandra gåvor. Och det ska inte vara lite heller. Julklappar hit och julklappar dit. Barnen nuförtiden får bara dyrare och dyrare saker, och lassvis med grejjor. Jag förstår faktiskt inte var charmen med julen har tagit vägen. 

Räknas bara dom som köper dyrast och flest klappar!? Eller? Vissa tänker nog så, att ju mer det kostar desto bättre människa är jag och visar på det sättet att dom har råd, och kanske även en viss status- "jag har ett välbetalt jobb och jag kan köpa si och så dyra julklappar till mina nära och kära"..

Jag tycker det är skitjobbigt att springa runt på stan eller i nån galleria, och hetsa för denna jul, och överallt höra hur alla diskuterar kring julklappar och julen. Hur mycket får det kosta? Barnen måste få julklappar av samma summa ungefär, och vad ska man egentligen köpa till barn som har allt, pappa, mamma, syskon m.flera? För mig blir det en ständigt jakt på nånting som inte får kosta för mycket, men som ändå både jag och den som får klappen blir nöjd med. Det är inte lika lätt att köpa julklappar när man har en viss budget att gå efter, och tyvärr spricker den budgeten rätt fort, även om man säger att i år ska jag inte köpa alltför mycket. Vi svenskar handlar för miljoner just till julen. Det är ju fan galenskap!

Syrrans äldsta dotter Wilma svarade iaf väldigt vettigt när jag frågade över msn vad hon önskar sig i julklapp; "Jag blir glad för vad som hälst!" Det tyckte jag var väldigt bra svarat av en tjej på 10 år, det är ju ändå då man tycker juklappar är som mest spännande, när man är barn.

Jag tycker iaf man ska försöka tänka lite längre än så under såna här högtider. Det viktigaste vi har är varandra. Äta lite gott och visst nån klapp skadar väl inte, absolut inte för barnen, men dessa enorma mängder, det är totalt onödigt.

Tänk på dom hemlösa, som sover på en kartongbit och käkar en 10kronorsburgare i bästa fall på julafton, eller barn i andra länder som faktiskt inte ens får mat varje dag, kanske inte ens rent vatten.  Visst, vi kanske inte kan påverka detta så mycket, men det minsta man kan göra är iaf att skänka en tanke, eller en hundring, bli fadder till ett barn, eller kanske rensa ut garderoben och ge den gamla dunjackan till någon behövande på stadsmissionen. Att göra en god gärning helt enkelt, istället för att bara hetsa runt på stan och tänka på sig själv.  Skänk en slant ibland, det kan aldrig skada. Dom få gånger jag har småpengar brukar jag ha nån krona i jackan om det kommer nån hemlös och tigger, så lite kan göra så mycket för dom. Såna små gärningar ibland tror jag är viktigt för att man själv ska må bra. Att man stannar upp, tänker och inser att vi har det rätt bra ändå. Vi har iaf tak över huvudet, även om vi inte kanske kunde köpa dom där snygga jeansen för 1000 spänn!?

När jag får barn så tänker jag inte välla klappar över dom (säger jag nu iaf) - det känns som det räcker med några stycken, några få men fina klappar.

Att visa att julen är till för att umgås med nära och kära och ha det bra. Att se vad man har i det lilla enkla ibland.



jag e en härmapa- yes I am.

Cindy, jag snor den här i brist på annat att göra..

Humör:  Trött och less

Borde:  skaffa ett liv

Ska: Titta på Prison Break och Fringe

Önskar:  att jag hade haft nåt att hänga i julgranen...

Klädsel:  min limegröna morgonrock

Väder:
  sugväder

Längtar till:  faktiskt så längtar jag till julafton och få träffa mamma och syrran å barnen.

Mr Vain In Spain.

Faaan vad avis jag blir.

Olaaaaaaa e på Teneriffa. 27gr och sol på dagarna. Nu låg han på hotellet störtförkyld tyvärr. 
Men åh så skööönt att vara där och inte i mörka, trista Stockholm.

GAH!

macaroni and cheeze

jaa agnetha, ost, bara ost.. Farligt gott att mumsa i sig.. Jag har en del riktigt onyttiga saker för mig, ost är en av dom.. ;)

Idag har jag varit otroligt duktig enligt mig själv. Vaknade- visserligen ofrivilligt- men kl 8 i morse, sovit runt 4 timmar, tog en morgonsnus och sen snuttade jag vidare på kudden ett tag till, men kunde inte somna om. Det var sol ute, klockan efter 9 och såna dagar mår jag bättre än bara gråa dagar- ja vem gör inte det?.. Så jag släpade mig upp, motvilligt men ändå väldigt viktigt och behövligt iväg till Dalens Vårdcentral och tog dom satans blodproverna som skall tas före kl 10 på morgonen. Jag var där 5 i.. så jag hann i sista minuten verkligen. Kollade mitt järn, sköldkörtel + damm och pälsdjursallergi. (GODE GUD säg att jag INTE är allergisk mot mina bäbisar..) Skall ringa och kolla svaren till veckan. Skönt att ha det gjort nu äntligen.

Sen handlade jag lite och promenerade hem i det fina vädret, och det var jätteskönt. Satt vid datorn en stund och sen gick jag och la mig igen, för att kliva upp strax efter 15 och åka in till de finare kvarteren i stan och träffa herr Shrink kl 16. (shrek?) Tårar kom, berättelsen om M som inte brytt sig sen jag bad honom dra.. ( ja, läkaren tyckte typ, "ja men jag vet inte heller om jag skulle höra av mig igen om du sagt nåt sånt"..) MEN VA FAAAN, och bla bla bla att killar fungerar annorlunda.. och diverse.. "Du verkar sakna honom. Saknar du honom? Men du är också arg verkar det som och ledsen." JA, jag är arg, men visst jag saknar honom, men det här är nog det bästa ändå eftersom han inte brytt sig att höra av sig.. o.s.v..

Well.. har mått skit senaste veckorna, skit skit skit, och han fyllde ut min sjukskrivning till hel en månad, och jag fick recept på andra sömntabletter, för jag har verkligen vänt på dygnet och kan inte sova alls på nätterna för tillfället.. :S Sen gick jag en kort sväng på lite tröstshopping. Köpte en svart munkjacka med röda prickar och en grå t-tröja på Gina, lite smått och gott i julklapp sen åkte jag hem igen.

Och nu sitter jag här, har avnjutit en middag med fullkornsmakaroner och ost, eller macaroni and cheese som det så fint heter på amerikanska, dock med lite oliver och körsbärstomater i också.. jam jam.
(den här som är originalet tycker jag dock är skitäcklig, smakar ingenting.. :( )

Nu blir det nog bädda rent i sängen, duscha och kolla vidare på Fringe.
 
Ska bli skönt sen att hoppa ner nyduschad i en nybäddad säng- de e fina grejor det. 

så kan de va


Don´t try this at home.

Riven ost, fördelad över ett fat, micra tills det smält, ätes med fingrarna..

Mmmmmmmm vad jag är nyttig. Men va fan, jag har ju reduxiiin.


Reduxin-dieten..

Just det, fick hem mina Reduxin igår. Tabletter som gör så att all stärkelse i maten (pasta, ris m.m) omvandlas eller vad det nu var till nåt annat och bla hej bla ha, så man ska gå ner i vikt lättare..

Bra för jag är sjukt tokig i kolhydrater, och all mat med den hemska stärkelsen.. såklart.. nu på vintern. Försöker skärpa mig och just nu har jag varken mjukt bröd hemma eller smör.. men ost och hårdbröd.. ;-)

Jag är så dålig på att lura mig själv..

Ska försöka gå ut och promenera mer på veckorna också, men just nu är det svårt. Allt känns tungt, trist och jobbigt bara. Så vi får väl se om Reduxin hjälper mig något eller ej.. Förmodligen bara nåt skit jag lurats att köpa, men va fan, allt är värt att testa just nu..


Tv-serier och praliner

Ikväll har jag börjat kolla på ännu en serie, jag fattar inte att jag orkar.. Nu följer jag sex olika serier, Dexter, Prison Break, Desperate housewives, Lost, V, och nu Fringe..

Fringe är bra hittills, har hunnit med två avsnitt ikväll.

Snacka om att inte ha nåt liv..eller!?

Men på vintern är det perfekt att sitta i soffan å ladda hem serier och käka praliner, fint som snus- nästan..


Jag mår så jävla skit just nu

så jävla frustrerande, jobbigt, allting.

Vill bara gråta.


Jag ska bli pokerdrottningen av södra stan.

Sitter på Svenska spels hemsida och tar lite lektioner i Texas hold ´em. Verkar jäkligt roligt att spela, och provspelen har jag vunnit alla 3.. men det var nog bara tur iofs..

Jag har en konservativ/aggressiv spelstil efter att gjort testen, jag är en ulv i fårakläder.. och ingen kan läsa mig, för ibland är jag het- ibland iskall, och är utåt sett lugn som en filbunke, men under ytan en slipad gambler.. :)

haha, vi får väl se..

kärringjävel

Mitt tålamod exploderade just. Preciiis när jag kräkts en andra gång för ikväll, och lagt mig och försökt komma till ro fick jag klä på mig igen och klampa barfota ner till grannarna som trodde dom hade rave i lägenheten.. Plingade på 6-7 gånger allt jag hade på dörren. Hade förväntat mig att nån snorunge skulle öppna, men en kvinna i 40årsåldern öppnar, stinker sprit och jag frågar om hon vet att klockan är 3!? Näerajj, e ren? Ja då ska vi sänka lite.. mmm gör det, nästa gång ringer jag hyresvärden!

Techno i all ära, jag älskar det, men inte här, och inte nu. Ta eran bas och stoppa upp i röven!

Har jag blivit kärring eller?

Förut kunde jag ligga och irritera mig flera timmar på grannar som störde, utan att säga nåt, ja förutom att banka i väggen ett antal gånger, då brukar dom flesta inse att dom ska sänka ljudet.. Men inte hon, en granne i Östersund för 10 år sen.. Jag fick nog helt enkelt och bestämde mig för hämnd, gick och stoppade in en tandpetare i låset när dom drog vidare, så tjejen fick ringa låssmeden när hon kom hem morgonen därpå..

Så kan det gå! Jiddra inte med le leopard.

Att spy av trötthet.

Nu vet jag varför jag bara satt och grät igår. Jag var bakis, jag var trött, jag är visserligen ledsen, men jag börjar bli sjuk.
:(
Idag gick jag på jobbet, hade sett fram emot att jobba och det var trevligt att komma dit och träffa dom boende som jag inte sett på typ en månad. Dom var glada att se mig också och det var jättekul att vara där.. ett tag.. tills jag blev trött...are..

Vi bakade pepparkakor och lussebullar, sen lagade jag middag och sen åt vi. Sen var jag så trött att jag blev spyfärdig.. Kunde inte varva ner, men ändå så trött att benen höll på vika sig. Svetten bara rann och huvudvärken från hell. Gick hem 1½ timme tidigare, promenerade hem, och höll på att kräkas ungefär varannan minut, men höll mig tills jag kom innanför dörren hemma. Åh hej å spy upp all skit. Shit, vad illamående jag blev. Så även om jag tvekade var det bara att överlåta morgondagens jourpass till en annan vikarie och jag får nu massor av mindre pengar i plånboken i januari, men va fan gör man?

Har ni varit så trött att ni spyr av trötthet? 

I have and I hate it.

Jag känner att jag har feber och var tvungen att lägga mig pronto när jag kom hem för att vila. Sen kom Petra över nån timme å sällskapade, men nu mår jag kasst igen och svetten rinner. Usch. Damn it, kan man aldrig få må bra?

Vi som alltid väljer fel män.. eller?

Jag och Petra funderar på att skaffa en klubb, eller en förening;

"Vi som väljer att leva utan män."

Eller kanske

"Vi som alltid väljer fel män"

eller

"vi vill ha en rik karl med jacuzzi och rosé"


Ja vi får se vad det blir. Det första jag ska söka patent på är iaf en hångelvänlig dildo. Kanske en dildo med en rejäl pussmun, för en dildo hånglar ju inte så bra som Petra sa.. och hångel är ju bland det bästa som finns! EROTIK!

;-)

En stor kuk är en klen tröst i en fattig familj

 önskeklapp nr 3..

Mamma? Nån som kan brodera...? ;)

Dom säger jag skiter i allt och det skiter jag i.

nu går jag och lägger mig och fuck the rest.




Idol suger balle

Det här är första året sen Idol började som jag fullkomligt dissar finalen. Har iofs inte sett dom senaste gångerna heller, bara småkollat, ,men det är så jävla kassa artister i år så jag skippar det ikväll. Annars brukar ju finalen vara en höjdpunkt för människor som mig utan bättre för sig.. Förra året satt jag och Tess hemma hos henne med vin och hejjade fram Picasso, det var tider det.

Kevin kommer vinna, han är underhållande och charmig och sjunger bra. Men ey, thats it. Så jävla tråkigt i år så sämre får man leta efter. Ska ta och kolla lite film här istället, och sen försöka sova i tid då jag ska jobba i helgen.



Samtidigt har jag bara lust att säga

 "skit ner dig för fan ditt själviska as!!"

Men just ja, det har jag redan sagt.. och inget hjälper..

Här sitter jag

med en flottig jävla omelett som fredagsmiddag. Massa ost, majs, oliver och tomater. Men den blev god.

Igår lurade Petra över mig på vin, sen lurade hon med mig ut med henne å Liselotten å Tomas. Var en okej kväll på Kvarnen, men jävlar vad dött det var på folk först..

Idag mår jag bajs, inget bra att dricka.

Saknar kakan, och har slängt iväg några mess och samtal, men såklart inget tillbaka.. än iaf.. Skulle vilja ses och prata.. men det verkar som han tycker det är lika bra att bara kasta bort mig, allt.

Tjejer!!- kolla sköldkörteln!!

Jag ska ta blodprover nästa onsdag, och jag hoppas så innerligt ändå att det är sköldkörteln och inte depression.. Skulle bara kännas så mycket bättre att lida av något mer "fysiskt" och accepterat än av något psykiskt.

"Eftersom syntomen ofta är diffusa och kommer smygande kan det dröja lång tid innan man får rätt diagnos - och rätt behandling. Trötthet, humörsvängningar, sömnsvårigheter, problem med vikten, mensrubbningar och krånglande mage - allt detta kan tyda på sjukdom i sköldkörteln. Det är ganska lätt att misstolka besvär från sköldkörteln. Ofta hittar man andra tänkbara förklaringar till symtomen. Till exempel stress, relationsproblem, klimakteriebesvär eller depression. Många vänta länge innan de söker läkare. Det finns kanske många som går omkring med rubbningar i sköldkörtelns funktioner utan att veta att det är därför de känner sig så trötta och orkeslösa."



Läs här om du misstänker att du kan ha problem med sköldkörteln och gå och ta ett blodprov!!..


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article68211.ab

http://www.elisabet.org/dokument/skoldkorteln.htm


tragik på hög nivå

I Bonde söker pök, och det är inte varje avsnitt direkt man sitter med gråten i halsen.. Men det gör jag nu.

Mår riktigt pissdeppigt ikväll och vill bara gråta..

Staken också!!

Adventsljusstake Glam, Lampgustaf vad läcker den här är!! 1450 pix.. "endast".. *mrauu*

ågren


Önskeklapp nr 2.

 

Nån som vill brodera en tavla till mig? Julklappsönskning nr 2..

Dåre?!

Psykfall skulle jag vilja säga...

Men tack ändå för din kommentar.


So fucking foxy!



Do u like?
Me like.

Vad jag önskar i julklapp!

Click to enlarge Nathalie small

Äckligt feta handgjorda silverarmband!! Buddha to Buddha. Så jävla hot!
 Önskar jag hade råd, som Carolina Gynning har.. Detta går loss på ca 3500..

Julklapp? Nån...? ;-)

 

My heart still belongs 2 u.

Har funderat på att sova i soffan sista dagarna. Så fort jag lägger mig i sängen så känns det jättejobbigt, tomt och jag saknar honom. Tänker på när vi låg där tillsammans och myste, när han höll om mig på natten och jag somnade så skönt.

Och även om jag borde visa nån slags stolthet gentemot mig själv, så tillhör mitt hjärta fortfarande honom. :´-(


Och nu ska jag

dricka örtte och kolla på desperata hemmafruarna + lite dexter. Kollade Prison Break igår, satan vad spännande det var, trodde nästan det skulle sluta där, och inte bli fler säsonger, för ärligt talat känns det lite uttjatat nu med inbrott på inbrott och alarm och koder hit och dit och det blir nästan mesigt istället.. Men det verkar fortsätta.

Jag längtar tills LOST kommer tillbaka, mm det gör jag, så jag får se "Sawyer" igen. :P




"Nu ska jag runka..

och tänka på dina tuttar.."

För den har man ju aldrig hört förut... Fan vad killar e enformiga. snark...........


(till Cindy!) Saras guacamole

Gjorde min hemmagjorda guacamole igår och gottade mig med den och tortilla-cheese-chips. Nam nam. Det finns ju så oerhört många recept på guaca, men som vanligt går jag inte efter något recept utan kör en egen variant och den blir supergod och är jättelätt att göra för den som orkar och vill ha en något nyttigare dip än bara en gräddfilsdip..



Mosa 2 avocados i en skål med gaffel om avocadon är mogen, annars går det bra att köra den med mixerstav, men jag tycker personligen det är godare när den är mer grovmosad.

Klicka i lite gräddfil eller liknande efter smak, kanske en halv deciliter eller så, det är inget måste men du kan dryga ut den och den blir lite mildare om man så vill. Själv tycker jag bäst om den när jag bara har lite lite fil eller så i, annars blir den för mesig, som igår, på den här bilden, råkade jag ha i för mycket matlagningsyoghurt och det gör att avocadosmaken försvinner. :( Krydda sen med cayennepeppar, svartpeppar, citronpeppar, färsk vitlöksklyfta och salt.

Har du lime hemma kan man med fördel skvätta i en skvätt.. eller mixa i en tomat om man vill.  

Klart och enligt mig superduper då det är mitt egna lilla recept.. ;-)
(Så nu Cindy kan du göra din egen ist för att köpa färdiggjord!)


Can´t get no sleep.

Kan inte sova. Ligger bara och tänker på dig och önskar du var här. Att du snart ska ringa och att du snart kommer hit och håller om mig igen. Att du säger förlåt, att jag säger förlåt. Att allt blir bra, bättre än nånsin. Det kanske inte skulle fungera igen, jag vet inte, men jag saknar dig så det gör ont just nu och tårarna bara rinner.

Jag har inte heller varit den bästa, sagt saker bara en fjortis säger, men jag har varit så arg och frustrerad. 

fan fan fan, fans jävla skit.
 Jag hatar det här.


knark?

Apropå nåt annat. Jag tycker att jag är jättesöt i mina nya gröna sköna attiraljer, mössa och halsduk som jag köpte förra veckan. De ser lite blå ut här på bilden men är alltså knallgröna. Ser fint ut ihop med mitt nytonade röda hår och mina gröna sköna ögon. 

(Va fan är det knark i min nya medicin eller vad händer? Jag ger mig själv komplimanger.. hö hö.. fan det lutar åt rätt håll ändå..) 

 



Man vet inte vad man har förrän man förlorar det.

Han har nog inte insett vad han förlorar. Men det gör han kanske tids nog. Kanske till och med kommer till insikt och inser vad jävla bra han egentligen hade det.. det visar sig väl. Ska försöka sluta tänka på honom nu. Men det är svårt när allt man ser och hör påminner mig om nånting som har att göra med honom eller oss tillsammans.. fan det är inte lätt. och jag saknar honom hur mycket som helst när jag tänker efter för länge....








"Du e ju så söt att ja inte kan ta ögona ifrån dig.."

Jag behövde verkligen få höra något positivt, så jag sög verkligen åt mig av komplimangerna igår och bevarar dom ömt i mitt inre tills jag behöver höra dom igen..


("Darling" har fortfarande inte ens hört av sig- nada. Är otroligt ledsen och besviken. Jag förtjänar bättre, men tycker fortfarande om honom. Mitt hjärta säger en sak, min hjärna en annan.. och min kropp en tredje.. )



Moving in.

Jag och Cindy tänkte köpa med något fint till Ola som inflyttningspresent igår, men Vivo i Hornstull hade inte direkt något i presentväg så då kom vi ju på en annan kul idé.. Vi köper en kasse med lite roliga förnödenheter en ungkarl som O kan behöva; Snabbmakaroner, Falukorv, ketchup, nudlar, toapapper, folköl, godis, tuggummi och en påse chips.

Ola tyckte det var en skitrolig present- roligare än att få det klassiska, en chokladask eller en krukväxt liksom... ;-)



Nice evening

Hade en ypperligt trevlig kväll igår med Ola och Cindy. :)

Åkte hem till Ola som flyttat till Bergsunds strand i Hornstull, och kollade läget i nya lyan, drack några bärs och pratade relationsproblem och annat gott och blandat. Tog sen en taxi till Kvarnen där jag råkade på två gamla polare från förr, Kalle o Gustav, från Östersund. Helt sjukt att träffa på dom sådär, men det var nice. :) Dansade och träffade även en stoor kille med för liten t-shirt som jag retades lite med.. haha. Lovade honom att jag skulle köpa en ny t-tröja till honom idag.. Det var en irakisk spännis med en glansig slickad träningströja som hämtad ur 80-talet och jeans.. ha ha.. Usch vad osnyggt!!

Roligt hade jag iaf, och jag tror väl Cindy hade kul hon med, men hon blev väl rätt så dragen där mot småtimmarna. Jag? Jag var alldeles lagom igår, hade skittrevligt men mådde inte så bra när jag kom hem sen."Ulrik" fick påhälsning några gånger i natt och i morse.. men sen har jag mått bra idag, förutom att jag var trött och klev upp kl 17:30.

           

Jag har aldrig haft ett lyckligt förhållande

Jag insåg just här i kokandet av soppa å lyssnande på Amanda Jenssens skiva (som jag för övrigt fick jag Jenny igår, skitschysst!) att jag aldrig haft ett lyckligt förhållande.

Visst är det tragiskt!?

Det verkar aldrig vara min tur.

kuka soppa

Tur nog tvingade Jenny mig att åka bort till henne igår. Satt och grät här hemma och det lät säkert värre än vad det var, men visst, jag är inte så glad för tillfället, nej.  Däremot är jag glad att hon övertalade mig att åka dit, för det är jobbigt att sitta här och tänka på jag och Darling satt här omslingrandes i soffan och gosade, och jag har fortfarande inte fått någon som helst respons. Fruktansvärt dålig stil..

Åkte dit, osminkad å dann, och vi beställde pizza, hör å häpna. Det här är helt jävla sanslöst, det var för mig andra dagen i rad. Usch- förut åt jag pizza max 1-2 gånger i halvåret, och nu två dagar i rad.. Fy fan vad äcklad jag blir av mig själv. Men jag höll mig till en halv iaf denna gången, vi delade, och det var mitt förslag, för jag kände att det inte kändes helt okej att käka pizza två dagar i rad när man redan går runt och ser ut som en strandad val.. Och det är faktiskt nästan ett måste när man åker till henne, på kvarnbergsplan i Huddinge, för dom gör dom godaste pizzorna jag smakat i Stockholm, så.. hm, det får bli min ursäkt. Punkt.

Glad att jag åkte dit som sagt. Vi käkade gott, drack några glas rött och spelade Jennys favoritspel, melodifestivalspelet, ingen aning vad det heter, det kanske heter så.. Ha ha.. och kan ni tro, jag ledde till och med ett tag. Det trodde jag aldrig nånsin, då J är schlagerdrottningen själv.. ;-) 

Det var iaf trevligt och jag fick tänka på nåt annat och komma bort ett tag från den här jävla soffan jag suttit i alltför länge.

Nä nu ska jag ta å kuka till en potatissoppa med lök och morötter- den jag gör är så himmelskt god att ni bra gärna hade velat varit här å smakat.. ;)


ciao bellos å bellas..


Man får försöka skratta (supa) bort skiten.

Tack för alla kommentarer och allt stöd från er mina kära kära vänner.

Just nu orkar jag inte prata med nån alls förutom dom närmaste här. Är glad att jag har P som bor alldeles bredvid mig iallafall, så lätt att bara slinka över dit när man mår skit, sen mår man lite bättre igen. Man får försöka skratta bort skiten.

Och nej Petra, jag ska inte dricka alkohol nu, men tack ändå för glaset igår och sällskapet på Bamses pizzeria. Det där jävla röv-vinet som du köpt nu är ju helt enkelt superbt!! Ska inhandla en egen bib nån dag när jag orkar gå på bolaget.

By the way kom pizzan upp lika fort när jag kom hem igår efter prommis fram å åter till Gullmars. Det är något med vissa pizzor jag inte tål, det där jävla fettet som dryper.. usch, mådde inget bra efteråt, eller så försökte jag bara spy ut alla känslor, men det funkade inte..

Förresten, käkar inte Bamse honung?



Jag, en hopplös romantiker.

Ännu sämre än sämst. Gick och la mig, kunde inte sova, provade ringa ytterligare några gånger, och 2-3 sms till av blandad variant.

Inget svar när jag ringde, men sen blev jag arg igen.

Han meddelade ju sig via sin syster när jag ringde dit, att han är sur och inte vill prata med mig......

MEN-
HUR I HELA JÄVLA FRIDENs NAMN KAN DET VARA MITT FEL?? OM han nu stod utanför min port i en kvart,, utan kod och med en mobil som är felande- Hur kan det bli mitt fel? Det finns ju bara inte!! Dålig ursäkt. Och jag är fan less på dom.

Så jag kanske gjorde rätt ändå tänker jag, jag förtjänar nån som är ärlig och mogen och som svarar när jag ringer. Som vågar konfrontera mig när det hänt något, som bråket i helgen. Nån som ber om ursäkt när dom gjort fel, för det gjorde jag iaf.. Nån som bryr sig om mig som en pojkvän ska!

Men det är lik förbannat jävligt jobbigt, och skulle vilja ha honom här med armarna omkring mig, kroppen tätt emot.

SUCK.

Jag är en hopplös romantiker, det är nog det som är felet med mig.


Vill inte sova och inse att han valt bort Oss.

Men sen tänker jag, nä, kanske ska prova se en film.. Tänk om... han hör av sig ändå.

Vill liksom inte sova, och inse att han valt bort mig, valt bort oss.

Men näe, jag känner ju honom, han kommer inte höra av sig, han är tio gånger tjurigare än mig, och ni alla vet ju att jag är jävligt envis.. så då kan ni tänka er. Har han bestämt sig för att skita i mig så har han.. det har ju hänt förr.

och va fan håller jag på med, ni ser ju, var det inte jag som bestämde att det skulle vara slut? eller? jo, men jag gav honom en chans, som han inte tog, och det känns jävligt ledsamt just nu.. Mirakel kan ju hända, men min självkänsla ligger ungefär på -150 grader just nu så.. och jag- FAAAAAAAAAAAAN- tokgillar honom fortfarande såklart.




Döden- Nån som vill följa med?

Tänkte kolla på Dexter, eller Prison Break, men tänkte att jag väntar m P.B bara för att jag och M alltid såg dom avsnitten tillsammans.. fast nu lär vi ju inte göra det längre då. Ringde igen, bara för att jag är så dålig, skickade mess igen, bara för att jag är så jävla dum i huvet, han svarar såklart inte ändå.

Har massor av skräckfilm, men inte ens det känns lockande.

Jag går och dör istället, nä, men sover bort några veckor, så kanske man mår bra sen igen.

Att gotta sig i andras olycka.

När jag skriver om relationer så når verkligen bloggen sin läsartopp, det slår aldrig fel.. Alltid kul med mycket läsare. 

Tänk att människor tycker så mycket om att "gotta" sig i andras olycka. Eller så tycker dom bara om hur jag skriver kanske. Ärligt, rakt och konsist med en aning humor inblandat såklart.

yeye.

Skulle önska Darling bara kunde ringa på, med en stor bukett blommor, ett förlåt, eller va fan som helst, en chipspåse och en kram skulle också göra mig glad.. Vill inte ha det så här, vill prata, prata PRATA om det, inte avsluta så här, och helst vill jag som sagt inte avsluta alls, fast det kanske är det bästa. Ja, inte fan vet jag. Men gör han inget som motbevisar att jag har fel, så blir det ju så. Det är slut så länge han inte engagerar sig. Isf är det ödet. 

Gör nånting då, kom hit med en Geisha Apelsin-chokladkaka eller va fan som helst!

jag måste vara den sämsta i universum på att göra slut

Jag måste vara den sämsta i universum på att göra slut.. Jag är fan.i.mig pinsam. Har redan skickat några "saknar dig"-sms..

Sist var det slut i ett halvt dygn eller nåt.. Men grejen är att det är så jävla jobbigt att göra slut. Jag hatar att göra slut, vare sig det gäller gamla vänner eller pojkvän. Jag kan nästan inte ens göra slut, för jag klänger mig fast i evigheter, fast ja kanske känt en tid att det inte funkar. Varför? Jag är kräfta, och så jävla mesig och känslig. Fan vad jag önskar jag blev född i något annat tecken, och hade sluppit bli så här jävla svansig å jobbig..

Ingen vill väl behöva göra slut, och jag blir nästan hellre dumpad än att göra slut, för när man själv gör det så vet man ändå inte om det är slut, för att jag i själva verket inte vill att det ska vara slut, och kommer han tillbaka, så tar ju mesiga dumsnälla jag tillbaka karln.. Men jag vill ju bara att det ska bli bättre.. egentligen..

Fan jag tycker ju så mycket om dig Darling! Varför beter du dig så här??

Men blir det någonsin bättre? Jag får för mig att jag verkligen bara markerar hur jag mår och protesterar över att mina känslor nått toppen på isberget. Men är det nån som förstår mig? Förstår inte mig själv oftast.

Jag vill inte göra slut, men jag har gjort det.
Eller är det han som vill göra slut med mig och undviker allt så han slipper göra det själv?

Äsch jag dravvlar nu, trött som fan, relationskriser gör en utmattad minst sagt och det är frustrerande att han fortfarande inte svarat på mitt mail, ringt eller skrivit något.

//Sad Sia
(sia kallade jag mig själv för en rebellisk period under högstadiet när jag skulle "tägga" som alla andra på saker med fetaste spritpennan i byn... i hederlig hip-hoppish-anda)


Gråtit decilitrar.

Skickat ett mail nu för han vägrar tydligen prata med mig, han är sur på MIG!? EH WHAT?? Ringde hem till hans päron igen i ett sista desperat försök att få saker på rätt köl igen.. Hans syster svarar att hon är ledsen men han vill inte prata med mig... Han påstår att han varit här den kvällen han skulle komma men stått utanför utan kod.... Har väldigt svårt att tro det eftersom jag inte hörde stenkast på min ruta, hörde ingen som visslade eller ropade utanför min balkongdörr som var öppen, och jag hade t.o.m kollat när tågen kommer. Ingen kom med dom tågen...... Så det verkar bara vara rena rama bullshit;et.. Vilket gör mig jävlig arg, och ledsen. Hade han varit här och jag inte hört eller missat det på nåt sätt, huuur jag nu i hela helvetet skulle veta att han står utanför, DÅ hade han väl ringt när han kommit hem igen, från hemtelen och sagt nåt....... Därför tror jag inte ett dyft på den historien. Och han gör inget för att få mig att tro annorlunda heller när han inte ens kan vara karl nog att prata igenom saker och ting. Så vad ska jag tro???

Gråtit en deciliter eller två, skickat ett mail, ringt hans mobil som nu är påslagen, men inget..

Hör han inte av sig ikväll på något sätt så räknar jag det här som avslutat helt, så upp till honom.

Att tycka synd om

Pratade med pappa ikväll också, det var ett tag sen.

Hans prostata-cancer har spritt sig till skelettet och läkaren har sagt att det är allvarligt. Han vet inte hur länge han har kvar att leva. Kan vara 7 veckor, 7 månader, ingen kan säga. Kunde inte hålla gråten borta när jag fick höra det av honom ikväll. Dessutom har min fasters cancer också blivit sämre och spritt sig till huvudet så hon är i Umeå nu och får nån behandling igen.

skit allt känns skit.
 
och såklart nu när jag skulle behöva som mest kärlek, stöd och uppskattning finns han inte här. Det känns såklart extra jobbigt.

Jag tycker synd om mig själv nu, om pappa och om alla andra där ute som mår dåligt.

Ville du det här?

 Vill inte det här. Vem vill att det ta slut!? Men vad gör man när det negativa börjar rinna över och de positiva stunderna är få. Vad är det då för mening? När kärleken går över till oro och bekymmer.

Älskar honom för den han är när han är här, en fin jordnära människa som kan vara helt underbar när han håller om mig, berör mig, och när vi skrattar tillsammans och mår bra ihop. 

Men så fort han inte är här blir han bli en annan, en robot. En hård egoistisk robot utan känslor, och det vill jag inte ha. Jag vill ha den mjuka.

Varför älskling? Varför gör du som du gör? Vart tog du vägen? Ville du att det skulle bli så här?

Du kommer aldrig få såra mig igen.

Jag orkar inte längre. Han var online, jag frågade vad som hänt, var han varit, vad han håller på med? Att jag är orolig.

Han loggar ut. Jag ringer mobilen, mobilsvar precis som senaste dygnet, så jag ringer hem till hans föräldrar och frågar om han är där. Hans pappa svarar och jag säger att "hej, förlåt att jag ringer så sent, det är Sara, är M där? Hans pappa frågar vem Sara är (även om jag vet att hans mamma vetat om mig..) och frågar om det är mycket viktigt;

-Ja, det är mycket viktigt.

Han kommer tillbaka och säger att M sover, trots att han precis varit online för 3 minuter sen.

---------

Nu är måttet rågat, droppen har runnit över, mitt hjärta orkar inte mer och inte mitt psyke heller.
 
Du kommer aldrig få såra mig igen. Aldrig. Jag orkar inte mer. Raus.

Jag ville inte att det skulle bli så här, men vad gör man när ens pojkvän inte ens kan svara i telefonen; jo man gör slut via sms, sorligt nog.. förjävligt sorgligt och jag är ledsen som i mest ledsen just nu.

Svarar jag inte i telefonen på nån vecka så vet ni varför kära vänner.


"Välkommen till Eurovoice

lämna ett meddelande..."

Fortfarande "borta". Mobilsvar på.
Känner mig orolig nu att nåt har hänt.

Jävligt osexigt.

Flådigt värre

Gick till Petra och fick 1½ glas vin och två tröst-supar whiskey av en annan jobbarpolare. Dom har middag ikväll på stadshuset, och gjorde sig så vackra så. Flådigt värre. Själv är jag sjukad idag, för jag pallade inte efter min natt med brist på riktig sömn, strul med pojken och sånt.

Så när dom drog mot festen tog jag en sväng till Globen shopping, råkade missa ingången och gick rakt in i glasdörren istället.. Hämtade lite ny medicin på apoteket, köpte några julklappar, svettades som en gris, och sen gick jag in i en julgran på vägen hem. Precis som vanligt ungefär när jag är ute på shopping. Förvirrad som få.. och trött som två.

Nu blir det Euroshoppers lasagne. Det är också förjävla flådigt. eller inte kanske.. Men va fan, nåt ska man ju äta..

Darling är försvunnen sen ett dygn, inget svar, inget mess, ingenting.

Jag vet bara att jag vet ingenting.

------------

Kärlek försvinn, snälla gå härifrån.
Glöm att du korsat min väg.

Det blir bara bekymmer och fel.
Och känslorna dom spelar ett spel.

Mitt hjärta säger ja, men min hjärna säger nej.
Ska jag gå vidare och tacka för mig?

Varför är allt så svårt.
Varför gör du så här?

Jag trodde du var nån annan.
Nån som ville mig väl.

Kanske finns jag här fortfarande när du kommer omkring. 
Kanske går jag utan att säga någonting.

Just nu vet jag varken utan eller in.
Jag vet bara att jag vet ingenting.

------------

Sara

och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, fryser nu sakta till is.



Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl- Kom änglar.

Det vackraste stunden i livet var den när du kom,
och allt var förbjudet.
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om,
för det ekar i huvudet.

Och det blod som trodde var stilla
det fick du att rinna,
och den uppgivna röst som jag nyttja så illa
fick du att försvinna.

Och jag somna' den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria.
Men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
.

Och den stund som jag kände som nära
var blott alvedon
och de himmelska ben som jag ville förtära,
de gick därifrån.

Så kom änglar! Kom älvor!
Det börjar bli kallt.
Graderna sjunker så fort överrallt,
och det hjärta, som skulle bli ditt på nåt vis,
fryser nu sakta till is.


Natten som kom sov du vaken och drömde om
allt som vi kunnat göra.
Om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
och om nån att beröra.

Och jag kunde ha gett vad som helst
för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst
av den farliga branten.
(Jag liksom föll över kanten)

Så kom änglar! Kom älvor!
Det börjar bli kallt.
Graderna sjunker så fort överrallt,
och det hjärta, som skulle bli ditt på nåt vis,
fryser nu sakta till is.

Den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat.
Där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat.

Så kom änglar och ta mig till henne
och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne
nån annanstans.

Så kom änglar! Kom älvor!
Det börjar bli kallt.
Graderna sjunker så fort överrallt,
och här sitter jag- baddar såren med salt
medan nånting fryser till is.

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Bite me

Det är en tät dimma ute. Sitter här och börjar nästan tro jag är med i filmen, The mist, och kommer blir uppäten av en gigantisk monster-spindel om jag går ut.
Men nä jag ska ju ändå inte gå ut mer idag. Jag sitter här å trycker framför datorn och hoppas en viss människa som sitter å trycker på andra sidan kanske snart säger nåt. Men näe då- inte ett pip, så då säger inte jag nåt heller. Skit i re.

Moget.

Idag;

*läkarbesök
*ny medicin
*sjukskrivning 50%
*order om att kolla upp sköldkörteln och järnvärde
*shoppat halsduk, mössa å en t-tröja på Gina
*handlat mat
*lagat tomatsoppa
*laddat ner massa härliga filmer, skräck off course

**bye bye


RSS 2.0