Klubbad säl.

Oj vilken vecka! 

Grönan hela måndag e.m. med syrran, Ulf och Lea. Tisdag vila. Onsd, Torsd, jobb. Fredag vila. Lördag och idag jobb med bl.a utflykt till Nyckelviken (jättemysigt ställe!) och jobb imorgon.. 

Är zzzzååå trött! Var tvungen att gå på socker a'la chokladmuffins och ren vilja sista fyra timmarna på jobbet. Fyra av fem långa dagar avklarade. Längtar tills tisdag, då ska jag v i l a! Nu inväntar jag min fina systerdotter med kompis som ska låna sängen i två nätter sen kommer jag däcka som en klubbad säl.. ♥ Over&out. 

Oink oink.

Rosa som grisen.. 

Den begynnande 40-årskrisen..!?

Om det här är en begynnande ålderskris så lär det väl sluta med att jag har grönt hår när jag fyller 40...!? 

Prommis i spöregn!

Kändes motigt att gå ut och gå då det började spöregna. Men sen gick jag och pratade med bästa Ola i telen och det kändes som om jag hade kunnat gå hur långt som helst! Faktiskt förvånansvärt mysigt att gå i skogen i regnet! Skönt! Nu blir det dusch och käka laxpudding som jag lagade igår. 

Vill du och ditt barn bidra till djurplågeri?

Till er med barn- gynna inte cirkusar/vattenparker etc med vilda djur!! Vilda djur skall leva i frihet!! Och dom allra flesta t.ex elefanter och späckhuggare har intelligens och lika känslor som oss människor..!

Tänk er själva att sitta i 80 år, undernärd, med en kedja runt foten?

 Eller att fråntas sin mamma som liten, och leva i en liten trång bassäng istället för ett hav, i resten av livet. 

Nej fy! Dags att vi börjar säga ifrån och slutar gynna såna ställen. Det enda som sker är aktivt djurplågeri. Vill du bidra till det?


Du finns med mig där jag är. ♥

Älskade vän. Fyra år sen din kropp gav upp, men tror din själ är med mig ofta. Senast precis nu. Kom att tänka på pappa som gick bort julen 2010, sen dig. Och att det gått fyra år sen den 11/7- 2011. När jag slog igång mobilen så visar det sig att det är just den 11:e idag. Undrar om du ville visa mig det finaste Tess!? :) ♥ Saknar dig ofantligt mycket. ♥ 

38årskrisen.

U S C H!
Sitter å tittar på gamla bilder av mig själv och inser att FY FAN vad jag har förfallit! :( Känner mig lite förtvivlad. Faktiskt. 
 
(Eller så har jag bara blivit gammal och bäst före datumet har gått ut..)
 
38årskrisen är total!.. Så mycket vet jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hämnden är ljuv..

Har god lust att gå ner och döda aset på våningen nedanför just nu! Kasta ut hans bas och kissa på den.. Det är inte lyhört här- då kan ni ju tänka er vilken jävla ljudanläggning snubben besitter.. Hämnden är ljuv säger jag och tittar på min cd-spelare a 'la 90tal..! 

8 kilo kedjor..


RSS 2.0