Glad dag idag!

Fått mitt stora paket med varor så lagt upp en del på Tradera. Mitt namn är Leopardhonan som säljare om ni vill titta in på mina snygga grejjor.

Sååå nöjd över skorna jag köpte och leopardclutchen. Skorna passade klockrent!!! Så jävla mkt coolare i verkligheten också, så dom blir det första dagen på medis uteservering.. ;-)

Längesen ett par skor gjorde mig så glad! =)


 Rauuuu! =)

Snakegirl..

Kolla vilka söta orm-örhängen jag köpt på Tradera. :)


 

Vingeeel vingel

Johan, Ninni å jag drack hej vilt och sen tog vi tåget, i förarvagnen (ascoooolt var det att åka där)Johan är ju tunnelbaneförare så han öppnade så vi kunde åka i bakre vagnen. Åkte till medis och gick på Kvarnen. Jag blev riktigt packad så jag tog tåget hem och Ninni fortsatte till sin pojkvän som var på ett ställe bredvid.

Knall som jag var råkade jag kliva av på Gullmarsplan ist för Skärmarbrink, så det blev en mkt vinglig promenad hem.. Kände själv hur svårt jag hade att gå, och gå rakt det var inte på frågan.. Kan tänka mig dom som kom i bilar och körde förbi hur fans full den där tjejen var..

Hon var väldigt full..

Trots det så minns jag allting igår. Tog mest 2 öl och satt och snackade inne på Kvarnen och här hemma, så det hände inte så mkt mer.


Hoffmaestro!!

Hoffmaestro efterfestar @ Ambassadeur
2010-03-24
På lördag genomför det hyllade bandet, Hoffmaestro & Chraa, en efterlängtad, nästan slutsåld, spelning på Annexet i Stockholm. Därefter bjuder killarna bakom 11-mannabandet in till stor efterfest på Ambassadeur.
Förutom att fira kvällens spelning kommer killarna även att lira hits bakom dj-båset. Räkna med galet röj till några av deras bästa låtar.

Ambassadeur | lördag 27 mars | Kungsgatan 18 | 22 -04

Hit drar nog jag och Ninni ikväll förhoppningsvis!


HOFFMAESTROOOOOOOOOOOo EFTERFEST!!
Måste jag ju bara vara med på. Undra om Jensa är singel nuförtiden, förut var han tillsammans med en tjej som jag är bekant med lite sådär, MAureen, men dom breakade för ett år sen tror jag om inte längre sen.. Men en heting som han är nog upptagen och busy with life and kk;s...

Rörd.

Tydligen fått tillbaka mina pengar av darling plus en hundring.. Blir helt rörd av meddelandet "Puss" bara... och sitter tårögd nu. Saknar honom så otroligt mkt än vad vi nu varit med om tillsammans. Älskar honom.

Det kan ingen ändra på, men det är jobbigt..!




10 minuter

kändes som en evighet........ ha ha!

Snacka om "bra" kondition va!?

Men benen får tillbaka sin form direkt känns det som, som vanligt. Nice, för imorgon blir det utång med en gammal vän, Ninni, och då ska jag fan-i-mig ha glans-tightsen och min nya top. Idag köpte jag också en top på HM faktiskt, jättesöt och lite halvfoxy om man har lite push under..

Ser ut så här fast mörkblå och vita prickar! Skitfin.

sömntablett...

Ett gammalt ragg har just börjat skrivit till mig igen på FB.. Jag svarade honom tydligen med en sömntablett i kroppen.. HA HA vad jag ler när jag läser det här nu...

:) herrejävlar ;)
_______________


jag kollad hur han såg ut på ett foto, och det blev ingen tvekan aatt det var honom så d hade redan hotellchefen sparkat han samma morgno, dagen efter så kändes som jag fickl lite i gengäld och blev harmonisk igen.....VDn bjöd oss på sjukt god mat två kvällar i rad , istället för äcklig åll incklusivematen... så det var gottl Men hjände inte något igen som tur var.. me det äcklet förstårnte att han kommer inte få ett kopp o första handlllll

'så gick aldig ill pollisen

shit kkan inte skriva längre hä nuk , måste sova och sömngabletten sätter i så ag blir flulmmig


Sara Paulsson
den 25 mars kl. 02:12
hur e deer med dig? singel o fortarande på marknanden?
nåt barn änä+

Nu ska jag träna..

..på min nya skraltiga crosstrainer, och lyssna på HÖGSTA volym på min ClarreOhlson-mini-stereo med typ världens sämsta ljud på 107,5, bästa dansgolvet i stan. ;-) Va fan sen Markus var här å donade funkar det inte att stoppa i en skiva å köra i datorn... SUCK, för jag fick ju jättebra högtalare av honom, Creative, som jag lyssnar på när jag kollar film å så, kanonljud, men funkar inte med skivspelaren i datorn nu som sagt.. Vette fan vad som är fel.. ;-/ men men, nu blir det radion och träna! Ska bli intressant att se vad jag orkar efter 1 år utan träning.....................

Tjo!


Man kan aldrig ha för många parfymer..

Det märks att jag mår bättre, eller är lätt hypoman, beställer grejjor så det bara ryker om det.. Tagit en del på faktura också, något jag INTE brukar göra annars.. Men har ändå koll känner jag, och ska ju sälja på Tradera. Det är roligt att sälja och följa budläggningen där. Men deras avgifter har börjat blivit väl dyra måste jag säga...

 Luktade på den här på stan och tyckte den luktar liknande Coco Mademoiselle från Chanel, som är min "VILL-HA-PARFYM" så jag klickade hem den nu för bara 189 spänn, ord pris är runt 3-400.. Satt och kollade i natt på den och tänkte beställa men avvaktade, och idag fick jag erbjudande från dom på nätet så då var det ödet tyckte jag att jag skulle köpa den på special-pris för vackra svenska flickan..

 MRAAAUUUU! Man kan aldrig ha för många parfymer när man heter Sara!! :-)

Nä men sålt bort en del på Tradera av mina "gamla" parfymer- så in med nytt i skåpen! Jag älskar parfym! :)

Clutch

Köpte en clutch också, eller plånbok/neccessär eller vad man nu ska ha den till. URSNYGG!!!

 ord pris 389:- köpte den för 194:-


114

läsare igår, det tar sig sa...  ja vem fan säger man att denne sa det?

Hjälp!

Klick klick!





Beställde lite varor- klick klick- klack- på nätet igen i natt som jag ska sälja, dessa ska jag dock ha själv om 37 nu passar, ibland har jag 36.. eller 38 om det är väldigt liten storlek. Tycker dom här är lika roliga som jag kan vara! =) Snygga till mörka trekvarts-jeans eller nåt i sommar!! Eller en vit eller svart klänning, roligt med annorlunda skor då..

FULSNYGGA!!
145:- ordinarie pris 579:- Säger inte vilket märke det är..... jag vill ju bli ensam om dom här skorna i sommar, och det kanske jag blir, för kan tänka mig att det är många som läser som tycker dom är as-fula.... ;-)


Förresten..

..saknar M.. men det var en snygg kille, sådär lagom, som hjälpte mig upp med crosstrainern. Tänkte nästan fråga om han var singel men hejdade mig. Han hade ingen ring iaf, men den godingen var säkert upptagen ändå.. och jag är nog inte redo för något förhållande förräns jag blir friskförklarad...

PSYKO.

Skum

Skruvat ihop, skruvat ihop och skruvat bankat ihop.. och jag vill aldrig någonsin skruva ihop en igen, inte själv iaf, vilket jävla grisgöra!!!

Äntligen är crosstrainern på plats och klar, men i instruktionsboken/manualen stod inget om vilka skruvar som hörde vart.. men fixade det iaf.. tror jag..

Pedalerna är dock inte bra, fick dom inte riktigt fastskruvade för muttrarna rörde sig inte och "låste" sig.. så den är lite vinglig, kändes som jag skulle ramla av den nyss.. ha ha.. Ser inte bra ut i min etta heller, men det funkar att ha den i hörnet mot skåpet.. lite större än jag väntade mig, men det får se ut hur det vill. När jag kommit i form så säljer jag den, monterad och klar såklart, så jag har en plan som Sickan säger. "Jag har en plan.."

Men men, imorgon kör jag, får kanske leta bättre skruv och mutter så det funkar, borde ringa och klaga på Haléns men orkar inte..

Fattar inget av datorn på den heller.. skumbrum! SKITDÅLIG manual helt enkelt.

Körde några minuter idag och höll på att avlida, det här ska bli spännande.. jag som brukade köra 45 minuter för ett år sen..... Blir till att träna upp konditionen rejält, ska ta promenader oftare också, så skönt när jag orkar mig ut i solen.

OCH bara för jag skrev så, så blev jag hungrig såklart...

Men den hungern skall stoppas i magen av en Naturdiet-shake. No more bread and butter.

Ska bli ändring på mitt liv i samma varv jag börjar träna. Mer sund livsstil.

STOP EATING TO MUCH U FAT PIG!!

KOLLA KOLLA ATT JAG E EN REKO sNUBBE!! (nationalteatern)!!

hittade det jättesöta diskstället idag på Åhléns och lyckan är gjord i köket. YIHAA! Så sött!! Och nu när  jag skulle visa det såklart så hittar jag dom inte bland bilderna.. Men ni kan få  se en liten "snäll" lapp jag satt upp på kylskåpet till mig på kvällen så jag ska bli lite avskräckt när jag ser kylen..


Än så länge har det funkat 50/50!!




Ung och sund!

I sommar ska jag se snygg ut, och inte som en strandad val..... Men älskar ju att stå på crosstrainern så den kommer bli använd också, det kan jag lova. Ska ta en stund varje dag och sen öka minutrarna.. Brukade stå 45 minuter när jag var i bättre skick, så det kommer nog, min blivande stund som ung och sund igen. :)

Förresten, hittade en gammal fleece-tröja här i storlek 38, som jag kan ha, från HM, det bevisar åter igen att dom förminskat storlekarna drastiskt senaste åren. Skulle jag prova en fleece-tröja nu så behöver jag 42 i storlek.......

SJUKLIGT IDEAL i dagens samhälle säger jag bara som förminskar kläderna till barnstorlekar ta mig fan!

Lammkött!

Imorgon kommer min crosstrainer!! Jaaaaaaa, jippie!! Hoppas bara det kommer en snygging som hjälper mig att bära upp den, istället för nån gammal gubbe.

Skulle fan behöva se nåt snyggt
lammkött!

+ = suvve!!! ;-)

Uppe med tuppfan!

Sov 4 timmar i natt som max, sen var jag uppe med tuppfan i morse. Gjorde mig klar, käkade frulle och gick sen en promenad till söder och köpte det söta diskstället som dom fått in i lagret igen. Det gjorde iaf min dag. Sen fixade jag 2 nya bh:ar, läppcerat och ögonbrynspenna, två ljuslyktor också från Åhléns, men trist nog har jag inte köpt nya värmeljus så det får bli en promenad imorgon till Lidl på söder, där är värmeljusen, som brinner lika länge som Ikeas, 4 timmar, billigare. 50 pack för 12:99 har jag för mig, och det är schwainbillisch ju!!


Fucked up 2

Nu förstår jag varför datorn flippade ur igår. Har upptäckt en Trojans häst.. Ska skynda mig att sätta den i karantän och ta bort skiten............ GAH!!! Vilken jävla skitdag.


Fucked up 1

Ringe öppenvårdsmottagningen psyk idag för att försöka få tid hos nån psykolog och KBT (kognitiv beteendeterapi). Blev bortkopplad först, någon som tog upp luren och la på- jag skämtar inte- fick sen tag på en väldigt trevlig kvinna som sen skulle koppla mig vidare... hon hittade iaf remissen som gick in dit i December.. och var väldigt tillmötesgående. Men HALLELUJAH liksom att dom "erkände" och såg min remiss den här gången... Ringde ju för ca en vecka sen också till en utländsk kärring som jag knappt hörde vad hon sa, som sa att; "-Nej vi har inte fått nån remiss gällande dig" och tyckte jag skulle ringa psykakuten, vilket INTE jag tyckte var nödvändigt och framkallar orolig ångest hos mig. När jag blev kopplad av den trevliga kvinnan nu, var det första jag hörde; "Du har angett fel kod, var vänlig ange kod igen. Eh hallå!!?? Jag satt ju som ett frågetecken och började bli less.. Ringde igen, efter 5 minuter kommer en röst som säger att jag ska ringa ett annat nummer om jag bor i Enskede/Årsta/vantör så jag ringer dit.. väntar 5 minuter till sen blir jag bortkopplad igen.. Ringer tillbaka till samma nummer som första gången och berättar att den här Susanne som trevliga kvinnan hette kopplat mig och sen blev jag bortkopplad... då fick jag prata med en annan kvinna som skulle snacka med hon Susanne där i bakgrunden om det här, och då påpekade jag VERKLIGEN rätt skarpt att jag blivit bortkopplad 5 gånger innan... Hon checkade och snackade i bakgrunden sen vart det helt tyst igen i ca 2 minuter, SJÄTTE FÖRSÖKET........ så jag var alltså tvungen att ringa upp en gång till och sitta i kö; Det är många som ringer nu- vi tar strax emot ditt samtal, du står kvar i kön.. Så ringde igen och då var jag helt jävla utmattad mentalt!! Fick iaf snacka med en man där i receptionen som till slut efter lite frågor sa att han skulle fixa så jag får tag på en KBT-Psykolog inom en vecka skulle han ringa tillbaka.

-"Och ringer jag inte får du ringa igen och säga att du pratat med Jarri" MEN HALLÅÅ!? ÄR HAN HELT STÖRD I HUVUDET, HÄR HAR JAG BLIVIT BORTKOPPLAD 6 GÅNGER, MÅR PSYKISKT JÄVLIGT DÅLIGT VILKET JAG UPPREPADE TYP HUNDRA GÅNGER.................... "OM JAG INTE RINGER"... fucked up!!!

DU SKAAA RINGA sa jag jävligt irriterat!! Han var skämtsam som tur va, så han skrattade lite när jag sa det och lovade att han skulle ringa inom en vecka så jag får en tid........

HUR JÄVLA SVÅRT SKA DET VARA ATT TA FRAM EN JÄVLA KALENDER OCH BOKA IN EN TID???????

Nä fyyyy fan för svensk psykvård, blev helt utmattad, var tvungen att ta lugnande och en sömntablett och sova 4 timmar efter det där.

Jävla idioter hela högen...... Hur svårt ska det vara att läsa min journal sista månaden och SE att jag bett om samtalsterapi hos psykolog???? Men dom läser ju inte journalerna, det visade sig tydligt på Affektiva mottagninen också, som inte gjorde ETT SKIT..

ADIOS!

Jobb..

Nu har jag sökt 3 st jobb igen på olika gruppbostäder. Några fasta och nån timanställning. Hoppas på att jag får nån intervju, även om jag är jävligt förvirrad just nu.

Skulle ju börjat naturkunskap B igår, men pallar inte just nu, inte redo alls för att sitta i en klass och plugga nya saker, va fan jag slarvar ju bort ett paket grillkorv liksom..

Favorit i repris! ;-)

godisgris just nu..

Jag råkade glida till Gullmarsplan i skitvädret och köpa godis för 100 spänn... SHEISE- har aldrig någonsin, inte ens när jag var liten köpt godis för så mkt pengar på en gång. Brukar köpa typ ett hekto lösgodis max men idag blev det 4 hekto lösgodis och 4hg naturgodis + 2 chokladkakor...... Lyxade till med en Göteborgs Rapé också, så nu e kvällen gjord med godis å snus!!

JAMJAM!!
Och vet ni vad, fick ett brev om att min CROSSTRAINER är här, så det blir att köpa en matta den kan stå på, bära upp fåtöljen till vinden och välkomna postgubbarna från DHL som leverar den hem till dörren.. :) Mindre kul med mitt superdåliga tålamod är att skruva ihop den dock.. Kanske får bjuda över Behm att hjälpa mig skruva, så kan han få en massage som tack!.. hi hi.

Salmiakmatta Fruktnappar

 Dumle, som jag en gång när jag var 14 föråt mig på... Fick ett kilo från taxfree som jag käkade och käkade.. Urk.. Men nu är det gottgott igen! =)



Sthlm-ÖSD!!

JIPPIE JIPPIE JIPPIE!!!

Just bokat in en resa till Östersund i 5 nätter. Torsdag-tisdag. Linda är upptagen torsd, fred och måndag men jag åker hem tisdagmorgon kl 6, åker dit torsdagmorgon 6.30, hur fan nu det skall gå med mina kassa morgonrutiner..... Planerar att träffa flera stycken, hoppas Pappa orkar åka in till Östersund också så jag får träffa honom, eller så åker jag buss dit på måndag eller nåt till Oviken fram å back.

ÅÅÅH vad jag är glad nu!!

Hoppas Petra-petra eller cindy kan vara kattvakt nu bara. ;-) Annars skiter det sig. Men biljetten är bokad och klar!

Hudcancer..

Visste ni att ETT besök i solariet per månad ökar risken för hudcancer med 50%.. Tåls att tänka på kanske för dom som solar ofta. Snyggt att få färg, men vill jag få färg så kör jag med brun utan sol istället. Mycket bättre, sen sägs det att dom produkterna är bra för rynkor.. Av sol får man ju extremt rynkig hud när man blir äldre, inget jag strävar efter iaf..

Ljus är också fint, och jag har vant mig.. Jag är superljus och kommer nog alltid vara även om jag blir brunare för varje gång jag är utomlands. Ser fortfarande på benen och troskanten sen jag var i Egypten i December, även om det är väldigt ljust för andra.


Mina nya brills.

Glasögonen blev fina. Nöjd! Ser lite retro ut, men inga nördbrillor. Det är huvudsaken, finns det nåt fulare än nördbrillor? Not.


 Rätt grouse bild, men ändå, ni får en överblick iaf på hur dom ser ut på mig..

SKRÄCKSCENARIO............

Trodde seriöst datorn dog nyss. Shit vilket skräckscenario i mitt bröst..............!!! Jag bad till och med till gud att det inte skulle vara nåt virus som slagit ut hela skiten.

VAD skulle jag göra utan datorn... Förmodligen få nånting annat gjort... ;-)

Hakån och Maria ikväll!

Ikväll är det Håkans bar, och svenska hollywodfruar, det måste jag bara se. Håkan är ju så jäkla blåst och rolig, Maria Montazami likaså.

Vem gillar inte Håkan, eller Hakån som thailändarna skrev på skylten, eller Maria dom är ju bara för..

...Lovely!

"De e inga konstigheter"..


 


87 toffsar...
 

Alice i underlivet!

Såg Alice i underlandet igår, rätt överskattad måste jag säga, men iofs såg jag den med jävligt dålig kvalité, skulle vilja se den i 3D på bio istället. Men nu har jag redan sett den så nä blir nog inte nån tur på bio för något jag knappt gillade.


95

95 st läste min blogg igår.. Fan börjar likna Blondin--fucking-bella det här.. ha ha.. Not. Men det ökar ju alltid när jag bloggar mycket..

Bi-Populär!?

Innan ikväll såg jag en dokumentär som syrran tipsade mig om på tvåan. Satt med gråten i halsen, och skrattade också. Handlade om personer med bipolär sjukdom som var inne på psykiatrisk avdelning, och jag kände igen mig i så mycket i hur man är som person, hur man känner, att jag började gråta, och sen började jag skratta då dom skämtade om det.

Det är viktigt att ha kvar humorn ändå i all skit, för utan regn kommer ingen sol antar jag..

Syrran skulle säga bipolär och fick inte fram det utan det blev bipopulär... ha ha. Där fick vi oss ett gott skratt- Jag är bi-populär istället!! ja why not, finns det något jag inte är? Jag undrar ju ibland..... men populär har jag alltid varit, eller nä, eller jo, eller antingen eller. ;-)

Antingen hatar man mig eller så älskar man mig som jag brukar säga.

Your choise.


********'

Bipolärt syndrom, även kallad manodepressiv sjukdom, tillhör förstämningssyndromen eller de affektiva syndromen.

Vid bipolärt syndrom upplever en person
maniska episoder eller växlingar mellan depression och manisk eufori (upprymdhet). Dessa ibland extrema växlingar i humör, motivation, energi och allmän funktionsförmåga kan utgöra ett allvarligt funktionshinder. Man skiljer mellan två typer, där den ena karakteriseras av mer uttalade maniska symtom (typ 1) och den andra av lättare överaktivitet (typ 2). Omkring en procent av alla människor är manodepressiva.

Bipolär sjukdom kan bryta ut när som helst i livet men vanligtvis vid 20-30-års ålder.

Vid en manisk episod är patienten överaktiv, pratsam, uppvisar koncentrationssvårigheter, har minskat sömnbehov samt kan vara mer socialt och sexuellt aktiv än vanligt ofta utan att beakta de eventuellt negativa konsekvenserna. Patienten kan bete sig på ett obetänksamt eller oansvarigt sätt till exempel beträffande ekonomiska transaktioner.

Man skiljer mellan mani och hypomani.

Hypomani går ofta med en känsla av upprymdhet och välmående och förmågan till koncentration kan vara intakt och till och med förhöjd medan den mer uttalade formen av förhöjt stämningsläge går med starkt försämrad koncentrationsförmåga och där funktionen alltid är kraftigt försämrad. Personen växlar inte sällan mellan upprymdhet och djup förtvivlan och detta samtidigt. Rastlöshet, tankeoreda, djup förtvivlan kan förekomma samtidigt. Insikten i att det egna beteendet inte är normalt eller bra sett i ljuset av konsekvensen av handlingar finns inte.

En manisk episod kan vara psykotisk med vanföreställningar, ofta av storhetskaraktär. I de diagnostiska systemen ICD (Internationella kriterier för diagnos) och DSM (diagnostisk och statistisk manual för diagnos) krävs ett subjektivt lidande eller en funktionsnedsättning för att ett tillstånd skall betraktas som sjukligt avvikande. Detta gör att de normala humörväxlingar vi alla har inte betraktas som sjukliga. En lindrigare variant av bipolär störning kallas för
cyklotymi. Ett annat förstämningssyndrom är unipolärt syndrom, som innebär att en person enbart har depressioner.

Om ni orkat läsa allt kanske ni får en liiten aning om vilken skit jag sitter i........ :(


Nattens LYCKORUS!!!!

Den här var fan bättre än ettan! Me like very very much! Sitter på helspänn hela tiden och blev många härliga lyckorus, då det var väldigt många bra "rycka-till-scener" som jag kallar dom!!

ÅH vad härliga drömmar jag kommer drömma i natt. =)





Anal-TV

KUK-KANAL-ANAL...

Kul tv-program dom kör på TV 7.. Pedros ande hela dagen typ.. Va fan e det liksom?

 


DaGeNs GARV!!


Kaspers helg.

 Nee, men nästan han.. ;-)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurraa!

Kommer ni ihåg den låten? Från när jag var liten..

Min plattång har kommit till Ica i Dalen, sugen på att hämta den, men det är riktigt jävla blöt-snö-pissväder idag, så jag är nog inte så sugen ändå.. :/ skulle samtidigt vara skönt att komma ut, men ja, äh jag får se vad jag gör.

Ringde Haléns för det verkar som min crosstrainer också kommit dit, men hon bekräftade att den skall komma via DHL och man får den hemkörd.. Eh ja, för hur fan ska jag annars ta hem den, med en taxi? Väger ju runt 60 kilo om jag inte minns fel.. Vill ha den NUUU för jag är så jävla sugen på att träna nu faktiskt och må bättre, för man mår ju ändå bättre av att träna.

Fatso

I natt drömde jag en hemsk dröm om stackars pappa. Min pappa är döende i cancer så det var ingen rolig dröm direkt.

Jag och pappa i julas. Ni ser ju själv, han är 65 men ser ut som 80 nu. Stackarn! Väger mindre än vad jag gör. Och jag ser ut som ett riktigt jävla fetto med en fett fult lagd make.. men det bjuder jag på.. Man kan ju inte vara perfekt varje dag liksom.. ha ha. ;-)




Morrn!

Vad mysigt det är att kliva upp och kliva rakt i en kattspya..

Mjauuu liksom!

Så här stor katt har pappa, fast det är inte den på bilden. Och jag skojjar inte- den väger nästan 11 kilo!!!

 Klicka så får ni se biggest housecat ever..


Ingen rast- Ingen ro.

Eller ja rast har jag väl hela tiden just nu, men inte frivilligt.

Har sån jävla jobbig rastlöshetskänsla i kroppen att jag bara går och gräver i skåpen hela tiden och äter. Jobbigt som fan. Har ingen ro i kroppen, kan inte ens se på film för jag tänker på så himla mycket just nu. Både glada och jobbiga tankar.

Gått och lagt mig med en sömnis flera kvällar i rad nu vid 23, helt otroligt att jag lägger mig före midnatt. Men tyvärr inte vaknat till förrän jag sovit 12-14 timmar, det är skitjobbigt. Antingen inte sova nåt alls, eller jättemycket. Suck.


Brillsen..

Åkte och hämtade ut glasögonen igår iaf, var skönt med en liten tur, sen blev det "onyttighetshandling" på matdax tyvärr. Sånt jävla sug på slutet så man kan börja undra om jag är gravid, men usch, nej det är jag inte vad jag vet iaf. Tror mer på Zyprexan.. fortsätter det så här så ska jag sluta med dom omgående. Men snart är min crosstrainer ju här så då ska det tränas av.. :-)

Brillsen är jag nöjd med iaf, väldigt nöjd- och det är ju en fördel.. ;-) Kan lägga upp en bild senare för den som är nyfiken hur dom ser ut och hur jag ser ut i dom..


Våren

Våren verkar vara här.
Kasper låg ute i korgen för första gången sen i höstas.. ;)

new brills

Mina nya brills har kommit. Fick ett inpratat meddelande på mobilen i morse att dom är klara. Bara för det har jag skitont i huvet idag och är tveksam på om jag orkar åka och hämta dom.. :/

Kanske är lågtrycket, om det nu är lågtryck!? Bajsväder ute, har ingen aning om det är kallt eller varmt idag.


Pappaknullare

som några småungar sa när jag hade stora shoppingbagar för två par Nike-dojjor i Stinsen.. Ha ha.. om dom ändå visste att jag är 32 år gammal och ingen pappaknullare.. det är väl småtjejer som är såna, såna från Östermalm?

Nä men TJIHOOOOO jag har nu klickat hem en crosstrainer, den jag visade på bild OCH en plattång, nej, har ingen sån märklig som jag är, men kan vara roligt att ha.

Tack pappa!! (fick lite pengar efter farmor)

Ska ringa honom imorgon och säga att jag köpt en träningsmaskin för pengarna och nu kommer hälsan bli bättre! Förväntar mig en fet jävla smäll- men men. ;-) (skojjar bara, pappa har aldrig slagit mig, för den som undrar..) Han kommer säkert tycka det är mer värt än att lägga pengar på en resa iallafall, det verkar han avsky att jag gör, även om jag säger att det är typ enda gången jag mår bra och är fri från depressionen, när jag reser..Sist suckade han och höll väl med liite iaf.. att då kan resa vara bra..

Nu ni! Här ska kilona rinna innan Maj månad e slut... fan vad jag längtar tills den kommer, då ska jag ta bort fåtöljen, in med träningsmaskinen, köpa hantlar eller såna jag sätter på handleden, och sen köra igång bästa technon jag har och träna varje dag, om inte annat 5 dagar i veckan. Ska gå ut hårt!!

Hårt för dom hårda!

Den här blev det också som sagt, fin va!? Om nu en plattång ska vara fin också..




jobbisch!

Alltså jag blir GALEN!! Igår köpte jag linsvätska, och letade som en tok trots att den stod alldeles framför mig på handfatet.. Förra veckan "tappade jag bort" ett paket grillkorv, som jag sedan återfann inplastade i kökslådan..  Har huuur många exempel som helst även om jag inte kommer på något just nu..

SUCK!! Fatta att det är jobbisch att heta SARA ibland!?!!

Trött på mig själv!

Verkligen ingenting på Tv ikväll så ska roa mig med nån film på datorn, men är så rastlös nuförtiden så jag vette fan om jag kan sitta still och glo, och sen är tankarna helt nån annanstans.. tyvärr. Önskar jag bara kunde släppa allt och gå vidare, moooove on liksom, men nä, älta älta älta.

Blir så jävla trött på mig själv!

ZZZzzz

Sy och klicka i!

Nu har förresten håret anlänt min postbox, så det blir till att köpa toning till det och sy på clips, mäta och grejja nån dag när jag har energi, sen köpa hårlim och limma i- nej vad säger jag, ska ju för fan ha clip on.. ÅH jag är så jävla dement asså så jag tror jag ska lägga in mig på ålderdomshem snart..

Tona, sy och klicka! :) hoppas det går bra!

Långprommis!

Åkte till Brommaplan idag till Cindy och hon lurade med mig bort till kungen och drottningen på thé på Drottningholms slott.. ;-) Nä skämt åsido, men vi gick dit och tillbaka, tog en snorre med bröd på vägen, och insåg sen att vi promenerat ca 7km när det började kännas i gumpen och benen.

Soligt och jätteskönt ute så nu ska vi börja promenera oftare har vi bestämt, synd vi inte bor närmare varandra, fast iofs är det bara 30 min mellan oss med t-banan så inte så farligt ändå..




Want u so bad!

Har funderat på att köpa en crosstrainer länge nu. Skulle sitta fint. Älskar att träna på den här, stå och dansa till hög techno och bli fit for fight. Träningskortet jag köpte förra året i februari unyttjades 2 hela måndader.. he he.. så jag tror jag skulle träna oftare om jag hade en hemma.. Det jag gör på gymmet är att gå på crosstrainer och styrketräna, och det kan jag lika väl göra hemma med hantlar och en maskin. Skulle sitta som en smäck i hörnet där jag har fåtöljen som aldrig används ändå förutom av Kasper då.. och sen täcka över den med något när den inte används.

Hm.. Ska jag? Ska inte förhasta mig, en resa är ju bättre, men en bra och sund kropp är ju bäst i längden..

Måste ju ta hemkörning såklart ifall jag köper en då den väger 60 kilo nånting..

Hmmmmmm Hmm. Want u soo bad!

Workin´ soon?

Sökte ett till jobb igår, sökt tre st nu :), men hörde av Tess som bor i Haninge (jobbet är i Västerhaninge) att det är skitlångt dit.. Så får väl se om jag får en intervju hur långt det är. Hoppas iaf, skulle vilja börja på 50% och köra lite, sugen på att jobba nu, men klarar nog inte av att gå in för heltid än så länge, men i sommar kanske.


Ny favorit

 Hittade en ny favorit när jag kollade runt på Kicks idag i Globen. Notorious från Ralph Lauren. Äntligen en doft som inte är så fruktig från dom, jag gillar mer dofter med mysk och trä i basen.

Mys-rys!!

Mys-rys är ett nytt ord jag kom på nu.. Myyyyyyys-ryyyyyyyys!!

Kasper tycker det är väldigt skönt och varmt att ligga i solen på gungstolen och få mysrysningar!! Bild på honom o min fina Selma. Dom är ljuset i mörkret för mig när ngt känns jobbigt!

 Kasper Jarnebrink

 Selma Lagerlöf

Våren är väl här nu!?

Åh det är så mysigt med sol varje dag! ÅH ÅH ÅH nu gick det nästan!

NOT.


Luggas lite..

Klippte till lugg igen igår, kan inte spara ut den, och vill nog inte heller när jag känner efter, hade en plan på det, men klipper den alltid till slut igen, blir mer frisyr då och jag är så jävla hot i lugg asså.. ha ha. ;-=)
_________________







En tanke till Tess.

Skickar en tanke till Tess idag som påbörjar sin hemska cellgiftsbehandling idag, blott 33 år gammal.

KRAM TESS!! Alla mina tankar hos dig nu!

Tattoo Sara!

Hej kära bloggen! (moa ha ha)

Har just varit och fixat till min svala ytterligare, var inte riktigt nöjd förut, men nu blev den jättefin, kanon. Tack så mycket Jonas Ran Hansen på Jinx Tattoo och Kim som också hjälpte mig förra gången med den!

Funderar på att köpa något fint och ge dom på studion som tack- det är dom värda!

Nya planer är på g- men inte beställt någon tid. Ska jag ta pengarna från pappa på tatueringar eller resa.. Hm.. ;-) Om jag ändå kunde få tillbaka mina 700 pix från en viss X-darling skulle det underlätta lite just nu, inte mycket pengar på kontot kvar.. Men han fortsätter visa sin frånvaro- SUCK!..

Så jävla dålig stil är vad det är, men ta mina pengar bara, gör det om det känns bra i ditt samvete..... Kan inte sluta tänkapå det här eller honom. FAN FAN FAN!!

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Marie Fredrikssons "best of skiva" och skura vidare på torktumlaren och tvättmaskinen så dom blir fräscha igen.


Bad hair day

Köpte lite hår på tradera för 350 spänn, äkta remy hår tror jag iaf- "galaxy toppkvalité". Ska tona det när jag får det och sen sätta i clips eller limma.. Skonsammare att ha det på clips, men lättare att limma i det, för då kan jag ha det några månader.. Skulle vara snyggt att sätta i nu till sommaren, sen en ansiktsbehandling och nya naglar på det. ;-)

Drömma kan man väl! Eller så kan man börja lägga pengarna på skönhet ist för på all mat jag köper... :-)

*Pling!*


This is MY life!

Precis kollat klart reprisen på melodifestivalen. Visste innan att Anna skulle vinna då jag läst det på olika bloggar. Ingen schlagerlåt som vann, men jävlar vad grym hon är, och för sin ålder.

Jag fick och får verkligen tårar i ögonen när jag hör henne sjunga låten och när jag lyssnar på texten, och den som inte tycker Anna är duktig eller ser hennes otroliga potential- den är bara avundsjuk!!



Rysningar!

Nu e det vår- tror jag!..

Tagit en promenad till medis idag i vårsolen. Det var härligt ute!

Nu är det vår tror jag visst!? Ser fram emot första ölen på första uteserveringen i solen. :)

Glass.

Jag har ätit glass i 4 dagar nu tror jag. Kan ni tänka er!? Jag som inte åt en glass i somras ens.
Käkar ur det sista ur en sån liten burk med HäägenDaz glass eller vad dom heter, mango och aprikos-sorbet-glass jag köpte för 10 spänn på Matdax..

Säg inte att jag ska bli beroende av glass nu också!? Fast nä, jag tror inte det, det här är som sagt mer sorbet i vilket fall som helst med fruktbitar i, smakar som nån fruktsallad nästan med lite lite glassinslag, och det är väl lite skillnad mot för bara glass, men fan så gött.

MUMS!

 
Hittade den på nätet, den här är det, burken är på 500 ml om nån undrade..


Melodi

Jag hörde att lilltjejen Anna Bergendahl vann melodifestivalen, själv låg jag i soffan och sov..

Zzzz.


Tror jag måste kolla reprisen ändå, fast egentligen tror jag att jag kommer skita i det. Jada Jada.

Workin´ in da summer?

Jag har sökt jobb! Trött på att sitta här hela dagarna, det får brista eller bära om jag får en intervju, då har jag iaf försökt. Ska se om det finns fler jobb att söka, har gett mig fan på att jag ska jobba i sommar och jobba upp så jag har rätt till a-kassa igen. Och jag ska hitta en rolig gruppbostad att sätta klorna i..

Kom på att jag troligen har typ 1600 jag borde få tillbaka retroaktivt från a-kassan då jag varit sjukskriven från Augusti och då ska man ha typ 200 i lägre avgift, och jag fick bara ETT papper så jag har fått tillbaka för en månad i höstas.. så isf jag får pengar kommer dom gå rakt in på spar och får jag jobb i sommar är det jag som åker utomlands i maj, med sällskap eller kanske ensam.

Kan tänka mig att åka till t.ex. Rhodos som jag varit i 2 gånger, och kan lilla centrum väldigt väl och känner folk där jag kan hänga lite med, Michalis t.ex, ja om han nu jobbar kvar på samma ställe, tror om inte annat, att jag har kvar hans nummer nånstans, riktigt härlig kille!

 Vi får se hur det blir med allting.

Later folks!

Porrvarning!!




Det suger!

Att ingen kan hänga med ut idag suger verkligen. Lyssnar på 197,5 och diggar techno på full nivå just nu, självklart kan INGEN hänga på då man känner som mest sug. Trist!

Blir till att inviga kläderna här hemma själv.. he he

Hunger-kontroll

Asgod Tasty Tropical!!
Matdax i högdalen har sålt dom här för 10kr styck bara en tid nu, funderar på att åka dit och köpa en tio st typ..

Jam Jam!






Me happy sheit again.

Så glad att jag köpte lite kläder idag, istället för mat. Mat köper jag jämt, nästan alla pengar går till mat, mat mat. Men nu ska jag känna mig HOT i helgen eller nån annan dag när jag ska inviga mina nya kläder..!

YES!

Inte mkt pengar kvar nu, men fick ju försenad julklappspeng av pappa igår så jag kan faktiskt unna mig litegrann för omväxlingens skull.


Lyxfällan.

Nu ska jag snart bänka mig och mysa med katterna framför lyxfällan och alla idioter som ställer till det för sig.. Fattar inte hur alla kan vara så jävla blåsta och faila så kopiöst ekonomiskt..!?

Herreguud.

Skinnpaj

Har en ny skinnpaj till våren också..


Feelin´hot hot hot



Jag har köpt GLANS-TIGHTS och en top idag. Fan jag kände mig het faktiskt....

Miss u.

Saknar fortfarande. :( Massor.

Blandade känslor. Massor.

Hjärnan säger en sak, hjärtat en annan. Svårt.


Bring it on baby!

Vänner är bra att ha!!

Hade en jättemysig kväll igår och i eftermiddags/kväll idag med kära besök. Igår kom Cindy förbi och vi snackade skit och käkade alledeles för mycket socker som vanligt.. ;-) I eftermiddags kom Cissi hit, en tjej jag gick smink-utbildningen med. Har sagt rätt länge att vi ska ses, men både hon och jag mår som vi gör hit och dit så det har inte blivit av förräns nu, men det var ett kärt återseende!.. Vi fikade också med en massa socker.. Surrade på som bara den och kollade in hennes bäbismage hur stor den blivit, och snackade rent allmänt om allt möjligt från att köpa barnvagn till depressioner, graviditet, glädje, jobb, meditation m.m m.m.

Dessutom som räksalladen på moset(!!)-
kom hon hit med en stor "goodie-bag" med säkert 30 olika produkter i sminkväg + 4 skvallerblaskor/skönhetsmagasin i en fin NK-kasse, en sån med snören som handtag. Kände mig som the fucking queen ikväll!! Så gissa om Cissi gjorde min kväll!? =) Hon jobbar för Frida förlag och dom får massa smink där, så hon frågade på mess om jag ville ha lite smink, och jag bara "bring it on baby"- typ ge mig allt du vill ge bort!!.. Trodde kanske hon skulle komma med ett läppglans eller så.. Men hon hade rafsat ihop en HEL hög till mig kan man ju säga. *me happy sheit*

Fick 4 st glitter-eyeliner i grön/blåa toner, en vanlig svart eyeliner, en svart mascara, ett transparent puder, en superbra concealer från maybelline mineralsmink, 3st nagellack, 4 kajaler i grön/blå/lila, 4 läppglans i softa färger, 4 läppstift i lite rödare och lilaaktiga toner, 7 st eyedust, och 2 olika paletter med 3 i ena och 2 ögonskuggor i den andra.. OCH en cremeögonskugga också. PuH!! 33 sminkgrejjor var det visst!

Snacka om att jag går på moln nu!

Provat typ det mesta ikväll och det var kanongrejjer! Mycket isadora, och dom har ju superbra läppglans och läppstift, sen var det lite Nivea, Maybelline och Body shop till och med. Åh jag är så glad! =)

Ibland gör materiella saker jävligt mycket, särskilt såna man kan vara kreativ med :) som man kan med smink. Tjihooo! Och alla vet ju vad jag kan göra med smink. ;-)

Men icke att förglömma- trevligast var ju självklart sällskapet jag fick av Cissi och hennes mage, ja hon och killen väntar en liten bebbe som kommer om några månader. så mysigt!

**Så nu får vi ses lite oftare hädanefter Cissi! Så man får vara med när du går med stormagen snart. :)**

Kram på dig och Cindy
och alla mina andra kära vänner.

Vad vore livet utan vänner? Inget!

Det är tillåtet att sakna!?

  Här festade vi in nyåret 2010..
  Här festade han med Kitty.. haha vad rolig jag är...
 Här tvingade jag på honom en ansiktsmask.. :)
(han lär ju bli jävligt "nöjd" om han ser det här på min blogg, fast tror ändå inte han kollar den.... moa ha ha =0) )
 Hand i hand. (porrvarning)
 Mina killar. Eller ja den ena försvann den andra ligger i fåtöljen och snarkar..


Det är tillåtet att sakna.
Det är tillåtet att sörja det som inte blev som den dröm man hade hoppats på.

**************

*S.A.K.N.A.D.*


Fotbollshuliganer?

... eller nåt? ;-) Rätt rolig kontrast iaf..

Jakten på grillkorven!

Kanske en het titel på en ny film om Saras förvirrade liv!?

Köpte räksallad idag och tänkte göra tunnbrödrullar med grillkorv, mos och räksallad. Enkelt och gott. När jag kom hem från affären så hittade jag inte korven.. Tänkte: Va fan det här är inte sant, jag har slarvat bort ett halvt paket grillkorv!!??

Började nästan undra om jag käkat upp dom i natt, men nej, skulle omöjligt ha käkat upp 8st grillkorvar mitt i natten.. Blev ännu mer förvirrad och skrattade nästan åt mig själv. Letade i skåp och kollade dom övre lådorna i köket. Men nej, ingen grillkorv. Tittade t.o.m i soppåsen om jag råkat slänga dom av nån konstig förvirrad anledning.. men inte där heller. Helt otroligt!!

Det här e fan värre än när jag lägger tandborsten i kylskåpet ibland.

Till slut blev jag så sur så jag käkade bara mackor till "middag" och kletade i dom räksalladen. Tänkte att korven måste ju komma fram nångång, om inte annat så börjar det väl lukta nånstans..

Nu när jag skulle gå till köket för att plasta in resten av torsken jag lagat till katterna, så öppnar jag fjärde kökslådan och vad ligger inte där, jo den inplastade korven bredvid plastfolien.. Herregud vad förvirrad jag är ibland alltså.

Men då har alltså jakten på grillkorven avslutats och korven är återfunnen vid liv och i säkert förvar.


Japp-dajm!

Förresten skulle nog en japp-dajm med apelsinkrokant vara gott, får ringa Marabou och tala om min nya idé för dom...

Eller varför inte en Pigall med apelsinkrokant? Mmm det vattnas i munnen- NEJ nu får jag skärpa mig!!!! GAAAH!!!


illa- jag mår illa!

Fan nu måste jag skärpa mig!

Allt började ju så bra med Naturdiet och allt, sen "hamnade" jag på Matdax i Högdalen igår och fick med mig typ allt onyttigt man kan tänka sig från tunnbröd, nachochips till ost och grovt pitabröd, en 200 grams chokladkaka och Marsmallows-kakor, men tror ni dom var äcklig eller? Näe. Jam jam.

Fan jag mår lite illa nu!...

Till veckan blir det skärpning igen..!

Japp, Dajm med apelsinkrokant!! I can do it! (vem försöker jag lura här!?)

Skandalöst patetisk humor?

Bokade tid hos optikern när jag ändå var i Högdalen igår. Funtar på dom här brillsen..

 

Värsta tattoo-mönstret i typ old school- kan det bli bättre? :) :P TYP!?

Provade dom när jag var där och dom satt skitbra, mkt snygga på en snygg tjej som mig. He he!! Men vet inte om jag hellre borde välja helsvarta bågar egentligen, för jag kanske ledsnar på dom där.. Äh får se på tisdag vad jag beslutar mig för.

Och kan ni tro- jag frågade om AVBETALNING...... Har tagit avbetalning EN gång i mitt liv bara förut, förutom att man tagit mobilabonnemang då några gånger, men det räknar jag inte som avbetalning, och det får man bara man inte har några skulder och även om man är arbetslös etc. GULD!! Jag behöver verkligen nya, tänkt på det länge och ser bara sämre och sämre i dom jag har, och nej mamma, ska jag ha nya brillor vill jag inte ha mina GAMLA bågar, som hon alltid brukar föreslå. Nej jag ska unna mig nya, är ändå på specsavers så tror bågarna går på 1795:- inkl vanliga glas, men sen tillkommer det ju för att jag har sån olika styrka på ögonen för att slipa ner dom så glasen blir lika breda och antireflex-behandling, för det vill jag nog fortsätta med. Kan vara skönt för folk att dom kan titta mig i ögonen eller att man blir fotad och det inte bara blänker..

Äh som sagt vi får se hur det blir on tuesday! kul kul.. kuk.. vart den nu kom ifrån? Kanske från Linda som tydligen skickade nån jävla strap-on-bild på min mobil förut... ha ha.. Tyvärr såg jag inte den då mobben vägrar visa bilder nu igen.. SUCK.......Men hon berättade via sms att hon å Selma hade drygat sig och skickat nåt fult..

(Nu kom jag tänka på "BANANEN" när jag och Majja var i Holland med Lukaz och company för typ 5 år sen eller vad det blir, men det var en annan sak. Vi körde skämtsamt med en stackars banan som var med oss hela resan och sen fick den fira nyår med oss iförd partyhatt och allt och drinkar fick bananen och partyflaggor istuckna i sig. Sen lekte vi med den, drygade oss allmänt och tog massa fula foton och gömde den i varandras fickor, väskor etc tills bananen "dog".. ha ha.. ja jävlar, det var tider det..)

Vilken jävla skandalöst patetisk humor man har alltså.

Ska bli jäkligt kul kuk när mms:en funkar igen och jag kan se vad för snusk Linda mms:at!!... ;-) Hon ska få något riktigt knäppt tillbaka.. hhihi

Att det ska vara så roligt med ordet kuk? Ja jävlar.. för mig är det mest ett skällsord iofs..

Angående banan och kuk så har nån ristat in ordet BANANKUK för längesen på hissdörren, rätt skoj när man ska åka hiss tycker jag, livar upp vardagen lite.......... ;-)

Jag vill jag vill jag vill!!!

Ett dröm-resemål är bl.a Santorini i Grekland... mmm* Jag vill, jag vill Jag VILL!!!

 

Ser det inte så vackert ut så säg!?

Åh vad jag vill, och jag SKA åka dit, men när vet jag inte. ;-)

Jag heter inte PÅlsson!!!

Tord Paulus kallade sig min farbror sig när han målade. Han är inte bara en lätt alkholiserad mångmiljonär och handlar med aktier, han är konstnär också, eller var; eller en gång konstnär- alltid konstnär kanske och har sålt över 3000 tavlor vilket är rätt bra jobbat!! Kommer ihåg hans tavlor, riktigt riktigt coola!! Jag talade om att något jag skulle vilja ha från farmors dödsbo är några tavlor från honom och då blev han glad såklart och lite brydd att jag kommer ihåg dom, såklart jag kommer ihåg dom, jag har ju själv hållt på målat i perioder sen jag var liten, och gick "extra-bild" under gymnasiet som tillval.. 5:a hade jag, så konstnärsådran ligger väl i släkten.. Men åter till saken.. Var visserligen 5 år sen farmor dog men nu först allt är avklarat med dödsbo´t, huset sålt, skogen avverkad, saker ut-auktionerade m.m. allt som ska göras när någon går bort.

Snackade i 2 timmar idag igen med Tord iaf och jÄvvvlar vad grejjor jag fick gjort samtidigt!! Måste varit p.g.a solen eller att han tjatade hela tiden om att jag ska veta att det inte är något fel på mig, även om jag är familjens svarta får och även om jag är annorlunda/känner mig annorlunda, något han alltid också varit bland pappas syskon och familj.

Well- fick iaf massa gjort samtidigt som jag snackade i telen- snacka om att jag är en kvinna som kan göra hundra saker samtidigt!! =)

Dammtorkade i fönstren och tv-hyllan, sköljde växterna, tvättade plastväxterna, diskade 6 blomkrukor+2 ljuslyktor och övrig disk. Sen rengjorde jag praktiskt taget hela kylen och frysen- väldigt väl behövligt upptäckte jag, kylen var fan vidrig- kanske att ta i- men äcklig iaf.. Okej, sen tog jag bort katthår från möblerna, rensade lådan och grejjade med massor av andra saker.. Allt det hann jag med och 2 timmar bara rann iväg.

Min farbror är högst troligt bipolär han också. Trivs bäst på natten, har svårt för att låta andra tala till punkt och lägger sig i mitt i andras samtal. Han är alkoholist (många med "bipo"-bra "smeknamn" förresten-det ska jag börja med- självmedicinerar då det förekommer mycket ångest och depressioner varvat med mani/hypomani i vår sjukdom, man känner sig annorlunda, svarta fåret m.m m.m listan kan göras lång...)Antar att det ligger i släkten, och likheterna kan göras många. Nattuggla, kan vara uppe dygnet runt, men är samtidigt trött.. pratar oavbrutet.. m.m m.m. Har känts rätt kul att snacka med honom, då jag känner igen mig mycket i honom, något jag inte kommit på förräns nu riktigt..

Gillar efternamnet Paulus, även om han heter Paulsson egentligen- precis som mig, och när jag var yngre funderade jag många gånger på att byta efternamn och hade då Paulus i tanken då min farbror kallade sig för det, då jag är så jävla less, och alltid varit, på att folk säger; PÅLSSON- Jag heter inte PÅLSSON jag heter PA UL SSON..!! Verkar vara jääävligt svårt för folk att förstå på vårdcentraler, och alla övriga ställen där jag blir uppropad, eller tilltalad vid efternamn.

Okej åter till saken igen; Ibland är det bra att kära farbror ringer- fick asmycket gjort och många filosofiska tankar utbytta!!

OCH- vem har sagt att man måste vara på ett visst "normalt" sätt??
Jag är jag- och du är du- och ingenting ska eller kan ändra på det. Kom ihåg det- trots vad nu samhällets s.k utstakade "normer" säger!!


Shit jag är verkligen lite hypoman idag. Iom att jag varit vaken sen 9:30 och hållt igång hela dagen, rätt pratig är jag också och känner mig inte trött än trots att jag yrt runt som ett yrväder, så kan man nog kalla det det. Men jag mår bra, jag har faktiskt mått bra sista dagarna, och kommit upp någorlunda i tid nu i 3 dagar- känns underbart!! Att solen varit framme hela dagen har nog också gjort sin del såklart. Jag har nog och kommer nog alltid ha känningar/trötthet av årstiden vinter, tyvärr, men nu börjar det våras and I lööv it!! LÖV hajjade ni!? haha vad rolig jag är.. tra la LA la Laaa!!

KRAM o HEJ! =)

LIDL...



ha ha... =)

Halloj Katten!

Köpte en jättesöt berlock på Tradera för 10 kr som ska hänga i min ormlänk på handleden.




Vänskap behöver underhållas..

Vänner växer inte på trän!

Tänk på att varaktig vänskap måste underhållas!! (precis som vilket annat förhållande som helst, som t.ex förhållande till en pojkvän/flickvän etc.. precis som att vägen måste underhållas genom att plogas....) Många verkar glömma bort det.. men se- då har dom mig inte så många kvar sen heller om det tar slut och dom byggt upp hela sitt liv kring sin partner.. :-/

Själv känns det ibland som det är dags att sålla bort några och skaffa några nya, för dom får inte mer än vad dom själv ger.. Jag orkar inte längre bara vara den som tar intiativ. För så känns det ibland, och NEJ Cindy, du behöver inte känna dig träffad, du tar dig tid än vilken tung jobbarvecka du har, du har alltid tid för mig, och jag har alltid tid för dig. En äkta vän och du står mig riktigt varmt om hjärtat.

Till veckan ska jag träffa Cissi som jag blev kompis med på make up utbildningen förra våren. Inte setts sen dess, men vi har haft planer på det länge och nu ska det bli av. Känns jättekul och roligt att ha något att se fram emot. Alltför många isolerar sig nu på vintern, märker det med många kompisar, tyvärr, och jag har varit likadan.. tyvärr. Men bryr mig om många i det tysta såklart, och jag skriver många långa sms ibland, eller rätt ofta, och jag tror jag är en rätt bra vän som visar det rätt tydligt när jag gillar nån eller ej eller gillar nån lite mindre..

Vissa har man en speciell kemi med- andra inte- och så kommer det alltid vara! Vissa anser jag vara mina nära vänner, vissa vänner, vissa är mina kompisar- polare och andra är bekanta. 

 Söt dikt jag hittade angående vänskap.





En stor slapp stark..

 Gött med en stor slapp stark....

 Long live the Queen..

Much done today! :)

Kom för sent till tatueraren så jag missade min tid men fick en ny...    =(
Sydde till lite söndriga klädesplagg
Käkat gröt
Dammsugit
Dammtorkat halva lyan
Packat tradera-paket och skickat
Tvättat två maskiner tvätt
Tagit t-banan till Högdalen
Varit på Specsavers och beställt tid för undersökning och provat brillor.
Varit på Jysk och handlat två nya huvudkuddar
Handlat mat på matdax
Bäddat rent i sängen
Diskat

CHECK!


*Hunnit med mycket idag!! *puh* Känns väldigt väldigt skönt!! =) Sol var det idag också, säkert därför jag delvis känt sån energi. Sen att jag ätit blodpudding igår och i förrigår gör JÄMT att jag mår så bra, massor av JÄRN i det.. Så har bestämt mig för att alltid äta det två gånger i veckan framöver!



brun-utan-sol?!!

Hörde senast idag på ett faktaprogram på tv att genom att sola solarium EN gång per månad, ökar du risken för hudcancer med 50%.. tåls att tänkas på va!?..

Solade själv några gånger i veckan som yngre, men nu har jag lagt det totalt på ytan i flera år, då jag varit hudvårdskonsult och vet att sol är farligt för huden om än dock skön i lagoma doser. Cancer är en väldigt aggressiv sjukdom ofta.. så tänk på det, och tänk på att det finns brun utan sol, det är inte så svårt att få det jämnt, handlar bara om att duscha och peela kroppen och ansiktet före och ha lite tålamod... ;-) och blir ofta ett jättefint resultat bara du tar bort döda hudceller från början!

Doves lätt brun-utan-sol är ju en skitbra budget-produkt och lätt att applicera, luktar inte illa heller som förr i tiden, då de flesta stank gammal bäver...

Att huden skulle bli mer tålig innan man åker utomlands och att man bygger upp ett "skydd" genom att sola solarium är en myt.. för den som inte visste.. =) så nu vet ni det..

kräm!

Sourcream

Fan också, tänkte just skryta med att jag inte käkat en endaste hårdmacka ikväll, men nu suger det i magen och jag ska nog göra några styckna med smör och starka jalapenos på! Undrat varje dag nu varför jag mökat som ett sourcream-chips, men kom på att det borde bero på antingen Naturdieten, eller jalapenos:arna.. Hm. Får sura uppstötningar också nuförtiden.. Kanske kan bero på massa psykmedicin också... Vem vet, vem vet?

Ni antecknar mina fis-vanor va!?

:-S


morgonstånd har guld i mun..

Det är inte alltid lätt, när dom blir uppväckta i Hells Kitchen på morgonkvisten, snarare ser det lite tungt ut.. ;-)



.. och jag är så sjuk i huvudet att jag är tvungen att visa en bild på stackaren med morgonståndet i högsta hugg.. :)

Ma råkes seinare!

Nä nu ska jag spela Hoffmaestro & Chraa på hög volym och vika tvätt!

Sen ska jag steka blodpudding och käka med lingonsylt, har tyvärr ingen bacon till, men det är jam jam ändå och jag blir så pigg av allt järn i den
maten!

Ma råkes seinare folks..!

 +

URSÖT!!

Shoppat en sån här från internet idag, storlek 42, så hoppas att den inte är för liten när den kommer, men kommer inte förräns i början av april, men kan ju vara kul att ha något att se fram emot. URSÖT tycker jag den är!!


Golden hits?

Den här guldiga jumpsuit:en nästa gång man går på Golden hits kanske?

EH NOT?

Kaputt!

En annan "rolig" grej som hände idag.

Gick i Gallerian med Cindy i 2-3 timmar, handlade lite på Clarre och åkte hem. När jag kommer hem visar det sig att jag inte har några nycklar.. Fick tag på Cindy, sittandes med handväskan ut och in typ, och alla grejjor framför mig, och trodde jag skulle behöva ringa en låssmed, men tur nog hade jag lagt nycklarna i påsen Cindy fick av mig, innehållandes hennes saker hon haft här sen förra veckan.. Till råga på allt så kom såklart granntjejen upp för trappen och sa hej, hon måste ju ha undrat vad det är för fel på mig som sitter utanför min dörr med jackan och halsduken och skorna avtagna, med hela innehållet i min handväska utslängt på dörrmattan.. Hade t.ex en hel påse med varor från apoteket... Kul kul liksom, här sitter psykfallet mitt i "trappen"- hade hon sett alla mina mediciner vad dom är till för hade hon väl trott jag fått en psykos eller nåt.. ha ha.....

Men skitsamma vad hon tyckte/tror/tänkte, jag fick så lov att släpa mina saker bort till Brommaplan och hämta mina nycklar från Cindy där. Men ska inte klaga över det. Hade ju jävligt tur att jag lagt dom i hennes påse när jag gick hemifrån, så dom var där, istället för som jag trodde, att jag tappat dom när vi satt och fikade. Spelade Tetris hela vägen dit och hem, så det kändes som tågresan gick fort ändå..

Puh! Ibland ska man ha tur i oturen också!!

Helt kaputt nu mentalt. Mental istid...


2:30:59

Åh herre min jesus.

Nyss pratat med min alkoholiserade farbror, som visserligen började nyktra på sig lite under sista timmen, i 2½ timme och 59 sekunder... Den som känner mig vet att jag kan vara jäkligt intensiv, om ni då tänker er oss två tillsammans pratandes i 2½ timme när vi inte snackat på ett år minst.. då kan ni ju tänka er.. 

 Han pratade om sitt liv, mitt liv, fasters liv, och pappa. Han pratade om sin 400 000 kronors bil, sina miljoner på banken och bla bla bla. Han grät och skrattade om vartannat när vi pratade om min faster och hans syster som ni vet gått bort för ett tag sen.

Vi bestämde att om det är så dåligt med mig och så dåligt med honom, så åker vi tillsammans till Paris och hoppar. Och han hoppar först, sen hoppar jag, med fallskärm.. ;-)

Ha ha, ja jävlar vilket samtal. Men vi kom fram till mycket, och det är att jag och min farbror är väldigt lika varandra. Han har alltid också känt sig annorlunda och setts som annorlunda av omgivningen, men som sagt, vem har sagt att man måste vara på ett visst sätt för att passa in?

Jag skall aldrig sluta vara jag, och han ska inte sluta vara han, MEN, han ska sluta upp helt med alkoholen som äter upp hans kropp inifrån. Så avslutade vi samtalet. Jag är jag, och han slutar dricka, och han vill att jag hör av mig, och ja, jag ska fan börja höra av mig, för han har inga egna barn, men miljoner på banken som han sa kommer gå till mig och Maria och vår kusin Marcuz, den dagen han slänger in handduken.... Näe, nu blev jag en golddigger och det är jag inte egentligen, men visst suger det i kroppen att sitta och snacka med en nära släkting som är miljonär.. Finns såå mkt jag skulle vilja göra om jag hade pengar. Hårfrisör-utbildning, hudterapeut-utbildning, nagelteknolog-utbildning.. osv osv..

No shit sherlock?!

Intressant samtal även om min hjärna håller på sprängas nu av all information och allt snack, både djupt och även roligt. Han e rolig, alkoholiserad eller ej, men han jobbar på natten med att köra ut tidningar, sen dricker han lite, senast 17 så inte alkolåset tjuter på morgonen, smart grejj det där.. Jo men seriöst, vore det inte för att han har viljan att fortsätta jobba så hade han gått ner sig totalt. Han hade fått erbjudande om att få lön för 2år om han vill sluta jobba, men han valde att fortsätta, trots att han går "back" 4000 i månaden. Men jag sa att han går väl knappast back om han har flera miljoner på kontot, och nej då höll han ju med, men han vill ha sina miljoner till att köpa och sälja aktier, vilket han håller på med..

Bla bla bla.. Intressant var namnet. Tord är intressant, men när jag var yngre tyckte jag han var en snuskgubbe, och det sa jag till honom ikväll.. Något han inte tycktes minnas..

Well well. Han vill att jag ringer honom, när jag behöver, och ja, jag kanske ringer honom nån dag, vem vet, men just nu är jag så trött så trött i huvudet så nu får jag vara farbror-lös nån vecka innan jag kanske orkar snacka igen.

Könshår..

Fan, läckert att jag har målat in ett hår på ena nageln... Ser ut som ett könshår på nageln. FRESH!...
MEN- det är bara ett katthår från Selma som jag nu tog bort..... Kan ju inte gå runt och ha nymålade naglar med hår på...

Go lul- lite för sent va..!?



Julgran gjord av öl-flaskor! Annorlunda och roligt!..

Hoppas för guds skull dom inte hade en hundvalp som hoppade runt....

Magdansa!

Saknar Egypten och utlandet. Att gå barfota i sanden och i tofflor. Mina supersköna rosa asfula "foppa-tofflor" som iofs Kasper har börjat käka upp nu.. Men ey, dom kostar 50 spänn i utlandet, och han får hellre käka på dom än mina nya tre par Nike:s...

Här är jag i en butik och prövar dansa magdans i en magdans-outfit. Jag och Jeanette hade skitkul där inne, och butiksägarna också för den delen..!! ha ha.. Dom var helt fascinerade av oss svenskar, och en man på den här affären, höll på ta på mig hela tiden, så jag fick ryta ifrån; "DON´T TOUCH ME"- första gången jag var där.. Men dom är ju så, lite mer deras kultur med kroppskontakt, men jag hatar när nån rör vid mig som jag inte känner. Jävla äckel!...


Dags att gå på gymmet?

 
Här ser vi alltså mig i rött hår med rosa bikini, och Cindy som kommit in i leopardvärlden med sin leopardbikini.

Vi funderar på att börja träna!!



HA HA! där fick du din gamla glitterskata! ;-)

läsare

senaste dagarna har jag ca 36 + 20 unika läsare, undrar vilka dom är.. men ingen vill avslöja sig tror jag.. ha ha men det bjuder jag på.. När jag är i högform får jag ungefär 90 läsare per dag, inte illa, men tror alla ledsnar när jag skriver skitmycket och intensivt ibland, och sen ibland inget på flera dagar.. Men that´s life biaatch!

Vilka är ni?

Förvirrad..

jo en sak till var det jag tänkte säga, men nu tappade jag tråden helt- bara en sekund senare..

Hm..?

Funderar på att koka lite nudelsoppa så här mitt i natten, blev så sugen på soppa..

Tjosan hejsan!

Sovit 14 timmar och nu dags att sova igen, dock lite mindre antal timmar då jag ska möta upp Cindy runt 14-14:30, funderar på att lura henne att följa med på lunch på Piazza Fiore eller vad det nu hette, en asbra italiensk restaurang med stenugnsbakade pizzor som ligger i gallerian.. Jag kan nog övertala henne, Cindy gillar pizza! ;-) 

Borde inte, försöker ju gå ner lite i vikt, men va fan, En pizza i månaden max är kanske inget som gör så jättestor skillnad? Eller vad vet jag.. Äter nog iofs pizza mer sällan än så, så fan vad gött det vore.

Naturdieten går bra. Ätit en stadig middag per dag, druckit mkt vatten och käkat päron varvat med lite salta bilar från Ahlgrens bilar- var skitgoda- ja och min naturdiet choklad då, som faktiskt smakar nästan som o´boy.
 
Jummie. Typ. Men börjar ledsna redan. Säger som Sandra, man vill tugga på något, dum vanesak bara, som jag hoppas jag kan sluta med. Detta tröstätande, men blivit liiite bättre senaste veckan på det.

Nu blir det några starka jalapenos och ett avsnitt av Hells Kitchen, sen nanna kudden och se fram emot att träffa Cindybindy imorgon.

tjo!

Prova salta bilarna- jam jam för oss som älskar lakrits!


RSS 2.0