Nobody puts baby in a corner!!

BH


så de så!


*Life goes on.


*I go find someone else.


Punkt!

I
ngen depping här heller. näpp! Jag ska invänta min nya fräcka BH jag inhandlat som kommer nån dag på posten, sen får jag försöka hitta nån snyggo som vill se den på också ;-)


pöss!


bara bajs..-----

Hemma igen efter 5 timmar på tåget och skakis efter gårdagens traditionella saffranssnapsar hos syrran å familjen ;)

Sitter i morgonrocken å funderar på att duscha. Tänkte att man kanske skulle gå ut ikväll eftersom jag jobbar imorgon natt och lördag och nyårsnatten, men jag orkar fan inte. Rätt slut efter 5 dagar med en vild, men ack så söt 1½-åring, Syrrans yngsta; Lea, och en tjatig morsa i släptåg hela dagarna. Resten av familjen har varit lugn, typ Wilma då, men hon blev ledsen idag när jag åkte, det såg jag på henne, det blir hon alltid. Men snart kommer dom ju ner, inte nu till helgen men nästa så kommer syrran, Wilma och Alicia hit och vi ska gå på Disney on Ice på Globen, snacka om att dom vart nöjd över den julklappen! Inte från mig, men glad blev dom. Dom blev iofs glada över mina julklappar också så det är ju kalas. :)

Ja så nu e julen avklarad.. Kändes inte som jul igår dock, men det var då klädd gran, Kalle Anka, massor av mat, julöl, saffranssnaps, tomte och klappar, så jag antar att det var julafton ändå trots utebliven snö. ;) Tydligen så får vi börja räkna med en jul utan snö tyvärr, pga klimatförändringar i ozonskiktet, men men. Man får hoppas på att nästa jul blir vitare trots detta faktum.


Känns trist nu igen. Förut hade jag nåt att se fram emot när jag kom hem, efter den 2;a januari skulle jag träffa en person som jag snackat med länge och sett fram emot att träffa, men med min vanliga tur blir det inte så såklart. Vet inte om det är som personen säger eller om han helt enkelt ångrat sig. Det visar sig väl.

Jag säger som mamma, det var väl ödet. Jag kanske ska träffa nån annan som passar mig bättre? Vad vet väl jag, men jag är jävligt besviken just nu.

Bajs. Så e re. Bara bajs!


Gucci-påsar och Louis Vuitton-väskor...

Jahopp, ja då var det väl jul igen då tydligen.. eller nåt.

Gick på stan igår och lunkade runt. Första timmen var härlig, jag stressade inte utan tog det lugnt bland alla överstressade bimbos med Gucci-påsar och Louis Vuitton-väskor och alla stackars mammor med deras skrikande barn i släptåg som mig var ute i nästan sista minuten. Fast det är ju några dagar kvar till julafton så jag tyckte jag med all min rätt att jag kunde lunka runt i min egen takt.

Efter några timmar började jag få lite panik för jag vill alltid strosa runt först i typ alla butiker för att vara säker på att jag inte missar en "bättre" julklapp och det slutar alltid med att jag ändå väljer det första jag tänkte på såklart.. så alla timmar på stan var typ i onödan nästan och jag kom ändå hem med det som var tänkt ungefär. Kroppen började säga ifrån sig alla stressiga typer och folkmassan på stan, så efter nästan 5 timmar gav jag upp och åkte hem.. Dom får nöja sig med det dom får, och jag tror ändå jag hittade nåt passande till de mina.

Kom på imorse att jag faktiskt hittade det jag skulle ha, utom en grej till syrran som jag får gå och kolla efter imorgon. Sen åker jag till norr på torsdag.

Har varit ute nu tre gånger och försökt julshoppat, redan första dagen när jag drog ut till Eko i Länna så kände jag att jag skiter fan i allt, men det är ju inte heller så schysst, jag måste ju helt enkelt köpa julklappar, så är det bara. FAttar inte bara varför jag ska ta sån tid på mig och tänka in i minsta detalj på hurvida de kommer gilla klappen eller inte. Jag är väl sån, tänker på allt en gång för mycket än en gång för lite, under julklappsshopping skulle jag dock behöva tänka en sekund mindre eller två för jag blir så trött av alla dessa timmar på alla affärer.

Men men, nu tror jag och hoppas alla ska bli nöjda, och blir dom inte det så får dom väl stoppa upp presenterna nånstans.. jag har iaf gjort mitt yttersta.

zznark.

Nu ere jul igen....

oj fan..

..jag ser det snöar, jag ser det snöar -det var väl roligt, hurraa.


Nåt som är mindre roligt är att jag har jordens huvudvärk och ont i halsen idag så jag ringde jobbet å sa att jag blir hemma.



Snart åker jag till Jämtland och jag längtar!


Längtar.

Nej kära syster, det var inte min mening att lägga allt på dig, att lägga några som helst bekymmer eller skulder på dina axlar. Det enda jag skulle vilja är att på något sätt försöka få dig och andra att förstå saker som ni inte själva går igenom, och jag förstår att det är svårt att förstå något man inte varit med om själv, men snälla, åter igen, försök för min skull!

Var iaf på apoteket igår så inatt sov jag iaf, vaknade vid 11, slog på tvn, tänkte att jag skulle vakna till då, men efter ett tag tog jag av mig glasögonen och somnade igen. Klev upp efter 16. Trött som få. Har de senaste dagarna undrat om jag kommer att klara av att jobba hela helgen. Ska jag sjukskriva mig, eller ska jag jobba? Ska jag jobba eller ska jag sjukskriva mig?

Jag måste jobba, måste försöka. Har kämpat hela vintern och tänker kämpa lite till. Inte för någon annan, inte för vad du därute tycker, utan för min egen skull.

Jag måste försöka skrapa ihop lite pengar och lite ob så kanske jag lever bättre sen. Vet fortfarande inte om jag får fortsätta jobba och stämpla upp, har kollat in på min sida hos a-kassan men det står inte att mitt senaste arbetsgivarintyg har kommit in. Blir lite orolig. Skrev ett mail så kanske har jag fått svar om jag har tur.. Därför kämpar jag nu i tron om att jag kanske inte kan fortsätta, men jag hoppas det, om jag orkar. Men snart är julen här, och då är det snart januari.. Det känns lite lättare, då komme snart våren, de kvittrande fåglarna och löven spricker ut. Då kommer jag må bra igen.

Längtar.

Förstår du?

Det är jobbigt, när folk inte förstår. Särskilt när inte ens egna nära och kära förstår, som står mig så nära ändå.

Jag vet inte men 1½ vecka har runnit iväg och jag har mest sovit och inte orkat göra så mycket. Tränat en dag. Julshoppat en dag. Varit hos Sirpa en kväll, och i Skärholmen en dag. Inget jobb och jag har inte orkat svara om dom ringt, som i morse, då blev jag först väckt kl 6:18 av nån mupp med dolt nummer som jag tryckte bort, när jag för en gångs skull lagt mig "i tid" och somnat.. Sen kunde jag självklart inte somna om så jag låg i sängen och kollade på några Dr Phil-avsnitt på Tv4+. Sen när jag äntligen somnat igen så ringde jobbet, en gång, två gånger och sen var klockan eftermiddag. Helt död kände jag mig. Snoozade fram tills klockan var 18. zzzzzZZzzz

Duschade, gjorde lite frukost, snackade med lite vänner på msn, spelade betapet och snackade med en när och kär i telefonen. 

Sen blev jag ledsen, förvirrad och allmänt nere. Varför kan hon inte försöka förstå vad det jag går igenom innebär, vad extrem trötthet och total brist på energi och lust medför? Försöka iallafall- istället för att ge mig skuldkänslor för att jag inte orkar vissa saker. Jag vet inte vad det är om det är s.a.d eller om det är nåt annat. Jag ska ringa doktorn och jag ska gå på apoteket, men jag har inte orkat. Ibland orkar jag inte gå ut på några dagar. Svårt för folk att förstå, jag vet, men ibland önskar jag att du fick vara med om det här, så du vet hur det känns. Ibland kan det vara ett dagsverke att diska och duscha.

Förstår du nu? Nä jag tänkte väl det.  

Jag vet att jag måste gå ut och få ljus, att jag skulle må bättre då, men ibland är energin så låg att jag helt enkelt bara går upp på toa och lägger mig igen för det känns som jag är en stor tung sten som bara vill dimpa ner i marken igen. Vet inte hur jag ska förklara.

Vissa dagar kanske jag har sovit bra, solen skiner och jag känner att lusten är tillbaka, glädjen och energin, den gamla vanliga Sara. Som när jag var på Rhodos en vecka, aldrig har jag väl mått så bra och känt mig så lycklig. Doktorn trodde det skulle vara bra för mig att komma iväg, och nog var det det, men inte hjälper det mig resten av vintern. När jag kom hem kändes det bara som att en dubbelt så stor sten växt fast i mig och jag kände mig hopplöst ensam, borta, trött i mörket. Oftast så är det mörkt, grått och kallt och jag känner mig så ensam fast jag skapar det själv. Jag vet att jag har vänner som jag kan hälsa på, som jag kan träffa, men jag orkar inte.

Jag orkar inte.

Vill du förstå? Förstår du? Snälla kan du försöka förstå mig.

Jag har inte valt det här, jag vet inte vad det är och jag vet inte om det går att bota kära syster. Jag vill inte leva så här i 30 år till, men vad ska jag göra då?

Att få avsluta det här livet finns alltid i mina tankar, skulle det inte vara skönare att få slippa allt.?

Då kanske folk skulle förstå...

Mediakåt sak..

Njäeee, jag skippar nog tv-framträdandet ändå. Känner mig inte riktigt upplagd varken för dejt eller för att strosa runt i tv-rutan just nu.


De har ringt från Titan Television hela dagen men jag har haft annat för mig och kommit till insikt att de får leta nån annan pingla till deras dejting-inslag. ;-)


Har messat och meddelat mig, dom hittar lätt nån annan mediakåt sak.


Jag yo!

Jag yo! Klicka på mig! =) 

Ännu en bild.. på väg till gymmet, smått slarvigt sminkad.. brukar inte ens sminka mig på väg till gymmet, men va fan. Kan ju stöta ihop med nåt snyggt på vägen ;-)

dejt sökes.

Dejt sökes till nästa vecka då jag ska medverka i ett tv-program för Titan Television om relationer och dejting, och vem är väl inte mer rätt än mig ;-) Samantha her self..haha


Blev kontaktad på helgon faktiskt av en tjej från Titan som tyckte jag såg spännande ut och gillade min profil. Efter några mailväxlingar och ett telefonsamtal idag så ville hon ha med mig i ett inslag om relationer och dejting och så. Innan var det mer tänkt att jag skulle dragit ihop ett gäng tjejkompisar och gått ut en kväll och de skulle hängt med och dokumenterat lite om hur man använder sms mycket nuförtiden, typ, hajjade inte riktigt grejen där, men blev glad av att hon frågade om detta istället. Passar mig ju som handen i handsken.


Vaknade efter några timmar i natt, kunde inte somna om, tänkte på vem man skulle ta och fråga ut för en dejt.. hm. Det finns ju killar jag känner som jag kan fråga, men det är ju desto mer roligt att verkligen ha en riktigt dejt. FAN nu skulle Alex vara här, vi som ska dejta i början av januari. Det hade ju varit perfekt. Kanske att ses nån gång först och sen om han haft lust så hade dom fått filmat en av våra dejter..

Men men, nu är inte han här och jag behöver en dejt.. så..


.. seriöst..


Finns det nån läcker kille med egen stil som kan tänka sig att haka på en kväll ut och bli lite filmad så hör av dig snarast!


tjingeling!


Lungt och fridfullt.

Mjorå här sitter jag på jobbet andra natten irad och har det rätt så bra, men så här på småtimmarna börjar det bli lite segt. Endast 1½ timme kvar.. zzzzzzzzzznark.

Idag låg jag och slappade i sängen ända tills klockan var 18,30, ja det tar på krafterna att jobba 11 timmar natt sörrni.

Har spelat betapet och chattat med Tess halva natten och nu har jag gjort min grymma fiskgratäng, ja dom sa att den var grym sist, men jag har inte ens smakat och jag bara slänger ihop nåt, så vi får hoppas den blir lika omtyckt denna söndag.  :)

Annars fick jag lite beröm av Emil ikväll för min nya frillelur, det var ju snällt. Alltid kul med komplimanger när man gjort nåt nytt, och särskilt när man klipper sig själv, då är det ju extra skoj. Funderar ändå på att gå till nån frisör, om jag nu kommer lita på nån igen, och klippa det ännu kortare. Mer kort bak och mer snett framåt. Luggen har jag börjat ha åt sidan eller lite uppåt, less på luggen som jag måste klippa jämt och less på den stilen. Kanske sparar ut luggen nu, det var ju åratal sen jag hade lång "lugg". Riktigt länge sen.

Aja, inte så intressant men jag har inte så mycket för mig som sagt här på jobbet. Allt e lugnt och fridfullt.

Mirakel

Åh mitt lilla hjärta Kasper stannade kvar i knät när jag tog upp honom och la honom på rygg och smekte honom över ansiktet och på magen. Kanske i två minuter. Det är nästan som när ett barn börjar gå, ett mirakel. =)

Kasper är ca 2½ år och har aldrig gillat att bli upptagen i famnen, utan kommer när han själv vill i sängen och i soffan och lägger sig och myser. Har bara provat nångång i stolen vid datorn, men nu låg han kvar.

Å du är så vacker min vackra.

och Selma ligger sött i sängen och sover, hon är inte bortglömd, och hon gillar att ligga i famnen och bli kliad på magen. ;-)

Två psykotiska flugor i en smäll.....

Det är rätt "kul" vilken uppmärksamhet jag får bara för att jag brutit upp en människas insnöade låtsasvärld och berättat sanningen om hennes långt ifrån perfekta förhållande. Att det dessutom gjorde mig till slampa, hora och gud vet inte vad hon sagt om mig, det gjorde det nästan bara roligare, för alla som är riktigt nära vän med mig vet vem jag är, och inte är det en sån iaf. Att jag gillar att ha sex är en sak, till att bli kallad slampa. Men vill hon vara så barnslig och sitta å snacka skit om mig på helgon hela natten, så vaaaaaaaarsåååååågod då, det bjuder jag på!

 Jag tycker snarare en slampa är vad hon är; en tjej som har kille men som går ut i kortkort, stövlar och hånglar med allt och alla som bjuder på en öl för en tjuga. Det, mina damer och herrar, det är slampigt. Att ta hem en engelskman från Golden Hits och låta honom bjuda på snabbmat på gullmarsplan, för att sen fortsätta hem till henne i en taxi och dessutom låta honom sova över- det är slampigt.  Att åka på kryssning och ragga upp killar på en färja mot finland och sova i deras hytter, ja, det är också slampigt.

Ändå kallar hon mig för slampa, som är singel, som med all rätt faktiskt gör som jag vill i sänghalmen, och med vem jag vill och när jag känner för det. Det står jag för, men jag gillar inte såna där benämningar. Men okej -om det heter slampa, ja då kanske jag iaf varit en slampa i yngre år, nu tycker jag att jag faktiskt har andra tankar och börjat lugna ner mig rätt rejält sen jag flyttade till Stockholm. Det jag prioriterar i mitt liv är kärleken, eller att finna den, sen kommer sex, förhoppningsvis massor, men med en enda vacker kärlek.

Jag kan förstå att hon är rädd, har dålig självkänsla, och är så naiv att hon nöjer sig med en kille som vill ligga med andra, och förmodligen redan har gjort det också.

Ni vet, once a cheater always- a cheater!..

Men hon är ju av lika deg så det är väl lika bra att dom ljuger vidare för varandra, jag tänker iaf inte stå där emellan längre och låtsas som ingenting när hennes kille messar och frågar om han får sova här när dom bråkat, eller låtsas som ingenting efter en utekväll med henne å hennes fula ragg..

Nä jag har faktiskt ett liv, även om du inte tror det lilla gumman och jag kommer inte ta mer skit från dig. Tycker du ska söka upp en specialist och få vård för din borderline, för det är ju med all säkerhet du har det, eller du och din mörhåriga väninna också för den delen, ni kan ju gå samtidigt.

Ta två psykotiska flugor i en smäll.

RSS 2.0