Tre dagar kvar..

Om tre dagar ligger jag i en stenhård säng a la sällskapsresan, i Grekland, å lyssnar på syrsornas parningsförsök utanför- ååh vad jävla gött!!! Som jag har längtat! Godnatt!


Bästa skrattet!

 Alltså den här när man är trött.......på repeat.. Jag skrattar så jag gråter! :) 

Jag vill leva också!

Just ja! Har helt glömt att berätta att om en vecka så åker jag och Darling till Rhodos. Det blir åttonde gången jag åker till Grekland och tredje gången jag åker till Rhodos stad. Jag älskar Grekland. Genuint, hemtrevligt och vacker miljö och musik. Har tidigare besökt Rhodos 2ggr, Korfu, 2ggr, Santorini, Lesbos och Kreta. Åh vad jag längtar! Samtidigt vet jag att jag får sota för den här veckan i minst tre veckor sedan. Om det är värt det? Ja, jag vill inte bara vara min sjukdom -jag vill leva också!!


Ibland önskar jag att jag vore som alla andra..

Ibland önskar jag att jag vore som alla andra- samtidigt är jag glad över att vara mig själv! Sov gott! <3


Sjuk(are)

Det suger. Förkyld som fan. Skulle jobbat idag och på söndag och imorgon är en av mina bästa vänners bröllop på Rådhuset.. :-( Bra tajmat? Not. Fan, fan, fan! Hatar att sjukskriva mig. Men får väl inse att jag bara är en helt (o)vanlig människa som blir sjuk och inte kan lösa alla världens problem. Eller nåt. Nu viloläge. Jag hoppas jag kan återhämta mig idag så jag kan åka till Rådhuset imorgon. Köpte t o.m en ny top igår i all stress. Måste dit. Vill inte missa Olas dag.


Tigerbalsam..

.. är lösningen på allt- eller?!


Igår var jag uppe. Idag är jag nere.

Ont i halsen. Ont i vristen. Utmattad vs hypo. Rapid cycling. Adhd. Upp, ner. Upp, ner. Noll rutin. Inte bra. Svårt. Jobbigt. Förjävligt. Humörsvängningar. Trötthet. Stressen inombords tär.. Medicin+medicin=Fet och ful. Gammal och grå. Vart tog j a g vägen? Sliten. Måste hitta nya lösningar. Hur ska jag orka?

Jag tycker om när jag orkar. Årstaviken i mitt hjärta. En dag vill jag äga en kolonilott!


Ta ingen skit!


Orkar inte kriga!


Exodus- ett sevärt måste!!

Exodus- alla tre delar avklarade- här i min tysta lugna ensamhet. Fascinerande, gripande, sorgligt men också glädjande och inspirerande. Ett måste för er som inte sett det!! Nu orkar jag inte en vaken minut till så godnatt..

(Exodus finns att se gratis på SVT Play!)


Utmattad.

Hemkommen. Nerbäddad. Slutet är nära.. Inte på livet- men på ork. Efter 12:e september kommer schemat pressas ihop ytterligare och till enbart tiotimmarspass och en personal mindre per dag. Jag har just nu svårt att se hur jag ska orka. Väldigt. Min kropp skriker redan Stopp! Det må vara negativt men det är verkligheten.. Ett passande datum för schemabyte vore snarare 9/11...


RSS 2.0