Golden hits, ett ställe med potential...

En trevlig liten förfest hos Jenny hade vi igår. Vi insåg att vi ville bli fulla, fast min plan var att bara bli lagom egentligen.. men fulla blev vi. Jag råkade spy på t-banan in till stan som vanligt.. å Jenny å Anna hoppade raskt över till andra sidan.. folk gick förbi å åmade sig, med all rätt.. men va fan, man spyr när man har druckit för mycket.. iaf jag.. å särskilt när man åker ett bullrande tåg med all alkohol i magen..


Jenny rasade ner för trappen till toan på Golden Hits direkt vi kom in och jag bara upptäckte att vips, där låg Jenny bredvid mig med upprivna jeans och ont i benet.. Men lika glada var vi för det.


Tog en öl i baren och sen dansade vi och roade oss. (Kommer i ärlighetens namn inte ihåg så mycket från början där.. ) men mot slutet så träffade jag en kille som jag tydligen hade träffat i kön tidigare.. sen ville han pussas har jag för mig. ;) å sen stängde dom å vi åkte hit..

I fyllan å villan fick jag för mig att vi åkt för långt på nåt sätt och vis.. att vi åkte från andra hållet, hur jag nu kunde få för mig det.. så jag sa att vi skulle hoppa av... i Skanstull.. TUR nog kom det ett tåg till om 11 minuter.. annars hade vi fått tagit taxi eller gått hem.. haha.


Trevlig natt och trevlig morgon.. hoppas vi ses igen.. *mums*


Annars, bakis som satan själv idag. Legat hela dagen förutom när jag var uppe å sa adjö till hunken, käkade några mackor å mjölk för att må bättre, och en fryspizza med bea..


Å nu mitt i natten vaknade jag.. av ett mess från mr Loveman.. det var inte igår..
kände för den sista lilla biten av fryspizzan så jag klev upp.. Nu vill Romeo som han kallar sig själv komma hit å sova här.. undra vad det betyder??!! näe orkar inte med det.. jag väntar på hunken.. om han nu skulle få för sig att han vill komma hit och pussas igen....


Fan Golden Hits, det kan bli ett ställe med potential det... så slipper jag alla äckliga otrogna hårdrockare.... och får napp på sliskiga svenssons istället..


Hjärtlöse stackare...

Du Kim, du har verkligen inget liv som måste roa dig med att <b>snacka skit</b> om mig?  Du måste sakna mig.........eftersom du tänker på mig så ofta.. det är tydligt det.. Du har ju erkänt det förr............ var tredje månad ungefär...


och tänk att du varit tillsammans med "den där" Leopardhonan, det måste ju betyda att du är bra jävla bombad i skallen själv.... som alltså valde någon som mig..


Du, din hjärtlöse stackare, ta å stoppa upp en brun degig jävla banan i röven va å försvinn ur mitt liv va!


Shopping + 20 000 tack!

Hej!

Jag skall nu berätta varför just jag skulle behöva få en personlig shoppingdag och kläder för 20000:-.


Det började när jag var väldigt ung, kanske i tonåren. Kände mig deprimerad, trött och helt utan energi om vintrarna, ville för det mesta sitta inne och bara vara med mig själv.


På gymnasiet skolkade jag en del för att jag helt enkelt inte orkade ta mig upp de första lektionerna av ren trötthet.. då trodde jag min depression och trötthet berodde på min mors problem med alkoholen och pga att vi haft mycket bråk i familjen, men nu när jag är 29 år har jag själv listat ut och fått konstaterat av min läkare att det är S.A.D; seasonal affective disorder, dvs årstidsbunden depression.


Detta påverkar mig så att jag på vintern blir deprimerad, till viss del osocial och energilös; att diska kan vara ett dagsverke vissa dagar.. Det som även utmärker S.A:D är extrem trötthet och det betyder att du sover mestadels av dygnet och är bara vaken några timmar per dygn. Det är hemskt. När du är vaken får du ett enormt sötsaks och kolhydratsbehov, så när jag väl är uppe vill jag bara äta, och det får mig ännu mer deprimerad för då går man upp i vikt, får inte på sig några kläder, och dessutom har jag varit sjukskriven flera vintrar nu, och har därmed inte haft råd med kläder med den lilla summan jag erhåller från försäkringskassan.. Under ett år köpte jag nog inte ett klädesplagg. Det är katastrof!!


Nu är det sommar, och jag mår helt okej, har sommarjobb och har tjänat hyfsat med pengar i sommar. Nu när jag väl kan shoppa hittar jag ingen energi eller ork de få dagar jag är ledig, det säger bara stopp. De kilon jag lagt på mig i vinter sitter där och jag tycker inte jag passar i nånting längre. Vet inte vad som är inne eller ute, känns som jag tappat lusten och inte vet vad jag klär i längre heller, och jag oroar mig för hur jag ska må igen när oktober närmar sig.

Dom här åren med depressionen tar kål på mig, jag orkar inte. Kände mig så snygg när jag var yngre, men nu har jag helt tappat livsgnistan, lusten, glädjen.. och har inte heller haft råd de få dagar jag känt lust igen.


Snälla hjälp mig tillbaka så gott det går, jag skulle verkligen vilja få de 20 000 kronorna, den professionella hjälpen och lusten att leva igen som en snyggare Sara...Bifogar två bilder på tråkiga mig..

Mvh
........


Bomba globen..!

Å vem fan e bor_i_en_bastu nu då???? knappast en kille på 31 iaf.. utan förmodligen nån nyfiken brud.. Men jag kommer blocka dig när du läser det här sen.. så lika bra att skaffa dig ett liv eller vara ”modig” och läsa min dagbok från din vanliga användare här på helgon.. Vaaaaschegoood å läs, men då vill jag se vem du är också annars , spärr. ja.

Agnetha och Cindy kom i onsdagskväll, men jag var efter en arbetsam kväll, på hörnet utanför jobbet och tog två öl med arbetspolare för att sen träffa upp Ola och Daniel på Kellys. Träffade Marie o Lennie där och satt och snackade med Marie mest, sen drog vi två på Anchor, trött som jag var så blev jag knall å tröttare, å drog hem efter två nångång. Men det var en trevlig kväll.

Bakis på torsdagen, på kvällen kom Agnetha och Cindy och hälsade på när dom var färdishoppade. Dagen efter var jag grymt deppig på jobbet för jag skulle få jobba hela helgen när dom ska ut och festa. Vill ju vara med såklart när dom e här första gången på de fyra år som jag bott här i stan.

Well well.. Gick och sura på jobbet hela dagen, kände mig riktigt låg, och tänkte att näe, jag kan ju inte gå ut för jag börjar jobba kl 8 dagen efter.. så jag tänkte bara att jag åker till sumpan efter jobbet och umgås lite och sen åker hem.. haha.. vilket skämt. Så blev inte fallet, å nä, jag ångrar inte en sekund att jag gick ut med mina vänner.

Vi drog in på Golden Hits och jag hade faktiskt himla kul måste jag säga. Dansade massor och snackade med massa kula människor. Träffade en kille vid namn, Petter-Niklas, eller nä just ja, det var bara jag och Agnetha som gissade på det namnet efter att vi gissat på typ tusen namn innan han ville avslöja vad han hette.. Han hette Gustaf. hehe. Han hängde med hit. Vi tog t-banan, och hoppade av i Gullmars, insåg att det var ju sista tåget, så vi gick därifrån. Seeegt och kom väl hit runt 5 tiden.. somnade kanske runt 6 och 7,30 var det dags för jobb. =) Brukar verkligen inte göra så när jag ska jobba dagen efter, men det gick ju finfint ändå.. haha.

När jag kom gåendes mot jobbet mot altanen, skulle jag gå in, och höll heeelt på att missa att där satt ju John, som har natten, haha, så borta var jag. Pinsamt. Märkte inte att han satt ute och solade sig i morgonsolen å väntade på mig.. men han bara skrattade.. åt fulla mig typ..

Well. Inte bara jag som kom halvknall på jobbet utan även Emil, som också tog mer än ett glas rött ni vet.. kvällen innan. Jag jobbade bara till kl 13 och fick gå kl 12,30 så det var ju lugnt, men sen gick jag hem och sov hela dagen.

Men det var det värt. Skitkul att träffa A och C igen och vi hade superkul!

Idag gick jag på jobbet igen, kände mig hängig redan i morse när jag vaknade, men gick iaf iom att jag vet att det är kris med personal. Men kl 13 var jag helt slut.. bara skakade och två treo hjälpte föga, så Kärstin fick komma och jobba och jag gick hem, så jag har nyss vaknat och ätit frukost nr 2 idag..

Känner mig yr och konstig, ska vara hemma imorgon också, sen får jag hoppas jag kan jobba igen på tisdag.

Jaja, det var det det. Tänkte bara ni skulle få höra lite, har inte orkat skrivit på slutet. Har mest tänkt på att jag nästan hoppas att dom kommer och bombar globen snart, för då slipper jag leva. Min själ går vidare till ett kanske roligare liv, ett mindre ensamt liv..

Ja, jag känner mig ensam, fast jag kanske inte behöver det, vad vet väl jag. Finns säkert dom som är ensammare än mig, men jag har mått deppigt på slutet. Alex kommer inte till veckan när jag väl är ledig några dagar, för han ska spela in sin skiva då. Då blev jag besviken, hade ju sett fram emot en skön sommardejt med honom. =(

Alla är ute med sina killar, eller familjer eller borta när jag är ledig, så det känns som jag bara jobbar jobbar jobbar, å när jag väl är ledig så vill jag bara sova bort hela dagen för jag är så trött och ändå ingen som är hemma och kan eller vill hitta på nåt.

Fucking trist life. Kom och bomba globen nu!!!

RSS 2.0