The Queen of dubbelmoral..

Så jävla fantastico att The Body Shop har sin body butter Almond (mandel) på rea!! Den är utgången ur sortimentet tyvärr, så går inte att få tag på annars, och den är så så såå jäkla bra. Köpte på mig två stycken för presentkortet jag fick av syrran och nu ska jag beställa ytterligare två på nätet- bara att passa på- kostar bara 95:- för en burk! Fick en femhundring av mamsen i julklapp, och för den blir det- förutom de två par skorna jag köpte i Östersund, för 200kr(!!)- en parfym och en ny mascara. Snacka om att få mycket för pengarna! Alltså två body butters, en parfym och en mascara för lite över 500:-! Köpte en "budgetmascara" denna gången. Loréal är ju ändå dotterbolag till Lancome, så deras mascara borde ju funka bra den också!? Kul att prova något nytt och kan vara dags att köpa lite billigare då jag spenderat XXXX antal kronor i julklappar till alla. Får hålla igen liiite iaf. Parfymen Marry Me från Lanvin 50ml kostar ynka 195:- hos Nordic Feel.se. Fick prov på den för ett år sen och har tänkt köpa den sen dess, men alltid hejdat mig då jag har så många parfymer redan. Fast precis som med läppglans, skor, väskor och krämer är det med parfym- man kan aldrig ha för många!! Right!!? ;-) Snacka om att jag är The queen of dubbelmoral...! :-/
 
Shoppelihi Shoppeliha!
 
 
 
 
 Nej- fan! Dags att gå och lägga sig kanske.
 
04:43. Piip!
 
 

Hur svårt kan det vara?

Julen i norr har varit bra. Lugn och skön. Varit hemma hos syrran i "nya" huset, julafton och juldagen. Efter det sovit hos mamma i två nätter. Kändes inte lika jobbigt att komma till huset som jag föreställt mig, utan helt ok. Kanske för att dom renoverat och för att det ser annorlunda ut nu mot för när vi var små. Igår åkte jag, syrran och barnen till Östersund en snabb sväng. Shoppade två par skor på skopunkten och lite krämer på The Body Shop. Idag har jag bara tagit det lugnt och packat.

Nu sitter jag på tåget hemöver och det första jag får göra är att be en morsa be sin son stänga av ljudet på data-spelet...Fattar fortfarande inte varför föräldrar inte förstår den biten själva när dom sitter bland allmänheten!? Rätt självklart att sätta på ungen hörlurar eller stänga av ljudet utan att andra ska behöva be om det!!? H u r svårt ska det vara? Mamman bad honom stänga av ljudet direkt tur nog. Bra där!

Nej nu ska jag försöka sova lite.

/hälsn tröttbitterfittan Sara

ät en pepparkaka och...




Time to travel again.

Dags att packa inför resa till norr imorgonbitti- när väskan blir ledig vill säga. En snarkande katt har ockuperat den.


zzz.

Hungrig! Har inte ens orkat laga mat senaste dagarna. Levt på naturdiet, bröd och godis. Inte bra. Därför är jag nu jätteduktig och lagar halvfabrikat, kycklingköttbullar och kokt potatis. Alltid bättre än ingenting!


galet trött..

..och hängig. Det syns på lappen jag skrev hur jävla vimsig jag är.. Hur kunde 2013-12-18 bli det här?


Det borde gå vägen!?

Åh däääääääär var alla julklappsinköp avklarade på nätet. Sitter med värsta checklistan framför mig och bockar av, många klappar blir det. Är så himla överdrivet noggrann också med vad jag köper så det har tagit åtskilliga timmar igår och idag att bestämma mig och luska.. PUH! Helt slut känner jag mig. Har två saker jag ska köpa i butik, men det går snabbt. Så skönt att göra allt via internet och slippa ruschen, för den pallar jag inte med!
 
Köpte detta giftset till mamma- bara att hoppas hon gillar det. Har ingen aning själv om hur den luktar förutom det jag läst mig till och det verkar vara något i min smak, och i hennes, då vi har ganska lika parfymsmak. Så jäkla fin förpackning också och hon gillar flera Nina Ricciparfymer sen innan så det borde gå vägen.
 
 
Nej nu ska jag kolla en film, tror jag.
 
Adios Amigos!

Granen e pimpad!




imorgon är en annan dag.

och är det fint väder och jag känner mig motiverad ska jag ut och promenera. Behöver det. Kommer säkert må bra efteråt även om det känns jobbigt att släpa mig ut. Gick upp två kilo chokladmunkar i Costa, och dom ska banne mig bort tills jag åker "hem" i jul! Då kommer mamma och syrran ha bakat sjuttioelva kakor och saffranslängder som jag kommer smälla i mig, så, nä nu måste jag komma igång igen!

Gick nästan 5km i onsdags efter att jag varit hos min nya terapeut, Eva. Tvingade mig deluxe då jag egentligen bara hade lust att gå hem och lägga mig efteråt. Bra gjort av mig!

hej hej

å vips..

..var jag ensam hemma och uppe till 4.. Ovanligt? Tänkte lägga mig igen och vila en stund vid 14- men fastnade framför datorn. Idag har jag verkligen inte orkat göra nånting förutom att spana julklappar på nätet, spela spel och ätit. :/

gonatt

Någon jag inte vill vara- men inte kan rå för att jag är!

Någon frågade för en stund sen via telefonen hur jag kan vara så trött om det enda jag gjort är sovit, vilat och ätit på "semestern"!? Så jag tar det igen- och det gör mig lite ledsen faktiskt att jag ska behöva upprepa mig gång på gång på gång;
 
Jag är sjuk!
 
Jag är depressiv!
 
Och just nu är jag inne i en depressiv fas ja, av värsta sorten, vinterdepression, Seasonal Affective Disorder, SAD. Precis lika Sad som den heter!! Depressionen gör mig till någon jag inte vill vara- men inte kan rå för att jag är. Den gör mig associal, utan lust eller ork för nånting, lättirriterad, labil, stundvis aggressiv med raseriutbrott eller gråtattacker och jag blir framför allt väldigt väldigt TRÖTT och klarar inte av minsta stress! Inte trött som för vem som helst, utan ledlöst trött om man kan uttrycka det så!? Det kan kännas som om jag ska ramla ihop av trötthet, och jag är överkänslig och labil. Ändå har jag samtidigt en inre stress som hela tiden rullar på, allt jag måste göra här hemma t.ex, eller bara stressen jag kan känna av hög musik eller höga ljud- som väldigt få förstår! :(
 
Känns inte som jag tillåter mig själv att vara sjukskriven, vilket är en ständig inre stress! Jag skulle kunna förklara det som ett krig inuti mig!
 
Jag vill så mycket. Gör saker fast jag inte orkar. Tillåter mig inte den vila jag behöver. Lyssnar inte på min kropp. (För skulle jag lyssna på min kropp är jag rädd att jag kommer sova i ett år till..) Känner mig knäpp.
 
Vill ju bara må bra! Så jävla dumt- vilken dubbelmoral va!? Jag vet om allt, men skiter i det ofta. T.ex att jag behöver vila, men struntar i det för att någon skall komma och hälsa på killen etc. Det har blivit väldigt mycket så på slutet. Jag säger ja, fast jag menar nej, bara för att inte såra honom eller andra. Nu i skrivandets stund inser jag att det är mest för att jag inte vill att andra ser på mig på ett visst sätt. Nedlåtande sätt. Ingen vill väl verka sjuk fast den är det!? Helt sjukt... apropå sjukt!..
 
Varför bryr jag mig? Jag vet inte .Dom som tycker om mig och är mina vänner- dom finns kvar även om jag så skulle sova i tre månader! Det är så- det vet jag ju! Ändå kan jag inte slappna av. Antar att det är för att jag har dålig självkänsla och för att jag alltid tänker ur andras synvinkel och på hur jag skulle vilja att dom beter sig mot mig. Dock har vi ju en skillnad- jag är faktiskt sjukskriven.. Måste lära mig det känner jag, annars kommer jag ramla ihop och hamna på sjukhuset till slut. Glömmer tillåta mig själv att få vara sjuk, som jag faktiskt är, bara för alla andras skull. Och det är ingen som ber om det- det är jag som gör det. Av gammal vana. Vårdar andra framför mig själv. Alltid. Har alltid varit så och kommer förmodligen alltid vara så både på gott och ont.
 
Låter riktigt psycho det här, blir bara skummare för var minut.. men jag tror ni förstår vart jag är på väg, ungefär!?
 
Känns som om jag varken orkar med mig själv eller någon annan. Självklart vill jag så mycket mer, som vanligt, viljan är det inget fel på, dock märker jag att jag inte orkar.
 
Tröttheten gör en förlamad. Men jag är van. Den största skillnaden på min "vanliga" trötthet och denna vintertrötthet är att jag blir så oerhört irriterad och grinig, vilket är väldigt jobbigt. Vill inte vara otrevlig och snäsa av människor och hatar att diskutera saker ut i sin spets- lik förbannat blir det så. Blir tjurigare och envisare än vanligt. Försöker tänka på det så gott det går, men när jag känner mig som nu så är det så svårt att hålla käften ibland. Svårt att inte tala om sin åsikt. Svårt att spara på energin till vettiga saker!!
*********
 
Nu har jag skrivit, raderat, skrivit och skrivit lite till. Ändrat, läst och skrivit om. Stressad inombords och förbannat trött. Nu lägger jag ner. Vill bara att ni ska försöka förstå mig!
 
 
 
 
 
 

James wellbeloved

I´m back!
 
Ja, det var iofs en vecka sen snart jag kom hem ifrån resan- men jag har ännu inte återhämtat mig. Trött som ett as. Ska jag åka vintertid utomlands har jag insett att två veckor är det som behövs hädanefter. En vecka blir för kort tid. Första dagarna är jag så trött så jag knappt orkar annat än vila och äta, sen är det bra i några dagar och jag har hunnit acklimatisera mig, preciis för att sen bara åka hem igen. Och när jag kommer hem är jag död.. D.ö.d- nästan iaf.
 
Resan var bra. Som vanligt var det sova, sola, vila och äta som gällde, och lite shopping. Inte något mer än det. Allt tar sån kraft. Både jag och Linda var så trötta hela tiden. Var inte ens ut och drack öl en enda kväll ihop, orkade helt enkelt inte. Vi tog EN öl sista kvällen när vi varit ute och shoppat på ett underbart mysigt torg i den lilla byn. Kan varmt rekommendera Costa Teguise till dom som vill åka till en riktigt mysig by, eller stad eller vad man nu säger. Jättetrevliga människor, otroligt mysiga pubar- såg jag utifrån, ja, och fint väder. Dock ganska blåsigt vissa timmar om dagen och lite gråmulet ibland. Vi hade rätt tur med vädret, bara en dag var grå och mörk, och då sov vi mest, sen tog vi bussen till huvudstaden och knatade runt lite.
 
Well well. Känt mig så kopiöst labil sista veckorna. Usch- så jäkla jobbigt. Lättirriterad till tusen, otroligt rastlös i kroppen samtidigt som jag är grymt trött. Vet inte om jag ska sätta tillbaka mina Lamotrigin, eller prova Concerta igen. Känner mig så ofokuserad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Både när jag pratar och skriver, inget sammanhang i något. Vill läsa några böcker jag har, och har haft i två år, men det blir inte av för jag inte har något som helst fokus eller koncentration.
 
 
Bla bla. Osammanhängande var namnet. Kasper mår bättre av nya maten. Det har ju bara gått 2½ v med nya torrfodret, men inga nya eksem och han kliar inte och biter sig nu. Hoppas att det går fortsatt bra. Det torrfodret jag köpt nu innehåller bara en proteinkälla och innehåller inga ägg, inga mejeriprodukter, inget nötkött, inget fläskkött, ingen soja och inget gluten, vilket ska vara hypoallergent. Dom fäller lite mera hår, vet inte om det har med fodret att göra eller annat, men det spelar ingen roll då jag borstar dom flera gånger om dagen. Bra bra! Fattar inte nu hur jag under alla år kunnat köpa billigt jävla skitfoder med färgämnen och hemska tillsatser till dom som betyder mest i mitt liv. Köper man stora mängder kattmat av bättre kvalitét, kan man ändå få det till överkomliga priser. (Förutom just det här verkar det som, som säljs i 1,5kgs påsar. Så fort han mår bättre kommer jag kunna prova fram rätt foder till rätt pris och som är lättare åtkomligt än det här som jag måste beställa.)
 
 
Nä, nu måste jag göra något annat, typ spela ett spel betapet eller nåt. Kram! Ska fan ta en concerta nu kom jag på och se om jag får bättre koncentration och blir piggare, dom har ju trots allt fungerat väldigt bra på vintern när jag varit som tröttast.
 
Ha det så bra alla därute och ta hand om varandra!  <3

RSS 2.0