Hur FAN kunde jag missa detta??

1; Det har tydligen varit melodifestival idag. 

2; Missade det helt. 

3; och bara för det, Sverige vann!? 

Allvarligt- känner mig som en alien med noll komma noll koll. Dags att börja läsa nyheterna tror jag!? :-/ 

Bl..aaahhh.

Förresten saknas det minst en tusing på lönen också då jag inte fått nån sjukersättning tydligen. Har varit fysiskt sjuk två gånger på ett år. Jobbat allt jag tagit på mig förutom att jag blev förkyld och gick hem med feber för en månad sen mitt på lördagen, och var inbokad på ett tiotimmarspass på söndagen. Det känns som dom vill jävlas tillbaka. Dom kanske trodde jag var bakis eller nåt sånt och bara struntade i allt, fast jag faktiskt var riktigt riktigt dålig! Ska jag behöva bråka på dom om det också? Fan, hur svårt ska det vara att göra saker rätt så man får ut den lön man har rätt till? 
 
Pungsvett!
 
 

Det får fan i mig vara nog nu!!?

Jag kanske bör skriva av mig. Skriver mest på fejjan nuförtiden. Kanske dumt. Kanske- kanske inte. Många kansken blir det. Deppdag. Så fort jag gör något aktivt så får jag feber. Jobbade med feber i onsdags. Igår jobbade jag supertrött men det funkade. Gud så roligt! Har bunkrat upp med chokladbollar och cola light samt Echinacea. Varit förkyld och febrig i kroppen i en månad nu. Tycker att det fan i mig får vara nog nu! Jobb igen på måndag så jag är iaf ledig i tre hela dagar. Sov länge idag då killen ändå är hos en kompis. Passade på. Ska leta reda på nån bra film på nätet. Och jag borde väl få i mig nån slags middag. Depp blir aldrig bättre direkt när jag ätit dåligt.. Allt känns så jobbigt bara! Orka laga middag!? Nä, en vecka till på all inclusive skulle sitta fint. Slippa tänka på något. Fast jag kände mig mycket stressad av alla ljud där, så det är aldrig riktigt bra med nåt känns det som. 
 
Tänk vad kul det vore med en vardag utan ständig stress inuti! Slippa vara känslig för ljud och ljus. Slippa bli som ett monster när jag ätit för lite eller fel mat. GAAH!!
 
Men- det finns alltid dom som har det värre..! Får försöka tänka så. 
 
Hejj!..

SUUUG!!

Fan vad t r ö t t jag blir!!! Masar mig iväg med dramaten två stationer bort för att hämta 7 kilo kattmat jag beställt. När jag väl är framme vägrar killen lämna ut det för att Postnord inte skrivit ut hela mitt namn. Får numret till Postnordhelvetet och ringer. Kundtjänst stängde för tre minuter sen. Bara att traska hem igen. För att postkillen inte får lämna ut paketet trots att jag kan bevisa att det är mitt.

En petitess- men när man redan har en deppig dag så känns det så jääävla surt!

SARAS GROTTMONSTER *Lchf-gotta!!*

Här är mitt recept på mina "grottmonster" som jag experimenterade fram igår kväll. Hade ett PMS-sug och eftersom jag blir som ett sötsuget irriterat monster första dagarna av mensen så döpte jag dom till just till Grottmonster! ;) Till er alla därute som uppskattar LCHF! :) 

Prova! Jag tycker dom blev riktigt smarriga! Om ni gillar dom kan ni länka till min blogg eller instagram; Green_Jalapeno 

Myys!

Haft det mysigt, roligt och varmt i Turkiet med syrran i 6 1/2 dagar! Kom hem i lördags e.m., sen dess har jag varit klubbad som en säl av trötthet. Det tar på krafterna att sola, bada, shoppa, äta och dricka drinkar!! :-) Imorgon och torsdag blir det jobb igen, sen hoppas jag på att fler pass dyker upp så jag slipper leva som en kyrkråtta i juni..! 

Här i Stockholm väntade sommaren när jag kom tillbaka!! Oj vad det blommat ut!! Så vackert med all grönska. Apropå vackert så var Belek, dit vi reste, väldigt grönt och skönt!! Lägger ut bilder när jag fått lite mer ork. (Om någon läser denna gamla ouppdaterade blogg längre!??)

vilket är ditt favoritdjur?


RSS 2.0