Caesar

Kommet aldrig glömma hans glädje som alltid smittade av sig. 
Sov gott!

Vila i frid Caesar!

♥ Idag tänder jag ljus och sänder en extra tanke till Caesar och hans anhöriga. Han levde ett hårt liv och den sista tiden var han hemlös. Han var inte alltid en ängel men jag vet att han hade ett stort hjärta djupt därinne. Jag ville men orkade inte gå på begravningen. Det drar upp så himla mkt jobbiga känslor och minnen i mig efter mina nära och kära som gått bort.

Vila i frid Caesar! Hoppas du får ro nu. 
Vi ses igen!♥

Det går bra nu!..

Det här med skärpning av kosten.. Jag tar en paus från det.. ikväll. Skyller på att jag är värd det efter lång men trevlig vecka på jobbet.. Om jag ska resonera så så kommer jag rulla fram snart. ;-) Men va fan- tänk om jag dör imorgon? ;-) Ha en trevlig lördag! 

Skärpning..

Nu blir det skärpning med kosten igen! Kryddig chorizo med, grön o röd paprika, lök, vitlök, cayenne, tomat, grädde m.m. Inviger mina nya fina tallrikar jag köpte på matdax för 10kr styck. Som hittat! Hej hopp! 

Sleep tight!


I love shoes! (& my catz!)

Lekt lite i Pics art. Fastnade. Det är så roligt att fota och redigera! 

Biljakt.

Här utanför mig skedde förresten en biljakt inatt vid 3tiden.. Kom en bil som genade ner för slänten.. sen öste det på med 7 polisbilar och tre piketbussar. Måste va nåt hyfsat stort som hänt!? Satt sannerligen helspänn här.. Gah! Vill veta vad som hänt! Måste googla.. 

Utbränd

Önskar jag nån gång bara kunde älska mitt liv. Känner mig så jävla utbränd. :-'( 

V i l l jobba mer. Tycker det är så himla kul. Men jag har verkligen kämpat sjukligt mkt i december för att ens orka 57,5 timmar. Och att fungera i vardagen är bara att glömma.. Räknade ut igår och slog ut antal timmar på dagar jag jobbat. 2,3h i snitt per dag, 57,5 under e n månad. Den här förkylningen har slagit ut mig helt. Och dum som jag är jobbade jag torsd och fredag för att ordinarie personal också är sjuka. Ville vara snäll- samtidigt som jag behöver få in pengar för att klara av hyra och mat- så jag måste helt enkelt jobba. Får ingen a-kassa. Skulle vara underbart att få bli helt självförsörjande igen. Att ha råd med något extra utan att behöva röra sparkontot nån endaste gång t.ex. (Dock är jag otroligt tacksam att jag har ett, annars hade det aldrig gått ihop.) 

Vill må bra och vara lycklig. Vill inte ha all jävla skit i huvudet och kroppen. Kan säga till er därute som klagar på småsaker- var glad om du är förkyld i en vecka, har magsjuka två dagar eller bekymrar dig över magfläsk och rynkor- depression, ångest, stress och utbrändhet är inget att leka med! Dessutom tar det å r att återhämta sig och blir jag sjuk fysiskt tar det en månad för min kropp att återställa mig och hämta igen mig. Ibland längre. 

Vintern är extra tung då jag är extremt mörkerkänslig, lättirriterad, utmattad och låg. Har t.om funderat på att lägga in mig vissa dagar. Stänga av a l l t. Bara vila, äta regelbundet och sova. Stänga av omvärlden för en stund.. 

RSS 2.0