Som en svart katt smyger i natten.

Aj mitt huvud. Snorande hit, täppt dit å trött hit å lite till.


Trött trött idag.. hösten, mörkret och vintern börjar göra sig påminda.. Har bara klivit upp och ätit min gröt än så länge och klockan är alltså 18:15. Jag vet det är hemskt.. Vad tror ni jag tycker. Vill inte vill inte. Pratade med farbror doktorn som ringde och väckte mig kl 13.. Jag ska kolla upp när jag ska utomlands i oktober sen ska vi boka en tid när jag kan komma. Han tyckte iaf det var en väldigt bra idé att jag ska utomlands, då kanske jag slipper höja medicinen istället, får i mig så mycket sol att jag kanske klarar vinterns mörker och trötthet. Hoppas hoppas. Men grejen är ju att jag redan känner av den. September/Oktober är här, och därmed tröttheten. Nu kan det ju vara så också att jag är utmattad av att jag legat sjuk i veckan såklart, men det smyger sig på, som en svart katt smyger i natten..


Well. Har iaf sjukskrivit mig resten av veckan, ska bara ligga hemma och softa. Mindre pengar javisst, men mår jag bra? näe, å då stannar jag hemma istället för att gå på jobbet och beklaga mig i 3 fulla dagar.

Men vet ni vad. Jag har nästan slutat snusa.. ja, nästan. Klarade mig i 2 dagar sen gick jag å köpte en dosa.. men snusar mycket mindre. Å har en nikotinfri här bredvid mig, men grejen är att den sved för fan dubbelt så mycket i tandköttet konstigt nog.. XQS, Excuse.. köp den alltså inte, if inte i smaken Winter. Smakar precis som i den där Vicks-reklamen med Isbjörnen.. Staaarkt. För starkt.


Mm. det var dagens lilla skriverier.


Lev väl. snor. hej.


Looks like shit..

Kasper

Kul att ha ny mobil med bra kamera.. men inte lika kul när man ändå ser ut som skit på bilderna.. nåväl en smakbit kommer här på mig och Kasper.. fick inte till nån bra på Selma men det kommer nog.


jagduracell-kaninen..

Idag bytte jag ut dejting och pass-ansökan med Sirpa till att sova bort praktiskt taget hela dagen.

Klev iaf upp och duschade, men sen gick jag och la mig och sov igen.. råkade vakna kl 18,30 och rusade ner till postlådan och där låg det en avi så jag cyklade iväg och hämtade ut min nya mobiltelefon. Till min stora besvikelse är det ”bara” 2 megapixels-kamera och inte 3,2 som jag hade för mig.. men verkar bra ändå för att vara gratis. =) Sony Ericsson W810i minsann. Det är ju ändå inbyggd mp3 och video, radio, m.m m.m. Tar nog länge om jag ska läsa igenom instruktionsboken så jag struntar i det och fnular på utan att läsa den alls.


Provade tog ett kort nu och jag säger då det, tur att det finns smink här i världen, för jag blev ingen vacker syn osminkad, blek och med min megafinne på vänster sida av hakan som vägrar försvinna.. så imorgon ska jag sminka mig och ta några fina kort, ja, om jag nu kan bli fin på kort..


I helgen var mamma, syrran å Wilma å Lea här, så kanske det var därför jag var helt slut idag. Eller kanske, det var därför. Lea är 14 månader, vaknar kl 6 på morgonen, sitter inte still en sekund utan drog i allt hon hittade, fram å tillbaka i min lilla etta, men gudomligt söt, tur nog! ;-) Wilma å jag drog iväg på egen hand i lördags å jag bjussade på bio, så Wilma var nöjd som fick gå på bio i Stooora Stockholm istället för ynka Bräcke..


Mamma är mamma. Hon började med att slänga upp en älgstek i grytan innan hon ens hade kollat in hur jag bodde. Hon tyckte iaf jag bodde väldigt fint. Sen skulle hon putsa fönster, rengöra min ventilation och mitt avlopp i handfatet.. jag som trodde vi skulle ha kul liksom.. Men men.. mammor är mammor.. å jag som tyckte jag hade städat.. ha ha.. no shit.


Jag fick leka barnvagnsförare åt syrran en hel del när vi var på shopping i Farsta, Gamla Stan och i City. Trivdes ganska bra ändå med min ”mamma-roll” med barnvagnen i högsta hugg, men har förstått hur jäääkla jobbigt det måste vara att ha barn och försöka handla nåt till sig själv, praktiskt taget omöjligt. Vagnen går inte in i många affärer och i vissa fastnar man i varenda hörn. Tur hon hade oss som kunde vakta Lea, den lilla duracell-kaninen. Fram å tillbaka, springa, bli jagad, skrika liiite, skratta lite, säga mamma, pappa, titta, puppa, kakka (=katt), bäää (typ mjau) Ha ha.


Ja barn är härliga OCH jobbiga som fan.


Wilma grät från t-banan till tåget hem mot sköna norrland. Hon ville vara kvar här hos mig. Då blev jag också lite ledsen men jag hoppas vi ses snart igen min kära familj.


Zzzz. Imorgon ska jag iaf jobba igen. Ska bli skönt faktiskt. Emil har tydligen sagt upp sig sa han så jag ska ta å höra efter om man kan söka hans vik eller om det är ledigt så att säga.

Måste bekämpa hösten, min trötthet och den kommande vintern. Vill inte söka nytt jobb nu, när jag trivs så bra och det är nära å jag kan jobba eftermiddagar. Det är perfekt.


Well. Det var väl allt för nu. Ska leka lite till med mobilen innan jag lägger mig.

Sov Gottans.


Full som en fotboll..

Träffade Jenny idag och fick igen mina brallor som hon lånade i lördags, mina favvojeans.


Vi var ju som vanligt radarparet nummer ett på Golden Hits igen i lördags, knökfulla å såg massa kändisar.. Tyvärr var vi båda halvsjuka, förkylda och alldeles för fulla.. Koncentrerade oss allt för mycket på att ringa killar istället för att dansa, ut å in, ringa å ringa igen.. Hoppades å sen sket det sig för båda.. haha.. Fattar inte att vakterna går på min charm och inte ser hur full jag varit sista gångerna.. :)


Lucky me!


Ninni å Amy var också ute, vi mötte upp dom på t-banan in till stan, och tro det eller ej, jag spydde faktiskt inte i tåget den här gången.. ;-) Dansade iaf lite med dom å sen var Jenny borta runt 2.30 eller före stängning eller nåt.. Jag hängde med Ninni å en engelskman på t-banan till Gullmars sen fick jag åka med i taxi sista biten.


När jag kom hem så hade jag ringt Jenny och pratat in ett meddelande som var lite halvkul att höra när hon berättade..


"Hej, jag är full, som en boll- kanske som en fotboll.."


å bla bla bla.. Ja Jenny gillar ju sport så jag måste fått det därifrån. haha


Och ja, jag var nog full som en fotboll minst sagt hur fan man nu blir det..


Ringde Amadeus när jag kom hem och lurade över honom, sa att jag ville kramas, så han cyklade hit på momangen och trodde han skulle få nåt, men tji fick ju han, jag ville ju verkligen bara kramas.. men han hade förväntat sig nåt annat, så då sa jag att han kunde dra igen då om han inte ville kramas med mig.. å han drog hem igen med sloköron..


 no hugs- no mercy.


Idag har jag städat.. kom just på att jag missat att dammtorka, får väl dra av några dammkorn imorgon också. Sen kl 11,30 ska jag möta syrran å hennes två döttrar Wilma å Lea och mamsen på tåget, dom ska vara här över helgen.


Nu skulle man behövt några lugnande.. men jag och syrran har en plan.. ;) En syster-mot-mamma-plan. Vad den innefattar kan vi ta en annan gång. Mamma kan ju vara rätt tjatig och jobbig å negativ, men vi ska försöka att inte provocera tillbaka, utan se det humoristiska i vår mamma och hennes tjat om att jag dricker lättmjölk o.s.v


Ja ni kanske hajjar.. fast mamma är ju alltid mamma och det ska bli kul att träffa mamma, och även dom andra såklart.


Punkt for now on.


RSS 2.0