Hej då arab-landet! Känns som vanligt tris...

dsc00200 (MMS)

Hej då arab-landet! Känns som vanligt trist att åka hem när jag är i solen och har det lugnt och skönt- men sånt är livet. :) Back to reality.. Och kanske jobbintervju på flygbussarna om jag har tur för jobb på deras kundservice. Dom ringde innan jag åkte nämligen så hoppas på ett möte. Okej. Över och ut. Nu ska vi lämna hotellet om 25 minuter och göra en bussresa på 2 timmar till Sharjah Airport, sen åker vi 17.50 i drygt sju timmar för att avsluta resan sittandes 11 timmar på malmö flygplats innan flyg hem imorgon bitti kl 9. Puh, redan trött av bara tanken. ;)


Dagens bild från Miramar Beach Resort. :) ...

dsc00510 (MMS)

Dagens bild från Miramar Beach Resort. :) Vi har tur att det är jättesoligt, varmt och fint idag för imorgon bär det av till Sverige igen.. Ha en bra dag!


Dags för lite morgonmusik här på flygplats...

dsc00368 (MMS)

Dags för lite morgonmusik här på flygplatsen tycker jag.. ;) Sjukt less på att sitta här och vänta nu men snart kan vi checka in iaf. Sen är det "bara" två timmar tills flyget lyfter mot solen.. Tjo ho!


Hittade två perfekta soffor på förbjudet o...

dsc00367 (MMS)

Hittade två perfekta soffor på förbjudet område här på Malmö flygplats.. Obehöriga äga ej tillträde, men trots att säkert femton människor gått förbi har ändå ingen sagt åt oss att vi inte får sitta här. Puh, tur det, finns bara hårda trästolar här annars, och det hade ju inte varit så kul att sitta på dom i över 7 timmar. Nu vila lite tills vi kan checka in kl 5..


Foxy baby va? ;) Provar bikinin utanpå mys...

dsc00363 (MMS)

Foxy baby va? ;) Provar bikinin utanpå mysbyxorna. . Ja vem vet- kanske är så vi måste sola när vi är i "Arabien"... ;) -"Skicka solskyddet Cindy, så jag inte bränner mig i solen!!"


Kommer sakna mina älsklingar när jag åker ...

dsc00359 (MMS)

Kommer sakna mina älsklingar när jag åker bort, men dom finns ju kvar här när jag kommer hem tur nog. :) Ska köpa med nåt fint till min Darling och nåt mysigt till katterna- kanske finns nån fin gosig filt och nåt spännande kamelöra eller nåt som är gott att smaska på.;-)


Jag förstartar mitt nya muslimska liv..

dsc00349 (MMS)

Jag förstartar mitt nya muslimska liv..


En burgare på Burj?

Stadstur Dubai

Upptäck den fascinerande staden Dubai med alla dess imponerande sevärdheter. Du besöker först Dubai Museum där du får inblick i stadens historia, hur den utvecklats från en liten fiskeby till den metropol det är idag. Sedan besöker du den gamla delen av staden med guldmarknaden och den nya delen där du får se några av de spektakulära sevärdheterna såsom världens högsta byggnad, Burj Khalifa, samt den konstgjorda ön Palm Jumeirah. Utflykten avslutas med en avslappnande middag ombord på en båt, där du kan beskåda Dubai by night från Dubai Creek.

Heldagstur där middag ingår.





Här är mina nya naglar, är supernöjd! Vald...

dsc00343 (MMS)

Här är mina nya naglar, är supernöjd! Valde målade ringfingrar och tummar som han målade på fri hand- så duktig- så nu känner jag mig fin, iaf om naglarna. ;)


Leva i LyX!

På måndag åker vi till malmö med tåget för att på tisdagmorgon stiga på flyget till Fujairah/Dubai/Förenade Arabemiraten på lyxhotell!! Fy fan vad häftigt måste jag säga!!

Ser helt fantastiskt ut; 5 stjärnigt superfint inrett lyxhotell med egen vit fin sandstrand, vackra berg och balkong på det megastora lyxiga rummet vi kommer få. Har aldrig varit på något annat än skabbiga hotell med max medel så det känns lite ofattbart just nu. ;-)

Frukostbuffé ingår så vi får köpa middag ute eller på restaurangerna som finns på hotellområdet, kan ju hitta billiga KKF/Mc D eller nåt som fanns i Hurghada, annars kommer vi nog bli ruinerade på våra middagar. Alkohol är väldigt dyrt också... det här blir spännande. :)

I värsta fall kommer vi hem 5 kilo lättare och får smuggla ner pannkakor med choklad i servetter från frukostbuffén och äta till middag också.. haha.. Nej det ordnar sig nog. Om inte annat får vi leva på nudlar resten av 2012... ;-)

ÅH vad jag är glad just nu- firar med ett glas rött som blev över från igår när Cindy var här.




Fujairah bilder
Den här bilden på Fujairah används med tillstånd av TripAdvisor

FalukorvsMys!

Då var Alla Smärtans Dag avklarad, som jag brukar/brukade kalla den, och den gick ju smärtfritt förbi. 

Haft en "vanlig" men väldigt kärleksfull kväll med massa gos, mysig musik, tryckare på köksgolvet, och en väldig massa fina kärleksförklaringar och komplimanger. 

Fick ett jättefint silverhalsband av darling med två hjärtan, jag blev jätteglad, alltid kul och särskilt när jag inte hade förväntat mig något, och faktiskt inte köpt något själv, då är det ännu roligare såklart! Jag trodde inte vi skulle ses idag och det gjorde mig inte så mycket, så jag köpte aldrig något, sen kände jag att jag ger Darling så mycket "presenter" hit och dit ändå. Tycker det är jättekul att köpa grejjor till andra av nån konstig anledning. Kanske för att gillar att göra andra glada med nån liten överraskning vilken dag som helst på året. 

Det var gulligt av honom och då jag länge (i smyg) önskat mig ett hjärtehalsband i dom förhållanden jag haft, blev det äntligen så. Tänk att en sån liten grej kan göra en så glad! :) Oftast små grejor som gör mig gladast i mitt liv.

Sen käkade vi middag, i mina "frukostskålar" framför datorn och lyssnade på skön musik. Här blev det ingen lyxig hummer eller löjrom inte- utan en enkel falukorvsmiddag och sen en falukorvsefterrätt på det- de ni! Ha ha.. Nämen skämt åsido så är jag nöjd med det. Jag behöver inte nån lyx i mitt liv, kärlek är viktigare och att man visar det utan att behöva använda pengar, även om det kan vara charmigt och fint att skämma bort någon ibland.

Puss och kram på er. Kanske jag borde sova nu.

 
HA HA! Min dubbelmoral idag! ;-) Nee då men den var så rolig att jag var tvungen att visa er. ;)


joråsåatte

Klockan är 11:50 och jag har inte lagt mig än.. för natten alltså, och nu är det dag. Riktigt trött nu men sov några timmar i soffan igår kväll och vaknade vid 1 i natt så tänkte vara vaken nu och vila några timmar bara och vända lite på dygnet förhoppningsvis.

Suttit och kollat på resor flera timmar i natt och nu har jag faktiskt sökt ett jobb igen- de ni! Kundservicemedarbetare för Flygbussarna på Cityterminalen. Arbetstiderna är 03:00-12:00 och ledig varannan helg. Det skulle passa mig utmärkt, älskar att ge service och brukar vara väldigt bra på det också. :)

Nej nu måste jag sova 4 timmar, sen blir det eventuellt åka in till stan och hämta ut mitt nya pass och nationella id-kort och handla lite snus, kattmat å annat grejsimojs.





Shoppingkåtan!?

Fan vilken märkeshora jag är alltså.

När det kommer till skönhetsprodukter så kan jag unna mig dyrare om jag vet att dom är bra, annars är jag ingen människa som bryr mig om märken sådär, tycker inte det är nån slags status i det, jag menar se på mig, en sjukskriven arbetslös tjej som köper märkessmink, men det betyder inte att jag på något sätt och vis är rik och har aldrig varit. Det handlar om prioritering, vad man vill lägga pengar på och inte, och jag lägger hellre ner pengar på något som gör mig glad i längden istället för t.ex dyra drinkar på krogen.. Men det är ju upp till var och en.


Jag älskar att jämföra priser och tokfynda- alltifrån mat till elektronik till smink och parfym- men vem gör väl inte det!? Inte haft någon som helst shoppinglust på länge, men nu jävlar tror jag fan i mig jag fått shoppingdille istället... ooops- men jag shoppar inte så mycket- hrm- inte så ofta iaf- så det här kan jag gott unna mig!

Råkade klicka hem lite till när jag ändå var igång på Tradera.. ALLT jag köpt, i förra inlägget och detta har gått på sammanlagt ca 550:- pix- ni som är insatt i såna här produkter förstår då huuuuuuuuuuuuuuur billigt det är och huuuuuuuuuuuuuuuuuuur mycket jag fått för pengarna..

Uppskattningsvis skulle nog dessa grejor hamna på 1700pix så jag är nöjd- mycket mycket nöjd över veckans inköp!

Blev en mandelhandkräm från The Body Shop- ÄLSKAR denna- men helst den fetare i burk. Dom verkar ha slutat sälja dom nu så det här var perfekt verkligen att hitta en helt ny till så sjukt bra pris. Med frakt blev det 76 kronor- bara handkrämen kostar ca 140kr i butik. Nice Nice! Sen blev det en svart kajal från Avon för 13kronor inkl frakt.

Ooj vad jag känner mig shoppingkåt nu- undra om jag fått shoppingkåtan eller nåt? Eller så börjar jag bli lite småmanisk eller så börjar jag må bättre helt enkelt, och jag skiter i vilket för- whatever!! Ska fan njuta dom få gånger jag mår bra och nu har jag masssssssssssor att se fram emot när jag ska masa mig ner till postboxen!

Hej Hopp! Nu blir det ett avsnitt av BB (Breaking Bad)- me löööv it!!









Because I´m Worth It!

Inhandlade just lite fina make up-prylar av Dior, Estée Lauder och Lancome på nätet- ja jag hittade ingen sida där jag kunde shoppa ett nytt liv så, så då köpte jag det här istället:

MUMS FILIBABBSINGEN!!! Nu är tanten glad! =)

Lite godbitar här;


Dior 9 couleurs
   
Mycket läcker palett!

 
Ögon make up-rengöring och en Hypnose mascara i travel size för handväskan. Lancome. Använder den just nu och har gjort ofta och är en av mina absoluta favoriter som jag för övrigt kan rekommendera till er som söker en superbra mascara bland allt i den stora sminkdjungeln!! Ger bra lagom tjock volym, fin längd och är jättelätt att tvätta bort!! Dessutom behöver man inte köpa den på Kicks t.ex för 300 spänn utan finns på många billiga butiker på nätet, nordic feel bl.a för ca 200:- och till och med ibland för ännu lägre priser om du köper på auktion eller så som jag gjorde nu. Bra! Rengöringen har jag inte provat men det ska jag göra nu då.

Estée Lauder Lipgloss
 
Även deras varor älskar jag, kanon!

...och Lite mer Dior;

DiorKiss Lipgloss

Sååååååååådär ja! Det var iaf en början- för NU ska jag rensa bort gammal skit och inhandla nytt och fräscht!

Because I´m Worth It och därmed basta!


Lite mela lis o SoJa?

Mötet igår med Fk-handläggaren och min nya handläggare på AF gick fint- trots mina farhågor- och med lite hjälp av två lugnande innan, samt en noggrann make up- ja jag tänkte dölja lite så dom inte skulle se att jag ser så förbannat förjävligt galet trött, utmattad, ful och sliten ut även om det är förståeligt att jag gör och är det.. Man kan ju anstränga sig lite och det gjorde jag.)

Dessutom var det sol igår. Trots att jag la mig 4:30, vaknade 8 och klev upp strax före 9 och sen var på mötet i nästan 1,5 timmar, så kände jag mig glad och lite smått förväntansfull inför framtiden och solen gör väldigt väääldigt mycket för mig och mitt mående- så- tack G*U*D den allsmäktige för att du sken över mig... Nä, det var kanske Tess som hjälpte till och skickade mig lite energi, i vilket fall så hjälpte det. Idag känner jag mig mycket gladare än senaste månaden. Frågade till och med Cindy om vi skulle gå ut och dansa ikväll men hon var för seg för det, men kanske så går vi på bögkväll på "Köttbåten" (Patricia) imorgon om C och jag känner oss pigga och glada och orkar.

Nu ska ni få lyssna på en underbart vacker låt, jag är kär! Kär i alla mina nära och kära och nu även i sångaren i den här gruppen; SOJA!! (Soldiers Of Jah Army)

Sjukt bra låtar, gung och en snygg sångare, och det är ju aldrig fel när man redan sitter och tittar på videon.. haha.. ;-)

Ni MÅSTE LOVA mig att ni lyssnar på hela låten!!! Själv vet jag inte hur många gånger jag lyssnat på den nu.. så fin!




Vad gör ni? Själv är jag ute på balkongen ...

dsc00336 (MMS)

Vad gör ni? Själv är jag ute på balkongen och rastar datorn..!


Gomorron! Nu ska min hjärna få jobba lite ...

dsc00334 (MMS)

Gomorron! Nu ska min hjärna få jobba lite tänkte jag. Ska försöka koncentrera mig samtidigt som grannen ovanför spelar enerverande dålig musik.. ;)


Finn ett fel... Det gjorde jag just..

dsc00330 (MMS)

Finn ett fel... Det gjorde jag just..


Suttit och gråtit en timme och vill bara f...

Suttit och gråtit en timme och vill bara fortsätta, eller nej- jag vill inte men det är så mycket känslor inombords som väller ut. Jag känner mig mestadels olycklig. Spelar inte nån roll vad jag gör. Jag kan må dåligt 10 dagar och må hyfsat en dag. Så är mitt liv. Jag hatar verkligen mitt liv och idag är verkligen en sån dag fast det inte finns nån uppenbar anledning om nån annan skulle se mig. Markus finns här och mina vänner, men min "familj" förstår mig inte alls även om jag vet att dom älskar mig och vill mig väl, men det tar sån energi att känna att jag behöver "försvara" mig och min sjukskrivning hela tiden. T.ex mamma, som själv haft djupa depressioner borde vara mer förstående, andra förstår jag kan ha svårt att sätta sig in i min situation när dom själv aldrig varit där, jag respekterar och accepterar det, men det gör inte direkt att det blir bättre.. jävligt jobbigt med andra ord. Idag är en dag jag nästan känner att jag skulle behöva lägga in mig på en psykavdelning på semester en vecka- åh vilken ljuvlig semester va... Sjukt, men det kommer nog komma en dag när jag måste i framtiden, men med mina diagnoser skulle det inte vara konstigt. Bipolär sjukdom räknas som en av dom tio värsta handikappen i Sverige- visste ni det? Jag har nog säkerligen sagt det förut men skitsamma, det tåls att ha i bakhuvudet om man har någon nära som lider av det. Det är en livslång sjukdom som dessvärre inte kan botas, vilket suger så inåt helvete. Samma med adhd. Fy fan vilket fruktansvärt värdelöst liv jag lever..


Mitt liv är kört!

Skönt att snacka med FK idag, jobbigt men skönt. Frågade ut henne angående en del, men kommer ändå inte kunna få dom svaren jag vill förräns efter vi varit på mötet hos Af, som är nästa fredag kl 10:30, antar jag. Jag är ju rädd för att bli "inkastad" och förväntad att börja praktisera på heltid eller nåt, men allt kommer anpassas efter mina förmågor vilket känns skönt såklart. Vissa gör ingenting den här tiden dom har arbetslivsintroduktion, vissa kommer igång jättebra och går vidare, vilket jag hoppas på!

Hon sa att det inte är nån som förväntar sig att jag ska börja jobba heltid e.tc och att jag kommer få pengar ändå.. Pengar ja.. pengar kan innebära 2000kr i månaden och det kan innebära 5000kr.. När jag läser om det på olika sidor på nätet så står det ju tydligt att jag får visst mycket pengar beroende på hur många timmars arbetslivsintro jag klarar av att genomföra, så som Ola min vän sa, så innebär det ju alltså nästan ändå att man bara blir ditslängd och får knappt några pengar om man inte klarar att genomföra så mycket. Och vem gör det bara sådär rakt av efter 2½års sjukskrivning?

Hm. Jag tycker det är vettigt, och självklart att man bör få pengar efter vad man presterar i ett jobb, i vanliga fall, men i en sån här introduktion? Ska man alltså jämföras då och samtidigt anpassas och få olika pengar för hur "olika" stark man är och hur mycket man tror man orkar, om man orkar börja med något överhuvudtaget?

Tydligen, för det spelar ingen roll tycker dom, då får jag söka "försörjningsstöd"=socialbidrag för mer pengar så jag klarar att leva varje månad i 3 månader. Sen kan jag gå och bli sjukskriven igen, eller leva på a-kassan, hitta ett jobb eller.. gå och dö, eller varför inte fortsätta leva på soc och så fortsätter spiralen.

Det är ju så sjukt för alla pengar kommer från staten, och allt är bidrag, varför ska man behöva strula och söka bidrag hos flera olika i 3 månader istället för att fortsätta köra samma som man har som sjukpenning..!?

Äh- bara krångel med allting!! Den som är insatt fattar tugget.. ni andra kanske får svårt att hänga med- men what the fuck.. ville bara skriva av mig lite.


VÅGA VÄGRA SOC!

Jag villlllllllllllll inteeeeeeeeeeeeeee behöva gå diiiiiiiiiiiiiit så snäääääääääälllllaaaaaaaaaaaa Försäkringskassa och A-kassa gör mitt aktivitetsstöd braaaaaaaa, även om jag är  utförsääääääääääääkraaaaaaad hos A-kassan ocksåååååååå!!! Please!!!?

Mitt liv är kört.








Åh vad jag önskar M vore här nu och bara h...

Åh vad jag önskar M vore här nu och bara höll om mig och så jag haft någon att prata med.. Mår så jävla skit. Har sån ångest och tårarna bara rinner nu. Ska prata med FK imorgon på telen och jag är så sjukt nervös inför det och allt framöver, vad som kommer hända och om jag orkar eller om jag inte gör det och vad som isf händer då.. Allt. Hur jag ska kunna leva och vad jag ska leva på? Soc eller vad? Hur jag ska klara av att träffa min handläggare från FK och nån från arbetsförmedlingen på ett möte snart, som jag aldrig träffat förut.. Hur ska allt gå? Det känns som fan vad det här suger. Vill bara dö eller gå och gömma mig... :( Ska försöka sova nu och sen invänta samtalet och domen från FK. Dödsdomen.


Dagens analnytt; det är brunt idag, molni...

Dagens analnytt; det är brunt idag, molnigt och dimmigt, men sen spricker solen upp och avslutar dagens anal med en gyllenbrun vind.


RSS 2.0