Trött och låg.

Sovit hela dagen och vill bara gå och lägga mig igen.. Zzz. Trött och känner mig låg. 

Vad lägger du din energi på?

Ibland undrar jag varför vissa människor lägger ner så stor energi, och stora delar av sitt liv på att hata, baktala och förakta invandrare..? Lägg ner den energin på era egna liv istället så blir det förmodligen ett både positivare och rikare liv..! <3 

 Tycker dessutom det är tragiskt att se intelligenta människor bli påverkade till att bli främlingsfientliga av sina mindre intelligenta partners. Men det är min åsikt.. 

Dom tre svåraste sakerna att säga;

Jag har väldigt svårt för att be om hjälp. Vill klara allt själv. Men oftast orkar jag inte. 

Härlig lchf-kväll.

Trodde ni ja! Moa ha ha haa! 

Att tycka synd om sig själv för en stund.

Funderar på att gå och köpa godis och tycka synd om mig själv för en stund.. 

Ditt bortskämda lilla as.


Tragiskt.

Är hemma, trött och förkyld, och har otroligt mycket för mig..! Typ diskat och gått ut med återvinningen..

 Har även fotat kvinnan med turkosa spetsstring, som står i minus tio grader kl 23, och "shoppar" nya kläder i Erikshjälpens klädinsamling.

Först blev jag irriterad, men sen tänkte jag efter. Hon kanske är en behövande!? Well, på något sätt är hon sjuk när hon står i denna isande kyla och river sönder påse efter påse, och plockar med sig en kasse kläder.. 

Dock kunde hon gärna fått städa upp efter sig.. ;-) :-( 


TACK!

Jag vill bara TACKA alla mina fina vänner (och nätkompisar) för att ni accepterar och står ut med/ställer upp för mig i med och motgångar och får mig att må bättre! <3 Gott nytt år! Puss och tusen kramar! 2016 kör vi hårdare än nånsin!! <3 <3 <3 

RSS 2.0