favorit i repris


precis så ja


Och va fan stirrar du på?

Blev full som ett ägg igår och har väl mått som jag förtjänar idag. Klev upp kl 20 efter att migränen från hell hade lagt sig någorlunda.

Bråkade med Darling på telefonen, det enda jag ville var att han skulle komma på Kvarnen och joina oss, men det ville inte han, sen var det igång. Var så jävla full och obehaglig att jag blir rädd för mig själv, jag skäms fan idag. Fast det borde han också göra för han var fan inte så snäll han heller..

Jaja, whatever, messat och sagt förlåt, ingenting tillbaka såklart för han har inga pengar på luren. Har till och med lockat med ett försoningsknull, men inte ens det verkar funka.

Nej livet är inte alltid lätt att leva.
Idag är det rena rama råtthålet i en äcklig kloak nånstans. Finns ju finare ställen att befinna sig på.


Jag vill vara barn igen.

Ha ha, tack för piken Sandra.. Nä du vet du vad, ibland längtar jag efter barn precis som alla andra kvinnor, men ibland känner jag också att barn kanske inte är min grej ändå när det kommer till kritan. Jag vet faktiskt inte. Barn är ingen självklarhet för mig- det är det inte. Kan hända att jag aldrig skaffar barn heller, eller att jag aldrig hittar någon jag vill skaffa barn med. Att jag tar det steget och litar på mig själv framförallt. Jag tror jag är alldeles för bekväm i min frihet att göra som jag vill, sova när jag vill, vara för mig själv när jag behöver för att tänka barn just nu. Ett barn är ett heltidsjobb. Vet inte om jag skulle klara av det helt enkelt.

Tror det är viktigt att man tänker så, för det är ett helt liv man ska ta hand om, och mår man inte hundra själv, så ska man knappast sätta ett liv till världen, inte oplanerat iaf, det finns inte i min värld. Jag måste nog planera en sån sak, känna mig så grymt säker på personen jag skaffar barn med, och ekonomin och boendet, att allt är topp innan man förökar sig..om man väljer att göra det.

Alla förväntar sig av en kvinna att hon vill ha barn, att hon kommer få barn, frågan är alltid när, och med vem? Men vem har sagt att det är ett måste att skaffa barn bara för att man kan? Om jag ska ha barn, och känner det, så är min önskan att adoptera ett barn. Det finns så många barn därute som behöver föräldrar, synd bara att adoption skall vara så tidskrävande och svårt. Jag förstår inte det med tanken på alla hemlösa och föräldralösa barn som verkligen behöver en ny familj. Kanske skulle jag även vilja föda ett eget barn, men det biologiska känns faktiskt inte så superviktigt för mig om jag vill ha barn, utan mer att få bry sig om och ta hand om nån som behöver. Det känns mer som min grej.

Nä du Sandra, på tjocken blir jag inte än på ett tag iaf, och vi får se om jag blir eller vill bli det överhuvudtaget, men kanske, kanske en vacker dag, så står jag där och inhandlar en barnvagn, är nyförlovad, kär och galen. Lycklig i väntan på ett nytt liv som skall formas.

Den som lever får se.

Apropå det skulle jag vilja vara barn igen. Då hade man fan inga bekymmer, inget ansvar. Det var roligt att sitta och rita i 2 timmar, göra gubbar av kottar, mima till Herreys med hopprepet och klä ut sig i farmors gamla kläder. Ja listan går att göra lång.

Det var tider det.

Han sa han älskar mig

jag svarade att jag älskar honom också.


Bonde söker balle

Jag tycker bögbonden Peter ska välja Patrick.. Wille är ju jättecharmig såklart, och dom såg väldigt kära ut i dagens program, men jag tror ändå inte han är nån framtid för bonden- det tror jag inte. Patrick är ju förjävla hot måste jag säga, på sitt eget lilla speciella sätt med sin sjukt perfekt trimmade kropp i speedos.. =) Han verkar så jordnära, lugn,skön och vettig av det lilla jag sett på tv:n iaf.

Hade han inte varit bög, den där Patrick, så hade jag valt honom iaf om jag vore en kärlekstörstande bonde som söker balle.. ;-)

Peter och Patrick. Foto: Wille von Sydow

Änglarnas kuddkrig

Fick en oroskänsla i magen nu. Det gillar jag inte att ha, men jag tänker inte tala om varför eller vad den handlar om. Känslor, ja känslor, det är inte lätt ibland eller så är jag bara trött. Darling ligger i sängen och sussar sött. Hm. Suck. Fan ta vintern, den som får mig att må så här bajs också.
 
Härligt iaf att snön har kommit och jag hoppas innerligt att en decimeter ligger kvar som ett vitt täcke på marken, det blir så mycket ljusare då, och det gör att jag mår bättre och lättare kommer upp och får nånting gjort.

Ni ser ju, vad fan gör jag uppe nu kl 10? Det är ljust ute och jag tackar änglarna som har kuddkrig däruppe nånstans!


Nu ska jag krypa ner hos hjärtat igen som ligger och småsnarkar.

God damn.

Jaha så går det när man är trött. Damn! Tror ni inte jag missade min tid hos läkaren igår. Hade tydligen ställt klockan på 13:30 ist för 12:30 när jag gick och la mig igen efter att mamma o co hade åkt härifån.. Så det var ju bara att snabbt upp till datorn och avboka andra gången. Nu ska jag beställa en ny tid för tredje gången och då hoppas jag det blir tredje gången gillt...

Hur Östermalm får mig att känna..

Nu ska jag lägga mig och sova några timmar för att sen kliva upp och ta mig iväg till läkaren kl 14 på Ö-malm.

Östermalm får mig att känna mig ful, fet, trött och grå. Att gå omkring där, där alla är så jävla uppklädda till tänderna att man spyr, är skitjobbigt tycker jag. Man känner sig som en grå mus mitt bland vita hermeliner.. usch, jag föraktar verkligen dom där rikingarna, och jag medger att jag kanske har fördomar, men jag tycker dom är så jävla fisförnäma där dom går i sina märkeskläder och skyhöga klackar mitt i vintern. Uppsminkad till öronen, överdrivna, och alla ser fucking likadana ut med sin backslick-look eller extensions som svallar över axlarna i perfekt läggning..

Ser jag nån med päls idag ska jag göra mitt bästa för att hosta upp frukosten över denne och skylla på vinterkräksjukan.. 

hej.

Jag älskar er av hela mitt hjärta!

Så har helgen gått med familjen på besök. Syster, mor å syrrans två döttrar har varit här från fredag e.m tills för en halvtimme sedan.

I fredagskväll umgicks vi bara, käkade middag och såg en stund på Idol.. har missat nästan 3 avsnitt nu, men det kvittar, för Idol har aldrig varit så uselt som i år, tycker jag iaf, trist nog. Den enda som är en riktig Idol är nog ändå Kevin, och jag tror han vinner.. Men åter till det jag skulle berätta om egentligen;

Var på Barnens trollskog i lördags i Skärholmen, ett stort lekland för barn upp till 13 år. Efter ett tag dök även Petra upp med hennes pappa, hans fru och deras dotter Josefine- Petras lillasyster. Vi lekte som aldrig förr allihopa, sköt bollar på varann, kröp runt, klättrade fram och tillbaka och åkte rutschbana. Var väldigt roligt att få vara barn igen för en stund, men efter några timmar var man trött också och insåg att man inte är 10 längre, vilket såklart kan kännas tråkigt ibland, för vilken energi dom har barnen, oj oj oj, när man är vuxen är allt bara ansvar, jobb och pengar.. Efteråt gick vi en sväng i Skärholmen galleria, var nog där tills kl var 18 och dom började stänga, och jag var så satans trött, yr och skakis så det kändes som benen skulle ge vika när som helst. Väldigt olustig känsla måste jag säga, att känna sig så slut i kroppen och knoppen. Men hem tog vi oss efter lite käk och syrran å mamma fått shoppa loss tillräckligt länge.. Var tvungen att lägga mig och vila en timme direkt då vi kom hem, annars hade jag nog svimmat. :( Sen blev det lite tv och sen sova, jag la mig strax efter 21.. då förstår ni hur slut jag var.

Igår blev det lugnare, gudskelov. Dagen i skärholmen var inte att leka med, jag tänkte ju aldrig på att det var LÖRDAG=massoooooooooooor med folk, kö, kö, kö överallt, stress, stress, stress=det värsta man kan ge sig in i om man lider av stress-syndrom och extrem trötthet.. Vi gick runt i Globens lilla galleria och tittade runt, jag och mamma tog en fika då syster tog barnen på Mc D. Handlade lite på Ica, och sen hem. Heeelt slut igen efter några timmar bland folk och fä och människor som stojjar hit och dit. Fick lägga mig och vila igen, sov 1½ timme, sen kände jag mig fortfarande så trött att jag reagerade på vilket ljud som helst. Snäste bara nån pratade med mig eller när barnen busade, det är väldigt jobbigt att må så här, men det känns inte som att mamma och syster förstår hur det verkligen är, eller vill förstå. Jag ska "rycka upp mig" för att dom är här, och jag lovar att jag försökte så gott jag kunde. Jag tycker det är roligt att dom kommer och hälsar på, men det är bara väldigt tufft för mig så här års- nånting jag inte rår för, och dom anar verkligen inte vilken ansträngning det är just nu för mig att gå runt flera långa timmar och "shoppa", vara runt massa människor och stojj och skrik, det är det som känns jobbigast. Men det är väl så, det man själv inte varit med om, det har man svårt att förstå och acceptera.

För en timme sen åkte dom iaf taxi till t-centralen, så nu är det lugnt och tyst igen, och jag ska inte förneka att det är skönt, men samtidigt är det tråkigt att dom åker hem såklart. På två dagar vill dom hinna så mycket som möjligt, och det blir väl så när man kommer till huvudstaden, men jag orkar inte riktigt med just nu tyvärr.

När min kropp säger ifrån, och mitt hjärta känns som det skall hoppa ur bröstkorgen, när jag vill skrika "håll käften" och reagerar på det lilla minsta i ljudnivå- då är det svårt att visa hur mycket jag tycker om dom. Men det gör jag, jag älskar dom alla av hela mitt hjärta, även om jag kanske varit dålig på att visa det när jag mår som jag gör, när det är mörkt och kallt..

Till alla päls-horor på Östermalm

VARNING för EXTREMT STARKA BILDER 
och alla andra som bär äkta päls här i världen utan att för en sekund tänka på vad det egentligen är dom bär, i vilket syfte, och vilken sjuk industri dom gynnar och lägger sina pengar på..


Det här är fruktansvärt, absolut fruktansvärt, och första gången jag såg det själv så kunde jag inte sluta tänka på det här och dom starka bilderna på djuren, som får lida, för människors patetiska fåfänghet. Jag kan inte förstå, än hur fattig man än må vara, hur man kan vara så hjärtlös och flå levande djur för att tjäna pengar. Allt är en enda industri- pengaindustri. Dom här människorna kan ju inte sova gott om natten. Spelar ingen roll om man har en familj att mätta, man gör bara inte sånt här om man är mänsklig, såvida man inte är av den psykopatiska sorten, för det kan väl aldrig finnas "normala" människor som tar såna här jobb?

Usch vad förbannad och ledsen jag blir!!

Vintern är här


och den här bilden kändes ganska passande på mig för tillfället..


Nån som vill ha sex ikväll?

 

he he.

Veckans skräckis

Darling och jag har myst mycket senaste veckan och kollat film och bara haft det jättebra tillsammans, precis som det ska va. =)

Såg en film härom kvällen som jag laddat ner, skräckfreak som jag är, men som jag tyckte var mer thriller. Bra var den iaf, så ladda ner Eden Lake.. Ska nog ge en varning också för att det är rätt mycket blod och känsliga tittare bör nog ha någon att hålla om och en kudde att hålla för ögonen när det blir som värst..;-) Men titta på den, den är helt klart sevärd för den som gillar ruggiga filmer.. ;-) Har börjat få Darling att gilla skräck mer och mer nu vilket är toppen because I love It and always will... :)And the war continoues

between Diana och Donovan in "V"..
  


24-timmarskryss

Jo så har man varit på kryssning igen då, visserligen var det ett tag sen gången innan denna, men jag är nog inte så mycket för kryssningar har jag kommit på trots allt.. Börjar jag bli gammal kan man ju undra?.. ;-)

Fredag-lördag- vanlig "24"-timmars- och det var som vanligt vill jag lova:

*alla verkar tävla om vem som kan bli mest full och få flest knull- trots att dom upptagna med nån stackare som sitter hemma ovetandes om killen/tjejens bravader på färjan.. *usch*

*vissa tycker att efterfest i korridorerna utanför hytterna är en skitbra idé, innehållandes allsång, fotboll med tomma ölburkar samt flest dörrknackningar på kortast tid..

*under buffén så går det skytteltraffik till den fria alkoholen och maten, och alla bunkrar upp som dom aldrig ätit förr- sen mår man så jävla illa att man spyr och aldrig vill äta mer igen.. Den som hinner dricka flest glas öl vinner- eller!?

*dagen efter är det den omtalade frukostbuffén mellan 8-10- men som man ändå aldrig orkar kliva upp till..

*shopping på taxfreen, ja det är väl det enda jag riktigt uppskattar på kryssningen ;-)

Jag är bara mer intelligent än andra...

 ;-)

Grått och pissigt

Usch vilken fruktansvärt grå dag det är idag, riktigt pissväder och mörkt mörkt. Varken jag eller Darling känner för att åka och ses på stan idag så jag föreslog att han skulle åka hit och umgås i soffan istället med massa film å gos, och idag är en sån dag då man verkligen får ligga i soffan hela dagen..

Har laddat ner massa avsnitt av "V" som jag ska fortsätta kolla på, sen väntar två skräckisar och lite annat gott å blandat. Blir en lugn dag, måste ju ladda inför kryssen imorgon och tvätta lite kläder och grejja lite, dessutom jobbade jag igår, "hela" 5,5 timmar, sen var jag helt slut.. Tröttheten blir mer och mer påtaglig tyvärr, men jag kämpar på med att jobba så gott jag orkar  under kvällstid, morgontid är jag inte arbetsför alls såvida jag inte haft jour på jobbet, det funkar för då är jag så trött av att jobbat hela kvällen så jag däckar så fort jag får gå och lägga mig. Men hemma blir det ju annat. Tar mig inte upp så tidigt. Idag klev jag upp kl 12 faktiskt, tycker jag var duktigt av mig. Dock tänkte jag lägga mig och vila nu, för jag är redan trött igen.

Ja vintern den vintern. Kanske får kolla upp lite homeopatmedicin som Sandra rekommenderade. Allt är värt att pröva så man känner sig lite piggare och orkar få nånting gjort...

Skär kuken av dom

svinen som åker runt till lantgårdar och sätter på hästar, höns, katter, hundar, får och allt möjligt. Så jävla upprörd och äcklad så det finns inte. Vissa har även penetrerat djuren med vassa, stora föremål så djuren fått avlivas senare. Usch, vad ledsen man blir när man ser djurplågeri.

Hur kan man ens vilja?

Så jävla synd om djuren som får men för livet av äckliga monster till människor!

<3

 

Darling o jag.

333-number of a drunk norrländska

Ja nu var det ett tag sen, jag vet, sorrylorry.

Drog till Östersund i fredags morse med tåget. Mötte upp Linda och drog den sedvanliga kebaben på stan för att sen mätta och glada gå vidare till Karamellkungen för en påse lösgodis, och en runda på stan. Kvällen tillbringades mitt ute i vildmarken i ett hus på ett ljusparty med lite vin och tjejer, sen hem till Linda och myste framför tvn lite å snackade skit.

I lördags blev det en sväng på stan igen i försök till lite shopping, men det misslyckades som vanligt. Hittade ett par skitsnygga jeans som såklart satt som en smäck över rumpan, men som jag fick pressa in magen i, så nä, det enda jag shoppade var en bh och lite på systembolaget. Kvällen spenderades hemma hos Linda med några vänner och en bunt okända människor som kom förbi ett tag på hemvägen från Forum. Trevlig förfest sen så skjutsade Agnetha ner oss på stan i hennes brum. Gick in på plaza och fortsatte kvällen. Hade skoj, men sen blev jag tydligen lite full.. 3 cider, 3 glas vin, 3 sambuca, 3 öl och en Bloody Mary blev det under kvällen, oj oj. Men är man i norrland ska man supa som en norrlänning! :) Dansade lite, snackade med människor, sen var kvällen typ slut och Linda satte mig i en taxi hem till henne medans hon tog en annan taxi till en väntande bortamatch.. ;)

Söndag- sova sova säng säng säng. En stövel i hallen, en under fåtöljen i vardagsrummet. Kläder här och kläder där, och somnat med både linser i och sminket på.. Ja herrejävlar, när jag somnar med sminket på är jag bra jäkla packad, men roligt hade jag. :) Sen kom Linda hem glad å nyknu**ad och vi käkade pizza och kollade film under kvällen.

I måndags var jag hos Sandra en sväng. Följde med och hämtade hennes söta barn på dagis och sen fick jag god middag och vi snackade lite gojja. Sen fick jag skjuts till tåget för att åka hem mot Sthlm igen. En helg går så fort så fort, man hinner knappt nånting.
 
Markus kom och mötte mig vid tåget och sen blev det hem hit och mysa. Fick ett jättesött kort av honom som han lagt på köksbordet som han köpt på t-centralen medans han väntade på mig. En sån liten sak kan göra en så glad! :) Sen sov vi gott och igår kom han också hit och sov här med mig. Idag åkte vi tillsammans till söder när jag skulle till jobbet, och imorgon ska vi kanske ta en fika och en tur på stan ihop och mysa. På fredag blir det 24timmarskryss med brudarna. :)

Glad* mys* kär och galen.

Tack för helgen i Östersund kära vänner! Alltid kul att träffa er och jag önskar man kunde ses oftare.

 jag å  A   L å jag, Cissi å jag

Yeeeees!

Tjoholabaloo!

L har tagit ledigt och jag åker till norrlands sköna skogar på fredag. Vet inte riktigt hur länge jag är borta. Skönt ska det bli och kul att träffa vännerna!! Vin, Östersunds-kebab, party, dansa och pizza från reveljen. Några måsten i helgen.. :) Om man träffar andra gamla polare ute på krogen också är bara ett stort plus i kanten. =)


Jippie!

HAAAAAAAAALLELUJAH I KÄRSTINS KALSIPPER!!

Ballens jävla håriga pungkula också!!!

Bara för att jag har en gratis tågbilett till Östersund i helgen om jag vill, så jobbar Linda såklart... så då skiter jag i det.. Hade behövt en rejäl dos Linda och typ Sandra nu, å sjukat mig i massor.. haha. Hade velat gått ut på krogen en sväng, men antar att ingen annan med barn kan det.. sååååå=


ANUS, ANUS DUBBELANUS!!!

Nu blev jag dubbelt så less som jag var innan. Och Darling behagar inte svara i telefonen heller som vanligt, dock fick jag svar på sms igår iaf.......HAAAAAAAAALLELUJAH I KÄRSTINS KALSIPPER!!

Hej vad det går i backen..

suck m hmm okej

VARDAG:

Även om känslan av att ingen behöver dig är stark, så kan du inte ha mer fel! Människorna i din närhet behöver dig så stå på dig!

KÄRLEK/RELATIONER:

Romantiska möten är nog bara tillfälliga, var egenkär, det är det bästa för dig just nu.

NO SHIT SHERLOCK!?...


Ulv i fårakläder

Fick post från farbror polisen idag. Misshandels-fallet är nedlagt mot vakt-svinet på Engelen, tyvärr, i brist på bevis.  Kuvertet var oerhört jobbigt att öppna, men beslutet var ändå skönt att höra på sätt och vis, för jag hade aldrig orkat med en rättegång nu i vinter, jag pallar inte det just nu.. mår som jag gör redan och en rättegång hade inte gjort det lättare.. Jag var anmäld för förolämpning där för att jag kallat en servitris för känslokall hora i samband med misshandeln som hon bara stod å såg på.. Det var återkallat.. och nedlagt.. Men det förstod väl vilken frisk människa som helst!?

Vilket skämt att ens anmäla mig för förolämpning!
. Vaktidioten ville bara ha något att anmäla mig tillbaka för.. för inte var det servitrisens idé iaf... Ha ha, tillåt mig smålé....

Alltså, ingen rättegång, men jag har iaf gjort det jag kunnat och visat min ståndpunkt för svinet/svinen. Man gör inte mig illa bara sådär och kränker mig utan att jag tar till åtgärder..

Jag har med min anmälan visat min stolthet, och det är jag glad över att jag gjorde. Hade aldrig bara låtit honom gå, utan att bry mig dagen efter. Jag "nöjer" mig med polisens beslut, även om det hade varit fint att få det där svinet inför rätta. Tyvärr fanns inga vittnen och något som kunde styrka ytterligare, just därför blev det nedlagt. 

Hoppas och tror att jag fått Robin-den jävla "vakt-svins-nollan" att iaf tänka efter en extra gång, nästa gång, innan han tar fram handbojjorna och behandlar en människa med våld och kränkning. Särskilt en tjej också som är mycket mindre än honom- fatta vad feg man är som kille... och vilket behov man måste ha att trycka ner nån, vem som helst, bara för att få ut sin egen aggression!

Men han fick några samtal från polisen, han blev säkert så jävla nervös att det kom en bajs i brallan, och brevet som kom hem till honom lär han ju vara mycket gladare och mer lättad över än vad jag är idag.. Hoppas han får sig en tankeställare som sagt innan han ger sig på nån nästa gång.. 

Såna vakter kommer alltid vara som dom är, tills dom slutar att jobba som vakter, blir anmälda, fällda och får gå i terapi, kontrollmänniskor som utövar sin "makt" på oskyldiga.

Ordningsvaktsbricka

Själv har jag fått men för ett bra tag framöver av den här händelsen. Den är säkert barnmat för honom, men jag ryggar varje gång jag ser en sån här bricka, mår illa, får ångest och känner ett enormt HAT gentemot "entrevärdar" och vakter. Det är vad jag gör. (även om jag är så pass klipsk att inse att alla faktiskt inte är svin, men nog går det många ulvar i fårakläder därute, inte sant!?)

Jag spyr på dom svinen.

----------

Ola kom förbi en sväng. Satt här å gaggade som gamla kärringar om våra relationsproblem och käkade godis. Har inte ens lust att tröstäta tänkte jag säga, men det gjorde vi ju nyss.. så. Vad ska jag göra nu då?

Ensam igen och fortfarande bortglömd..
  Fyra dagar utan kontakt, och nä, jag orkar inte tjata längre. Duger jag inte så får det fan i mig va! Tänker inte krusa- glöm det!

A ja.

Men jag mår lite bättre iaf. Nu blir det senaste avsnittet av Dexter och Americas next top model.. och den sistnämnda kollar jag mest på för att jag gillar make overs och sjuka konflikter.. Imorgon ska jag iväg och jobba jour igen.. 3e i rad nu.. så jag börjar bli lite småtrött kan man väl säga...

Ciao!

Fuck Utänkte jag också bara passa på att säga när jag ändå är i farten..

Dom som vill får ta åt sig! 


Nu ska jag sova bort resten av den här skitdagen, lär ju knappast missa någonting...

Sug säger jag

Idag känns livet piss, så jävla grått som det nånsin kan bli.

Slutade på jobbet kl 10, tog en promenad hemåt och kom på den briljanta idén att ta en sväng genom köpcentret i Ringen i hopp om att dagen skulle bli lite ljusare och roligare om jag skulle hittat nåt att tröstshoppa...

Gick förbi HM och Lindex, provade lite paltor, men ingenting passade denna deformerade kropp tyvärr, och storlekarna på HM har ju blivit så små nuförtiden så för att få på sig 38 ska man se ut som en tändsticka. Nog för att jag gått upp i vikt, men visst har storlekarna bara blivit mindre och mindre med åren?? En gammal jacka som jag har är bevis nog, den köpte jag för ca 5 år sedan, storlek 38- och jag kan ha den fortfarande, förutom att jag inte kan stänga igen den. Nu skulle jag behöva en jacka i strl 42-44 på HM för att ens få på mig den- det säger en hel del.. Sug säger jag till den moderna tidens kvinnoideal- en kvinna ska se ut som en kvinna och inte som en tanig kokainmissbrukande pundare. Dom "nya" storlekarna gör ju tyvärr att man känner sig ännu tjockare och bedrövligare, och då är det i själva verket storlekarna som blir mindre och mindre. Ska det sluta med att vi kör franska storlekar i Sverige? Jag bara undrar..

Dagen blev iaf pissigare än pissigast i samband med mitt misslyckade försök till klädshopping.

Det slutade iaf med ett par nya velour-brallor i petrolblått som jag ryckte med mig på vägen mot kassan. Dom matchar luvtröjan jag köpte förra veckan som jag gått omkring i sen dess.. Yeahj, vilken trend. Kanske ska dö i en velour-dress? Ligga där i kistan och sunka mig in till döden.. och nuuu kom jag på ett sidospår som vanligt. Det jag ville komma fram till var att ett par mysbyxor till aldrig sitter fel, så ett lyckat köp trots allt. Sen blev det en mysig buddha-tavla på Indiska och lite mat på Ica för att sen promenera hem.

Känns lite bättre nu när jag fått skriva av mig. Ursäkta min negg-dag, men så känner jag mig.

Trött, finnig, ful, fet (och framför allt bortglömd).


RSS 2.0