Jo

Mötet gick bra. Supertrevliga handläggare har jag både på FK o c h AF! Nu gäller det att försöka hitta nånstans att arbetsträna på. Helst ett gruppboende, daglig verksamhet eller något liknande- fast det skulle gå lika bra att vara på en mataffär typ.. :) Rätt trevligt jobb!

God afton!

Hur i helvetet?

hur i helvetet kan t r e snusdosor vara försvunna helt plötsligt bara? Gah! Irritation!! Möte om 8 min på AF. Tjo!

Oj!

Möttes av lappar i badrumsskåpet.. och i kökslådan. Gulliga sådana. Mixed feelings- men jag lägger mig med ett leende vilket som..

Natti natt

Zzzzz

Sitter på tåget hem mot Sthlm- mitt kära hem. Blivit dyngförkyld och mått risigt som fan idag. Hann dock med att få besök av Linda och vovvarna vilket var uppiggande! ♥ Hunnit med en hel del dom här dagarna. Träffat mina superfina syskonbarn, min fina syster och fina (men bittra) mamma..;-)

Känns lite deppigt att åka hem, samtidigt som jag bara vill hem och dyka ner i min egen säng och mysa med katterna. Tror mest det är för jag känner mig febrig och allmänt sjuk idag. Lite gråtmild känner jag mig. Hoppas innerligt jag orkar med morgondagen och nytt möte på AF. Måste orka..! Får inte va sjuk nu..

Så sant!
Karma is the shit!Norrlandsluft

Tog tåget till Bräcke i tordags. Behövde komma bort och skingra tankarna lite i frisk norrlandsluft. Sov hos mamma i torsdags och hos syrran i Bensjö inatt. Idag har vi bl.a varit ute och kört fyrhjuling. Väldigt roligt! Nu är jag hos morsan igen. Tv-kväll och lugnt. Här är några bilder från Bensjö. Vackert. Synd jag inte uppskattade det lika mycket när jag var liten, men allt jag ville då var ju att vara överallt förutom i skogen.


Melankolisk dygnsrytm!

Sömnsvårigheter eller (OCH) ökad sömn;

 

Sömnsvårigheter är vanliga. En del har svårt att somna. Många sover ytligare än vanligt, vaknar lätt och kan inte somna om. Besvär av tidigt uppvaknande är ofta typiskt. Man somnar kanske utan svårigheter, men vaknar sedan på småtimmarna och kan inte somna om. Morgontimmarna blir plågsamma, präglade av kval och ångest. Man talar om ”vargtimmar”. En del reagerar på motsatt sätt. De känner sig tunga i kroppen, ligger mycket, och sover betydligt mer än normalt, ofta mer än 12 timmar per dygn. Många säger att de ”går i ide”. Ökad sömn är mycket vanligt vid bipolära depressioner.

__________________________-

Den texten hittade jag på bipolarsjuk.se tror jag det var. TACK! Fler än jag alltså som har en sån dygnsrytm. Jag har både sömnproblem, sover dåligt, vaknar med många mellanrum samtidigt som jag behöver extremt mycket sömn. Känt jag behöver just 12 timmars sömn för att känna mig "vaken". Har ju alltid sagt till läkaren att när jag "klockat" så har jag upptäckt att det är tolv timmar som gäller i sömnväg när jag mår dåligt.. Kändes så jävla träffande att läsa det så jag var tvungen att dela med mig.

Hittade även den här texten;

Ibland har symtomen vid egentlig depression en s.k. ”melankolisk dygnsrytm”. Besvären är då genomgående svårast under morgnarna och förmiddagarna, för att sedan successivt minska och vara minst uttalade under kvällarna. -_______________________

Precis så är det för mig också. Hatar dagar. Vill leva kväll och natt dygnet runt..

http://www.bipolarsjuk.se/pdf/del1_Biopolar_sjukdom_ny.pdf

Intressant sida för er som undrar hur "vi" funkar.. Kan vara bra att ha i åtanke för dom som undrar varför jag är som jag är. Varför jag fungerar som jag gör med både ris och ros. Det här + Adhd är som sagt ingen lätt match. Men jag försöker så gott det går.

 

:::::::...

Idag har jag haft en jobbig dag, men också som en sten släppts från mitt bröst.. Tar inte upp det här..

Fick även en impuls att boka tågbiljett till Bräcke till släkten, så jag åker dit några dagar. Bara att ta tillfället i akt när jag känner "lust" och "ork". Känner ingen direkt ork, men tvingar mig själv. Vilket både är negativt och positivt i olika bemärkelser. När jag kommer tillbaka till Sthlm så har jag möte på AF igen dagen efter. Kanske dumt att ta allt i samma veva, men äh, jag har lust nu så nu åker jag.

 

Hej hopp!


Tuesday walk
måndagsprommis.

Varit ute och gått i bara t-shirt idag. 17grader i skuggan och strålande sol. Hur skönt som helst. Nu mat, dusch å slappa.
dramaqueen.

Är det många som är. Ibland jag själv och ibland andra. Totalt i onödan. Ger bara negativ energi. Sååå;


Gla pösk på er alla

från mig!


Klart..

..i vänstra delen. Puh!


Ballen!

Jag köpte väskan- innan jag städade klart på ballen.. ;-) Kommer tyvärr inte levereras förrän i mitten på nästa månad eller senare. Men den som väntar på något gott...

Ballen blev så gott som färdigstädad vid midnatt. Satt och myste i kylan med tända ljus. Två projekt kvar dock; torka blomkorgarna och spraya dom vita igen och att slänga bambugungstolen (som stått ute i regn och fått mögel på sig)eller se om den går att göras något åt..

Femme De LegionnaireI'm in lööv! Skulle vara bra sommarväska som rymmer lite mer och som handbagage nästa gång jag reser nånstans. Det enda jag tvekar på är såklart priset. Nu kostar den ändå mindre än halva priset. Typ 900:-. Jag har tittat på väskor i det här märket flera ggr i vinter men alltid känt att det är för onödiga pengar. 2200:- är ju för fan en utlandsresa!! En liknande väska i petrolfärg, fast den här är finare. Älskar verkligen färgen! Kanske borde jag slå till ändå!? Förra gröna väskan jag köpte för en tusing har ju använts väldigt mycket i över två år, så det kanske är värt det.

Hm. Om jag duktigt städar balkongen klart idag så kanske jag kan unna mig och se den som belöning. Vad fiffig jag är! Duktig vovve liksom!!?
Ska fundera till senare. Så gör jag. (som vanligt)

Pantoten

B.50 Komplex, 100 tabletter
B5 Pantotensyra, 90 kapslar
Omega-3 Skip, 120 kapslar

Nu jävlar! B50 komplex innehåller alla B-vitaminer. Haft b-vitaminer men inte med denna styrka. Omega 3 1000mg som jag brukar käka 1-2 per dag och Pantotensyra som jag hittade när jag beställde det andra. Läste att jättemånga med acne haft hjälp av Pantoten (och zink) så jag tänkte det är värt att prova. Har ju haft problemhy sista åren. Allt är välkommet som kan hjälpa. Nu finns ju inte min favoritmask med druvsaft från Yves längre. Vilken jag upptäckt varit väldigt bra för min hy. Det är den enda som verkligen funkar att ha på över natten. Då är jag nästan finnfri på morgonen. Hoppas dom förbättrar min hud.

Natti natt!

Död. Nästan.

Död. Tagit itu med balkongstädning. Ångest de luxe. Död. 1h avklarad och jag är totalt slut. :( Allt kolsvart av damm från Nynäsvägen. 1/4dels golv skrubbat. Halva balkongens och fönster+inglasade fönsters lister avtorkade tre ggr.. Forts följer. Död igen. En vän erbjöd sig för några veckor sen att hjälpa till men jag känner att jag inte vill besvära henne med att fråga. Hon jobbar och har småbarn så hon har nog fullt upp ändå.

Kurragömma!

Kasper jamar och leker "Hitta katten".. Alltid såå smart! You make me smile!:)


Eat me!...

Sex and the city- Miranda blir sexuellt trakasserad av en sandwich! Så jävla bra! : ) Ha ha haaa!
Att välja!

Välj! Ett ord man kan vrida och vända, suga på länge. Alla har ett eget val. Val kan ge positiva och/eller negativa effekter. Men det är alltid du som väljer. Tänk på att det är du som ska leva d i t t liv- sålla bort andras ständiga krav. Sänk prestationsångesten och vad andra tycker och tänker. Följ magkänslan men även hjärnan. Vad vill du? Byt ut i:et mot ä, som en god vän till mig sa.


Sweet green!

Min aura är tydligen grön- min favoritfärg. Trevligt och det kan nog stämma när jag mår bra..


*****Trist att kanten av mina foton försvinner när jag bloggar från mobilen! :/


Pisstrött..

Vill helst bara ligga i soffan, men nu ska jag ut i solen. Ut å gå, tvinga på.. Snark!

Så goood!

Den här mixen är så god så god! Bara hittat den på matdax förut och nu på matrebellerna på Götgatan. 13pix dessutom, vilket är ett bra pris. Love it! En näve till mellanmål eller så.


Odenplan-Slussen

sen orkade jag inte mer.. Helt slut efter möte och 5,5h på vift.


Hej hopp!


Underbar dag!

Mötet gick bra. Trots att jag försov mig och var osäker på vart det låg så kom jag i god tid, hela sju minuter före 13. :) Yeahjj! Tagit en prommis in till stan och nu sitter jag i underbara Kungsan och filosoferar i solen. Fotat lite körsbärsblommor. Så härligt här. Älskar Stockholm under våren och sommaren. Lovely!
Tidig natt inatt.

Strax gör jag tidig natt inför rehabmöte imorgon. Ska ställa klockan på 09.30. Då har jag tid att dra mej ett tag, duscha å käka frulle, sen åka till Odenplan där mötet är kl 13.

natti natt!


Promme

Dusch, promme och mat avklarad. Nu tittar jag på Gladiatorerna och tar det lugnt.


morgonmys


Vulkanutbrott...

Nu blir det fan i mig ARGA lappen till oansvariga jävla föräldrar här i huset! Mitt tålamod är slut! Vaknade av ett vulkanutbrott.. Inte ngt vidare uppvaknande, särskilt inte med mitt morgonhumör! Klädde på mig och gick upp en våning. Då springer två småpojkar runt med klubbor och hockeypuck i trapphuset. Va faan! Frågade vad dom håller på med och sa till dom på skarpen att man inte spelar hockey inomhus!! Pojkarna lyssnade, och sa att dom inte skulle spela mer. Jag sa att ni slutar NU..! Dom gick genast in.. Ångrar att jag inte följde med dom och sa till föräldrarna.... Hur vore det med lite RESPEKT för andra hyresgäster???!!!
Djup konversation vänner emellan..
Only miss the sun when it starts to snow?

 
Fin låt med bra text.

Promenadnytt!

Pissdag. Tvingade mig ut och tog en promme iaf idag, eller igår rättare sagt då klockan är en ny dag nu..


Förstörd.

Urgråten som en urvriden skurtrasa. Skör hänger den på en tvättlina.

Att lära sig läxor.
Can't help it!?
Före och efter.

Den sedvanliga chococoffeen före och efter terapi. Usch vad jag gråtit. 40 minuter. Tog två lugnande innan. Trodde jag skulle slippa sitta och böla, men ack vad jag bedrog mig själv!

********

Känner en sån sorg inom mig som är svår att beskriva. Tom. Fan också!

Dyblöt!

Vet inte om det var så smart att gå ut och gå i spöregnet när jag precis börjat känna mig förkyld. En kortis blev det åtminstone och jag är dyblöt om benen! Ett par regnbyxor kanske bör införskaffas!? Pratade med syrran förut idag och berättade glatt att när jag gick 8km förra gången så hade jag inte ens ont i huvudet efteråt. Dumt, nu fick jag det igen, som ett brev på posten, när jag kom in. Trist att jag ska bli straffad med skallebank så fort jag motionerar..! Fast det skiter jag i- ut ska jag- det är väldigt bra för psyket har jag upptäckt! Ångest och stressymptom minskar vilket gör det väldigt värt det.


Hårfärg

Nu har hårfärgen "stabiliserat" sig lite och efter två tvättar är färgen denna! Gillar den, mörkt röd.


Dagens fräckis..!

En liten flicka och hennes mamma var ute och åkte bil och plötsligt slog en dildo i bilrutan.
-Vad var det? - frågade flickan.
-Det var en insekt! - svarade mamman snabbt.
-Fy fan, vilken stor kuk den hade! - sa flickan.

Borta.Känner mig klen idag. Helt död. Nästan iaf.


Två öl är bättre än noll öl!

Två öl på medis blev det med Agnetha som är i Sthlm över helgen. Ska ses imorgon igen tillsammans med Cindy också. Kul! Behöver vänner omkring mig just nu.


Mycket snack och lite verkstad.
Titta- det är ju jag!

Hittade resväskor som är avbildade av mig- kungligt! Kanske bör köpa dom och dra nånstans, skulle se riktigt roligt ut med tre pingviner på vift!


Fuck this..

Fuck this shit- nu ska jag laga go-mat! Kassler&broccoligratäng med ädelostsås. Sluta deppa börja jobba!

Idag vill jag bara gråta.

Nej jag rättar mig själv där- jag v i l l inte gråta men jag gör det. Saknar, det känns tomt, jobbigt och förjävligt helt enkelt! Jag gjorde ett val jag inte ville göra. För att jag kände mig tvungen. För att det kändes som om alternativen tagit slut helt enkelt. Inga ord eller tårar har ju hjälpt hittills. Och har dom hjälpt så har det bara varit några dagar.

Tårarna rinner. Det är en vacker dag, men den känns piss! Det är inte lätt att behöva lämna någon man älskar..

Långis

Tagit några kortare prommisar sista dagarna och idag blev det en långis samtidigt som jag pratat med Linda i telen. Nu stinker jag svett så det blir en dusch, korvgryta och lite slöande i soffan resten av kvällen.


I guess that´s the way it is!?


Och,,,

... jag har tantsvartlila hååår!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAH!!!!!

Dagens skratt!


Sveriges O-rättssystem..!

Allvarligt- Sveriges (O)rättssystem har problem!! Dom ger en kvinna, som kastat en tårta i ansiktet på en dålig politiker, 2 månader i fängelse och böter, medans våldtäktsmän går fria. Jag spyr på er domare!

Deep Cherry Black

Hur kan jag må skit och vara nära till gråten samtidigt som jag på något sätt är på bra humör? Trött är kanske svaret!? Skitsamma. Cindy kommer hit och tröstar mig lite och jag dammsuger så det är fint när hon kommer. Tror jag ska färga håret också men är lite osäker på om jag vågar. Svartrödbrun.. Hm. Tänk om jag verkligen blir svarthårig...!?
 
 

RSS 2.0