Kreativitet!

Experimentell färgning pågår! Kanske inte det smartaste att göra samma dag jag ska på krogen? Fast oftast lyckas jag med mina experiment, så hoppas på att det blir great, och det var alldeles för längesen jag gjorde ngt nytt med hårfärger. :)

Det här var en svag blekning... :( Har knappt tagit ett jota tyvärr. Ska köra minst en timme. Tagit upp övre delen av håret och kör mellan lagren med blont, sen kommer jag färga över hela med det röda. Meningen att jag ska få lite skiftningar i rödtonerna tänkte jag.

Efter dipp kommer... dopp!?

och efter ner kommer opp! :) 

Har mått så galet deppigt på slutet, men nu börjar jag känna mig uppåt igen. 

Blodproverna jag tog hade bra värden vilket är skönt. Glukos var lite förhöjd i värdet. Skall ta om det provet eftersom jag inte hade varit helt fastande och inte fick info av läkaren att jag skulle vara det heller. (Stressade läkare glömmer viktiga detaljer.. irritersamt!) 

Nästa gång jag går till min läkare på psyk ska jagta med provsvaren och se om jag behöver komplettera med nåt fler blodprov. T.ex levervärde är viktigt och sa det till honom men är osäker på om det blev av. 

Bett om remiss till ögonkliniken vid Globen också då mitt högra öga beter sig konstigt. Dimsyn och vaglar. Allt kan vara biverkningar av mina mediciner, men vill göra en check så att ögontrycket är som det ska, annars kan jag få starr, och det vore mindre roligt.. 

Funderar även på en kontroll hos gyn. Förutom cellprov var det jättelängesen. Haft lite känningar mot livmodern. 

På söndag blir jag 25 år (38) igen.. och såhär på ålderns höst vill jag veta om saker är okej även fysiskt. Haft mycket nojjor också då alla omkring mig verkar drabbas/drabbats av cancer hit och dit.. 

Okej. Det var allt så länge! 

Fuck this shit..

Vad LESS jag blir på mig själv!!! Ååååhhh! Pacing för faan Sara! Jag är så dum. Jag vet ju hur jag fungerar och ändå lär jag mig inte... 

Nu orkar jag inte åka nånstans. Energin slocknade totalt. Pang. Bom. Krasch. Adios!I min bipolära adhdvärld! Till mina vänner!

Till mina vänner- om ni verkligen vill veta hur jag känner..!
 
Sträckkollade tre avsnitt inatt. Grät om vartannat. 

Något jag tar med mig är det som en sköterska sagt till mannen i del tre; 

Det är sjukdomen som vill att du ska dö och ta ditt liv- inte du! Det ska jag försöka tänka när dom svarta tankarna kommer. ♥

Ha en fin gladdeppig midsommar! ♥♥♥♥♥Låt röven va en RÖV!?

Fattar inte riktigt det här med att bleka rövhålet!?.... Låt röven va en röv.... *Nu måste jag genast kolla vilken färg mitt kryss har och gå med i trenden- n o t!!* ;-)


Vikttäcke!

Jippi! Har blivit kontaktad av sjukgymnast via remiss från min terapeut för att få prova ut ett vikttäcke för mina sömnproblem. Längtar!! :) 

Du är FIN precis som du ä r!!

Till alla därute; Ni är fina p r e c i s som ni är! Ta på er kläder ni trivs i. Ät en kaka om ni vill. 

Det är faktiskt i n g e n annan som bryr sig- och gör dom det så har dom förjävla lite att göra! Var stolta över er själva. Se vad fina ni faktiskt är! 

Även dom hemskaste gräsligaste människorna har något fint inuti. Så e det- det har jag bestämt! 

Go natt! 

Kontroll!

Vill göra en stor kontroll.

Haft feber/frossa var och varannan dag sista två månaderna, halsont, dålig aptit, svullna körtlar på halsen, ont i nacken, sockersug, varit lättirriterad och aggressiv vissa dagar, onormala svettningar, extremt trött samt problem med höger öga. Får vaglar, dimsyn m.m.

Vill kolla sköldkörtel,järnvärden, halsen, "sockervärde", ögonen m.m.

 

***************'''

 

Sådär! Har nu beställt tid hos VC via mina sidor på vårdguiden, för provtagning och kontroll. Hoppas jag får gå dit snart och hoppas allt är som det ska alternativt att dom hittar nånting jag kan göra något åt. :-/ La in det jag skrev här så jag kommer ihåg det jag ska framföra när jag får tid.. 

 

Kämpar och jobbar på så gott jag orkar, men det känns som det är nånting fel i kroppen, inte "bara" depression. :-/ Dags för en rejäl koll hos Fru Doktor. Har dragit ut på det nog länge nu. 


Vila i frid.

En riktigt tung dag idag. Vaknade av besked per telefon att en boende somnat in i morse. Jag jobbade i ett nära team kring den här personen. Nu får han ro. ♥

Jag har gråtit i telefonen med chefen och kollega. Chefen lovade mig att vara hemma med betalt imorgon. Väldigt tacksam då det varit mycket tungt både psykiskt och fysiskt sista månaderna. Dragit upp oerhört mycket känslor och minnen inom mig. 

♥ Vila i frid fina du! ♥

Två tunga dagar.

Det har varit två tunga dagar.
 
Saknaden kommer och går över dom som stod mig nära. Dom fyra som förlorade kampen mot den jävla fittsjukdomen! Min faster, min pappa, min styvpappa och en nära vän.
 
Dom jobbiga känslorna sätter igång extra mycket då en vän sitter på dödsbädden av sin mor. Eller satt- rättare sagt. För hennes mamma förlorade också kampen mot cancern, i morse. Och jag ska inte sitta här och tycka synd om mig själv kanske, men det drar upp mycket inom mig och det känns fortfarande som igår, det här med pappa t.ex, fast det är 4 ½ år sen. Jag är en väldigt känslig människa som ni kanske förstår.
 
Många tycker nog att jag borde kommit över sorgen jag fortfarande känner men det har jag faktiskt inte och kommer nog aldrig göra. Jag kan acceptera att det hänt fast det är svårt och tungt. Jag saknar att kunna ringa pappa (och Tess). Väldigt mycket! Särskilt när jag inte mår bra själv. Som nu.
 
Har haft en depressiv period i två-tre månader. Inte lust med något. Inte ork. Ingen aptit. Lättirriterad och lättstött. Stressad. Mycket ångest. Haft feber då jag ansträngt mig, som på jobbet.
Förressten- lust att göra saker har jag, men när jag ska göra något så orkar jag inte. Ond spiral. Har haft halsont och varit febrig till och från i över 50 dagar. Det är inte normalt, nej! Jag måste gå till VC och be om blodprover. På rubbet. Det är så svårt också att veta om det är biverkningar av mediciner jag redan har, eller om det är en infektion i kroppen. Fast det är det nog, iaf just för "tillfället". Började känna mig hängig med halsont och feber den 13 april. (kollade almanackan..) och inte återhämtat mig än. Dock vet jag ju att dom inte gör något om man gått sjuk så länge och går till doktorn. Jag kommer knappast få något penicillin eller så. Dom säger ju att om det är virus och gått så länge så kan dom inget göra. Det suger. 
 
Jag får försöka igen. Fast när ska jag hinna/orka gå till doktorn? GAH! Nu är jag uppbokad på jobbet hela tiden känns det som. :/ ÄH! Det löser sig. Så brukar jag tänka... och så drar jag ut på allt i några år till..
 
Måste bli bättre på att skriva av mig igen. Det lindrar ju ångesten och saker känns bättre för en stund..
 
 
 
 

RSS 2.0