Tjo!

Grekland levererar som vanligt! Jättemysig by och ett litet centrum precis utanför hotellet med små mysiga traditionella Grekiska tavernor och butiker. Allt bra med oss- hoppas det spöregnar i Sthlm. ;-) Nu ska vi roa oss med att surfa lite sen sova som dom gamla tanter vi är.. (just ja- Linda har pallat citron också.. :))






Paus

Tar en paus från hårfärgning och tvätt.
Igår gjorde jag fina semesternaglar. Tänkte göra med färg på tipparna men dom övertalade mig att göra vita då jag var så osäker på vilken färg jag skulle ta. Går ju att måla själv å byta färg efter kläder å humör då..



Tagen på bar gärning!...

Här fick man inte packa länge utan att tronen blev upptagen..


Till alla föräldrar där ute!

http://mobil.dn.se/insidan/att-fa-en-diagnos-var-en-lattnad/?brs=d


Till föräldrar med barn som har eller misstänks ha neuropsykiatriska funktionshinder- gör utredning så fort som möjligt för barnets skull!

Jag är en av dom som gick i trettiotre år utan att fatta varför jag känt mig så annorlunda och missförstådd. Varför jag har så svårt för att fokusera och läsa en bok. Varför jag har så dålig tidsuppfattning och varför jag lätt hamnat i konflikter. Varför jag fungerar bäst på kvällen och natten. Varför jag alltid viftat på tårna eller bitit sönder nagelbanden.. och det har ofta varit en kamp mot samhället och vänner. Nu har jag all möjlighet att försöka jobba med mitt funktionshinder och hitta lösningar som funkar för just mig. Att förstå att jag inte rår för vissa saker jag gör och att även mina närmaste kan ha förståelse.
Det är din skyldighet som förälder att göra en utredning även om det känns för känsligt. Du gör den bästa tjänsten för att ditt barn ska få en fungerande framtid med rätt verktyg och samma möjligheter som alla andra!


Mäkta irriterande...!

Blev jag nöjd igår när jag kom till apoteket och skulle hämta ut mina sömnisar- svar NOT!! För att det inte lagts in ngt nytt recept fast jag bad om det för nio dagar sen! Paniik, jag åker ju bort på fredag och idag är det röd dag.. Ringde centraljouren igår och han sa att jag får ringa imorgon till mottagningen och prata med akutteamet om min läkare är ledig.. Då ska dom skriva ut dom så jag har receptet inom en timme. Typiskt att det ska strula bara för att jag ska åka bort....! Mäkta irriterande!

En bra bit!

Hunnit gå en bra bit på åtta dagar. Känns bra! (Där det står 0,00 är det egentligen över en mil, den dagen jag slog rekord men Runkeeper fick ngt fnatt. :(

Nu blir det lugnt på promenadfronten ett tag då vi åker till Greklandet imorg e.m. :)

Mysigt värre!




Ensam

Känner mig så ensam. Går väl ut och går för mig själv som vanligt då, då alla e upptagna med annat. :'-(

Beach body 2014!




Gulligt!




Nytt rekord!

Till Hornstull och tillbaka och in på affären o hem.. Satan vad varmt! Gick längs vattnet och det svalkade iaf skönt.




Fabulous!

Klippning gjord. En decimeter kortare hår och kort i nacken, skithärligt. Sen träff med Cindy i Kungsan där vi satt i solen och avnjöt en Frappe"drink" från Mc Äckel. Köpte även en heeelt fabulous klänning på Indiska!
 

Frukost i högklass!

Jag och sjölejonet Einar äter frulle i högklass!

15:30 ska jag klippa mig! Har äntligen hittat bild på hur jag vill (och brukar) klippa mig. Det är alltid så svårt att förklara då jag inte går hos en och samma frisör. Ska visa bild idag, då borde det inte bli några missförstånd tycker jag!? Inte klippt mig sen september så min "frisyr" är inte ens en frisyr längre.. Skulle vara skönt att bara komma ut därifrån, nyklippt och hundra procent nöjd- men ngn sån frisör har jag inte haft sen Östersund, då jag hade en gryyymt duktig (bög)frisör! Han förstod alltid vad jag ville ha och eller hade kula idéer. Well, blir väl Victoria Beckhamfrisyren idag också för mig i brist på fantasi, eller för att jag actually ser väldigt bra ut i den! :) o c h framförallt trivs i den!






Myspys!

Har legat i parken och solat idag i 1 och 1/2 timme och Kaspis ligger på ballen å solar. Mys!


Korfu

nästa fredag med Linda! Jippie!! :)

Bäst- ingen protäst!

Fan vad bra jag haft det ikväll- Ola e bäst! Lätt!! :)


Olis bjussar..

..på finöööl i Hornstull idag! Man tackar å böckar!

Gla' i deg ja- som norskarna säger! Min goa vän å vapendragare! :)

Rekoooord!

En mil! Gått runt halva Skarpnäck. Känner mig rätt mör men nöjd!


Pungpinan..!?

Gick precis förbi en busshållplats som heter Pungpinan!? Bra jobbat Skarpnäck- bra jobbat!

Den som lever får se..!

Hon från Gruppbostaden har inte ringt tillbaka och det är nu måndagkväll, så antagligen blir det inget där då. Det är väl "bara" att ta nya tag.. Känt mig sänkt sista veckorna. Ska eventuellt åka utomlands nästa vecka så det kanske motiverar mig och får mig på bättre humör igen.. Tills dess kollar jag vidare på nätet efter möjliga arbetsplatser. Får se om jag ringer någon, skiter nästan i vilket, just nu har jag siktet på att dra härifrån, komma bort från lägenheten och se något nytt. Efter det ska jag hitta någonstans att vara på dagarna! Men känns som det här är sista chansen att åka bort innan jag börjar "jobba" så vill ta möjligheten. Vem vet när jag kan åka nästa gång annars?
 
Well, den som lever får se!..

Grym!

 
Hörde att han vann Talang. Har inte följt serien men varje gång jag hör den här jojken så reser sig håret på armarna och ögonen fuktas av tårar. Grattis Jon Henrik! Du är grym och du förtjänade att vinna!

Veckans två mil.




Bikiniväder i Stockholm..




Dagens eminenta fredagsmiddag!




Jag vill ha action!

Idag ringde jag ett gruppboende och frågade om arbetsträningsplats. Hon var jättetrevlig men hade ingen aning om dom tar emot ngn då dom aldrig fått frågan eller gjort det förut. Hon skulle höra sig för iaf och ringa tillbaka. Glad att jag klarade av att ringa men tveksam om det blir något. Önskar av hela mitt hjärta att jag får tag på något bra och utvecklande som får mig att må bättre och komma tillbaka.

Imorg möte med AF igen. Lär väl inte hända så mkt där. Känns som det kommer ta en evighet vart jag än hamnar innan jag kan börja nånstans. Möten på möten. Papper på papper.

Jag vill ha a c t i o n- nuu!

30 grader i Februari

Denna serie rekommenderas varmt! Åh vad bra! (Finns på dreamfilm.se att streama)
 
 
 
 

blöt.se




Lite piggare idag..

..och har varit ute och trotsat regnet i nästan en timme..

Skönt som faan var det! Gått minimalt senaste två veckorna, nu e det bara att öka sakta och komma igen efter förkylningen!

Machine Gun Preacher

Sandra rekommenderade en film; Machine Gun Preacher. Den som inte sett den bör se den nu!
 
Oj vilken bra film. Verklighetsbaserad.
 
Handling: Efter år av kriminalitet, droger och flera fängelsevändor råkar Sam Childers ut för en livsomvälvande upplevelse och genom ett religiöst uppvaknande, tvingas att se sanningen om sitt liv i vitögat. För att starta på nytt slutar han dricka, knarka och beger sig till Sudan för att bygga hus. Där slås han av den fruktansvärda situation som råder – där föräldrar mördas och deras barn kidnappas som barnsoldater. Mitt i det rådande inbördeskrigets inferno bestämmer sig Childers för att bygga ett barnhem och skapa en frizon åt krigets barn. Tillsammans med en egen frihetsarmé satsar han allt för att rädda så många unga krigsoffer som möjligt. 
 
 
Efter att jag sett filmen gick jag in på deras hemsida http://www.machinegunpreacher.org/donate/ och donerade lite pengar till barnen i Sudan. Bara 10 USD vilket blev 68,45:-, men tänk vilken skillnad sånt gör om många ger en liten slant var..! Känns bra i hjärtat att ha hjälpt någon idag! Vilken fantastisk människa den här Sam Childers är måste jag säga. Wow! Blir mäkta imponerad av såna själar!

Halvvägs..

..till en lchf köffärspaj gjord. Ja fyllningen är klar åtminstone.. Måste till affären och handla lite ingredienser till pajdegen. Suck- allt känns hopplöst jobbigt! Sitter med mobilen istället för att ta arslet och gå iväg. Hur svårt skall det vara!? Jobbigt, jobbigt, jobbigt mentalt. Känns som om jag inte vill möta en enda människa. Att jag kommer börja gråta bara någon främling tittar på mig. :/

Ensamt och pissigt.

Tog några trevliga öl med trevliga O igår. Nu sitter jag här och gråter igen som ett barn som inte fått godis en lördagskväll. :'-( Kör igång lite musik i förhoppning om att bli på lite gladare humör. Just nu skulle jag bara vilja ha en kram och nån som tröstar mig och säger att allt blir bra. Allt känns så ensamt och pissigt. Totalt tappat lusten till allt igen.

Vill gå ut och gå..

..men har mest suttit inne och gråtit idag.. Fortfarande hängig och halsont och mensfan på det. Saknar så det gör ont vissa minutrar men försöker vara stark och realist. Imorgon ska jag iväg och träffa Ola en sväng. Behöver verkligen träffa kompisar oftare. Det mår jag bra av.

Saras fröbröd med chili havssalt!

Hemmagjort fröknäcke! 2dl linfrön, 2dl pumpakärnor, 1,5 dl naturella solroskärnor och 4dl vatten. Blanda i bunke. Låt stå 10timmar så det sväller lite. Kladda ut på smort bakplåtspapper, strö över valfritt havssalt och in i ugnen på 125grader 2 timmar. Öppna ugnen och släpp ut fukten då och då. Skär i bitar innan det stelnat för mycket. Gud vad gött det blev!




Dagens middagstips!

Lchf fläskpannkaka. Megagod dagen efter! (nygräddad smakade den bara ägg) Jätteenkel att laga. Fräs baconbitar knaprigt. Lägg i botten på smord ugnsform. Häll över övriga ingredienser efter du blandat ihop dom. Grädda i 225gr ca 20-40 min (beroende på vilken form du använder och hur tjock du vill ha den)


Att lämna och samtidigt känna sig så lämnad..

Jag kan aldrig kräva att du skall förändras och välja att tillfriskna. Bara du själv kan göra det valet för din egen skull.

Upp till bevis eller släpp mig fri!

Det gör så jävla ont att lämna o c h att samtidigt känna sig så oerhört lämnad.

www.levasommedberoende.blogg.se

Din blogg fick mig stark idag. Läst a l l a inlägg i ett sträck. Tack!

Känner mig..

..ensam.. :(

Känner mig också så här;




Invigda!

Kändes som att sväva på moln jämfört mot mina förra träningsskor.



Hämtat paketet med min nya väska. Hoppas den e fiin..!

Mina grymmingar!

Ibland ska man ha tur i oturen! :) Eftersom jag misstog mig på var Stadium Ringen låg så gled jag in på Intersport istället där dom hade dom här grymmingarna till mkt lägre pris. Så jävla sköna så jag förmodligen kommer sova med dom på inatt..! Nu kurerar jag min förkylning med pressad vitlök o ingefära i juice så jag kan komma ut på prommis snart igen..

En fråga till tillverkarna dock; varför envisas med att bara ha rosa skor till damer? Det är fan 2014 och alla vill inte ha rosa.. Skulle föredragit en annan färg.

Blä!!!

Meeeen- jag vill bli frisk från den här jävla förkylningen, NU!!! Känner mig så lååg på alla plan. Suck! :( Kan bero på att jag inte gått nån längre promenad på länge. Gått upp i vikt igen. Bara typ 1,5 kilo men det suger iaf. Vill gå långpromenad!! Har längtat efter det sen jag var i Bräcke.. Och så åker jag på en dyngförkylning. Fick så ont i bröstet när jag var ute å cyklade härom kvällen så kan inte göra några större utsvävningar känner jag. Tror jag ska vakna till och ta tåget två stationer och titta på Igor sport om dom har några schyssta löparskor där. Kan ju vara så att jag hittar ett par för halva priset ist för att köpa dom dyra på Stadium. Det vore najs..


Rak och fin..

..promenad i Farsta C... Nästan 3,5 km bara på att strosa runt i affärer och hoppa av en station tidigare med tåget. Kul att se hur "långt" man går på en kort shoppingrunda egentligen! Tog och köpte mig ett säsongskort på SL idag. 2400:- för fyra månader. Kommer få 500:- i bidrag från FK varje månad, så att åka hela sommaren fritt för mig gör alltså bara 400kronors skillnad i plånkan. Nu jävlar ska det åkas tåg till olika stadsdelar och promeneras i sommar! Varit och provat bra gympaskor som jag ska gå i också, supersköna löparskor. Det lär väl funka lika bra till långprommisar antar jag. Mina fötter och leder kommer bli riktigt nöjda!


Andningsnöd.

Det var ingen bra idé att cykla tokförkyld i kylan- andningsnöd.com.se

O c h- det är självklart Cindys fel eftersom hon tipsade mig om nya jalapenochips..! ;)




Accept it or make a change!




Maj maj måne!




Vänta ni bara..




Tänkvärt




RSS 2.0