Ett trosskydd på ryggen..

.. är det nog inte alla som går runt med... Men det gör jag nu! Däremot har jag ju hört folk som går med trosskydd under armarna när dom svettas, fast jag har inte provat det än..

Kände något som rann.. ner över min skjorta där bak.. Bloooood.. Blodet rinner..

Brr.. så vad göra, jo, ta ett trosskydd och sätta längs under tejpen.. man gör så gott man kan.

:/

AJ så inåt Helvete!!

Milda makaroner, helvetet och hans demoner vad i hela skogens blåsigaste väder vad det gjorde förjävla O_N_T då!! Sjukligt ont, jag som aldrig tyckt att nån av mina tatueringar gjort ont. Men jag kan ju säga en sak, jag gör aldrig- A_L_D_R_I_G- mer en 15x15 cm stor tatuering i nacken igen.. Men lär ju knappast behöva heller, nu sitter den där den sitter.. ;-)

Nöjd, ja, jag är hyfsat nöjd, inte överdrivet, känns som jag vill vänta och se tills färgerna tonar ner sig lite efter nån vecka. Först då kan man riktigt avgöra helheten tycker jag.
 
Bild kommer kanske om ni är snälla.. jag får se om jag lägger upp här eller ej, annars får ni se den live in action. hö hö.

Nu, vila en stund tror jag, svider nåt så inåt arslet, och ska gå runt med plast över i 2 dagar innan jag får vara plast-och-tejpfri. Sen lite parkvin med Staffan o Co o Cindybindy.

Ka-tjing!

Sista april imorgon!

Oj vad jag längtar tills imorgon! Längtar till ljudet och känslan av nålen som skall printa in färger i nacken!

Den kommer bli så snygg, det vet jag. Var in idag och snackade med Rigo som skall göra den, och bara skissen ser skitnice ut. Kollade i hans portfolio och han verkar vara en vääldigt duktig tattoo-artist som har gjort superfina motiv innan, så jag tror jag kan känna mig som jag hamnar i säkra händer där.


På eftermiddagen så ska jag sen ut i parken med Staffan och company, och jag tror Cindy hänger med en sväng. Kommer bli kalaskul, och grattis Staffan i förskott, han fyller år imorgon och därför har vi fest! Sen är det ju sista april också, och då är det ju helt enkelt fest.. har jag hört.. ;-)

I totally love u..

och det är en känsla jag haft hela helgen..

Ha en underbar födelsedag idag!

Cindy med snyggingkroppen!

Mina auktioner och kläder/grejor är inte ute än på Tradera, Cindy med snygging-kroppen skall få vara min modell, så man ser grejorna bra, det lär ju sälja mycket bättre än att bara fota dom på en galge. Hell Yeah! Så ska jag vara så generös att hon får en bikini om hon gillar dom, som tack för hjälpen!

bajj bajj, nu blir det movietime tror jag, lite cola light och chips kvar från mys igår.. men saaaaaaknar sällskapet. :( Nu får jag mysa med katterna istället, och det är aldrig fel det heller.




sol-park-mys

Våren är ju här med stort V och jag har haft annat för mig än att sitta framför datorn skönt nog.

Haft en störtmysig helg, med sol, park, vin och mys, allt man behöver. ;-) Haft sällskap sen i fredagsnatt, tills idag på eftermiddagen, kändes jobbigt när vi sa hej då idag, men sen träffade jag upp Cindy och tog en prommis till Odenplan på lite lunch, och sen kändes det bra igen (även om jag saknar honom redan).. Sen tillbaka längs Drottninggatan och kollade lite affärer och strosade runt.

Ikväll har jag fixat med internetbanken för första gången, betalat räkningar och fört över lite pengar till olika säljare på Tradera. Yeahjj, året är 2009 och jag har äntliiiigen internetbanken.. Bättre sent än aldrig iaf! Sen har jag legat och vilat lite, varit trött, och det kliar som faaaaaan i ögonen, måste gå till doktorn så hon får skriva ut nya pollen-ögon-droppar eller nåt..

 jopp, så när vintern är slut och lidandet med det, fick man några glada dagar, sen börjar pollen-helvetet....

Mmm så bra.


meeen lika glad e jag för det, typ ;)

Yihooo! Smiley day!

Åh varorna har kommit från min utlandsbeställning, kul kul.

Dagens göromål blir som följer;

*duscha
*sätta i hår
*hämta paket
*lägga ut auktioner på tradera
*försöka övertala Cindy att hänga med på nåt kul i helgen

*att gå runt med ett leende på läpparna- även om jag har förjävla ont i huvet :(




Ha en bra dag- det tänker jag ha!

Det luktar fitta

i kylskåpet!!!

(Förlåt mitt ovårdade språk, men vad gör man inte för att få fler läsare?)

Kanske borde svepa in plasten över laxbullarna lite nogrannare nästa gång.. :S 

Apropå fitta, eh nej jag menar fisk, så har jag en period då jag är helt galen i:

1: fiskbullar
2: sparris-soppa
3: ädelost

Gravid? nä det får jag verkligen inte hoppas då jag har montan nu, som vi kallade den i högstadiet..

 Vad nu en våffla har med det här att göra kan man ju undra, men min... eh.. kallar jag våfflan!

 Så nu vet ni ju det också. ;) Vad heter din?



Sara svarar MERAL;



Meral Tasbas hade en liten frågestund till läsarna i sin blogg- I bara löööv Meral- så jag tänkte jag gör henne en tjänst och svarar; =)

1. Vilka bloggar läser du?
http://www.småkåtochfyllehungrig.bloggisch.se/, http://www.kukenstårådetärvår.blogblixt.pq/ , http://www.högahustomtarifinland.minttubloggeri/

2. Tycker du att jag är snygg?
Inte lika snygg som mig...

3. Hur gammal är du? Kärringen på turk-tjorren tror tydligen jag är under 18.. På bolaget tror dom jag är 25, och konstigt nog tror alla killar jag är 22..

4. Hur ofta läser du min blogg? Tror DU seriöst att JAG läser DIN blogg? men eyyy. Jag e för busy för d.

5. Bästa resetips? Rök en feting- dra ett djupt bloss, ta sen en stjärtlapp och åk nerför en rutschkana- SWOOSH- mitt helt klart bästa resetips!

6. Tycker du jag ska färga håret ljusare? nej nej nej, det är väl att ta i asså- jag tycker du ska raka av dig håret och följa trrenden!

7. Vilket är ditt bästa träningstips? Att lyfta ölburken till munnen..

 Meral + Hennes nya omtalade pojkvän Raggar-Jöns. ;-)

HOFFMAESTRO & CHRAA

LÖRDAG 25/4 Hornstullsstrand!!! 200 pix!

http://www.reggaesthlm.se/?m=20090425&cat=3


Jag måste verkligen gå på dom på lördag. Alltså bättre liveband finns inte att beskåda enligt mig i Sverige- och nu har ju jag sett så sjuuukt mycket live-band asså-skojjar.. Nä men jag måste gå dit.

Det finns någon jag skulle vilja gå dit med lite extra mycket... det kan jag avslöja, men om så blir fallet, det återstår att se.

:)

HALLÅÅÅ!!?

Har ni dött eller?? Fan vad tråkigt när man knappt får några kommentarer.

Kommentera mera så jag vet att ni finns där ute :)!!

Och jag sitter fortfarande och drömmer om en egen..

Klicka för att se nästa bild 
Beauty!

Tapetsera fondväggar

funderar jag även på, i hallen och en i rummet, och måla över tapeterna på restrerande ställen med målarfärg. Skall minsann göra om min lilla lya. Bara jag som bott här, och även om tapeterna bara är 3½ år gamla och därmed fräscha, så stör det mig att dom har tapetserat i beige-randigt.... okej beige, det är en naturell färg, men r_a_n_d_i_g_t i två olika toner? Hur fan tänkte dom där? Back to the 90´s eller? urk.. 

Ne, får bli typ äggskalsvita väggar och nån läcker fondvägg i hallen och en ovanför sängen. Kan tänka mig att jag kommer välja nån vinrödaktig färg mot sängen och i hallen nån ljus fin med blommor kanske..

Den som lever får se! ;-) Tid har jag iaf, tills jag hittar ett jobb. Men det ska jag nog göra snart. Imorgon ska jag ta och ringa en gruppbostad å höra efter.. Vet att dom behöver personal, så bara å hoppas jag får komma på en intervju.

Nu blir det film, en som syrran rekommenderade som verkar bra, drama igen- vad har det tagit åt mig? ;-) The reader- även den med Kate Winslet. Apropå Kate:an så tycker jag, och har alltid tyckt att hon är så jäkla naturlig och vacker, inget benrangel i anorexi-trenden är hon heller och superduktig skådespelerska- så det ska bli ett nöje att se ännu en film med henne.

bajj bajj

Kreativiteten flödar!

Ja det gör den när det är vår, och jag får sån inspiration att pyssla med saker. Idag har jag tvättat kläder från min evighets-tvätthög som bara blivit större och större sista månaderna.. inte tagit itu med garderoben, fastnade framför mina nedladdade Projekt runway istället.. Men tvättat och diskat iaf. Inte gått utanför dörren idag heller, det har blåsit som satan här i sthlm, så jag tyckte det kändes som en bra pyssel-dag inne istället även om solen tittat fram lite smått då och då.

I det här tyget skall jag snart klä om mina köks-stolar. Beställt från USA, designer Alexander Henry.. han har gjort sjukt mycket läckra tyger måste jag säga, även om jag inte är så hajj på tyger och tygdesigners.. ;-) Hm, skulle vilja ha en symaskin- eller ja det har jag velat ha länge. Får bli ett framtida projekt. Jag kanske blir designer själv, vem vet.. hehe.

Tattoo Fabric: Tea Dye Kommer bli sååå coolt!

Ja, om tyget kommer såklart.. Råkade fixa Paypal och föra över pengar två gånger 252 spänn.. så hoppas tyget kommer och hoppas dom sätter tillbaka hälften... jaja, annars var det ju inte tusen spänn iaf, men ändå 250..

Till dig


Caroline Af Ugglas

nya skiva är så jäääkla bra. Ladda ner den NUU eller köp såklart!

Sitter här och lyssnar på henne, Matisyahu och Alpha Blondy, man kan inte annat än bli glad :) även om just Carro kör sorgliga texter. Men jag håller på städar, donar, diskar och pysslar, och för en sekund tänkte jag tanken på att ta itu med klädskrubben en gång för alla... men jag har inte bestämt mig än.. Att det ska va så jäkla svårt- näe, inte svårt, men tråkigt, men säkert skitkul när det är klart.
;-)


Vilse i pannkakan

är jag inte, men däremot har jag gått ur glada pannkakan, iaf tillfälligt. Sommaren är här, och jag är kär, i livet och i solen och i glädjen, så jag behöver inte vara där, less på den skiten. Träffar jag nån så hoppas jag jag träffar nån i verkliga livet istället.. eller så hoppas jag på nånting annat, som inte ni får veta! haha

<3


yes man!

Mjauu.
 
Blev lite öl i parken med pöjkarna M o A i vitabergsparken i fredags e.m/kväll. Hade jättemysigt och träffade massa roligt folk som vanligt. 2st killar hängde med oss hem hit efter en promenad, på lite efterfest, musik, snack o skoj. Vi dansade och sjöng och tokade oss. Dagen efter när vi vaknade så hade vi en porrtidning, en ica-korg och en massa tomma ölburkar ståendes här. Haha, snacka om lyckat! :) Den där Linus fick med sig en ica-korg hit på vägen, undra vart den hör hemma egentligen? Var roligt iaf att se den dagen efter i dimman.. :)

 M stannade kvar tills igår kl 19 ca, myspysigt värre. Haft det så bra när vi setts nu, så man saknar ju honom så fort han går. Men kanske är det bäst att låta det stanna så här. Jag vet faktiskt inte, har inte tänkt så mycket på det, och tänker hålla det så för min egen skull. Jag älskar honom ur djupet av mitt hjärta dock, det gör jag. Men jag tänker vara öppen för det som kommer i min väg. Jag är fortfarande singel, även om mitt hjärta fortfarande tillhör honom. (och ni som inte vet nånting om oss kan hålla käften- för jag lever mitt eget liv och tänker fortsätta med det, jag har lärt mig av mina misstag, så jag vet vad jag gör just nu.) Men just nu har jag bara roligt, mysigt ibland och skrattar mycket, och det trivs jag bra med!!

Igår kollade vi på en supersuperkul film som heter Yes Man! med Jim Carrey i huvudrollen, kan jag varmt rekommendera er, skrattade så tårarna rann här i famnen på M.. och tårarna rann även av andra skäl, kände igen mig så otroligt väl ibland i filmen..!! Sen när M dragit så kollade jag på Revolutionary road med Kate Winslet och Leonardo Di Caprio då sprutade tårarna igen, men inte pga skratt- oj vilken bra film. Den gillar nog du syrran!! *sara tipsar syster*



Bota-förkylning-tips!

Mitt absolut bästa tips när man börjar känna sig småkrasslig, febrig å förkyld är faktiskt att dricka Echinacea (brustabletter) dom som finns på Ica för typ 40-50 spänn. Helt sjukt bra måste jag säga.

Druckit i 3 dagar nu, 2 gånger per dag bara, och känner mig redan mkt piggare i halsen och i förkylningen för övrigt! Så det är dagens tips från mig! Väl värt att prova om du inte gjort det, och för en så billig peng också!

Echinacea-Brustabletter-20-.jpg    Röd solhatt eller Echinacea Purpurea har dokumenterad effekt läser jag nu, och det märks! skitbra!

Making buisness!

..så har jag iaf en jäkla nice affärsidé på g.. Köpt in varor för på nätet som jag skall sälja på tradera. Kommer enligt mina beräkningar kunna göra en vinst det är ju inte dumt. Har ändå inget jobb så då kan jag ju jobba hemma så att säga tills jag hittar ett riktigt jobb..

Eller så... kanske jag startar eget. Vem vet. En webshop vore skoj, och vore kalas att kunna jobba hemifrån de tider man vill och vara sin egen chef.. Starta något eget har varit min dröm länge.. och ja, jag har många drömmar, och nån kommer nog bli verklighet en vacker dag.

Idag är en vacker dag. Somnade 3, vaknade 7:30 och ringde en förvånad mamma som undrade vad jag gjorde vaken.. Då visste jag inte att jag en timme senare skulle beställa varor för massa cash, men hade jag vetat det hade jag sagt,

I´m making buisness mummy!

Här är ett exempel på vad jag kommer sälja inom en vecka, så håll utkik efter sommarens klart coolaste rockigaste bikinis!


Självklart har jag beställt en extra till mig själv också för den är så himla fiiin! :)

Mitt försäljarnamn på Tradera kan ni säkert lista ut själva.. ;-) Varorna kommer om 2-6 dagar så skulle tippa på att i mitten av nästa vecka så lägger jag upp auktionerna och får hem prylarna.

Gult e fu...int!

Gul

Din färg är gul:

Gul är solens färg och står för optimism, värme och ljus. För mycket gul färg, kan skapa problem, såsom stolthet och svek.

Din dag:

I dag kommer självförtroendet att vara på topp. Folk kommer att tycka om dig och finna dig helt oemotståndlig. Allt kommer till dig lätt i dag. Se därför till att genomföra dina planer. Ingen kan säga nej till dig.

Rätt komiskt att min färg är gul idag då jag just betalat för en gul väska jag köpt på tradera som ser ut så här:
Gul Kuvertväska Med Handledsrem - Helt Ny
Kommer bli grym i sommar till lite andra färgglada attiraljer. Jag är väldigt inne på färg just nu! Har även lagt bud på denna snorgröna sak:

KOLLA IN DEN SNYGGA LIME GRÖNA VÄSKAN (( MYCKET OVANLIG ))

Asläcker om jag får säga det själv! Har nästan en likadan, med liknande blomma och flätade band fast från David jones, en elfenbensvit handsväska..

.....och CINDY........- NÅDE dig om du får för dig att köpa nån av dom här nu.. Hahahhaa!! ;-) Ne, tror inte riktigt att det här är din grej.. okej en blå väska, men snorgrön å gul.. hm.. ? :)


Saker faller sig precis ibland..

I natt satt jag och surfade runt på nätet och gled in på olika sidor och började kolla på ny tv..

Haft min 21 tum sen jag fyllde 16, så den har några år på nacken, men fungerar klockrent fortfarande! Men slutade kolla sen och insåg att jag hellre lägger pengarna på resor istället för materiella saker just nu.. Då får jag ett mess av T2 som undrar om jag vill köpa hennes gamla Samsung 32 tum för 300 pix- saker faller sig precis ibland alltså! =) Ringde henne å vi måttade å hade oss på varsin sida av luren och den går nog precis att klämma in i min hylla.

Sen vill jag nog ändå ha en plattis i framtiden och ett sideboard ist för hyllan, men det är då det, och nu är nu.. och en större tv sitter alltid fint!

Great!

En... TIGER????

Ett till överkast med djurmotiv nu en TIGER!

Objektsnr: 89242247
Ett till överkast med djurmotiv nu en TIGER!
Högsta bud:110 kr
Utropspris:10 kr
 
Högste budgivare:willba1(729)  Personligt meddelande
Antal bud:10 (Budhistorik)
Starttid:8 apr 15:46
Sluttid:18 apr 15:46
(2 dagar 14 tim)
Frakt:Ej angivet  


Herregud, har god lust att maila säljaren och fråga om hon inte ser skillnaden på en tiger och en leopard... eh, en tiger är randig, en leopard är fläckig..

Inte bra inte bra.. ;-)

Silvret

  

Skitdåliga bilder, gick verkligen inte att få till några bra, men ni ser på ungefär iaf, smyckena är skiiitfina på riktigt! Om ni vill göra ett riktigt kap så rekommenderar jag er verkligen till "finsidan" av stan på ett besök i den butiken. Den är bara tillfällig, ligger på samma gata som Sturegallerians "baksida", neråt mot t-bane-nergången.. stor skylt utanför.

Skynda fynda. :)

Även en spara får slösa ibland!

Läkarbesök kl 13, kom 13:20.. men hade faktiskt mailat och skrivit att jag blir lite sen. Anledning; jo jag hade sån sjuk dunkande huvudvärk när jag vaknade, hade kunnat legat hela dagen kändes det som. :( Urk. Men kom iväg iaf. Fick skriva i lite "skattniings-papper" och har även en del jag ska fylla i hemma och skicka tillbaka till min läkare. Troligen har jag både ad/hd och bipolär sjukdom (manodepressiv). Det enda positiva med det är väl att jag iaf nu snart kommer kunna få rätt behandling och kommer förmodligen- f-ö-r-h-o-p-p-n-i-n-g-s-v-i-s - kanske må bättre i vinter. Det skulle vara sååå jävla mycket värt. Vintrarna suger, jag blir ju som förbytt och mår förjävligt, så jag hoppas, hoppas.

Beskedet är inte chockande, och inte så negativt trots allt, mest positivt, men ändå kände jag för att tröstshoppa lite idag. Så jag kom inte längre än till Östermalmstorg på Åhléns, en silveraffär och Vivo sen tåget hem några timmar senare..

Råkade shoppa silver för tusen spänn lite halvimpulsivt sådär, ja det var ju en stor skylt som lockade in mig med "925 Sterlingsilver--> ALLT 50%", då måste man ju bara titta in..  Men det är något jag tänkt köpa länge, nya ringar och nåt fett armband, och det gjorde jag nu..
 
Slog på stort och köpte en hel mundering, ser nästan ut som en riddare nu.. 4 ringar och 2 armband, en ormlänk och en "feting"länk med ett hjärta som hänger i låset.. Bara armbanden skulle ha kostat 1600 tillsammans, så ni kan ju fatta vilket kap jag gjorde. Hela fadderullan skulle ha kostat 2300 så man kan ju lugnt säga att jag fyndade bra! Fick specialpris också, kanske 200 spänn extra rabatt för att "vi söderbönor måste ju hålla ihop!" som butikssäljaren sa. Skitgullig tjej som jag snackade massor med där en timme och fick jättebra hjälp av. Hon sa något roligt när jag gick därifrån med alla smycken på fingrarna och armleden- "det känns så roligt när dom hittar hem"- precis som att smyckena var hennes barn.. hehe :)

Well, på Åhléns köpte jag en blus- "ovanligt" va- marinblå med små blomaktiga saker för bara 149:- så jävlar anåda vad jag har fyndat idag!!

Känns fint!

Nu ikväll har jag suttit här och tagit ur hårförlängningen, och rengjort tränsen med nagellacksremover, funkar galant att både ta ur med och sen ta bort gammalt lim med. Perfa! Tänkte jag provar då jag tog ur mina extensions med sånt efter nåt tips på nätet.. så nån särskilt "löshårs-remover" behövdes icke, så då slapp jag ju köpa det iaf. Sen läste jag igår att min Liquid gold som jag limmar fast håret med går att bara värma upp i ett vattenbad igen då det blivit segt, så det och att färga löshår ska jag roa mig med imorgon tror jag, eller till helgen. Kanske ska låta håret och hårbottnen vila nån dag och låta den andas lite innan iofs..

Diskar å donar å ska riva ur gamla sängkläderna nu och duscha, åh det är ju så skönt att lägga sig ren i rena sängkläder!! :)

puss på er!



Stina Auer- Apan Apansson?

Alltså jag förstår i-n-t-e hur f-a-n man kan välja frivilligt att göra så här???? Det är så gaaaaaaaalet äckligt, ser ut som en apa!? Och inte en söt apa då.... Snacka om att gå för långt, läpparna tar ju över hela ansiktet! Är det nån som läser min blogg som tycker det här ser bra ut?

Shit. Stina Auer- skärpning!! Även om du jobbar med injektioner så behöver du väl inte injicera hela jävla medicinskåpet i käften? Brr jag ryser!

(bilden är lånad från improveme.se)


Synd på en sån fin tjej att hon förstört sina läppar så.. usch!

Jag förstår dig Lady!





Måste bara säga att jag förstår varför Lady Gaga bär glasögon hela tiden och tydligen vägrar ta av dom.. Med en sån där gräslig make skulle jag fan inte heller vilja visa mig.....



Gott och blandat!

Kära vänner!

Jag vet att jag försummat er något enormt den sista tiden här på bloggen.. men jag har helt enkelt haft annat för mig. Nu ligger jag utmattad i sängen och skriver efter 5 dagar i Jämtland. Skönt, men också alltid lika skönt att vara hemma igen, ja ni vet, borta bra men hemma bäst som man säger.

"Hemma i norr" så har jag ätit mycket god mat, skrattat, gråtit i tystnad för mig själv, diskuterat, druckit påsk-öl, gått ut på restaurang och käkat thaimat, varit på promenader både med syrrans hund Amber och utan, hoppat hopprep för första gången på 20 år, målat i målarbok (gör jag alltid med barnen för jag älskar att måla..hehe) och sminkat mamma. m.m.

Pappa med sambo var på besök i lördags- det var trevligt, men det var mindre trevligt att se att han knappt kan gå längre stackars pappsen. Han fyller bara 65 i sommar, och jag hoppas verkligen han får fylla det, och att han får leva vidare, men chanserna verkar rätt små tyvärr. Cancern har spritt sig i hela skelettet och värdena är sämre igen, han har mått väldigt dåligt på slutet och varit väldigt trött och svag i hela kroppen med mycket värk. Usch jag får tårar i ögonen nu när jag skriver det här och grät lite i min ensamhet en morgon hos mamma, i söndags, dagen efter jag träffat honom. Jag vill inte att du försvinner pappa!

Men livet har sin gång, och ödet har visat sin väg och bara det kan bestämma hur länge vi får behålla vår pappa. Jag skall skriva något fint och skicka ett brev till honom innan det är för sent, så han får känna hur mycket jag uppskattat honom, särskilt under min barndoms tid. Sånt tror jag är viktigt, och att passa på innan han går vidare..

Skriver mer sen, blev lite ledsen i ögat nu. Måste käka lite frukost, sen ska jag ha pyssel-dag. Stryka mina nya gardiner och hänga upp, och upp med två thai-tavlor jag köpte på affären som hör till thai-restaurangen i Bräcke där vi käkade middag i söndags. Köpte även två trä-elefanter jag skall ha på hyllan över tv-n. Funderar skarpt på att åka och köpa väggfärg också och måla om lyan.. borde ju inte ta så lång tid, så liten lya som jag har..

Okej det här blev ett långt och blandat inlägg om än det ena än det andra, och jag skriver mer sen, och visar bilder på mina nya gardiner å så kanske om ni har tur ;-)

Kram på er alla och glöm inte att ta hand om varandra, en dag kan det vara för sent..

Edda+Ola=sant! ;-)

Här är Edda jag sminkade när jag gjorde "äldre-make up".. Glömde som vanligt att ta foto INNAN vilket är hela poängen så man ser skillnaden, men iaf blev hon så glad och nöjd att hon skulle gå och ta nytt körkortsfoto efteråt, så ja, jag är mycket nöjd, och fick mycket fin kritik av Åsa- vår lärare och makeup artist sen 8 år tillbaka. ;-) *usch vad jag skryter* men det är min blogg och jag får skryta här. he he


Edda efter 

Ola
före;    

och Ola, ja han var så paff och nöjd över sitt nya utseende att han gick ut så sen också.. haha. Vi gick å käkade den där falafeln och kebaben, ja ni vet där jag flirtade tillbaka med kebab-ragget... sen gick vi promenad och kollade lite affärer ända till Slussen från Odenplan. kul kul. Trodde aldrig Ola skulle gå ut i sminket, men han är lite fåfäng allt..;-)








Catwalk-make up

på Cecilia, hann tyvärr inte med underlaget, vi hade skitlite tid, men tänk dig en stor funky modevisning där hon går med funky kläder och en liknande sminkning, och du måste tänka dig in i olika ljussättningar och att du ser henne på håll såklart.. Aldrig gjort nåt liknande förut, men det var det roligaste jag gjort under hela utbildningen helt klart! :) Inte för att det blev nån höjdare, men min lärare var skitnöjd och är hon nöjd så är väl jag lite nöjd också då.

By the way sa hon igår till mig att hon rekommender mig att söka jobb på Mac, att jag skulle passa att jobba där för jag är så färggrann och öppen som person också, och det är hennes favoritaffär och favoritsmink så tar jag det som en stor komplimang faktiskt sådär sista dagen och allt. :) Ska definitivt skicka in en ansökan, och Åsa-läraren som sa det skall skicka referenser via mail till mig på min begäran.

 

Jag glömmer dig aldrig!

och vi ses igen när tiden är kommen nångång..

En av Östersunds härligaste, roligaste killar har tagit sitt liv. Jag vet inte varför men såklart han varit deprimerad annars tar man inte sitt liv.

Jag får så ont i hjärtat, och vet ni vad, det är verkligen som att jag är "synsk" ibland eller känner på mig saker omedvetet. För några dagar sen så kom jag att tänka på honom och gick in på hans sida på FB och lade till honom som vän. Sen ser jag idag att han gått vidare.. Usch vad ledsen jag blir. Vi har haft så sjukt mycket kul ihop när vi var yngre och i festartagen.

Än hur dåligt du måste ha mått på slutet så kommer jag alltid minnas dig och ditt leende, ditt härliga skratt. Jag glömmer dig inte och du finns verkligen i mitt hjärta och i mina tankar.

Vila i frid kära du och hoppas du får frid i ditt inre nu- where ever you are!  <3

 Micke Stenberg

Besserwisser, jag!?

Kräftan 21. juni - 21. juli
Du kan inte vara bäst på allt, och det finns det heller ingen, som förväntar sig av dig - förutom möjligtvis du själv.

Idag stämmer det sjukt bra igen. Min syster sa det en gång i vintras när jag förmodligen var på mitt aggressiva humör eller nåt och trodde jag visste bäst om nånting som vanligt, att jag alltid tror jag vet bäst om allting, kan allting bäst och därmed basta.. ungefär.

Jag vet att jag är sån, jag är väl en besserwisser, fast jag avskyr såna själv, och jag försöker tänka på det och förbättra mig, tro mig!!! Men det är nog för att jag har såna krav på mig själv, t.e.x när jag jobbar eller sminkar eller vad jag än gör, jag vill göra det bäst, när jag lärt mig nånting, läst nånting, så kan jag det såklart bättre än alla andra sen. En ruggigt dålig egenskap antar jag, fast på jobbet är jag rätt effektiv när det är så iofs.

Angående jobb så ringde nyss en kvinna från Brukarkoperativet JAG där jag lagt in några ansökningar och en CV på deras hemsida förra veckan. Men jobbet gällde tyvärr inte det jag sökt, utan en äldre man, som var väldigt tung och spastisk, för jag måste fråga sånt då jag har min förslitningsskada i vänster axel, då kan jag tyvärr inte, så jag vart tvungen att tacka nej, eller snarare så sa hon att det kommer bli för tungt isf för mig. Så det var ju synd, men ska ringa till Vantörs gruppbostäder nånting och söka jobb, såg dom sökte vikarier både i sommar och från och med nu i vår.

KRAM på er! solen skiner! Jag ska roa mig med att ladda hem lite skön musik, städa och pyssla idag. Klistra i lite mer hår- färgade det lite mörkare igår- men fortfarande rött, sen ska jag tvätta och kanske sätta upp mina nya panel-längder jag hittade på rea på hemtex. :)

lyx-eskort!?

Och nej Chalotte, jag har inte hittat nån sida för "lyx-eskorter", inte sökt, så jag har inte hittat heller med andra ord, men jag skulle fan inte tveka att få fina pengar för att vara sällskap åt nån tråkigt gammal grå tjock oskuld till gubbe.. hehe. Han skulle självklart betala mat, drinkar, smycken, kläder, handväskor m.m. + lön för sällskap, och då menar jag absolut inga sexuella tjänster, utan bara sällskap!

Vem skulle tveka på det?

Natt!

(Nu måste jag verkligen lägga mig och sova, hur fan ska mina slut-sminkningar annars bli imorgon? ;-) )

kram!

Leopardhonan rapporterar

Läget är bra. Mycket bra. I Zinkensdamm med M och T. 4 öl under dagens lopp, firat in våren-igen =) och skrattat och njutit av solen.

Imorgon är sista dagen på skolan, Cindy skall få äran att vara min modell, eller ska jag säga att jag får äran att vara hennes make up artist. ;-) Ska bli kul.

Fått höra jättefina ord ikväll och igår. Dels av M och dels av O, min bästa killkompis. Man blir glad när man är uppskattad helt enkelt.

Puss å kram. Dags att sova, lite sliten imorgon skulle jag tro, men kommer ändå vara på topp. ;-)


<3

Efter 2 nätter i nån annans säng, så ska det ändå bli skönt att hoppa ner i sin egen, men jag saknar honom redan. Kommer drömma fina drömmar inatt-det känner jag på mig.

Min kärlek till den här människan är stor. S_T_O_R- och jag kan liksom inte sluta tycka om honom. 

I still love u boy.

Hajjsan brajjsan!

Helgen som gick:

*Tagit första "uteserverings-ölen"på medis.
*Umgåtts 1½ dygn med någon jag saknat oerhört mycket.
*Kramats, pussats, skrattat, druckit öl i solen och busat som barn på dagis.
*Lärt mig räkna till 10 på franska.
*bus-sminkat killar som däckat på fyllan

*** och massa massa mer..

Helt sjukt B_R_A helg!! Skulle gärna göra om den några gånger!!!

Meningen var att jag skulle med Petra och ta några öl på medis i fredags kl 17... hem kom jag idag, kl 17.. 2 dygn senare.. Ooopsy Daisy!! Ibland är det tur att man tar med sig sminkväskan i väskan.. kan behövas när man minst anar det.. haha.

och Cindy- hoppas att du och mumintrollet och snygga rumpan fick en fin kväll!
:)

Nu blir det natti. Inte sovit så mycket de senaste 2 dygnen- men vad som än händer var det värt det!
Big time!




Snipp snapp snut, så var den sagan slut.

Jag och K har ju inte setts på typ  5 v kanske, eller 4 eller 6, äh jag vette fan. Ca en månad iaf. Först var jag sjuk, sen han, sen har inte jag brytt mig så hårt för att det har känts som han träffat nån annan, ja, ibland känner jag bara saker på mig. Så jag snackade in på hans telesvar igår och frågade varför han inte svarat på mina mess på slutet, sista veckan, och om han har hittat nån annan och inte vill ses mer så är det bara att säga så, så jag vet liksom.

Frågade honom om jag gjort nåt fel osv. Fick svar i natt på sms att "nä du har inte gjort nåt fel". Sen skickade jag tillbaka, att jag bara ville veta om det var så att vi inte ska ses mer. Då skrev han, precis som jag själv också tycker, att vi är så olika, och jag håller ju med. Har ju känt hela tiden att något par blir vi inte, men det har varit himla fint att ha sällskap då och då i vinter, kramats, diskuterat livet, ätit god mat och myst bara. Man behöver ju närhet!

Bestämde mig ändå för att jävlas lite och göra en ful-kul grej.. Slängde iväg ett mess där jag skrev att jag också tycker si och så, men att jag har något viktigt att berätta, att jag är gravid och tänker behålla barnet och frågade om han vill ta sitt ansvar eller ej... haha.. taskigt april-skämt va!? Fick som svar; "snääällla, säg att du skämtar nu" .. sen ringde han upp..

Jag körde stenhårt på att jag är gravid i 6e veckan, å bla. bla. sen efter ett tag så kunde jag inte hålla mig längre, utan sa högt å larvigt.. AAAAAAAPriiiiiiiiiiil APRIIIIIIIL din dummmmmma dumma SILL, jag kan lura dig dit jag vill!!! haha, vi båda skrattade faktiskt gott åt det hela, för jag känner honom så pass väl att jag vet att jag kan skämta om allvarliga saker..

Snackade iaf, och jag fick honom att erkänna att han träffar nån annan, men han visste inte själv om det är något seriöst eller inte. Han frågade om inte jag tycker att vi är olika, och jag svarade att ja, men det vet du ju redan, och jag har ju sagt att jag inte är kär i dig förut... men jag tycker det är skönt att mysa, prata och bara umgås med dig, precis som du har tyckt det är med mig.

Han sa att han är ett svin och bad så mycket om ursäkt för att han varit så feg, men han har varit så rädd att jag ska bli ledsen om han säger att han börjat träffa nån ny. Jag svarade att, nej då det är ingen fara, för som sagt, jag är inte kär i dig, och har inte varit, men du hade ju bara kunnat slänga iväg ett mess för en månad sen så hade jag sluppit lägga ner en massa onödig energi på att försöka träffas....

Well well. Allt är bara bra, och det gör ingenting. Snarare önskade jag honom lycka till, och sa att han kan ringa om han blir dumpad eller om det skiter sig typ.. haha. Han tyckte jag var knäpp som sa så till ett "svin" som honom. Men jag tycker inte han är ett svin, han har bara undanhållit fakta för att inte såra mig, faktiskt, och vi har aldrig lovat varandra något, vilket vi båda vetat om från första stund.

Nej våren är här, och jag har en jävla massa dejter som jag skall styra upp faktiskt..=) så jag ser fram emot att träffa nån ny som kanske passar mig bättre. :)

kraaaaam! och jag är inte ledsen så ni behöver inte oroa er! jag har ju haft nån sorts "hat-kärlek" till Kalle under den här tiden, just för att vi är så olika ibland, men jag är ändå tacksam för tiden vi haft i vinter, det har hjälpt mig att må lite bättre än vanligt!

Tack.

neeeeeeeej neeeeeeeej

Nej, blev tyvärr ingen tatuering idag. Det hade blivit ett missförstånd, tatueraren hade hört att vi skulle boka tid för en träff och diskussion ang motiv och pris m.m. Så vi snackade igenom motivet jag skall göra och han tyckte nog ändå jag skulle göra en cover-up över den lilla ros jag redan har i nacken, för den är så liten, och kommer bara bli "blurry" ju längre tiden går, så jag gick med på det. Blir nog en svala, ankare och en banderoll med text i.

22 april fick jag ny tid, så det är ju snart ändå, vilket känns väldigt bra. Priset kommer ligga på runt 2000 för den i färg. Vilket är helt okej, då den här blir lite större än den jag räknade på igår..

Tatueraren, OH_MY_GOD, så jävla snygg han var då!!!! Rigo.. från El salvador. Sjukligt snygg, mörkt, bruna stora fina ögon, kanske en decimeter längre än mig, halvlånga dreads och snygga tatueringar..

Mamma mia, hur ska det gå när jag tatuerar mig hos honom?

När jag gick och vi bytte nummer och jag fick hans visitkort så sa han att det bara är att ringa om jag undrar över något, måndag-fredag mellan 11-18, och att han skulle ringa när han ritat upp den så jag får kolla av... Och efter att stått där och dregglat och försökt flirtat med honom samtidigt som jag skulle vara seriöst så kom ju vår-kåta-glada-sommar-sara fram och jag vart tvungen att skämta till det med honom, le och säga:

-Okey I´ll call u at saturday then!? ;-) hihi

Såg hur han bakom som står i receptionen flinade hånfullt mot oss..

Leopard-hår

 
Nog för att jag gillar allt som har med kattdjur och leoparder att göra- ni vet- men vette fan om jag diggar det här...

Blir en skrattvarning på den där..

Coolt- helt klart! Snyggt?= nope.

I will shine on!!

Då har jag knåpat ihop 2 olika personliga brev och lagt in i works då min word slutat fungera och jag inte vet hur F*N den ska gå igång igen.. Vet inte om jag måste betala för att få fortsätta använda min word, det verkar bara varit en test-word som man får prova på en viss tid.. jaja, nå väl. Bara att skriva nytt då, kanske bara bra. Fick iaf till det jäkligt bra tycker jag, och imorgon ska jag skriva in min meritförteckning i works också. just nu skickade jag bara iväg personliga brev och skrev att min word krånglar och att jag gärna skickar meritförteckning om intresse finns..

Känns skönt att vilja jobba igen, och tror jag skulle klara det bra, snart iaf. och särskilt om vädret fortsätter som det gör och solen är här igen. Då mår jag kalas!

Vad jag sökte för jobb, ja just det ja, 2 st olika personlig assistent-jobb. En liten tjej på 6 år som behöver vakande natt-assistent 8-10 gånger i månaden och minst en helg, vilket skulle vara perfekt då man kan jobba rätt lite när man jobbar natt och  ändå få ut en bra lön tack vare ob;n, vilket skulle passa mig utmärkt. =) Finns ju roligare saker än att jobba heltid ändå, som att resa, skriva, fixa hår, smink å naglar t.ex ;-)

Det andra var till en tjej på 19, heltid, både dag, kväll, natt och helg..

Hoppas på att jobbet med lilla tjejen hör av sig, eller ja nån iaf. Måste ha jobb nuuu, särskilt som jag börjat kasta pengar omkring mig.. ;-) Men fan så befriande det är att unna sig fina saker som nya kläder, hår, nytt nagellack, smink m.m. man mår bra igen! Har insett att jag måste ha nya kläder innan jag går ner  i vikt, OM jag går ner i vikt vill säga, annars får jag acceptera den jag är helt enkelt och försöka trivas med det.

Har ju inte hört några klagomål från den manliga sidan iaf... hö hö hö. =) Men det gäller att trivas med sig själv och några kilo mindre ska jag allt bli för att trivas, och lite fastare. Men sen är jag nöjd, som en pinuppa med härliga kvinnliga former!

jupp!

I will shine on "T*****"- jag lovar!!
(Du gjorde verkligen min dag mycket bättre igår! Tack!)




Tack!

Tack Petra! Jag blev så rörd nu när jag läste din kommentar att tårarna rinner, av glädje. Tack för att du finns där för mig och funnits där för mig i vinter så ofta när jag mått skit!!

och tack alla andra, Cindy och Linda och många fler som tröstat mig när jag mått som sämst.
 Utan er hade jag inte suttit här idag.






Ny tatuering

blir det imorgon!

ÅH vad jag längtar nu! Blev så himla glad när dom kunde göra den redan imorgon, ÄLSKAR att få tid när jag vill, och inte om tre månader.... Tatueringsmotivet blir dock inte så impulsivt- det är ett motiv jag tänkt på mycket länge, något som skall ge mig hopp om livet och imorgon blir det alltså av kl 13!! Om ni har tur kanske ni får en glimt här när den är klar..

Städat, donat, varit på tattoo-studion bredvid alltså och på kiosken och snart kommer Lotta, en tjej som går samma utbildning som mig. Jag skall klistra i hår på henne och göra en hårförlängning, och tjäna en hacka. :p Kul kul!

Petra tyckte jag lät glad idag sa hon på telefonen, och jag ÄR glad!! Över solen, tatueringen jag skall göra och ja, jag känner mig tillfreds med livet just för tillfället vilket är en ovanlig men skön känsla!!







RSS 2.0