Nytränad!

japp jag tog mig iväg, även om jag sitter med huvudvärk nu.. Känt mig smått förkyld å hostig, men inte så fasligt så jag tänkte att träna blir bra.. Körde iaf 35 minuter och brände en del kalorier, bättre än inget, kände redan efter 25 att det gick sådär, lite smått yr.

Nu har jag lagat kycklinggryta med wokgrönsaker, röda bönor, curry, vitlök, stark ajvar och massa andra kryddor, plus potatismospulver! Ja ni hörde mig, jag hade slut på ideal-mjöl så jag använde potatismospulver till att reda med och det gick kanon. Så det är dagens tips från tant Sara.

Ingen redning= potatismospulver!

;-)

Att ladda ner eller ej!?

Okej vill bara klargöra en sak för rädda själar i världen där ute..

Det är inte förbjudet att ladda hem något, det är att "seeda" som är förbjudet, dvs att skicka vidare..... tar du bara bort torrenten när du laddat hem från laddningsprogrammet borde det inte vara något problem.. Tror ärligt talat poliser har lite mer och viktigare saker att göra än att sitta och söka på internet efter alla miljontals olika IP:nr och användare som laddar ner fåtal grejor, det är dom som lägger upp torrenter och seedar som är bovarna och som kan få höga straff, iaf vad jag hört och fattat det som.

Så ladda hem ni bara- det är mitt tips! ;)


Techno & Trance

laddar jag ner i förhoppning om att jag skall få träningslust- nu!

Vill du ha större bröst- drick inte kaffe!

Foto: Rob Griffith


Kaffe kan ge mindre bröst!
Kvinnor som dricker mycket kaffe kan få mindre bröst på kuppen. (TT)Kvinnor som dricker mycket kaffe kan få mindre bröst på kuppen, visar en ny svensk studie.

Bröstförminskningen gäller om kvinnorna har en viss gen i en viss variant, vilket ungefär hälften har. En mer positiv effekt av genen är att risken för bröstcancer minskar. Man får alltså ta det onda med det goda.

- Kaffedrickande kan påverka storleken på brösten en hel del, säger Helena Jernström, docent i experimentell onkologi vid Lunds universitet.

Det kanske kan verka lite udda att göra en vetenskaplig studie av hur kaffe påverkar byststorlek, men forskningen har en högst seriös grund. Normalviktiga kvinnor som har stora bröst med många bröstkörtlar, löper en större risk än andra att drabbas av bröstcancer. En tidigare studie har visat att kvinnor kan minska sin cancerrisk genom att dricka mycket kaffe, minst tre koppar om dagen. Jernström ville veta om det fanns en koppling: Om både kaffedrickande och bröststorlek påverkar risken för bröstcancer, kan då kaffedrickande och bröststorlek hänga ihop?

Och mycket riktigt. Mätningar på nära 270 friska kvinnor visade på ett klart mätbart samband mellan mycket kaffe och mindre bröst, vilket har publicerats i facktidskriften British Journal of Cancer.


Publicerat: 2008-10-16 18:01


En kopp kaffe eller två

kanske gör susen just nu..? Känner mig bara trött och håglös, vill inte göra nånting. Helst gå och lägga mig igen bara..
"foppas"

 
JAPP och även VI, trots att jag praktiskt taget svurit på att aldrig köpa såna fula skor, köpte såklart ett par 50kronors-foppa då vi var på Kreta i höstas, och dom är så grymt sköna, trots att det är billiga kopior, så dom använder jag här hemma när jag städar och går ner till soprummet och sånt.. :) och tro det eller ej, men dom ROSA är mina.. haha, och japp, dom ska med till Grekland i år också! :)

Kreta aug 2008

Åker till Greklandet för 4:e gången soon..
Vart vet jag inte, men Grekland is on the G igen, och helst såklart på ett ställe jag inte varit på!


Vi åker inom en vecka.. har inte fattat det än.
Finns magiskt billiga resor vissa dagar.. om man bokar riktigt nära inpå..

 Kreta, Agia Marina aug 2008
       
     

   
 Kreta, Chania Stad (Hamn) aug 2008Oj!!

Jag har försummat er igen.. Fy på mig!
Men jag har haft roligare saker för mig- och det känns väl bra kära vänner- att ni får höra att jag haft det relativt bra ändå!? :)

Sen har jag haft en sjukt deppig vecka också, förra veckan.. men jag kämpar på..


Snart utlandsresa troligen. Tveksam till om jag verkligen SKA.. när jag inte ens har något jobb och speciellt många a-kassedagar har jag inte heller kvar.... :( Och jag kan inte leva utan en buffert- men alla pengar går ju inte åt på en vecka och en billig sistaminuten.. Oj oj oj vad jag är velig just nu, men står inte heller ut med tanken på att sitta arbetslös hela sommaren, eller jobba hela sommaren utan att få göra nånting roligt en vecka iaf...  

*Velar*
 

Finmiddag

blir det nu på blodpudding, bacon och lingonsylt, man måste ju festa till det under Kristihimmelfärds...

Varit i Farsta på en snabbshopping. 30% på kläder och accessoarer på Cubus, så jag hittade 2 toppar, en blå och svart, jag köper alltid två av samma sort när jag gillar något, dessutom var dom ju så billiga. :) + 2 små nagellack, då jag är i stort behov av lite nya-slängde 20 st gamla härom dagen...

Sen blev det en Viva Rich Rose hårfärg på hemköp och en tetra rosé på bolaget samlaget till morgondagens bravader då jag tänker befinna mig i hemlig lokal med inhyrd DJ på Fridhemsplan med Johanna o co!!

Nu blodpuddingsdags!
+

I love my make up!

I´m one of those who aren´t a natural beauty! So thanks för my make up!ha ha så grym!

Kaffex4+cykeltur

Tack Marie för 4 koppar kaffe och sällskap idag- eller ja, igår rättare sagt.

Vaknade på kuk-humör, snorig, hostig å allmänt hängig. Sen blev jag bortbjuden på kaffe, och tänkte att jag kör två flugor i en smäll och cyklar dit, why not, köpa en tvättställning kan jag göra nån annan dag. Hon bor i Skarpnäck, Marie och hennes familj, så jag fick både fika och motion idag, även om det såklart så passande började regna på vägen dit..

Great!  

Nu ska jag försöka sova.. Det lär ju gå toppen om jag känner mig själv rätt- not..**(saknar nån som tydligen inte verkar sakna mig. :( )

Natt natt

Dom här på lördag kanske..

.. + ett par tighta mörka jeans,en läcker skjorta och nytonat rött hår..

jam jam.

Det vore nåt att smarra på det! Eller vad säger ni?
Nu ska jag dra å träna

en stund- och jag tänker gå helt jävla osminkad å äcklig, eller nä förresten, lite mascara skadar aldrig.. och inte heller lite foundation här och där... jag är ju ändå singel.. ;-)

Puss puss

Dampkossa med afrofrill

Förresten så gick jag och Cindy på en jobbintervju härom dagen tillsammans. Först gick vi och hälsade på och klappade korna, en ko var grå-lila och hade afrofrilla, men han var lite dampig så honom fick vi inte hälsa på, han bara hoppade runt och log brett. Vi fick hälsa på en guldbeige fin kossa men vi fick passa oss för elstängslet så vi inte blev elektrificerade...;-)

Sen gick vi in, till en gammal etta, och där satt Marie Picasso på en gammal soffa och skulle också på intervju. Och framför ett skrivbord satt en kvinna i kanske 50 årsåldern, våran blivande arbetsgivare. Dom behövde någon som passade korna, körde traktor och sen sista halvtimmen på dagen tog en runda runt hela gården med traktorn och kollade av markerna.. Vi fick gå den där rundan, jag Marie, kvinnan och Cindy. Marie berättade, när jag frågade varför hon sökte det här jobbet, att hon inte skulle få pengar förräns näst-nästa månadsslut och hon gillar ju djur och behövde ett sommarjobb. Jag frågade vad hennes karl gör, Albin, och hon berättade att hon inte visste riktigt om han sjöng eller vad han gjorde.. Rundan verkade fasligt lång först, men sen insåg vi att det var en kort runda ändå och vi bara skulle vara glada om vi fick den motion vi fick.

Vi gick in i huset igen, och vips så var det massor med tjejer där, och nån enstaka kille. Vi insåg att det inte bara var vi tre som konkurerade om jobbet på bondgården. Kvinnan ropade in Cindy, som var blyg, och jag tänkte att hon har ingen chans, sen ropade hon in mig, och efter vi snackat knappt nån minut, så frågade hon om jag hör av mig? -Om jag hör av mig? Du får väl höra av dig när du bestämt vem som får jobbet!?

Jag och Marie blev superpolare och fann varandra snabbt- jag tänkte; Åh vad kul, hon kanske vill följa med mig utomlands! Hon sa att hon kände igen mig från bloggen, vilket gjorde mig mäkta stolt såklart! Vi traskade iväg därifrån, och Cindy också. Vi tittar surt på alla tjejer som också sökt jobbet men går bara förbi. När vi kommit en bit, så går vi förbi ett bord, där finns det några kuvert fastklistrade med några namn på. Cindy öppnar sitt och säger att det är hon som fått jobbet. Jag blir såklart skitless då jag är helt arbetslös och Cindy ändå har sitt jobb på ålderdomshemmet, Marie fick inget jobb alls. Faktum är att hon inte ens fick nån intervju, för kvinnan tyckte hon såg för "Östermalm" ut för att jobba på en bondgård.. och jag tänkte: -"dumma kärring", hon hajjar inte hur gullig Marie är och hur mycket hon brinner för djur och djurens rätt! Hur fan kunde hon döma nån p.g.a utseendet?

Nåväl, när jag öppnar mitt kuvert i tron om en besvikelse så står det att jag också fått jobb, jag skall jobba fr.om den 4juni i 4 veckor, 4 timmar per dag. Då säger Cindy att då har jag fått mer jobb än henne, för hon ska bara jobba den 10:e i 3½ timme.. Ha ha tänker jag, vad bra, för det var jag som behövde jobbet mer än henne, men börjar just fundera på hur jag ska göra med körkortet, för jag har inget körkort, och i jobbet behövde man traktorkörkort, vilket du bara kunde få om du hade vanliga körkortet först.. Jag funderade och blev orolig, men då sa C till mig att jag inte skulle oroa mig för det, det kan jag väl ta sen när jag börjar jobba. Köra traktor lär jag mig snabbt, och vem kollar körkort runt bondgården?? Knappast någon!

Ja och så slutar drömmen. Slutet gott, allting gott.
Jag är så glad att jag fått jobb i sommar, att jag skall få jobba med djur och köra traktor och ja livet lekte där i drömmen.

Läsarna ökar

när jag skriver mer ofta igen. Det gillas! =)

Mer, mer mer tack!KAFFE!?

..har jag märkt att jag faktiskt blir lite piggare av när jag dricker det på "morgon-kvisten". Vill dock inte bli beroende av det- som så många blir som bara m-å-s-t-e ha kaffe hela tiden, tror inte det är bra för kroppen, och man får gula äckliga tänder och äcklig kaffe-andedräkt! Usch vad jag hatar kaffe-andedräkt, så jävla vidrigt!.. Hade ett X som jämt kom hem från jobbet och luktade gammal kaffe-sump i käften. Åh fyyy fan vad vidrigt- jag ryser när jag tänker på det.. inga namn nämnda.. Men vissa luktar verkligen skit när dom druckit kaffe. (Tur nog luktar inte M det när han är här.. haha. För vi dricker jämt kaffe ihop om han sovit över. <3 och nu saknar jag honom i skrivandets stund, men men vart var vi nu igen?)

Okej detta om detta........ vi lämnar kaffevärlden, kaffeandedräkter, kaffegula tänder och kaffets verkan på gott och ont!

Klev upp kl 14 idag igen.. Trots att jag somnade när jag la mig. Varit så sjukt trött sista tiden, och både igår och idag klev jag upp vid 14. Hemskt det känns, även om jag ibland sover till 17 vintertid... d_e_t är hemskt om något! Det är dock pissväder idag också, så det kvittar väl lite även om jag helst inte vill sova så länge när det är vår..och ljust ute.

Men jag är halvförkyld nu, hostar å krasslar och snorar, och det är fortfarande massoooor av pollen,
så jag får väl acceptera att jag är trött just nu.. bara. Som om jag inte är TRÖTT hela jävla året då redan?? S_U_C_K!

Jobbet jag satt och skickade intresseanmälan till igår, har svarat idag,kul som fan!! Hon frågade vilken STAD jag bor i, för dom finns nämligen i både sthlm,gbg och malmö eller nåt sånt.. så jag svarade och hon skulle vidarebefordra, så nu får vi se om det händer nåt med det..

Glad+trött= träna+kaffe!

(det får bli mitt mål idag)

tjing!En röst i natten...

... sa åt mig att söka jobb som jag är ämnad för, så här sitter jag mitt i natta och har sökt jobb som det jag är utbildad inom, Make Up Artist nämligen. Har även kollat jobb inom vården idag, men nu känner jag själv att jag ska försöka fokusera på det jag verkligen kan, och vill göra. Gärna jobb som kombinerad butikssäljare/make up artist helst. För då håller på du med alla varor, t.e.x på Kicks, sen kan du ha kurser i make up vid sidan av, eller inom det stället du jobbar på. På så sätt blir det lite mer varierat och det är ett sånt jobb jag måste ha, det måste hända saker, annars blir jag uttråkad. På jobbet vill jag verkligen JOBBA- hemma kan man slöa, även om jag i mitt sista jobb bådde jobbade och slöade å drack kaffe med petrapetra å käkade bullar å diverse.....

å bla bla bal vi pratar vidare om det här imorgon för nu har jag en sömntableett i kroppen som börjat värkat, just för att jag ska ta mig upp i tid imorgon och lägga mig strax och få hoppas på att somna när jag lägg ermig nu


natt natt


OH MY GOD!!

Det finns en kanal som heter God Chanel...
Jesus Christ!

Oh my god!


NYA sjukpenningregler!!

img_4832f4a177df2Från och med 1/6 2009 gäller nya sjukpenningregler. De nya reglerna är klara och entydiga.
SJUKDOM ÄR INGEN FRÅNVAROORSAK!

Läkarintyg accepteras inte längre. Kan du ta dig till doktorn så kan du också ta dig till arbetet.

TJÄNSTLEDIGHET PGA. OPERATION

Beviljas ej. Anställd äger ej rätt att avlägsna någon del av sin kropp. Den utrustning som fanns vid anställningens ingående ska vara kvar och hållas i användbart skick. Om något avlägsnas sänks också den anställdes värde och lönen ska reduceras i motsvarande omfattning. Kvinnliga skönhetsoperationer som sker på semestern är däremot att betrakta som kontinuerligt underhåll.

TANDLÄKARBESÖK

Besök hos tandläkare accepteras ej eftersom varje anställd som ej redan har löständer snarast ska installera sådana. I stället för att ränna hos tandläkaren ska ni sedan sända in proteserna till arbetsgivaren som ombesörjer lagning. Arbetsgivaren är skyldig att inom 60 dagar returnera tänderna.

GRAVIDITETSLEDIGHET

Ledighet för graviditet och mammaledighet har helt avskaffats i de nya reglerna. Kvinnliga arbetare ska sitta med benen ihop i arbetet och arbetsgivaren är skyldig att se till att preventivmedel alltid finns tillgängligt för att dölja eventuella spår av snedsprång. Skulle någon anställd bli med barn får förlossning ske på veckoslutsdagar och barnet tas om hand av mor- eller farföräldrar.

GYNEKOLOGBESÖK

Besök hos gynekolog på grund av den förfinade tekniken hos dagens kontorsmaskiner helt onödig. Sätt dig på kopieringsmaskinen och tag en bild (yngre kopierar direkt, äldre måste kanske trycka på förminskningen först). Sänd bilden på telefax till gynekologen och fortsätt arbeta. OBS! Var mycket noga med att faxa till rätt faxnummer.

ÖVRIGT

Eftersom toaletter ofta är en plats där smitta av magsjukdomar mm kan spridas ska alla dylika behov vara avklarade i bostaden innan man går till arbetet

Jag städar..

..och svetten rinner!
 
M_å_s_t_e skaffa en rullgardin snarast till fönstret mot Globen, min lägenhet är såååå varm. :(

Det luktar brandrök

Det luktar brandrök i hela lyan.. Jag råkade som sagt fastna här och framför tvn och nuförtiden måste man tydligen "hoppa upp" sina brödskivor själv vilket jag glömde så dom blev kolsvarta..(och NEJ jag ska inte äta mjukt bröd-jag borde inte äta bröd alls-säl som jag är-men jag köpte bröd för jag gjorde sparrissoppa förut, och soppa betyder mjukt bröd som tillbehör, iaf för mig..

Dags att skaffa ny brödrost tror jag visst.. Den jag har nu har dock hållt länge, nån billig skit från Rusta som jag haft sen jag flyttade hemifrån för sisådär en 16 år sen... Bra skit trots allt-right!?

En sån här vore nåt att stoltsera med för kitty-lovers som mig :)Nej nu blir det 2 rostade mackor och té, lite beta, mer Jason och sen kanske sängen. Det vore ju nåt det med.

Shi shi shi- ha ha ha

En machete i huvet-blod- trots hårdporr, polska nyheter och turkmusik så fastnade jag framför 4;an och en massaker med Jason i Fredag den 13:e del 2..

Shi shi shi- ha ha ha

 

Programmera mera..

var det också ja.. om jag ska orka, och ja, det måste jag, står inte ut med att ha 3;an på nån annan plats än just 3;an.

Snaaaaark, jag klarar det mesta själv, jag skulle vilja säga nästan allt, om det inte har med vissa datorgrejor att göra, , men just nu kan jag erkänna att jag skulle haft en tekniknörd här, iaf just nu, så jag slapp själv.. Zzzzzzzz-det finns roligare att göra en lördag kl 01:11 kan man tycka..

Digital-tv is the shit!

God damn it!

Just installerat min digitalbox så här mitt i natten och det var ju nemas problemas. Shit vilken bra bild det blev direkt och jag älskar mina nya kanaler, bl.a "Wild" en djur-och-natur-kanal, sånt gillas!! Finns så mycket fascinerande hos alla djur så här kommer jag väl fastna..

Hör ni inte av mig på några dagar så sitter jag förmodligen fastklistrad i min slitna kattrivna soffa framför tvn... ;)


Vilken natt! =)


M -du är farlig
S -jaså är jag?
M -mm, och dina kyssar.. mm

S-du är så jävla härlig
M-detsamma! Du är underbar!


Fan vilken natt.


Nu ska jag sova.
Go Natt!


Hej kissar!

Jag hade en rolig onsdag då jag vinade lite med Cindy, sen träffade vi upp Annette och hennes sambo Märta och gick på Kvarnen tillsammans. Vem är Annette? Jo det är min låtsassyster jag inte träffat på säkert 15 år. Helt sjukt roligt att ses och vi hade otroligt mycket att snacka igenom och ta igen. Kändes som jag missunnade Cindy den kvällen, men det blev svårt att vara social med alla och jag och A hade så mkt att prata om. Sorry C. ;-)

Igår hade jag en riktig jäkla bakisdag, då natten blev lång med låtsassyrran å co. Sen mot kvällen kom M och A förbi och vi satt lite i parken utanför på en filt, dock fick det räcka med cola light för min del, medans herrarna avnjöt några öl. Solen gick dock i moln innan jag ens hann komma dit så när kylan kom gick vi in till mig och lyssnade på lite härlig reggae, snackade skit, käkade pasta och kollade på film; Gran Torino med Clintan. Kan jag varmt rekommendera, mycket bra film och med ett fint budskap! Tårarna kom på slutet, trots att jag hade sällskap av två karlar i soffan.. 

A drog hem med sista tåget och M stannade kvar och höll om mig hela natten, och idag kollade vi på Prison Break tillsammans och drack kaffe, som vanligt typ.. ;-) Sen drog han vidare, och jag fick jordens skitdag. Vet inte, bara mått skit idag, antar att det var min andra bakisdag från i onsdags, känt mig så himla sårbar och gråtfärdig hela dagen, ingen kul känsla, och egentligen har jag inget att vara ledsen över direkt, förutom att jag är arbetslös då och börjar ledsna fruktansvärt mycket på att inte ha något att göra. :(

Men men. Fick ett tröstande sms av M min som värmde mitt i skitkänslan iaf.

Ikväll har jag mått lite bättre. Gick en sväng på affären och köpte lite gotta i form av blåmögelost-oliver, vitlöksoliver och chilioliver, vindruvor, brie, avocado, gurka och morötter. Inget direkt jätteonyttigt faktiskt. Yeahjjj! =)

Nu är jag aptrött och sängen väntar. Ska bli grymt skönt, men det var skönare igår med en varm famn som kramade mig hela natten och dagen.. :)


Välkommen in..

på Tradera för att köpa mina grymma varor! Nu är dom fotade och utlagda, orkade inte vänta på att C skulle modella, (Sorry C, så vill du ha en bikini nu får du bjuda på en..  hihi.) och idag var en riktig sunkdag med grått väder och tråkigt, så jag har suttit inne och grejjat med fotande och Tradera. Redan några som varit inne och tittat på mina auktioner. Spännande spännande. :)

mitt säljarnamn kan ni nog lista ut själva ;-)

kaaa TJING!

      *tjuvkik*


Oops, jag glömde att deklarera- igen. :(

Nån fler än jag som-åter igen-glömt att deklarera?

jag är så förvirrad... suck..

Glömde det förra året också, men då kom jag på det i slutet av maj.. nu är det iaf inte så sent som då, men jag fick faktiskt inte betala något extra för att jag deklarerade försent, så får hoppas på det bästa nu också... annars är det väl en tusing man får betala extra.. Men men, jag får ändå betala tillbaka, som vanligt. Är ju tyvärr så när man varit arbetslös och sjukskriven och jobbat om vartannat, det dras lite konstigt och jag är beredd på det varje år.. men det är ofta inga stora summor som tur är. I år blev det lite över tusen, men det finns ju undanstoppat en del som jag får ta av till det, även om det är trist såklart att behöva betala den satans skatten..

BusungarHar jag visat den här fina bilden på mig och Wilma? (Min systers äldsta dotter.)

Min syster berättade att dom suttit och kollat på video igår med mig som moonar och när vi hade rap-tävling när dom var här hos mig.. Inte konstigt att man är en populär moster va?! haha.... Mogen som fan.

Saknar busungarna i Bräcke!


och här är minstingen, men "störst" ändå..
Lea snart 4 år.

The worst job in da world?

Det är inte alla som borstar tänderna samtidigt som dom rensar kattlådan. Men det funkar ju det med om man har såna "stressiga" dagar som mig.. ;-)


Happy
Den här musiken sätter jag på varje morgon. Så otroooligt härlig reggae!!
(Men de versioner jag har nerladdade är ännu bättre...) (The best of Alpha Blondy- hett tips**)

Kan man bli annat än på bra humör? :)

Nattinatti

Nytränat+nysvullat

 
Igår 45 min och 500 kalorier minus.. för första gången på 3 månader tror jag..

Sen blev det några öl på Big Ben med Petrapetra, Lotten och Linda, tittandes och protest-dansandes till Christoffer Jerndal duo.. Ja vi protesterade och dansade, fast man egentligen inte får dansa.. Har ni hört? Stället har dansförbud.. ja herrejävlar..

Idag.. X antal kalorier och ostkrokar plus tyvärr..

Imorgon.. på´t igen!

Ska vi knulla?

Näe jag skojja bara.

Jag ska knulla med nån annan ikväll än dig!


Fan vad nice!

Nu har jag haft besök av Fia i 5 timmar nånting.

Käkat min köttgryta, druckit vin, snackat massa skit och bara umgåtts. Hur kul som helst att träffa henne efter 3 år igen. Vi har planerat in en hångling på hennes och Tobbes inflyttningsfest den 30 maj, ser fram emot det. haha :)

Cheers!

Första dansken som fick svininfluensan;


Lyx toapapper!

Det är då fan att man ska glömma handla det man går till affären för att handla jämt.. Slår aldrig fel!? Skulle handla skithuspapper och vad kommer jag hem med? Jo allt annat än det såklart. Så här får man sitta på toan och torka sig med leopard-servetter i arslet..

Lyxigt värre... och här nedan ser vi HEL-LYXIGT toapapper i form av femhundralappar.. ;-)


klockren Stenmark..


Because you´re special..


Jag har iaf fått omtanke och kärlek, eller iaf pussar och kramar.
Det är jag glad för. :)
Här sitter jag och tårarna rinner..

till serien Hitta Hem på tv4.

Är så känslig när det gäller djur och blir så upprörd över hur människor kan behandla sina "medmänniskor" så illa.
 :( Stackars Sofie, en jättefin blandras som fick avlivas för att benen vuxit sig alldeles sneda då hon fått växa upp i en liten bil utan mat och kärlek. Så hon skulle inte haft något värdigt liv med den kroppen tyvärr, utan mest problem. Sorgligt. Vill inte ens tänka tanken på hur många djur som far illa i världen..

USCH för såna människor, eller ska man kalla dem okänsliga odjur!?


Picasso i Sandsborg!

Var på Ica Dalen nyss, världens minsta lilla skit-Ica och vem stöter jag på där om inte självaste Marie Picasso. Och hon såg ut som vanligt, slitna jeans, slitet hår i svans och sina stora solbrills. Men fin och naturlig som vanligt.

Det jag inte förstår dock är att "kändisar" envisas med att gå runt i stora solbrillor även när det är en regnig grå dag, antagligen för att synas mindre.. Grejen är ju den att dom syns dubbelt så mycket och märks ännu MER när dom är dom enda med solglajjer en grå dag som denna.. men men. Förmodligen känns det bättre att "maskera" sig lite när man är känd, så man slipper massa autografjägare när man ska köpa skithuspapper liksom...

Måste vara jobbigt att vara känd. Usch. :/

 Bilden lånad från Maries blogg.


S_A_T_A_N vad det kliar!!

Jag skulle fan dö för att få KLIA av sårskorporna nu i nacken..

S-a-t-a-n vad det kliar och kittlar!!

Från 114 till 26

läsare.. Hm. 

Fan det sjunker snabbt när man bloggar lite. :(

(och det är förståeligt. Jag tycker också det är ap-trist när man har en blogg som man aldrig uppdaterar.... (hint Smulan å Glitterskatan............;-) )


Tjo vad det var livat i skogen

Ja jävlar vad mycket morgonprommis det blev.. gick och la mig igen vid halv tio, och klev upp nu. Men nu ska jag käka nåt och sen gå ut och gå och hämta paket iaf, så det blir en lite prommis iaf. Så sjukt trött igen. Men kan bero på att jag somnade efter 2 och bara sov några timmar i natt och klev upp där vid halv åtta.. jaja, sen är det pollen-helvetet som sagt. :( blir så himla trött av allergin.

Vädret suger iaf, det är skitgrått å trist, men GRÖNT, jäklar i mitt skal vad det slagit ut senaste 2 dagarna bara..

Tatueringen kanske ni får se sen, den är på läkning just nu...


Parkmys framför allt!

Här sitter jag i morgonrocken "tidigt som attans"... Morrn morrn! Varit uppe sen halv åtta faktiskt, käkat frulle, och nu slappar jag och har funderingar på att ta mig i kragen, klä på mig och gå ut på långprommis. Skulle behöva hämta två paket också, tror det är en filt/överkast i retro-mönster jag köpt på tradera, samt en handväska. Kul att hämta paket när man inte vet riktigt vad det är, nice surprice helt enkelt. :)

Har fortfarande inte lagt upp mina grejjor på Tradera, C ska komma å modella nån dag, eller så åker jag till henne imorgon. Så.. snart så.. ska det tjänas lite pengar. Just nu har det gått mer pengar än det nånsin gjort i hela mitt liv tror jag nästan. Unnat mig, köpt in lite saker, och roat mig "kungligt"- om man nu kallar att dricka tetra-rosé i parken för att roa sig kungligt.. Njae, kanske inte, men det beror ju på vad man uppskattar och inte.

Jag föredrar en dag/kväll i en solig park på en filt, i jeans, kofta och sneakers, avslappnat, framför en utekväll i klackskor på nåt disco.. faktiskt. Rejält mycket trevligare och högre mysfaktor, dessutom mycket mycket högre potential för att träffa nya roliga människor. Så fram för fler mysiga park-kvällar, och jag tror det kommer bli många många fler innan denna sommar är slut..
Inge sugen alls!

Inte på nånting, nästan inte ens ädelost.. Eller nu överdrev jag, ädelost går alltid ner i min mage.. haha. Nä men är trött, känt mig trött senaste veckan och inte riktigt i form som jag var och som jag vill vara.

Tror det är pollenet, det satans gröna.

Var i parken här bakom i torsdags och firade Staffan då han fyllde år, sen hemma och tog det lugnt i fredags, sen ute i lördags i Rålis en sväng med T2+pojkvän, Cindy och några till. Sen förbi M och A och partajjade lite i lyan på fridhems en sväng. Mys-pys blev det också ja.

Idag; Trött, varit hos doktorn på finsidan. Hälsat på Jenny på Åhléns och kollat in hennes växande mage- det är en kille berättade hon! Kul kul. :) Sen lämnade jag in min nytvättade remsa hos SL och fick en ny... Ja, tror ni inte jag nyss köpt en remsa och råkar tvätta den i jeansen i  maskinen.... Tur nog var den inte bara smulor, utan "halv-hel" men ranglig och som fnöske, men det syntes var jag hade åkt så då fick jag en ny och dom rev bara av de klipp jag redan förbrukat.. *puh* Tur det.

Annars känns nacken bättre och bättre. Det spänner fortfarande, men ytterst lite, och jag tvättar och smörjer som man ska. Har fått fina komplimanger för den, och känner mig mer och mer säker i den. Ska bli nice att se den när den är hel-läkt, och fin, nu börjar den flagna av färgen och skorpa sig..

Ja det var väl det hela. Inget roligt alls. Ledsen att göra er besvikna, men jag känner mest för att slappa runt och inte alls för att skriva just nu..

See ya later.


RSS 2.0