Humle och Dumle

Inatt drömde jag att jag hade köpt två bulldog, och jag funderade på att döpa dom till Humle och Dumle. En rysk hora som bodde granne med mig hade varit förbi och lämnat sin undulat i en bur också i min lägenhet, som jag skulle vakta ett tag, men sen kom hon aldrig tillbaka och hämtade den och jag insåg snabbt att kombinationen katt-fågel inte kommer gå så himla bra så jag gick in i grannens lägenhet och lämnade tillbaka den till hennes kompis, då hon fortfarande var ute på något ärende. På vägen hem i trapphuset hittade jag en grön bärbar hemtelefon som jag tog med mig.

Sen sålde jag ena bulldoggen, och behöll den andra, och döpte den till Oscar. Den var rätt fet och brun med vitt bröst samt ett nithalsband. Gosade med den ett halvt dygn, men Insåg senare att det inte kommer funka att ha en hund då jag inte har nån hundvakt när jag jobbar, så jag blev tvungen att sälja den också, och tänkte att det får räcka med två katter i min etta, jag är nog så allergisk ändå redan så hur skulle det gått med två hundar och två katter?. Sen var jag helt plötsligt ute på havet och såg en elak man stå och släppa ner (dränka) massa svart-vita kattungar i havet från en flotte, han skulle lära sina elever, hur man gör..  

Drömde även att jag hade två chihuahuaor, en hade rosa punkfrilla.. men det var nog i förrigår.



Ja mina drömmar är som vanligt märkliga, men den här var ändå någorlunda sansad mot för vad dom brukar vara..

The roof is NoT on fire!..

Kära vänner, det var ingen fara på taket!!- men jag tror ju alltid det värsta tyvärr..

Pojken hade glömt sin mobbe å data hos kompisen i lördags, sen har han legat hemma hos päronen å snörvlat i influensa å feber och inte träffat nån förräns idag då hans kompis kom över med mobben. Så glad när han äntligen hörde av sig idag, och det hördes att han verkligen är sjuk.. Meeen, han hade ju som sagt kunnat ta reda på numret ändå, och iaf höra av sig tycker jag allt.. men men låt gå för den här gången. Vet ju själv hur jag kan bli när jag är sjuk, och när en kille är sjuk så är dom ju sååååå sjuk asså.. så.. jada jada. Whatever. Nu e jag glad igen och längtar tills vi ses igen. Fan att man ska vara så jävla blödig!

Imorgon ska han ta med mig på nåt jippo i Globen, nån förhandsvisning av nåt tror jag.. hm, och där man kan vinna fina priser.. Berättar mer imorgon när vi varit där, om killen inte är dålig fortfarande då. (å nä N, han har inte varit med på tv så vitt jag vet..;-) )

Jag sitter på jobbet å tjuvskriver lite från datorn, som inte vikarierna har lösen till, men tur nog så får jag låna Petras lösen. :) Ska strax bädda ner mig i sängen och hoppas jag får sova några timmar, sängen står vid fönstret som är ruggigt nära Ringvägen, så det är inte alltför lätt att sova här, och glömde såklart öronpropparna, men får hoppas det går ändå. Kan iaf sova bättre än igår iaf, nu när jag vet vart killen är och allt känns bra igen! =)

U can´t live with them- u can´t live without them..

Tog en sväng norröver i helgen. Ola körde upp så jag åkte med. Var ett bra tag sen vi sågs så det var roligt. Jag stannade i Bräcke å Ola åkte till Östersund. Kom fram i fredagskväll vid 22 och åkte hem idag vid 14, så en kort visit hos mamma och syrran m familj, men trevligt att träffa dom, det är ju inte så ofta. :)

Nu är jag däremot ledsen i ögat. Saknar min pojkvän.. och undrar om han förblir min pojkvän eller om jag ska skita i det direkt istället.. Blir så jävla osäker på allting nu. suck. Trodde han ville ses ikväll när jag kommit hem, för han sa det i fredags, och det vore ju naturligt om han ville det- men inget svar på mess eller telen.. Han kan väl åtminstone höra av sig på nåt sätt och vis, varför han inte vill ses, eller vad han nu gör för något. Men nej då. Man tror ju inte ett skit på hans söta sms där han skriver att han längtar efter att få träffa mig och saknar mig när han inte ens hör av sig tillbaka. Sen är jag en jävel på att tro det mest negativa i hela världen direkt. Vet att han är sjuk, eller han berättade det igår, men ingen är väl för sjuk för att kränga iväg ett sms iaf?? QUE??!!!

Jag blir fan galen på killar asså. Lär väl skita sig innan det ens börjat, så jag känner mig inte alls så glad just nu tyvärr.

Min pojkvän



mm, ni hörde mig. Jag har pojkvän nu! Helt otroligt va!? :)

Markus. Min Markus.

Så fin människa, både utanpå och inuti.

*smack*

Loulou Lamotte

hejjar jag på i Idol, hon är ju bara för grym, vilken röst!!


Hon sjöng ännu mer fantastiskt idag på slutaudition, men den videon fanns inte på youtube :(

Hejja hejja Loulou!! Störtskön, karismatisk tjej!

Keep on rocking

"Jag tror jag börjar falla för dig ordentligt" sa han idag. Detsamma svarade jag. :)

Varit med varandra i två dygn sen jag kom från jobbet i söndags. Bara myst, kramats, skrattat och mått gott. Nu är han med en kompis, och jag tar lite ensamtid framför idols slutaudition.


Kila stadigt?

Min oro stillades igår när jag fick ett jättesött sms, där han skrev att han saknar mig och vice versa. Vi sågs sen efter jag hade varit hos Petra och "Uno" en sväng på några glas vin.

Han hade med sig tandborsten, som han sen lämnade hos mig i morse, Tess säger att vi kilar stadigt nu, ha ha, vad vet väl jag, men om han medvetet lämnar tandborsten så är det väl positivt iaf. :)

När vi gick till tunnelbanan i morse ville jag ta hans hand, bara sådär automatiskt, för det känns så rätt, men jag vågade inte riktigt.. Tänk om han skulle tycka jag är kokko. Han sa inatt att han tycker om mig, och det känner jag, och jag tycker om honom med, alltid skönt att få höra dom orden, och det var ett tag sen jag hörde dom, från någon man själv fastnat för. Vi pussades offentligt när vi sa hej då utanför tunnelbanan.. Är vi ihop nu? När är man egentligen tillsammans? Är det när man känner att man saknar varandra och bara vill vara med varandra? Är det när man tar varandra hand i hand?

Ja jag vet faktiskt inte, tiden får utvisa det, jag är så jäkla ohemma på såna här saker, varit singel alltför länge för att veta..

MEn jag tror det kan bli något bra av det här, det tror jag verkligen, för en gångs skull.

Inte en tyst minut när vi är med varandra, tiden bara rinner iväg, och vips hade vi varit uppe till 5 i morse. Småsegt att jobba 24 timmar nu vill jag lova, så jag får hoppas jag får nån sömn här på jobbet i natt. Tänker på honom hela tiden, saknar honom redan.

Så go han e!

Agree?




Killar är som sniglar, antagligen har de någon funktion, men det är svårt att inse vilken.. ;-)


Grubbel

Det är konstigt ändå hur fort man anpassar sig till varandra när man trivs ihop, right!?

Trodde aldrig jag skulle bli sällskapssjuk efter en dag utan hans närhet och sällskap, men det är jag.. Skulle gärna ligga i hans armar inatt istället för ensam med katterna. 
 


(Fan man ska bli så nojjig bara han inte hört av sig på EN dag.. men hör han inte av sig imorgon kommer jag bli riktigt kokko i luvan. Så rädd att öppna mig för nån ny, och sen kanske det inte blir något utav det igen.. Har ju hänt ett antal gånger förr.. så.. jaja, den som lever får se, åter igen..vad som händer och sker härnäst)

Ska sluta grubbla nu, även om det är mindre än vad jag brukar grubbla- grubblerier är bara problem.
 
Men aja, i alla fall så saknar jag honom lite, han har inte sovit här sen i tisdags. Hela två nätter själv nu. OOOooiii. så träligt.



Honung i mitt te

Det kan hända att han är honungen i mitt te.. Den som lever får se..

Träffats lörd, sönd, månd, tisd och igår åkte han på kryssning med en polare, så han lär vara rätt slack idag. Han ringde iaf igår flera gånger, och så skulle han höra om jag ville ha något från taxfreen också, vad gulligt av honom. Sen ringde han en gång inatt, men jag hade precis somnat så jag orkade inte svara å "vakna" upp igen..

idag saknar jag honom eftersom vi hörts varje dag förutom idag..

Får se om han lever imorgon igen ;-)

Puss o Kram o Gonatt på er alla! 

;-)

su suka sömän super i saunan

så kanske inte den gamla ramsan gick, men jag kommer fan inte på den..

Hade en helt spontan och otippat dejt igår med en kille från glada pannkakan. Finlandssvensk fin lång kille. Kändes jättebra och mysigt och gosigt och naturligt och roligt och avslappnat från första stund vi sågs.. och ja, han vill ses igen, och jag med ;-)


Kan det inte få vara min tur nu?

Att få bli kär, att älska och bli älskad tillbaka?!

Men samtidigt blir jag rädd.. rädd, rädd, rädd att nån ska riva och tränga igenom min mur igen som jag sakta byggt upp igen..


It have to be a sign!?

Håller på städar som fan här nu.. Fick värsta rycket när solen tittade fram ute, ja då tittar solen fram inne också, och jag får energi..


Jag hittade en gammal ostboll här medans jag städade nyss.. Undra om det är ett tecken? Att jag kommer sluta som en gammal dammig ostboll inuti och utanpå om jag fortsätter käka sånt rubbish..

Mm det var det nog.. jag ska se det så.. och tänka på den äckliga ostbollen nästa gång jag får lust att köpa en påse..

När hjärtat dunkar som en jordbävning

Idag vaknade jag av att det ringde. Det ringde två gånger, skyddat nummer, och jag tänkte att; Okej då- jag svarar, det är väl nån jag känner..

Det var polisen, en kvinnlig sådan, som väckte mig med anledning av misshandeln som skedde på min födelsedag tidigare i sommar. Inte roligt att vakna till ett sånt telefonsamtal, men dock så viktigt. Brukar ju ta ett tag för mig att vakna till, så jag kände mig väldigt förvirrad när jag igen skulle dra det som hände den kvällen. Jag var tvungen att ta en lugnande tablett nu för jag kände hur jag började skaka och hjärtat dunka när jag drog upp allt igen. Har äntligen börjat "glömma" det som hände den kvällen, tänker inte på det lika ofta, och nu så kom allt det fram igen.

När man berättar så känns det som man står där igen. Jag satt här och var tvungen att blunda vissa gånger jag berättade, för jag tycker det är lättare att komma ihåg då. Sen har jag ju självklart stöd av min egen berättelse här på bloggen, när jag skrev ner allt om misshandeln, men det är ändå svårt, att komma ihåg alla detaljer, särskilt med tanke på att jag fick jordens panikångest när det skedde. Då är man inte helt sitt rätta jag liksom, i havet av alla tårar och när hjärtat dunkar som en jordbävning.

Hon frågade om jag ville yrka på nån ersättning. Hell yeah, att jag vill! Jag har varit så trött och stressad sen den här händelsen. Knappt kunnat sova på flera månader för jag tänkt på det konstant när jag ska försöka sova. Lättirriterad och haft ont i min axel. Såklart jag vill ha ersättning om det går, om det blir rättegång och jag skulle vinna. Men jag förväntar mig inte att vinna, vakter brukar ju gå ihop, blodsband-blodsbröder, vad dom än gjort.

Jag förstår inte att dom inte ens har ett samvete. Jag förstår inte att dom väljer ett sånt yrke, när dom i själva verket- enligt mig- skulle valt ett yrke som boxare och fått släppa ut sin aggression i ringen istället, som en kossa på grönbete. Men- såklart, dom valde nog aldrig, dom tog det första bästa där dom kan förnedra andra, få ut sitt maktbehov. Dom är säkert rasister också. Hitlers är dom, som behandlar andra så.



Prylnörden Pappa



Har inte snackat på hela sommaren men nu har vi snackat i nästan två timmar. Oj vad tiden går fort. Han berättar alltid om sina nya "fynd" från auktioner och liknande. Jag minns när vi var små, jag och Maria, och alltid fick hänga med på auktionerna i Fåker. Korv med bröd och läsk var ett måste i pausen, efter pappa hade ropat in nån fyndlåda för en tia eller två.. Ikväll berättade han om en synt som han köpt, och frågar om jag vill höra när han spelar en bit. Han ber sin sambo hålla luren när han spelar... ha ha. Värsta effekterna.. *dobi-di-dOO* 

Åh vad jag skrattade, han e för rolig ibland.

och ja pappa, du får gärna sponsra mitt körkort eller en utbildning snart!! :) om du får pengar från farmor.



Jag tror hon hade velat att det skulle bli något av mig nångång.



"Le tupp"


Eftersom jag knappt shoppade nånting på Kreta så passade jag på igår när jag var i city. Köpte dessa på halva priset. Nice. Annars är dom väldigt dyra, och dom var väl iofs rätt dyra på halva priset också, men jag kan ha dom i höst å vinter skulle jag tro, eftersom vinter och snö inte existerar i Sthlm typ.. Så ibland får man väl unna sig helt enkelt.

Köpte även jeans och kofta på Hm för en billlig slant.. så dyrt varvat med billigt- det gillas.. Igår hade jag på mig den här gröna tröjan/tunikan/klänningen eller vad det är.. Jag använde den iaf som klänning med ett par svarta 3/4 delstights under. Köpte på Lindex för 149 i förrigår. Den är mycket skarpare grön på riktigt dock.. så bildens färg är rätt missvisande..




Linda och Jag

har haft det helt super-duper ihop! Hon åkte hem igår min snutta, så nu saknar jag henne. Nästan två veckor ihop. Kändes nästan som jag lämnade av en pojkvän igår på t-centralen och på tåget mot östersund.. Lite sorgligt var det allt och i natt har jag hela tiden vridit å vänt och tänkt på att jag har nån bredvid mig jag inte ska knuffa utanför.. och trott att hon legat bredvid mig, under sitt täcke, men nä, ingen Linda där. Hon är hemma i norr nu. :(

här är iaf några dokumenterade bilder av oss under den härliga veckan i Kreta;

        

         

       


 

 


Människor vi träffade...

Väskan står fortfarande orörd i hallen. Inte tagit upp en enda pryl än, förutom tandborste och tandkräm.. Inte ens orkat duscha sen jag kom hem. Usch vilken trött liten lortgris jag är. Har varit helt slut efter hemkomsten i söndagskväll. Vi var ute i Platanias, på stället Splendid i tisdags, fredags och lördags, och åkte alltså hem till Sverige igen vid 11:45 i söndags förmiddag. Jag sov 6 timmar av 48, så jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig kan man säga.

Här kommer bilder på människor vi mött, som givit oss härliga minnen att återkomma till en regnig dag i Sverige..

    På flyget mot Chania träffade vi Birgitta, en sjuksköterska från SöS. Hon skulle åka ner och överraska dottern med barn, som åkt några dagar tidigare. Mycket trevlig dam. :) Vi träffade henne även på vägen hem, dock satt hon inte bredvid oss då, utan vi växlade några ord inne på taxfreen om hur veckan varit.

    John, 18 år, ja, säg inget- jag vet.. Jag tror jag börjar bli pedofil. Men han sa faktiskt att han var 21! ha ha.. ;-) Fin och go var han iaf, även om han inte var så hajj på att dansa. 

   Tivi, en riktig charmör från Ungern som jobbade i Kreta över sommaren. :)  

    Leonardo (di Caprio- som jag kallade honom) En riktigt rolig och trevlig kille från Thessaloniki, som tog oss med på ett mysigt grekiskt ställe för en drink, efter att vi avnjutit en supergod middag på restaurangen han jobbar på under somrarna i Chania Stad. På restaurangen hade dom alltid dansare som dansade grekisk folkdans, Zorba, på torsdagar, vi hade tur som kom dit just en torsdag. Ett riktigt fint minne!


    Fabio var bara hans smeknamn, kommer inte ihåg hans riktiga namn. En riktigt snygg Italienare vi träffade på vägen mot Splendid en kväll. En duktig konstnär som bor och lever i Platanias. Han ville gifta sig med mig efter vi snackat i en kvart. Synd jag inte tog hans nummer kanske.. haha ;-)

    Oskar, supergo blond gay-kille från Avenyn, Göteborg, som jobbade som inkastare och bartender på Splendid. 


  Lambros, ännu en supergo och trevlig kille (grekisk) som jobbade på Splendid. Han charmade alla på hela stället tror jag. :)


        
Tonii och "Nyköping" (Jocke). Grabbarna Grus- bröder och festglada som dom var. Jättegoa killar från Karlstad/Nyköping. Mina tankar går till Tonii ett tag framöver nu, då han fick samtal samma kväll om att hans mamma var med i flygolyckan på Gran Canaria, endast 38 år gammal. Så tragiskt. Tonii är bara 18. Jobbigt att mista sin mamma på det sättet och när man är så ung. 

Sen träffade vi även en kille som heter Patrik och hans syster Pea, från Skellefteå. Jättegoa människor. Tog tyvärr inga bilder på dom. 
 

Katterna på Kreta..

..såg inte ut som katterna på Rhodos. Dom hade ett helt annat utseende och var mycket smalare med längre ben och kropp. Men dom flesta hade otroligt vackra mandelformade ögon och spräckligt mönster i pälsen i alla möjliga fina färger. Här är bilder på några. Dom flesta var väldigt snälla och goa och gillade uppmärksamheten, men många vara svåra att ta bra foton på tyvärr.


     
      

  




(Bilder på mig, Linda och alla människor vi träffade kommer imorgon, så håll ut!!)


Hemma igen ...

Hemma igen efter en helt underbar vecka på Kreta! Såklart trist att vara hemma igen. Har träffat så otroligt mycket trevliga människor, ätit gott, solat, badat, druckit drinkar och dansat och bara haft det toppen! *lycka*

Vi hamnade i Agia Marina på ett fräscht tvåstjärnigt hotell, mellan Chania stad och Platanias. Det var jättemysigt, lugnt och skönt men ändå med närhet till Chania Stad, eller nöjen i Platanias, och shopping om man så ville. Stranden var fin, långgrund och med fin sandbotten. Efter fyra nätter på det hotellet fick vi byta, och hamnade på ett ännu fräschare hotell närmare Platanias, och stället Splendid som vi var ute på 3 nätter, så vi vart ju bara glada. Dessutom var det hotellet fyrstjärnigt, även om rummen såg ganska så likadana ut i standard, bara lite större och lite mer påkostat kanske.

Här är ett urval av alla bilder jag tog. Vi funderar på att åka iväg igen nästa år, för det kändes inte som vi hann med allt vi ville göra, sen skulle man vilja träffa en del människor igen. :)


    
                           


         

           



      


          

Hej då Kreta, vi ses imörrn!





   
          

RSS 2.0