Mina nya gardiner från indiska. Jättemysig...

dsc00046 (MMS)

Mina nya gardiner från indiska. Jättemysiga och äntligen blir det lite mörkare på morgonen när man dragit för dom.. Bilden blir troligen felvänd nu här på bloggen så ni får skruva lite på huvudet om ni se isf ...;)


Oh la la! Take me!?

Fan vad komiskt.. sitter och kollar lite på Tradera på olika parfymer.. Sökte på Light Blue Dolce Gabbana Herr.. och en som säljer den har lagt upp bild på parfymen och bild på... reklamen..

Ha ha- Tillåt mig smålé... =)



Löjlig reklambild, borde ju snarare få en (hetero iaf) att bli avtänd än tänd på att köpa den.. :-) Kvinnor borde göra reklam för herrparfym och vice versa tycker jag.

Linssoppa!

Fick mina nya linser som jag beställt idag. Köpt Air Optix Aqua Night & Day och ska prova mot mina torra ögon. Satte i dom för några timmar sen och skaver inte det minsta och ska prova sova med dom nu i natt. Det är linser du kan ha en månad i sträck dygnet runt, som har den lägsta vätskehalten man kan hitta, man ska ha lägsta möjliga vätskehalt i linserna om man har torra ögon än hur konstigt det kanske låter- men tror inte jag ska ha dom så mycket som en månad eller veckor, får se hur det känns först, inget man ska laborera för mycket med.. Borde gå till en optiker och kolla styrkor och hur ögonen mår, har inte varit iväg på väldigt väldigt länge och gjort undersökning för linser.. Har beställt på nätet olika linser varje gång och experimenterat mig fram för det är väldigt låga priser på nätet jämfört med hos optiker, men ska gå iväg och kolla ändå, linserna kommer jag fortsättningsvis ändå köpa via internet.

Köpte även 10st endagslinser i färg, hazel, ska bli kul att prova lite brunaktiga ögon. =-)



pajjad paj

Just ja.. en sak till också.. den där pajdegmixen jag köpte förra veckan, där man bara tillsätter vatten, söög! Blev segt och inte alls gott, så jag fortsätter hädanefter med min hemmagjorda fullkornsdeg!
 Förpackningen såg ut så här fast med pajmix alltså.. inte att rekommendera...

Me löööw 2 b a redhead!

Vet ni vad!? Hallelujah!! Jag tvättade igår iaf, jag diskade också, vikte tvätt och hängde ny tvätt.. sen tog jag faktiskt den där promenaden också- tro det eller ej- tvingade mig själv ut och gå i 45 min. Kändes så skönt efteråt. Ska fortsätta med det resten av veckan och förhoppningsvis framöver också för jag behöver verkligen ut och röra på mig. Till hösten här framöver funderar jag på att köpa träningskort här på Sats Globen.. Då har jag inget att skylla på, tar 5 minuter att gå dit.. ;-) Och jag tycker faktiskt det är kul att träna när jag väl tagit mig dit, det är alltid det som är problemet jämt, att just ta sig i kragen och ta sig dit! Längtar efter att styrketräna igen, det är så jäkla kul, och att få lite shape på ben, armar och rumpa igen, magen blir det aldrig nån bättre shape på, men kan ju hoppas den blir liiite finare iaf, lär ju knappast kunna bli sämre än nu.

Idag, efter många om och men och frågetecken på om jag skulle orka, då jag haft jordens ångest idag, så begav jag mig till slut ändå in till city där jag och Cindy gick på Wellas uttagning för hårmodeller. Och det gick bra för vi båda ska tillbaka och bli färgade och klippta gratis den 27e september, det kommer bli lajbans lajbans!! Jag som bara gått till frisör och toppat EN gång på över 3 år nu, och jag som aldrig färgat håret hos en frisör, och nu får jag nån toppfrissa som ska göra det- kan ju inte annat än bli bra iaf. :) Ska bli skiitkul!

Tråkigare är att jag inte nu får färga det förräns jag ska dit, och jag som ser ut som skit, men är väl apropå skit- skitsamma- då jag ändå ska utomlands om ca 10 dagar och en färgning till sliter som vanligt och där i solen så kommer det bara bli ytterligare slitet och dessutom solblekt, så är nog smart ändå att inte färga det nu i vilket fall. Hatar min "frisyr" just nu, kanske klipper till det lite bak, eller så struntar jag i det tills jag får frisörhjälp, vill ju vara fin när jag åker utomlands, suck. Men det kommer vara svinhett där nere och då lär jag ju ha det uppsatt i tofs hela tiden så blir nog okej ändå. ska vi ut på kvällen får jag väl spraya som vanligt och fixa lite fint med spännen eller något "piffigt"... ;-)

Well(a) well(a), sa till dom att dom får klippa av håret hur dom vill- bara dom inte rakar av mig hela håret. =) Och att jag gärna fortsätter med rött hår i nån slags ton, kan tänka mig mer orange eller mörkare, eller slingat eller vad som helst, men i nån rödaktig ton helst, because i löööööööw 2 be a redhead!! Skulle även kunna tänka mig blondt/rött kombinerat.. Hittade en bild här nu på en snygg frisyr i jäkligt läckra färger.













Gör allting annat än jag borde göra.. Bord...

dsc00041 (MMS)

Gör allting annat än jag borde göra.. Borde diska, vika tvätt, hänga tvätt, dammsuga, stryka och hänga upp mina nya gardiner och gå ut och promenera en stund.. Men det kommer ju en dag imorgon också!? ;)


Det här trodde ni inte om mig va..? ;-) Kv...

dsc00040 (MMS)

Det här trodde ni inte om mig va..? ;-) Kvällens dryck är apelsin light..


Sittin´at my computer..


grymt bra skön härlig rolig sorglig film!!!

OJ OJ OJ- sett en riktigt grymt bra skön härlig rolig sorglig film som jag vaaaaaarmt kan rekommendera- galet bra skulle jag vilja säga.

Av mig får den 10 cupcakes av 10! :)

Här måste ni tjuvkika och sen måste ni bara se den!







   


Show some balls!


Att finna inre frid.

En läkare på TV 4 nyhetsmorgon förklarade hur man finner inre frid. Det är att avsluta det man påbörjat! Så jag såg mig omkring här hemma och började med saker jag ännu inte avslutat, en flaska Vodka, tömde den, påbörjade flaschkan Bailiass, en pava Råm, en sckvätt rjödviin, en pås shipps, 1/2 kladkkka ohc en asjsk colkohldad, du sha bar a vecta hurr jekkla brar ja måR nu. VA snll å snikka de hervidaer til de somn behövre inner frii ..takc

Så jävla bra.

"Frits" och jag.



Budade på en Friis & Co-väska på tradera och vann auktionen. (Ja jag blev ju tvungen då min snälla katt kissade i mina två andra Friis-väskor, då jag slarvat lite med sanden i kattlådan, så var iofs mitt eget fel..) Blev 200kr och så gott som nyskick. Jag gillar udda grejor och var den enda budgivaren, så det var bra! =)

Tycker den är skitläcker och somrig, kommer användas flitigt under min och Lindas utlandsresa snart och till hösten. Kommer matcha in fint bland höstens alla mysiga färger!!

Sweet!

Jag och syrran satt inte och vinade i morse.. bilden är ifrån i tisdags- tänkte bara informera om det... :-) Men mobilen ville inte skicka det då utan idag istället..

Haft två roliga dagar med syrran och igår morse åkte hon hem till Norr igen.

Bjöd henne på middag på Koh pangan, mysigt mysigt, sen på 2 uteserveringar med lite gott dricka. Och till den som kommenterat angående om vi alltid dricker Rosé med Baccardi så är svaret nej, aldrig provat, fick bara ett infall och hällde i lite Baccardi Tropical Pineapple Breezer  i glasen och ja, det blev ljuvligt gott! Så tips tips till er som skall njuta av sensommarens sista dagar med ett glas rosé! :-)




Här sitter jag och älskade syster och dric...

dsc00023 (MMS)

Här sitter jag och älskade syster och dricker en tidig rosé och baccardi ananas/drink.. Sen blir det middag på koh pangan som jag ska bjuda på i sen födelsedagspresent och en drink på thaibåten. :) Också för att hon gör och hjälper till så mycket i pappas dödsbo. ;)


Messar med syrran som sitter på tåget på v...

dsc00018 (MMS)

Messar med syrran som sitter på tåget på väg hit. Och Gomorron! säger kasper genom att bestämt klättra upp och lägga sig uppe på mig så nu ligger tjockisen- som ska ha all uppmärksamhet jämt, som är sotis på min mobil t.o.m- på mig på högkant kan man säga och försöker konkurera ut min mobil... Ja ja, låt mig vakna liksom innan du sätter klorna i mig...;)


Stoppat in en förhoppningsvis smarrig paj ...

dsc00016 (MMS)

Stoppat in en förhoppningsvis smarrig paj i ugnen precis... Har fuskat för första gången i mitt liv faktiskt och köpt en färdig pajsats som man bara blandar med vatten. Hällde i lite grahamsmjöl så får väl se om det blir okej... Lär ju knappast bli lika gott som hemmagjord. Blandade i broccoli, gul, röd och grön paprika, knaperstekt bacon, keso och ägg såklart och massa mumsiga starka kryddor. :) toppat m tomater och riven ost samt oregano.


Avancerad musikvideo!

 

Det är härligt med avancerade utländska musikvideos.. Fy fan vad roligt! :-)


Ibland ser det ut såhär... Dags att ta itu...

dsc00004 (MMS)

Ibland ser det ut såhär... Dags att ta itu med skiten kanske, men inte så sugen när det e sånt här väder.. Vill bara sova. :(


Funderar på att göra nåt radikalt snart.. ...

Funderar på att göra nåt radikalt snart.. Det är sånt jävla oljud i lägenheten ovanför. Ibland låter det som dom klampar runt i träskor, spelar basket eller tränar höjdhopp. Musik med bas högre än vad en pundare skulle bli på heroin- och- det är INTE lyhört i det här huset så då hajjar ni att det är lite tomtar på loftet här uppe. Funderar på arga lappen, ketchup i brevlådan, en avbruten tandpetare i dörrlåset och eller ett enkelt Fuck U skrivet med en fet spritpenna på dörren.. Radikalt och härligt. Hämnden kommer bli ljuv en vacker dag när mitt tålamod tar helt jävla slut, när botten är nådd, och deras lägenhetskontrakt kommer dessutom bli ett minne blott då jag kommer agera gammal surtant och ringa hyresvärden..


<>



Såhär känner jag just nu. Trött och haft huvudvärk i 3 dagar nu som inte ger med sig.. Suck. Vill bara sova, eller nej, jag vill inte bara sova, men less på allt bara. ;-(


Mina nya naglar som jag gjorde dagen innan...

foto750 (MMS)

Mina nya naglar som jag gjorde dagen innan begravningen. :)


Billigt och bra!

 

Ha ha..lite lätt manipulerade bilder men jävligt sköna ändå... Ja ni som känner mig känner ju även till min underbara mogna humor så.. ;-)

Tess begravning. Mycket tårar. Mycket vack...

foto746 (MMS)

Tess begravning. Mycket tårar. Mycket vackert. Nu väntar vi på fika.


Ångest.Begravning.Poker.

Idag är en dag då jag bara skulle vilja ligga i sängen hela dagen. Vaknade först vid 12 men gick och la mig igen då jag vaknade till spöregn, gråsvart himmel och en känsla av depp, så klev upp först vid 16. Känt sån ångest hela dagen, den börjar krypa på nu när jag inser att Tess begravning äger rum på onsdag. Idag är en sorglig dag i mitt hjärta igen men samtidigt glad också som jag alltid säger, för jag kommer aldrig glömma hennes otroliga livsglädje och vackra léende.

Blev ännu mer deppig nu när jag för första gången sen jag började spela Texas Holdem på Fejjan spelat upp alla mina pengar, eller ja låtsaspengar, som tur är, så jag är bankrutt och får inte spela förräns imorgon..  BUHUUUU!!! :-´( 

Guud vilket ilandsproblem va!? ;-)

Hoppas nån vill skänka mig lite, annars får jag väl köpa några hundra låtsasstålar för en tjuga riktiga stålar eller nåt. Roligt tidsfördriv är det iaf.. Får en att tänka på lite annat för en stund.

Tjipp på dajj du!






Åh vad jag är nöjd nu. Röjt undan kläder å...

foto737 (MMS)

Åh vad jag är nöjd nu. Röjt undan kläder å prylar, vikt tvätt, tvättat, dammsugit både inne och på ballen. Skurat golv, diskat och nu lagat nån slags köttfärsröra som ska ska äta med mos i brist på annat. Åh vad bra det är att titta på Kim och Aggie i "How clean is your house".. Fick lite städinspiration. :)


Nå vajsing på luren..!?

Annars då? Har blivit väldigt "o-bloggat" här på min blogg trist nog..

Har försökt blogga från mobilen massa gånger men den har nekat och säger att det inte finns nån anslutning tråkigt nog. Ska försöka luska i vad det kan bero på, dom kanske har ändrat telefonnummer på blogg.se. Vette fan. Men därför det inte blivit något bloggeri iaf för mobben sagt nej..... När jag skickar mms och tar emot mms har det också varit problem ofta så det är nå vajsing på luren minst sagt. Dags att köpa ny och jag tror jag ska köpa en hederlig "gammal" sony ericsson som säkert är 4 år gammal i modellen, men helt ny såklart och oanvänd som jag spanat nu på på nätet.. Har "bara" 3,2 megapixlar men autofokus och blixt m.m. och ericsson brukar ha bra kameror så det funkar nog. Annars får jag väl sälja den vidare om så icke är fallet. Men Cybershot är ju känt för att vara väldigt bra att ta foton med.

Den här tror jag det blir tills jag hittar nåt annat jag vill ha. Har alltid velat ha en vinröd mobil också, tycker den är jättefin. Minns att jag provade den för flera år sen på elgiganten, knappsatsen och så, jätteskön att skriva med.. Det jag gör är att messa, ta kort och ringer, och lyssnar på radio då och då.. det vanliga bara så jag behöver ingen lyx-mobil med andra ord och vill inte ha en touchtelefon. Provat kompisars, flera stycken, går faaaaan INTE att messa på dom, fattar inte hur folk orkar fiffla med dom där?





 


RSS 2.0