Orkar inte orkar inte orkar inte!

Men är han äckligt ful den här mannen då? NoT! Mycket bra sagt också.. Vad fan är normal?


Lemon&Pepper

Köpte ett riktigt gott te igår. Lidl gör det igen! :) Man ser bitarna i påsarna t.o.m och det har jag aldrig sett ens i dom lite "dyrare" tesorterna som är i pyramidpåsar. Ballt ballt! Mums!


Verkligen så nära lösviktste man kan komma. Dom hade fler smarriga smaker jag ska köpa nästa gång jag glider förbi.

Att få någon att le!

En hemlös satt i kylan och bad om pengar. Jag hejade och sa att jag tyvärr inte har några småpengar. Så jag frågade om han tog Visa!? Det gjorde han inte- men han log- och att få en människa att lé är en jäkligt härlig känsla! Sen tror jag det betyder oerhört mycket för en hemlös fattig människa att nån faktiskt tar sig tid att säga Hej! ist för att ignorera dom som lortiga grisar..


05.03..

..igen. Suck! Jag kan inte komma i säng i tid. :/ Var så trött igår och till slut efter 1 1/2 sömnis så somnade jag, också runt femtiden. Märks på mina inlägg jag läst nu hur trött jag är. Slarvfel med stavningen och rätt osammanhängande överlag. :-S Men så e det när det är överfyllt i huvet med en massa dynga som tynger en.

Nej nu blir det god natt, ska försöka få lite "skönhetssömn"- som om det skulle hjälpa ett ansikte och kropp som lagt ner totalt!?.. ;-)

Tääänk positivt var det ja.. Allt löser sig..!!

Tröstshoppa..

..och tröstäta är inte det smartaste. Men whatever. En ögonkräm på 5ml för 80kr inklusive frakt. Samma mängd är värd 200kr. Aldrig provat den och har bara haft två olika sorters ögonkräm i hela mitt liv. Inget jag använde förr i tiden och då tyckte jag inte riktigt att jag var i behov av det. Nu däremot med all oro, trötthet, det ena efter det andra och lite ålder också, så kommer det nog sitta bra med en kräm som dämpar mörka ringer under ögonen, plufsighet m.m.

Får väl ge er en recension när jag provat.

ciao!

Fuck u life- fuck u very fucking much!

Fuck u life! Fuck u very fucking much!

USCH säger jag bara. Kan livet bli tuffare? Kan jag få fler utmaningar nu? Knappast, såvida jag inte skull hamna på gatan utan mat och tak över huvudet, som jag alltid säger så jävla vuxenklokt.. Men om man ser mitt liv, just nu. Som det är.

Ska försöka tänka positivt och inte ta ut något extra negativt i förskott- för jag svär- än hur positivt jag tänker just nu, så är det som hänt icke positivt. Men då var det ett heltidsjobb igen då med allt som måste fixas framöver. Energi jag verkligen inte har. Vart ska jag få kraft ifrån?

Meditation kanske. Frisk luft. Ge mig styrka!

Vilotime!

Skulle lägga mig tidigt inatt, men det sket sig såklart. Måste sluta använda datorn på natten!!

Nu måste jag vila två timmar och hoppas min Ipren kickar in mot huvudvärken. :/ Det är planerat bio ikväll. Men funkar det inte så kan man alltid ta det imorgon. :)

Hade tänkt att försöka skriva mindre om vardagliga små bekymmer som är negativa, huvudvärk, finnar, övervikt och det ena med det andra. Hur kul är det liksom att bara läsa om hur ont i örsnibben, tummen och näsan man har? Not! Det tar bara energi, från er och mig. Jag ska försöka sluta dränera er. ;-) Iofs så här jag väl en del humor också inblandad i bloggen, men framförallt är bloggen till för min egen skull- min terapi!

Hej hopp pillesnopp!

Mycket kall och en mycket vacker dag idag!

Börja sluta duscha!

Näe om man kanske skulle ta och duscha? Det var ju bara.. kommer inte ens ihåg hur många dagar sen.. :-S Inte orkat helt enkelt. Bra iofs för huden under vintern som blir så torr. Håret är också väldigt torrt så det är bra att låta det bli fett.
 
Alltså ska jag börja sluta duscha!? Det är ju bra!
 
(Det här låter ju äckligt, men bara för att man inte duschar så betyder det ju inte att man inte tvättar sig såklart..........bara för att inte uppröra nån stackars läsare och ge denne spyattacker..)

Positivt tänkande?

Om man tänker positivt men det aldrig händer något positivt- blir det inte rätt negativt då? Svar; Jo! ;-)

Bring it on din jävel!

Alltså jag håller allvarligt på att få ett riktigt nervsammanbrott!! Och NEJ det här är inte självömkan!
Så här dåligt som jag mått sista 2 veckorna har jag nog inte mått sen Tess dog. Bara gråter, gråter och gråter. Är så trött och irriterad. Får utbrott för ingenting. Den nya medicinen verkar inte verka, antingen får jag byta tillbaka, byta igen eller så får jag stå ut en vecka till eller två.
 
Står i ett vägskäl. Vad jag ska göra i livet. Vad jag ska göra med mitt förhållande. Hur jag vill leva och vad jag kan förändra för att nå mitt mål att börja jobba igen och hitta mening med livet igen. Ingenting fungerar just nu och jag är så oerhört ledsen. Sovit otroligt dåligt i flera veckor, ätit dåligt och när jag ätit har jag ätit skit. Mycket socker. Senaste dagarna har jag dock skärpt mig och ätit grönsaker, fett och proteiner, det mår jag bäst av. Mina omega 3 har jag hämtat ut också, prenumererar och får dom var tredje månad. Dom får jag bättre koncentration av.
 
Det är så mycket jag skulle vilja göra, men allt börjar kännas hopplöst. Det är bakslag på bakslag bakom varje hörn. När kan nånting nånsin gå bra? Inte bara för mig, utan även för min syster och andra nära jag bryr mig om. Man vill finnas där för så många, och det tar sån otrolig energi. Att hjälpa andra. Det är terapi för mig själv också samtidigt. Men nu är det hög tid att jag tar hand om mig själv. Jag måste lyssna på min kropp, och jag gjorde det nyss. Sa ifrån, sa att jag behöver tid och att jag behöver vara själv. Något jag inte kan förklara på ett sätt, det är bara så faktiskt ser ut. Jag mår inte bra. Skulle behöva koppla bort allt. Telefon, dator och bara lära mig meditera och finna ro. All stress. Och som jag och min syster pratade om idag så ter sig stress väldigt olika från person till person såklart. Men för mig med adhd så har jag en ständig stress inombords. Yttre påverkan är t.ex höga ljud, stora folksamlingar, när det ringer, messar och chattas samtidigt som jag också har tv:n på. Det här är faktorer jag kan påverka. Och jag ska påverka dom.
 
Dock undrar man hur länge ska man orka? Blir livet ljust igen?
 
Och jag blir arg- jag blir så jävla förbannad! Varför ska jag ha fittiga jävla psykiska diagnoser, problem och skit? Leva i depressioner och knapra piller. Sitta instängd i min gråa vardag. Bli så skygg att jag har problem att ens möta människor på gatan och "hellre" stannar inne flera dagar i rad.
 
Varför?
 
Har aldrig trott på gud, kommer aldrig göra, och säger bara; kom fram din jävel om du finns!? På något sätt är jag som mamma och tror på ödet. Det som händer ska hända av någon anledning. Det har en mening. Kanske just det att man ändå blir starkare av alla erfarenheter och prövningar man går igenom? Är jag drabbad bara för att jag är en vårdande person? Som i vanliga fall jobbar med sånt och älskar det? Eller är det bara bullshit det här med ödet? Något jag inbillat mig. Äh, jag får nog ta och avveckla den tanken också.
 
Det är bara jag som kan påverka mitt eget liv till det bättre. Mina val, min livsstil och min egen handling. Även om det i praktiken låter lätt, är det verkligen inte det. Man måste våga gå vidare, våga bli frisk också för att vinna. Ta viktiga beslut. Att våga sätta sig själv framför att hela tiden vara tillgänglig för alla andra! Vad vinner jag på att finnas till för andra 24/7? Inte min egen hälsa och framtid iaf. Inte just nu. Jag har iaf turen att ha så underbara vänner, som oftast har överseende med mitt mående och mina svängningar upp och ner. Dom som är äkta stannar kvar och det har ju visat sig genom livet. Även där har jag självklart gjort aktiva val, precis som med allting annat. Människor har kommit och gått. Vissa stannar kvar för evigt. Det jag ville komma fram till var att dom som står mig nära bör veta, vet och ska veta hur jag funkar. Dom närmaste gör också det och tar inte illa upp när jag behöver vara ifred och kanske inte orkar ringa.
 
Orkar inte förklara mer, inte för nån- det tar för mycket energi. Energi jag inte har. T.ex för min mamma.. ett typiskt exempel. Min arbetsterapeut räknade ut att jag har en energinivå som ligger på 10% jämfört med friska människor som har så gott som 100%. Men nog tjatat om det. 
 
Nä, jag säger bara till dig Gud eller vad/vem fan som kryper runt i buskarna och skriver biblar;
-Bring it on din jävel! Ge mig mer skit- gör det! Du ska nog fan se att jag klarar mig!.. Reser mig upp ännu en gång.
 
 
 
 
 
 

Hopplös nattuggla..

Facebook frågar; "Hej Sara! Vad tänker du på?"
 
Hej Facebook! Ja du, jag tänker på mycket saker just nu. Jag tänker bl.a på att jag är en hopplös nattuggla som borde sova nu- men att nattugglan trivs bäst på natten, det är just därför det heter Nattuggla.
 
Vad tänker du på?
 
 
 
 

I´m going crazy!

Alltså jag blir så jävla LESS på saker och ting som står still! Kan det hända något positivt snart? Förbannad, ledsen, galen och fucking tveksam till allt just nu. ALLT!

Once again..

Och.. imorgon blir det tandläkaren igen.. GAAAAAAAAH!! Less på det här! Men nu ska tanden fyllas igen permanent, sen ska det få läka till sig lite och så ska jag boka in tid hos Novius för ögonlaseroperationen!
 
YEAHJ! Jag ska få nya ögon! =)

Tråkjävlar!

Vad är det för tråkjävlar som läser min blogg egentligen? Och som aldrig kan kommentera?
 
 
;-)
 
Men I guess ni får en ny chans imorgon.
 

Rödluvan


..


Definitionen av trötthet!..

Kvällens definition av trötthet; när man tar ut pengar och glömmer pengarna!..

snask!

Vi snaskar snask vi!
<3


true.


Apropå tänder..

Jag överlevde tortyren idag! Rotfyllningen is done! Baaaaaaara ett besök till på tisdag för att göra permanent fyllning av tanden då den bara är temporär nu. Rötterna är iaf fixade, very skönt att ha det gjort!
 
Fast det enda som egentligen var tortyr var att ligga där med nån slags gummimatta över käften!! Nästan väntade på att min polska kvinnliga tandläkare och hennes kompanjon skulle ta fram piskan också.. Brr vad obehagligt! Snacka om att jag fick klaustrofobi. Kände mig instängd och kunde knappt andas. :/ Blev 2550 kronor fattigare också- det firade jag med att köpa lite diverse skojjigheter och nödvändigheter på Ö o B! Jag älskar billighetsaffärer! Tyvärr blir det nästan dyrare än att gå på en vanlig affär om man inte har karaktär. Man tycker allt är sååå billigt och samlar på sig lager av duschkrämer och grejjs.
 
Men Jag har karaktär- iaf lite- så jag vågar mig dit ibland. Jag köper absolut inget onödigt som godis, chips eller en extra duschkräm! Inteee då! ;-)
 
Apropå tänder- så tänder det till lite extra när jag får syn på dessa tänder! MuMs! Borde man inte få en klubba när man varit hos tandläkaren för att man varit duktig? En sockerfri? Nähä.. okej..
 

Roots, rock and reggae..

..eller nä- det är inte så rockigt att göra sin första rotfyllning som jag ska göra idag. Brr. Nervöst. Skulle vilja ligga hemma i sängen istället!!
:/ 15.10 kan ni be en bön för mig. Att jag går levande ur striden.

Wanna Play With Me!?


Nöjdast!

Handlade som sagt en hel del fynd igår i City. Bl.a två koftor på Indiska för 260 kr som skulle kostat 900kr!! ordinarie pris. En av dom koftorna hade jag kollat på en månad innan, så det var kanon! Köpte en fin shabby chic väggklocka för 99kr på In och Finn. En tröja och två linnen på Cubus, en ny liten börs att ha alla kort o pengar i, och en skitcool nagelborste från Lagerhaus.

Puh! Sen mat på Burger King som det tog säkert 30 minuter att tugga i sig i minibitar då jag fått bedövning fyra gånger.. Var lite "smått" svullen.. Sen några öl på Harry som sagt.

Bra dag!

Här är grejorna jag shoppade- såå nöjd med allting!! Brukar aldrig hitta kläder, kanske för att jag inte orkat heller iofs, men hittade massa fint!


Truth


Motorsågsmassakern?

Men kvällens roligaste igår var nästan på nattbussen hem.. Ett, till synes, nyförälskat par eller en tjej o kille på dejtingstadiet sitter och småpratar.
 
 Killen -Jag ska hämta motorsågen imorgon!
Tjejen -Åh, jag ÄLSKAR motorsågar!!
 
Kanske inte låter så kul, men det var det. Galet vad man säger för att fånga intresset hos nån man är intresserad av eller nyförälskad i.
 
"Jag ÄLSKAR motorsågar!"
 
Motorsågar?? Vadå Texas Chainsaw Massacre eller?
 
Jag satt iaf och fnittrade och småskrattade i 10 minuter, kunde fan inte hålla mig.. Dom trodde förmodligen att jag skrattade åt mina mess.. ;-)
 
 

Gay Bar

Var ute på shoppingtur med Cindy igår. Hittade en väldans massa fynd och var på grymt bra humör trots att jag har en kämpig tid just nu med många viktiga funderingar och beslut om min framtid. Det är bara jag och endast jag som kan förändra, och jag ska börja sätta upp mål och försöka följa dom för min egen skull i min egen takt.
 
Vi avslutade dagen med 4 öl och rockkaraoke på Harry B James. Kanon! Faktiskt längesen jag hade sån trevlig dag. :) Filmade några grabbar som sjöng uselt men rockade rejält och bjöd på sig själva. Dom sjöng nån sång som hette Gay Bar. Ha ha, var bara så ful låt, och ena killen hade skinnjacka med axelvaddar och resår i midjan.. =) Det är katastrof alltså. ;-)
 
 
 
 
 

Vill du tugga fradga?

Äckligt härligt creepy film asså! Varför har jag inte sett den här tidigare!? Jag höll hårt i M:s mysbraller när han somnade kan jag lova. Sen inser jag att det inte är så konstigt; det är skaparna av Paranormal Activity som gjort den..

Se den om du gillar skräck! En av dom bästa i år om du vill tugga lite fradga eller bita sönder naglarna..

RSS 2.0