Mostej-Jag älkaj dej mostej!

Oj vad rörd jag blev nu. Helt tårögd.

Snackade med syrran om imorgon när jag ska åka dit. Sen frågade hon om Lea ville prata med mig å det ville hon. Så hon sa Hej Moster, och att jag fyller år imorgon, och pratade om att jag skulle hämta henne på dagis imorgon. Jag sa att jag har paket med mig till henne för hon fyllde 2 på midsommarafton, då frågade hon om jag hade med mig godis å storflinade enligt syrran. Sen så sa hon helt plötsligt,

-Mostej, jag älkaj dej mostej.

Syrran blev helt paff för det har hon tydligen aldrig sagt till henne än.


De e kärlek.

image65 Världens sötaste LEA!

Livet sviker.

Solen skiner ute, men inte i mitt inre.

Tårarna rinner, jag får svårt att andas. 

Jag vet inte varför.

Känns som om livet sviker mig.

Sviker mig på rätten att vara lycklig.
 
Lycklig utan dyra piller.

Jag har valt att inte leva med er längre.

Men kan jag då leva alls?

Ni kan ligga där i den mörka plåt-asken i ensamheten. Så vet ni hur det känns.
 




Midsommarnattens köld är hård

Då var midsommar över för det här året och jag sitter fortfarande i morgonrocken och är halvbakis å jävlig fast klockan börjar närma sig 18.

Jag och Tess åkte på fest hos Ola och Erica i tallkrogen. Mycket, och då menar jag mycket mat- god mat, och en alldeles för stor snaps som Ericas mamma Mia ville att jag skulle snapsa ner. Ölen blev ljummen å äcklig då de inte rymdes i kylen, såklart inte kylen räcker till 40 personer, och om jag räknar alla som var på festen till å från så var det nog närmare 50 personer.

Jag kände mig trött och seg redan innan vi åkte dit, tror att min energi tog slut efter mitt besök på 5 dagar. Sen blev det så mycket mat som jag var tvungen att smaka på så när jag skulle försöka dricka så kände jag mig bara illamående till slut. Efter alltför mycket snacks å mat så min mage ifrån. Men dans blev det på gräset, mycket trevliga människor, både nya ansikten och bekanta. Tyvärr drog Jens (sångaren i Hoffmaestro) å gänget rätt tidigt för resten av bandet var i Nynäshamn, så det blev inget akustiskt med dom underbara som jag sett fram emot. Det var nog det enda trista, och att jag vart så seg såklart. Knappt full alls, å full ville jag ju bli. Mindre roligt när man är halvnykter när dom flesta är fulla å glada och på kalashumör och det är midsommar, men överlag en riktigt trevlig kväll!

Vid midnatt började kylan slå till och relativt nykter som jag tyvärr var så blev det mest kallt å jävligt och ingen danslust hade jag längre heller så man kunde få upp värmen. Därför kände jag att det var dags för hemgång till en skön varm säng. Hade jag varit full hade jag nog varit där resten av natten utan tvekan..

Vi drog med t-bananen runt 1snåret, jag hoppade av och gick hem och Tess åkte vidare på Kellys. Hade gärna hängt på, jag brukar ju inte banga Kellys, men som sagt kände jag mig mest illamående, trött, proppmätt och äcklad av all ljummen öl man fått i sig under kvällens gång, så sängen lockade mer än att fortsätta vidare.

Vill skicka ett stort Tack till Ola å Erica (å ericas underbara släkt) för god mat och underbar stämning som alltid! :-)

Fler bilder kommer som vanligt finnas i bilddagboken, har ni inte mitt lösen så är det bara att fråga så får ni se bilderna!

Kram!

image63 
"Herr Lager" och  "Pippi Långstrump" :)

image64

Tess å Jag

Bullar och bitterljuvt.

Trött trött.

Mamma och Wilma har varit här i 5 dygn så nu är man rätt sliten. Fem dagar blir alldeles för mycket tid med mamma även om det känns taskigt att säga det.. Efter ett dygn höll jag på att få ett psykbryt och tog med henne ut på balkongen och sa att vi får fan skärpa oss båda två, å inte tjaffsa om så jävla mycket småsaker, särskilt när Wilma är med. Det blir så himla lätt negativ stämning fast vi tänkt ha några trevliga dagar ihop på hennes å min lediga tid..

På ett sätt är hon världens bästa mamma, och jag tycker om henne såklart, men samtidigt så kan jag ärligt säga att vi aldrig gått ihop speciellt bra. Vi är lika tjuriga båda två, så det blir tjafs för ingenting mest.. Mammor ni vet.. Jag får inte köpa lättmjölk för det är farligt, hon berättar att jag måste dammsuga precis efter vi kommit hem efter en heldag på gröna lund, lägga upp mina alldeles för långa gardiner, ta ut soporna, klagar på katthår fast hon gullar med katterna stup i kvarten..Talar till mig som om jag är 15 år fortfarande trots att jag i själva verket bott och klarat mig själv sen jag fyllde 16.. Sen så ska hon hetsa med allting. Innan jag knappt vaknat och klivit upp så ska hon t.ex ta reda på vad vi ska äta till middag, vart vi ska handla, vad vi ska handla, fråga vart jag har ett papper å penna så hon kan skriva upp det vi ska handla, och hon förtydligar att vi ska handla grädde och "riktig" mjölk, innan jag alltså ens kommit upp ur sängen och fått vakna till.. Bara för att mamma kliver upp kl 6 varje morgon betyder det ju inte att jag har lust med det bara för att hon är här.. Sen har hon en förmåga att fråga samma fråga sjutton gånger och säga VA? när jag svarar fast hon har hört svaret, och såna enerverande saker.. Ta det lugnt- en fras jag använt en miljon gånger kanske under mina 30 år med min mamma.. puh* Stressigt värre alltså.. Mammor jag säger då det..

Och nu är jag helt slut och uttömd på min energi och mina nerver, även om det på ett sätt känns tomt också när dom åkt hem.. Wilma ringde från tåget och saknade mig redan och mamma sa tack för att dom fick komma, trevlig midsommar och godnatt. Ja jag säger då det. Bullar, fetmjölk å bitterljuvt är livet tillsammans med mamma. Önskar vi kunde ha en helt underbar smärtfri relation utan tjafs som vissa har till varandra, men riktigt så är det ju inte tyvärr. Mycket har hänt i vår familj och det har väl satt sina spår, och dom spåren är svåra att radera, även om jag skulle vilja, och säkert mamma med..

Men visst har vi skrattat också dom här dagarna, det har vi, som sagt, bitterljuvt..

Nu ska jag återta sängen som varit ockuperad tills idag-den ska äntligen bli min igen..


Raj Raj..

Tv 4 har gjort det igen.. Ännu ett härligt humorfyllt program med dolda kameror och ovetandes människor som dom driver med. Först pyjamas-även om pjamas som det hette från början först gick på ZTV- sen Situation Magnusson och nu Raj Raj.

Jag bara ler! I love it!

(och för er som tyvärr missade första avsnittet av RAJ RAJ är det repris den 18juni kl 10,15..)


Get rich or die tryin´

Om ni inte sett filmen Get rich or die tryin´ med 50 Cent är det hög tid. Jag väntade alldeles för länge men det är ju så många filmer man ska hinna med och vill se..

Strålande film, musik och skådespeleri! Dessutom är ju 50 cent strålande läcker i filmen. :p

 Smaka på den du!

Kasper och Pippi

Var ute en sväng igår med Tess och Fia, och sen kom även Jenny och Anna dit, till golden hits. Åkte in redan till kl 21 och när vi kom dit så var det bara matbord överallt, man kunde inte dansa eller nåt. Aptrist. :( och när man väl kunde dansa då hade jag inte lust längre för då var jag mest trött. Bitvis var det trevligt att träffa vännerna och alla människor, men nä jag hade inte speciellt roligt igår tyvärr. Började snacka med en kille ute på terassen, sa att vi skulle promenera hem tillsammans för han bodde i Hammarby sjöstad, hette Danne och var 32, precis min typ, men sen så träffade jag inte han något mera. Varför tog jag inte numret?  


Idag har jag varit bakis. Otippat? Nä.

Hörde just en duns på balkongen utan dess like, såg kaspers kropp utanför balkongen, blev jätterädd, hoppade ur sängen jag just lagt mig i, i väntan på att bli lite mindre bakis, trodde att han ramlat ner. När jag hoppar upp ur sängen så kommer han in med en fågel i munnen, släpper ner den och den piper fortfarande och har dödsångest och försöker flaxa iväg med vingarna som inte längre funkar. Kasper morrar å har sig, sen hamnar den så Kasper nosar på den, nos mot näbb, hur sött som helst, även om det var tragiskt. Jag försökte ta den men kasper höll den i ett järngrepp i munnen och det var inte kul att se på den stackars fågeln som gick döden till mötes. Ingen av mina katter har nånsin fångat en fågel eller käkat en, och Kasper verkade mest sugen på att leka. Tog den iaf till slut och bestämde mig för att gå ut och begrava den vackra lilla stackars pippin.. Den fick ligga i skogsdungen intill och jag la över ett löv som ett litet täcke på den. Kanske löjligt men jag älskar djur och det är det minsta jag kan göra när pippin fick agera leksak till min katt i dennes sista minuter i livet..

              Rest In Peace Pippin.

connection

Hade en helt underbart trevlig dag igår. Träffade upp Cindy och Ola å Erica på T.centralen sen drog vi mot Kungsan och missade tyvärr Hoffmaestros uppträdande. Inhandlade öl och mat och Ericas vänner ramlade in en efter en. Supertrevlig kväll. Sommar, sol öl och god mat. Fina människor i min närhet.

Drog sedan vidare på Kellys där vi satt och snackade till kl 1 då O och E drog sig hemåt. Jag och cindy stannade kvar, och hon påpekade att en kille spanade in mig.. kl 2:30 fick vi kontakt, jag flirtade lite och sen gick jag fram. Snackade och tyckte uppstod. Han kommer från Borås, bor nu i Åre och hade varit här i sthlm en vecka och bodde hos sin kusin som visade sig bo precis i huset bredvid mig, så efter att dom stängt gick vi alla en promenad hem i sommarnatten tillsammans.

Bjöd med herrarna upp på lite äppelsnaps och vi hade jättetrevligt. Tyvärr visade det sig att den vackra jag fått sån otrolig connection med är upptagen.. suck. Min vanliga "tur" att när jag väl träffar någon som känns riktigt rätt, attraktiv, rolig, trevlig, spännande, som jag kunde vara mig själv med, självklart är upptagen och inte bor här. Ja ja. Ledsen i ögat kramades vi hej då vid 5 tiden och han gick hem till sin kusin i huset bredvid.


image56 
Goaste Cindy å jag i Kungsan.

image57

Två fantastiska människor Erica och Ola!

Desperados

Ikväll kommer jag nog bli glad igen. Dom här brudarna och den här serien gör mig nämligen oerhört glad. :)

 

Den jag gillar bäst är nog helt klart Bree (Marcia Cross) Kanske för att jag liknar hennes karaktär på många sätt. Godtrogen men samtidigt en jävel på att hämnas om nån sårar henne eller försöker.Marcia Cross Att hon dessutom är otroligt vacker har väl inte heller undgått någon?

Smek min själ.

Jag har nu gjort ett seriöst försök till att få lite färg. Ligga i parken bakom mitt hus och lyssna på musik, sola å svettas på min leopardfilt i min leopardbikini. Jag har legat där i nästan två timmar och plågat mig själv.. Men när vinden blåser över mig samtidigt, då är det riktigt skönt.

Annars är det förjävla trist att sola. Inget jag tror jag kommer roa mig med i sommar även fast det roar andra. Då tycker jag hellre om att strosa omkring bland människor i fint väder på söder, i en somrig kjol och iförd sandaler. Det är sommar det.

Ja sommaren är här, men jag känner mig deprimerad och ensam, trots att jag inte är ensam egentligen. Skulle vilja ha en kärlek som ligger bredvid mig i parken. Ett par vackra ögon att titta in i, som smeker min själ, och ett par händer som smeker min kropp.

Kreativitetens bana.

(Sådär ja, nu har jag fått en lite finare blogg med leopardbakgrund såklart. :) Tack Junitjej för tips, råd och hjälp! Äntligen fick jag till det! )


Här kommer några bilder på mig och Cindy från när vi var ute i fredagsnatt på väg mot Patricia.
Snacka om dimma.. haha. Får fortfarande inte till kvällsbilder något bra, sen är man lite skakis också efter alkoholintag.. ;-)

                                       

 För den som inte sett mitt hår sen förra veckan, när jag köpte blekning och kammade ut i håret, så blev det så här alltså som ni ser på bilderna. Först tyckte jag att jag såg ut som en punkare men nu tycker jag det är rätt snyggt ändå när det är orange-aktigt och går ut i lite mer brunrött. Kanske blir jag blondare igen eller så köper jag rött.. Vi får se.. Jag är i kreativitetens bana just nu. :)

Strålande underbar dag!

Morgonpromenad 50 min och en dusch på det. Sen kom fastighetsskötaren och fixade med mitt trilskande avlopp och beställde nya glas till inglasningen på ballen. Vila en timme. 30 minuters prommis till medis med The voice i lurarna och iklädd min nya blommiga kjol. Dam da dam. Träffa Cindy å kolla på stenad brud som dansade runt till musikaliska spanjorer eller nåt med dragspel och trumpet, samt käkade falafel. Knatade vidare på HM en sväng. Seven eleven å ett inköp av big bite cheese+cola light. Gick tillbaka och tittade lite till på människor och vips kom ett visst snyggo gåendes förbi. (ggggggrrrr.)+ en massa fräschingar faktiskt. Ska boka parkbänkarna på medis i sommar. Verkar bättre än att dingla med benen vid kajen på vissa plan iaf ;-) Tog sen en snabbtitt på Indiska i söderhallarna. Cindy åkte hem. 30 minuters promenad hem.

Home Sweet Home.

Nu har jag blåsor på hälarna, brända axlar och mera fräknar. Vilken strålande underbar dag! :)

Fire Walk With Me..

Intrigerna fortsätter i Twin Peaks..

Hur ska det gå för vackra Audrey Horne? Får hon till slut den sexiga Dale Cooper ändå? Vad har Log Lady och Major Briggs gemensamt egentligen? Har dom båda blivit bortförda och märkta av utomjordingar? Kommer Leo tillbaka för att döda Shelly? Hur går det mellan James och Donna? Kommer Harry nånsin vakna upp ur sin sorg och inse att Josie var kriminell och att hon nu är död, borta för alltid? Kommer Dale Cooper slå Windom Earle- schack matt? Vad är egentligen White Lodge?

Fire Walk With Me..
      


Kukhuven.

Sen en sak till- till vissa kukhuven som ger elaka eller onödiga kommentarer i min blogg. Har ni verkligen inget bättre för er? 

Jag raderar er direkt, så ni kan bara fetglömma att jag tänker lägga mer energi på er än vad det tar mig att stoppa in en snus.

(För den som inte hajjar kan jag ju  meddela att det här är  min blogg där jag skriver vad jag vill om mitt eget liv, mina egna känslor, om saker som berör mig. Passar det inte så kan du gå vidare utan att kommentera. Punkt! )

Nackspärr eller dingla med benen?

Ont i nacken efter en galet rolig natt på Patricia i fredags. Jag och Cindy drog ut mitt i natten och dansade järnet till live-bandet som spelar och jag virvlade runt med huvet och kroppen så jag har såå ont i nacken idag. Men men, å andra sidan var det värt det, för jag har inte haft så kul på länge, även om vi bara var där i två timmar.

Sitter och funderar på om man ska göra något av den soliga dagen idag eller bara sova bort den. Känner mig inte alls pigg p.g.a den satans allergin som bara blir värre och värre. Man blir helt slut i hela kroppen. Snorar, snörvlar och är totalt energilös. Kanske borde jag ta mig själv i kragen och gå till kajen i gamla stan och sola lite och dingla lite med benen över kajkanten. Det är sommar det :)

Men just nu känns sängen mer lockande. tyvärr.

Tänk om den här killen jag träffade på Patricia ändå kunde följa med mig till en solig park och hångla hela dagen. Det vore fan så mycket bättre..

RSS 2.0