what to do?

Uppsvullna urgråtna ögon. Skakar. Inte ätit något.

Vet inte hur det här slutar. Fruktansvärt jobbigt. Jag vill inte. Jag orkar inte. Vad ska jag ta mig till?


'''''''''''''''''''''

Sovit. Drömt mardrömmar. Ignorerat. Druckit några öl. Druckit 2 glas rosé. Ignorerat. Skrattat falskt. Chattat med låssasbroschan..

Nu ska jag sova och hälla ut resten av mitt rosé. Om nån desperat jävel vill ha är ni välkommen att slicka mina sopor på Pastellvägen i Johanneshov.

Nighty night motherfuckers!
En stark till den starka+snabbmakaroner= m...

imag0582 (MMS)

En stark till den starka+snabbmakaroner= mitt liv går utför och under..


En stark till den starka+snabbmakaroner= m...

imag0582 (MMS)

En stark till den starka+snabbmakaroner= mitt liv går utför och under..


Det gör ont.

Mina tankar motarbetar sömntabletten jag just tagit för att jag inte vill sova, eller jag vill sova men jag kan nog inte, och när jag väl somnar så ser jag inte fram emot imorgon, det kommer bli en mycket jobbig dag. Mycket jobbigt redan nu senaste dygnet, men imorgon måste jag ta itu med mer tankar och känslor och se om jag kan åtgärda problemen... göra nån problemlösning... eller gå vidare "helt enkelt".. -just det som är det svårta- att gå vidare här i livet.. Det gör ont och jag vill inte men börjar undra om jag inte måste för att själv kunna leva..!?
Slopa Reinfeldt!


Tvättat, hängt, vikt och tvättat lite till...

imag0576 (MMS)

Tvättat, hängt, vikt och tvättat lite till.. Cyklat och hämtat paket och handlat lite på Ica Dalen. Nyss käkat blodpudding och spelat Betapet. Nu ska jag bänka mig i soffan, dödstrött! Druckit echinacea hela tiden idag och nu alltså fått i mig viktigt järn till middag. Nu jäävlar SKA jag på Iris imorgon- var inte där förra onsdagen eller igår, haft en grymt envis förkylning, måste vara nån flunsa för jag har varit helt utslagen.. :(


Galet hängig av en envis jävla flunsa- men...

imag0571 (MMS)

Galet hängig av en envis jävla flunsa- men Kasper tycker iaf att livet är Gött att leva som ni ser... ;)


Softar på ballen i finvädret.

imag0569 (MMS)

Softar på ballen i finvädret.


Gröna sköna Lund

På Grönan var det jätteroligt- men också outhärdligt-nästan- första timmarna. Satt på ett smällpackat tåg till Djurgården för att sen mötas av ett smällpackat Gröna Lund med hur mycket folk som helst. Tur nog hade jag lugnande med mig, så tog två "atta" och sen gick det mycket lättare. Jag trodde fan jag skulle smälla av första timmen. SHIT vilken energi det tar att bara "lulla" runt bland stora folkmängder med ljud och skrik från alla åkattraktioner, tombolor och människor. (tombolor? Skriver man så? Äh ni fattar va!? Alla stånd där man kan tävla å vinna... eller försvinna..) Jag har ju Sveriges svagaste nerver just nu och ett ickeexisterande tålamod skulle man nog kunna säga, så många gånger blev jag så arg inuti av att nån knuffade till mig, trängde sig eller skrek att jag bara ville slå till dom, men som sagt, några Atta löste saken tur nog och fick mig mer lugn.

Har inte varit på grönan på 2 år eller 3, så Twister var väldigt rolig att prova och blev en klar favorit hos mig! Den och Vilda musen är roligast på grönan tycker jag, och flygande mattan, och tog ett Fritt Fall, då syrran var så trött med huvudvärk och Wilma inte ville, det var kul- men ruggigt äckligt att sitta däruppe med fötterna i vädret 80 meter upp i det fria.. och sen släppet när man minst anar det- ruggigt men väldigt roligt och en skön adrenalinkick efteråt, så det var kul att jag träffade på dom så jag fick nån att åka den med. Jag är inte kaxig nog att jag åker den själv, har bara åkt den en gång förut så och rädd för höjder, men det är kul att utmana sig själv och göra det man är rädd för! =)

Twister

 Vilda Musen

 Fritt Fall

smittadavnåtjävlavirus.nu

Här på bloggen har det inte skrivits mycket som ni märker- däremot har det hänt mycket- iaf för att vara mitt liv.

Cindy har haft semester så har träffats lite mer än vanligt. Några promenader och ölkvällar i sommarnatten, men så mycket mer har vi inte hunnit med. Veckorna går fort och det är helt sjukt att det är mitten på Augusti snart.. :-( M har varit här så gott som hela tiden med mig så har myst och umgåtts med honom. Varit på Iris med arbetsterapeuten och gjort veckoplaneringar. Haft syster och Wilma på besök med Gröna Lundbesök, en titt på Pride m.m.

Tre veckor med "aktiviteter" varje dag, och ofta alldeles för många timmar i sträck, precis som jag inteee ska göra, men impulsdriven som jag är så funkar jag så, något jag måste jobba på rejält, att försöka få in rutiner på nån timme per dag bara när jag ska göra saker, ta det steg för steg. Jag vill så mycket men har inte ork till det och det är det jag måste inse- fast det är svårt! :( Mina "aktiviteter" kan handla om sånt som är småsaker för andra, t.ex att diska, tvätta en tvätt, dammsuga, åka och handla, slänga saker, rensa, fylla i veckoplaneringar m.m. och jag tar dag för dag. Har svårt att se hur jag ska kunna få in rutiner från ett papper (som jag visserligen fyllt i och planerat själv men..) då jag hatar allt vad rutiner heter, hatar ett sånt liv, ungefär ett nine to five-liv, det passar inte mig och säkert inte heller många andra med ADHD. Men antar att jag får ge det en chans tills jag börjar "komma igång" igen med en mer normal vardag och då jag fått mer energi..

Tjjjaa, det var väl det ungefär för tillfället. M har smittat mig med förkylning så jag har jätteont i halsen och vräkt i mig vitlök så jag snart spyr.. legat och vilat mest igår och idag, men ikväll har jag iaf lagat mat och diskat och fått liiite gjort. Hoppas jag inte är lika hängig imorgon och att den här skiten går över.
Korv, färskpotatis och tomat. Intressant va!?

imag0546 (MMS)

Korv, färskpotatis och tomat. Intressant va!?


RSS 2.0