Titta vad fin globen är idag!

foto025 (MMS)

Titta vad fin globen är idag!


Kosmetika-knarkare.

Hej där!

Vad pysslar ni med kl 5 på morgonen?

Själv köper jag lite smink på Tradera. MAC- grymt sa grisen! 

120 pix för puder, mascara och eyeliner. Nypris på detta är ca 600 om jag räknar rätt.. Sjukt bra pris man kan få, och helt nya. Så superbra med säljare som köper in stora mängder och säljer vidare till såna kosmetika-knarkare som mig!

Tänk att lite smink kan förgylla min morgon så mycket. =)

 
Att det är en upplaga av Hello Kitty är ju bara ett sött plus! =) Me lööv! <3


Orolig..

..för vad som händer med Pappa. Han har åkt in på sjukhuset idag och är riktigt dålig. Vem vet, han kan dö inatt, han kan dö imorgon, han kan dö när som helst. Cancer skulle jag inte önska mig värsta fiende ens. Jävla skitsjukdom.

Usch vad jag är orolig. Känns inte så bra att bo 60 mil ifrån när han mår såhär. Skulle bara vilja gå dit och träffa honom. Hade jag haft råd hade jag självklart åkt upp direkt, men det har jag inte. Får hoppas han överlever natten så jag kan få prata med honom imorgon. Blir han inte bättre får jag så lov att skrapa ihop pengar och åka dit, annars får han ge mig pengar så jag kan åka upp.
:S

Skit att så mycket kan handla om pengar också just nu. :(

Skallebanken.

Funderar på att gå ur Skallebanken. Den banken är ingenting att ha. Aj vad det gör ont!

Jag skulle tippa på att jag ser ut ungefär såhär;






Värdelös..

..var filmen- totalt värdelös. Usch vad dålig alltså.

Ni som funderar på att se den- ödsla inte er tid....

The last exorcism

Den här filmen ska jag se straxt. Verkar "skojig". ;-)

Rapporterar sen om den var bra eller dålig..


Kasper har tagit över datorn här.. Antinge...

foto024 (MMS)

Kasper har tagit över datorn här.. Antingen tycker han att jag sitter framför den för mkt, eller för att det är varmt vid fläkten.. Ellerså gillar han oxå vinyl 107. Men ja, han vill alltid ha all uppmärksamhet iofs. ;)


Sitter med jenny och noel och anna på Impe...

foto022 (MMS)

Sitter med jenny och noel och anna på Imperiet och dricker ett glas vin som anna bjöd på. Trevligt att träffa dom.


Idag petade psykologen i örat, sen tittade...

foto020 (MMS)

Idag petade psykologen i örat, sen tittade han på fingret och sprätte iväg det. Han petade även i näsan, men det är ju inte ovanligt. Läckert va!?


Vad göra?

Åh jag är så jävla trött.
Åh jag vill se Dexter.
Åh jag är så jävla trött.
Åh jag vill se Dexter.

Åh jag är så jävla trött.
Åh jag vill se Dexter.
Åh jag är så jävla trött.
Åh jag vill se Dexter.

Ska jag lägga mig för att sova istället för att tvinga mig vaken för att se Dexter.. hm..?
Det är ett svårt val det här..

Vackra katter!



Så fint foto! Funderar på att bli Tiger-fadder för 100kr i månaden. Det finns bara 3200 tigrar kvar i hela världen- och detta på grund av människors fåfänga och jakt på oskyldiga djur för deras päls. Usch!

old biaaatch?

Fan.. Varje gång jag loggar in så ser jag: "Kvinna. 33 år."

Jag- 33 år? Nä herregud jag är bara 25- max!!

(Och för mamma kommer jag alltid vara 15 verkar det som..)

Jag börjar verkligen bli mega-rik! Nu hitt...

Jag börjar verkligen bli mega-rik! Nu hittade jag hela sjutton kronor i min vinterjacka. Hallelujah- praise the lord! The lord loves me.


Det gick inte så bra att övertyga Cindy. M...

Det gick inte så bra att övertyga Cindy. Men vi gick på ett nytt café/restaurangställe och där blev det en öl. Observera- EN öl ;) Gött. Nu hemåt- trött som fan..


Det är mysigt att det luktar surfitta på t...

Det är mysigt att det luktar surfitta på tåget..


Förresten skulle jag vilja slurpa i mig nå...

Förresten skulle jag vilja slurpa i mig några öl istället, jag är ju så fruktansvärt smal så jag behöver bättra på figuren lite;) Men det vill nog inte Cindy.. ;) Kan alltid försöka övertala henne.. Hon brukar inte vara så svårövertalad.. He he


Åh jag hittade en surprise i jackan.. En h...

Åh jag hittade en surprise i jackan.. En hel tia- så nu är jag en rik bitch. :) Nåja, det betalar iaf en tredjedel av latten jag snart ska fika på stan med bästaste Cindy.. ;-)


Jag ber om ursäkt.

Jag måste be om ursäkt. Men J sa att han skulle köpa whiskey av hans kompis, så jag trodde ju vi satt och drack whiskey och cola i natt.. Men Captain Morgan är ju för satan ROM..

haha.. Tyckte väl det var ovanligt gott.. ;-) Pinsam jag är.. :p Men är man norrlänning så håller man inte koll på mer än öl och hembränt. ;-)

Jävligt Gött faktiskt. Får väl börja köpa ...

foto017 (MMS)

Jävligt Gött faktiskt. Får väl börja köpa nu då. He he.. Nä men just ja- jag hade ju sagt godnatt nyss, okej, godnatt igen från en bryd i Danderyd.


Kollar på "Späck".. Riktigt roligt även om...

foto015 (MMS)

Kollar på "Späck".. Riktigt roligt även om jag aldrig sett en Beck-film. Känner mig fortfarande nykter med två "pojkar" vid min sida. Fan vad konstigt att jag inte känner nånting av alkoholen när jag ätit så lite idag. Min kropp vill väl ha kontroll antar jag, kanske ödet, vem vet. Men en liter whiskey delat på två- Hm igen... Ja ja. Snart är det sovgott folks. Bye!


Jahopp.. Nu har vi snart delat på en liter...

Jahopp.. Nu har vi snart delat på en liter whiskey och jag är inte ens full. Märkligt också för att jag bara ätit 3 hårdmackor och lite ris senare här. Ja märkligt var ordet.. Hm


Är på den fina delen av sthlm och dricker ...

foto991 (MMS)

Är på den fina delen av sthlm och dricker Captain morgan och cola Gött. Finns en oerhört vacker Staffe som bor här, ja ägaren är också jättefin. ;) Rex heter hunden. Jag är kär- i rex :)


Skilj er för faan!



Riktigt skojjig lapp! =)

TorsdagsÖL fredagsbröl..

Hade en riktigt skojjig kväll igår på Puben på Gullmars med Jonas. Härligt!

Ikväll har jag roat mig med att dammsuga, skura golvet och rensa avloppet i handfatet.

Mums!

En riktigt härlig fredagskväll va!?

Men snart är det Idol. Funderar på om jag ska tillföra systemet i mig lite fett i form av grillchips.. Ja det blir nog en sväng på Turken på hörnet och lite helg-gotta!

Gullego och päronglass

ninniz.blogg.se/

Åh titta vad gulligt skrivit av en kompis som kommenterat min blogg och mig i hennes blogg. =)

Sara; skriver från hjärtat, skiter i andra, åker på semester ensam, har sjukast humor i stan och älskar Leoparder. Att hon är min vän privat gör ju det bara bättre.

Ninni och jag har bråkat, blivit vänner, bråkat, blivit vänner och vi har nog insett att vänner är bättre nu när vi börjat blivit gamla.. ;-)

Men titta vilka underbara tofflor jag koll...

foto973 (MMS)

Men titta vilka underbara tofflor jag kollar på på din sko..! Vill ha! Förresten, något som är bra med att gå till psychot är att man får ta gratis kaffe, jag tar alltid chokokaffe, så jäkla Gött. Sånt hade vi på ett en skola jag jobbade på. Mums!


Kärlek är när psykologen petar näsan efter...

foto972 (MMS)

Kärlek är när psykologen petar näsan efter snorkusar och försöker dölja att han gäspar.. Vi hade dock ett mkt bra samtal. Känns som vi börjar komma lite lite framåt.. Och det är väldigt välkommet.


Det här är kärlek det! Köpte på lidl- finn...

foto971 (MMS)

Det här är kärlek det! Köpte på lidl- finns inte på någon annan mataffär tyvärr. När jag känner lukten så känns det som jag sitter på balkongen i Grekland i min sarong. Underbart! Att dofter och smak kan ge tillbaka minnen är rätt häftigt. Bara blunda och sitta där i grekland igen..


Eeey! Det räknade ni inte med va? Jag tyck...

foto968 (MMS)

Eeey! Det räknade ni inte med va? Jag tyckte det var dags att ta fram staken.. :) Nu står den så fint i givakt i mitt fönster och lyser upp.. ;-)


Jaha, nu blir jag väl spelberoende..

Har nästan spelat ihjäl mig på Nordicbet.com... Spelat en variant av Solitaire, roligt som attans och jag kan inte sluta knappt.. Satte in en hundring inatt, och nu har jag bara en femma kvar och jag inte vinner nån turnering när jag inte är där..  Hade tydligen vunnit tillbaka en 50-lapp i natt utan att jag visste om det. Härligt då kunde jag spela lite till. =)

Nä nu blir det en fuktighetsgivande ansiktsmask. Skönt skönt.

krämers!

Längtar tills på lördag. Har fått för mig att jag ska ut och supa med Cindy och Ola. ;-) Orkar inte Cindy så får det bli bara jag och Ola, men det är ju inte så bara, vi brukar ju superkul ihop.


Fyra gratisprodukter; duschkräm, två ansik...

foto957 (MMS)

Fyra gratisprodukter; duschkräm, två ansiktskrämer och en mascara. Köpt ögonmakeup-rengöring, fuktmask, handkräm och en eau de parfym.. Allt detta för 250 pix! Grymt sa grisen! :)


Doftbomb

Jaaaaa! Jippie- min skönhetsvaror från Yves R finns att hämta efter kl 17 idag hos turken på hörnet.
Fan vad nice!

Den här parfymen bland annat.



Åh vad jag ska dofta gott ikväll efter min dusch. Kommer glida in på Ica till kattmatshyllan som en ny person. ;-)


(Det är verkligen parfymvarning på min blogg..
 Tur den inte luktar genom skärmen.. Salig blandning.)

Vilket jävla Blöjj!

Kolla in vad jag hittade när jag skrev Sug på Google.
(Jag vet, jag har väldigt lite för mig just nu!)

Skitsnygg väska, så kollar jag närmare, då är det en blöj-väska.. Eh. Jahopp, men en sån kan man väl ha på axeln också!?
Design: Sailor Jerry, han är grym!!


Allå Allå- emliga armén.Hej alla nattdjur ...

Allå Allå- emliga armén.Hej alla nattdjur och svarte Petter därute.. Här Ligger jag och Funderar och filosoferar som vanligt mitt i natten. Mycket tankar som snurrar nu, efter att ha få ett mail för fem dagar sen men som jag inte upptäckt förrän idag... Och Tankarna kryper på igen inuti mig... Kärlek, älska, tycka om, hat, hämnd, ärlighet, tvåsamhet..? Vad göra nu? Kommer jag klara av det här? Kan man trappa ner kärlek precis som med medicin? Eller kan den trappas upp igen med nya löften om respekt, nyförälskelse, och att försöka komma tillbaka upp på fötterna igen? Jag vet inte jag, men en sak vet jag dock, och det är att hittar jag den rätta snart så vill jag kanske gå vidare och skaffa en liten knodd.. Och där glömde jag helt bort vad jag skulle skriva.. Eller va fan knodd- hur fick jag för mig det nu då? Antar det är mammaklockan i mig som börjar ticka och ibland vilja...AdHd-tanten här liksom. Nä slut med pladder nu. Sov gott på er alla fina vänner som finns där för mig..eller god morgon om du läser på morgonen.


Replay and play

Snygga dojjor jag hittat på nätet.. Replay- så tyvärr har jag inte råd, och särskilt inte såhär nära jul.. Dom kostar 849:- på en outlet-sida.


Klipp klipp

Jag hade tydligen klippt sönder en tröja härom natten. Upptäckte det dagen därpå. Vi kan säga såhär, det var inte min tröja jag lemlästade..

Dagens fräckis.


Johan gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sade:
- Åh vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat.
Kvinnan blev rasande och gick raka vägen in till chefen och talade om att
hon hade blivit sextrakasserad på jobbet.
- Vad är det som har hänt, frågade chefen
- Johan sa att mitt hår luktade nytvättat.
- Men, vad är det för farligt med det, frågade chefen.

Vad som är farligt med det fräser kvinnan.?

-Johan
är ju för fan dvärg!

Roma

Hade helt glömt bort den här parfymen, men den finns fortfarande tydligen. Fick en sån av en pojkvän jag hade, först gillade jag den inte, sen älskade jag den! =) Många killar på krogen också. :p Dom påpekade hur gott jag luktade, annorlunda.

Me like.

Jahopp. Nog med parfym nu för ett tag, ni blir väl uttråkade och det här börjar likna en fucking trendblogg.. Det vill jag inte, finns inget värre än att fota sig i kläder och skor och lägga upp i bloggar.. Vem fan bryr sig vad du haft på dig idag?

Iofs kanske inte nån bryr sig heller vilka parfymer jag har- eller ska införskaffa- igen.. hö hö ;-)

Roma av Laura Biagiotti


I just can´t get enough..

Trots att jag har beställt en parfym m.m från Yves Rocher (inte beställt av dom sen jag flyttade till Sthlm duktiga jag..) sitter jag gärna på Nordic Feel och spanar alltifrån parfym till hårvård/hudvård, och make up. Får inte nog!

När jag flyttade hit från Ösd hade jag, jag tror det var 12 eller 15, duschkrämer, eh och det räcker faktiskt med två.. sparade 3st sen gav jag resten till syrran. Men det var lätt att hamna där hos Yves med massa erbjudanden och 30 dagar på sig att betala (vilket iofs kvittade då jag handlade varje månad ändå..) Men ja summan av kardemumman när jag tittade nyss på Nordic, kom jag ju på att jag beställt varor från YR, men det har tagit sån satans tid, inte fått något än. Suck. Ser fram emot min nya perfume ju!

I just can´t get enough!...


I wanna play a game..

Just kommit hem från bio med bästaste CindyBindy- Saw "finalen" som jag tror den kallas var sådär. Lite väl b-skräck-Splatter för min del, satt och fnissade mest.. =) 3D hade kvittat, tyckte inte jag kände av nån vidare effekt trist nog. En scen hoppade jag till, det är iofs bra, för jag hoppar inte till för mycket.. så.. ja den får väl -3 av 5 dödsfällor.. :)

Skulle aldrig missa en Saw-film så är ändå nöjd över att ha sett den! Men man kan ju inte förvänta sig så mycket heller när det är den 7:e filmen.





Gay Whisper 59

finns det tydligen ett puder som heter från Max Factor.. eh..? ;-) Coolt, den måste väl alla Gay bara ha?!




Nu sitter jag på tåget in mot city. Ska mö...

Nu sitter jag på tåget in mot city. Ska möta upp Cindy för att gå på bio. Vi ska se Saw 3D- finalen sägs det, men det blir säkert fler filmer.. Det ska bli jävligt coolt att se en skräckis i 3D. Har aldrig gått på en 3d-bio nämligen.. :) spännande. Nu ska jag hoppa av och sen ska vi på Hemköp å handla gotta. Hej hej


Så roligt har kasper det när jag är i tvät...

foto951 (MMS)

Så roligt har kasper det när jag är i tvättartagen :)!


Då var det dags igen för Ensam bonde söker...

Då var det dags igen för Ensam bonde söker trädgårdstomte..eller ja imorgon... Längtar till den spännande fortsättningen.. "Det är så himla trevliga tjajjer- och dom alla gillar majj".."Ja då häller vi upp lite Fläderrr"... Rullande R. Han är ranglig och smal. Har Orange hår. Glest mellan tänderna och en hund. Gissa vem? Tro fan att han är lycklig- pojkvaskern kommer ju få Ligga! Nu har dom söta små damerna flyttat in på bondgården, nu blir det action snart... ;-)


Perfumelover

Tittar på lite olika parfymer, älskar parfym och som ni troligen vet- allt som har med skönhet och sånt att göra. Trots att jag har 8 olika parfymer just nu, spanar jag alltid på fler. Använder olika varje dag. Ibland blandar jag, och blandar jag inte så är min gröna halsduk iaf en enda stor blandning av alla de parfymer jag använder...

Och nu ska ni få reda på en hemlis.. Här sparas inte på parfym heller, jag använder det till och med när jag sitter i myskläder hemma. Sprutar till och med på mig ibland när jag ska sova lite lätt. Sprutar i luften ovanför mig. Mums! Som Maria Montazami säger.. (och ja läppglans är också en svaghet, kanske en gnutta mer då jag har närmare 40 olika läpp-mojjs... Nästan så jag skäms.. ;-)


Men som sagt- I love perfume!

Här lägger jag ut lite söta parfymflaskor, visst köper man gärna en parfym, och kanske lägger lite extra, för att få ha en fin flaska.. ;-) Eller nu ljög jag kanske, men jag doftar ju självklart först på en parfym med en extra tilltalande "förpackning".

Lolita Lempicka- Lolita Lempicka (den här kan man ju inte annat än bli sugen på! :p)

Agent Provocateur- Maitresse (den här jag spanat in länge och kan bli mitt framtida inköp :) )

Juicy Couture- Couture Couture

Hello Kitty- Hello Kitty (Nästan ett måste för en Kitty-Lover som mig.)

Nina Ricci- Ricci Ricci  (Den här vill Cindy ha! =) Jättesöt!)


Ja det var några stycken men finns så otroligt många parfymer att man skulle behöva vara miljonär för att prova alla man gillar..





Det blev aldrig som Vi sa.

Det blev aldrig som Vi sa.

Att ligga i ditt knä i parken, bara njuta och lukta på gräset på marken. Visst var somrarna fina när du och jag var Vi. Visst var vintrarna sköna när vi drogs väg i våran fantasi.

Ibland såg vi framför oss förhoppningarnas ljus.
Men sen dom snabbt försvann, som stenar blir till grus.
Du visste vilka strängar du skulle spela på. Du visste trots jag sa till dig, hur sviken jag blev då.

Men du fanns också där när jag mådde som sämst. När jag tänkte på död och blod. Du var den som stöttade, torkade tårar och den enda som riktigt förstod. När min känsla för livet inte längre fanns. Du sa till mig att skratta, njuta och ge det en andra chans.

Du fick mig att gråta. Men du fick mig också ofta att le.
Men till slut fick jag allt eftersom se. Att livet inte alltid är som det ser ut.

Ovanpå gick dina droger i första hand. Ja livet är orättvist ibland.

Du fick mig att tro att vi passade varann, men jag förstod att kärleken mörknade och sakta försvann.
Vad var Jag för dig? Vad var du för mig?

Jag kommer alltid undra, men samtidigt vet jag inuti.
Lögner och svek. Allt var en enda lek.
Varför tog du min själ? Varför blev jag så vek?


Du var dum som utnyttjade min kärlek till dig.
Mina känslor och den snälla i mig.
Och kanske var Jag dum som utnyttjade din frihet.
Din förståelse och din närhet.
Men du är den enda som vet.

Jag ligger här och fortfarande och jag tänker varje dag.
På vad Vi egentligen hade du och jag.
Du må ha varit både snäll och dum.
Men i mitt hjärta, i min egna minneslund.
Kommer du alltid ha ett eget rum.


Men det blev aldrig som vi sa.


 


Äkta Blod.

Har precis avverkat första säsongen av True Blood. Förstår inte varför folk tycker det är så himla bra. Jag slökollar mest men skulle inte gråta om jag inte fick se fortsättningen direkt.. Blev helt paff när det blev så jävla B, när dom mördade en vampyr och blodet bara sprutade, som i en riktig B-skräckis.. Då funderade jag på att sluta kolla.. Men men.. Ger det en chans.. Andra säsongen kanske är bättre!?

 Alexander Skarsgård är med också och han är så fruktansvärt dålig skådis att jag blir mörkrädd... Spelar en ledare och försöker göra en grov röst som är så sjukt sämst!






Dagens skratt..!

Fick det här mailet av Ninni- dagens skratt alltså! =) Tror jag ska stöta på någon, dom ser snygga ut!...




Sökes


TjolaBanBola

Hej!

Idolkväll ikväll.

Hej då!

RSS 2.0