Money honey!

Solen skiner -inte ute.. men i mitt inre!

A-kassan har äntligen släppt mina pengar och mitt arb.givarintyg var inskickat som det skulle göras av Mälardalen.

Tack tack tack!

Äntligen!! Pengar nästa torsdag, nästan 10 papp och jag jobbar ändå varje dag tills dess nu förutom månad men då kommer jag vara helt död ändå för jag jobbar 41 timmar i helgen.. långa pass.. så då kommer jag förmodligen bara vara hemma å pyssla å sånt.
 

Fan vad skönt.
En stooooooooor tung sten har nu släppts från mitt bröst. Å nästa helg då blir det FIRA av!! =)

money money money, honey honey! ;-)

En viss person ska jag bjuda tillbaka för massa öl och en annan för också en massa öl.. hihi. Ni vet vilka ni är! ;-) Och syrran ska ha ett stort tack för att hon gillade mina nya jeans som jag inte gillade å min top så jag fick lite stålars.


Suger gör det..

Inte mycket att säga.

Mår inte så bra just nu.

Pollenskiten tar kål på mig och jag är trött igen. Trött trött trött. Täppt, snorig, nyser, hostar och kan inte andas. Kanske borde gå till doktorn och få konstaterat vad jag är allergisk mot och om man kanske kan ta nån spruta eller vaccin trots att säsongen redan börjat. Kanske kan vara en smart idé..

Annars är det också skit. A-kassan fuckar å jag har inte fått pengar nu för 6 veckor. kul kul- god jul liksom.

Mina pengar äro nu slut. Mina sparpengar äro också slut.

Tur jag har mat iaf. Ska nog ringa Sirpa och be om ett lån tills dom jävlarna får mina papper och släpper pengarna dom är skyldiga mig.. förhoppningsvis får jag dom nästa torsdag, tur jag ska jobba torsd-söndag å sen tisdag, onsd förm å onsdag natt å sover gott halva torsdagen, sen kan jag festa loss eller shoppa lite när pengarna väääl kommer, ja, om dom nu kommer nästa torsdag som sagt.. Gör dom inte det får jag fan frispel och går loss på nånting..

Well. suger gör det ibland..

Sova kan jag knappt heller, för det är svårt när man inte kan andas, och det är svårt när man bara ligger och tänker på när man ska få pengar.. när man inte har några..

SUCK.


Adjö!

Nu jävlar har jag raderat ditt nummer. Nöjd nu, fast det var du som ringde mig kl 6 på morgonen och gav mig ditt nya?? Du som ville betala en taxi åt mig så jag skulle komma.... Du som med glädje kommit hit natt efter natt när DU vill... när du känner för det. För MIG kan man ju ringa och väcka när lusten faller på, och spela trevlig när ballen står va...

Glöm det!

När DU ringer, då är allt guld å gröna skogar va, men när jag ringer, bara för att säga hej, då får man sån jävla skit så det tänker jag inte ta nåt mera.

Nu är du raderad, och du, tro inte att jag gjorde det för din skull, nä skulle inte tro det va. Jag gör det enbart för min egen skull, för jag tänker inte slösa mer tid på dig. Vill du vara min ovän så varsågod, jag hajjar bara inte meningen med det.. Tror du att dina problem löser sig varje gång du tar ut din skit på mig som inte gjort ett piss. Som inte sagt ett ljud sen vi sist sågs.

Du har såna agressioner inombords att du borde söka hjälp och snacka med nån, men ta inte ut dom på mig, som för fan bara vill vara din vän.

Jag vill INGET mer, hajja, skulle aldrig nånsin bli tillsammans med nån som dig igen, som bara tänker på sig själv. Fatta! Men varför ska vi vara ovänner, bara för att du mår skit?

Adjö Kim!

Adjö!


kul liv

Jag som just börjat bli pigg av våren, å sen kom pollen, så nu e man lika trött igen. Kul LIV.

NOT!!

GRATTIS SOM FAN!!!

 
  
 
 
 
till Jessica som vann hela skiten.

Jag snackar självklart om Big Brother. Synd bara att det är slut nu och man kommer typ glömma dom lika fort..

Nästa gång vinner jag. ;-)

The pizza-delivery-man.

The pizza-delivery-man..
Daterat: Idag kl 19:23Läst: 2 gånger
 
 
 
Jo så var den här helgen över då, lika snabbt som den kom..

Mötte Syrran och Jessica på t-C när tåget ankom från Östersund i torsdags kl 22:36. Kramades och sen gick vi på SL:s biljettförsäljning så brudarna fick köpa tre-dagars-kort. Där träffade jag på Tobias Sundelin, som är så fin, han skulle tydligen göra Stockholm i helgen han med, precis som syster och Jessica. Kul att se honom, det var längesen.

På väg hem med T-bananen drack vi lite rödvin ur syrrans pet-sport-flaska... he he.. (Det märks att vissa kommer från norrland, pet-flaskor är alltid ett bra hjälpmedel att ha ”färdkost” med sig i ibland. ;) ) När vi kom hem satt vi uppe och fikade lite mackor å bullar som snälla mamsen skickat med, hembakat såklart, och sen så hoppade vi i säng runt 1:30 nånting.

Fredagen med syster och Jessica innehöll som följer; promenad genom Gamla stan, försöka snyta mig, shopping, käka kebab i en gränd, shopping, försöka snyta mig. Gå vidare mot stan, shopping, försöka snyta mig, gå in på Lagerhaus, jag håller på att avlida av pollen-allergi typ, ta en kaffe på John Chris Coffee, jag försöker snyta mig, gå på APOTEKET jippie, köpa näs-spray, shopping HM.
(Där på HM så hittade jag en leopard-bikini såklart, när jag inte har några pengar, men då fick jag den av syrran i för tidig födelsedagspresent, då blev jag GLAD =) En leopardhona måste ju ha en leopard-utstyrsel i gräset..) Fortsätta mot Skopunkten, där vi stannade i 1½ timme, jag satt och väntade på att få åka hem, för vid det här laget hade vi struttat runt i nästan 7 timmar och jag höll på att svimma av min jäkla allergi. Efter 1½ ”smart” timme så kommer syster på att ”nä men det här är ju bara onödigt köp”..... så tror du nån av dom köpte nåt? Nope. Gaaah. Snacka om less man blev..

Nåväl. Hem. Dricka rött vin ur syrrans dunk. Insåg att vi inte orkar åka in direkt till stan igen och käka wok utan att vi ville vara hemma och dricka lite vin å ta det lugnt. Beställde pizza från nåt nytt ställe som heter Blue Galaxy. Började bli lite rolig på vinet när pizzakillen kom en TIMME senare.. så jag började dryga mig med honom å fråga när han slutade å sånt på skoj, att han kunde kommit hit på vin om han slutat snart..

När vi börjar äta pizzan så inser vi snart när vi ser färgen på kanterna att dom är praktiskt taget ogräddade, bea:n som vi fick med var alltså nåt blaskigt skit som vi senare insåg att det var bea på påse som dom vispat ihop.. Pizzan var nästan rå alltså och smakade absolut ingenting, då menar jag ingenting. Det var sämsta jag någonsin ätit i pizzaväg..köttfärssåsen var typ stekt färs i små små klumpar som låg utspridda på pizzan.. Som den person jag är så klarar jag inte av sånt, utan måste bara ringa och klaga, för annars kanske dom fortsätter med sina värdo-pizzor och ingen gillar dom, utan att dom vet om det egentligen.

Så jag ringer och säger att det är vi igen, då ber mannen i luren mig att prata engelska, då är det pizzabagaren jag får prata med och alltså inte den killen jag snackat med första gången.

Jag säger att ”The pizzas didn´t taste at all, and the bea taste like shit”.. Men jag sa det ändå med en trevlig ton.. så vi snackade och han sa att han var ensam där och att det var så ”crowded tonight”, så okeeej. Vi la på luren.. så kommer jag på en minut senare att jag drygar mig lite och eftersom vi bara påpekade negativa saker så kunde vi ju åtminstone säga att vi iaf tyckte att pizzabudet var söt. haha. Så sagt och gjort jag ringer upp igen, ingen svarar och till slut så svarar en kille.. som jag trodde var den killen vi snackat med när vi beställde pizzorna..

-”Hi, this is the girls from Pastellvägen again.!”
-”We forgot to tell you that the pizza-delivery-man was very cute”..
-”Men pratade inte ni svenska förut?”
-”Eh jo, men du bad oss ju prata engelska nyss”.
-”Men det var inte jag, det var nog bagaren, det är jag som är pizzabudet”..................... =)

Snacka om bortgjord. ha ha ha...

haha, vi trodde alltså vi ringde till pizzabagaren igen, men han var nog så förskräckt när han såg vårat telefonnummer så han svarade inte och samtalet kopplades alltså vidare till pizzabudet, vilken var killen vi drygat oss med när han kom hit..... och som jag nu alltså sa var söt.. eftersom vi klagat på pizzorna ville jag iaf vara snäll liksom å säga att pizzabudet var söt iaf.. HAHA.

Då skrattade han och sa att han kunde komma hit med lite läsk som tröst för att pizzorna inte var goda för han hade en sista beställning här i krokarna.

När han kom hit så bjöd jag in honom på ett glas vin, syrran skämdes, men sen så hade vi det riktigt trevligt och vi satt och snackade pizzor i nån timme, sen tackade han för sig och gick med svansen mellan benen. Det visade sig alltså även att den här killen ägde stället.. hahaha. Vi fick hans visitkort och han lovade baka nya pizzor till oss nån gång och att det skulle bli bättre. Han var faktiskt tacksam över att både få se pizzorna, för vi hade inte ätit upp allt, och att höra vad vi hade för åsikter, då han nästan nyss startat upp den här pizzerian. Sen åkte han hem och jag å brudarna satt å chattade lite med Pelle för att sen åka in till Kellys och sen Bullen.

Jag blev lite väl full såklart, precis när man inte vill bli det, men jaja, sen började jag å syrran tjafsa för att jag råkade spy i tåget och hon skämdes. Sen tjafsade vi till kl 06 på morgonen, jag drack mera vin och tjurig som jag är så ville jag inte ge mig och var skitförbannad och ledsen. Till slut så somnade jag tydligen och dom med, när jag vaknade stod syrran å Jessica där och var på väg till Farsta för ännu en shopping-dag. Dom hade sovit några timmar bara, och jag hade inte ens hört att dom var uppe.. trodde jag.. Tydligen hade jag legat och muttrat och bett dom hålla tyst här så man fick sova, men det kommer jag inte ihåg..

Klev upp nångång vid 15 tiden och gjorde mig klar och åkte till Farsta jag med. Var där en timme kanske, fick pengar av syrran för jeansen och tröjan hon köpt av mig, så jag kunde köpa ett par skitcoola skor på skopunkten, och JA, i lördags så köpte dom faktiskt skor när dom var där.. ;-)

Jag köpte lite mat på ica, lagade till den hemma och bjöd på, sen hade dom hört av en kille på Kellys att Kista Centrum finns och har öppet till 21 varje dag, så tror du inte vi åkte dit och var där från kl 20-21 också.. Herregud. När vi kom hem hade jag påsar i hela lägenheten, dom hade båda shoppat för kanske 3000 var.. så det var saker överallt. Vi kollade på Big Brother som jag spelat in på natten och sen så snarkade nog alla rätt gott lite senare.

Trevlig helg och det var kul att träffa syrran utan barn, även om jag saknar Wilma-Bus och Lea såklart. ;-

Nu längtar jag tills jag ska åka upp nånting i sommar och träffa alla kompisar och Lea, som tydligen börjat gått nu.

jävla kärring.

Gå aldrig på RFSU:s ”drop-in” på onsdagar kl 15-19 för du får troligen sitta där som mig i minst två timmar innan du ens kommer in till en barnmorske-kärring som heter Eva Lidman. Totalt störd kvinna med antydan till mustach som gärna vill göra en muttöppning helllllst.

Jag ville inte göra en undersökning idag, men kvinnan insisterade typ, men jag vägrade. Jag har nyss varit å tagit cellprov, dessutom har jag mens och jag var skitgrinig och trött efter att ha suttit i ett väntrum med 25 st till i ett jävla strålkastarljus i över två timmar utan mat. Så tack, men nej tack. Man kan ta ett klamydiaprov enbart genom att lämna urinprov.

-Å det vet du bättre än jag som är barnmorska menar du?
-Näe, men förra gången jag var här lämnade jag bara urinprov och det gick bra.
-Ja, men vi gör så att man tar både urinprov och ett prov från livmodertappen.
-Näeee, sist så gjorde jag inte det!!!!!! och jag vill inte idag för jag har mens, jag är trött, jag har nyss gjort cellprov. Dessutom står det på eran sida att ni gör urinprov om man vill, och , eller undersökning.
-Står det så i några av våra papper?
-Jag vet inte vart det står, men det står på nätet!
-Men det är myyyyycket säkrare om du gör en undersökning.
-Ja men nu är det så att jag inte tänker det idag!!!!!!!!


PUNKT!! Vill du så gärna gräva mutta så gör det på dig själv för helvette!

(Jävla kärring)

-Hur kommer det sig att du vill göra klamydiatest? Har du haft oskyddat sex?
-Ja tydligen har jag väl det eftersom jag vill göra det.
-Har du svårt för att skydda dig?
-Näe, men det har inte blivit så...
-Varför inte det då?
-Men du behöver inte dra allt det där, jag VET allt redan, det är väl därför jag gör ett test.................

å vid det laget var jag så jävla grinig att jag höll på att smälla av å smälla till kärringen på käften.

Fick iaf mitt recept på ”pök-pillrena” å gick sen därifrån.

Förklarade även att man blir lite lätt grinig av att sitta å vänta i nästan 2½ timma i ett sånt jävla UPPLYST rum så man får ont i huvet.

Hon skulle kolla upp belysningen, och jag tackade för mig och gick.


Jävla kärring.


Hårigt värre..

Sådär ja, nu har även Sara satt i sitt eget löshår, eller 11 st slingor snarare äkta hår. Eftersom jag inte hade nån tång till clipsen så provade jag med nagellim istället å det funkade ju galant.. förutom.. att jag nu har lim över tummarna, pekfingrarna och långfingrarna som jag inte får bort med nagellacksborttagningen... men det är ett smärre problem, slingorna blev fina och jag lär ju ändå ha dom ett tag innan jag tar ur dom så.. Tog ju ur hela hårförlängningen jag gjorde på salong hemma med aceton och det är så dom gör på salong också så jag hoppas bara det funkar på nagellackslim.. men annars är jag lite korthårigare den dan jag tar bort dom..hehe

ska nog sätta in mer hår nu när jag vet hur man kan göra.

Tjo ho vad kul!


MER

Det är inte första gången a-kassan gör så jag inte kan sova om nätterna.

Blir tokig på det deras konstiga, kryptiska jävla skit-system som ingen normal människa ändå fattar så dom kan blåsa en på hur många pengar som helst.

Piss off.

Måste ringa imorgon. Kommer inte kunna sova inatt heller.

Helt sjukt, verkar som det är bättre att vara totalt arbetslös än att börja jobba deltid, för det suger när man aldrig vet vad man får och dom inte kan förklara vad du får när du får det och varför du inte får det eller varför du inte får MER.

jag vill ha MEEEEEEEER MEEEEEEEEER pengar..........................

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH vad less jag är på att vara fattig..

Jag ska må bra i vinter, få världens fetaste jobb å ja, där tog den drömmen slut..


Pallen på ballen.

Jag skulle verkligen ta det lugnt i helgen. Inga pengar å trodde inte jag var sugen på alkohol heller.. men men, så fel man kan ha.. haha

I fredags fick jag ett mess på jobbet av Sirpa som satt på Fyrskeppet och käkade med Fredde å Andreas. Hon ville jag skulle komma förbi, så jag kom förbi, dom bjöd på öl, sen drog vi hem till dom å drack vidare. Det blev inte bara en drink, det blev ofantliga mängder.. Rött vin, Kahlua, Baileys och Bacardi cocos med sprite.. Sirpa gick och la sig, och jag satt kvar på ballen med grabbarna. Vi drack, snackade å hade trevligt tills Andreas började diskutera huruvida katter ska ha det.. Man ska inte ha katter om dom inte får vara utekatter tydligen. Då blev jag lack och sa att mina katter är innekatter och balkong-katter och dom har det så bra som man kan ha det. Jag har försökt ta ut Kasper men han skrek bara och ville in. INSE, om en katt är född och VAN att vara INNE så är den rädd för att gå ut, och vill inget annat.. Men jada jada, diskussionen hölls lång, och jag försvarade mina hjärtan med mitt liv nästan. ;-) Dom e ju mina barn.

Well. När jag klev upp från pallen på ballen så snurrade det rejält och vi insåg snabbt att jag inte skulle palla att ta cykeln hem, då skulle jag nog inte sitta här idag.. så jag sov över hos Sirpa å Fredde. Roade mig som vanligt med att gömma lite saker här och där i fyllan. Fredde fick en fläkt under kudden och Sirpa fick tv-dosan å en massage-grej under sin. Säkert bara jag som tyckte det var kul.. men rätt kul ändå för Sirpa vaknade å trodde Fredde försökt "nåt" under natten eftersom massage-grejen låg där..haha... så det var rätt skoj.. hihi

Jahopp. Dom bjöd på frulle å färsk ananas, det var svingott, har aldrig ätit det förut, sen cyklade jag vingligt hem.. Det stormade, jag var förmodligen inte nykter än, och jag hade sovit med linserna i, samtidigt som jag har jordens pollenklåda i ögonen, vilket inte var så kul. Var tvungen att kliva av cykeln sista biten för jag såg knappt något, och det blåste damm och grus som satan in i ögonen.. uiii.

Kom hem, käkade lite mer, vilade, sen var det dags igen tydligen.

Var inte meningen att gå ut, absolut inte med min ekonomi, men jag tog med en K2 och det lilla jag hade kvar i min tetra rödvin och åkte till skanstull till Malena, Jenny å Anna. Vi drack lite där och hade trevligt sen såklart blev det utgång på Bullen -av ekonomiska skäl- bara garderoben som kostade och jag köpte typ en öl har jag för mig sen blev jag bjussad på några. Hade skitkul, på slutet dansade vi alla, och Dan å Clarence kom dit också, samt Annas kille Fabian.

Skitkul helg faktiskt måste jag säga!

Nu ska jag ta en macka till å vila lite. Helt färdig här.


Chilla

 
  
 
 
 
Varför är människor så jävla aggresiva på det här stället. ( Helgon )

Ta å chilla ner, ta en drink eller en glass i solen å njut av livet!

De e ju för fan sommar!! =)

Rålis och Anchor

oj oj oj. jag säger då det.

Igår hade vi födelsedags-ölande i Rålis för Ninni som fyllde 29 år. Satt och kollade på några småtjejer som övade Cheerleading typ å hoppade å snurrade å det ena efter det andra när de blev uppslängda i luften av två äckliga snubbar. Jag gjorde även ett raggningsförsök på en as-snygg skejtare, men han var sjuk så han ville inte komma å sitta med oss trots att han kollade på mig exakt hela tiden dom var där... Men sen kom en tjej.. så han kanske dejtade nån.. nåväl. Snygg var han, å jag var glad-tills dom bytte plats när solen gick i moln.. å vi satt kvar å frös arslet av oss.

Efter massa bärs i parken med gänget som innehöll; Ninni, Johan, Ludde, Hanna, Nadia, Sofia och hennes kille vad han nu hette så drog vi till Nivå 22. Dom hade öppet på övre våningen, nåt slags ställe på taket typ. Det var svinkallt och jag drack mer öl. Gick på toan å sen var Ninni å Johan borta. Jahopp. Så då drog jag med. Ringde Kim å han var på Anchor så jag drog dit istället. Det var han, Stefan å Baloo. Stefan höll på att äckla sig hela kvällen och skulle pussa på mig överallt men annars var han faktiskt trevlig den här gången. Baloo ursäktade sig för sist då Kim tydligen berättat att jag tog rätt illa vid mig när vi träffades första gången förra sommaren.. Han snackade som bara den och hoppades jag skulle komma till Söderhof å dricka i sommar, jag lovar, Söderhof blir det alltid på sommaren. I´ll be there. Så, ja, Baloo var ju as-schysst den här gången. Punkt liksom. å Stefan med, även om han blev lite jobbig å pååå till slut.

Nån som var mindre trevlig var ju K. Iaf från början. Jag ska ju som vanligt lägga näsan i blöt och undra över saker som han inte tyckte jag hade att göra med.. OCH han blir som galen när man nämner ordet barn.. Han var så himla uppkäftig å kaxig först och då sa jag att jag skulle gå och blev jävligt besviken på honom. Han hade inte behövt "låta mig" komma bort på Anchor om han ska sitta å vara otrevlig mot mig. Sen gick jag på toan och tänkte verkligen dra för jag blev så jävla förbannad. Jag har inte gjort han ett skit. Inte ett skit, och så får man bara massa skit när man kommer dit liksom. Han var bara allmänt uppkäftig.

Nä men förlåt då för att jag bryr mig, jag lovar att jag ska sluta med det. Omgående.

Förmodligen sa nog Stefan något till honom att jag blev ledsen och arg, för när jag kom tillbaka så sa K att det inte var meningen att göra mig ledsen och vara otrevlig. Nä men grattis!! liksom... så då blev han ju riktigt go sen.. Jag sa att om han inte vill svara på något jag undrar över så behöver han ju inte vara otrevlig för det, det är väl bara att säga att han inte vill prata om det istället. Pretty easy liksom.

Anchor stängde och jag var minst sagt helt jävla slut.. Suttit i parken sen före 17 och druckit bärs och nu var klockan 3 alltså. Trodde vi skulle dra hem till mig å mysa lite men tji fick ju jag. Vi satte oss i en taxi och då skulle vi tydligen till ALI:s istället. GAAAAAAAAAAAH vad jävla less jag blev...Här har man suttit å väntat på myspys med sexy.. Blev skitirriterad på människan K, den andra människan Stefan ville inte att jag skulle åka hem och insisterade på att få en puss på munnen, jag vände honom kinden.. Sen fick dom betala för sig å jag drog vidare hem. Jag var ju helt färdig. Somnade nästan på Anchor, totalt full å trött som en sengångare. Hade verkligen inte pallat nåt mer. MEN det var faktiskt jättetrevlig kväll igår efter K tagit sitt vett till fånga å blev trevlig å <i>go</i> igen då.

(K skulle jobba idag kl 7, jag fattar inte att han orkar... shit. Han kommer ju få sparken om han kommer full på jobbet.. jaja.NEJ! Det var nån som inte skulle bry sig längre. NEJ!)


Well. Taxichauffören var helschysst, han fick betalt och sen så frågade han om jag ville åka sista biten, vilket var typ från översta huset till mitt hus. hehe. Han förstod att jag var sliten som varit uppe nästan 12 timmar å ölat..

Japps. Sa hej hej. Gick upp till mig. Somnade nog fortast i hela Sverige..

Nä men trevlig dag va. Å Ninni blev jätteglad över väskan hon fick av mig i present så det var ju bra. Svårt det där med presenter. Men iofs hon gillar ju allt med döskallar på . hihi. så det var ganska lätt ändå, å jag tänkte att en väska kan hon gott behöva. :)

nä. det var det.

hejhopp.


Lugna puckar.

Tagit en lugn helg i helgen. Skönt måste jag säga

Inget planerat och ingen utgång på nåt sunkigt ölhak. Nä tränat och idag har jag jobbat 10 timmar. Hade en världsbra dag på jobbet som bestod av sola på altanen, grilla, promenera och käka tårta. :) Ja lite tvätt å sånt har man såklart också pysslat med och två duschningar av två personer, men en toppendag måste jag säga, och lön för "mödan" får jag också. :)

Fick ingen akut pollenattack heller som jag fick igår, eller hade hela dagen igår nästan, trots att jag varit ute mestadels av dagen. Men när jag kom hem så blev jag täppt igen och jag antar att det har med damm att göra, för jag misstänker att jag är dammallergiker också, och har misstänkt ett tag. Så det är väl dags att ta tag i dammsugaren imorgon, även om jag hatar den. ;-)

Nä. ska gå å lägga mig i tid som vanligt nuförtiden å träna imorgon för att sen luncha med Sirpa i tantolunden. En SALLAD! Nån gång ska man väl vara någorlunda nyttig... ;-)

Gonatt!


Quentin

FY fIttan vad jag blir galeeeeeeeen på den här jävla pollen-allergin!!

Det kliar å kliar i ögonen och halsen, å näsan är täppt å jag låter som en jag vet inte vad.

Usch. Ingen utgång ikväll alltså trots att det nästan var planerat och lockande med det fina vädret. Lånade istället Hostel av Amadeus som jag kollade på. Den var grym och äcklig, men bra som alla filmer där Quentin haft ett finger med i spelet. Han e bäst på filmer asså. GRYMMEN!

Annars har jag snackat med en lite full Jonas..hiih. Han ringde igen sötnosen. Ska kolla upp en resa efter nästa lön, det är ju om ett tag, eller så tar jag lite av sparpengarna å drar snaaart, för att jag viiiill.. ;-) till Götebööög.. å myyysa.

Imorgon har jag planerat in träning med Joel kl 11 och även på söndag. Då blir det fyra gånger den här veckan. Det är som det ska vara. Nu ska jag fan få kroppen i trim, så som den va förr i tiden.. Mindre öl och mera träning.

Ska kanske även bli bjuden på bio å middag av Mary på Heron om hon inte får nåt annat för sig, hoppas hon inte får det för det vore så skönt att gå på bio å käka ute.. å bli bjuden dessutom. hihi.

nä. nu sängen. sov gott alla.

Död åt PoLLeN.........!!


Jonas

Photo0267
Jonas

Duktig.

Åh vad duktig jag har varit idag.

Klev upp runt 8 tiden å käkade min gröt å en macka, sen satt jag å snackade med Ninni på msn såklart och så tills runt 10,30 då jag åkte och tränade. Körde först kondition på min kära maskin i 20 min å sen igenom hela kroppen på gymmet för att sen ro lite de sista fem minutrarna. Nu känns det i benen vill jag lova trots att jag börjat stretcha riktigt efter varje gång. Ja, så det var 2 gånger än så länge den här veckan, å jag ska minst dit en gång till, helst två, nu jäklar måste magen bort å röven har blivit så jävla stor av att sitta framför datorn hela vintern.. Inte konstigt, nä, men snyggt- nä inte det heller.

Fy å usch. Kompenserade träningen med att vräka i mig massa lasagnette å mackor när jag kom hem. Smart.. Jag kan liksom inte äta måttligt. Måste skärpa mig innan jag ser ut som en strandad val snart å får gömma mig i vassen i sommar... ;-)


ÅHH. sitter å pratar å cammar med en go vän här på msn nu. Det var så längesen jag såg honom. Så söt han e då. *sakna*

Finns många söta killar..hehe.


Alfapet

Snackat på sms idag med Jonas.. Alltid något. :) Han var ute å drack en bärs med en polare å skrev till mig. Söt söt söt. Fråga om han ville jag skulle komma nån helg till GötebööööööööG. å det ville han. :D

Annars var jag i Farsta idag hos Ninni igen. Vi gick på Loppis å handlade en miniradio var å jag handlade skitfina vinglas, 6 st för 30 spänn. Hittade ett Alfapet som Ninni köpte så sen gick vi hem till henne och satt å spelade Alfapet ”live” på ballen.. Kul som attans, men lite jobbigare å trögare än beta på nätet eftersom man ska sitta å räkna ihop allt själv. Men eftersom jag var näst snabbast jämt i klassen på huvudräkning så fixade det sig iofs galant ändå..ha ha..

Åkte hem runt 15:30 å började laga Lasagnette, å blev så sugen på att bjuda nån på mat, men Sirpa jobbade å Ninni skulle vara hemma å dona, men då precis ringde Amadeus å var på väg förbi mitt hus så jag fråga om han ville ha middag, så han kom upp på käk å lite kramar.

japp. Trevlig dag kan man väl kalla det.

Tjingeling penisring!

så lite..

Jonas ringde ikväll igen. Från jobbet till å med. Han verkar tänka på mig. Söööt.

Tänk att så lite kan göra en glad.

;-)


Jonas/Jean Paul Gaultier

Herr Laghi ringde idaag (kväll) å då jag blev GLaD! :)

Hade en sån mysig helg ihop! Sån härlig känsla.

Dessutom ”glömde” han två läckra pins till mig här, vad sött av honom.. Dom ska jag dekorera min jacka eller väska med imorgon så kan jag vara lika cool som han, eller nä, det kunde jag tydligen inte för jag är ju tjej.. hihi.

Nytvättade kallingar och några för stora sockar har jag i torktumlaren också..hehe.

Så nu ska jag mysa med Laghis kallingar i sängen.. nääe då. haha det ska jag nog inte. Kan nöja mig med att lukta på kudden som luktar Jean Paul Gaultier/Jonas Laghi. :p

mmmmmmmmmmmm* vill ses snart igen godis!

( men de e ju inte bara att ta t-banan direkt, där har vi problemet... )

Puss

Jonas (<---- klicka)

Besök

 
  
 
 
 
Jonas kom. Jag hämtade honom på T-C å åkte hem hit. Vi drack öl, lyssnade på Hellacopters och hade det allmänt trevligt i lördagskväll. Sen kom Ninni å Micke hit och förfestade vidare med oss. Hade hur kul som helst och Micke måste jag säga var så himla kuul.. haha. Helt galen som oss andra.

Drog sen på ”Kellan” och drack massa bärs och drinkar och snackade goja tills dom stängde. Skittrevligt!! Sen när dom stängde drog Ninni och Micke lite före, men vi mötte dom ändå nere vid t-banan sen och Ninni hade börjat tjafsa med nån svart snubbe, aka IDIOT, som senare hade hoppat på henne när hon kom hem till Farsta och misshandlat henne. FY FAN vad lågt säger jag att hoppa på en tjej, så jävla lågt det kan bli!!!! (Men vi ska sätta dit det svinet för t-banan har ju som sagt kameror nuförtiden, så du ditt jävla SVIN, du ska i finkan! BUMS!)

Iaf åkte jag och Jonas hem och gosade och sen somnade vi runt 5 tiden nångång.

Efter att inte ha sovit alltför många timmar så drog vi på stan en sväng igår på eftermiddagen. Sen gick vi runt på söder. Jättemysigt, fast jag var så bakis..hehe. Åkte hem och jag la mig å vilade nån timma, Jonas åkte in till Kvarnen och träffade en gammal tjejpolare han lärt känna i New York och sen åkte jag in lite senare och joinade dom. Han var sååå himla go igår och det var så mysigt att känna sig omtyckt hela tiden. Pussar på halsen å allmänt myyys. Kändes som man hade pojkvän, och den känslan var inte helt fel måste jag säga. Well efter Kvarnen drog vi en sväng på WC också, och sen gick han å jag å käkade kebab, jummie, för att sen åka hem. Trött som vi var så slocknade vi ganska omgående och idag så har vi bara legat och myst och snackat gojja innan Jonas skulle dra med tåget hem i morse.

Precis när vi börjat lära känna varandra så måste han hem och jobba igen, det känns trist såklart. Men sånt är livet. Jobba, ledig, jobba ja, så är det ju tyvärr.

Jonas snacka väldigt mycket om ”när du kommer till Göteborg” ska vi göra det och det.. så jag antar att en resa till Göteborg är i ganska nära sikte.. ;-) Det låter trevligt för jag har knappt satt min fot i staden så det vore supernice att han också fick visa mIg runt några dagar...

Ja det var den helgen det.

Nu blir det tomt utan dig änna..! ;-)

RSS 2.0