Fucking amazing!!

Såg en HELT FANTASTISK film inatt som heter Into The Wild. Vill bara rekommendera den så här på morgonkvisten till er alla. Se den nu!

Jag fick ont i magen för budskapet är så jävla bra så jag mår illa
.

Den är regisserad av allas vår sexiga Sean Penn och handlar om 22 årige Christopher McCandless (spelad av Emile Hirsch) som är en nyutexaminerad toppstudent i Atlanta som är trött på att leva i den lögn hans föräldrar väljer att leva i- i den materialistiska "perfekta" världen. Han väljer att skänka alla besparingar till välgörenhet och sen försvinna. Han ger sig ut på en resa för att finna sig själv och utan att någonsin mer meddela sig till familjen..

Så fantastisk fucking amazing att den med lätthet slår As Good As It Gets som för övrigt är en av mina favoritfilmer..



Här är Christopher McCandless som filmen handlar om.
Han ser väldigt lycklig ut och jag betvivlar inte att han var det under sin fantastiska resa.

Jag tog mig aldrig iväg på träning idag. Istället sitter jag här%2

DSC00692.JPG
Jag tog mig aldrig iväg på träning idag. Istället sitter jag här på en alkisbänk ett kvartet bort och filosoferar om livet i solen. I morse kände jag mig så pigg och glad,full av inspiration-men nu vet jag inte längre. Vill så gärna börja jobba igen,men är rädd att jag inte orkar trots att jag verkligen försöker. Ja jag blir rädd och får nån slags ångest. Jag sitter här och känner mig ensam, för att jag är ensam. Kompisar är kompisar- jag känner mig ensam iaf. Vill ha något mera. Hur ska jag hitta rätt här i livet? Jag kommer ingen vart..Om jag ska vara ensam i tio år till vill jag inte leva det här livet längre.

I do miss u.

 
Syrran och fina "WilmaBus" som snart är 10 år.. oj vad tiden går fort..

 Lea, otroligt söt och klipsk liten rackare på snart 3 år :)

En psyko psykiater

Det är vår i Stockholm nu. Idag. Jaaaa. Fattar ni? Och jag trodde jag var på sånt toppenhumör att inget kunde sänka mig...

Men- ja det finns alltid ett MEN tydligen- Blev något irri nu när en sjuksköterska ringde från Quality Care och sa att vi måste avboka min tid på måndag hos min läkare.. för eh.. dom vet inte när han kommer tillbaka, han finns inte där just nu på mottagningen.. Skumt... En psykiater som bara är borta.. Jag frågade varför dom inte vet och om han sjuk eller varför kan jag inte komma till honom? "Han..eh.. är bortrest kan man säga, och vi vet inte när han kommer tillbaka.."

Men herregud. Jag blir så less, NÄR i hela jävla livet ska man kunna gå till en och samma doktor som lär känna en och slippa dra samma jävla dravvel om och om igen? SUCK. Nu är det ju visserligen såhär att jag tänkte friskskriva mig från och med nästa måndag, men det hade ju varit fint att kunna gå tillbaka till den läkare man haft för uppföljning.

Jaja, men hon var jättetrevlig och frågade hur det kändes och om jag kunde tänka mig att vänta eller gå till deras andra psyko, så jag sa att jag går väl till han den andra då, eftersom dom nu inte vet vart Urban tagit vägen... Det hördes på hennes röst att hon tyckte det var nååågot pinsamt att berätta, för hon vet ju ingenting.. bara att han är borta tydligen..  

Va fan är det för oansvarig psykiater jag har hittat egentligen? Han får väl meddela sig om han är sjuk som alla andra eller kommer tillbaka och isf när... och tänka på att han faktiskt är läkare och ska finnas där för andra människor, ett yrke han själv valt.

S_U_C_K!! Jag säger då det!


Fool

För att försöka förhindra min ätstörning eller vad man ska kalla det under vintertid så har jag små saker för mig som jag tror ska göra saker bättre och att jag får lite mer kontroll på vad jag äter..

Att göra t.ex två mackor och sen ställa in smöret och osten (som jag är förbjuden att ha hemma av mig själv- jag vet- men det går inte så bra...) eller vilket pålägg jag nu har på, i kylen igen.. Sen äter jag mina mackor i tron om att jag ska klara mig med 2-3 stycken och att jag inte gör fler för det är jobbigt då jag isf måste ta fram allt igen... Men det funkar aldrig. Kan ni tänka er!? Går till kylen och tar fram allting igen och gör flera såklart, för jag klarar inte att hantera suget. Det är skitjobbigt. Sen mår man dåligt för att man inte kan ha vissa jeans längre och inte känner igen sig själv efter varje vinter. :(

Igår köpte jag muffins, såna där billiga jättegoda, 16 st i en form med plastöverdrag. Jag tog kanske 4 st och sen tänkte jag att om jag fryser in dom så kanske jag kan hålla mig några dagar och veta att dom ligger där ifall jag blir sugen. Jo men hej, jag är så jävla dum, såklart jag tar upp dom igen och tinar dom i micron, så nu har det nog glidit ner fem stycken efter frullen.. och nu mår jag lite illa. Usch.

Men jag är glad ändå, trots att jag är sämst på att försöka lura mig själv...


Glida in eller inte?

Hittade en kul insändare på en sida jag gled in;

Olivolja som glidmedel!
Förra veckan när jag hade varit på krogen och fått med mig en fin dam hem (som vanligt) var de dags för det vanliga kvart i 3 bocket. Men mina kondomer var slut så vi fick köra utan vilken var väldigt svårt utan glidmedel. Jag var tvungen att gå ut i köket lite snabbt för att fixa lite glidmedel, jag tänkte ta det vanliga, matlagningsfett.

Men till min stora fasa va det slut! och det enda som fanns kvar var olivolja, jag tänkte w/e ;o och smetade in det. Gick tillbaka till bruden och började köra. Det gick på som vanligt och hon gick hem sen på morgonen.

Nu så här dagen veckan efter har jag börjat få bölder stora som oliver, fast de är röda :S Vad kan detta vara? Är det olivoljan som gjort det eller har jag haft sån otur så att det är någon könssjukdom? :(

Tänkte fråga er på fragbite om råd ang. detta. Har ni själva använt olivolja och det har hänt för er samma sak eller? :( Jag är väldigt nervös och tänker iaf vänta lite och se om de försvinner men har jag det kvar längre tid går jag till läkare. Hoppas iaf inte att det är någon överförbarkönssjukdom, finns denna symptom för någon av dessa sjukdomarna? Isåfall kan man skära av de röda "oliverna" själv så fall? :o plzzz hjälp!

Svar från folk som kommenterat.. bl.a detta;

#11 mNKY
2008-01-12 13:49
sopa som inte får tjejen våt :)
#13 Mu®v
2008-01-12 13:53
Böld stor som en oliv? Det är nog din balle mannen!
#31 eax ♥
2008-01-13 21:02
"Bölderna" som du kallar det är i själva verket oliver som börjat odlas på din balle när du tog på olivolja. Varsågod
#45 Chillside obz
2008-01-13 22:49
om bölderna är lika stora som oliver och tillochmed liknar dessa så har du olivsjukan.
#69 Pajt
2008-01-16 15:16
smeta in med tabasco, det hjälper..

Ha ha ha- dom två sista var så jäkla bra måste jag säga.. :)

Men- olivolja funkar faktiskt bra som massage eller glid om man får tråkigt och inte har nåt i jordgubbsväg hemma ;-)

Leka

är kul, och som ni ser leker jag vidare med designen på min blogg. Idag har jag provat mig fram helt själv faktiskt, med hjälp av en färgkarta jag hittade på internet och med bakgrunden och färg på texten m.m. Bara att prova sig fram eller göra om..

Den är inte komplett och klar än, men det kommer det kommer.

Annars- jorå det är helt okej. Igår tog jag en promenad till ringen fram och tillbaka med Petra och tog en fika, och beundrade det vackra vädret. Det är fasiken vår snart. :)

yippi!

Bettie Page

..och förresten.. Varför heter "alla" pinuppor Betty/Bettie?

Bettie Page

 

Titta!!!

På den tiden retuscherade man minsann inte bort celluliterna.. Skönt att se att det inte bara är jag som har gropar här och där ;-)

Betty Grable vs Beckham

Det sägs enligt dagiscommunityt Facebook att om jag skulle varit en 50-talspinuppa så skulle jag varit Betty Grable.

Visste inte ens vem det var så jag var tvungen att googla henne.. På vissa bilder är vi ändå rätt lika, kurviga och med långa ben. ;-) Annars vet jag inte, men jag älskar pinuppor, och jag älskar kvinnor som ser ut som vi faktiskt ser ut... Hängde ni med? Dvs med kött på benen, bröst och kurvor och ingen skinny-model a´ Kate Moss som är populärt nuförtiden och väldigt osunt.
 
Dom enda som ser ut så är ändå människor som inte äter och sen tränar dygnet runt eller går på droger, som inte har något annat liv än att tänka på vikten. Det är sjukt hur idealet har kunnat blivit som det blivit. Att folk ser Kate Moss och Victoria Beckham som förebilder- fasansfullt sjukt! Kate Moss är totalt nerknarkad, och Victoria har ätstörningar, varav hon nu bär size barnstorlek på jeansen. En reporter på en dokumentär fick Victorias jeans runt huvudet.. då kan ni ju tänka er hur hon ser ut på riktigt. Stackars Herr Beckham som inte har nåt att ta på. :( Vad är det för sjukt ideal tjejer går efter 2008? En kvinna ser inte ut så, särskilt inte en kvinna som har fått barn. Men kändisarna har sån press på sig att gå ner i vikt och vara supersmal igen bara en månad efter en graviditet. Det är tragiskt att så många känner pressen, och inte tillåter sin kropp att få vara kvinna och mor, att inte dom själva inser att det är osunt att träna dygnet runt, bränna 3000kalorier per dag och äta 1000 kalorier. Kroppen säger nej, men ändå är det det idealet vi ska följa?

Nä fy fan. Okej att jag vill minska en fem kilo sådär, men jag kommer aldrig bli en skinny. Usch och fy. Och ärligt talat vet jag ingen kille som tycker det är attraktivt med en tjej utan bröst och med knotor till armbågar och knän.. 
 
Vad tycker du?


.............................................
Betty Grable





***********************************************************************************
Victoria Beckham


Jag visade aldrig min fina kudde jag köpte härom dagen va? Men här%2

DSC00641.JPG
Jag visade aldrig min fina kudde jag köpte härom dagen va? Men här är den iaf :).. Och nu skriver jag från mobilen då Bloggen började muppa sig när jag lekte runt med de olika stilmallarna.. Så det är mycket möjligt att den ser förjävlig ut nu..Får fixa det imorgon.. Sov gott!

Designadinblogg.se

Som ni ser har jag lekt lite med min blogg och lyckats få till en annan bakgrund med lite hjälp från www.designadinblogg.se  Den ser inte ut som den ska än, men jag jobbar på det :)

Tack till personen med designadinblogg.se :)

Huliganism och svineri

Huliganism och svineri
Daterat: Onsdagen den 30:e januari 2008 kl 21:39
 
 
 
Jag har aldrig förstått mig på huliganer. Mestadels unga otrevliga killar som inte verkar ha något bättre för sig än att mucka bråk och förstöra för dom som bara vill ha en trevlig underhållande kväll..

Undrar hur många som hamnar på intensiven ikväll? Säkert ett par styckna, bara för att det finns idioter som måste slåss för sitt lag. Slåss för en fucking fotboll. Hur pantad får man bli?

Bara för att det finns såna människor verkar hela söderortspolisen ha parkerat utanför hovet ikväll i beredskap för vad som kommer hända.. För händer något det gör det alltid.

Efter att ha varit på affären en sväng så såg jag 6 piketbussar, 6 polisbilar och 6 polishästar utanför Globen och Hovet.. och en massa patrullerande poliser. Nu när jag tittar ut står det även en piketbuss här på min parkering...

Det finns förmodligen andra ställen där poliserna skulle behövas bättre men inte kan vara just nu bara för att det finns så mycket sjuka psykopat-huliganer som kräver sin uppmärksamhet.. och måste stoppas efter varje match.. Bråk, skrik, blod och bara allmänt svineri. Man undrar faktiskt varför? Hur nån kan bli så involverad och faschinerad i en sport och ett spel som egentligen handlar om att få en boll i ett mål klätt av nät, eller handlar det bara om en kamp mot det lagliga, en kamp om de "sina"? En slags rasism där alla andra ska bort.

Sjukt är det iaf.

Puke baby- puke

Usch vad less jag är idag. Bara allmänt spyless. Hoppas jag piggnar till efter jag och Cindy har tränat, sitter och väntar på att hon ska höra av sig strax..


Här är söta Petra med chocklad fondue-pinnen i högsta hugg :)Hon%2

DSC00652.JPG
Här är söta Petra med chocklad fondue-pinnen i högsta hugg :)Hon bjöd även på en massa rosévin,middag och ost och kex. Inte konstigt man varit helt väck idag;) God natt säger fröken Leopard nu.

Nu har Saskia åkt hem till Tyskland igen. Tråkigt- men hon kommer ti

DSC00650.JPG
Nu har Saskia åkt hem till Tyskland igen. Tråkigt- men hon kommer tillbaka till sommaren :)Tack Saskia o Petra för en trevlig middag och kväll igår!

Jag har gråtit så många tårar att jag föredrar att skratta.

Idag känns allting mycket bättre. Jag pratade med pappa igår som varit hos läkaren som konstaterat att han har prostatacancer som spridit sig till skelettet, vilket inte är nån fin dom såklart men verkade fullt behandlingsbar. Han hade fått nån ny stark medicin som hindrar värken cancern medför, och stoppar den från att sprida sig ytterligare- men det fanns såklart en nackdel- man blir impotent.. Men det kunde dom också hjälpa honom med :) Pappa hade bara skrattat och sagt att "ja- då blir man knappast anklagad för nån våldtäkt då iaf". Sen var det väl inte så noga om man inte har ståfräs längre, huvudsaken han slipper värken i ryggen han haft dom senaste månaderna.. Operera bort testiklarna kunde också vara en utväg. När pappa berättade det sa jag att- "gör det- som Kasper, han har ju inga bollar å är glad ändå- dom måste ju ändå bara vara ivägen dom där!!".. Jag tror inte pappa tyckte som mig i den frågan..

Ja pappa är rolig han- och nu har han nog berättat allt väl och ingående angående alla undersökningar och läkarbesök hit och dit. Alltifrån nån grej dom stoppat upp i arslet och "skjutit" sex skott med till kommande impotensproblem. Saker man kanske inte egentligen behöver veta om sin pappa, men det är ju ändå det som gör honom till min pappa- humorn finns alltid kvar, och det är skönt att vi kan skratta tillsammans mitt i skiten istället för att gråta.

Jag har gråtit så många tårar i mitt liv att jag föredrar att skratta åt hans beskrivning av cancern, trots att den innehöll både det ena och det andra... ;-)

Dr Phil-Test..

I scored 42 on Dr. Phil's personality test
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who will always cheer them up and help them out.

Hej Mary! Jag saknar ju dig. Vart har du tagit vägen? ;)

DSC00272.JPG
Hej Mary! Jag saknar ju dig. Vart har du tagit vägen? ;)

Väldigt långa tuttar

Fick ett riktigt roligt mail av Cissi nyss om barns kommentarer kring saker och ting.. måste dela med mig.. :)

Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av det.   
/Mikael 6 år

För att få barn måste fröna tävla. Om de spurtar riktigt mycket är det risk att man får trillingar.
  

/Johan 7 år

För att det ska bli barn måste pappan spruta massvis av baciller in mammans ägg. Ägget är stort som ett gåsägg. Sedan slåss tjejbacillerna med killbacillerna. Och om tjejerna vinner så blir det en flickbaby.
  

/Julie 6 år

Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör. Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör.
  

/Fred 7 år

När babyn är inne i magen på sin mamma kallas den foster.  Mamman kallas fostermor. Det första som bildas på fostret är öronen.
  

/Ida 6 år

Den stora kärleken blir större med åren. Den lilla går det inte lika bra för. Den minskar väldigt fort och slutar med skilsmässa med buller och bång
/Gun 7 år


Förr i tiden fick papporna inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans.   
/Kathrine 6år

Man måste inte gifta sig i kyrkan. Man kan gifta sig på socialkontoret.
Eller man kan flytta ihop utan att tala om det för någon. Det viktigaste är att man vet det själv.
  

/Nina 6år

Om man inte vill vara gift längre, för att mannen kanske var dummare än man trodde, så kan man skiljas som vänner.
  

/Marie 7år

När man gifter sig får man inte skratta. Och så får man inte säga nej.
/Cathrine 5år

Det är inte säkert att man vill gifta sig med vem som helst. Det är inte säkert att man vill klä av sig heller.
  

/Linn 7 år

När man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. Om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överens om vem  som ska ha barnen. De som inte kommer överens om det måste gå till  en börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får  den andra ett extra matbord istället.
/Regina 7år

Graverade mammor går med babyn i magen i ca 204 månader.

/Hedda 6  år   
 
Det är inte så bra för gravida kvinnor att ha ägglikör i urinen.   
/Tove 9 år

Håret blir grått för att hjärncellerna skrumpnar ihop.

/Erland 6  år

Gamla tanter tycker om att se nakna män, de vill bara inte erkänna det när
han frågar.   

/Tone 7 år

Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
/Siri 6 år

Männen har flera framdelar på kroppen.

/Julie 6 år  

Mannen slutar aldrig att göra celler, men han kommer i en sorts ålder han också. Den kallas panikåldern.
  

/Stina 9 år

Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången.
  

/Martina 6 år

Min pappa säger att min mamma är medvetslös när hon handlar kläder.
  

/Marion   6 år

Min mamma är i alla fall väldigt söt, för hon har så väldigt långa tuttar.
/Mia 4 år

Man kan inte rå för hur man ser ut. Det får Gud ta på sig skulden för.
/Hassan 6 år

En gynekolog är... en som inte vet så mycket om halsen på folk.
  

/Erland 6 år

Mormödrar och farmödrar har väldigt stora behåar. De är så stora att jag får in hela rumpan och två knän i den ena gropen. I den andra får min bror
  plats.   

/Katja 7 år

Han med dom hasselnötsbruna

är lite småskum.. Jo han är det. :)

Han hörde av sig för lite över en timme sen och ville att jag skulle komma över. Jag tackade dock nej för jag orkar inte fixa i ordning mig och åka nånstans nu. Känner mig inte på humör och inte så uppåt med tanke på vad som händer kring pappa- även om jag gärna hade vaknat upp i en sked imorgon bredvid honom. Det hade varit mysigt.

En annan gång.. en annan gång.

Nu ska jag titta på "V" ni vet den gamla dängan till serie som gick för X antal år sen.


comments..

och för er som undrar varför det inte gått att kommentera är det jag som glömt bort att jag spärrat alla kommentarer.. så välkommen att kommentera ni som vill.

Livet idag, igår och imorgon.

Dagen idag började solig och fin och jag gick till Indiska en sväng och köpte kudden jag tittat på i flera månader. Det kunde inte bli bättre då den var nedsatt i pris så jag tänkte att jag unnar mig den idag då jag inte har någon kärlek att slösa pengar på, eller någon kärlek som slösar pengar på mig.  :(

Ja. det är tydligen Alla Hjärtans Dag idag.

Kudden och jag kom hem i säkert förvar när vi gled förbi några huliganer som häckade utanför Hovet- som vanligt..
Den blev jättefin där på sängen och passar in med dom andra i kuddgänget. Köpte lite snacks, godis och brieost också för att gotta till det lite med mig själv. Katterna fick också gotta, givetvis! ♥

Jag har alltid tyckt att Alla hjärtans dag är så himla dramatiskt och jobbigt, just för att jag blir ännu mer påmind om hur singel jag är, och för varje år som går som singel så fantiserar jag och säger för mig själv att "nästa år, då kommer jag ha hittat någon".. Men han dyker aldrig upp. Så visst känns det som man tappar hoppet mer och mer, ju längre tiden går, om att hitta någon. Någon som förstår mig, som skrattar med mig och som får mig att må bra när jag mår dåligt, nån som vill hitta på saker. Ni där ute som har ett lyckligt förhållande ska veta hur priviligierade ni är, och jag undrar fortfarande när min tur kommer.

Men idag har jag inte känt någon större sorg över det. Jag har väl insett att nånstans så är den här dagen precis som många andra dagar; ett jippo media skapat för att sälja, och en precis lika vanlig dag som dagen igår och dagen imorgon..

Men den här dagen lät mig inte vara lycklig ändå. Pratade med min syster som berättade att hon pratat med pappa, som ska in till sjukhuset imorgon för "domen". Han skulle ta med någon nära anhörig, och det känns inte positivt.

Kommer han leva ett halvår till, ett år, några månader? Ingen vet, och jag bävar för att höra det imorgon då jag vet att vi kommer att höras vid.

Jag vet om att min faster ligger i cancer igen och håller på med sin andra behandling, vi har ofta mailkontakt nuförtiden. Jag vet om att pappa också är sjuk, men pappa är ändå pappa, och jag har lyckats skjuta bort det ett tag för att kunna koncenterar mig på mig själv och mitt eget välmående. Försökt att peppa honom att inte tappa hoppet, för tappar man det kan det gå fort.. fortare än nödvändigt.

Men nu känner jag själv att jag tappat hoppet, hoppet om idag, om imorgon och jag vet inte vad. Jag frågar åter igen, när kommer min tid, min tur att få vara lycklig? 

Det sägs att man väljer själv, och jag gjorde ett val när jag började träna igen, ett val att försöka komma igång med livet och bli piggare, och det går sakta men säkert uppåt- men jag slogs ner igen, nu, ikväll, och det valde jag inte..


Mina vackraste..

  mår gott..!! Selma har självklart intagit kudden med nya kuddfodralet som sovplats. Alltid skönt med nytt tycker hon :)




Kasper ligger på gamla leopardfilten och myser och spanar när jag pysslar på..

Är så glad att jag har mina hjärtan, vad skulle jag göra utan dom?

Hej GUD!

Solen har strålat idag och det gjorde mig på superhumör ända tills jag insåg att slagborren jag hämtat från vinden inte har nån nyckel som gör att jag kan låsa upp borren och byta borr, så jag gick upp igen, men hittade den inte. Då blev dagen sämre.. Det gör att jag inte kan borra och få upp min nya fina hall-lampa jag köpte häromdagen.

Trist trist.

Men.. det fanns andra skojiga gamla saker på vinden som jag släpade ner, vissa för att säljas på tradera, t.ex en del böcker och en lampa. Sen blev städskrubben städad och det blev diskat och massa sopor nedtagna till återvinningsrummet- alltid skönt att få bort lite skräp, även om jag sen drog ner en del nytt.. men men..

FIck en bok av pappa i 10års-present som jag hittade; "Hej Gud". Skojiga saker barn skriver till Gud... :)

          image189 
Inte jag som skrev det men det hade kunnat varit :)

----------------------------------------------------

Hittade även ett foto av mig som liten :)

 

Leopardhonan provar härmed att blogga från mobilen för första gången %

DSC00490.JPG
Leopardhonan provar härmed att blogga från mobilen för första gången :)Gick det galant? -det visar sig antar jag... Sov så gott! Ryss Pyss

Hall-lampa nästa


Imorgon blir det borra med slagborren i taket i hallen.. Sen ska denna upp. Tog äntligen och köpte den efter att jag varit där tre gånger tidigare och bara tänkt att jag tar den nästa gång..

Superfin och billig.

Kan det bli bättre?

Ikea är alltid skoj..

Idag åkte vi på Ikea, jag och C. Jag kände att jag behövde köpa nånting kul och komma iväg på lite shopping till hemmet, och Cindy likaså, och det blir man så glad av. Så vi struntade i att träna då vi båda planerat in träning imorgon, och Ikea vart ju en höjdare..

Ja, Ikea är alltid skoj, iaf när jag är i farten, se bara här hur kul man kan ha;

image181 
Råttorna på Ikea roar sig kungligt i brist på annat.

   Cindy and Da Mjukisar
 Me and Da Spider


Miranda the Latex Doll

..och för dig som är desperat och riktigt ensam därute och gillar tjejer..

Miranda The Latex Doll.. Endast 3500 kr för en trevlig stund när du känner för det..

Hon står aldrig flera timmar framför spegeln men ser ändå alltid fräsch och "bra" ut.. Hon städar inte hellre än att ha sex, och framför allt, hon pratar inte om känslor.

Med andra ord den perfekta damen för många killar.. Eller?

image180

Seriöst. Jag tycker synd om den som har en Miranda hemma.. Stackars ensamma jävel.. ;-)

BiG JoHn

Förra veckan var jag och Cindy på East Street Tattoo för att beställa tid och få lite råd inför Cindys nästkommande tatuering. Efter vi varit där så råkade vi gå förbi Martin Shop- sexaffären på söder som jag velat gå in på sen jag flyttade hit, men alltid glömt bort. Vi gled såklart in och skrattade gott. Shit vad mycket sjuka grejor det finns, men även roliga såklart och även användbara :)

En Big John kanske man skulle införskaffa i brist på en äkta karl- eller vad säger ni? ;-) Uppblåsbar, går att skyffla in under sängen när man inte vill se han längre. Inte behöver man plocka upp hans skitiga sockar från golvet heller, eller bråka om vems tur det är att diska..

Nä Big John är kanske den ultimata pojkvännen?.. Håller käften gör han också så det blir inget bråk..

Vad säger ni? Endast 700 spänn..

image178

image179

Fast jag tror att Big John är bög.. Godammit!!

SAMLAG

Samlag, eller att ha samlag, är människans motsvarighet till djurens parning. Det är en sexuell akt där ett hårt, avlångt föremål som exempelvis en penis eller en dildo förs in i någon annan människas slida, mer sällan anus och kallas då för analt samlag.

Syftet är oftast att tillgodose sin sexdrift, men kan också vara ett medel att uppvisa sin makt, att få bekräftelse på sin sexuella attraktion eller, vid vissa tidpunkter, skaffa barn. Samlaget kan även ha en emotionell betydelse i kärlekslivet, då det ger möjlighet till intimitet, ömhet och närhet.


Det förkommer att människor har samlag med djur (tidelag), men detta är ytterst ovanligt. Samlag mellan människa och människa är den klart dominerande formen av samlag, och såvida annat inte anges är det den vanligare formen som avses.


Missionärsställningen (SAMLAG- allt i enlighet med Wikipedia)


RAR fil?? hjälp mig!

Nä dom är verkligen inte rar... har provat med massa musik nu och alla har haft det jävla tillägget RAR som jag inte kommer ihåg hur man gör för att öppna.. Vet att man måste ha nån codec, eller tror jag iaf, men äsch jag ber publiken om hjälp istället. Så sitter du där hemma och vet hur man gör och läser det här, så hjälp mig snälla.

Försöker få hem lite skön musik att träna till så man får ännu mer energi. :)

Nån som kan hjälpa mig att öppna en (O)rar fil?

Leopardhonan rekommenderar

dom FEM bästa i min beautybox;

Burt´s Bees- Beeswax Lip Balm;

Helt suveränt för torra läppar. Innehåller bara naturliga råvaror, ej vaselin eller liknande som bara lägger sig läpparna och aldrig går in i huden och gör verkan..
BURT'S BEES BEESWAX LIP BALM, GALET PRIS! PASSA PÅ!
The Body Shop- Almond Oil Hand Rescue Treatment

Absolut bäst i test enligt mig själv- och då har jag provat alltifrån Apotekets, Lancóme, Mary Kay- till blåvitt..
Väl värd varenda krona och superdryg.



Body Shop Almond Hand Rescue Treatment 100 ml


Estee Lauder- Perfectionist Serum

Makalös produkt som verkligen döljer dina bekymmersrynkor.


Estee Lauder- Magnascopic Mascara (eller projetionist mascara)

Jag tycker dom flesta av Estee Lauders mascaror är superduper, ger fin volym och längd och passar perfekt för känsliga ögon!


och sist men inte minst..

Mary Kay- Signature Lip Gloss

Totally Lovely!!!



Då går jag.

Det känns som min energi är på väg tillbaka, äntligen, som jag har väntat. Träningen gör definitivt sitt och att det börjar bli ljusare ute. Jag älskar dom dagar jag vaknar och det är soligt ute, det brukar bli dom bästa dagarna. :) 

Idag har jag sökt ett nytt jobb till och med, fast bara på halvtid, på en skoaffär, och skulle jag få det så kan jag jobba resten på gruppboendet. Det skulle vara väldigt kul att kombinera vårdarbete med butiksarbete, dom två yrkena jag trivs riktigt bra med och kan bäst.

Har även mailat min chef precis att jag förmodligen kommer tillbaka i början av mars om det fortsätter i rätt riktning för mig, och det gör det nog om jag håller igång träning och återgår till mitt, i vanliga fall, sociala liv. Dock har jag slängt iväg en förfrågan angående löneökning som vi får se hur hon tar.. Sist sa hon att det inte var möjligt, men jag vet att dom kan höja den, frågan är bara om hon vill. Men jag argumenterade rätt bra i mailet för min löneökning och att jag vet andra vikarier utan utbildning som är yngre än mig som fått mer i lön, så det är bara att hoppas. Får jag ingen ökning alls då tackar jag nog för mig och går. Lite mer pengar ska jag ha för mitt engagemang på jobbet, och säger chefen och överchefen Nej, ja då är det deras förlust.

Då går jag.

Snövit eller inte?

Det måste ha varit nåt slags datahaveri här senaste dagarna för int´ fan har jag kommit in heller.. suck. Men men, hade nog inget vettigt att säga ändå antar jag.

Klippte mig själv igen i badrummet nyss, tog bort det längre håret på höger sida, det behövdes helt enkelt.. Även om det var coolare med lite assymetriskt så fick det bli så. Nu ligger tankarna på en tok-blondering eller en toning i den s.k färg jag har nu.. Hm. Lite sugen på att bli blond igen är jag.. och det sägs ju vara roligare så.. ;-) men kanske borde jag vänta lite tills våren eller sommaren kommer när man får liiite färg i ansiktet, annars kommer jag väl gå runt och se ut som en enda stor fet snövit.. Fast snövit är fint det med har jag hört.

(Tack för den Selma!! Hann precis fånga upp en spya på ett papper och lite kom på soffan bredvid mig. Mojsigt..)

Annars bara fint, tränade för andra gången den här veckan med T2 idag. Skönt!



The fight against röv-vikarna..

Tänkte precis tala om att jag köpt träningskort och börjat träna idag duktig som jag är, när jag fann mig själv sittandes med en mörk chokladbit i min hand, olovligt nära munnen..

Lovade just mig själv att bara äta godis och snacks på helgerna fortsättningsvis, jag får vara hur sugen jag vill, det blir inget på veckorna, för nu måste jag komma i form igen.

Så jag och T2 gick iväg i morse till Eriksdalsbadet och köpte varsitt årskort. Ställde oss på crosstrainern för att sen styrketräna och till sist köra lite trappmaskin, eller även av mig kallad; ta-bort-röv-vikarna-nu-maskinen, för nog kändes det efteråt -det gjorde det vill jag lova.. Får se om man tar sig upp imorgon bitti eller hur det går, även om jag var duktig och stretchade efteråt så bör det ju kännas nånting att man tränat, vilket jag alltså inte gjort på snart ett år. Mitt förra årskort gick ju ut i april förra året.. så man kan väl lugnt påstå att det är dags igen nu.

Ain´t I Good!?


RSS 2.0