Fräckis!

Nattens fräckis.... ;-)

En läcker blondin vinkar till mannen, han tycker att han känner igen henne. - Känner jag dig frågar han.
Hon svarar:
- Om jag inte tar fel så är du far till ett av mina barn. Han börjar fundera på den enda gången han varit otrogen och säger:
- Shit är du strippan som jag 'satte på' på biljardbordet på min svensexa medans kompisarna såg på, och din väninna piskade mig med våt selleri och stoppade upp en gurka i röven på mig??????
Hon svarade:
- Nej jag är din sons klassföreståndarinna... 


Smeker mig själv..

..över tatueringen i nacken och tänker igen på att aldrig tappa hoppet.. Smärtan skall för evigt få mig att påminnas om detta, och eftersom det "kändes lite" så kommer jag försöka komma ihåg det- även om jag inte ser den själv.. (Men känner konturerna av den..)

*H O P E*


Att försöka ändra en "mäns" vanor..

DAGENS CITAT:

Barbra Streisand -Varför lägger en kvinna ned tio års arbete på att försöka ändra en mans vanor och klagar sedan över att det inte är samma man som hon gifte sig med?




 

Finns det då några egentliga män? -Jag tycker dom flesta är blinda för allt annat än sig själva..



Nej nu blir det en efterlängtad skräckfilm och sen sängen!
Imorgon ska jag träffa Elizabeth och hunden Satsu och se om det/hur det funkar tillsammans med vilddjuren här hemma.

*längtar och hoppas*


Tack Cindy!

Tack för att du finns i mitt liv världens goaste vän!

 
Bild från i höst på gröna-sjukan-Saris och Cindy Bindy i likadana hattar.




Me Hjärrrta Sneakers!

Varit och gjort nya akryl-naglar idag hos QueenNails i Stinsen Sollentuna. Kan rekommendera dom riktigt varmt!!
Kostade 450 för vita tippar akryl + att jag la till 4 små turkosa stjärnor, 2 på vardera ringfinger, så det landade på 470+en tia i dricks till tjejen som gjorde dom! :) Generöst va? ;-) Billigt som bara den, på söder kostar det mellan 7-900 cirka hos dom flesta man söker på internet..

Sen fyndade jag TVÅ par nike-dojjor 529 pix....... SJuUukligt billigt, ordinarie pris 1800 för båda. Ett par i grön/grått och ett par i lila/svart- grymt coola bah!!

Hittade bild på dom grön-gråa och en bild på likadana som dom lila-svarta fast mina är mörklila och svart..
Dom grön-gråa är mucho snyggare i verkligheten, ni kan ju tänka mig i min gröna halsduk & mössa+dom dojjorna.. Mjauuu! =)



Klockrent!!



Roligt foto jag fick till med mobilen va!? Det här var nån månad sen och jag är jävligt irriterad på min pojkvän, men var ändå tvungen att lägga till den här bilden, så jävla klockrent!

Kasper Jarnebrink & Selma Lagerlöf in action!



Pysslat med scrapbooking och gjort ett kort till en vän, sen hetsätning av vindruvor-champion 2010 (höhöhö) och montering av ny klösmöbel från Lidl...

The catz are now happier catz! ♥

       rauuuuu... och jag fuskade med mig själv och åt några godisar också ikväll..

RAUUUUUUUUU!!

Längtar efter våren!


Jag är kär!

Damn it! Har inte råd med en väska för 699:- just nu, men det suger i magen när jag ser den här.. ÅÅÅÅHHH vad fin!

Natt i natt.

Åhhhhhh vad glad jag är!

Vi ska troligen mötas upp runt ca 14 på fredag vid Globen t-bana och gå hit sen å se hur det funkar.. Perfekt, för då har jag en anledning till att städa upp här rejält tills jag får besök också... :-) Ska iväg med Cindy och fixa nya akrylnaglar i Stinsen/Häggvik på torsdag+shoppa lite, sen det här på det. Jippie!

MEN nära skjuter ingen hare, jag ska väl inte ropa hej..... förrän jag är över bäcken.... Hoppas det går bra. Lite tveksam för jag hade ju en amstaff-valp på besök för ca 2 år sen, då gömde sig Kasper bakom gardinen en halvtimme efter hunden lämnat min lya.. Men valpen ville gå fram och leka och Kasper var inte beredd och blev inträngd i hörnet i hallen, så han fräste till rejält, reste ragg och sen sprang han upp på bordet och bakom gardinen och förblev sittandes där, men det vore ju löjligt om han ska bli rädd för en liten chihuahua kan man tycka, men man vet ju inte vad katter tänker som inte träffat en hund förut.. Min lya, Selma och balkongen m.m är ju hans värld.. Så vi får se..  :)

Åh vad roligt vad glad jag är nu!
=)

Satsu




YES YES YES!!

Jaaaaaaaaaa hon vill att vi träffas och att jag provar ha Satsu här en dag... Vi möts upp och så hänger hon med hit så får vi se hur det går med katterna och mig och hunden såklart, men det är nog inga konstigheter...

-"De e inga konstigheter!" (Den som gissar vem citatet är från först vinner en isglass, tröstpris en burk kattmat...)

ja men åter till saken.. då kan man ju hoppas det går vägen där annars skiter det ju sig.. Men tror Kasper skulle uppskatta en lekkamrat OCH tror Selma skulle uppskatta att Kasper attackerar henne hela tiden för att få uppmärksamhet och spela herren i huset..

MJAUUUUUUUUU!!! nu fick jag mail igen.. spännande fortsättning följer. :)

Hoppas hoppas hoppas!!

Jag har mailat en tjej angående att vara dagsällskap till hennes lilla vita chihuahua Satsu.

Har fått svar och eventuellt så kommer jag ha henne-tror det är en hona- på onsdagar och ev varannan mån/tisd eller vad hon skrev..

Hon har en tjej redan som ska ha henne på prov nu och om det funkar på torsdagar o fredagar, men sen hoppas jag att jag och katterna får ha henne på prov, att det går bra, ja--och sen "har jag vovve" på deltid. Skulle göra så otroligt mycket tror jag, att komma upp i tid och promenera med en fin hund och tjejen som äger den pluggar i Enskede så isf är det bara att möta upp henne utanför t-banan ju!! Vore kanon! Jag tror och hoppas hoppas hoppas det går vägen! Risken blir väl dock att jag blir ääääääääääääännu mer sugen på att skaffa en egen hund.. eller tvärtom.. Det vore ju bra om jag skulle känna att det räcker med några dagar att ha hund för tankarna fortsätter och fortsätter, eller dagdrömmarna fortsätter om att få ha en egen hund, precis som när vi växte upp med vår styvpappas jakthundar och valpar titt som tätt. Det var helt underbart att gå ut och gå i skogen med hundarna.


Kolla in här; helt fantastiskt fiiiin!!!



NU fick jag mail av henne igen.. håll tummen!

Att skriva är min terapi!

53 sidvisningar och 17 unika läsare.. 70 st idag då..

Alltid något. Ska skaffa en egen hemsida som sagt och börja tjäna pengar på min blogg. Verkar piece a cake bara man bloggar mycket och engagerat, och jag älskar ju att skriva om det mesta.

Att skriva är min terapi. Bra terapi dessutom!



Hur man tjänar pengar på att blogga?
Googla så kan ni lära er, jag tänker inte dela med mig såklart.. då förlorar jag ju massa stålar på att folk läser era bloggar.. eller nåt.. ;-) hö hö hö



Bortom molnen finns alltid en sol.

Då sorgen möter oss

Det går aldrig att gå runt omkring
då sorgen möter oss på vägen
bara rakt igenom –
Detta är den enkla visdom
som jag vill lägga i din hand
- och innerst inne
vill kanske sorgen oss bara väl
på sitt sätt
fast vi har så svårt att förstå
- men jag tror att den vill
bana väg för glädjen

Bortom natten finns alltid en dag
bortom molnen finns alltid en sol
bortom smärtan
finns alltid en fröjd

Det går aldrig
att gå runt omkring
bara rakt igenom
– rakt igenom...

**********
Birger Franzén

**********

(tack till snusan för dikten)


En K2 och en liten paus!



Fick ett ryck här och röjjer upp i lägenheten. Fixar fint i badrummet och torkar väggarna, vilket är sjukligt behövligt.. Och så ska sätta upp nya VacLoc-badrumshyllan i duschen så det blir fint och så hoppas jag den inte ramlar ner vilket den jag har nu gör ständigt.. Blir nästan bajs i brallan när min nuvarande hylla droppar ner i golvet titt som tätt, blir ju skiträdd när det dunsar till i badrummet, och inte bara jag, Kasper och Selma hoppar till dom också stackarna..

Tar en K2 nu och en liten paus- K2 är Folköl för den som inte visste. Vi kallar det K2 i Östersund, eller vi kallade det för det iaf när jag gick i gymnasiet.. Nu är det bara för jag blev så sugen på kolsyra- blir knappast full på en 3,5;a, eller vem fan vet- sov ju typ 3 timmar i natt så...!! Skulle inte förvåna mig om jag känner av litle.. :) Hade en kvar sen i lördags då jag drack en hemma före utgång med Cindy på Kvarnen. Varit utan kolsyra hemma nu i 2 månader tror jag. Måste gå och byta till en ny snarast till min Wassermax Deluxe. =)

Idag har jag varit på stan och strosat runt med Cindy och fyndat lite. Bl.a ett satin-dra-på-lakan för min 160´s säng för bara halva reapriset som blev 90 spänn, sen en liten keramik-"burk" som jag tänkte ha i badrumsskåpet. Så jävla passande sen när jag handlade mat att jag tappade kassen i golvet och locket gick såklart sönder, men den fungerar perfekt för mina tops upptäckte jag. (skulle egentligen använda den till att ha min lilla samling av små örhängen och krafs.. men den kom ju till användning ändå.)

När jag kom hem våldsgästade jag Petra som drar till Thailand imorgon, Liseplotten var där också, var trevligt att surra lite och se dom och förändringarna i P;s nya lya. Hennes kompis har målat om och donat och lagt golv i köket. Jättemysig liten 2:a här i huset bredvid..

Åhhhhhhhhhhhh jag vill också ha en 2:a igen.. suck. Men jag blir ju kräsen när jag bor vid Globen nu, ska jag få tag på en billigare får jag troligen flytta ut i förorten igen, ja nu bor jag visserligen i förort också men närförort..
Tar ju bara 3 min till söder med t-banan och lite mindre än 20 min att gå.. Så det är ju kanon jag bor!! Får väl se hur det blir i framtiden.. Just nu har jag ingen ork att flytta och inte heller något jobb= lite pengar..

Ja ja det var väl det ungefär jag hade på hjärtat för tillfället.

Hej!



Sorgen i mitt hjärta..

 

Det är väl så...Kan se jätteglad ut utåt, men hur jag ser ut inuti vill ni nog inte ens se just nu..

Gratis hemsida? nån som vet?

Tror jag ska försöka hitta nåt ställe på nätet där man kan ha gratis hemsida om det nu finns och flytta bloggen dit isf.. och isf kan jag tjäna pengar på den genom att vara smart....... ;-) Så vet någon om där man kan fixa en gratis så skrik till..

Får söka nån annan gång, nu är det hög tid för att sova, klockan är ju "bara" 6 på morgonen.. Imorgon ska jag träffa Cindy och ta en liten tur på stan med henne.

Kram å nattinatt eller gomorron för er som är uppe nu!

 

Fina-gå-bort-väskan!...



Eller nä kanske inte det.. ;-)

Men jävligt snygg ändå. Köpte i Hurghada för 90 spänn! :)

Om jag inte haft ad/hd..

Mark Twain;

-Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon.

Hade jag inte haft ad/hd så....kanske det skulle funkat att inte skjuta upp saker hela tiden.. ;-)

Jag Är Såld!



Jag har blivit helt såld på Lars Winnerbäck sista halvåret. Har inte upptäckt han innan, men fan vad glad jag är
som upptäckte honom när jag väl gjorde det.

Så underbara låtar och texter.. Snygg som fan är han också..

Amor Vincit Omnia!?

(Kärleken övervinner allt.)


Amor vincit omnia et nos cedamus amori.

Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras över kärleken.



Gör den det- övervinner den allt??

Ibland undrar jag verkligen men det är ett bra citat.. som tåls att tänkas på. Det behöver ju inte handla om just partner-kärlek utan vilken kärlek som helst.. Till sin familj, sina djur och framför allt vänner.. etc..





Gomorron!

och ja, klockan är 18:18 och jag borde önska er god kväll istället!

Så störd dygnsrytm just nu. Vaknade kl 16:20, efter det har jag röjt undan lite disk och torkat av borden och tagit bort å samlat papper som ska slängas i återvinningen.. och nu kaffe och två hårdisar me skinka.

Intressant va!? Måste varit det mest intressanta jag skrivit på senaste året..

Gåta

Jag klurade ut den direkt, gör du?

Min form är klotrund, jag är lätt genomskinlig och grann, men rör du vid mig så försvinner jag. Vem är jag?

Att leva i ide...

Koalan är ett av de mest sömniga djuren i faunan.
Den använder 22 timmar av ett dygn till att sova.

Är jag en Koalabjörn?? zzzzzzzzzzzzzZZZzzz



Ja jag ser vissa likheter faktiskt, den är tjock om magen och har lika ful näsa som mig... ;-)




Kärlek!?

Att leva utan att älska är inte att leva ett verkligt liv..



Lovely shoes!!



Jessica Simpson; Ocho

Skulle inte sitta fel på foten när jag intar första bärsen på Snaps uteservering i vår.. ;-)

Kostar dock 1249:- inte överdrivet mycket kan tyckas- men tillräckligt mkt för mig tyvärr.. Hade jag jobbat som en normal människa hade jag kunnat köpa dom.. Men det kommer säkert några billiga skitkopior på Skopunkten eller Din sko snart så då kan jag köpa "dom" för kanske en tusenlapp mindre.. ;-) nu på slutet har det blivit alldeles för mkt okontrollerad shopping.. beroende på att jag varit manisk, eller att jag vissa dagar mått bra nog att orka shoppa..

Vad vet jag? Jo att pengarna börjar sina...

Filmtips!

 

Grymt bra rulle-se den ikväll!!

God-Natt-fräckis...

- När lille Filip en dag öppnade dörren till badrummet stod hans mamma där och drog fram och tillbaka i pappas snopp.
- Filip undrade på barns vis vad som föregicks.
- Mamman fann sig snabbt och svarade, 'jo du förstår, pappa har blivit lite rund om magen den sista tiden, så jag släpper ut lite luft.'
- Fadern log generat men lättad över hustruns snabba svar.
- 'Det är ingen idé' sa Filip, så fort du åkt iväg till jobbet kommer granntanten in och blåser upp honom igen!

Skitgöra.

Är det nån som vill komma och hjälpa mig med att tvätta, diska, dammsuga, dammtorka, skura golv och en annan massa skitgöra, typ rensa och städa garderoben, badrumsskåpet, torktumlaren, tvättmaskinen och badrumshyllan?

Nä tänkte väl det.



Så jävla skönt när det är gjort -om det skulle bli gjort vill säga- men just nu får jag inte gjort nånting alls.

Inte ätit middag på flera dagar heller, inte likt mig, förutom ikväll för en halvtimme sen, då jag bemödade mig att steka isterband och göra pulvermos till.. Gott som fan med hederlig husmanskost, och i moset ska det vara salt och dillkrydda m.m. JAM-JAM!

Annars nu när Darling varit här mycket så har jag faktiskt fått saker gjorda någorlunda och han har också hjälpt till, men när jag är själv blir mycket liggandes konstigt nog. FAst det är förmodligen för jag vill ha det lite mer städat och undanröjjt & fint när han eller mina vänner är här och då får arslet ur vagnen, eller för att jag blir ett totalt psykfall om jag sitter mer än några dagar i rad med honom här varje kväll i min etta. Give me spaaaaaaace!!!

ÅÅÅÅh vad jag skulle vilja må bra, ha ett jobb och ha råd att byta till en tvåa istället......... :(

Röv-svett oxå så långt borta det ligger just nu. :(


Till Ullis:

..som är så noga med att man inte ska skriva man, som i gemene man, men jag skriver ofta man ist för jag, jag vet att det är fel, men gör det ändå även om jag börjat tänka på det mer nuförtiden.

Tänkte bara meddela att schizofreni stavas schizofreni som jag skriver och inte schitzofreni, så nu var det minsann min tur att rätta dig!!

he he he -där satt den va!?

;-)

Att sova och att vakna!?

Jag skulle lägga mig nu. Det gick ju bra. Not.

Börjar kolla horoskops-sidor och hoppas på en ljus framtid.. och nu hittade jag den här bilden.. och ungefär så här känns det när jag är i Bräcke och hälsar på mamma som jag var i julas i 5 låååååånga nätter..

Hon väcker mig inte genom att säga "Gomorron, jag har gjort julgröt till dig", eller Gomorron-dags att vakna nu! Eller "Gomorron Gomorron".. NEJ- Istället skriker hon alltid alltid och åter ALLTID; KLIV UPP NUUUUUUUU- DU KAN JU INTE LIGGA HELA DAGEN!!!

Sällan man "njuter" så mycket som när man vaknar hos mamma....



P.s. Väck inte den björn som sover...............

I år för första gången -förstår inte varför jag inte kommit på det tidigare- körde jag med öronproppar och när jag klev upp och hon började skrika och skräna så sa jag -"jag hör dig inte"-la la la la laaa" så gick jag på toan och sen tillbaka till bäddsoffan och vilade vidare med örpropparna i tills jag kände mig redo att kliva upp i min egen takt.............

Dagens har-du-också-en-enerverande-mamma-tips.



En snusares trygghet + nagelhärva

Borde gått och lagt mig för längesen, men dygnsrytmen är ändrad för längsen och därmed är det svårt att vända tillbaka trots hjälp med sömnmedicinen som jag borde tagit för längesen... Längesen blir nu. Nu ska jag ta två flunizar och få somna om en halvtimme om jag har tur, tills dess håller jag bloggen vid lite liv..

Och för "längsen" gjorde jag mina akrylnaglar som har hållt ända tills nu, gjorde dom den 14 dec i Hurghada hos en skitduktig ryska, så jag var såååå nöjd. Men i förrigår rök pekfingernageln när jag skulle öppna min laptop -satan vad ont det gjorde vill jag lova, kändes som hela huden under rök också, sen idag rök halva tumnageln så jag tog en pincett och knåpade och filade bort akrylet, så nu har jag kvar åtta naglar av tio...

Har blivit tvungen att klippa ner dom under den här månaden, filat och målat och målat för mina egna naglar växer så fort av sig själv och jag valde att göra långa naglar.. och långa blev betydligt längre, så till slut kunde jag inte skriva så fort som vanligt på datorn och då blev jag irriterad och klipp klipp, men dom har varit snygga ändå, och dom som är kvar är helt okej, bara att fila nertill och måla med klarlack.... och det har det varit värt ist för att lägga 400+ på att bara gå och "fylla" dom.. Istället blir det måla dom två som försvunnit i fransk manikyr, massa silikonlack och överlack så det inte ser alltför konstigt ut, men ramlar en till, ja då knipsar jag av alla och gör en ny omgång på nåt bra och någorlunda "billigt" ställe.. ja om det nu finns, verkar vara svindyrt att göra naglar överallt här i stockholm. :( ELLER så funderar jag på att börja göra egna, med hjälp av nybörjarkit som man kan köpa, har ju gjort förut med depends "tip-kit" där det är nån slags gele och en aktiveringsvätska man ska lägga två gånger, och det blir kanonfint, även om det är ett jäkla massa pill och flera timmars jobb-men- jag har all tid i världen just nu..

Tålamodet.. hm.. det är det iofs jävligt mycket sämre..

(Får sluta snusa för att kunna börja finansiera naglar ist. Nu kommer jag bli beroende att ha fina naglar JÄMT!)  

Vore ju mkt bättre än snus, jag får fräschare tänder, inget större hål under läppen, inga gulbruna tänder och inget rinnande snusk i munnen.. Hur fräsht är det egentligen att snusa på en skala från 1-10? typ 000!!! Men ack SÅ GOTT!!  

Men smaken då, och känslan av "trygghet" att ha något under läppen hela dagarna- ska jag snusa näsdukar som jag brukar göra på nätterna kanske?.. Ja vi får väl se, en sak i taget nu Sara.. Men dagens tips iaf till personer som jag som helst snusar dygnet runt, gör en "snus" av en bit av en näsduk och tryck upp under läppen nattetid-finemang- ja förutom att det inte smakar då.. Men när man sover känner man ju ändå ingen smak och det här är mest innan jag ska somna in jag behöver en.. men jag slipper vakna av en brun pöl på kudden åtminstone..

Well från naglar till snus och nu åter till naglarna...

Så här såg dom ut nygjorda och vackra, och det har gjort att jag slutat knåpa sönder min hårbotten och slutat bita runt nagelbanden, så jag har känt mig så fin när jag haft dom och dessutom blivit av med två dåliga ovanor..

  

Såååååå fina och hållbara!! måste måste göra om igen------ <3

Nä natt i natt!!!

Kommer blogga om Egypten och bilder kommer läggas ut inom kort! Hååååååååll ut! =)

New moon.

Såg förresten en till bra film efter Saw VI igår. Den andra Twilight filmen- New moon. Hur ofta ser jag 2 kanon-filmer I RAD en kväll? Icke ofta alls!! Har nog inte hänt på åratal att man klockat in så klockrent.. ;-)

Romantisk, härlig och alldeles omöjlig, fast det blev ju lycklig kärlek till slut ändå -eller kommer en 3:a...? Hm samma dilemma där, ska googla på det som med allting annat. Google måste vara det verktyg jag använder mest på internet...

Och nu har jag googlat fram en fin bild..





Schizo?



Nog för att jag märker att jag småpratar med mig själv ibland -men det är iaf jäkligt tur att jag slipper schizofreni- vilket den här snubben verkar lida av som pratar med en gubbe i sten..

(ELLER, som jag kom på nu, att det kanske är en kille som är målad till att se ut som en stengubbe och nån dum-smart jävel som tror han sitter å snackar med ett dött ting..

Vad vet jag..?
Vem vet..?



I wanna play a game...



Let the game begin...

*************************



I och med att det här är den sjätte Saw-filmen så hade jag förväntat mig nåt väldigt dåligt i jämförelse med t.ex dom tre första som är kanon, den 4e är sämst tycker jag personligen, 5;an var okej och band samman alla tidigare filmer så helt okej, men den här, ja den gjorde mig L_Y_C_K_L_I_G -fan vad bra den var! Och om jag tror att det är sista filmen? Nope..


***************************

To be continued tror jag själv iaf.. Om inte så var det ett grymt slut på en serie av sex!




Nattens citat

-Är sex snuskigt? Bara om det görs rätt.. /Woody Allen



"Guide-dog" =)


Dagens fräckis ;-)

De båda läkarna hade träffats på en kongress. Han var från Göteborg och hon var från Stockholm. De åt middag tillsammans och fortsatte i baren för att avsluta kvällen på hans hotellrum och i hans säng. Efteråt frågade han henne:
- Du är gynekolog, eller hur?
- Ja, det stämmer, svarade hon, och du är narkosläkare, eller hur?
- Javisst, sade han förvånat, hur kunde du veta det?
- Jag kände ingenting!

moaaaa hahaa ha haaa PRINSKORV eller? Fast iofs, prinskorv är det bästa jag vet.. ;-)

God Natt med G´n R


Dagens citat:

Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss. /Mme de Stael 

Så sant så sant!




Sista tiden har jag känt mig väldigt älskad och stöttad av Darling, otroligt skön känsla mitt i all skit.
 Från en väldigt rolig nyårsafton som vi firade tillsammans.

Mäkta imponerad!



General White -välförpackat och snyggt- även i snusdosan tydligen!
Mäkta imponerad jag blev när jag öppnade dosan! =) Annars kör jag ju på Kronan eller Granit, lågpris ni vet, sjukskriven å ynklig som jag är... ;)


Mental illness

Har haft en mycket jobbig tid de sista veckorna. Men jag antar att det bara gör en starkare i längden..!?

Inte mycket bloggat som ni märkt, men jag kommer snart igen!



Så här kan ett mentalt utbrott se ut......... GAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!

Dagens fräckis

En kille från Finland åkte Sverige runt på motorcykel. När han kom till Motala stod en tjej vid vägkanten och liftade. Han frågade om hon ville följa med på cykeln, och det ville hon. När de pausade vid en mack efter några mil tyckte finnen att han skulle presentera sig, så han sträckte fram näven och sa:
– Matti Musa.
Tjejen svarade då något förvånad:
– Nä, men jag är lite öm i rumpan!

Att koppla bort och koppla av!

Sovit 16 timmar i natt förutom några kisspauser. Gick och lade mig 23:30 och sov till 15:30- och det var väldigt välbehövligt. Tänker göra samma sak ikväll, i säng tidigt och sova så länge jag känner att min kropp behöver!!

Tagit paus från msn och telefon just nu, förutom ett samtal idag och några sms- okej, jag erkänner- jag är sms-missbrukare- men inget chattande på ett tag och har nog skickat max 5 sms idag-en vanlig dag kan jag nog slänga iväg 30st om inte mer, utan problem, dock liiite problem nu med de långa akrylnaglarna jag gjort.... Blev tvungen att korta ner tumnaglarna lite så jag kan messa..... ha ha!! Har 3000 fria sms i månaden med Telenor Kontant/Messa mera -så de e bara tuta å köra på sms-fronten när jag vill... Ska dock skicka nåågra sms till för att höra om mina närmaste vänner är okej, inte bara jag som har det jobbigt just nu dessvärre. :-(


Men nu behöver jag vara själv och komma ifatt mina egna tankar och min själ...Idag har jag bara kopplat bort och kopplat av och tänker fortsätta så!

Förjävla nödvändigt och skönt!!

Peace, Hope, Love.

/sara/

Tequila-race?

Tre möss sitter i en bar och skryter för varandra.

Den första musen sveper en Tequila och säger:
- Jag brukar leka med råttfällan. Jag springer in i den med avsikt och låter den smälla igen. Jag tar tag i pressjärnet och häver den fram och tillbaka tjugo till trettio gånger...
Han sveper en Tequila till och tittar på de två andra mössen..

 Den andre musen sveper en Tequila och säger:
- Det där var väl inget att komma med!! Jag brukar borsta tänderna i råttgift och sniffa pulvriserade arseniktabletter..!!

Den tredje musen suckar högt, sveper sin Tequila och reser sig upp och går därifrån.
De två andra mössen tittar snopet på varandra och vänder sig mot den tredje musen och frågar:
- Vart ska du ta vägen då?

Den tredje musen stannar upp och säger:
- Jag ska gå och sätta på katten......

Det sket sig...



Till alla mina vänner som sände mig kedjemail under 2009, som lovade mig
lycka, kärlek, och pengar om jag vidarebefordrade snabbt vilket jag gjorde ibland och vilket jag ofta inte gjorde.. I vilket fall;


-DET FUNKADE INTE!!.............. ;-)


2010, kan ni väl skicka antingen LYCKA, PENGAR, HOPP eller en flaska vin istället!?.. ;-) 

Thänx!

Sakkala, Hurghada, Egypten..

DET KOMMER! HÅLL UT!!

Kommer blogga om allt senare och visa bilder, men de flesta bilderna kommer ligga på fejjan, så ni vet..!!

När när när-och om jag funnit kraften igen, kommer jag skriva om det.. Men det är svårt just nu- efter några mkt jobbiga 2 sista dagar i arab-landet där jag var med om ett sexuellt övergrepp, när jag sov, av en elektriker i personalen, sen komma hem och få höra att min 51 år svårt cancersjuka Tuff-faster gått vidare till himmelriket, och efter det komma upp till norr, fira jul, och se min stackars pappa som också är svårt sjuk i cancer, vet inte ens om jag kommer få se honom igen. Jag gråter nu när jag skriver det här. Tur att M är här och kan trösta mig.

Att se min 65åriga pappa gå med krycka, hög på morfin och genomskinlig i huden, att han blandar ihop mig och min syster när han pratar är helt otroligt jobbigt att se. Jag tror jag förstår nu varför han tyckte att det "kvittar" kanske att vi ses, men jag påpekade såklart att vi måste ses.. Han är så sjuk och ville nog inte att jag skulle se honom när jag själv haft det väldigt jobbigt på slutet. Men kära pappa jag vill träffa dig om det så var sista gången. Det kan handla om dagar, veckor, månader, men jag tror inte han klarar ett år till. Så jävla jobbigt sista veckorna att jag inte klarar av livet känns det som.

Men vad gör jag? Jag måste försöka få styr på mitt eget liv nu, medicinering och en bra psykolog nånstans, annars orkar jag inte.


RSS 2.0