Gott nytt år!

På "turken på hörnet" (min närbutik/kiosk) så var det en otrevlig jävla "östermalms-USA-mupp" som började skälla på supertrevliga turken angående ett paket hans vän inte fått hämta ut för att han inte hade legitimatioooon... Alltså jävla idiot- såklart du inte får hämta ut ett paket om du inte har leg- OCH- det hjälps inte om din assistent ringt två gånger. Paket skickas tillbaka om du inte ens hämtat det när du fått ...påminnelse. Och "turken på hörnet" måste ju göra som Schenker säger... och NEJ- du skulle inte kunnat hämta ut det när du var i USA och kom med flyget i morse. Och det har lik förbannat skickats tillbaka (så HÅLL KÄFTEN eller va lite trevlig såhär på nyårsafton och allt......!) Och visst kan du använda fullmakt för att hämta ut ett paket- men varför tog du inte ett tidigare flyg då och hämtade ut det med din jävla fullmakt? Alltså allvarligt!??? Din dåliga planering ska väl inte gå ut över "min" snälla kioskhandlare! Och lägg ner med att du kommer från USA och har en assistent- vem fan bryr sig- du skulle ändå inte fått ut ngt paket UTAN leg......
 
Där var jag tvungen att lägga mig i och repeterade allt turken sa för att det stämmer- och den där jävla USA-muppen va så spydig!! Till slut tog han sin påminnelselapp med sig och gick när jag sarkastisk sa;
- meen Gott Nytt trevligt År då liksom!!
 
Tror han fattade vinken..
 
 
Gott Nytt Bättre år önskar jag iaf mig själv och alla därute!
 
 

Äh- Kyss Karlsson- som mamma sa idag!

Jag känner på mig...att jag kommer sova hela dagen idag.

Åkte hem från Bräcke 18:25 och klockan hann slå 23.45 när jag kom innanför dörren. Så megatrött. Nu är klockan 8:53 och jag har ännu inte kommit isäng.

Trött men okej. När jag är hemma kan jag vara mig själv igen. Jag får må bra på nätterna utan att höra tjat om att man ska sova på natten, annars är man onormal.. Men lilla mamma- vad är normal och vad är onormal då?

Äh lägg ägg- eller Kyss Karlsson! Jag är precis lika normal eller onormal som alla andra..;-)

Nu svamlar jag och ska dyka ner i sängen precis till dagen börjat ljusna. Men så är det ibland. Om jag mår bra en natt så är jag uppe istället för att följa nån slags norm om att man inte ska vara uppe på nätterna utan sova, och vara vaken på dagarna istället. S:U:C:K!

Det här är jag sörre ni! Just nu är det okej igen, när jag är hemma i min mysiga lya mittemot min mysiga Globas!

Nu Sova Säng säng säng, och snurra vidare i tankegångarna, eller förhoppningsvis slockna omgående med John Blund och katterna vid min sida.

Hej hopp!
Take it or leave it!

Ta mig hem nu- jag dör av mental och fysisk utmattning. Spydde igår, av trötthet och huvudvärk, men mamma ignorerade bara det hela, förstår ingenting. Eller det värsta är att hon nog förstår och tar in mer än jag tror, men inte vill se det för att det blir för jobbigt FÖR HENNE!?.. Oj vad hemskt det måste vara att ha en sån misslyckad dotter som mig..

Har gråtit 3 av 6 dagar här. Haft sån ångest och irritation inom mig. Allt jag vill är att slippa bråk och ständiga diskussioner om mina sömntabletter, mediciner och vanor. Mitt vuxna fucking jävla miserabla liv. Vuxna- just det mamma- jag ÄR faktiskt vuxen, trots att jag inte är gift med Volvo, barn och villa!.. Lämna mig ifred eller ta in MIN verklighet från och med nu.

Jag har aldrig bett om att leva såhär, det är inget jag VILL.. Nu är det dock som det är och jag kämpar varenda jävla dag! Jag har "välsignats" med dom här härliga fantastiska och alldeles underbart positiva besvären..

Take it or leave it!Over & Out and fucking about- to lose my self into the darkness.

Jag blir galen. Fullständigt galen. Eller nåt. Jag vet inte vad.
 
Fruktansvärt urless på mediciner hit och dit. Fy fan vad underbart det vore att kunna leva livet utan psykofarmaka. Nu har jag satt ut Fluoxetinet på egen begäran och börjat med Edronax. Det är Reboxetin. Ska vara bra mot både bipolär och adhd. Mindre biverkningar. Inte dom vanliga som viktuppgång och trötthet, eller hur fan det nu va. Har forskat så himla mycket. Läst, läst och åter läst på nätet vad som skulle kunna passa mig, för det här funkar inte. Jag bara sa till läkaren att jag höjt hit och dit, vill sluta med fluoxetin för att jag får för mycket biverkningar. Överhuvudtaget så ger mig SSRI-preparat för mycket biverkningar. Jag blir irriterad, går upp i vikt av vissa och ner av vissa. Fluoxetinet spyr jag då och då av, blir väldigt lätt illamående. Svettas som en gris. Får ont i ögonen, torra slemhinnor och finnar. Sömnlöshet/sömnig. Ofta huvudvärk. Humörsvängningar. Aggressivitet. Ja, säg vad jag inte får för biverkningar av skiten.. så nu har jag börjat med reboxetin alltså, det påverkar noradrenalinet istället för serotoninet eller hur man nu förklarar.. Läkaren tyckte det lät som en bra idé och skrev ut det utan problem.
 
Fattar ni att det är jag som är läkaren här!? Det är helt sjukt, men vad gör jag när hon inte har tid med mig och inte föreslår något själv för att hjälpa!? Jag läser och läser och berättar vad jag läst. Alltså nu skojar jag inte- jag har mer och färskare kunskap än henne i alla jävla olika satans antidepressiva och olika lösningar. Hon är trevlig men så fruktansvärt tafatt! Träffat henne 2 ggr på ett år. När jag påpekade det så tyckte hon det var normalt att träffa sin läkare EN gång per år...  Det är min psykolog som agerar läkare och som jag diskuterar mediciner med bl.a och nu sist tog han blodtryck... herregud. Jag har så jävla mycket skit inom mig som jag skulle vilja få hjälp med. Prata om. Men samma där- han antecknar men kommer inte ihåg mig nästa gång. Frågar samma sak hela tiden varje gång. 
 
-"Har du provat stämningsstabiliserande?"
-"Eh ja... Jag äter det sen 3 år tillbaka." (Då jag träffade honom första gången, och jag talar om varje gång vilka mediciner jag äter när han frågar. Vad har det här med samtalsterapi att göra? Att sitta och fråga mig om mina mediciner varje gång i en kvart? Blir så jävla förbannad. Har sagt till min läkare två gånger också att jag vill byta psykolog, men hon insisterar på att han är bra. Förmodligen bara för att hon och psykologen samarbetar och att det skulle betyda att hon måste ha kontakt med nån annan psykolog på stället och det tar tid. Tid som hon inte har.
 
Men vart kommer mänskligheten in här egentligen? Service? Att hjälpa sin patient? Är det inte därför hon jobbar som psykiater/överläkare inom psykiatri? Nej tydligen inte.
 
Man måste vara frisk för att orka vara sjuk säger jag som vanligt.
 
Det här blev jävligt luddigt om nån läser. Blev bara tvungen att skriva av mig- saker känns bättre efteråt- trots att jag tappat lusten för det mesta sista månaderna. :/
 
Over & Out and fucking about- to lose my self into the darkness.
 
 
(Vilken underbar bild va!? Den här skulle jag vilja ha som tavla. Måste googla. Google is my life!)
 
 
 
  
 
 

Effektivitet.

Prövade prata in ett mess som mobilen själv ska kunna skriva via google. Resultatet av att fråga om du vill hänga med till city blev det här;
Hejk där Hur e läget? Med m är d bra. Peab gävle hur mår du jag mår bra vill du hänga med hyllor citadon buss till city saab vill du hänga med tåget till sitt hus ch.

Ha ha. Mycket effektivt.

jo vars!

..nu kan jag blogga med mobilen igen kära föölks! Provfotade lite bilder igår på vägen hem från Matdax, det var så mysigt ute med skogen och all snö på grenarna.

Nu ska jag upp å hoppa och gå ut och njuta av det fina vädret banne mig. Inte fastna framför datorn!....Desire!

Har inhandlat en ny smartphone nu, och den här kommer jag hålla ögonen på som en HÖK så ingen jävel får för sig att sno den också. :/ HTC Desire X heter den.
 
Det är bara 4.0 "stor" skärm på den här, så får väl se om jag tycker den är okej att skriva mess på eller för liten. Den känns bra att hålla i handen iaf! Ligger på laddning nu och har alltså inte provat den än- men antar att funktionerna är så gott som samma som dom var i min HtC one X.. Nu är det bara att börja leka igen alltså. Ti hiii vad kul!
 
Återkommer om betyg senare. ;-)
 
 
 
 

Animal Protector!


Jag har blivit Animal Protector nu och kommer stödja dom med en summa månadsvis, allt för att bekämpa djurplågeriet runt om i världen! T.ex Björnfarmar där björnar ligger i högar på fabriker för att tömmas på galla med öppna sår hela livet,
och som ni vet kan björnar leva länge.. Hundar som lever sina liv i misär, i flockar i burar, för att sen hamna som mat på restauranger i Asien, där många totalt struntar i djuren och bara ser dom som en inkomstkälla. :( Åsnor som ni rider på när ni är utomlands, som står i 55 graders värme hela somrarna utan skydd, vatten, mat och vila. Som ägarna överger så fort dom är utslitna och inte har någon uppgift längre..

Något sånt här skulle jag kunna tänka mig att ge i julklapp till barn och vuxna, delvis, istället för att lägga tusentals kronor på materiella saker- är det fel tänkt? Skulle barn bli glada av en sån julklapp eller förtvivlade?

Ni kan själv se och läsa på WSPA:s hemsida- varning för starka- men nödvändiga bilder!!

http://www.wspa.se/
Dataproblem!... Suck!


Senaste nytt:

* Snökaos i Stockholm i onsdags. Pulsade i en halvmeter snö från hemmet till t-banan i Skärmarbrink, av på centralen, pulsade vidare till Specsavers för att få mitt förra glasögonrecept, sen åter en massa pulsande i snöhögar till nånstans långt-bort-i-stan-på-Östermalm för att göra en förundersökning hos Novius ögonklinik. Fick lite motion kan jag säga. Har snöplogen uppfunnits i Stockholm? Det här var kl 13:30 på dagen, inga plogbilar hade varken hörts eller synts till ännu. Hela Stockholm i ett enda kaos där busstrafiken var avstängd helt stora delar av dagen och bilar hade ytterst svårt för att ta sig fram, ja OCH vi som promenderade fram då, vi hade det nog inte alltför lätt heller vill jag säga. ;-) Men- jag lever- och jag tycker det är vackert med snö på vintern, ljust och fint, så i det stora hela klagar jag inte faktiskt. Hellre snödrivor än grått och slaskigt!
 
* Ska göra ögonlaseroperation i Januari. Undersökningen gick bra. Starka hornhinnor, dock lite torra ögon men inte sjukligt torra. Har biverkningar av medicinerna jag äter men det skall gå bra ändå med mina ögon enligt läkaren. Blir en InLasik-operation som helt utföres med laserstrålar och ej någon kniv som på gamla tiden och som behandlar hela hornhinnan och inte bara mittendelen. Får hoppas det blir bra... annars ligger jag skitigt till..
 
* Träffat finaste Syrran och Ulf en sväng på några glas vin på Hotell Amaranten. Sen en stenugnsbakad italiensk pizza och en öl i city innan dom drog vidare på Tomas Ledin-spelning ikväll.
 
 
Återkommer senare. Hej hopp!
 
 

RSS 2.0