motprestation?

Okej! Vad tycker ni det är för motprestation vi ska kräva då? Av människor som kommer hit i nöd, ägande två påsar kläder, och som sover ute på gatan på sergels torg t.ex i 25 minusgrader? Dom lånar våra pissneddränkta trottoarer i tre månader.. Vad kan dom bidra med för att få o s s svenskar att må bättre? Vi som redan lever i rena rama lyxen jämfört mot för många andra länder.. Vi som har försäkring på försäkring på försäkring. Vi som blir erbjuden drogrehabilitering, fri sjukvård, friskvård, nya tänder, boende och matkuponger. Vi som tycker livet är bra orättvist så fort vi inte har råd med senaste iPhone-modellen eller ny platt-tv..

Eller vad ska vi kräva för motprestation av en familj som kommer hit i flykt från kriget? Lära sig svenska, lära sig slänga sopor i papperskorgar? -Absolut! Men det första är nog inte lika lätt som det låter.. Flyktingar som kommer från kriget är ej i varken fysisk eller psykisk hälsa. 

Men släng in dom direkt på Svenska för invandrare och sätt dom i jobb för fan!? Låt dom inte bearbeta att dom just tagit sitt livs besparingar från sitt sönderbombade- numer ickeexisterande hem- för att med tusentals andra klämmas in i ett lastutrymme i en het lastbil för att sedan fraktas hundratals mil till havs- med ett ben bortsprängt, ett barn förlorat i svält och vätskebrist under flykten samtidigt som deras höggravida fru föder barn i en smutsig vrå.. 

Och det här med att flyktingar inte vill integreras i det svenska samhället det tror jag inte mycket på alls. Det är samhället som placerar dom i förorten, långt ifrån "Sverige".. Tillsammans med andra invandrare. Skjuter undan "problemen" och hoppas det mirakulöst ska bli som en svensk bomullsfylld idyll.. Helt av sig självt dessutom!? Vilket det inte blir och aldrig kommer bli med denna segregation..

Det är vi i Sverige som får se till att prestera bättre, när det kommer så mycket folk i nöd. I N Ö D...!!

20 000 kronorsfrågan..!?

20 000 kronorsfrågan lyder; Om d u hade noll sjukförsäkring, noll arbetslöshetsersättning och noll socialförsäkring; skulle inte du fly till ett rikare land och hoppas få hjälp till dig och dina barn?.. Tåls att tänkas på!!!.........

 Hitler dömde olika folkslag som olika värda.. A l l a är vi människor. Vår välfärd ska vara a l  l a s välfärd. Alla människor är värda lika mycket. På vilken jävla jordplätt vi än bor på! Jo. Sverige ä r ett av världens rikaste länder.

it is over

Okej! Min existerande 40årskris är officiellt över! (när jag får frågan om jag är född 91...!!) Ja- jag är asnöjd!..... Moaaa haha!  Och ja- jag skryter! (make up ligger mig fortfarande i handen och rövsalvan ligger under ögonen!) God natt! (morgon)

Lite analsalva vare här!

Har hört det ska vara bra med analsalva mot påsar under ögonen- och ta mej faan vad slät jag vörte! Som en 20åring igen! ;-) 

RSS 2.0