Gick till turken på hörnet och köpte snus,...

imag0185-1-1 (MMS)

Gick till turken på hörnet och köpte snus, pratade med syrran som tyckte jag skulle passa på att ta en promenad och då bestämde jag mig för att sätta mig i parken en sväng och njuta lite av solen. Sen kom M och H förbi och nu tar vi några öl. Hur skönt som helst här i solen. Sitter barfota och i t-shirt. I parken spelar dom afrikanska trummor och håller på, mysigt. Blir inte att jag åker nånstans idag, orkar inte verkligen. Har det skönt här.


Ge mig ett verktyg!

FANs jävla ApBalle!

Känner mig sjukt deppig idag och gjort flera dagar nu. Masade mig iväg på M:s födelsedagsfest i lördags i tyresö och det var roligt, men tog nog mer på krafterna än vad det gav. Varit helt död sen dess och idag är det meningen att jag och M ska åka till Jordbro och hälsa på Sandra och Peter och grilla och elda majbrasa, men just nu sitter jag bara här, oduschad i mina äckliga mysbrallor och min skitiga myströja och vill ingenting. Eller nej, fel, jag vill- men jag känner mig omotiverad, ful, trött och allt skit man kan känna sig.

FEL DAG att känna så här på! Fan också!

Vill vila en stund, men samtidigt så om jag lägger mig och sover en timme så är klockan mycket och då blir det stressigt att duscha och göra mig klar och sen hinna till bolaget i Farsta på väg till Haninge.. Hm.

What to do- what to do? Sliter mitt hår och spelar lite poppig musik för att se om jag vaknar till. Tror det är för att mensen är på g, då blir jag heldeppig några dagar innan, på riktigt pisshumör. ÅH vad less jag blir.

*Måste vända tankarna. Måste vända tankarna* Vill ju, men vill jag tillräckligt? Orkar jag? Åker jag och festar ikväll/natt så är jag helt slut sen och det påverkar säkerligen min onsdag och torsdag när jag ska på Iris och det vill jag inte, för det är viktigast just nu. Men vill inte bara ligga hemma heller när det är superfint väder, det skulle göra mig gott att dra iväg några timmar iaf och Sandra är ju inte alltid i Stockholm så det känns dumt att inte åka dit när hon är här och hälsar på- men å andra sidan kan vi ju ses nån annan dag!?

Äh va fan, nu måste jag duscha eller nåt för att se om jag vaknar! Får ta det step by step och känna efter efter det. Ge mig ett verktyg någon som gör att jag kommer loss!!







Här sitter Kasper och försöker gömma sig o...

imag0168-1 (MMS)

Här sitter Kasper och försöker gömma sig och svansen har han utanför... Katter är fan världens skönaste djur och jag får så många skratt varje dag, vad vore livet utan dom? Enkel fråga som ni redan vet svaret på vid det här laget..


Sitter ute på ballen i morgonrock och toff...

imag0146 (MMS)

Sitter ute på ballen i morgonrock och tofflor. Termometern visar 16,6 grader idag, helt underbart väder med andra ord. Dock är jag så trött att jag skulle behöva sova mer trots att jag sovit i 11 timmar. M är i Tyresö, Cindy ligger hemma och vilar och är på bottenhumör så vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen, om jag ska göra något alls.. Kanske ta på mig kläder och skor och gå ut och röra på mig en liten sväng iaf nånstans.. Well, det visar sig om ett tag.


Kay, kaffe och choklad gör mig glad!

Idag var jag ensam på Iris. Kom väl 5 minuter sent eller nåt, knackade på och gick in i salen där vi brukar sitta, tvärstannade och såg säkerligen ut som ett spöke när det sitter 10 männniskor där och har nåt personalmöte eller nåt.. Tappade talförmågan och till slut fick jag fram att jag ska träffa Petra, då blev det att vi skulle vara i det lilla rummet.

Eftersom ingen fler än jag kom idag så kom vi fram till att jag kunde kolla vidare en stund på Kay Pollak (eller hur det nu stavas) men först gick vi till köket och kokade nytt kaffe. Sen satt vi mest och surrade, drack kaffe, pratade "familjeliv" och käkade en god choklad Petra hade med sig. =)

Så det blev bra ändå trots att första känslan bara var att vända och gå hem, Petra tyckte inte heller det var kul direkt, blir ju som nån slags ensamundervisning, men vi löste det bra ändå som sagt och trots att jag är ruggigt trött och halvförkyld igen. Fick ta en skallebankstablett när jag kom hem sen, åkte till Hökis och handlade lite på Matdax efter Iris så var rätt slut då, och upptäcker brevet jag skulle skicka som inte är skickat och brevlådorna härute töms kl 10, så det var bara att käka lite och sen iväg igen till postlådorna vid Globen. Tittade lite snabbt på några affärer och köpte en present till M som fyller år på lördag, sen knatade jag hem igen.

Nu har jag spenderat onödig tid på att spela Arga pippisarna- beroendeframkallande- men ska titta på antingen en film nu eller några avsnitt av Desperata hemmafruarna. Det börjar närma sig sista avsnitten nu, spännande. Sen går en rolig serie till historian.

Den här bjöd hon på- satan i gatan vad god asså!!


Trött!!! Vill ligga kvar och mysa med Selm...

imag0139 (MMS)

Trött!!! Vill ligga kvar och mysa med Selma o Kasper ett tag till men nu måste jag upp och hoppa å iväg på kurs med Kurt! :) Vi får mysa vidare i eftermiddag.


Finn ett fel!

imag0137 (MMS)

Finn ett fel!


Kasper ligger på min mage under filten och...

imag0136 (MMS)

Kasper ligger på min mage under filten och vilar med mig som vanligt. Han hatar när jag håller på med mobilen- eller rättare sagt så hatar han allt som inte innebär att han får ALL uppmärksamhet...:-)


Att få tummen ur arslet!?

Det är värsta fina vädret ute och här sitter jag framför datorn som vanligt. Vill hitta på något men är så satans tråkigt att alltid göra allt själv och när jag gör nåt blir det alltid fokus på att gå till nån affär eller så och så handlar jag en massa i onödan som jag skulle kunna lagt på roligare saker. Vill gå ut och gå, mår bra när jag är ute i vårvädret, men har så förbannat svårt att sätta igång med allting, och det suger fet hårig pung!

Igångsättningssvårigheter stod det på mitt sista läkarintyg och typ alla innan det... Men skojar du!? Hatar det.
Även om jag såklart vet, logiskt sett, att jag mår bra av det och gillar det när jag väl kommer ut så har jag så svårt för att komma ut.. och hur svårt ska det egentligen vara att ta på sig skorna, jackan, halsduken och traska iväg egentligen- inte alls, men psyket spelar en spratt.. och adhd på det som gör att jag gör en sak, börjar med nästa, glömmer vad jag gjorde eller skulle göra gör inte det hela bättre.. ;-)

Man får ta det med en nypa salt sa saltkaret. Eller nåt. Fan vad fyndig jag är idag!

Nä, om man skulle försöka få tummen ur arslet då och göra nåt idag...

 


This is the shit!!

Oj oj oj.

Frågade M om han ville se denna med mig. Han gillar inte "handkamera-filmer" men sa att vi kunde se den. Efter 15 minuter sov han och jag kollade vidare. Tyckte först den var sådär och hade tankarna omkringfarandes första delen, sen tyckte jag den hade några riktigt riktigt härliga "rycka-till-scener"- så efter att jag sett klart den... såg jag den en gång till.. 3 timmar senare är jag överförtjust, mycket nöjd! Många håller nog med och många inte, men se den två gånger innan du yttrar dig. ;-) En sån här typisk film som man upptäcker något nytt med när man kollar igen och igen och... kanske igen. Så glad att jag inte stängde av den, för första gången var det nära då jag tyckte den var lite seg i början men håll ut och se den som sagt!




Dagens mission- diska!

Fans jävla balle vad dagen börjar bra! Inatt så började jag leta mina hörlurar till mobilen som är helt spårlöst försvunna, kollade till och med i kylskåpet och tvättkorgen samt i köksskåp, lådor, garderoben, handväskorna, i jeansfickorna, jackan m.m m.m och har kollat igen överallt men dom är borta. Ska kolla på skohyllan under all skit om dom ramlat ner där eller nåt. Suck. Är så gott som hundra på att jag lindade ihop dom och la dom här på vardagsrumsbordet, eller i hyllan i bordet så att säga, men icke då.


GAAAAAAAH!!! Sånt här kan jag inte sluta älta, speciellt inte när det är nån ny pryl man verkligen behöver!!

Sen så försov jag mig i morse och missade min kurs. Vet att klockan på mobilen ringde, men jag måste ha stängt av den i sömnen för jag somnade om igen och vaknade strax efter 13 när det redan börjat, och hade jag vålds-skyndat mig, klätt på mig och rusat iväg osminkad och förjävlig, så javisst hade jag kanske kunnat vara där en timme iaf, men eftersom jag mår så dåligt på morgonen, har svårt för att komma igång och behöver två timmar för att "vakna till" så insåg jag att det var kört. Hade jag kommit dit sista halvtimmen/timmen hade jag väl ändå inte "varit vid liv" eller fullt medvetande så.. ÅH vad jag är IRRITERAD nu på allt och ingenting!! Sett fram emot att gå dit igen sen i torsdags när jag var där senast. Ville verkligen inte missa det här för det är så himla bra och jag mår så himla bra av att gå där, och att promenera dit och börja dagen positivt! Men men. Är väl p.g.a att jag haft en späckad helg med främmande, från torsdagkväll till söndagmorgon, som har tagit på krafterna och som gjorde att jag somnade om. Kroppen ville väl sova- tydligen- men jag är skitless idag verkligen på att jag försov mig och missade det.

S_U_C_K!

Jahopp, vad ska hända härnäst idag då? Kan ju undra då det inte ser ut att bli min bästa dag på ett tag så att säga. Sitter och trycker i mig en hyfsat äcklig shake från Nutrilett som såg så god ut på förpackningen, smak av blåbär, jag tycker den smakar pulver, och det kanske inte är så märkligt å andra sidan då det är en måltid av pulver... Brukar dricka Naturdiet:s Lattesmak, den är kanon, nästan god faktiskt, men den här suger! Får så lov att tvinga i mig skiten iaf för jag tänker då inte slänga dom! Nepp!

Matdax har bra erbjudanden i veckan på Naturdiet Bars, 5 kronor styck, sjukligt billigt, så det skall inhandlas X antal av i veckan. Så himla bra att ha med sig på t.ex kursen eller när jag inte hinner/orkar käka nån riktig frukost/middag! Kan inte påstå att jag bantar eller så men tycker det är jättebra att ha hemma som mellanmål.

Jaja, har väl inte så mkt mer att säga för tillfället. Ska ta några "morgon-rundor" i Betapet nu och försöka vakna till. Känns som jag bara vill sova idag och kommer nog inte göra många knop, förutom att diska då, det ser ut som ett bombnedslag efter middagen i lördags och disk från igår.. Alltså blir Dagens mission- att diska!

Nu säger jag god afton till er alla!  




Att inte tänka inte!?

Haft en supermysig helg med syster yster och hennes döttrar Wilma och Lea. Är trött, bör vara trött och just därför måste jag alltså sitta uppe till 4 på morgonen..!? Ska på Iris imorgon. Tänkt på det hela kvällen att jag måste gå och lägga mig och inte får sitta uppe länge ikväll, och ju mer jag tänker på det ju längre håller jag mig vaken.

Det är märkligt det här och det är en del som vi just ska träna på på kursen. Tankar, här och nu, påverkan, meditation.. bla bla hej bla bla hoo. Typ.

Att inte tänka inte hela tiden för då blir det precis tvärtom- och det är så jävla sant!




"Allt kan inte vara Tjo Hooo hela tiden!?!"

 Dom här shoppade jag på Tradera idag för 359:- totalt med frakt.. Grymt coola, får se om jag klarar av att gå i dom, går ju inte i klackar så mycket längre direkt.. När jag var "ung" hade jag så gott som bara klackskor och gick i dagligen.




Sen shoppade jag det här setet från Mary Kay. Snart slut på fuktkrämen och köpte allt det här för 260:- inkl frakt. Sjukt bra fynd och som sagt, sjukt bra hudvårdsprodukter, min hy blir toppen! Fuktkräm, rengöring, ansiktsvatten och en mask.

Tjo hooo- som vår coach Petra på Iris Hadar säger varannan minut ungefär.. ;-)

"Allt kan inte vara tjo hooooo hela tiden..!?"

(jo då tänker Sara- på Tradera kan det bli Tjo hooo minsann!



Min nya "lilla" mobil ligger på laddning. ...

dsc00375 (MMS)

Min nya "lilla" mobil ligger på laddning. :) Varit så trött så jag inte ens orkat öppna kartongen förrän nu, blir tredje dagen i rad imorgon på Iris, otroligt mer energikrävande än jag kunde tro, trots att jag bara går 2 timmar per gång 3 ggr i veckan. Hoppas på att energin kommer sakta tillbaka..


Nu spräcker jag årets första rosé! :) Förb...

dsc00368 (MMS)

Nu spräcker jag årets första rosé! :) Förberett inför middagen imorgon och ska snart krypa ner i sängen hos två lurviga och en olurvig Darling. ;)


Tisdagsmys! Är värd ett glas rött nu efter...

dsc00360 (MMS)

Tisdagsmys! Är värd ett glas rött nu efter tredje gången på Iris och det känns kanon. ;)


Sådär ja. På tåget t iris hadar nu. Börjar...

Sådär ja. På tåget t iris hadar nu. Börjar 13. Skulle eg gå men klev upp för en timme sen, sista minuten;)som vanligt. Wish me luck. Kram


Dödshjälp eller ej!?

Just sett en mycket intressant film som är baserad på Dr Jack ("Doctor Death") Kevorkian:s liv som var en läkare som utförde dödshjälp till mycket sjuka människor. Efter ca 130 personer så slutade det hela med att han tog steget ytterligare och injicerade en patient själv- d.v.s aktiv dödshjälp.

Det här kan man ha många åsikter om såklart. Jag tycker, efter att ha sett filmen och vad han gjorde och förespråkade, att man som vuxen människa absolut ska få ta det avgörandet och beslutet själv- att leva vidare eller "gå vidare". Lider man och absolut inte vill fortsätta leva, kanske med en obotlig sjukdom som bara blir sämre, förstår jag att man hellre vill dö med "värdighet". Att välja den vägen själv, att välja att kunna ta ett riktigt farväl av sina nära och kära och att veta att dom vet att denne vill dö, att det är dennes önskan. Personen dör inte av plågor och jag tycker också det är ett fint adjö till skillnad från att lämna jorden som ett gående skelett- vilket jag sett några nära göra- och det är fruktansvärt. Personen bara lider för att sen tyna bort. Det är inte ett värdigt slut!

Därför tycker jag att Jack Kevorkian gjorde helt rätt, och jag tycker inte det är ett mord när personen själv lider och ber om att få gå vidare och slippa sitt lidande. Han gjorde en tjänst, även om det var medhjälp till dessas död.

Vi människor, vuxna och myndiga, bör ha all rätt att bestämma över våra egna liv, att leva eller dö.. eller!? Dr Kevorkian gjorde alltid själv en grundlig intervju med personen själv och anhöriga innan han beslutade sig för att åta uppdraget så att säga.. Ett mord är när man tar någons liv mot dennes vilja..

Se filmen själva och bedöm!

Al Pacino, som är en av mina favoritskådisar, gör ett fantastiskt jobb i denna roll- som vanligt!




Söndagsmys med mig själv! :)

dsc00353 (MMS)

Söndagsmys med mig själv! :)


Sara

dsc00344 (MMS)

Sara


Precis hemkommen från ica, öppnade grillch...

Precis hemkommen från ica, öppnade grillchipspåsen och det är DILLchips i den. Eh hallå?! Skickat mail nu t Estrella, lär ju få ett års gratis chipsförbrukning om jag har tur nu.. ;) Gött men inte bra för figuren.. :)


Katastrof!!

Öppnade en påse grillchips igår- innehållande DILLchips- eh HALLå???!!! Skrev ett litet klagomååål till Estrella så nu lär jag ju få gratis chips i ett år och mina kilon lär knappast minska... GAH!!

Why me?

Aldrig varit med om nåt liknande.. det här är värre än att få en rått-tand i påsen ju! Katastrof!

RSS 2.0