Space.

Råkadespillaetthalvtglasvattenövertangentbordet.Nufunkarintespaceknappenochjagkanskakaurvattenurdet...
Jagtrorattnåntinghände.....

P:E:R:F:E:K:T!!
Undraommanskataframhårtorkenpådethärellerommandördå?

ööhhhhh,suck

To do the dishwashes or not-that´s the question!?

Är det dags att diska då det står staplar i diskhon och den förra disken ramlar ur diskstället av sig själv?
Hm det krävs några timmar att fundera över det här..

Tar en godis till så länge.

How about this?


förpungligen...

..okej jag erkänner, jag faller för pressen, jag fixar väl facebook som alla andra då.. suck.. eller så blir det skoj.. att visa alla sitt riktiga namn och diverse..

Har hört att man kan träffa gamla klasskompisar där och dylikt, men om man inte vill det då?! Jag har faktiskt inget som helst behov av att träffa nån i mina förra klasser, de jag vill ha kontakt med har jag kontakt med...  

Jag kanske flyttade hit till Stockholm av en anledning.. moa ha ha ha!!

okej nu kör jag-
hajjar förmodligen ingenting eller som Aggro skulle säga, förhuuudligen....
förpungligen enligt mig.

Pics

Lite fler bilder från när vi var på Rhodos..
(och hur jag än raderar å gör om så ser det förjävligt ut å bilderna hamnar huller om buller.. )
             
    
   
    
   
   

Hej då Rhodos vi ses imörrn!

Superboost?

Jag känner mig gladare sen jag kom hem från Grekland. 8 dagar i Rhodos gjorde mig lycklig igen. 8 dagar i solen, värmen, bland nya och gamla vänner. Sippa på goda drinkar, ta en mythos eller två eller varför inte en halvliter samboka? ;)

Jo gladare känner jag mig, men trött fortfarande, denna ständiga trötthet. I hate it. Hate it. Hate it.

Iaf har jag tagit itu lite med saken. Istället för att sitta på arslet framför datorn heela dagen så diskade jag igår, och lagade paj sen tog jag faktiskt en liten omväg när jag skulle till Ica Globen för att få lite extra promenad- vad jag kom hem med? Ett kilo lösgodis.. Får skylla på att det var extra billigt nu.. Har faktiskt aldrig nånsin köpt ett kilo godis förut, iaf inte lösgodis, men tänkte att det kan vara bra att ha hemma så slipper jag gå och småhandla, sen blir jag konstigt nog inte lika sugen när jag vet att det finns hemma..

Nyss hemkommen från en promenad i regnet. Tog en halvtimmespromenad och gick förbi ett drop-in-solarium på vägen hem. Solade 10 minuter för 40 spänn, sjukt dyrt det blivit att sola nuförtiden, visserligen var det nåt supersolarium, superboost, men ändå.. Har inte solat solarium på säkert 3 år, man blir så rynkig av sånt, och jag kommer aldrig bli brun ändå, jag blir mest lite röd och fräknig. Men den sortens fejksol kanske hjälper min hjärna till lite bättre balans, så jag ska nog börja sola några gånger i månaden iaf och se om det hjälper mot tröttheten. Sen har jag funderingar på att om jag inte tar mig upp på morgonen, vilket jag inte gör just nu, ska jag försöka ta mig ut och gå minst en 45 minuter vid 18 tiden på kvällarna, för då kan jag gott unna mig att sitta i soffan resten av kvällen och se på mina favoritsåpor.

Lovar inget för min egen del, sätter inte upp några krav, för då blir det inte av, men ikväll och igår var det riktigt skönt med kvällsprommis.
     image120 

Det var vackert ute ikväll. Alla blöta löv i vackra färger. Jag gillar nog regnet ändå på sitt sätt, och sen så är det inte så många som är ute då. Man kan strosa runt själv i ensamheten.

happy enough?

Funny Pictures

U gorgeous piece of metal!



Imorgon är du min! Bara min!

Grön som i skön- min favoritfärg och 2000 pix på blocket, ny i kartong, kan det bli bättre?

;-) Natti natt!

Det här är jag!


SÅDAN ÄR DU:

Utåtriktad Planläggande Abstrakt Känslostyrd person  


Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

****************************


Jo det stämmer rätt bra faktiskt -hur jag är.. delvis såklart. men överlag. Gör testet du med ;)

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


Lycklig dag idag!

Kära vänner!

Idag är en bra dag, och inatt blev det precis som en kvinna vid namn Maria sade till mig igår kväll- du kommer nog inte kunna sova inatt- och nej, jag somnade inte förräns efter kl 3 och vaknade kl 7 i morse och kunde inte sluta tänka och le för mig själv..

På vad undrar ni nu, jo det är så här att inom kort kommer jag vara utbildad hudvårdskonsult för Mary Kay. =)
Tror ni att jag är lycklig eller lycklig?

Mycket lycklig.

Var på en visning igår hemma hos Tess, där Maria, som alltså är sales director höll klass och visade massor av produkter, men dom mest basic så att säga, grunden i en fin hud, rengöring och fukt, sen såklart en massa andra saker som hör till. Bl.a en peeling, jag tror det är en slags kemisk peeliing som du annars gör på en salong för dyra kroningar, men alltså kan göra hemma framför badrumsspegeln för mindre dyra kroningar... Jag lovar och svär att idag har jag så sammetslen hud och rynkorna jag hade i pannan och mellan ögonbrynen, dvs mina bekymmersrynkor är nästan bortblåsta, och det är efter EN behandling.. Jag blev helt såld på produkterna och Maria fick veta att jag har planer på att bli hudterapeut och tyckte jag har väldigt fin hud, och såg att jag sköter om den, och hörde att jag redan nu kan mycket om hudvård och kosmetika, så hon föreslog att jag blir konsult under henne och kommer på ett möte på tisdag.

Jag funderade inte så länge faktiskt, skulle det inte gå bra för mig, vilket jag betvivlar då jag i ärlighetens namn alltid varit bra på att sälja och prata för mig, samt kan mycket i grunderna för bra hudvård och det mesta inom kosmetik så har jag isf fått varor värda nära 3000 för 1500, så jag går inte back på något sätt och vis av att prova. Dessutom har jag ju inget heltidsjobb så hon tyckte det var klippt och skuret för mig.

Jag är så himla glad idag. Det känns som jag lever igen, att jag fått något att leva för. Att få jobba med människor och något jag brinner för, kommer alltså snart vara verklighet för mig.

/Sara blivande hudvårdskonsult Mary Kay.

Våffla!

Yassos!

Sådär ja då var man åter från 8 dagar på soliga Rhodos.

Kom hem i måndagsmorse. Helt slut.

För att sammanfatta veckan kort:

*Solat
*Badat
*Ätit gott (och mindre gott)
*Fisit efter allt vitt bröd som ingår till allt..
*Rapat efter att ha druckit en hel del Mythos
*Druckit en hel jäkla massa samboka..
*Dansat
*Träffat Michalis igen
*Utbytt saliv med ovanstående..
*Träffade Nicos igen, från Buddha Bar förra året, alltid trevligt.
*Träffat Tony- en mörk kopia av Leonardo di caprio.. och utbytte lite mera saliv även här..
*Blåst 450 spänn på en underbar 4 rätters middag med jordens godaste rödvin.
*Åkt till Lindos och besökt staden och Akropolis
*Klappat katter..
*Klappat mera katter..
*Kelat med en dagsgammal kattunge som trodde jag var dennes mamma sen. Tog upp den och den började spinna och somnade på mitt bröst.. sen följde den efter mig, men jag bar tillbaka den till mjölkskålen och den andra kattungen och gick motvilligt därifrån ((*åååh* ville bara ta med den hem...  :( ))
*Shoppat
*Shoppat lite till
*Shoppat ännu mera
*Gjort en ny tatuering på andra underarmen..
*Avfärdat en äcklig strandraggare -som tittade på oss när vi låg topless- i ca 4 timmar konstant utan att sola själv...
*Utropat för mig själv; "Varning för speedos" -on the beach.. uiiiiiiii... alltför många gånger på 5 dagars solande.. Köp badshorts för satan..
*Supit ner en bartender på 4 shots samboka..
*Gått vilse i Gamla stan efter att det blev strömavbrott på hela Rhodos.. kan nästan kalla det en UE upplevelse efter alla mörka ensliga trånga gränder vi gick i, och alla tomma ödsliga byggnader vi gick förbi..
 men till slut hittade vi tillbaka till stan, trots att det var svart överallt, och då menar jag kolsvart, det enda som lyste upp var folk som hade tänt ljus här och där eller bilar å vespor som åkter förbi..
*Sett den finaste lilla kyrka jag nånsin sett i Lindos´
*Kommit på lite nya fina ord..
*Lärt mig en hel del bokstäver i det grekiska alfabetet

Ja mycket har vi varit med om den här veckan.. Mestadels väldigt trevligt!
Inte så glad över att vara hemma igen, skulle vara för att jag saknat mina katter då-annars suger det..

Våffelmuffla på er!

(internskämt-) Våffla, muffla, tuffla (ett nytt begrepp för det kvinnliga könsorganet enligt mitt påfund)

Här är lite bilder på mig och Antonis, Michalis, turen till Lindos och god mat från Nikos lyx (fisk)-restaurang :)

Yamas!

       
      
     

Secret Misson/UE part two

Brr vad kallt det är.

Sitter och fryser nyss hemkommen från en ruggig bilfärd i kalla natten... Kallt är det ute och ruggigare blev det när vi uppsökte två ödelagda hus mitt i svarta natten utanför Sigtuna. Hittade inte riktigt det "styckmordshus" vi först letade efter så Mary körde fram till ett gäng smågrabbar på sisådär 14 bast, hon beordrade mig att veva ner rutan å fråga vart Steninge Slott ligger, dom frågade vad vi skulle dit och göra, om vi skulle på spökjakt?M avslöjade att vi sökte efter huset där det för 15 år sen begicks ett styckmord på en kvinna och likdelarna sedan spriddes över hela Märsta.. Grabbarna började berätta om det huset och även om spökhuset.. Erbjöd sig att ta moppen å följa med men killen hade ingen bensin och han fick inget sällskap heller så vi åkte själv. Ena killen frågade om vi var från tv när vi sa att vi skulle dit och fota.. (nej då, vi tycker bara det är kul att skrämma slag på oss själva mitt i natten.. fullt normalt beteende för två ensamma tjejer på 30..)

Dom såg bra skitis ut, och säkert väldigt undrande vad f*n två 30åriga kärringar gör ute i en liten röd kärra pimpad med svart-å-vit-rutiga stripes- men det kan jag säga att vi också var när vi hittade fram. Hittade en riktigt smal grusväg förbi en gammal lada, och sen efter det, en bra bit till in på en ny grusväg ett rött gammalt hus med ett staket runt.. Det skulle vara spökhuset enligt fjortisarna. Vi klev inte ur bilen den här gången.. Det var jävligt rysligt att bara sitta i den tysta bilen utanför, mellan två ödelagda byggnader mitt ute i ingenstans närmare kl2 på natten vill jag lova. Efter ett tag och ett konstigt ljud som både jag och Mary hörde så brassade vi vidare och tänkte nöja oss med att ha sett spökhuset iaf, men just när vi skulle ta av och åka iväg till stora vägen igen så såg M ett annat hus, öde.. Det torde vara styckmordshuset vi såg. Gled alldeles utanför med bilen i sakta gemak, vände å kollade igen å stannade till. Brrr.

Svart som natten, en liten bil med oss i, vi bad att bilen inte skulle kapitulera-som den ibland gör- för då skulle vi nog allvarligt inte ens kunna beskriva vart vi befann oss..

 Ännu en ruggigt härlig och kuslig natt i jakten på spöken och öde platser.

Me like.

Brr var namnet.

Återfall..

Jag erkänner, jag fick ett återfall i förrigår, jag kunde inte hålla mig längre. Köpte hård ost, smör och mjukt bröd. Vitt bröd.

 Det här är en katastrof, varför måste jag köpa det just nu när jag hållt mig i skinnet så länge?

(Jag ligger ju på playan på söndag i rhodos stad å brassar fläsket för fullt.. fy fan vad gött det ska bli. Fettig or not.)

Solen here we come!

Waisted-on-rödvin-kind-a-night

Är det någonting jag skulle vilja ha på min mobiltelefon så är det alkolås. Där man blåser in först, så räknar mobilen ut hur mycket man druckit och så kan man ställa in vid vilken gräns man inte får ringa folk.. och en senaste tidspunkt på natten kanske också vore bra att kunna ställa in..

Nånting annat jag också skulle önska ha på en framtida mobil är en knapp där man kan spela in det man säger till andras telefonsvarare.. om nu alkolåset av nån konstig anledning inte skulle funka... så man vet vad fan man sagt dagen efter.. ;)

Jag vet att jag ringde och berättade att jag saknar.. det vet jag. Men jag skulle gärna velat höra idag vad jag sagt, så kanske man inte gör om det nästa gång man råkar bli lite waisted på rödvin. Satt hemma och mary å jonas var här på besök och vi kollade på filmen Parfymen.

Filmen var bra, och sällskapet också. Några glas vin blev några för mycket, men trevligt var det iaf :) Att jag sen ska hålla på å sakna folk mitt i nätterna och vilja kramas jag med, det är en annan femma, och jag lär mig aldrig att sluta ringa när jag är full..



Over and Out





Mycket mer än så

Fröken Sara har varit extremt duktig och "pigg" idag.

Tess2 kom på besök och sen promenerade vi till skanstull och satt ute i solen å solade med varsin stor latte för att sen gå på lite uppiggande shopping. Hade riktigt skoj tillsammans och hittade varsin top på Åhléns. Nytta förenat med nöje.. vad nu nyttan satt i? Jo just det, promenaden dit å hem, att jag tog mig utanför lägenheten typ ;) Latten satte in, kanske även rosenroten och solen. Kände mig lite halvpigg ett tag-ja halvpigg med upprepade gäspningar stup i minuten.. Skönt vare iaf att komma ut och gå längre än på länge men egentligen inte långt alls..

Helt totalt slut dock när jag kom hem, men det var det värt. Vilade en timme och insåg att jag glömt köpa kattmat och diverse så det var ju bara att gå ut igen och gå..

Jobbet ringde idag också å jag klämde ur mig att jag har svårt för att komma upp så här års och frågade om det inte fanns nåt eftermiddagspass eller kväll/natt, så chefen skrev upp att jag bara kan jobba kväll nu.. frågan är om jag kan jobba alls, det återstår att se om utlandsresan kommer göra mig piggare, men jag kan bara vänta, hoppas och se..

Slängde iväg ett mess till bossen, som jag för övrigt träffade på på min promenad på vägen hem, hejade bara å gick förbi, för jag upptäckte inte henne först där jag gick hungrig å trött å filosoferandes, men hon borde skämmas för inte fick jag nåt svar på mitt mess och inget mail innehållandes hennes mail.. Bad nämligen om hennes mailadress för att jag tänkte skicka iväg ett litet brev där jag tänker förklara min situation så hon inte bara tror jag är lat och vill ha sovmorgon, för det handlar om så mycket mer än så tyvärr.

Storleken spelar roll....



Men så sant -så sant..

jo- det bara är så.

Jag saknar dig. Särskilt så här på kvällarna. Våra samtal. Jo jag gör det- fortfarande, det bara är så.

Det är sant och läser du det här så vet du vem du är, läser du det inte så har du fått mina sms.. även om du inte svarat. :-´( 

Men jag saknar dig ändå. Punkt.



(och det får jag göra-även om jag kanske inte borde..)

Kurtan

När jag kommer till andevärlden i rockhimlen i mitt andra liv ska jag trots allt stöta hårt-riktigt hårt..



Ska vi ligga?
Yes please!

Rockkillar å spandex..

Varför tror killar som spelar i band att dom är så jävla coola? Especially Rockkillar..Jag bara undrar vad som skulle vara så häftigt med det? Att knulla nya brudar varje helg, tävla om vem som blir fullast på efterfesten, vem som får flest telefonnummer efter varje gig, vem som har mest nitar o åtsittande spandexbrallor eller vem som har längst hår-och det spelar ingen roll hur håret ser ut, bara du har långt hår- vissa kommer t.o.m undan med att ha flint och långt hår, huvudsaken det är långt, stripigt och rockigt, ja det är ju en rockkille vi snackar om.. Han kan ju inte förstöra sin image?! Right!? Så därför behåller han håret även om han har en begynnande flint på väg till hårfästet i nacken..

Jag har träffat en del rock/bandkillar sen jag flyttade till Sthlm -jag erkänner- och alla är jättetrevliga visst, men jag blir så jävla avtänd ärligt talat när det första dom måste påpeka är "bandet" just för att dom tror att man blir mer intresserade.. Sorry guys, jag blir fan mindre intresserad, om ens intresserad alls.. just för att dom jag träffat gärna flirtar med tusen tjejer samtidigt och aldrig verkar ha något seriöst i avsikt. Man är inte den enda för dom så att säga, därmed mitt ointresse.

Ska det vara nåt nu ska det fan vara seriöst, på alla plan, orkar inte med nån halvmesyr. 

Detta om detta, och nej jag dejtar ingen bandkille just nu, men jag kände bara att jag var tvungen att avreagera mig ändå när jag kom att tänka på det ifall att en bandkille skulle infinna sig i mitt liv igen.. vem fan veet. Dom verkar dras till mig, å jag till dom, utan att jag ens vet om det.

Well well.

hoppa-upp-ur-soffan-och-skita-på-sig-scener

Grått och trist utanför. För två timmar sen var det soligt å fint men bara för att jag tagit mig upp i någorlunda tid idag och tänkte ta en promenad så blev det grått nu- tack för den jesus-och med min sedvanliga "tur" så lär det väl inte dröja många minuter nu förräns det börjar regna så jag får ta tåget till slut ändå.

Har inte hänt så mycket på sistone. Jo Mary kom förbi i måndags. Jag bjussade på min hemlagade excellenta paj innehållandes spenat, fetaost, oliver, röda bönor, ägg och ost på toppen. Jag har nog inte sett Mary äta så mycket på länge :) Det är kul att den gick hem. Jag lagar alltid ny mat. Alltså jag blandar i det jag känner för så får man se sen om det lyckas, och oftast gör det ju det- tur nog.. (är ju dödspoppis på jobbet för jag lagar så god mat, tur man är bra på nåt ;) och det är ju extra kul att laga mat när man får bjussa.

Sen gick vi på misson Gyllmars och hyrde skräckfilm och köpte lite candy. Extremt superbra film och jag känner att det här börjar likna en filmblogg snart, men jag kan varmt rekommendera filmen "Them" eller som den heter på franska "ils", riktiga nervpirrande och härliga hoppa-upp-ur-soffan-och-skita-på-sig-scener, vilket jag fullkomligt älskar. Adrenalinet bara flödar och jag blir så glad. Ja, jag blir glad av att bli rädd. Jag blir glad av adrenalin. Kick me and I kick u liksom- av hapiness.

 
Lägger in den franska bilden av filmens omslag för den är så mycket bättre än den schaskiga svenska..

Se den om du vågar..

see ya.

RSS 2.0