~~~~~~~
Ilandsproblem!

Ny dator inköpt. Men nu e jag så trött att jag inte orkar packa upp den. Zzzzz. Ilandsproblem verkligen!!

För övrigt sjukat mig på 50%. Känner att 35h i veckan blivit alldeles för mycket för mig. :( Har inte orkat med något hemma eller något annat alls förutom att jobba, och livet hemma måste också orkas med. Så e det. Ringt på en gruppbostad idag inom samma företag för att höra om dom behöver fler vikarier. Känner en jäkla press nu då min schema-rad tagit slut. :/ Sommaren gick otroligt fort förbi..

Vitaminkick!

Gjort mig en vitaminkick. Tog två kiwi, ett rött äpple (utan skal), i bitar, lite steviasocker och lite honungsyoghurt. Fan vad gott det blev! :-) Kiwi innehåller ju väldigt mkt c- vitaminer. Hoppas bli lite piggare och det är nog bra för förkylningen som fortfarande lurar i min kropp..


Glad och skrytboken;Idag fick jag en teckning och lite frukt av en boende som blev så glad att jag tog mig lite extra tid att fixa en sak åt henne. Det värmer i hjärtat! :) Men för mig är det en självklarhet- det är för deras skull jag jobbar! Hon berättade att hon också vill att jag stannar kvar i höst. Hon skulle till och med gå till chefen och säga till att han måste anställa mig som fast personal. He he. Gärna för mig!

Ja, vad säger man? Kan inte bli annat än glad och nöjd- trots att jag är ruggigt trött.

Fan vad jag e bra ibland asså! ;-) Jag måste säga det till mig själv oftare!! :)

smådepp

Trött och lite smådepp då det här är sista veckan på sommarschemat. Nu kommer all ordinarie personal tillbaka och blir ingen sjuk eller tar ledigt finns inget jobb. Bara att hoppas att aaaaalll personal blir sjuk med andra ord.. ;-) eller att det finns timvik på dom andra Olivia. Det löser sig nog men känns jobbigt att behöva skaffa fler ställen att jobba på precis när jag kommit in i allt här.. :/ Det tar på krafterna att bara tänka på det just nu..

.......

Kan någon duscha och mata mig tack!?

Förresten!

Chefen såg överlyckligt nöjd ut och uttryckte sig ; "-Det är GOO i dig!!?" Tycker du? svarade jag. "Ja det tycker jag!" -Tack svarade jag och så hade vi en snabb konversation. Tro fan att han var överlycklig då jag skurade kaklet, köksluckorna, diskhon, diskställen i flera timmar. Dom var sjuukt äckligt smutsiga.. :-) Sen visade jag iofs framfötterna rejält igår också och föreslog lite ändringar som både chef, ordinarie personal samt boende diggade. Paret tyckte; "Du är ett mirakel!" Ha ha- nej det är jag knappast men jag har en hjärna, hjärta och en stark vilja för att brukarna ska få det stöd dom önskar och behöver (som vissa ansett att "vi inte har t i d" att göra för att dom är så jävla lata och vill gå hem tidigare varje dag..

Nu ska jag sluta skryta, äta och vila. Ledig imörrn.

Att säga ryck upp dig till en deprimerad..

Faaan! Skrev ett långt inlägg som jag råkade trycka bort. Skitsamma. Mår bra just nu, känner mig lite hypo igen dock. Jag verkar ha tvåveckorsskov. Har upptäckt det sista tiden. Dvs två veckor depp&trött, två veckor glad&pigg. Och så fortsätter det. För efter varje hypoman period så kommer smällen och jag blir dötrött och deppig då jag kört ut mig helt dom veckorna jag har "överskottsenergi". Bl.a skurat hela köket på jobbet idag, köksluckor, spis, lister m.m. Det såg förjävligt ut innan verkligen.

Det jag ville med detta var mest att dela något jag läste på FB. Så jävla sant att jag inte kan uttrycka det bättre själv. Det är i n t e okej att säga "ryck upp dig" till nån som lider av depression nämligen- tyvärr funkar det inte så. Hade t.ex jag k u n n a t rycka upp mig hade ju aldrig mina depressioner existerat.. Fattar ni väl att ingen v i l l må dåligt!?..


Igår;

Gick prommis till skogskyrkogården och planterade en blomma och gjorde fint på Tess grav. Spelade två av hennes favoritlåtar för henne- hoppas hon blev glad! ;-)


Tjeee-na! (Som en boende alltid säger.:))

Å däär försvann en dags ledighet!

Jag är så knäpp och nojig ibland! Tror att jobbet ringer för att jag gjort ngt fel fast jag vet att jag skött mig ypperligt.. så jag svarar inte. Sen ringer jag tillbaka tre minuter senare och det handlar ju bara om att dom vill att jag ska jobba. :-) Självklart tog jag på mig tio timmar på lördag. Bara att mala medans kvarnen är varm. Jag känner mig sjukligt trött efter 36h förra veckan. Zzzzzzzzzz. Well Well. Blir några kronor extra i skattkistan.. Snart ska jag tvinga mig ut på promenad. Vill helst bara ligga i soffan fast jag blir nog piggare av att motionera lite!

Trött!

Skrivit typ samma sak i två inlägg- well- I'm reallyyy tired today så ni får ha överseende..

Natti!

Ser verkligen fram emot veckan som kommer. Ledig fem dagar om jag inte tar på mig ngt extrapass. Saknar mina långpromenader i skogen så jag ska minsann se till att det blir några så jag får ladda energi. ♥ Natti natt allihopa!


work, work, work.

Nu är jag ledig två dagar, sen två dagars jobb och ledig tre om det inte dyker upp något extra pass. Puh!

Dagens skryt;Idag blev jag glad på jobbet igen. Ännu ett par boende som önskar sig att jag blir fast personal i höst. :-) Sånt värmer och jag känner att jag når fram med sättet jag jobbar på. Jag engagerar mig och tar deras motgångar med humor. Visar glädje och respekt för alla individer. ♥ Jag älskar att jobba med och hjälpa människor- oftast iaf. Det ger så otroligt mycket! Tänk om jag ändå kunde vara lika snäll och omtänksam mot mig själv.. dock mycket svårare och en annan historia.

Peace.


underbara Adhd!?
Sälen i Årstavassen.

Lite bilder från igår. Tog med mig M och gick genom Årstaskogen till vattnet där vi satte oss några timmar. Vackert.
Nyduschade katter och pepparthé.

Känner mig inte kry än. Suck. Hoppas det blir uthärdligt att jobba imorgon..

Har iaf städat här hemma lite idag, skönt. Sprungit runt endast iförd trosor med svetten droppande. Puh! Igår duschade jag och M katterna också. :) Tror faktiskt dom tyckte det var rätt skönt så här i värmen.

Nu blir det citron och pepparthé med massa torkad ingefära och ett avsnitt Masterchef innan läggdags.

Natti natt och kom ihåg att försöka så gott du kan att behandla andra som du själv vill bli behandlad!Öl nån?

Jävligt trött på att sitta inne och vara sjuk nu! Vill ut på nån härlig uteservering och dricka några iskalla öl!! :(

Småregn och muller

Det småregnar och mullrar ute. Tycker det är så mysigt att höra regnet smattra.

varför

måste min dumma hjärna och kropp vara vaken på nätterna?

Time to do nothing....är viktigt!

Soft.

Sitter på balkongen, hostar, läser och filosoferar.. (Hörde ni!? Jag l ä s e r- en bok!

Min kropp är utkörd av detta konstanta hostande. :-/


...
Bästa förkylningskuren!

Kall cola river skönt i halsen. Isglass likaså. Lösgodis funkar också bra emot förkylning har jag hört!...

♥♡♥♡♥
*****
Suuuk. suck.

Jobbade två h igår sen sjukskrev jag mig resten av dagen och i helgen. Synd på pengarna och känns inte speciellt kul att ligga hemma sjuk i finvädret. :( Får iaf 80% av lönen men det gör mkt när man inte har så mkt stålar.

Sitter å bävar för att gå på apoteket nu. Vill få luft men känns himla jobbigt. Jätteont i halsen.

RSS 2.0