Je vörte litta kär!

Men stjärtröv också att den är så dyyr. 2875 pix går den loss på. :( Iofs- syrran meddelade så fint att hon är skyldig mig två tusenlappar för en gräsklippare som pappsen haft och som hon vill köpa ut mig från/på/av eller hur fan man nu säger.. och så har jag ju lite vänner som jag kan börja håva in ifrån.. Så ja- TaCkaRRRR som Magnus Bexhed i Sveriges Mästerkock sade!

Så- hm- vem vet. ;-) I den här skulle jag kanske bli lite gladare i vår!? Je vörte litta kär nu dåå!
Eller den här, den var ju också äckligt snygg!!! "Endast" 2990 pix...
 

That´s the way it is!?

Mått bajs några dagar- men som bilden säger;

Superfin vårdag..

..men jag sitter inne och deppar. Känner inte för nånting. Vill bara försvinna till jordens ände. Tittat på resor. Hade god lust att bara boka en resa och dra nånstans imorgon. Behöver komma bort härifrån ett tag känns det som. Är så trött dock att jag skulle vara utmattad redan efter några timmar på Arlanda, så nej, det är nog ingen bra idé ändå. Dessutom skulle jag känna mig ensam utomlands. Kanske bli mer deprimerad. Tänker för mycket på allt just nu. Känner mig tom. Ensam. Hjälplös. Svag. Det finns ett stort svart hål inom mig som jag inte vet hur jag ska fylla. Vad jag ska ta mig till?


Miss Åsna.

Just kollat på en kort dokumentär om Colombia och deras besatthet av skönhet och skönhetstävlingar. Det finns bl.a Miss Fiskesäsong, Miss Fängelse och Miss Åsna. Fan vad sjukt! :)

Chokladmineralvatten..

..kom Loka tydligen på. Äckligt var det. Citronpajmineralvattnet var okej, men konstig eftersmak. Något jag däremot gillade skarpt är deras jordgubbsglassvatten- det kommer jag köpa många gånger! :-)

Men tummen ner alltså för Loka Chocolate Shake!

Mäh!

Mäh- vad sjukt!! Läste precis en bekants bilddagbok där hon skrivit "Intresseklubben antecknar!" inom parentes- precis som jag skrivit i ett inlägg två dagar senare. =) Ha ha. Sånt där förbryllar alltid, när man ser att man skrivit samma uttryck.

å vips..

..så var dom vita.. Ska rugga till dom så dom blir lite shabby chic, imorgon..


Operation pågår!..

Sprayar ljusstakarna vita. Började inne i badrummet men fortsatte ute på balkongen.. Stank lite väl mycket... Stod att man ska spraya i rumstemperatur, men va fan. Går ju inte att hålla på inomhus med det här!?... :/ Helt borta i pallet nu av färglukten. Zzzz.


Wohoooooo!!!

Barbabooo!

Vann just budgivning på Tradera på ett stort paket med Mary Kay-produkter för 730:- inklusive frakt! Yihoooooo vad bra!

3st ögon-make up-remover

2 st ansiktsrengöring

2 st Moisturizer

1 st Night Solution

1 st Firming eye Cream och

1 st Age-fighting eyecream

Ska sälja några av sakerna. En rengöring, en ögonkräm, 2 ögon-make up-remover. Så är du intresserad titta in på Leopardhonans auktioner på Tradera! Dom här brukar gå för ungefär 200 pix vardera på Tradera. Skulle du köpa dom hos en konsult så kostar dom ännu mera..  kommer alltså tjäna mycket på det här...

Man måste vara smart när man inte är rik! :) (och ha lite att göra)


Det är våår!

Ja, om nån nu missat det.. ;)

Masat mig ut i finvädret. Gick till Globen en sväng, köpte en latte och sen har jag strosat runt och suttit på en massa bänkar här och där. Nu sitter jag vid parken bakom mig och njuter lite.


Promenerat..

..runt på söder mot Gamla Stan idag i finvädret


som en gammal snuskgubbe..

Funderar på att gå på Ica en sväng. Så skönt och fridfullt att gå ut och gå mot kvällningen. Smyga runt som en gammal snuskgubbe i buskar och snår. Alldeles ensam. Bara suga in lugnet.

jorå..och..

..för övrigt har jag mått apballe i ett par dagar. Sjukt ont i huvudet med tryck över tinningarna. Ont i halsen. Så less på att sitta inne nu. Måste iväg till Skanstull och hämta medicin snart, så då får jag mig en liten sväng ute i etern åtminstone.. Känns dock ej så lockande just nu då jag känner mig spyfärdig och illamående. :/ Men det blir kanske bättre, förhoppningsvis.


I like "turken på hörnet"!

"Turken på hörnet" gjorde min dag asså!

-Heeej! VAD har du gjort?

-Vadå? (och så sträckte jag fram händerna och visade mitt avskavda nagellack som jag trodde han syftade på..) -

-Nej! Figuren!

-Jaha, har jag blivit tjock? Ja jag vet! (är så van att alla påpekar min vikt..)

-Neej! Tvärtom!

-Ha ha, nää du, det ser nog bara ut så för att jag har svart tröja på mig, och för att jag inte har vinterjackan på..

-Neej nej! Vilken skillnad!

 

Ha ha haa! Jag har ett léende på läpparna nu, även fast jag inte direkt gått ner i vikt och då jag levt på godis i ett halvår. Men man TackaRRR kära kioskhandlare! ;-) You´ve made my day a Little bit brighter.


Vad fan håller jag på med?

......jag skulle ju vila nu! Blev lite rastlös men samtidigt trött..

*Relax. Concentrate. Meditate*

Billigt skit funkar inte!..

Trots att jag köpte en macadamia-nöt-handkräm från Oriflame som jag trodde på, så failade den! :( Krämer med mandel/nötter brukar vara väldigt bra, men inte den tyvärr.. Ingen aning om originalpriset iofs men Oriflame är väl nåt mellanting? Jag köpte den billigt på Tradera, men nä, som sagt, apdålig i vilket fall. På vissa saker gäller faktiskt att billigt är lika med skit- tyvärr. :(

Så jag tog och köpte en ny sån här istället. Den är väldigt bra och dryg- behövs bara en liten liten klick för händerna och går in fort i huden utan kladd. Kan rekommendera den varmt! Jag fullkomligt löööv The body shops produkter- som om ni inte visste det!? :-) Värt varenda krona! Kommer säkerligen ha den i ett halvår om inte längre. Den jag har nu på 250 ml har räckt så länge och den här är på 500ml.. såå nu har jag så jag klarar mig. Great!


(Intresseklubben antecknar!)

Do U dare to kick the wrong MF!?


It´s a rainy day!

En sån här dag vill man inte ens gå upp ur sängen. Regnigt, grått, blåsigt och känns som en mörk vinter utan snö.

Klev upp och drog iväg på Iris även fast det tog emot. Känns alltid bra när jag gjort sånt jag inte egentligen haft ork med. Vet att jag får vila när jag kommer hem, vilket jag ska göra nu istället för att sitta framför datorn..




Every little thing´s gonna be alright..

 
Blir alltid glad av Bobban och den här låten passar bra idag. Åtminstone ett problem är snart ur världen- ett tungt kapitel i både mitt och syrrans liv- det firar jag med denna låt till oss.
 
More to come- men det tar jag på måndag!
 
Cause every Little thing´s gonna be alright.. right!?
 

Chillat..

..igen! Dagen avslutades med några öl på Chill- alltid lika chill!

På stan shoppade jag min favoritansiktsmask+en liknande med citron.




Dramatens trapp..

..i solen. Cindy, jag och latte. Underbart vårväder. Synd att det ska blåsa så förbannat bara..


Underbart väder..

..och på väg in till stan för att träffa Cindy. E hur trött som helst egentligen, men det är viktigt att komma ut i solen när den skiner. Och självklart vill jag träffa C när vi båda ändå är lediga idag.

Ha en bra dag! :)

Välkommen hem liksom!?...

Hemma igen från några dagar i norr. Det första jag gör är att öppna ett roligt brev; "Du håller på att bli utförsäkrad"... Välkommen hem liksom!!?
 
Jaha, då börjar oron igen då.. Fast den här gången är det ifrån arbetslöshetskassan. VA faaaaaaan! Jag har ju fortfarande aktivitet på Iris till och med i juli nångång. Menar dom att jag inte får a-kassa hela vägen ut på mitt aktivitetsstöd?? Jag fattar ingenting!?
 
Tankarna bara snurrar. Ska jag få aktivitetsstöd från FK på 223kr om dagen efter mina återstående 35 dagar hos a-kassan är slut eller? Hur fan ska jag kunna leva då? Alla känslor jag hade förra året när jag blev utförsäkrad från sjukförsäkringen hos FK kom tillbaka nu- och dom känslorna är inte trevliga. Ska försöka att inte hetsa upp mig för mycket tills jag pratat med dom. Men om det blir så så blir jag jävligt pissed! Ingen har informerat om nånting som vanligt.
 
I värsta fall får jag sjukskriva mig igen, vilket vore väldigt tråkigt, även om jag funderat på det i flera månader samtidigt som jag bara hoppats på att få mer och mer ork. Men det går sådär på den fronten ärligt talat. SUCK! Inte fan tänker jag gå till socialen iaf, det gör jag bara i nödfall! Och om jag är sjukskriven kan jag förmodligen gå på nån slags rehabilitering genom dom.
 
Det löser sig känner jag nu. På nåt sätt. Jadå, det gör det! Positiva Torsten!
 
Goder Natt på er!
 
 

Jag måste ha gjort något bra...

..här i livet. Titta vad gulligt systers dotter Lea har gjort. He He. (Även om jag faktiskt inte riktigt ääälskar "pitza"- men det är gott ibland)




Äkta vänner finns det få av..

...Bästa Ola! Han ringer från Spanien och säger hur mkt han uppskattar mig som vän. Att jag är så bra. Att det är jag och Daniel som är hans riktiga vänner. Att han ville jag skulle veta det om det nån dag händer honom något. Fan vad glad jag blir, och jag saknar honom så mkt när han är utomlands i perioder. Fina fina vän! Äkta vänner är fint skit!

Jag uppskattar dig också Ola! Väldigt väldigt mycket! Du är någon som vet allting om mig och
fortfarande står kvar!

Tack!

RSS 2.0