Ser ut som vilken höstdag som helst, men i...

dsc00252 (MMS)

Ser ut som vilken höstdag som helst, men imorgon är det första December!? Ganska galet och egentligen tråkigt, ja förutom såna härliga soliga dagar som idag, för jag vill ha snö nu så det blir ljusare och knastrar under skorna när jag går..


Middag i Trinntorp i Tyresö; två glas rött...

dsc00251 (MMS)

Middag i Trinntorp i Tyresö; två glas rött och Julskinka med senap- dock ej starksenap utan fegsenap. ;) Fan det ska vara starka grejjor- jag e ju från norrland för helvete!


Ute vid Tyresö brygga. Har släppt iväg en ...

dsc00247 (MMS)

Ute vid Tyresö brygga. Har släppt iväg en sån papperslykta dom ofta har i Thailand. Jättefint. :) Nu e vi på väg tillbaka hem till Markus, Hasse också. Har alltid roligt ihop. Ikväll kan det hända av det blir ett glas rött eller två. :)


Tolken Torstensson.

Sådär ja. Då har jag läst kapitel två i min KBT-bok och gjort lite övningar igen.

Får ångest av att beskriva och skriva ner situationer där jag får ångest. Låter kanske konstigt för den "okunnige" som inte har ångestproblematik men fick det bekräftat när det stod i boken i slutet av kapitlet att många tycker det känns väldigt tungt när dom gör dom här övningarna och läser allt och blir påminda om sina problem- men att det är just det som är tanken- såklart- för att kunna förändra sig.

Alla har vi en så kallad "modellinlärning" som vi vant in oss i t.ex sen vi var liten, som sen kan ha hängt med hela livet. En förälder t.ex som alltid varit dömande, som exempelvis själv har psykiska problem, som är negativ, kan göra att jag följer i samma mönster då jag blivit inlärd det betéendet.

Man tror inte att det går att förändra sig, men kan man "lära in" så kan man också "lära om"!! Att lära sig förändra betéenden som påverkar tankar och känslor inför situationer man ser som hotfulla- men som oftast inte är det... 

Puh! Det här tar på krafterna mer än vad jag trodde. Väldigt mycket faktiskt. Känner mig slut mentalt och då har jag "bara" läst ett kapitel på 22 sidor och gjort några övningar.

Det är övningarna som tar på krafterna; att tänka efter hur jag tänker. Känna efter hur jag känner. Tolka mina egna tolkningar.

Jag blir så medveten om hur fel jag tänker, men det är därför jag gör det här, för att jag vet att jag måste lära om, att vända mina tankar och försöka lita på folk igen. Att våga möta blickarna från främmande människor utan att jag ska tänka att dom tittar på mig för att jag ser ful och konstig ut. Att dom ser att jag är sjuk.


Det är sjukt. Hur jag tänker. Det är sjukt.


Hoppas hoppas hoppas snälla gud!!

Har nyss skickat efter grejjor från Ellos. Halkade in där av en slump via nån sida och såg deras halva priset på alla OUTLETFYND och övrig rea på massor. Detta resulterade i att jag nu har inhandlat varor för 1355 som är värda över 6000.. Inte helt fel va!? ;-)

Betalade 1355 spänn för; 9 st trosor, Reebok sportjacka, skinnjacka, tunn vårjacka, bh, bikini och en tv-bänk i Ek. (Sen blev det visserligen 490kr för hemleverans också av tv-bänken, men det är det värt tio gånger om med det låga priset i övrigt!

Bara tv-bänken var ord.pris på 2499:- och skinnjackan 1299:-, Reebokjackan skulle ha kostat 599:- så man kan säga att jag har fyndat friskt här. Suttit i flera dagar och velat fram och tillbaka om jag skulle köpa allt eller inte. Tv-bänken som jag velat om mest- måtte den passa!! Har mätt och mätt så jag vet att den funkar storleksmässigt iaf.

Sen tycker jag att kläder är väldigt svårt att köpa på internet, bara gjort det ett fåtal gånger förut och det mesta åker tillbaka eller så säljer jag det vidare på Tradera. Så vi får väl se om det blir bra eller ej. Men kunde inte motstå att beställa då jackorna var så snygga och till så bra priser. Har sökt både nån snygg skinnpaj och vindjacka länge så...


Hoppas, hoppas, hoppas snälla "gud" att dom passar!!


Fan nu är klockan 3:47 och jag har fortfarande inte börjat kolla på den filmen jag tänkte. Blir en sen natt i natt. Eller så går jag och lägger mig nu- kan ju också vara ett alternativ...


Kasper som älskar att ligga under filten h...

dsc00235 (MMS)

Kasper som älskar att ligga under filten här med mig.


testing testing

Hej hopp!

Testing testing;

http://
www.buzzador.com


Äta-soppa-med-gaffel-diet!??


...och VAD FAAAN HAR HÄNT HÄR kan man ju undra??


Snubblade in på den här bilden nu på Google..

Roxette måste jag nog skicka lite snacks till- vad har dom gjort?? Dom ser ju förjääävliga ut!!
Har dom använt sig av "äta-soppa-med-gaffel-dieten??" Det är ju bara skinn och ben på dom. Trist att se
alla som förstör sig till Size Zero, det är tio gånger fulare än överviktiga tycker jag. Usch. 

Egentligen kanske jag ska sluta klaga på mig själv ändå? För jag har hellre lite extra att ta av än att se så här utmärglad och härdat smal ut. Dom ser sjuka ut helt enkelt, utan energi alls, och det har dom förmodligen inte heller när dom bantat ner sig såhär. :-(

MEN bra är dom alltid, Roxette är fantastiskt bra, har så underbara låtar som jag får fina minnen av från när jag var yngre. Marie Fredrikssons samlingsskiva har jag också, den är kanon.


Men Detta om detta, nu blir det nån film om jag får fingrarna ur arslet!
 


Ni får ha det så bra så länge ni som sitter som klistrade framför min blogg, fortsättning från mitt liv följer- eller från nån annans liv som jag stör mig på eller tycker om.


Puss å Hemorrojdkräm!

En högre kraft tvingade mig..

..att gå på nattpromenad till macken där den tvingade mig att köpa chips, godis, ostkrokar och Cola light.. en högre kraft som är röd och alla kvinnor verkligen aaaaaavgudar.......Min julskinka har rymt!

Min julskinka har rymt!


..vilandes bland rosa böljande moln..

Vackraste vän!

Jag saknar dig så. Det gör så jävla ont!
Det värker i mitt hjärta. Mina tårar tar aldrig slut.
Jag tänker på dig dygnet runt. Känner smärtan du kände.
Nu är smärtan min. Din är borta. Hos mig finns den alltid kvar tills Min tid är kommen.
Jag sa till dig att jag skulle byta när som helst. Om jag bara kunnat. Ta över den fysiska skiten i din kropp.
Jag skulle göra det för dig. För du hade mer att leva för.
Du sa; "Jag älskar dig Gumman!- när jag också hade det svårt. Du gav mig alltid tröst än hur sjuk du själv var. Att känna den omtanken är en stark känsla. Och du ska veta att jag älskade dig också, och kommer alltid göra.

Hoppas du har det bättre nu- att du ligger vilandes bland rosa böljande moln.
A´la la la Leopardhonan


Hade jag varit strippa....så hade jag lätt valt dom här skorna a´la Leopardhonan! ;-)

Men nu är jag ju inte det. Jävla skit också!

Grr. :-)Först blev det en chokocoffee hos psykolog...

dsc00233 (MMS)

Först blev det en chokocoffee hos psykologen. Sen som omväxling provade jag en cacao creme white chocolate på vägen därifrån. Fan vad jag skulle önska att jag hade en sån där maskin hemma. Men då skulle jag nog svälla upp som en ballong av allt socker..;) Nu har fina Jenny Rudin kommit hit till Globen med söta sonen Noel. Har inte träffat dom sen i somras så det är väldigt kul. Står på apoteket nu och hämtar medicin samtidigt som jag bloggar- snacka om att göra flera saker samtidigt, men det är jag det i ett nötskal. Nej nu blir det fika.


Nu är nattugglan i farten igen.. Har sutti...

Nu är nattugglan i farten igen.. Har suttit vid datorn alltför länge igen. Kollat på resor till Thailand, vill åka dit snart och skulle vara kul med sällskap, men antar att ingen har råd eller tid att följa. :( Frågat en kompis som varit i Thailand 6 gånger tror jag, om vi kan ses och snacka lite och ge mig lite råd men inte ens fått något svar. Får väl hitta någon annan som kanske vill och orkar berätta hur allt funkar där. :) Det känns nämligen lite klurigt när jag aldrig varit där förut. Då står jag ju liksom på bar backe och det vill jag inte göra utan noll koll. Får i värsta fall förlita mig på internet och Google- för vad vore livet utan dessa... Nej nu måste jag försöka sova. 4;39 är klockan nu. Imorgon ska jag och Cindy träffas och hitta på något roligt bus. ;) Nattinatt på er. ZzzZzzova nu nu.


Sitter hos Markus kompis Hasse i hans stug...

dsc00210 (MMS)

Sitter hos Markus kompis Hasse i hans stuga- åh vad mysigt! Skulle jättegärna bo såhär om jag hade körkort och bil eller om det var bättre kommunikation..


Vad fan e Spars? Provade lägga bara så fun...

dsc00204 (MMS)

Vad fan e Spars? Provade lägga bara så funkade det. Nu måste jag genast googla- vad vore världen utan google?


SMS-inlägg

dsc00233 (MMS)


Kamomillté och KBT! Nu har jag läst första...

dsc00203 (MMS)

Kamomillté och KBT! Nu har jag läst första kapitlet. Övningarna ska jag skriva imorgon. Beställt en egen bok också då denna är lånad av psykot. Nu blir det fika. Tjo!


Stampar på samma ruta.

Jag blir så less på allt, men jag vet inte hur jag ska göra för att inte vara less heller..

Kommer inte nånstans här i livet, står bara och stampar på samma ruta år efter år.

Tänker på allt jag borde göra, allt jag vill göra- om jag nu vill göra något, eller om jag bara vill skita i allt. Det är så jävla svårt att komma till skott med allting, vet inte var jag ska börja? Får panikkänslor när jag tänker på vad som kommer hända i framtiden. Vet ingenting. Blir utförsäkrad i februari, vad händer då? Kommer jag klara det? Så jävla mycket tankar som snurrar och jag känner mig lite hjälplös inför allt som vanligt. Suck..


Nej nu ska jag ta en dusch sen måste jag börja läsa i min KBT-bok som jag skulle börjat läsa för en vecka sen- men bättre sent än aldrig. Har så svårt att koncentrera mig och brukar alltid tänka på allt annat än det jag läser.. Det här är dock för min egen skull och jag har bett om det så nu får jag helt enkelt sätta igång och pusha mig själv lite. Läsa läsa läsa, öva öva öva på sociala grejjor.. När jag läser böcker så läser jag så gott som bara sanningsbaserade böcker för att det är dom enda som jag fastnar för och lever mig in i. Varför vet jag faktiskt inte. Tar till mig det bara, lättare än fiction.

Läste en sida förra veckan och det är väldigt intressant så det ska väl gå bra det här- säger jag muttrande till mig själv. Det SKA gå bra! Finns ingen annan utväg- livet kan väl inte bli sämre hoppas jag?


Nu är det Pain, och jag vet inte om jag är...

dsc00202 (MMS)

Nu är det Pain, och jag vet inte om jag är inne på tredje eller fjärde ölen, men jag är alldeles lagom så det spelar ingen roll iaf! :) skitbra musik och askul att vara med Sandra för det är ju inte så ofta. Kram på er! Nu ska jag lyssna vidare. :)


På konsert på Debaser medis med Sandra, Ev...

dsc00201 (MMS)

På konsert på Debaser medis med Sandra, Eva och Peter. Just nu spelar Raubtier som jag aldrig hört förut men dom e skitbra! Sen spelar Pain som jag vet är bra. Kul kväll, nu blir det mera öl ;) skål!


SMS-inlägg

dsc00233 (MMS)


Gomorron! Här ligger jag och Björn Borg oc...

dsc00193 (MMS)

Gomorron! Här ligger jag och Björn Borg och funderar på vad vi ska göra av dagen. ;)


Så här ska grannar tas!


Inte så lustigt alls.

Känner nån slags olustig känsla i kroppen idag.
Allt känns tungt och jag är så jäkla trött att jag skulle kunna sova hela dagen.

Inte så lustigt alls.


Tog en impulsiv tripp till Bräcke Jämtland...

dsc00182 (MMS)

Tog en impulsiv tripp till Bräcke Jämtland i helgen. Där kan det hända att man stöter på en älg lite då och då..


RSS 2.0