Sitter på ett berg på söder ovanför Viking...

foto352 (MMS)

Sitter på ett berg på söder ovanför Viking Line. Så vackert så vackert! Stockholm är helt underbart mysigt vår, sommar och höst. Varit på grillfest en stund innan, men vi diggade inte sällskapet så mycket så vi drog vidare hit. Fick inte till en så fin bild men tro mig, som sagt, lovely!


Jag körde markus scooter idag också för fö...

foto341 (MMS)

Jag körde markus scooter idag också för första gången, inte när jag druckit såklart utan innan, för ett tag sen. Fan vad jävla kul! Inte kört moppe sen jag var femton. :) :) :) körde bara runt en tom parkering ett varv men jag har fortfarande ett sånt stort leende på läpparna. Har ju funderat på att köpa en faktiskt, och nu blev jag ju inte mindre sugen direkt.. :)


En blågul i solen. :) helt underbart skönt...

foto340 (MMS)

En blågul i solen. :) helt underbart skönt och varmt här på banken. Sen ska vi dra till nån park och grilla med markus kompisar och fira honom då han fyller år idag. Kommer bli en fortsatt lovely dag. Hej hopp!


Kungen-herren i huset- ligger på min mage ...

foto339 (MMS)

Kungen-herren i huset- ligger på min mage här och säger god morgon och spinner.. Den andra killen och min lilla gotjej ligger på varsin sida om mig- så mysigt att vara omringad av mina kära när jag vaknar. :) kram på er!


Gomorron alla! :) Solen skiner och det kän...

foto319 (MMS)

Gomorron alla! :) Solen skiner och det känns alltid härligt. Svintrött. Somnade fem och vaknade före kl 10. Så nu är problemet att jag sover för lite, kan det aldrig bli balans liksom?!? Gah. Men i vilket fall så tänkte jag visa resultatet av mina naglar som jag byggde. Tog tre timmar men visst blev det snyggt för att vara gjort själv för andra gången i mitt liv!? :) Gjorde en gång för flera år sen- det blev inte speciellt hållbart eller bra, men nu har jag mer kunskap i hur man gör sen jag var på salong och gjorde tippar där förra året. Som vanligt passade jag på att fråga och titta noggrant hur hon gjorde, precis som jag gjorde förr jämt när jag gick hos frisör en gång i månaden typ- pga att jag konstant färgade och slet på håret med olika färger, ibland 2-3 gånger i månaden.. Men åter till saken ja, jag blev nöjd över mina hemmagjorda naglar nu iaf! Ska dock fixa t dom igen med lite gele nu då jag råkade förstöra lite härom dagen. Man lär sig av allting. ;) Okej, men det var allt jag hade att säga för stunden. Ma råkes! (Vi hörs och ses)- som också var dom sista orden pappa sa till mig innan han några dagar senare somnade in och gick vidare.


Skrotnisse.

Åh herregud. Jag måste ta min sista lugnande nu. Mitt hjärta klappar i 180, och jag vet inte vad jag ska göra annat än att säga tack till min syster och hennes familj som gör och kommer göra det mesta av allt jobb då jag inte bor där i norr och kan vara med hela tiden.

Jag gråter nu och känner mig så oerhört hjälplös, det har jag gjort hela tiden, känns som jag är en värdelös människa. Jag orkar inte heller, det är inte så jävla lätt att sitta här och bara ha en stor tung börda över sig hela tiden. Jag blir så jävla ledsen. Jag orkar inte heller.Det är så sjukt mycket efter pappas död, så sjukt mycket saker som ska slängas/säljas/fixas/lagas.

Visst, som min syster säger, skulle/kommer pappa säkert vända sig i graven, eller snarare i urnan, över allt vi slänger och kommer slänga, men vi måste så är det bara, även om han så tittar på över axeln på oss.. Om jag får säga mitt skulle jag bara vilja att vi eldar upp hans ladugård när vi tagit det som är värdefullt. För mig är värdefullt gamla foton, filmer etc på oss när vi var små m.m. Skiter i resten så gott som, ja förutom hans bilar och båtar och "värdesaker" och sånt man kan sälja för lite bra cash.. och sånt är helt dugligt och i bra skick.

I ladugården har han sitt "hoarding-nest" så att säga- hoarder betyder extrem samlare, i sverige kanske man kallar det Skrotnisse, ja pappa var en riktig skrotnisse(!!) och så länge jag kan minnas har han alltid gått på auktion efter auktion och det blir "lite" prylar genom åren så att säga....

Syrran sa att man inte får elda upp skiten hur som helst, men allvarligt, jag bryr mig fan inte. Känner sån jävla press nu, och syrran också, och det hela är en jävligt tung börda såklart för oss båda, och jag vill verkligen inte att hon ska gå in i väggen av detta och må så dåligt som jag gjort en stor del av mitt liv!!

Jag kommer fan elda upp skiten, får lifta dit och ta med mig en stor jävla bensintank och tända en tändsticka.. *Poff*...

Förlåt kära Pappa, förlåt. Men du lämnade efter dig 90% rat, som man säger på Jämtska, och det måste vi ta reda på nu. Det här är inte lätt för nån av oss, och det är fan inte lättare av att sitta här hjälplös och ångestfylld, tro mig. Det är ingen som ska tycka synd om mig, det är det inte, det är bara sånt som måste göras. Det kommer ta tid, det rör om i mig och syster, rör om alla känslor, alla minnen, allt roligt och allt sorgligt. Men det som inte dödar härdar och vi kommer klara det tillsammans, vi måste, så är det bara, även om det är tungt, lika tungt som dom 15 jävla containrar vi säkerligen kommer fylla med skräp..

Usch å fy fan. Mår dåligt nu så jävla dåligt. :( Känns som lägenheten håller på förfalla igen också, glömt ta ut sömntabletter också varje dag nu i en vecka, vilket alltså också betyder att jag sovit extremt dåligt och lite nu. Saker behövs göras här hemma, tvätta, dammsuga, skura golv, dammtorka, skura hela balkongen efter vintern osv.. Låter som jag lever i ett råtthål, men det gör jag inte, men såna småsaker som tar på mina krafter tyvärr. :(

Sen hänger det över mig att jag borde/måste/ska fixa något jobb också snart. Att jag måste fast jag fortfarande kanske inte är riktigt redo, men vill börja lite smått på kanske halvtid iaf. Och Får jag inte full sjukskrivning kommer jag måsta gå till socialen, så illa är det, för har inget jobb att gå tillbaka till och inte heller nån fortsatt period på a-kassan att vila på, då det saknades 15 timmar jobb för att jag skulle få en ny period med dagar.... Så.. man kan säga att det suger på det här planet. Får väl ny sjukskrivning nu den 1:a, vet inte hur länge, men vill så gärna komma igång igen med jobb och ett "normalt" liv utan depression, stress och skit, då jag summerat ändå börjat må mer bra på slutet nu sista 2 veckorna ca, solen och omega 3 har gjort lite skillnad måste jag säga..

Men men. Över och ut.

Var skönt att skriva av sig, jag behövde det. Nu dags att ta itu med vika tvätt, och hänga upp tvätt.. Sen duscha och ta mig iväg på en promenad till Ica i Dalen. Där ligger min nya mobil och väntar, och även några presenter till min syster och killen, han fyller år i morgon, och syster förtjänar verkligen en liten gåva och ett tack för allt hon gör.


Min nya bäbis!

=) Nu har jag beställt en mobbe på nätet- åh vad jag längtat efter en ny!!!
Det blev den här; en Nokia X3-02 i färgen Petrol, snygg va? Det här är en Touch&Type, alltså att du skriver sms som vanligt på knappsatsen och bläddrar bland bilder och dylikt via touch på skärmen..

Får väl se om jag gillar den, annars är det ju bara att sälja den på nätet eller till nån kompis eller så. Kostar
1299:- på NetOnNet:s hemsida. Har jämfört överallt och det här är det billigaste som finns. Fri frakt!

 =) Mycket bra pris tycker jag för den har 5 megapixelskamera med mycket mera, så nu kan jag fota finare bilder, dock har den ingen fotolampa eller blixt, det är väl det enda jag ryggar undan för litegranna, men det visar sig när jag får den som sagt hur bra/dålig den är..






Mums fillibabba!

Köpte den här parfymen på Tradera, samma som body misten jag fick av Cindy. Luktar så ljuvligt, så det här blir min fräscha sommardoft.

MUMS!

Sitter med grabbsen i Hornstull på en soli...

foto328 (MMS)

Sitter med grabbsen i Hornstull på en solig liten ballong. Säkert varit 19-20 grader i solen. :) Mysigt! Nu börjar det bli lite skugga så snart går vi in. Hej hopp!


Sitter på Gullmars med Anna och Crille- je...

foto327 (MMS)

Sitter på Gullmars med Anna och Crille- jennys bror. Varit på söder och druckit lite goda drinkar med dom och Jenny som är här och hälsar på. Haft en jätterolig kväll. Glad påsk på er, nu ska jag gå hem och sova sött. :) kram till alla som läser! :)


Det är tydligen min lucky day idag. Hittad...

foto324 (MMS)

Det är tydligen min lucky day idag. Hittade 10 euro på t-banestationen.. :)


fick ett platt påskägg av syster m familj ...

foto323 (MMS)

fick ett platt påskägg av syster m familj i brevlådan igår! Gulligt av henne, och gott! :) Så roligt att få brev eller paket då man ofta bara använder mail nuförtiden.. Well gla påsk på er då! Ät mycket godis så ni blir snälla. ;-)


Selma har tagit sig en egen kudde hon här ...

foto314 (MMS)

Selma har tagit sig en egen kudde hon här i sängen- min lilla mjuka korg där jag har handkräm å prylar.. Skönt att ligga på det mest obekväma och hårda, katter är roliga dom.. Nattinatt


Markus and DevilEyeKasper dansar och myser...

foto311 (MMS)

Markus and DevilEyeKasper dansar och myser lite. ;-)


Här sitter vi ute i solen. Jag inviger vår...

foto309 (MMS)

Här sitter vi ute i solen. Jag inviger vårens första glas rosé i pressbyråmugg på min härliga gröna picknickfilt som jag fått av kära syster. :) supervarmt och mysigt, men nu börjar det dock kylna på sig lite. Så på med koftan nu, men blir lätt mysa på en timme till iaf! Nu e det verkligen vår här i sthlm, lovely! :) kram till er alla som läser från mig!


strosat runt i finvädret i några timmar m...

foto306 (MMS)

strosat runt i finvädret i några timmar med Cindy. Hade lite kul på en affär, jag skojade till det lite som vanligt.. Finn ett fel så vinner du en årsförbrukning av Näcken...!


Nagelbygg pågår! Gjorde en igår på prov- b...

foto305 (MMS)

Nagelbygg pågår! Gjorde en igår på prov- blev bra faktiskt :) Kör skulpteringsgele m.m från Depend..som finns att köpa nästan var som helst.


träffade en jävligt het kille också..

foto291 (MMS)

träffade en jävligt het kille också..


Jag och Anna bläddrar i barnförbjudna böck...

foto290 (MMS)

Jag och Anna bläddrar i barnförbjudna böcker på Stockhome...


One tattoo, 2 tattoo.. and a cup of coffee!?

Apropå muggar så hittade jag dom här coola muggarna på designonline.se med tatueringsmotiv! 
"Ink termokopp".


Grymt snygga!

2-pack för 249:-
så inte överdrivet dyra heller. (och nu borde jag fan få dom gratis för att jag gör reklam för deras hemsida!....) :-) Moa ha ha!


Tatueraren och konstnären Alexander Hasnaoui har skapat fyra trendiga mönster inspirerade av klassiska symboliska tatueringar speciellt för designern Pernille Veas prisbelönta termokoppar från danska Menu. Faith & Hope eller Love & Luck.

Jag har snälla grannar jag- eller så är de...

foto284 (MMS)

Jag har snälla grannar jag- eller så är det jag som är snäll och får för tidiga julklappar..! :) Ofta ligger kläder, böcker och allt möjligt i påsar i entrén som nån inte vill ha längre och skänker, och jag är såklart där och nallar en del bra saker. I vintras så tog jag rätt på en jättefin svart vinterjacka som jag gav till Markus. Han blev väldigt glad och passade honom utmärkt. Nåväl, åter till saken. Idag fyndade jag två Marimekko-muggar, eller om det är fejk, vette fan men mysiga och stora är dom och jag håller på uppdaterar lite i köksskåpen.. :)


Det här tänkte jag blogga om för nån månad...

foto204 (MMS)

Det här tänkte jag blogga om för nån månad sen.. Inte alla blöta vinterdagar man ser några som är ute och går med ett badkar.. Dom kanske passade på att erbjuda religiösa 10åriga blivande sektmedlemmar en konfirmation och ett dop i naturligt snöblandat och heligt vattenbad.. Vem vet.. Jag blev lite brydd iaf. ;-)


Någorlunda nyttig middag idag. Kommer bli ...

foto281 (MMS)

Någorlunda nyttig middag idag. Kommer bli mycket sallad framöver. Gött! Särskilt i sommar då jag inte gillar att äta varm mat..


Köpt på lidl för 150 pix. Gillar deras bra...

foto280 (MMS)

Köpt på lidl för 150 pix. Gillar deras braiga erbjudanden! :)


Selma (och) Kasper gillar nya klösmöbeln j...

foto279 (MMS)

Selma (och) Kasper gillar nya klösmöbeln jag köpte förra veckan.. :)


Okej, mitt sista Blogginlägg för natten- e...

foto277 (MMS)

Okej, mitt sista Blogginlägg för natten- eller säger man kanske tidig morgon.. Nu får det iaf vara färdigbusat för den här gången. Målade lillfingernaglarna gröna också.. Min favoritfärg- grönt är skönt! Nattinatti.. Ps. Kan hända jag får en rejäl hämnd nångång, men jag tror att jag skulle vakna isf..vi får se. Skulle ändå garva ihjäl mig förmodligen om nån skojade till det med mig. :) Nä nu måste jag försöka sova. Kram på er toknissar! Hoppas ni fått lite härlig inspiration nu till att busa med nära och kära..! :) puss


Såhär ser jag ut när jag busar mitt i natt...

foto274 (MMS)

Såhär ser jag ut när jag busar mitt i natta... Älskar att busa.. Precis som när jag var liten..! Och kommer aldrig sluta med det förrän jag dör! ;-) go natt- nu måste jag verkligen sova. Hoppas att Tess är okej imorgon, för då går jag och Cindy till sjukhuset och hälsar på henne! Stackars gotjejen! Hej hej!


Nu har jag stoppat dit dildon i hans kalli...

Nu har jag stoppat dit dildon i hans kallingar.. Och som jag anade så märkte han inte ett skit av det heller.. Snarkar för fullt här..och han har ingen aning om vad elaka Sara gjort.. Moa ha ha..!! :) Sov Gött! Mera bus till folket! Me love 2 joke around... :-)


målat ett fult hjärta på markus mage.. Han...

foto257 (MMS)

målat ett fult hjärta på markus mage.. Han sover djupt minsann.. Nu ska vi se om jag kan lägga in min dildo i hans kallingar också.. Nånting borde väl han för fan vakna av... Kan ju bara tänka mig synen när han vaknar upp.. Å så ligger en rosa dildo där i kallingarna hans.... Ha ha ska pröva nu. Hej hopp!


markus somnade i soffan nyss..Tror han puf...

foto242 (MMS)

markus somnade i soffan nyss..Tror han puffat och druckit lite väl mycket öl ikväll.. ;-) Här har jag satt dit min klädroller i hans dreads hår, men han verka sova som en stock i soffan och märker det inte alls.... ;) Och jag får så fint nöja mig med att ligga sked med mina vackra katter istället.; Casper Jarnebrink och Selma Lagerlöf, och det är ju verkligen inte så bara.. Men det saknas ju ändå en Markus i sängen- som vi i Familjen Sked hoppas vaknar snart och kommer joina oss i sked..! :) men sov nu så gott alla nattmänniskor! Hoppas han vaknar upp snart, och kommer och myser med mig å katterna i sängen.. Skickar en godnattkram nu till er alla. Nu ska jag försöka sova.


har spräckt oskulden nu på den nya lila vi...

foto240 (MMS)

har spräckt oskulden nu på den nya lila vinflaskan.. Tagit ett glas rött och det är great, bra där Aussie! Smak av björnbär, plommon och vanilj. Smakar faktiskt väldigt bra- även om jag nyss borstat gaddarna.. Det förstör ju något av den första slurpen.. Får smaka av resten imorgon. Zzz. Nu försöka sova. Puss till alla som läser och sov gott!


Ute på stan med Cindy. Lekte lite med vatt...

foto229 (MMS)

Ute på stan med Cindy. Lekte lite med vattenkannorna på Stockhome.


Sitter ute i solen och tar första vårölen....

foto228 (MMS)

Sitter ute i solen och tar första vårölen. :) men jävlar vad det blåser! Har virat in mig som en muslim i halsduken så glad påsk då.. ;-)


Sådär ja. Oj då. Nu efter en sömnis så råk...

Sådär ja. Oj då. Nu efter en sömnis så råkade jag skicka iväg 2 veckor gamla blogginlägg på mig och sandra när vi åkte på köttkryssen.. O på Sandra o johan i baren.. Sorry sandra!


Tjenare Tjenare! En våt hälsning efter någ...

foto206 (MMS)

Tjenare Tjenare! En våt hälsning efter några shots och drinkar. Här på färjan är det vi och 60+, ikväll är det farfar och vi.. Mums! På återseende, in i dimman igen. Skål!


Kul kul vid baren :)

foto207 (MMS)

Kul kul vid baren :)


RSS 2.0