Sliskig beundrare och baksnus.

Hade en skittrevlig kväll igår på både Kellys och Kvarnen. Ska nog dra ut själv lite oftare framöver, det var riktigt skoj, och man träffar så mycket människor man inte skulle snackat med annars om man är ute med någon kompis. På Kellys så "känner" jag ju så många så det är lugnt, man hittar alltid nån att snacka med. Träffade Cassandra och Staffan m.m. Jag blev till och med kallad lilla hjärtat av vakten igår, så trevlig så. ;-)

Efter 1½ timme där och en ny jobbig sliskig beundrare på halsen gick jag vidare till Kvarnen för att möta upp Magnus. Klockan var vid 00,30 tiden och joooordens kö.. Så jag fick komma på ett knep för att gå in före alla andra..
 
Full och glad som jag var traskade jag rakt förbi hela kön fram till vakterna och lurade i dom att jag skulle få gå in före kön för att jag är stamkund (inte riktig osanning ändå med tanke på att jag nästan bara går på Kellys och Kvarnen nu mer)  Jag körde på med min grymma charmanta sida och övertalningsförmåga och snackade mig in.. Dom lät mig gå in till garderoben för att jag där skulle få fråga om inte dom kände igen mig åtminstone..Dom kände inte igen mig heller så jag sa det "men nästa gång då känner du allt igen mig?" och ja det skulle han göra sa han.. Ha ha så efter några minuter stod jag där och hängde in jackan.. I made it! =) Nästa gång så kommer definitivt han i garderoben och dom andra känna igen mig så då kanske man kan börja gå in VIP där i fortsättningen..

Jag är så jävla smart på fyllan.. :)

In kom jag alltså mycket fortare än väntat än om jag hade fått stå i den evighetslånga kön.. Träffade på Magnus i H2O-baren, köpte mig en cider och sen gick vi och satte oss o ölhallen. Vi hade skitskoj ihop. Satt bredvid ett gäng tjejer som bjussade på indiskt bak-snus. Hon gjorde en liten prilla åt mig som jag slängde upp under läppen, men den var grynig och dåligt bakad så det slutade med att jag fick gå och spotta ut skiten, så jag hann inte känna så jättemycket smak tyvärr. Men alltid kul att prova nya saker, och snus tackar jag inte nej till även om jag borde sluta snart... onyttiga mig.. Ja ja. Men detta om detta. Hade en supertrevlig kväll igår på både Kellan å Kvarnen ;-P

Här är några bilder;


Jag och Magnus. Visst är han lik Jonas Karlsson förresten, ni vet skådespelaren?! :) En riktig goding!



      

-----------------------**********-----------------------

Till en f.d kompis och hennes blogg så säger jag bara så här; (citerar Edward Norton i American History X)

"Livet är för kort för att vara förbannad. Det är inte värt det."

och jag tror faktiskt inte ett skit på att en hel veckas utlandssemester i solen var värdelös..du fick nog ut nånting positivt av det om du tänker efter. (Nä just ja, neg nr 1. suck)

------------ ja ja låt henne hållas -----------------

Tack och bock för mig, nu ska jag slagga sen blir det bolaget samlaget imorgon för inköp av alkohol och en hallon-champagne till 12 slaget imorgon.

Puss på er.

Tandrent?

Undra förresten om man kanske ska borsta tänderna inför en dejt... om det är meningen när man ska dricka öl eller cider på Kellys.. Hm ja jag chansar på att det kan vara bra, man vet ju aldrig, man kanske får sig en kyss ikväll ;-)

hej hej. nu går jag.

Syster yster å strumpan

Här är förresten min vackra syster. Tack för all julmat å julfrid å julskämt å julgos ;)

image162

Busfull


Hej!

Jag är ledsen, jag vet att det är dö-längesen jag skrev, men jag har inte orkat helt enkelt.. Och allt jag vill säga kommer jag på när jag gått och lagt mig och inte kan sova, men jag har ju tyvärr ingen laptop så kanske får det bli en sån så jag kan skriva när helst det behagar tant leopard.

Har varit i Jämtland över julen i 4 dagar, det gick lugnt till i år trots att jag hade jordens magont när jag åkte upp. Tack vare syrran. Tack syrran! Försökte få henne att förstå hur jag mår/mått varje år inför jul och varje gång jag bara stiger av tåget i Bräcke, och nu verkar hon förstå. Skönt. Det är nog bästa julen jag haft på länge faktiskt. Mamma nykter alla dagar, inget bråk med varken syrran eller mamma eller nån. Skönt. Otroligt skönt. Annars har vi en benägenhet att bråka, jämt.. eller mindre jämt.

Äh va fan jag börjar bli busfull här och jag mår fan toppen idag. Jag börjar bli trött men det kan bero på rödvinet, eller så beror det på det vanliga syndromet. Har dock varit uppe någorlunda hela dagar i Jämtland så jag har fått nån slags ny dygnsrytm och igår när jag kom hem så tror jag att jag somnade vid 23. Hejjjjjjjjjj å hå fint som snus.

Ska dra på Kellys snart och där är Cassandra å säkert massa andra jag är bekant med, ingen kunde följa med ut ikväll så jag dricker lite själv och drar ut själv, men som sagt går jag på Kellys så kommer jag träffa massa människor som jag vet vilka dom är, sen ska jag på dejt på Kvarnen efter det med Magnus.. Han har messat varje helg sen vi träffades ute. Så det ska bli skoj.

Jag vet inte om jag har så mycket mer att säga för tillfället. Drog av en äggmök utav dess like här efter all julmat, hoppas dom håller sig borta när jag ska på dejten sen... Annars blir det inte så fräscht..

moaaaaaaa hahahahaaha.


Over Power and Out.

/Leopardis
  image158 

Det här är jag, fröken Leopardhonan själv precis i detta nu. Hoppas det går vägen ;-)

pöss

Mig själv som jag är..

Fast å andra sidan är det kanske lika bra att bli sig själv igen? Eller se ut som sig själv så att säga..

Fick en bild av tuff-fastra mi på när jag var liten och satt utanför deras husvagn med munnen full av nånting som vanligt :) Förmodligen farmors skorpor och svartvinbärssaft.

En riktig liten fräkenstjärt är vad jag är.. och blond också, men det visste ni ju redan.
image156

Hårnytt.

Fast jag nyss klippt mig börjar jag ledsna på den här frisyren nu, haft den i ett år tror jag så nu är jag sugen på något nytt, lättsamt, men ändå roligt, därmed lutar det åt kort igen.. Det är alltid roligt med kort hår, bara att kliva upp, i med lite wax å sen iväg vart man än ska..

Hittade en okej länk där du kan kolla frisyrer och färger om du också är sugen på något nytt!
Varför inte? Håret växer ändå ut igen..

http://www.bosshairstyles.com/medium-hairstyles-08.htm 

Själv kanske jag tar till saxen snart igen alltså, förmodligen själv, det blir konstigt nog bäst så- med min egen frisörsax framför spegeln i badrummet. :)

 

Den här föll jag för mest, helt i min smak, både frisyren och färgerna. 

Yo nigga!

Snackade just med faster under min kvällspromenad. Det ser bra ut. Vad glad jag blir, känns så skönt att höra att min lilla tuff-faster har mycket längre kvar att leva, att det kommer gå att stråla bort och krympa bort cancern.

Det firar jag med en rolig bild, min faster har by the way just berättat att hon gått och blivit hip-hoppare å det senaste.. ;-) Timbuktu gillar hon bl.a- bra smak har hon iaf fastra mi!

Yo nigga! =)

image151

(och NEJ varken jag eller min faster är rasister- bara busiga.. :) )

Ostkrunschare

Ikväll avgörs det.

Bonde söker fru. (pök :)

Undra om man måste fira det med att köpa flamin´ hot ostkrunschare att smarra på medans man kollar...
Väldigt sugen :P men å andra sidan är jag väldigt sugen på ALLT just nu i ätväg..

What the fuck´s goin´ on?

Kräftan 21. juni - 21. juli

Välj dina vänner: Försök att undgå sura människor, och beblanda dig istället med de - lyckligtvis många - som delar din optimism.



Snacka om att horoskopet stämmer in ibland.


Så trött nu, trött på påhopp och trött på att hoppa tillbaka.

Vad fan håller vi på med?



Same shit- same shit..

jomenvisst

Veckan som gått;

**Gav svar på tal till en f.d kompis som suger åt sig allting som kan tänkas röra henne och sånt som absolut inte rör henne och vänder det negativt. Jag meddelade att denne är borttagen från min msn sen ca en månad tillbaka för att jag inte orkar höra massa negg just nu, OCH jag orkar inte vara social med någon just nu, sitter knappt på msn överhuvudtaget för jag orkar inte sitta och chatta helt enkelt. Men nä då hade jag tydligen utnyttjat denne pga en fråga om datorn för det var det enda jag frågar om.. men heej, som sagt, jag pratar knappt med nån för tillfället. Men men, som sagt, en svamp suger åt sig och tar åt sig tyvärr och då blev det lite fel.... och kompisrelation? nä vi har ingen kompisrelation och har inte haft på väldigt många år, bara för att vi åker till Rhodos ihop betyder inte det att vi har någon som helst relation förutom att vi båda var ressugna och vi åker med varandra. Två psykon på Rhodos, nja, det gick väl sådär. Men jag är ändå glad att vi åkte, och det var hon också, iallafall på flyget hem..

**Klippning i fredags hos min härliga frissa Monica 50år-nånting. Fick sen skjuts med henne och min systempåse i högsta hugg- innehållandes fulspriten från Grekland och en vinglöggflarra- till Tess och Lukas. Busade lite med Lukas, käkade mat ihop och sen hoppade Lukas i säng och jag och Tess kollade på Idol-finalen där Marie vann. Jippieee yeahhhjj. Det är hon värd, jag känner henne inte men hon är en bra människa, sånt märker man. (Fram för yppiga blondiner som visar att dom har andra kvalitéer än att vika ut sig!! ) "Vi" kan annat också!! (dock är JAG mörkhårig nu som sagt men blond i grund och botten och det är dags att visa annat än duktiga gringos nu.. Well blev lite på rajtan-tajtan där hemma hos Tess som efter vinglögg+fulsprit tog fram en vinflaska som vi delade plus en bärs var och lite tropisk frukt-likör. Trevlig kväll må jag säga. =)

**Han med dom hasselnötsbruna sov över. Oj så mysigt. *glad* Tror dock jag gjort bort mig då jag upptäckte när han gått att han förmodligen sett en lapp på mitt kylskåp.. Hans lapp.. som han skrev till mig när jag sov hos honom.. Har satt den där för jag tyckte det var så gulligt.. och han såg den säkert, men det är risker man får ta, eller nåt sånt. Men men.. då hajjar han ju iaf att jag tyckte om den, han. hm..

**På lördagskväll kom T2 på besök. Drack lite vin och ännu mera fulsprit och avrundade på Kellys där vi mötte upp Tess och Tom också, samt träffade andra trevliga människor som vanligt. När jag kom hem på morgonkvisten ringde jag som vanligt runt i mobben alla villiga och ovilliga och hamnade i Mats telefonlur. Vi snackade iaf i nästan en timme, det kändes bra. 

Nåväl. Idag eller i eftermiddag har jag varit en snabbis till Farsta för att lämna tillbaka ett par jeans och två tröjor och en kjol. Blev helt galet trött efter en halvtimme då alla springer runt som vilda höns i jakten på julklappar. Jag tog en titt på BR leksaker men kände direkt -HUR ska jag orka med det här? Julklappshandlingen? Nä fy vale. Jag får försöka helt enkelt. Kom iaf hem med en julklapp som jag snabbt inhandlade på HM, sen vidare till Krökarängen för att inhandla lite billig mat på Matdax. Trevlig men trååång butik, så nu är man helt slut å nuuuuuuuuuuu är det ju för fan Desperate Housewives dvs jag har i-c-k-e tid att sitta här å dravvla mer.

pöss!

 

Stake

Nu har jag satt staken i fönstret och till och med införskaffat två fina ljuslyktor med änglar som såg lite exklusiva ut men bara kostade 49:-  vilket var ett plus. Cindy handlade järnet, julpynt hit, kulor dit, å stakar tre, så nu har hon 4 stakar den jäkeln, om man inberäknar Jerrys då.. ha ha.. å jag har bara två ;-)

Önskar jag också hade en extra stake som kunde lysa upp mitt (under) liv..

:)




Ring ring- bara du slår en signal.

Impulshandlat lite ringar på nätet så här mitt i natta. Lite kul måste man ju få ha i den här trista gråa "vintern". Hoppas faktiskt på lite snö istället för det här blasket, då blir det ljust också.

 
En till ringfingret med leopardmönster såklart :) Kunde inte motstå den, den är ju som skapat för min hand!

.

 och en tredje till tossingen! Dom måste ju också vara fina.

Apropå det skulle jag inte tacka nej till lite fotmassage igen av en viss herr hasselnötsbruna ögon- men jag har lagt ner det lite nu, så får vi se om han gör nå moves... (förpungligen inte)

Men man lever ju på hoppet- inte sant!?

Urblekta hotpants och respect mään!

Alltså seriöst, det är ingen trevlig syn att se 16-17åriga tjejer springa omkring i vanliga urblekta hotpants och tights under det, stövlar och en kort dunjacka.. Det ser förjävligt ut, ungefär som att springa runt i trosorna och bara skor.. När ska dom inse? Jag har smått börjat acceptera cityshorts och tights, det kan se riktigt häftigt ut med rätt sorts shorts.. men ett par hot pants... som alltså ser ut som urblekta svarta trosor.. eh? Njää tack va.. Tillåt mig spy i dina stövlar eller nåt

Sen fick jag ett smärre utbrott på två killar som var 15 på tunnelbananen i morse när jag skulle till ljusterapin efter en riktigt dålig natts sömn.. En kille satt och spelade musik ur sin mobil, utan lurar, helt vitt och brett som om ingen skulle bry sig, men många bryr sig så in i attans men ingen vågar vräka ur sig nåt labilt, förutom mig då. Jag började med att vända mig om och bara stirra, och han stirrade tillbaka och gjorde grimaser. Sen sa jag att han kan väl stänga av sin mobil å använda lurar istället- "Nej men då hör inte min kompis". Sen frågade jag om han gick i skolan? -"Ja, jag har gått i nio år där".  

-Då borde du ha lärt dig att man respekterar andra människor i såfall.. Det är inget fel på musiken men jag tror inte jag är den enda som inte vill sitta å lyssna på din jävla mobil.

 Dom suckade å stönade som jag var en gammal kärring, men who cares? Inte jag iaf. Kändes gött å säga till småglinen, å sen hoppade dom av två stationer senare. HA!

Faster- kära faster

Usch vad obehagligt, nu fick jag en knut i magen och tårar i ögonen.

Tror inte jag tog in riktigt vad pappa ringde och berättade igår eftermiddag när jag låg bakis. Min faster, som är världens bästa faster, rolig, tokig, glad, galen och busig hade bröstcancer för några år sen, som sen blev bra igen efter strålning och behandling, men man brukar räkna med 5 år för att det ska vara helt borta eller hur hon nu sa. 

Nu ligger hon på sjukhuset. Det har spritt sig till levern, utan förvarning och man känner sig så jävla maktlös när man sitter här 60mil ifrån.. Pappa sa det igår att det kan vara slutet, men jag reagerade inte på samma sätt då, tror inte jag orkar ta in mer jobbiga saker i mitt liv. Men nu när syrran sa på msn att "när det vandrat till levern finns det nog bara en väg att gå"- det fick mig att inse att hon kanske snart är borta.

När man var liten så fanns hon alltid där som en glad, skämtsam och härlig människa. Jag minns än idag när hon hade gjort en sån där julkalender i tyg, med 24st ringar där det hängde en liten julklapp vi fick öppna varje dag. Sånt minns man, iaf jag. Hon har alltid varit den jag kunnat identifiera mig mest med i släkten på vissa sätt. Jag måste lärt mig alla hyss av henne. :) Sen är hon väldigt duktig och konstnärlig och det gillar jag med henne, men jag gillar bäst alla glada skratt man alltid får i hennes sällskap, och dom tänker jag minnas vad som än sker.

Jag hoppas verkligen de kan ta bort en bit av levern och att dom kan stråla bort resten. Jag hoppas du får finnas kvar. Du har ju verkligen dina glansdagar nu Ewa, nu när du kämpat dig igenom bröstcancern, och så händer det här.
 
Livet är så jävla orättvist.

RSS 2.0