svart som natten.

Dagen idag var solig och fin, jag kände mig glad och längtade efter att få börja jobba.. vilket jag gjort ett tag nu.

Nu är den mörkgrå och svart och jag vill inte ens gå utanför dörren fast jag nog måste. Jag vill inte att nån tycker synd om mig, jag tycker nog synd om mig själv just nu, jag skriver bara av mig som vanligt, för då känns saker lite bättre sen igen.

Sökt två andra jobb idag.. grejen är bara att jag uppgav henne som referens.. Bad!............. Innan jag visste det här. Bad henne skicka ett skriftligt arbetsbetyg till min mail istället, vill inte prata med henne känner jag om inte vidare vikariat är aktuellt.

Jag tror ändå på mig själv och jag vet att jag är bra på det jag gör- ska bli väldigt kul att få höra om hon kan knåpa ihop något positivt också.. chefer är ju bra på att bara nämna det negativa tycker jag..



F. u.

Jag är upprörd och jag tokgrät nyss. Varför? Jo för att jag mailade jobbet, jag trodde jag hade kvar, som timvikarie och får som svar att hon inte ville rekommendera mig vidare. varför? Jo för att jag avbokat några pass, varav ETT pass var kl 12 på dagen när jag skulle börja 16.. Har mailat tillbaka och hon till mig. Blir så fruktansvärt besviken och ledsen nu.

Ställde upp ända från maj, jobbade hela jävla fucking sommaren utan en enda avbokning av pass, för att jag verkligen har trivts på det här jobbet, och dom boende har bokstavligen talat kastat sig över mig så fort jag varit frånvarande en vecka eller så..

Och vad skall avgöra, några avbokade pass för att jag inte är mer än människa?


Vi vikarier är inga robotar, vi är precis som alla andra. Vi kan bli sjuka, både fysiskt och psykiskt, vi kan bli tvugna att sjukanmäla oss precis som vem som helst i den ordinarie personalen.. MEN så är det alltid, timvikarier DUGER bara när det passar dom, när man kan ställa upp när dom ska ha semester med kort varsel, när man kan jobba deras jour-pass för att dom själv är chef och inte vill jobba natt.. för att dom själva inte har en jävla liten inblick i hur verksamheten fungerar förutom pappersjobbet...

Nä fy vad arg och ledsen jag är nu. Ledsen, sårad, besviken. Tom.

en del av bossens mail:
"Känns svårt att "prata" via mailande...men vill du att jag ringer för lite mer djupgående feedback hur jag ser på dina insatser i sin helhet. Å självfallet så finns det sidor hos dig som fungerat bra också! Det vill jag verkligen betona. Personligen tycker jag att du är väldigt härlig som person men i sin helhet finns det brister Sara, och vi har faktiskt talats vid en gång, om viss kritik som hade framkommit när du arbetat... "

Vet ni vad kritiken var som vi pratade om? Helt jävla befäng.. En morgon när en personal tyckte jag hade bäddat slarvigt i jour-rummet för att personen/personalen i fråga är kompis med chefen och städar sitt hem varje dag... kliniskt..

Nä fyyy fan säger jag vad dåligt.

en del av mitt svar:

jag är väldigt ledsen just nu och känner mig både överkörd och överrumplad. Ska kritik som att "sara hade bäddat dåligt en morgon" behöva göra så jag inte kan vara vikarie längre? Förlåt jag trodde vårdarbetet och stöd vägde över lite mer än om man bäddat dåligt en morgon. Hm.


Nä jag är för bra för dom, inser dom inte vad jag gjort, hur jävla mycket jag engagerat mig, då kan dom fan stoppa upp en gurka i arslet, jag går vidare.

FINE!

Staven är sönder! :(

Inget smör hemma, ingen ost, ingen färskost eller mjukost, ingen korv, ingen kalkon, ingen kaviar, ingenting i påläggsväg förutom en liten liten bit ädelost, kanske en cm stor, några rökta skinkskivor.. Var på affären tidigare men fick för mig att inte köpa något i påläggsväg.. för då äter jag bara i onödan. Men nu sitter jag här hungrig och ångrar mig bittert.. Kom då på att jag kan göra nån röra och lägga på istället med oliver, lite olja, turkisk yoghurt, vitlök och kryddor- vitlöken är ju bra då jag känt mig så förkyld hela tiden på slutet..

Blandade allt i en tillbringare. Tog fram stavmixern, som lägligt nog tydligen gått sönder, precis just ikväll. Men tack!! Nu sitter jag å försöker hacka med en gaffel.. ska nog ta upp oliverna ur kletet och försöka hacka med kniv istället.. sen blir det rallarhalva med olivröra och söderte. Hoppas den blir smarrig. Nyttig blir den iaf, nyttigt fett och nyttigt bröd!



TRADERA

Håll UTKIK kommer ikväll lägga upp fin-fina auktioner. Investerat i lite parfym och mascaror i fina märken och tänker sälja på tradera. Mitt säljarnamn kan ni nog lista ut.. Leopardhonan. Så titta gärna in.:)

Auktioner snart ute;

Parym Cacharel Lou Lou 30ml x1
Parfym Cacharel Eden 30ml x1
Hypnose Mascara No 01 Black x 5

Allt är helt nytt och äkta såklart! Inga fejkvaror.

Varför jag just valt dessa parfymer och denna mascara förtäljer jag icke här..  Varsågod och köp!  ;-)


I don´t give a fuck

vad du tror eller inte tror..

Varför skulle jag bry mig om du tror mig eller inte? Jag skiter i dig-hajjar du. Ingen idé du skickar fler kommentarer eller mail, dom raderas direkt ändå utan att läsas. Så snälla lägg din energi på nåt annat tack och skaffa ett liv. 

Alkohol är en DROG, farligare än många andra förresten.. och det vet jag att dom inte accepterar för att du själv berättade det, att du inte kunde gå på bolaget för du var rädd att din socgubbe skulle se dig... för då skulle du åka ur lägenheten.. 

men som sagt. hej hopp, ha ett bra liv. adjö, adjöken, good bye farewell. Ciao! Drogfri kommer du aldrig bli såvida du inte slutar helt, och det vet du ju.



 

Dagens lilla hemorrojd-historia

Fan har suttit här hela dagen och hemorrojderna börjar ge sig till känna, kliar å har sig.
 
Sitter å snackar med Smulan på msn och kom in på det ämnet.. och apropå det så måste jag bara berätta en liten rolig historia om när mamma å dom var här sist å hälsade på..

Mamma satt i soffan och hittade min handkräm från body shop, och det är en silvrig tub.. Hon frågade "vad är det här då"  som hon alltid gör fast hon så säkert VET vad det är... Så tog hon en klick och smörjde in händerna... varpå jag svarade;

-"Men det där är ju HEMORROJDKRÄM säger jag och ser allvarlig ut"!
-"VAAAA?"


Jag och syrran skrattade så vi kiknade.... Det är så roligt att driva med folk, särskilt mamma.. Brukar ofta måla mustasch på hennen med en kajal när hon slumrar till i soffan också, det är också skoj när man har sjuk humor som mig.. 
 :)

Mamma gillar dock inte alltid mina skämt.

Meral och Per-Robin - I lööööv u! :)

 
ni är så jävla bra:)

kolhydrats-Demonerna

har mig verkligen i sitt grepp just nu.. Skit också!

Andra kvällen i rad jag käkar smörpopcorn nu.. och jag brukar inte ens vara så förtjust i popcorn.. Bara på vintern.. Guess why, jävla vintersjuka! :(


Förlåt!

kära vänner, min blogg börjar verkligen bli lite väl snuskig allt som oftast, riktigt barnförbjuden. Syrran har förbjudit sina barn att gå in på min blogg.. Undra varför? Fan Wilma är ju 12 år snart.. min lilla systerdotter. Lea okej, hon är bara 3½, och hon kan inte gå in här heller.. eller så kan hon det och vet hur man gör för ungen är ju så jävla klipsk vettu så det finns inte klipskare 3åring..

hihi

Nä jag får allt klippa mig å skaffa mig ett jobb..

Den rätte i trosing.

Ja vad säger man. Tyckte det var ett trevligt program i brist på annat, har inte skrattat så mycket på länge, ja förutom när jag såg bil-juckarna nyss då..

Den där Fredrik diggar jag som sjöng å dansade å juckade.. haha. Ooj oj oj vad jag skrattat ikväll! Men några goda skratt förlänger livet. Fan vad jag ska leva länge! Men hallå, sen den där Chippendales, Jofre, tyckte väl jag kände igen hans ansikte.. för jag satt ju verkligen jämt å kollade på chippendales när dom var heta liksom. Oh yeah!... ;-)

 Jag tror han skulle bli perfekt för Trosing! :)

Förresten, tycker verkliiiiiiiigen han borde BLEKA tänderna... så fruktansvärt missfärgade å äckliga...

(*ironi* för er som inte hängde med..)

Får jag ligga med din bil?

Nån fler än jag som såg den "erotiska" dokumentären på kanal 5 nyss? Om män som älskar och ligger "med", mot, på och i sina bilar... och då menar jag inte i förarsätet utan i avgasröret exempelvis..

Mycket erotiskt... not. Men som han sa, alla fantiserar vi om nånting, och dom fantiserar å tänder på bilar.. Önskar nästan jag skulle kunna välja en bil istället för en karl- eller varför inte en riktigt lyxig härlig handväska? Det hade ju varit så förbannat mycket lättare och mindre komplicerat än kärlek iaf!....



Jag skulle ligga med den här om jag fick vara en bil-juckare; Cadillac Coupe De Ville från 1956. Vilken beauty!!!


Dagen alla föräldrar fruktar..


Bad hairday

En nattlig fundering. (Det märks att jag börjar må bättre när jag tänker på sexuella saker.. ha ha)

Porrpung, ja ni vet rakad pung, är det många som har nowadays. Rakad helt runtom också för den delen. Själv gillar jag ju håriga män så porrpung, visst, det funkar det med, men hårig funkar också.. Däremot så gillar jag inte när dom har full buske liksom.. Det är faktiskt inte så att det är jätte-erotiskt att få in en hel jävla barrskog i käften när man vill snaska kotte..

En f.d dejt till mig han gillar tjejer med full krusidull, det tycker jag är coolt, modigt och bra- va fan det är ju egentligen så vi ser ut om vi inte trimmar oss å håller på rakar..

Vad tycker du? Full krusidull, trimmat eller inget hår alls? ;-)

Usch vad snuskig min blogg blev nu- men jag bjuder på det- alldeles gratis!





Fawlty Towers

på tvn nu.. Ledsnar jag aldrig på! =)

Very funisch!

blogg.se suger hårig getpung!

som vanligt runt 22-tiden är det ta mej fan nästan omöjligt att blogga, för det är sååå segt!!

Kan ni inte ta och göra nåt åt det här snart... Fixa bättre servrar.. typ.. Men jag antar att jag får skylla mig själv som
stannar kvar på skitbloggen..


Vacker bögporr!

Vi snackade en del om gayporr i helgen jag och två vänner vid två olika tillfällen.. Har alltid trott att det ska se vidrigt ut eller avtändande ut, men här ligger jag och har just gluttat på ett klipp med två sexiga killar som älskar tillsammans.

Och det var fan vackert- erotiskt! Och jag skämtar inte.. Jag menar det!! Brukar inte gillar bögars utseende, men alla är ju inte "feminina bögar", som dessa två, som såg ut som två jävligt snygga lagomt tränade killar med tatueringar bara, ja eller, det var inte så bara. :)

Annars har jag feber tror jag igen, så jag ligger här i sängen å roar mig med alltifrån bögporr till betapet en dag som denna. Nu blir det en svensk dramafilm,  nog med porr för idag.. haha..

ÅH snart e våren här!! kalle kom hiiiiiit igen!
;-)

Dagens fräckis

-Vet ni varför blondiner alltid har så många blåmärken runt naveln?
-De blonda killarna är inte så smarta dom heller....

TA-DAAAAAAAAAAA =)


6x5 and a broken mouse

Min MUS e broken! Damn it! måste inhandla ny snarast.. fast nu börjar jag vänja mig rätt bra vid "touch-musen" iofs.. men mkt bättre med vanlig. Går lite snabbare då, jag som har så bråttom...


No hasch- no amfetamin.

Blev ingen träning igår. Kände mig febrig och förkyld, packade ner grejorna, åkte iväg, men tog verkligen emot när jag väl var framme vid Ringen och min t-shirt var sjöblöt av svett, ja, eller hela jag snarare, så jag skippade träningen och handlade 2 liter vin istället som senare konsumerades tillsammans med Kalle, melodifestival och massa myspys.

Efter en natt med lite sömn strosade jag runt i Globen shopping för att köpa med några presenter till Tess som fyllde "22" (32) i torsdags. Hon och Lukas bjöd på tårta idag, så jag var där från 16:30 till 21, och fortfarande rejält hängig. Höll på att få dåndimpen där borta med alla ungar och vuxna som fick skrika för att överrösta varandra, men det var trevligt att träffa dom ändå, även om jag är fullkomligt matt nu. :) PUH!

Ska gå och lägga mig nu. Har ändå inga OZ att kolla på, håller på laddar hem sista delarna av säsong 5 och ingen seedar så det tar en jävulsk tid.. suck.. Men jag tror min kropp och själ behöver sova nu, träningsvärk har jag också, och mens, ingen höjdare alls.

Pöss!


Kul grej.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!

Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Om du kopierar det här från mig får du inte heller, om du har samma bokstav i förnamnet, skriva nånting som jag har skrivit som svar....

Lycka till!


1. Vad heter du: Söta jag

2. Ett ord på fyra bokstäver: Snus

3. Flicknamn: Sylvia

4. Pojknamn: Simon

5. Yrke: Snickare

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Skirt

8. Mat: Spenatpaj

9. Sak i badrummet: Smink

10. Plats/stad: Slovakien

11. En orsak att vara sen: Sömnig

12. Något man skriker: SATAN!!

13. Film: Stand by me

14. Något man dricker: Sprit

15. Band: Sven-Ingvars (oh yeah baby!)

16. Djur: Snöleopard

17. Gatunamn: Skördevägen (hehe en väns gata..)

18. Bil: Saab (hade varit mycket coolare att få svara Cadillac..)

19. Sång: Somewhere over the rainbow.. (haha vad svårt det blev..)

20. Aktivitet: Simma (skulle jag vilja kunna bättre)


Proteinpulvret

stod i kylskåpet- vattenkannan stod på bänken..

*förvirrad som vanligt* vad e de?

Supernöjd

med dagen so far.

Köpt nytt gymkort och tagit närmare en halvtimme på crosstrainern, I love It! Den är så rolig och man får så jävla snygg röv! :) Röven har ju blivit rätt bred å hängig i vinter, fortfarande rätt hård när jag spänner den dock, men det kan ju bero på att jag spänner den dagligen, t-e-x när jag bara kollar tvn eller diskar.. Lärde mig det knepet av självaste va heter han nu då- Terminator- iaf.. läste nån intervju med honom för herrans massa år sen, och han sa att om man spänner rumpan allt man kan 10 sekunder, sen vila, och gör det typ 10 gånger per dag får man skitfast rumpa, kan inte annat än hålla med... För fast är den, men den kan bli fastare.. och mindre bred..  FÖR BRED och häng är inte ord jag uppskattar när det gäller min bakdel.  Den ska vara som den alltid varit, fast, fin, och peka uppåt :) Hatar röv-vikar och platta rumpor, finns inget fulare!

Dessutom ringde jag jobbet å sa att jag är tillbaka, så bara att ringa när jobb dyker upp. Var förbi Petra med lite present eftersom hon fyllt år, och en wienerbröd-bakelse med choklad. P bjöd på kaffe å ett glas vin. HEyy det är ju fredag, så why not! Nu är jag åter hemma, ska göra nån middag och sen blir det nog Let´s dance. Lugn kväll.

:)

Dessutom

ringde jag jobbet nyss och sa att I´m Back! Bara å ringa! P sa att alla vikarier har nu gått över automatiskt, det enda som inte var förhandlingsbart är lönen, men eftersom jag har jävligt bra lön där redan så är jag riktigt nöjd nu!!

YES!

Nu ska jag dra å träna, fastnade igen med M på msn här.. gaaaaah.. :)

Träning--> nu!

Nu är träningskläderna på och pengar överförda på kontot.. Ska dra iväg och köpa SL-KORT (så nu lever jag inte på nån annans bekostnad iaf.. hehe) och sen åka ännnnnda två stationer till Ringen, gå ner till Eriksdalsbadet å fixa nytt gymkort, och har jag SL-kort finns ingen ursäkt för att jag inte ska orka träna, då kan jag nämligen ÅKA dit å ÅKA hem.. Hoppas det funkar... Min motivation och min plan.. Började smått igår med mina hantlar här hemma och insåg hur mycket jag längtar efter att styrketräna igen... Sen ska jag gå på min kära crosstrainer till grym musik, boxas och afrodansa hade jag tänkt mig. Kommer bli skoj. Ja inte allt på samma dag då, men ni hajjar. :) Både Petra, Liseplotten, Lotta, Cindy och snart T2 m.flera har ju kort där så nu jävlar ska vi gå ihop oss å köra hårt inför beach 2009!

Nu ska jag bli pigg!!! =)

Face It- I don´t give it a shit!

För dig som privatperson-resenär, varje dag, gör inte jag ditt SL-kort dyrare.. Du betalar samma summa varje månad, right!? Men jag förstår vart du vill komma.... jag är inte blåst... men Face It- I´don´t give a shit!

Planka mera, planka mera! Sänk priserna!

Jag är ingen mönstermedborgare och har aldrig varit och kommer knappast bli så länge jag inte blir rik... och jag skiter i vad nån anonym liten varelse på min blogg säger om det..

By the way är det så jävla fånigt att sitta å kommentera anonymt, snacka om chicken-shit!......... Jag borde inte ens publicera dig, men det roar mig..



Jag är på shoppinghumör...

Klicka för att förstora bilden  Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden




Måste nog göra en nätshopping snart! UNNA mig lite!

Äckligt spännande!!

om man följt hela serien Lost vilket jag har.. Den var seg i mitten, men jävlar, alltid spännande..

Seson 5 Episode 5

 "Benjamin Linus"

Att planka eller inte planka-that´s the question!?

Jovisst har jag råd för tillfället med ett SL-kort men det är rätt jävla Onödigt när jag bara åker nån gång i veckan.... åker som sagt ibland på remsa, men mestadels gratis, och gratis är bäst!!

Om du skulle kunna få en handväska gratis eller köpa den för 7000 då skulle du nog också välja en gratis handväska? Right..

Tycker det är upp till var och en om man vill planka eller inte. Jag är anarkist- jag strejkar mot deras prishöjningar! Snart kommer ju ett månadskort kosta 1000 spänn!?

Om det hjälper- förmodligen inte.. Men jag har iaf tjänat några tusen på snart ett år...

Smart- ja, för även om jag får böter EN gång så har jag ändå tjänat på det! så d så!

:)

Walkingshoes

Mina promenadskor står snällt och väntar i skohyllan på att jag ska ta med dom ut. Nu var det ju flera dagar sen.. men jag känner mig hängig, och har gjort flera dagar eller en vecka kanske.. usch pusch.

Ska jag skita i det och gå ut iaf? Det känns jävligt motigt just nu. Men jag ska. S_K_A!

Det var nån som fick mig att fastna på msn som jag inte chattat med på flera månader..





Eldorado

Köp I_N_T_E Eldorados färdiga köttfärspaj eller salta kex, fan vad vidriga!!..... Jag brukar äta det mesta i mat/snacks/godis/kex-väg, men båda dom här smakar FISK!!! Måste kolla innehålle i dom båda om det är något som båda innehåller.. vilket det högst troligt är.. Måste vara något i brödet som gör den där fisksmaken... För hur lyckas man göra både salta kex och köttfärspaj som smakar FISK?? UII jag är så sjukt äcklad nu, smakar omega-3 olja av den här skiten i hela käften..


  
Annars diggar jag märken som Eldorado och euroshopper, en hel del dåligt- men även en hel del bra!!
Och jag gillar att komma hem med 2 kassar mat för 200 istället för en...! Men jag har blivit mycket mycket noggrannare på att kolla innehåll i det jag köper.. sockermängd kolhydrater etc.. i vissa saker finns verkligen ingen MAT, bara massa jävla tillsatser... å då är det bättre att laga själv och veta vad man stoppar i sig.  


Jahopp, vad hittar vi på då då, jag som köpte den bara för att jag ville ha nåt snabbt idag när jag varit på stan och vimsat runt... kanske ska prova om skink- å ostpajen var bättre... Nä fy fick sån jävla avsmak nu.. Te och rallar-mackor kanske får bli dagens rätt då.. 

Inget går upp emot min egen hemmalagade paj ändå, blir nog en till helgen.. :)  

Haha I fool u!

På hemvägen lurade jag en gulväst.. haha u fool!

Gick med två kassar mat från Hemköp och som alltid middagstid är det ju massa gul-västar runt spärrarna för att folk inte ska planka, men jag vet att dom inte får stoppa en eller hindra en från att gå, men känns ändå smått pinsamt om dom skulle göra det, så jag försökte slinka med, men nä det sket sig, började leta efter remsan men då kom det nån som gick igenom med kort så jag gled "smidigt" med bakom tyckte jag..tills:

-Hej damen! säger en utländsk turk-gul-väst
-Heej..hrm. Jag håller på å letar "kortet"...
-Mmm- tyckte han som var av utländsk härkomst..

Sen kom nån annan som smet igenom bredvid så han vände sig om och då passade jag på att vara stenkall och bara gå, han gick efter men jag brydde mig inte, utan jag sa;  "Men jag orkar inte leta rätt på det" och visade mina två matkassar.. sen åkte jag ner för rulltrappan. Då ropade han att det handlar om respekt... jag ropade tillbaka att jag visst respekterar honom och gjorde två pussmunnar tillbaka till honom..

Nä det handlade inte om respekt... det handlade om jag att jag tänkte åka gratis för jag hade ingen biljett eller kort att visa upp......... Hade dock varit pinsamt om han följt efter mig på vägen ner- tur nog gjorde han inte det..

Okej, det var respektlöst av mig att ge han två slängpussar, verkligen nedlåtande, förlåt, men att planka var väl skitsamma! Dom får skylla sig själva när dom chockhöjer sl:s priser så förbannat hela tiden..!! 

Apropå RESPEKT så var det fan i mig inte många som respekterade blonda lilla mig när jag bodde i Alby i 2½ år......... så sorry men whatever!........

Annars var det en snäll turk på östermalm som lät mig gå förbi spärren när jag skulle till t-centralen efter läkarbesösket, fast min biljett gått ut med över en kvart.. :) Så visst ibland har man tur och ibland betalar jag för mig med remsa, men bara när det behövs, dvs när risken för kontrollanter är stor- mitt på dagen...










Made by my self.

 
Saknar min gamla frisyr lite som jag klippte till av en gammal page..

Om man ändå vore rik så man kunde gå frisörskola hos Bobby...  suck. :S

Fin Vårväska!!

Nica Väska
Nica Väska 549;-

Den här tycker jag är väldigt söt! Man blir glad av färgen :)
Man kanske skulle beställa en sån som en liten vårpresent till sig själv efter den hemska mörka vintern...

virr varr

här sitter jag och skryter om att jag är uppe med tuppen, fint va, men i själva verket måste jag nog lägga mig en stund till, känner mig alldeles snurrig här nu...

Vakna med leoparden!

Morrn morrn!

Kl är 8:06 och jag har varit uppe en timme redan. Käkat frukost och sitter och tittar och lyssnar på Vakna med The Voice på 5:an, de e så himla härligt! =) Petter har nyss varit med och det var ju nice att se.

Förra våren lyssnade jag jämt på det när jag gick morgonprommisar. Saknar dock Öz eller vad han hette, men dom här är roliga dom med..

Rättelse

 Här är gummibjörnarna, råkade visa en annan favorit i Gummibjörnens blogginlägg... Dr Snuggles. =) 

Friday the 13th Remake

Jag upptäckte något.. Fredagen den 13:e går på bio nu, en remake.

Gött, nån som vill hänga med!? Den måste jag bara se!

 schi schi schi hah hah hah

Nu blir det hämnd Sandra-Ulla!!!

//Sara-Märta Paulsson

(för er som inte hajjar kan jag ju berätta att jag och mina vänner haft mycket sjukt för oss åren igenom.. som att t-e-x anmäla varandra på diverse gratis-grejor som sen ska skickas hem i prover.. m.m. Och det är inte vad som helst, det är pinsamma grejor=roliga grejjor.. .t.e.x inkontinensskydd...... och nu har alltså Sandra anmält mig igen till att jag ville ha Tena inkontinensskydd-prover hemskickade gratis.. HAHA!!! Kom ett kuvert med prover idag...

OJ vilka inkotinensproblem jag har...  dom här kommer jag använda direkt! Man börjar ju bli gammal..............HAHA!

Din jävel- nu blir det hämnd och jag kommer inte va nådig....... =)


Hon hade iaf skickat mini-skydd och inga blöjor.. som jag brukade beställa i hennes namn.......

 Fy fan så sjuk humor man kan ha, vårdare och allt...... :)

Men som sagt.. hämnden är ljuuuuuuuv..

japp!

Nu har jag varit ute på rask promenad runt gullmars å globen å tillback. Svettig å go, förkyld fortfarande känner jag, säkert därför jag känt mig så trött igen sista dagarna.. :(

Hade iaf fått det här nu på min mail, bara å hoppas det inte blir för lite deltagare för då kan kursen ställas in.. :(

ANTAGNINGSBESKED

Du har antagits till ovanstående utbildningen med start den 9 mars 2009.

En faktura på 7 100 kronor avseende kursavgift inklusive
anmälningsavgift (1 000 kr) skickas idag. Den skall betalas inom 10 dagar
fr o m idag.
Observera att anmälningsavgiften inte återbetalas.

Din anmälan är bindande. Avanmälan ska göras senast två veckor före
kursstart.
Vid senare avanmälan debiteras hela kursavgiften.
Avanmälan skall göras skriftligt.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurs med för få anmälda. Om
så sker återbetalas inbetald avgift.

Med vänlig hälsning

MEDBORGARSKOLAN STOCKHOLMSREGIONEN

Jag och min nya pojkvän Lennart.



Förlåt Lennart men jag var tvungen... ;-)

Tack.

som vanligt fick man ju det "stöd" och den "positiva energin" man ville ha från sin nära släkt..... not.

Tack tack som fan för att ni alltid tror på mig.............

Nu blev jag ledsen.

SHIT vad har jag gjort!?

Du har anmält dig till MAKE UP ARTIST VT09 dagtid 2.


KurslokalMedborgarskolan Hagagatan 23 A
Start9 mar
Dag & tidmån 10:00-14:00
Pris7100 :-
Anmälda deltagare1
Summa7100 :-


Well nu finns ingen återvändo! School here I come!!!!
måndagar och tisdagar i 5 veckor!

Jippie!!! :)

Jag vet att jag har sjuk humor- but I love it!

Pingu var inget jag såg som liten, men OJ vad bra "barnprogram" va!!!??

Så jääävla bra det här klippet är! :)

Ha en bra dag, ja ska ta på mig promenadskorna och gå ut och gå nu innan det blir mörkt!

Kör hårt!



Fler barndomsminnen

Fragglarna



 Professor Balthazar

Nu  kanske ni undrar varför jag sitter här och tittar på gamla barnserier. Vet inte själv faktiskt, jäkligt trött idag. Grått och trist, och jag behövde nåt som piggar upp. Då kom jag på att jag skulle söka på lite gamla godingar.

Dom gör mig glad! :)

Gummibjörnarna!!

var ett av mina favoritprogram när jag var liten. OCH dom hette GUMMIBJÖRNARNA precis översatt från den amerikanska versionen The Gummi Bears och inte Bumbibjörnarna som dom flera år senare döpte om dom till..

HALLÅ, dom dricker gummibärs-saft som gör att dom kan studsa precis som studsbollar.. varför döpa om det till BUMBI-björnar? It makes no sense!!! 

 Är det fler än jag som minns att dom faktiskt hette gummibjörnarna innan dom bytte namn på dom stackarna!?


här har dom bytt namn till Bumbibjörnarna.. suck..

Jag har nominerat mig själv!!

Succén är tillbaka!

Så var det dags att återigen lämna den svenska vintern och åka söderut med Gry och ett gäng soltörstande tjejer.
Gry har bokat ett plan till värmen på Kanarieöarna.


Det blir heldagar på stranden, choklad och vinprovning och shopping i Las Palmas.
Förutom bad, sol och trevligt umgänge får våra tjejer träningshjälp, kosttips, styling tips, oförglömliga aktiviteter.


Känner du någon tjej som tycker är värd semester? Anmäl henne nu! Varje dag, 16 - 27 februari, ringer Gry upp de som ska få åka med.

Resan går från Arlanda till Kanarieöarna 28/2 - 5/3. Alla bor på fyrstjärnigt hotell i Playa de Amadores med underbar havsutsikt!

Tävlingsregler




http://www.mixmegapol.se/tjejplanet



Min nominering så här på morgonkvisten:


Jag satt här och tänkte på vem jag skulle nominera..

Först tänkte jag på min syster, Maria, som har en nervskada och en ständig huvudvärk och äntligen hittat en medicin som hjälper henne att slippa sin dagliga migrän hon haft i 12 år. Samtidigt som hon har 4 barn och jobbar heltid på dagis.. Det är verkligen guldstjärna värt.. MEN jag vet att hon planerar in en resa med sin man här i dagarna, så hon skulle nog bli glad, men jag tror mig veta och känna att hon vill åka ensam med sin man..


Sen kom jag att tänka på en av mina bästa vänner; Linda i Östersund, hon har varit med om så mycket jobbigt i sitt liv, att jag faktiskt inte förstår hur hon orkat leva vidare. Från sexuella övergrepp när hon var liten, till en missbrukande syster i fängelse som förlorat sina barn.. och en massa andra saker.. MEN samma sak där, jag vet att hon skulle vilja åka, men hon får inte semester då jag själv frågat om inte vi kan boka in en sista minuten tillsammans.. då jag också är i verkligt stort behov av LJUS och värme just nu. NU!


Varför jo, nu tänkte jag vara så fräck att jag tänker nominera mig själv faktiskt...


Jag lider av en sjukdom som heter S.A.D (seasonal affective disorder) årstidsbunden depression, vilken gör att jag knappt orkar leva vintertid, är så extremt trött att diska blir som ett helt dagsverke. Att bara göra vardagliga saker så som att gå på Ica och handla mat, tvätta, dammsuga gör så att jag måste vila flera timmar efteråt av utmattning. Alltså en extrem trötthet, depression, ledsamhet, håglöshet som gör att jag måste vara sjukskriven vintertid och jobba sommartid då alla andra har semester... då jag som MEST skulle behöva vara ledig som alla andra. Få sol och energi, ladda batterierna..Men då måste jag jobba och spara undan för att få livet att gå runt..  De senaste 2 åren har jag åkt utomlands 1 vecka på en sista minuten på hösten, men det har inte hjälpt direkt.. jag skulle behöva åka minst några veckor till varje vinter för att må bättre. Har provat ljusterapi 2 omgångar/2 år, men ingen direkt verkan, jag känner mig pigg direkt efter, men sen faller jag tillbaka till tröttheten så fort det är grått ute.. En solig dag mår jag exempelvis mycket mycket bättre och kan få energi som sänd från himlen till massa saker som bara har blivit liggande..

Dessutom lider jag av social fobi under vintern,vilket gör att jag inte klarat att gå i terapi, att sitta i en ring, med 10 st andra som jag inte känner som tittar på mig.. Så allt blir en dålig ond cirkel det är svårt att ta sig ur.. själv..

Nu börjar det bli ljusare och jag börjar må lite bättre äntligen. Har försökt få tag i vänner som kan följa med på en sista minuten, men ingen kan ta semester, eller har råd just nu, de flesta har pojkvänner och familj de vill åka med.. :( och jag känner inte för att åka själv just nu... Vill ha sällskap, sol och roligt. Känna att jag lever igen.. Just därför är jag fräck nog att nominera mig själv. För att jag är i stort behov av att åka iväg till solen, men har inget sällskap, och orkar inte åka själv.. behöver nån som drar iväg mig helt enkelt.. Nåt positivt i mitt liv.


Jag börjar bli mer social igen och skulle behöva bryta mitt jobbiga mönster och tror jag kommer kunna friskskriva mig nu i mars. Eftersom jag är en otroligt social tjej annars, när jag inte lider av min vinterdepression, så är det väldigt jobbigt att inte känna igen sig själv på vintrarna, att isolera sig själv i soffan framför datorn är väldigt vanligt under vintern.. Jag får en skev dygnsrytm och har svårt att sova på nätterna, därmed sover jag ofta länge på dagarna, missar dagsljuset som jag egentligen behöver i LASS, och får en helt förvriden dygnsrytm.


Att leva med S.A.D är inte lätt, och inte många förstår, inte ens min egen familj, så det är väldigt jobbigt att inte förstå sig själv, och dessutom förstår ingen annan heller..

Jag tycker jag är värd en resa till solen helt enkelt!


Kram Sara


Han med dom hasselnötsbruna

det var fan inte igår, men fint som snus precis som då...

nattinatt!

Men gomorron på dig med...

Inspector Tanko skickat 2009-02-14 05:08:

får jag komma hem till dig?

Inspector Tanko skickat 2009-02-14 05:08:

vi kan para oss?!

SaRiS säger:
HA HA HA

SaRiS säger:
jaså du

SaRiS säger:
vart har du tjejen då?

Inspector Tanko säger:

du e min tjej

Inspector Tanko säger:

bara lite?

Inspector Tanko säger:

förlåt

Inspector Tanko säger:

ja e bakis

Inspector Tanko säger:

min humor e lite skev då

SaRiS säger:
ha ha ingen fara jag överlever...

SaRiS säger:
sök på läcker eskort-tjej på google vettja...


Killar... suck...... :S


Du är en helt underbar människa!

"Du är en helt underbar tjej" Jag tycker verkligen det och jag kan säga det igen; Du är verkligen helt underbar, en helt underbar person!"

Jag vet att andra inte kommer förstå det här, och jag räknar inte heller med det. Men snackade äntligen med M, i nästan en timme om saker jag velat reda ut.. känslor som varit tvungna att komma fram och förmedlas.. Nära till gråt, men också skratt.

Vi kom varandra så nära, så oerhört nära, vi kunde verkligen prata om allt från första ögonblicket vi sågs.. skratta, mysa, bara vara tysta i varandras närhet också och sånt är svårt att glömma, det är bara så.. och att gå vidare utan nånting, med en enda stor tomhet och som ett enda frågetecken det fungerar inte för mig, jag måste reda ut saker för att kunna gå vidare, jag funkar så. Alla funkar inte som mig, dom flesta tycker jag ska skita i honom och gå vidare, men det är inte alltid så lätt även om jag är på god väg.. Till viss del har jag gått vidare, jag har träffat K t.e.x, som en del i den processen och det har varit bra. Jag menar jag och M har inte setts sen slutet av november.. så ni hajjar. Såklart jag gått vidare, men inte hela jag, en del stannar kvar, men det gör det väl alltid? Tills pusslet är löst?

Jag blev iaf helt rörd av det han sa till mig ikväll, helt ställd och gråten var nära, riktigt jobbigt, men ändå skönt och befriande! Jag vet hur han funkar som person, han kan verkligen bara stänga av sina känslor och strunta i saker, klippa rakt av och plocka ut en människa ur sitt liv, men han vill ha mig kvar, och jag vill ha han kvar, iaf som vän. För vi är väldigt lika varandra på många sätt och vis, och ja, jag skulle kunna säga mycket men som jag inte vill dela med mig här, för det blir säkert bara massa kommentarer- du är värd bättre- bla hej å bla ha, som jag vet är för att människor bryr sig om mig.
Men ni därute vet ju inte ens 1% av vad som hände under 3 månader så hur kan ni döma?

Jag är tacksam för att vi rett ut saker!

Neeeeeeej

Kitty åkte ut.

Trist!

Vad vore en fredag den 13:e utan skräck?

 = Inget!

Så nu blir det skräck-time!! nån som vill joina?

Tragik-komik?

ändå.. eller?

31½ år singeltjej med två katter sitter och tittar på Let´s Dance en fredagskväll..



En chi-chi kanske?

Helst skulle jag ju vilja ha en amstaff, bullterrier, pitbull eller nånting sånt.. men har även mer och mer börjat falla för dom små voffsingarna.. Chihuahua t.e.x.. Satt en liten en å tittade fram ur en transportväska på t-banan idag. Såå söt och praktisk! :) Gillar inte djur som får åka i exempelvis handväska, men jag börjar ändå förstå nu, för går en liten chi-chi inne i city en lördag så är det ju risk att dom blir ihjältrampad om man går där det är tätt med folk.. :S  och det är säkert mindre kul.. ;-)

Klicka för att se nästa bild

Titta på den här bara, är den inte för bedårande!!?

(säger hon med allergi och två katter redan...) Men jag kommer ha hund också en vacker dag. Då är "la familia" komplett... (ja såvida jag inte hittar nån galen karl också.. ska väl också kunna få plats.. )

Saker jag upptäckt ikväll:

*satan vad läcker klänning Laila Bagge har på sig!!

* usch vilken platt rumpa Carl-Jans danspartner Maria har

*Daniel da Silva har en skitsnygg tatuering på vänster överarm, nåt liknande vill jag ha..

Heja Kitty & Carl-Jan!!

går ju att kolla på nu igen när inte äckliga blondinbullan är med längre. Så jävla nöjd att hon åkte ur första omröstningen! Haha. Rätt åt dig pälsho*a!!

Heja Carl-Jan, Magnus Samuelsson, Kitty och Elisabeth säger jag!!! Synd att Hasse Aro rök, han var ju himla kul att kolla på. Förra fredagen satt jag i telefon med Sandra och tittade på tvn samtidigt, skrattade så jag grät nästan och höll på kissa på mig- så roligt var det! Ja, det var ju samba, eller salsa eller vad det var, och ni kan ju tänka er själva att se dessa jucka å ha sig.. så jävla kul! =)

Idag är det inte lika skoj som förra fredagen, mycket vals idag..

bild

bild

Mysfredag

med mig själv ikväll!

Det är jag värd, promenerat in till City igen med T2 och mina nya skor. Skithärligt väder idag!


Icas mozarellapizza toppad med lite ädelost, lösgodis, vindruvor, tortilla cheese chips, guacamole och cola light.

Kan kvällen bli bättre? ;-)

din äckliga jävel

 sitter du där och äter popcorn för andra kvällen i rad!?

Ja det gör jag, smörpopcorn från ÖB. Gud så gott i brist på annat..


Ett år



 

tills nästa alla-smärtans-sjärtans-dagen då.. Bara att börja räkna ner och hoppas på att man hittat kärleken tills dess..

Okej att jag tar ut saker i förskott nu, men jag lovar och svär att inget speciellt händer på lördag och det suger nu när jag börjar tänka på det.. Jag vill också att ett blombud kommer med 1000 tussilagos och ett presentkort på en resa till Gaza, precis som det gör till alla andra..  det vore väl my kind of luck i såna fall.. ;-)


Så, nån som har några planer på något skoj? För oss alla meningslösa singlar?

Alla stjärtars dag?

Igår och idag, två riktigt trötta hängiga dagar för mig. Lite bättre i halsen idag, men småhängig. :S

Klev upp 14 idag, sen blev det en sväng runt hörnet på kiosken, frukost och lite samtidig obligatorisk betapet-spelande. Efter några timmar vid datorn klädde jag på mig och var på väg ut i mina nya promenadskor, när jag kom på att jag helt plötsligt skulle pyssla ihop några kort till alla stjärtars dag till mina nära och kära. Så fram med papper, saxar och pyssel, å vips några kort senare så gick jag iväg mot Globen och sen till Gullmars för att posta och handla. Till mor å far skickade jag även med varsin triss, eller mamma fick två och pappa en.. Sen tog jag en själv, och ta mig fan vann jag inte 25 pix- OH jag är rik! =) Syrran med familj får överleva med ett hemmagjort kort och en skriftlig kram!

Mina sköna skor invigde jag idag, även om det var en kort promenad. Hoppas min förkylning går över snart så jag kan inviga dom på riktigt med lååångprommis då! :)

Nöjd över att jag förmodligen kommer glädja de mina imorgon när dom öppnar posten! Och sånt är alltid kul, tycker jag själv iaf, man får alldeles för sällan riktiga brev eller kort nuförtiden. Vi kanske borde bannlysa mail för ett tag.. Handskrivet är så mycket roligare att få.. och att göra.

Har alltid mått så dåligt inför den där dagen, då alla gör saker för sin älskling, bjuder på middag och köper blommor, och jag får inget, för jag har ingen pojkvän- som vanligt.. :( Men alla stjärtars-dagen behöver ju inte vara så förskräcklig ändå, trots att jag är singel, jag kan ju visa andra än obefintliga pojkslynglar att jag tycker om dem!

Så bort med ångest å skit, va fan jag lever ju, och jag har andra jag tycker om, och jag kommer också hitta en seriös, fin och härlig pojkvän en vacker eller regnig dag....

right!?...  I wish.


I´ve got a coooold. :(

Hej alla glada!

Idag kan jag knappt prata, nä det var lite överdrivet, men är verkligen hes och har ont i halsen och allmänt hängig.
Och det här blir ett skitinlägg som ingen är intresserad av ändå, så jag lägger ner för tillfället.

Matat katterna och nu är jag lite smått bajsnödig så jag loggar ur för att göra ett besök i den kaklade delen av lägenheten..


Allergic attack........

GAAAAAAAAAAAAH snorar, kliar och nyser om vartannat.

Städade ju idag innan jag och T2 gick promenad, nu har jag tvättat, och ska bädda rent i sängen. Mycket katthår blir det och just nu känns det ungefär som första dagen på pollensäsongen.. bajs. Tagit inhalator och nässpray med kortison + en tablett men inte fan blev det bättre...

*snörvel

jaja, lite bädda säng, tortilla-cheese-chips (jag vet, fyyyy på mig!!) och lite vatten sen blir det nanna kudden. Ska träffa C imorgon kl 11:15 på stan och hade tänkt försöka komma upp i tid och promenera in mina nya skor in till city! =)

Hej!

Promenera mera!



Tog en promenad in till City idag med T2. På vägen gled vi in på Intersport och där hittade jag dessa supersköna walking-skor, Reebok Rainwalker, för 590:- ( ord. pris 1000:-) så det var ett kap!! Vattensäkra, med max dämpning, känns som man går på luft. :) Helt lovely!

Nu ser jag fram emot promenad imorgon!!!
 Här ska motioneras i form!!

Pjuuuh

Rask promenad 40 minuter
duscha

avklarat..

Nu ska jag:

Diska
Laga korvgryta
Dammsuga



Nu tänkte jag

luska ut vem den nyfikne fåntratten är genom att kolla igenom lite IP-nummer.. ;-) Har mina aningar..... nån som vill visa sig "smart" men framstår endast som blåst, bortblåst!

Sen ska jag gå ut och gå 45 minuter eller nåt i solen.

tjing

För den som är nyfiken...

Haha, jag fick en kommentar, från nån jävligt dum fåntratt..

"Lever inte du på bidrag? kan man göra det fast man har så mycket pengar? Är inte det bidragsfusk? Hälsar en undrande

SVAR: NEJ jag lever inte på bidrag! (synd för dig va!?)

 Jag har inte levt på socialen en enda gång sen jag fick mitt första riktiga jobb 1998! När jag är frisk och är deltidsarbetslös, ja då jag bara har arbete som timvikarie, så får jag delvis a-kassa precis som alla andra smarta människor som betalar in arbetslöshetsförsäkring till staten.... På somrarna jobbar jag heltid som alla andra och har vanlig hederlig lön! =)

Just nu är jag är sjukskriven sen 2 månader och får sjukpenning för tillfället! så nu vet du..... du nyfikna människa.

Jag är helt enkelt en människa som är jävligt bra på att klara mig ekonomiskt även med SMÅ medel..!! Jag borde fan bli ekonomisk coach för människor som i t.e.x Lyxfällan.... blåsta människor.. (sorry)

Och anledningen är väl just att jag alltid haft dåligt med pengar. Jag har inga föräldrar som betalar för mig.. som vissa Brats har.. Jag hattar fram på olika jobb hit och dit, emellanåt arbetslös-men har a-l-l-t-i-d klarat mig själv, och har i-n-g-a skulder!!  Jag har lärt mig pengars värde, att spara och att alltid ha en buffert, och tänka efter innan jag handlar.. Åker gärna några meter extra med tåget för att kunna handla en kasse billigare mat, även om jag plankar på tåget, just för att spara pengar.....därför att jag inte har så mycket pengar..
Tjopp på re!

Utbildning!?

Har även funderat i banorna kring att spara vidare till nån slags utbildning. Nån kreativ såklart. Naglar kanske, smink..

Smink är jag bra på redan, har ju hållt på och experimenterat och självlärt mig sen jag var lill-liten. Även veckorevyn, Frida och gamla Starlet kunde man lära sig av. :) Men självklart har jag säkert massor att lära; olika skuggtekniker och t.e.x teatersminkning.. m.m. Fick en utskällning av vår lärare Eva när jag gick i 2;an för att jag hade sminkat mig själv och min kompis i ljusblå ögonskugga, ja för ljusblå ögonskugga var det första jag ägde, och något så fruktansvärt fel till gröna ögon, men va fan, nånstans ska man ju börja.. ;-) Haha, det glömmer jag aldrig!

Vet inte riktigt, vet bara att jag vill göra nåt med mitt liv nångång, nåt meningsfullt........ som passar mig.

Min favvo-mascara från Estee Lauder.


Vad skulle du göra om du fick 15 000:- imorgon?

Vad skulle ni göra om ni fick 15 000 inom kort?

Jag kommer snart få det på mitt konto av min mor- ett arv från hennes morbror som gick bort för 2 år sen. Nu är allt klart och mamma har bestämt att jag och syrran ska få 15 papp var- känns ju inte helt fel! =) Ingen vrålsumma men ändå det mesta jag nånsin fått i pengaväg i en klunga..  

Men jag tänker spara dom, såklart, inte rusa iväg och köpa skor liksom... nej, det kanske blir början till ett körkort, några resor, eller en varför inte en fettsugning? *ironi*

få se här; 23000 nu+ snart 15000= 38 000:- nu börjar det likna nåt...!


Hm.. Maybe ett gymkort på Sats Globen- nära och bra även om det skulle bli betydligt billigare att gå på Eriksdal.. MEEEEEEEEEN (Tony Irving) vad är det för mening med ett billigt träningskort som inte blir använt? Förra årets använde jag ca 2 månader... så då är det nog lika bra att köpa ett dyrare som ligger nära, som jag verkligen utnyttjar. Nya träningskläder och skor, det skulle jag verkligen behöva isåfall! En investering i min hälsa! Det är det bästa jag kommer på just nu. 


Vad skulle ni göra? Nån som kanske kan rekommendera nån bra fond eller nåt där summan blir större och större!?  =)

Nothing more- nothing less.

huuuu! mådde inte alltför bra i lördags. :S

Var uppe på förmiddagen och försökte få i mig macka å mjölk, så fort jag reste mig upp kom det upp igen, ja allt jag drack kom upp lika fort.. Gick och la mig igen på eftermiddagen, och kl 20 kom Petra och knackade på dörren och jag slumrade iväg till dörren i bara trosorna å öppnade.. Jahopp där stod Petra, snygg och tillfixad, klar för fest! In i duschen, ett glas vin, sen var det bara att masa sig iväg på inflyttningsfesten jag lovat att dyka upp på.. Tur nog bor han bara några hus ifrån, så jag fräschade till mig rätt snabbt, sen drog vi dit. Fick skitgod mat och vin. Det är aldrig fel. Hade även denna kväll jättetrevligt. Drog förbi Kvarnen 1½ timme å shakade lite ass sen blev jag medtvingad på äckliga donkedonken av P, där jag blev uppraggad av en avdelningschef på Miljöinstitutet... ha ha. Snacka om att han försökte få ett sista-minuten-ragg där.. Han var rolig å snacka med, men jag nappade inte.. och Som Petra sa; "han hade ju inga ögon!" jag och P tog tåget hem mot Skärmar precis som planerat. Nothing more- nothing less. Men en helt okej kväll.

söndag: trött, tröttast. Men det var ju inget nytt iaf så.  Whatever.

Å just jag, idag är det måndag.. Solen skiner och jag har tvingat mig upp trots att det känns som jag skulle kunna sova till sju ikväll... Måste ut i solen idag. Underbart fint väder.
 
Idag önskar jag att jag hade en hund- eller det önskar jag varje dag...

Men EY!!??

Hamnade på Harry B James med Staffan å company och hade en jättetrevlig kväll! =) spelning, öl och träff med gammal vän Marco. Kul kul. ringde M på vägen hem, snackade, han ville inte medge att han saknar mig men att han tänkt på mig medgav han allt... What´s the difference? Pratade igen... Skulle träffa vän... Hoppas han ringer senare, annars ringer jag igen, för typ 5:e gången. Men eyyy, han svarar ju, på skyddat, trots  han vet att det är jag...

Bye bye. Nattinatti.

Minää tykken sinusta tosipaljon!


Vem fan bryr sig vad DU har på dig????

För övrigt är jag jävla spyless på tjejer med "mode-bloggar"- vem fan bryr sig vad du har på dig idag, imorgon och i övermorgon? Så patetiskt bloggande!

GAAAAAAAAAH! Skriv om nåt vettigt istället- som mig... ;-)

1880

Vad lyssnar du på?

Själv har jag just hämtat hem Hoffmaestro & Chraa;s album. Äntligen. =)

Men dom är och kommer alltid förbli ett LIVE-band måste jag ändå säga.. Såå mycket bättre live.

 

Fräcka Fredag...

Det var lappgubben Kyrpi som skulle upp på fjället och räkna sina renar. När han kom upp till kåtan upptäckte han sin kollega lappgubben Sampo stå och våldta en ren.

- Va gör tu Sampo, frågade Kyrpi.
-
 Jo, je va te toktorn ikår o sa att je hatte sån värk. Tå sa toktorn att Voltaren prukar hälpa...

Me love u!

 en sån här ska jag unna mig idag, samma sort som jag fick av Petra, helt sjukt god var den!  Kostar kanske 40 spänn för en liten bit, men OJ så underbart gott på en bit bröd eller kex...

Jam jam!!

Eller?

 *vinkar hit K*...

Vina eller inte vina- det är frågan!?

Socialisera eller inte socialisera- det är också frågan!?

Planerna på en lugn kväll raseras kanske.. Ola ringde nyss och var sugen på nånting i partajjväg. Donnan skulle iväg å träffa släkten- som vanligt och han ville inte haka på. Vet inte vad jag ska göra ikväll, men jag känner mig faktiskt lite hängig och febrig. Vet inte om jag orkar gå ut, om jag vill gå ut.. Stefan har inte hört av sig än, han jobbar väl. Skulle önska att K kunde hörde av sig så vi bara kunde mysa och hångla lite, men det är väl för mycket begärt.......

jaja... Ska ta på mig lite ansikte och gå och handla iaf, så får man se sen. Ska ladda med lite vin ifall att jag får lust senare när jag vaknat till..

Hepp på er!

Men RAUS!!!

Seriöst- kan ni ge upp!!? Kärringarna var här igen och "plingade" på och knackade.. HAHA dom hörde väl att det inte plingar längre, utan bara är en fjäder och metallbit som smattrar till.. haha. Där fick ni. Jag tittade i kikhålet som vanligt som en rädd gammal tant, och den här gången tittade den yngsta kärringen tillbaka lite snett med surt öga..

MEN FATTA JAG VILL FORTFARANDE INTE HA NÅT AV ER VAD DET ÄN GÄLLER! 
Lämna en lapp, eller GE FUCKING UPP!!!


Jag kommer aldrig öppna ändå- fast idag var jag verkligen nära... När jag inte hunnit "vakna" till på morgonen är jag inte alltid så trevlig- och får lätt ett hysteriskt aggressions-utbrott om nån stör mig, så jag var såååååå nära att bara rycka upp dörren när jag såg att det var dom igen, och fråga VAD FAN E RE OM?????

Nästa gång gör jag det, och dom kommer fan skita på sig av skräck......


Ja du Sandra

jag höll på garva ihjäl mig vill jag lova!! Å näe, det kommer inte bli en vana att han får låna trosor av mig.. ha ha.. Saknar han lite idag, för nu var det nästan en vecka sen vi sågs, men jag tänker i-c-k-e höra av mig den här gången, vill han nåt får HAN höra av sig nu.......

Tjurmajja! Japp nu är det slut på fjäskeri för karlar!! ;-)

By the way ska jag kanske ut och ta några kalla med Stefan-ett lammkött- ikväll. Vi har inte setts sen jag fick åka med i han och hans kompis taxi några meter från Gullmars förra sommaren, men vi har snackat om att ses, men mest som kompisar känns det som. Vet inte om jag orkar bara, känner mig förkyld och hängig i hela kroppen och har gjort nu i 2 veckor säkert.. måste köpa echinacea igen, piggar säkert upp lite.

Nä vi får väl se vad helgen har att utlova..

Leopardis= Marcia Cross?

 Ja lite likhet kanske finns, hon dök iaf upp på 3 olika foton jag gjorde med olika hårfärger.. Coolt, för hon är ju min idol! :)


MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändisar


And second..

my very sexy friend Karl-Johan. ;-)


Men först- Låt mig presentera:

BARBIE-dockan som fyller 50 år idag!

Jag hade en hel låda full med Barbisar och Ken och en barbie-häst och en fåtölj å massa kläder och skor.. Det roligaste jag visste var att ha modevisning, klä på och klä av... och.. att klippa dom..  :) Så mitt intresse för hår började i väldigt unga år.. även om min mor inte var alltför nöjd när jag klippte av håret på alla mina nya fina dockor.. :)

Apropå hår är jag så sjukt sugen på att bli frisör ändå.. Det har jag väl iofs velat sen jag var lill-liten, men det kostar skjortan.... + att jag har en förslitningsskada i vänster axel sen jag jobbade på fucking Matpiraten som gjort att jag är tveksam till att jag skulle klara av att stå och klippa och färga hela dagarna... Bobbys hårakademi t.e.x, 149 000 inklusive extensionskurs.. och sen ska du leva dom 9 månaderna också.. så jag skulle väl minst behöva 220 000 för att kunna leva och gå runt.. Nån som vill ge mig ett lån?

Jag måste göra något med mitt liv snart, något jag VILL göra, kan inte hålla på hatta runt så här på timvik hit och dit, jag blir galeeeeeeen. Vill utbilda mig. Varför ska allt vara så jävla dyrt som jag vill göra? Ska kanske prova ändå att ringa banken och höra om ett lån, men jag tror inte jag får lån utan ett fast jobb.. det som är haken.. :(

Vitt- tjihooo

Det har snöat igen här, det är väldigt skönt. Vaknade med en mycket ljusare dag igår, men somnade om till kl 13. Nu funderar jag på att göra mig i ordning och traska iväg till Ringen en sväng, eller nånstans, måste köpa kattmat och diverse..

D-vitaminer

2000IE kom igår på posten, så nu har jag börjat tagit 2 per dag, okej idag har jag tagit 3.. VILL BLI PIIIIIIIIIIIIGGGGGGG... suck.. Men ska nog inte överdosera... 2 om dagen i en månad, sen en om dagen.. Får hoppas det gör nån skillnad!!



Nytt kitsch

i mitt fönster, köpte på Indiska förra veckan.

Visst är dom mysiga!!!?



Trött dag igår...

Den såg ungefär ut så här..

 

+ att när jag skulle göra frukost och ta en multivitamin så stoppade jag den i thékoppen istället för glaset med vatten... Förvirrad fortfarande..


mjauuu

vad jag e trött. Nu ska jag gå och lägga mig med mina missar bredvid mig.

kram å nattinatt!

Leopard Cub-Söt leopardunge sovandes på trädgren

Feelin´ hot hot hot?



Nya MANS RUIN pumps Tattoo Pinup Rockabilly Psychobilly 
LEOPARD Sexiga Satin Pumps Stilett Klack Funtasma Goth 37 I am!!!

Gud i himmelen vilka läckra dojjs!

Eskort

Läste just Merals roliga blogg. Hon skriver om att hennes turkvänner skall komma till Sverige och vill att hon ska hitta eskortbrudar till dom.. så jag gjorde som Meral, jag började googla på eskort-tjejer stockholm, och vips, finns hur mycket som helst.. Men alltså jag trodde eskort-tjej var en tjej som var typ sällskapsdam och inte hora!? Men de eskorter jag hittar tar betalt för nästan enbart sexuella tjänster.. och inget annat... ja vissa erbjuder erotisk massage då.. men det är så gott som samma sak enligt mig..

Jag skulle lätt kunna bli eskort-flicka- men inte som dom. Jag skulle vilja tjäna massor av pengar på att bara vara en rik mans sällskap på en tillställning, middag etc. Eller som resesällskap en weekend nånstans, och sen få betalt för det. Skulle inte tacka nej om det inte var världens äckligaste slusk då jag skulle umgås med..

Nån som har behov av mig? ;-)

1000kr i timmen endast för sällskap av denna söta leopard-flicka!!


*nu kommer kommentarerna och pengarna ramla in här snart..* haha

Visdom numero 2

De människor, som tar många chanser, bränner sig ofta - men de når fortfarande längre än dem, som bara väntar...

Balle!!

This product cannot be shipped to your shipping destination due to legal restrictions. This product has been removed from your cart.


Va fan också, varför får man inte beställa Burt´s Bees till Sverige? Vadå för jävla legal restritcions? DAMN IT!!!

Jag som tänkte unna mig lite härliga superprodukter från Burtans.. får kolla om det finns nåt på tradera då.. suck

Jag vet att jag sagt det förut, men den här handkrämen klår alla ALLA jag nånsin provat, även min favorit på The body shop.. Ska fan öppna en Burt´s i Stockholm, det skulle nog bli populärt...

Burt's Bees Almond Milk Beeswax Hand Creme

Dagens visdomsord

från tant leopard

Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor
vänskap...


Tål att tänkas på eller hur!?

Vad ska du göra idag?

Jag känner för att käka frukost, spela lite beta och sen ta en promenad i Solen till Farsta och shoppa nåt mer fint till min lägenhet eventuellt..

Pengar på väg, pengar på väg :)

Snyft och Tazze



En nät-väninna blev tvungen att avliva sin 11 år gamla handikappade katt Tazze idag p.g.a dåliga njurar m.m. Jag blev så ledsen i ögat när jag läste hennes blogg nyss, och pratar med henne på msn lite för att höra hur hon mår. Jag har drömt hela natten om att jag blev av med mina katter.. usch. Tazze har jag träffat irl faktiskt en gång, superfin kisse, synd att han var tvungen att somna in, men ändå det rätta.


R.I.P vackraste Tazze! ..

Pajperiod

Nu har jag hoppat upp, duschat käkat frukost och diskat, ska dammsuga en sväng och sen ska jag laga paj igen, bjöd förbi Anna på lite middag för hon ska komma hit å hämta sina grejjor hon lämnade på nyår, har inte blivit att vi setts sen dess, så därför passade jag på och fråga om hon ville ha lite mat, är ju så mycket roligare att laga om man är två. :)

Så nu e tanten vaken och alert.. om än lite dizzy i huvet idag. Varit halvkrasslig i över en vecka nu, snorig å förkyld, men inte dödsförkyld.. så jag överlever precis som vanligt.

Anna har ringt typ hundra gånger för att höra om rätt väg till mig från Sveriges sämsta placerade systembolag vid Globen, hade det inte varit enklare om det legat inuti Globen shoppingcentrum liksom....!? Eh.

Ja så nu ska vi mysa lite och snacka lite skit, ta ett glas rött å käka gott igen!

Fan vilken pajperiod jag har nu! gott gott! och jag älskar att bjuda folk på middag! :) OCH dessutom har jag faktiskt anledning att fira lite idag för jag ÄNTLIGEN fått beslut om att jag får mina pengar snart........!!!!

sådeså!

kram på er från tant leopard

Det var väl ett jävla tjat om Simpson!!?

 
Jessica förut.. Ser ut som en utmärglad transa...




Jessica nu! Fullkomligt normal och kvinnlig!



Det är helt absurbt att man ens diskuterar att hon blivit såååååååå "TJOCK", ja herregud vad tjock hon är!! NOT!

Hon är kvinna, hon har former igen, hallelujaaa säger jag!!  

Tänk vilka sjuka ideal världen har fått verkligen, och tänk på att ett foto lägger på 10 kilo............... då kan ni ju verkligen tänka er hur "tjock" hon är i verkligheten...

Kolla Beckham och alla andra Size zero, DET är vidrigt och fruktansvärt onyttigt! Men alla tjejer går efter media tyvärr, på hur man SKA se ut idag, jag tycker Jessica ser ut att vara den normalaste kvinna vi sett på år och dar...
Härligt att nån faktiskt mår bra och vågar se ut som en kvinna faktiskt gör!! 
 

Det är bara tragiskt, fruktansvärt tragiskt, hur man kan tycka och se Size Zero som något att leva upp till!?

Dagens planer

Sist jag dammsög var i fredags innan jag fick främmande, men nu e det dags igen..

Ta en lång promenad med bra musik i det underbara soliga vädret!

Titta på Lost!! Blev aldrig av igår för jag kom på att jag måste titta på de 2 avsnitten som förra säsongen slutade med först..

Rensa gammalt smink och lägga mitt fräscha i mina nya boxar från Åhléns och göra fint på toan..






ÅHHH!!!

Det är sol idag! Underbart!

en morgonsnus på det här så..

Men GRATTIS FK- vilket bra jobb ni gör!!!

Sjuka leoparden ska äntligen få sina pengar. Tack goda Moderater............

Min handläggare ringde och väckte mig precis och shit så nervös stackars handläggar-Danijela var.. Hon kan inte ha det lätt med oss alla jävligt irriterade människor som väntar på sina pengar och beslut, när hon ringer och väcker oss på morgonen dessutom.. Jag ifrågasatte varför hon inte ens lämnat meddelande när hon påstått sig ha ringt.. jag sa även att jag inte tror på att hon ringt...! Well iaf så har hon varit tvungen att rådfråga FK:s doktor, hon sa sig inte misstro mig på något sätt och vis, men tyckte att mitt första läkarintyg var lite "luddigt". MEN HALLÅÅÅÅÅ, luddigt, både han och jag har för fan skrivit i detalj hur det påverkar mig just nu... Ska det vara så jävla svårt?

Tack FK vilket bra jobb ni gör!! 2 månader senare ska jag alltså få mina pengar....  ja, efter att hon ska skicka ännu ett papper jag skall fylla i alltså.. Men hon var så "snäll" att hon skulle sätta in för halv ersättning ända tills nu...

Milda mamelucker alltså...
Hon bad sååå mycket om ursäkt X antal gånger..

Jippie...!! Tack ska du ha!

Lost in space?

ÅÅÅH vad härlig! Lost säsong 5 har redan kommit igång och det finns 3 avsnitt. Så nu vet ni vad jag pysslar med..

Vilken härlig kväll! :)


Mys

igår! Riktigt trevlig kväll och natt!!

Det blev en lyckad middag, åt inte förräns 21:30 ;-p, men god blev den, K käkade portion efter portion så idag har jag max EN portion kvar av en hel pajform.. hehe. Men det är ju bra betyg, han är ju utbildad kock så.. :)

Vad som händer vet jag inte, vi fortsätter nog umgås om vi båda är singlar, men jag är tveksam till att det kommer bli ett par av oss- vi är för olika för det. Men vem vet.. Vi får se.

Mirakel kan ju hända, även om dom inte händer så ofta i mitt liv..

Snygg, rolig, sexig och nice att hänga med är jag iaf enligt honom- Kanske en början, kanske inte. Nu har vi käkat frulle å han har dragit på jobbet, jag ska hoppa ner i sängen igen, blev inte så mycket sova av inatt.  :p Stackars K som skulle på jobbet, han ville inte det idag..

*förresten så lånade han duschen igår, sen fick han låna rena sockar och ett par trosor av mig.. Ja, ni hörde rätt, t-r-o-s-o-r...Han valde ett par halvgenomskinliga string i leopard som han struttade runt i sen, hahaha. Ja herrejävlar, roligt! Gillar människor som bjuder på sig själv!! :) Jag tog foton för att komma ihåg den roliga synen och för att lägga upp här, men jag ska nog vara snäll och inte göra det ändå..  hahahaha...


RSS 2.0