Snipp,snapp snut..

Snipp snapp snut, jag tror att sagan med herr J tog abrupt slut.
(eller snarare, sagan och sagan, vilken saga?:) )


Jo rå, så är det nog, eller vem vet, han kanske hör av sig när han fått nog av den förmodligen blonda bimbon med gucci-väska från stureplan eller vad han nu hittat på för nytt.. haha. ja du, vem vet vad han har för sig, men efter att jag sa vad jag tyckte så har han visat sin frånvaro, men då får han göra det.. Eyyy, jag tror knappast jag bryr mig mer för att han är känd.. snarare mindre. Men, han kanske behövde ett visdomens ord, och nä, jag fjäskar inte längre för killar. Nu har jag messat några gånger, inget svar, då skiter jag i det. Har kvar numret nån vecka till... eller kanske bara tills på fredag.. vem vet.. för på fredag ska jag på öldejt med en ny kille jag träffade på Kellys i fredags. Mjoo ni.

I helgen så bestämde jag och Elinor på jobbet att vi skulle ses och dricka några bira och ta det lugnt.. Ta det lugnt i mina och Elinors öron blev nog snarare EN öl till, EN till öl, nämen vi tar EN till öl va, å vi stannar på Kellys för då får vi dessutom fler för pengarna än om vi fortsätter till Kvarnen. mm smarta brudar.. Tur nog så började jag iaf 15 dagen efter, efter ytterligare korrigerad arbetstid, skulle egentligen börja kl 13 men huvudvärken dagen efter, eller snarare migränen sa sitt och jag fick börja 15 istället. Well. Ja iaf så gick jag och Elinor förbi Kellys för att jag skulle köpa snus på Ica, för 7eleven och Prellan inte behagade inneha mitt snus, och när vi gick tillbaka förbi Kellys så kunde vi inte motstå att gå in där och ta några billiga bärs för att sedan gå vidare till Kvarnen, trodde vi ja..

Mary kom också och det var packat med folk redan vid 22. Efter några bärs på stående fot så hittade vi plats bredvid ett gäng svensson-killar och tryckte in oss där. Vi började snacka med dom, mer och mer och jag hamnade till slut bredvid en kille vid namn Christian. Trevlig kille. Snackade om allt möjligt och han hade fina ögon och fint leende, kort välklippt hår, men, MEN som i Let´s dance, amish-skägg, knappt nån musche utan bara på hakan och rätt mycket också.. Det var väl inte så nice, men om jag översåg med att han såg lite amish ut så var han riktigt nice, tror jag. ;-) Jo det var han.. Iaf så hade jag en annan träff på G samtidigt, så den killen ringde, och jag tog Christians nummer och drog vidare med min nät-"dejt" som väntade snällt utanför Kellan, till Broder Tuck och tog en sista bärs där. Han råkade även följa med hem sen eller okej då, jag bad honom följa och han följde lätt efter som en hund i koppel.. :) Väl hemma blev det lite äppelsnaps och lite lyssna på hans band på min pajjko-cd-spelare som inte funkar som den ska och lite rajtan-tajtan. Jorå så så var det med det. Trevligt och ligga lite sked på det.

Dagen efter fick jag be honom dra dessvärre för med en migränhuvudvärk och jobb som väntade behövde jag sova själv. Puss! hej då!- Vi hörs. -Kanske det ja, tyckte jag.- hihi du är så dryg sa han, och så gick han.

Tog två treo och la mig med en kudde över huvudet, ringde jobbet och bad att få komma kl 15 vilket gick bra som tur var.. Ska väl inte klaga för stackars Elinor började kl 8, men det hade tydligen gått bra ändå, men visst såg hon lite risig ut.. hehe. Undra varför? :)

Well well, trevlig utgång var det och igår kom jag på idén att messa Christian. Det roliga är att efter jag snackat med Mary så visade det sig att hon och den killen hon satt och pratade med, Jonas, är hans bror, och Mary å han hade setts igen på söndagen på nån slags dejt eller nåt. Kul kul. Verkar gå bra det där.

Sa till Mary att tänk om det är ödet.. Vi skulle aldrig, aldrig satt oss där om det inte vore pga lönehelg och brist på sittplats på Kellys. Ingen var direkt någon man skulle se direkt, men det visade sig bli jättetrevligt. Messade iaf honom igår och han ville hitta på något på fredag så vi ska kanske käka och ta några stora starka ihop. Det blir skoj. Kanske även Mary och Jonas kommer å joinar, vi ska försöka göra en liten smidig pakt..haha. Ja vi får väl se hur det går. Ska bli kul iaf.

Idag har jag gått till medis fram å åter i solen. Det kändes som sommar idag. I skanstull visade termometern i solen på 25+, oj så varmt å härligt. Köpte ett par skor på vägen äntligen, jättesöta textilskor från vagabond som ni ser här på bilden.

 Lovely. image39 mm.

Så jag tog på mig dom direkt, av med dom svettiga sockorna å på med nya skorna å ut i solen igen. Vidare till 7 eleven för en kall latte/vanilj och sen en grillad korv på det. Satt mitt på medis och glodde på människor i en timme och bara njöt av värmen i kortärmad skjorta, uppvikta jeans och nya skokkerna. Så trevligt man kan ha en vanlig dag...

Solen var det bästa, skorna näst därpå å sen kommer korven. :)

Vi hörs! Tjing! ;-)

Välkommen!

OCH jag tänker åka utomlands snart igen, tror inte jag åker själv, men jag är nära, snart gör jag det. Det är nog utvecklande.. men kanske trist också.

Innan maj ska jag bort, till värmen, lyckan och solen igen.
Nån som vill följa? Nån som har cash och semester att ta ut?

Alla vänner är välkomna, alla som vill bli min vän är välkommen! 


image37
Mary snackar i telen och vi är på väg på rundtur första dagen i Rhodos stad. Helt underbart!


Grekiskt dunka-dunka.

Jag har ont i huvet, för fjärde dagen i rad nu tror jag. Jobbigt och just idag ska jag jobba såklart.. inte många timmar så det lär väl gå ändå men jag kommer inte vara på topp. Mens och jävlig, och jag tror han, herr wi, är sur på mig, men då får han väl vara det då, det är väl jag som borde vara sur om någon.. whatever, ses vi så ses vi. Nu har jag gjort mitt, och skrivit vad jag tycker, då får han tjura om han vill.

Tänker på Grekland, något som för mig bort. Luktade länge och väl på mitt olivshampo och balsam jag köpte i Grekland när jag var där, vilka minnen. Jag blundade i duschen och vips stod jag i duschen i vårat hotellrum i Rhodos Stad, jag skulle göra mig klar och träffa Michalis. Käka gott och mysa. Vara med Mary och bara njuta av livet, sola, shoppa, älska, pussas, äta gott, dricka drinkar på en ny bar varje kväll. Solen, lycka, livet.

Här är livet som vanligt, dvs jag har inget liv, jag kommer ingen vart och jag har aldrig gjort. Men tyckte Sirpa, du har ju flyttat till Stockholm, ja so what, jag har ändå inte kommit nån vart tycker jag själv, vad är en flytt? Jo visst jag bröt upp med Östersund och mina vänner och lämnade dom, tog med min soffa och  min katt och drog till ett rum i nacka hos en främmande familj, men det är nog ändå det bästa jag kunde göra än att orka med ett fortsatt liv i Östersund och tristess. Tyvärr förföljer tristessen mig igen, ändå, vart jag än är, förutom i Grekland, jag vill tillbaka.

Han skjutsade oss i sin bil med grekiskt dunka-dunka till en vacker plats, en av dom vackraste jag varit på, Faliraki, och där pussade han mig första gången, inte på munnen, utan på armen. Mary simmade i havet en timme, vi lyssnade på musik, pratade, skrattade och våra ögon log mot varandra. Bara blixtrade, glänste. Munnarna log och hjärtat hoppade.

 Vägen hem, dunka-dunka igen, lycka, jag kände mig kär när jag kom tillbaka. Kär i livet, kär i honom, kär i allt på denna jord.

Det var en vecka. Några dagar av mitt liv, men några av de lyckligaste. Jag vet att jag sagt det förut, men jag kan inte glömma hur känslan av lycka kändes, för den har jag inte känt så ofta. Jag vill. Varför kan jag inte?

Lycka kom tillbaka, fånga mig, ta mig med tillbaka.

Men dagarna går, och det är pissväder ute. Solen skymtar fram något, men inte tillräckligt för att jag ska vakna ur mitt förbannade ide. Huvudvärken spränger.

Från Nacka till en 2:a i Alby i första hand. 2½ år senare får jag min splitter nya lya där jag sitter nu, mittemot den stora vita bollen, och här har jag snart bott i 2 år nu. Tiden går, men jag står still.

Still.

Lika lågt som glocalnet.


En viss herre hörde av sig när jag och Jenny satt på kungshallen och käkade underbar libanesisk mat. Undrade om jag skulle ut men jag å Jenny skulle på bio så jag skrev det och fråga om han skulle ut. Jo han skulle ut å svänga men skrev inget mer, då skrev jag och frågade om han ville ha sällskap eller vad, då skrev han "Vi får se", det var jävligt illa för hans del för det lät precis som om han skulle se om han hittade nåt bättre men ville ändå veta om jag var ute, d.v.s ha kakan och äta den.. Skrev och undrade om det var för att han skulle hitta nån bättre eventuellt.. och att det var lågt- lika lågt som glocalnet..

Sen precis efter bion slog jag igång mobben, inget svar.. tänkte nu e han sur för jag säger vad jag tycker.. men självklart en halvtimme senare när jag kommit hem så skrev han att han var på kvarnen igen.. SUCK. Jag skrev typ kul för dig jag har just kommit hem för du verkade ju inte vilja ses och ingen ville haka på ut.. men hade jag vetat det igår att han skulle dit hade jag ju gått dit själv.. Men men.. Sen messade vi fram och åter och han sa att han skulle komma hit.. Gav han en liten time-limit att han skulle komma vid 2.. sen kvart över så undrade jag om han kommer, JA eller NEJ- enkelt svar tycker jag.. men det kändes bara som han drog ut på det så jag sa att jag tänker inte fjäska jag vill bara ha ett svar och att han skulle komma inom en halvtimme sen stänger jag av mobilen. Då skrev han att han tyckte om när jag var barsk... men att han skulle dyka upp när vi var på samma plan.. hmm. Jaja. han skrev inget mer sen och jag ringde, inget svar, jag kollade på film, var uppe till 03,20 sen var filmen klar och min time-limit hade dragit långt över "kl2-gränsen" jag först satt upp.. så jag sminkade av mig, släckte ljusen, fick en tung känsla i maggropen och gick och la mig. Dissapointed. Idag känner jag mig grinig. Har käkat frukost sen tröståt jag lite nachos å guacamole, kan iofs bero på att jag ska ha mens när som helst också...

MEN jag fjäskar inte längre, inte för nån. Han ska inte tro att han kan komma kl 5 eller när han inte hittat nån annan, glöm det mr..

Killar är fortfarande respektlösa bajskorvar, så är det och kommer förbli tills nån bevisar motsatsen.

Tusenmetersmuren

(Måndag 12/3)

Om man kan bli lite småkär första ögonkastet så tror jag att jag blev det.. Jag såg ju honom där på kvarnen, några meter ifrån.. kollade på honom, fick gensvar och höll fast blicken.. han också.. Sen gick jag fram lite senare..och det vart ju uppskattat, mer än jag kunde ana. :)

Läste alla mess jag fick igår.. haha.. riktigt roligt och det känns lite pirrpirr om det nu blir av att han vill ses igen som han föreslog till helgen, eller nån annan dag.

Ett antal mess gick ju fram och åter av karaktär jag inte skriver om här.... men det var jäkligt nice :) 


Jag lär väl snart bli kär i en daggmask på gatan till slut, eller ett sourcreamchips i en metallisk blå påse. Jag kan ta vem som helst, elller nä, absolut icke, men jag är så jävla desperat.. jag tror fan det, jag erkänner, men samtidigt när nån börjar närma sig så bygger jag upp tusenmetersmuren, även om jag samtidigt är desperat pojkvänssugen så blir jag rädd om det börjar likna nåt.. Rädd att förlora tryggheten jag har med mig själv. Sen menar jag inte att J är en daggmask eller i närheten, men han är lätt i närheten av ett sourcreamchips- jammie! Han är ju rolig, snygg och charmig och verkar veta vad kvinnor vill ha...

Självklart är jag inte kär. Nej nej, jag har bara en jobbig förmåga att tro att jag är kär, dvs kär i kärleken. Jag vill så gärna att jag lurar mig själv att jag är kär i nån och sen blir jag bara besviken för att det sket sig eller för att han inte var den jag hoppats på.. Men jag vet vem jag har varit riktigt kär i och det är bl.a Miklo, han var jag enormt kär i, och sjukt nog är ju han och J ruggigt lika varandra.... men dom säger ju det att man ofta dras till samma typ av kille eller dom som har samma drag.. och utseende.. så det kanske inte är så konstigt ändå om man tänker efter..


Fartfylld glad dag!

Dagen som gått har gått fort och nu är jag slut. Har inte fått med så mycket på en dag på länge. Kanske tycks lite men för mig var det enormt mycket jag hann med och framför allt orkade. Det märks att våren är på väg till min överstora glädje! :)

Vaknade vid halv sju tror jag och började lyssna på techno-låtar jag förde över från en kompis mobil-lyssnar alldeles för sällan på techno nuförtiden tyvärr- blir på så bra humör av det insåg jag så jag måste försöka låna kompisens dator å föra över lite mer träningsmusik!  Ja, av techno blir man på perfekt träningshumör och jag kände att idag är det dags att köra igång igen efter mitt vinteride. Har nog inte varit på gymmet på 3 månader men jag tog med mig mobilen, lyssnade på morron zoo eller vad det heter på Rix, dom e ju så bra!! Mitt favvo-morgon-radio-program om jag är uppe så tidigt vill säga. Rask promenad dit på en kvart, cykla 10 min, styrketräna biceps, triceps, axlar, inner och ytterlår, fram och baksida lår, mage och rumpa sen 10 min på crosstrainern och sen 15 rask promenad hem. Duscha, sminka, gå till globen och ta ut pengar, gå tillbaka hem och runt hörnet där jag bor till frissan. Klippte mig kortare än tänkt men om 2 veckor är det nog bättre, lite väl kort nu fram men jag är ändå nöjd överlag. Hem för att ta en powernap på 40 min, gå till jobbet 10 min, jobba, dricka kaffe, fixa middag, gå till t-banan med boende, åkte till sergel och gick på bio, åkte till jobbet igen, lägga en annan boende, sen 10 min promenad hem. Så nu är jag rätt mör faktiskt med tanke på att jag oftast inte kliver upp kl 7 direkt och går till gymmet.. :) Men det känns bra nu i kroppen och sinnet att ha haft en fullspäckad dag, för det är inte ofta det blir så mycket gå och åka på samma dag, och träna har jag som sagt inte gjort på ett kvartal så.. I´m tired!!

Känns att det är vår på alla sätt och vis. På väg till globen hjälpte en kille mig å sa att min mobil höll på att falla ur min ficka och blinkade med ögat, på väg till frissan går en annan kille förbi och säger "snygg" å tittar på mig.. på gymmet är det två skitsnygga rockers varav jag får lite eyecontakt med ena... hihi.  Väl på jobbet fick jag jättemånga komplimanger för mitt nyklippta hår och min nya blommiga söta skjorta jag köpte på indiska förra veckan. Kul! Kändes härligt!

Vilken underbart fart- och komplimangfylld glad dag =)

 (klicka så blir jag större ;-) )



Just pretend.

Det här symboliserar mig rätt bra just nu.. Vill ha nån att krama, och jag får väl låtsaskrama tills jag hittar nån att krama på riktigt..


Idioti. Inkompetens. Demens!

image33Å tro inte att jag slutade snusa, men jag var nära =)

Fick tyvärr ett sammanbrott på Irene och chefen på jobbet igår som ringde och "anklagade" mig för att jag skulle tagit ett pass genom att ringt och sagt att jag tackade ja.. när jag i själva verket blev uppringd och meddelade då att igår var min enda lediga dag på en vecka.. så hur i HELVETE trodde dom att jag tackade ja?

Nä då var det senila gamla Irene som kom på efter att jag fick ett utbrott på henne att hon hade ringt Beatrice istället.. och förväxlat oss men satt och var så jävulskt envis och sa att det var mig hon pratat med... Jag sa det att jag ska kolla min mobil så ska ni få se sen att jag minsann inte ringt er.. Fem minuter senare när jag tänkte ringa jobbet för att meddela efter en mobil-check, ja, jag var trött- men jag visste att jag inte ringt och tackat ja, men bara för sakens skull så kollade jag i min mobil på utgående samtal som visade precis vad jag sagt, jag hade inte ringt jobbet NEJ, och då ringer Irene upp och ber så heeeeemskt mycket om ursäkt... för det var ju Bea hon hade pratat med...

GAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH så jävla less på allt strul på jobbet så jag spyr.. och sen sov jag vidare och sen så var jag tvungen att gå på Prellan å köpa två dosor snus å lugna mig lite..

Idioti. Inkompetens. Demens.

Irene och jag strök ett streck över detta, vilket jag förstår att hon ville då jag var fly förbannad just i detta ögonblicket.. men sen skrattade jag och sa att det är inte lätt att bli 60, Irene.... och nu är det lugnt, men jag är rätt jävla bajsnödigt less på alla fel och brister det finns hos de som jobbar, hos chefen och hos typ alla där.. nästan.. utom mig typ.

Va fan skulle dom göra utan timvikarier? Nä gå och dö vettja.

Sus ringde nyss och jag fick massa nattjobb nästa vecka så jag kommer alltså typ jobba å sova en vecka till om jag känner mig själv rätt nu= Noll socialt liv. Kanske lika bra, känner mig så trött å irriterad och bevare mig väl asså vilket pissväder det är ute.

Fram för sol å snus för fan!

Här är pedofil-kocken!!

Vet inte varför jag kom på just nu att jag skulle kolla upp vem den där äckliga pedofil-kocken "Erik Moore" är, men här är han iaf.. Känner dock inte igen honom men han ska hängas ut för allmänheten det äcklet!

Varsågoda!Henrik Håkansson

Henrik Håkansson 34 år.

SKÄMS ditt äckel!










http://www.den-svenske.com/txt/EEZpAyZZFueDLbIDOo.shtml

att sluta snusa eller inte- det är frågan..

 Jag sitter och funderar över om jag har slutat snusa idag... Mitt tandkött såg förjävligt ut igår och jag har råsnusat på jobbet de tre nätter jag jobbat vaken natt. Inte bra. Ut med en, i med en ny, och sen så är tandköttet ont och söndrigt. Jag insåg att jag måste göra något åt det här så jag tar en eller några snusfria dagar, för jag vet inte om jag vill sluta snusa just nu. Sitter och glor på två tomma dosor som om det skulle hjälpa mig.. nä det går faktiskt rätt bra det här... Lite grinig kanske jag varit men det är jag väl ändå när jag jobbat mycket och är trött..

Har varit utan sen i morse kl 7,30, så det är över 12 timmar. Bra Saris. Bra.

Men som sagt, jag vet inte än om jag har slutat, om jag vill sluta eller om jag bara slutar automatiskt och skiter i att köpa när jag går förbi kiosken.

Läpparna ser ju bra mycket snyggare ut med mina lipgloss och utan en snus därunder.. och vem kan motstå ett par fylliga glansiga läppar a la mig? No one.. ha ha.. i mina drömmar..

Imorgon har jag förmodligen köpt en dosa igen, eller så traskar jag iväg på macken innan dom stänger vid midnatt, jag längtar faktiskt förjävla mycket efter att lägga in en portionsprilla nu.

HATA BLOGG.SE

nä fy fan vad irriterad jag blir asså..

Skrev jordens längsta inlägg på jobbet inatt.. Kollade till å med så det blev publicerat... och innan kopierade jag det om det skulle bli error eller nåt annat fel som det alltid blir på blogg.se.....

Inlägget fanns där i natt... på min blogg- men inte nu.!!????
asså HATA BLOGG.SE säger jag bara.

Var det någon som hann läsa mitt inlägg "Den maniska våren" ????

måste skriva till blogg å beklaga mig ENORMT mycket nu-USCH så jävla arg på dom!

Kommer byta blogg om det inte åtgärdas inom kort, för såhär går det inte att ha det.. Kanske ska börja skriva dagbok istället för hand, men oj vilken tid det skulle ta med tanke på hur fort jag skriver på datorn..

Vem är du? Vem är jag? Levande charader..

Dessutom.. en sak till..

Vem läser min blogg egentligen?

Vem är du? Läser du ofta och varför? Skriv en kommentar, vem du än är.

RSS 2.0