Ensamsuperi

håller jag inte på med nej, bara för dom som undrar. Petra var förbi en sväng och vi satt på ballen och tog 2 kalla var, tyvärr känner jag dock ingen smak än, så jag hade väl egentligen kunnat druckit saft.. Brieost och kex hade hon med sig, och jag har känt lite smak ibland, hoppas den kommer tillbaka snart... eller inte kanske, så jag går ner mer i vikt. :)

tjoi

OCH vet ni vad.  På lördag ska jag jobba med en jättefin kille på nya stället. Det ska bli intressant. Har redan träffat honom på korvgrillningen vi hade gemensamt med två gruppbostäder.. hahah =) Sara e alltid på hugget.

Öl e gott

Och att sitta och beställa viktminskningsprodukter samtidigt som man dricker starköl är väl väldigt smart i sig  va!?

Oh yes! :) Here we go!

Viktminskning..

Nutrilett Bar 2 st/paket Choklad-Jordnöt    
Twinfast 635 gram Jordgubb    
Mivitotal Bar 55 gram Choklad-Apelsin    
Allevo Bar 1 st Toffee








Sådär ja då har jag gjort en beställning på lite viktminskningsprodukter. Lite dryck och lite bars.. Hoppsan typ, för jag klickade fel, men ändå så hade jag klickat i vad jag ville ha, men tänkte fundera lite, men priserna var så bra så det var väl ödet som ville jag skulle gå ner i vikt och få hem dom här produkterna... Hoppas bara twinlabs jordgubbsersättning smakar bra.. Nån som vet?

Tittade på gamla kort 10 år tillbaka och 15 kilo mindre.. så ska jag se ut igen, iaf 10 kilo mindre. Usch så stor som jag är nu har jag aldrig varit å trivs inte med det heller.

Hej hopp!

Kitchen Nightmares

Har plöjt igenom hela säsongen nästan nu av denna serie. Kan inte sluta kolla på Gordon Ramsey och hans fantastiska "kock,terapi, städ och dekor-insatser" för gamla avdankade lata tråkiga lortgrisar till kockar.. 

Sån härlig underhållning.

Dock kanske det verkar trist när man själv inte har nån smak att titta på avsnitt efter avsnitt med massa smarrig "ny" mat som han fixar till i menyerna. Men nä då, jag njuter ändå. Kan man inte smaka så kan man titta... eller nåt...

7 papperslappar

Får nära 7 papp imorgon för 57 timmars jobb. Det var typ 2 tusen mer än jag trodde, och fint som snus. Så nu ska jag fortsätta min vitlökskur och hoppas huvudet och halsen är som den ska till fredag.. så jag kan jobba helg igen.

Tänk nästa lön hur fin den ska bli då =)  mm. Me looking forward to payment day!

jobba jobba jobba, tjäna pengar tjäna pengar tjäna pengar

Nu sova säng.

adjöken.


2½ kilo röv.

*Fortfarande sjuk
*Ingen smak
*Lock för öronen
*Migränen från helvetet
*Snorar för kung och fosterland
*Gått ner 2½ kilo...... 

vilket är det enda positiva med den här kukförkylningen- om man nu ska se nånting positivt i det hela..




Juice å vitlök

Då var helgen avklarad då, trots sjukdom och hostan från hell. Fortfarande sjuk och har sjukskrivit mig tisdag och onsdag när jag skulle jobbat, tyvärr. Hoppas jag slipper halsfluss, det är det värsta som finns, förutom att tappa smaken som jag gjort nu, sen igår. Så jävla trist. Men å andra sidan kanske jag kan passa på att käka min naturdiet när jag ändå inte har nån smak och när det inte känns som nån mening alls att äta..

Selma ligger på bordet å tittar på mig när jag hostar, Kasper är på ballen och jagar flugor. Jag, jag borde ta och dammsuga, så man inte får en allergiattack också mitt uppe i allt... men jag orkar inte nu när jag mår så här. suck.

Har inte varit förkyld på hela vintern och så kommer det såklart nu.. sånt suger ju verkligen.

Nä dags för juice och pressad vitlök!

Tattoo 4 life



Ungefär en sån här tatuering skulle jag vilja ha. Vrålsnygg! Svalor nästa! Men vart? Har funderat på överarmen, bröstet eller mot nyckelbenen eller fötterna eller.....

Det ska dock ej stå mamma och pappa... även om dom säkert skulle bli hedrade.. ;-)

Oh what a beautiful day..

Åh vilken "fantastisk" midsommarafton jag haft idag... Sov 6 timmar i natt, knappt, sen iväg på jobbet och jobba 9 timmar med feber och rethosta- måttligt kul. Skulle egentligen jobbat 11 timmar, men orkade inte så jag fick lite dispens som tur var på en timme på morgonen och en på kvällen..

*Ätit prinskorv och köttbullar till midsommarlunch (smakade faktiskt på sillen och gravade laxen- men nej, jag gillar det fortfarande icke..) *Druckit kaffe *Käkat Alvedon *Försökt komma på något sätt att bli av med lock för öronen som jag haft hela dagen..  *Pausat i soffan *Tittat på Noshörningar på tv:n *Ätit laxfilé, potatis och gräddfils-sås *Käkat mera alvedon *+ sedvanliga arbetsuppgifter..

sen åkte jag hem.

Log lite smått av skadeglädje när det började spöregna vid 17-tiden.. ;-)

När jag kom hem tog jag en dusch och la mig och sov 1½  timme, nu blir det en skräckfilm, sen sängen och jobba imorgon kl 14 i ett dygn till söndag..

Hoppas ni haft en bra midsommarafton ni som firat och dansat runt stången..

små grodorna.. små grodorna.. är lustiga att seee..

Happy midsummer

på er alla då från en sjuk Sara som ska jobba hela helgen. 

:(

Balle!!

Idag vaknade jag med knappt nån röst. Igår när jag var med C så var jag hes, men inte något direkt halsont, så vaknar man idag asså å kan knappt prata och svinont i halsen, sen en jävulsk torrhosta.. så nu har jag druckit vitlök blandat med c-vitamin i brist på juice.. får se om det blir något bättre.. Ska gå in i duschen strax och duscha av mig och sen till apoteket och inhandla alvedon och på ica å handla juice.. Har inte varit sjuk på hela vintern, alltså förkylning, men såklart jag ska bli sjuk nu när jag ska jobba hela midsommarhelgen, imorgon jobbar jag 11 timmar, lördag jobbar jag 9 timmar + sovande jour till 14 på söndag.. så får se hur det går...

Balle också!!

Home sweet home; Kellys

Igår var jag ledig och träffade Cindy i stan och traskade runt i Gallerian några timmar. Köpte lite smått och gott, bl.a en stegräknare på Clarre O, får hoppas jag använder den också.. Sen käkade vi på en Italiensk restaurang, vedugnsbakad pizza med mozarella, prosciutto, ruccola och parmesan, jam jam, finns inget godare än italienska pizzor. Man känner sig inte så onyttig när man ätit en sån jämfört mot en vanlig pizza. Mindre fett och mycket godare.

Sen tog vi en svängom på Kellys, åh Jippie, jag kom in.. Nån vakt jag inte sett förut, tror jag, sen gamla vanliga micke var tillbaka, han är (oftast) trevlig. Han fick en liten chock när jag kom med superljust hår märkte jag för först kände han inte igen mig.. då sa han bara "Hej", sen kollade han till igen å sa- Tja!!..  Well home sweet home, kändes skönt att vara tillbaka igen på Sunkhaket, som iofs har stylat upp sig rejält senaste året, så man nästan saknar det gamla sunkiga ibland.. Jag och Cindy satt ute ända tills det blev lite för kallt, då vi gick in och tog några bärs till där inne tillsammans med fotbollsgalna människor i gulblåa tröjor som hängde vid tv-apparaterna. Vi brydde oss inte nämnvärt över fotbollen utan hade trevligt med oss själva där i ett hörn. :)

   






 


Gårdagens horoskop

Gårdagens horoskop;

Du får en stressig dag då du som vanligt sovit alltför länge och kliver upp alltför sent. Slänger dig på cykeln och cyklar iväg fort som fan till jobbet och blir 4 minuter sen. Under kvällen blir du bjuden på  vin av en närboende väninna, men du delar också med dig av innehållet i ditt eget kylskåp. Dina tankar har du dock nån annanstans, kanske på ett gammalt ligg.




intro

Jo just ja Petra. Jo introt gick bara bra på den andra gruppbostaden. Så lugnt och skönt. Trevliga boenden och personal. Så att jobba i sommar kommer gå galant, det är jag säker på :)

Fint som fisken.

bajsväder och myspys

Självklart blev det bajsväder bara för att det var enda hela lediga helgen jag kommer ha på flera veckor, så något parkvin blev det icke, men god mat och dryck hemma hos Petra i nya lägenheten. Hon hade "Uno" på besök samt hennes kusin Mia, några andra behagade icke komma.. Vi drog på Skeppsbar där det var 18-åringar bara, suck, men vi gjorde det bästa av det som fanns och jag dansade tills fötterna blev svarta- tog av mig pumpsen och struttade runt med bara fötter i utspilld öl och allt möjligt äckelpäckel.. men det gick finfint.

Sen kom M med polare och vi tog en öl var sen skjutsade M (som var nykter) hem alla, och han och jag avslutade kvällen med lite go musik från Duffy och mys här hemma. Han stannade hela dagen igår och vi låg i soffan å myste och kollade på Kvarteret Skatan, somnade till, och käkade lite korvgryta å mos å kollade vidare tills kl var efter 20 och jag insåg att det skulle vara skönt att gå ut en sväng innan man ska lägga sig igen. Så jag gick på affären och han åkte hem till sin farsa för lite grillat.

Myspysig värre blev alltså min lördagnatt och söndag. Han säger han tycker om mig hela tiden fast vi bara setts två gånger, och visst jag tycker om honom med, han verkar snäll och är fin och jättego, men vi känner ju knappt varandra- än, och vi får se om vi ska lära känna varandra bättre inom sinom tid. Det ska vi nog tror jag.. Men jag är alltid rädd för att släppa in nån, och sen bli sårad, så jag lovar jag ska ta det lugnt mina vänner, inget förhastat igen. Aldrig.

Förresten lade Dylan, mitt x, till mig på msn idag.. Hm.. det kan ju bara betyda att det är slut mellan han och hans förra tjej, och då går det ju självklart att höra av sig till Sara igen, eller nåt, för han tror väl jag ska komma krypandes tillbaka..men icke. Får se om han säger pip eller nåt nån dag. Jag tänker inte bry mig nämnvärt, även om det vore kul att ses över en kopp kaffe eller två nån dag. Höra hur han haft det dom senaste 5 åren.
 
Den som lever får se som jag sagt så många gånger förr..

---

På återseende kära vänner!

En vacker dag

ska en vacker staffe bli min.



Kan inte sluta vilja ha.. vilja ha möjlighet att ha en vovve. En vacker och mäktig vovve.

Kan även tänka mig en Bulle..


Positivt

P har varit sjuk i veckan vilket betytt att jag fått jobba istället. Bra det för mig, men trist för henne såklart att vara sjuk.

Idag efter jag jobbat morgon hade vi vikariemöte, och efter det så sa chefen till mig att hon tycker jag är så härlig för, som hon sa; "Sara vet man alltid vart man har- ja du säger om nåt är rätt eller fel"..
För att jag är sån som säger som jag tycker och säger till direkt när något känns fel och ifrågasätter.. Alla chefer har ju tyvärr inte uppskattat den sidan.

Kändes jättebra att höra, att hon iallafall tycker det är positivt! Chefen är jättegullig tycker jag hittills. Annars funkar det bara bra på nya (tim)jobbet, och nästa vecka ska jag gå på intro på nästa ställe inom samma enhet, som ligger några meter bort.. Ska bli spännande att se vilka människor man ska få jobba med och för där. =)

Natti!

Lost

Har just sett de sista två avsnitten för säsongen av Lost.

Sanslöst spännande nu asså, men jag hajjar inte..

"Stockholm Maraton"

4:ans buss, vid Stadion

Två damer ~65 sitter och pratar när de plötsligt får se all tumult runt Stadion (där KISS-konserten ska vara). Folk sitter i grupper och dricker öl/vin/sprit och par grovhånglar i gräset.

Dam 1: Vad är det som händer här kan man tänka?

Dam 2: Jaa du, inte vet jag. Måste vara någon skolavslutning eller något, kan det vara det?

Dam 1: Men de är väl först nästa vecka, och ser de inte lite väl gamla ut?

Dam 2: Nu vet jag vad det måste vara. Det måste vara invigningen till Stockholms maraton som går av stapeln imorgon, det måste det vara.

Dam 1: Ja, det måste det vara.

-------

så bra! =)


Paranoia och kriminella städare..

Sov som en kratta inatt. Var jättetrött igårkväll efter jobbet, men sen när jag la mig för att sova, så vips, blir jag klarvaken, ligger och spänner mig och tänker på att "snart ska jag upp", snart ska jag upp, vilket gör att det blir ännu svårare att somna. Försökte räkna bävrar (ehm.. lamm), tänka på ett forum som jag snackade i på Betapet- vilket dock gjorde mig ännu mer irriterad och kunde absolut inte sova, och sådär höll jag på, och till slut verkar jag ha somnat iaf efter många om och men..  

När jag inte fått den sömn jag behöver, vilken varierar med årstiden, så kan jag bli riktigt jävla aggressiv av mig, det kände jag idag på vägen hem från jobbet när jag hörde en kvinna slicka på en daimstrut en meter ifrån mig. När jag inte hade nån snus sen 2 timmar och Pressbyrån inte hade den jag ville ha och var tvungen att köpa den ännu sämre varianten. När nån jävla otacksam idiot går förbi och vägrar ge plats för nån annan än sig själv på gatan så denne slår i min axel.

Kändes som jag var nära att döda.

Well, tog mig upp till slut och iväg på jobbet. På jobbet hade jag givetvis- passande nog- städ hos en boende, där lägenheten ser ut som skit, överallt.. Jag var såklart tvungen att ta itu med detta så gott jag kunde- ja, jag avskyr att städa, men när jag städar på jobbet blir jag oftast mycket noggrannare, dels för att göra den boende glad, och dels för att jag gillar att ha mycket att göra när jag väl jobbar. Jag kan säga att jag var helt färdig sen, trots brunchpaus och massor av kaffepauser på en sval balkong, inte kul att städa och tvätta och skura i värmen.*puh* 
 
När jag höll på att fejja som värst där, och var helt uppe i mitt esse, kom det två snubbar och plingade på dörren, en kvinna med skolios (kutrygg) och en man, båda kanske i 50-årsåldern.. Dom sa dom skulle städa i servicen; jag måste sett ut som jag såg två seriemördare, för jag var helt säker på, att det här var två kriminella som skulle sno allt vi hade på jobbet, sen skulle jag få skulden för att jag låtit mig lurats och släppt in okända "städare".. Hann tänka en hel massa som sagt, bara på några minuter där, men jag släppte in dom efter att jag insett hur fånig jag måste sett ut och efter att dom frågat mig om jag var ny personal. När dom kom in så frågade jag var dom hade städgrejorna, för jag var fortfarande inte övertygad om att dom var några s.k städare.. Då sa han att han visste var vi hade städgrejorna och bad mig låsa upp till skrubben i köket..

-Jaha, har ni låst här nu?
-Ja, så har det varit länge. Det finns knivar här vettu..
-Aha ja, okej. (sen kom han med nån "fyndig" kommentar angående knivarna, som inte var så fyndig alls, och just därför glömde jag den..)

 Jag gick in på kontoret och tänkte att; -vart ska jag göra av handväskan nu då? Ska jag ta in den till den boendes lägenhet medans dom "städar"- för jag var fortfarande mycket tveksam till om dom verkligen var städare eller ej.. Jag litade inte på dom iaf, det var ett som var säkert. Dom såg väldigt skum ut, trots att mannen redan börjat dammsuga och kvinnan börjat torka lite på toaletten.. Men jag tänkte att okej, dom måste ju ha varit här förut, det är jag som är paranoid, har sovit jävligt dåligt och tittat för mycket på Efterlyst..

Men skulle inte ni också blivit misstänksamma när den andra personalen, som gått ut på ärende, inte informerat mig, som var själv kvar i servicen för tillfället, att det skulle komma städare, och som sen dyker upp utan städkläder och utrustning..? Nåväl, dom städade klart, jag bytte några få ord mot slutet när jag insett att dom var fullkomligt harmlösa, tackade för deras jobb och sa hej då.

Sen var jag var tvungen att ringa Petra och skratta åt min paranoia, hon förklarade att det här var två personer från psyk som arbetstränade hos oss genom att "städa"..

Snacka om paranoia asså.

rålis skålis

Gårdagen spenderades med Mary i rålis på kvällningen. Vin och vovvträff kan man väl säga, lite för mycket vin kan man också säga. Sen Anchor, sen Kvarnen, sen fick vi skjuts av hennes trevliga sällskap hem i bil. Skönt. Jag hade nog hamnat i kluk om jag provat att åka hem själv i mitt tillstånd. Får ta det lugnt med vinet när man äter pollenmedicin.. ;-)



.....

Städat som fasiken idag. Vårstädat, eller ska man kalla det sommarstädat. Well bäst att passa på när energin och humöret är här.

Dammsugit, dammtorkat, kopplat ur gamla datorn och rengjort skrivbordet som jag nu tänkte sälja, rensat brudkistan som jag tänker slänga (mamma kommer d-ö-d-a mig!!) och en massa massa annat. Inte varit ute på hela dagen, förutom vid 20 tiden då jag plankade till högis fram å back en sväng å handlade på matdax. Självklart slank det ner både det ena och det andra onyttiga-

Vart tog den tillfälliga nyttiga Sara vägen? Ingen som vet, ingen som vet.

Ikväll; En stor stark, två glas vin hemma hos Petra.

Nu. Sova säng.



Cindy kom hem nuuu!

Nu börjar jag sakna Cindy, hon är ju i Kroatien med mannen och kommer hem på söndag. Har varit borta 5 dagar nu, eller det var väl 6 dagar sen vi hördes av tror jag, så nu saknar jag babe;n!

Kom hem nuuu gumman! Jag vill prata skit med dig som vi gör varje dag, sen vill jag parkvina, sen vill jag ut å dansa, å en hel jävla massa annat!  :)

     
Två fina bilder på skönheten. Taget hos fotograf.

Fira, eller inte? Det är frågan.

Känner mig lite sådär idag.  : ( Känns tråkigt att jag gillade den här killen när vi väl sågs på riktigt på dejten igår, men men.  Jag är ju van att vara singel nu sen länge sååå.... jag hittar kanske nån annan i sommar.

Ska ta itu med dammsugning den vackra dagen till ära, och tvättning, sen får man se vad som händer. Kanske skruvar jag ihop en byrå, kanske hittar jag nån som vill dricka lite rosé med mig i nån mysig park. Det var ju två veckor sen jag drack kall rosé nu :-)

kram på er! Hoppas ni får en fin nationaldag! Man borde väl egentligen vara ute och fira ikväll, följa norrmännen, så som dom firar sin..!? Fast jag vet inte om det är så mycket att fira heller..

Vad tycker ni?

jag vill shoppa loss tack!

Men snälla a-kassan ge mig mina pengar nuuuuuuuu :(

gaaah. Händer nada som vanligt när man har med myndigheter att göra. (Iofs får jag väl skylla lite på mig själv också den här gången som råkade adressera fel i min förvrirring..)

Vill köpa nya sommarkläder nuuuu.

*suck suck*


Singel i stan.

Hade en trevlig dejt, men tyvärr kändes det inte rätt. Han känns inte som min typ alls, även om han är jättesnäll och ger mig komplimanger hit å dit osv, men nej inte min typ utseendemässigt eller till sättet. Lite mesig om jag ska vara ärlig, kändes lite tjejig..  Så nej, det blir inget mera med honom. Han ville ses igen,  jag svarade "kanske det" och log. När jag kom hem så talade jag om på msn att det var trevligt att träffa han med, men att jag inte kände någon kemi annat än av vänskaplig karaktär, ingen jag skulle kunna bli attraherad av, sånt känner man ganska direkt, iaf jag.
 
Känns trist, man har ju alltid såna förhoppningar, för på många sätt hade vi ändå en del gemensamt, eller mer än med nån jag mött på ett bra tag. Men man måste ju även känna att utseendemässigt är det någon jag kan tända på, nån jag kan göra barn med, eller i allafall öva med, he he, men inte ens det.

Ållrajt. Ingen fara skedd. Haft en härlig dag i solen, först i min park där jag låg och solade/vilade, sen i Fatburs på en fika med honom på min medhavda filt. Men alltså inget mer på dejtingfronten med honom.

Får se om det dyker upp nån annan vid något annat tillfälle, det är rätt svårt att ens hitta nån som inte börjar prata om vilken ställning man gillar i sängen det första dom gör, men nångån ska det väl ändå vara min tur.

Kommer nog bli rätt skönt ändå att vara singel i sommar. Ser så mycket snygga killar hela tiden nu att jag vrider av mig nacken snart. :)

Bra... eller anus?

Bra eller Anus?

Anus, för a-kassan har fortfarande inte kommit igång, och jag vill S-ho-pp.a!! Finns så mycket fint nu i affärerna och det är även rea, sånt är alltid kul. Trots knappt några pengar köpte jag ett par jeans och en "tischa" igår på Gina, total summa 149,50:- , då kan man inte stå emot liksom. =) Får låna pengar nästa vecka om det krisar till sig av T2 eller mamma eller nån.

Bra för att jag har jobbat idag, för att jag mår toppen, för att jag har druckit några glas vin hos Petra i nya lyan, som börjar ta form, och snackat med "dejten" som ringde. =)

Imorgon ska vi ses, efter mötet på jobbet. Efter kl 13 nångång.

Wish me luck =)

och nu ska jag snickra

ihop min nya byrå strax.. Ska ha den inne på toan eller i hallen, jag får se vad som blir bäst.


Nyköp på Tradera!

nyheter fråm friis City crown small bag-red

Har knappt några pengar, men jag har pengar på PAYSON så jag köpte den här väskan häromdagen, hoppas den kommer i brevlådan imorgon!

Superfin! Jag älskar rött, och min förra röda handväska har Kasper typ käkat upp, så dags för en ny..

300 spänn med frakt å allt. Finemang!

Café Tubby

   

Besök reggae-cafét Café Tubby vid vattnet i Årstaviken, (gå förbi eriksdalsbadet och längs vattnet tills det spelas reggaemusik.. så hittar du dit!)  åh så härligt- och jag blir så glad av reggae jämt!!

Var där igår med T2 och stekte fläsket lite, det var grymt härligt! =)

stjärnorna

Jag kunde nog inte sagt det bättre själv;

Horoskop för Kräftan

Söndag den 1 Juni 2008

Om du verkligen vill gå vidare i en angelägenhet, har du nu stora möjligheter att lyckas. Du har ingen anledning att bekymra dig för vad andra kan ha att säga om dig. Det är faktiskt ditt liv det handlar om och du kan göra vad du själv helst vill med det.

En banan som mår bra!

PICKNICK- så stavas det tydligen... då var det avklarat för den som undrade... :)

Fan- haft två kanondagar nu, hoppas det fortsätter såhär, älskar att må bra!!

BRA, jag mår BRA- tra la la la laaaa.


Helt enkelt en banan
(gul=håret=banan= jag=) som mår bra!

Pippnick?

Nä Petra det blev tyvärr ingen premiär för mig själv i parken ikväll.

Det blev en tupplur i soffan, sen messade herr Lager vid 23 å skulle ut en kort sväng, men då hade jag inte duschat eller nånting å kände mig helseg så jag blev hemma istället.

Nu senaste timmarna har jag suttit å snackat med en kille som kontaktade (läs raggade upp) mig på Beta.. hehe.. han är skittrevlig och har inte frågat än efter en endaste tuttbild eller nånting sexfixerat som man är så van att internet-karlar gör.. Nä vi ska faktiskt ses till veckan på en promenad. Sjukt, men det pirrar lite bara när jag snackat med honom några gånger, han verkar bra.. eller ja, han är jäkligt trevlig att chatta med iaf, sen får man se. 7 år äldre än mig också så han kanske är lite mognare än alla lammkött jag haft tidigare förhoppningsvis. Bor också ett stenkast ifrån så man kan ju hoppas på något bra utav det här för en gångs skull.

Meeeeeeen nu ska jag inte säga nåt mer. Dejt till veckan alltså. Ska bli nice, men känner mig nervös redan nu, särskilt med tanke på att jag har gult hår..haha, men Stefan 47 på jobbet, för övrigt en attraktiv man i sina bästa år, tyckte det var fint.. ha ha.. En boende tyckte jag var finare förut, vilket jag har full förståelse för.. ;-) ska som sagt shamponera mera med silvershampot å se om det dämpar sig i gulheten.. men jag såg ändå okej ut idag när jag hade mitt leopard-hårband virat runt skallen tyckte jag. Hade picnick (piknic, picknik, PiPPNiCK =)- hur fan stavas det egentligen?..nåväl) på jobbet idag utanför på gräset med massa andra gruppboenden. Jättemysigt att sitta i solen med en korv me´bröd i trevligt sällskap. Träffade en personal- en kille som jobbar på stället mittemot där jag ska börja på intro och också jobba i sommar som var intressant, å han sa att det skulle bli kul att jag börjar jobba där. Snygg var han också. Not so bad. Så....

Det här kommer nog bli en fin sommar- det känner jag på mig! ;-) Trevligt nytt jobb, nya jobbarkompisar som verkar suvve, dejt på ingång och härligt fin lön på det.

Nä Petra det blev tyvärr ingen premiär för mig själv i parken ikväll.

Det blev en tupplur i soffan, sen messade herr Lager vid 23 å skulle ut en kort sväng, men då hade jag inte duschat eller nånting å kände mig helseg så jag blev hemma istället.

Nu senaste timmarna har jag suttit å snackat med en kille som kontaktade (läs raggade upp) mig på Beta.. hehe.. han är skittrevlig och har inte frågat än efter en endaste tuttbild eller nånting sexfixerat som man är så van att internet-karlar gör.. Nä vi ska faktiskt ses till veckan på en promenad. Sjukt, men det pirrar lite bara när jag snackat med honom några gånger, han verkar bra.. eller ja, han är jäkligt trevlig att chatta med iaf, sen får man se. 7 år äldre än mig också så han kanske är lite mognare än alla lammkött jag haft tidigare förhoppningsvis. Bor också ett stenkast ifrån så man kan ju hoppas på något bra utav det här för en gångs skull.

Meeeeeeen nu ska jag inte säga nåt mer. Dejt till veckan alltså. Ska bli nice, men känner mig nervös redan nu, särskilt med tanke på att jag har gult hår..haha, men Stefan 47 på jobbet, för övrigt en attraktiv man i sina bästa år, tyckte det var fint.. ha ha.. En boende tyckte jag var finare förut, vilket jag har full förståelse för.. ;-) ska som sagt shamponera mera med silvershampot å se om det dämpar sig i gulheten.. men jag såg ändå okej ut idag när jag hade mitt leopard-hårband virat runt skallen tyckte jag.
Hade picnick (piknic, picknik, PiPPNiCK =)- hur fan stavas det egentligen?..nåväl) på jobbet idag utanför på gräset med massa andra gruppboenden. Jättemysigt att sitta i solen med en korv me´bröd i trevligt sällskap. Träffade en personal- en kille som jobbar på stället mittemot där jag ska börja på intro och också jobba i sommar som var intressant, å han sa att det skulle bli kul att jag börjar jobba där. Snygg var han också. Not so bad. Så....

Det här kommer nog bli en fin sommar- det känner jag på mig! ;-) Trevligt nytt jobb, nya jobbarkompisar som verkar suvve, dejt på ingång och härligt fin lön på det.

Great!

Nu ska jag kolla på Halloween 2007- remake. Hoppas den är äckligt ryslig så jag hoppar högt i soffan.



RSS 2.0