jo vars

Här sitter jag och forskar lite i olika mediciner på nätet. Så roligt man kan ha en lördagskväll. Idag har jag inte ens varit ute, förutom på balkongen då, och vet inte om det blir en innedag idag helt och hållet. Kunde inte sova i natt trots att jag kände mig supertrött och trots en sömntablett så jag kom på att jag inte satt upp mitt nya duschdraperi.. så jag gjorde det mitt i natten. Inte alla som gör sånt kl halv tre på natten. ;-) Men det blev jättefint. Nu funderar jag på att skaffa plastfilm i svart och kanske guld och sätta över det blåa fula kaklet på toan som jag ogillat sen jag flyttade in för över 4 år sen.. tänkte ta ett foto och visa, men sist jag försökte föra över bilder från mobilen till datorn så funkade det inte helt plötsligt. Ingen kontakt via usb-kabeln. :( ska prova igen, annars måste jag väl köpa en ny sladd..

Nä, nu ska jag göra något, kanske titta på en film och käka lite godis som jag köpte igår, eller dansa lite och träna lite med hantlarna först. Börjat "boxas med mig själv"- i luften- här hemma och det är skitkul och känns som jag förändrats lite i kroppen, både magen och armar och sen gör jag ju knäböj och en massa annat kul också som får fram formen på benen igen.. :)

ciao bellos å bellas.


Juliette Juliette

Det är Juliette Lewis på Tv400 just nu, i en Tarantino-film (vad annars...;.) From Dusk Til Dawn, hon är grym och filmen är grym! 

Ooooooooooh hon är SÅ min favorit i hela skådespelarvärlden och har alltid varit och kommer alltid förbli!

Jag skulle gärna vara henne för ett år och spela in en cool rulle! Men vad besviken jag blir när jag googlar på bilder, hon verkar ha tagit efter size zero-trenden, vilket jag tycker är fruktansvärt. Hon har alltid varit naturligt smal, men sååå smal, nej usch.. :( Size zero är ett big no no och går fetbort.

 
 Passande bild va!? :)

 Den här bilden var tuff och otippad..

Yes!

Eddie gick vidare. Erika har jag sett nog av. Söt men tråkig.

Go Eddie!

Men va fan hänger Eddie löst för varje fredag? Han är ju grym på att sjunga, en bra performer, supersöt och verkar hur go som helst!?

Kan inte alla rika Abdullahs rösta nu för fan? Kom igen! Nu har jag röstat iaf!

 
Han ser ut som en liten monchichi!! :)

Bubbel!

 Äntligen hittade jag den här Fun Light Sparkle, på matdax i Högdalen av alla ställen.. Har velat pröva sen jag fick min wassermax..

Smakar faktiskt riktigt likt cola light när man blandar i kolsyrat vatten. Klart godkänd!

Vissa dricker bubbel på fredagarna, jag dricker cola! :)

Nyshoppad och glad!

Åkte till Högdalen å kikade runt lite och hittade en del smått och gott på Jysk. Två plastorkidéer, nytt duschdraperi, lite galgar å en billig filt till kattkorgen. Sen blev det lite matshopping på matdax såklart. Jag blev så glad att jag äntligen hittade lite fint, och jag har mått mycket bättre sista dagarna, märklig och härlig känsla!

Vet faktiskt inte vad det beror på, om det beror på omega 3n, multivitaminerna, eller att jag börjat röra på mig lite varje dag. Var och varannan dag kör jag övningar hemma, både med hantlar och utan, frisk luft och träning kan ju göra en del sägs det. Den nya medicinen ska väl mest vara stabiliserande så tror inte det är den, men vet faktiskt inte. Ska fortsätta på den här vägen iaf och hoppas jag kommer må bättre och bättre, och jag ska keep:a up the work med mig själv och försöka komma ut minst en gång per dag, och träna på här hemma. Både med kroppen och självkänslan. Igår fick jag oväntat besök när jag minst anade och en blomma bakom ryggen som vanligt. Spelar ingen roll om blomman är plockad i busken här borta, sånt gör en glad!

:)




Goknular!



Syrrans söta ungar. *sakna*


Onödigt vetande- men ändå.

Finns det en oskriven lag inom hudvården som säger att fotkräm måste lukta mint? Tycker inte om att smörja in mig med mintlukt, skulle föredra mandel eller något annat "gott".. Så i fortsättningen får det bli handkräm på fötterna om jag ska smörja dom!


Filmtips!

 
Helt klart spännande och sevärd. Gillar "psykfilmer".....
Skräck-njae -thriller ja.

Vackert.

Vissa har löstuttar, andra har lösnäsor, jag är på jakt efter 2 lämpliga lösorkidéer.. :)
Mina har dött. Måste läsa på lite hur man ska sköta orkidéer. Om vissa har gröna fingrar så har jag nog svarta, för alla blommor dör för mig. Jag glömmer bort dom stackarna- jämt.

Jag har t.o.m dödat en kaktus och flera sukkulenter- då är det fan i mig illa va!?








***

-Oron är den ränta du måste betala när du lånar bekymmer från morgondagen.

Så sant som det var sagt! Ska tänka lite mer på den meningen.




Jag är på väg!

Jobbintervju om 2 veckor. Det ser jag fram emot. (Alltid bra att ha något att se fram emot!!)

********************
Hoppas verkligen jag kommer må någorlunda framöver så jag orkar.

Orkar gå på intervju, ja det gör jag, men om jag skulle orka jobba heltid om jag skulle få jobbet- det är en helt annan fråga, men det är en helt ny gruppbostad som ska öppna i Nacka, och inte förrän i Februari, så kanske blir jag piggare tills dess och får bukt på en del hälsoproblem.. om jag nu skulle få jobb.. Så jag tänkte att jag söker iaf.. även om jag inte har utbildning och vice versa å bla bla bla. Får ofta komma på intervju ändå på det jag söker, och det är en himla push framåt! Ska jag skryta lite så får jag väl berätta den där några år gamla historien igen; hon jag var på intervju hos hade inte sett ett bättre ansökningsbrev under sina 4 år som chef... Det var coolt! Då kände jag mig nöjd, och ja, jag fick jobbet, heltid, men kände inte att det passade mig. Det var jobb som personlig assistent, och jag kände bara direkt att den här personen kommer jag inte kunna jobba med varje dag.. är ju så mkt som ska stämma om man jobbar som det. Well. Åter till saken...

Blev superglad idag iaf när jag fick höra att dom ville ha en intervju med mig. Känner samtidigt en måttlig oro inför det, men ska försöka tänka positivt. Vill ju så gärna ha ett jobb, som alla andra, orka jobba och må bra och få en bra lön, men lönen är ändå inte det superviktiga, det viktiga är att jag hittar ett jobb där jag passar in, trivs och utvecklas.

Nåt jag har lärt mig själv att inse, eller snarare försöker lära mig (och min närmaste släkt) att inse, är att jag måste lyssna på min kropp. Jag kan inte fortsätta förneka, förneka för andra, förneka för mig själv, att jag mår som jag mår, jag är på väg framåt, och som sagt, ett steg i taget, men jag är på väg- hoppas jag, och framför allt vill jag att människor ska förstå att det här är något jag inte valt, och något jag inte rår för. Det är något jag ärvt genetiskt. Tro mig, jag är less på att sitta hemma, må dåligt, se allting i en enda gråzon, dag ut och dag in. Jag gör iaf nånting åt det.

Är trött som vanligt, särskilt nu när mörkret gjort sig till känna, men det är inte lika extremt som det varit förut- inte än så länge iaf, och tacka gudarna för det. Jag tror det är för att jag beslutade mig för att sluta med Cipralex, jag blev trött av den och tänk om jag gått så många år och varit dålig p.g.a en fucking medicin.. Men jag tyckte samtidigt att jag mådde bra också, nu inser jag att den medicinen bara gjorde så jag gömde undan allting, djupare, och det kommer alltid fram igen.. Ja och det är ju möjligt att den förstörde några vintrar för mig, men samtidigt räddade den mig från att hoppa framför tåget när jag var som sämst för X antal år sen. För jo, jag mådde så dåligt att jag tänkte såna tankar.

Idag har jag börjat med stämningsbalanserande, Lamictal, så får se om det ger nån verkan... och använder fortfarande en tablett Fluoxetin per dag. Den medicinen har hjälpt mig lite tillbaka, även om jag kan bli lite smått manisk vissa stunder, men det är ju jag antar jag, och det får jag lära mig att leva med. Jag tänker inte medicinera bort mig själv igen, medicinera bort mina tårar, mina känslor, mitt jag. Jag lever. Jag känner.

************************

Sen måste jag ringa husläkaren och kolla blodvärdena. Tänkt det i flera månader men det har bara inte blivit av, mest troligt för att jag sällan är uppe då det är telefontid hos vårdcentralen.... *erhm* Dålig ursäkt för många kanske, jag vet, men ska ställa klockan och ringa snart. Har haft järnbristanemi förut och måste kolla upp det igen. Var nog över ett år sen, eller två, och skulle inte förvåna mig om mina värden är låga.

Symtom

Om man har blodbrist som beror på att man har för lite järn i kroppen kan man

  • känna sig trött och orkeslös
  • bli yr
  • bli andfådd lättare
  • få hjärtklappning
  • få huvudvärk
  • få öronsus.

Är ju vanligt att vi tjejer får järnbrist, så kan inte annat än hålla med "snusan" om att "fram med blodpuddingen".. ;-)

Nej. Nu var det färdigtjattrat för min del. I guess jag behövde skriva av mig lite, verkar sannerligen så. Ska titta på en film nu. 

ciao. 


Dagens mest tänkvärda:

En resa på 100 mil startar alltid med ett steg..

Skickade en sladd till mamma som jag hittat som tillhör en trådlös telefon hon fick av mig som jag inte använder längre, som hon inte kunnat använda för jag glömde sladden sist.. Skickade också med citatet på en liten lapp jag klippt lite fint..

Väldigt tänkvärt tycker jag själv och passar mig som handen i handsken just nu!

Tror jag ska skicka något till syrran också och pappa kanske. Det är roligt att pyssla och skicka brev. Saknar själv att få brev, nuförtiden är allt så moderniserat. Ett brev gör så mycket mer än att få ett mail. Också tänkvärt.. En liten tanke kan göra så mycket..





Apropå vän

En av mina bästa, Linda, kommer onsdag den 18 november och stannar till måndagen därpå.

FAN vad gött!! =) me happy shiet.

Dagens citat

Elbert Hubbard -En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig.


Vackra ögon!

Nicklas går inte vidare. FINALLY! Jag var desperat och tvungen att rösta ikväll- allt för att Nicklas inte skulle gå vidare- ja då kände jag att jag hade gjort mitt iaf- och åh vad glad jag blev när han åkte ut och Eddie fick vara kvar. Nog för att Nicklas faktiskt hade den bästa kvällen av dom sämsta ikväll men ändå.. Kom igen när du kan sjunga.

Haft myskväll hos Tess och Lukas och vräkt i mig godis, chips och dip, nu e jag lagom svullen å härlig..

Gjort ett försök att få sova sked, men det verkar inte som karlsloken dyker upp.. eller så knackar han väl på dörren snart.. Whatever. Orka... Zzzzz.

Hej hopp!

 Otroligt vackra nögon har lillkillen iaf!!

Frenetisk onani!?

Vi sitter och snackar lite som vanligt, ny sjukskrivning, ny medicin, bla bla bla, sedvanligt läkarbesök hos min psykiatriker;

Herr Läkare
-Så vad gör du om dagarna nu då?

Jag
-Nä jag sitter väl mest vid datorn och kollar lite på tv samtidigt, pratar lite med folk på nätet och i telefon.

Herr Läkare
-Vissa kan få problem när det gäller sex osv. att dom chattar och ägnar sig åt att onanera, nästan som frenetiskt, hela dagarna. Men du har inte det problemet? (vid det här laget hade jag redan börjat skratta..)

Jag
-Ha ha- Nej det problemet har jag inte, det är nog snarare tvärtom....

Herr Läkare
-Jaha okej, ehrm, jo men det är faktiskt så att många kan få stora problem med det här men dom vågar inte berätta det..


"Onanerar som frenetisk hela dagarna".
ha ha ha -om jag ändå hade så kul om dagarna!


Skönt som fan å fint som snus!

Tomorrow;

Läkarbesök på sture-backslick-plan, sen vet jag inte. Kanske försöka unna mig något fint i klädväg om det går och om jag orkar. Har för längesen tappat lusten att köpa kläder och sånt. Nästan totalt ointresserad, förmodligen för att jag inte tycker nånting sitter snyggt på denna kropp längre..

Skulle jag sagga ihop helt skulle jag nog kunna gå för evigt i mina mysbyxor och luvtröja- de e fina grejjor det.. Skönt som fan å fint som snus..


Roger rockar!

Cindy har varit här. Bjussade på lite "gammalt" vin, lösgodis, ostbollar, chirre och Bonde söker pök såklart. Gissa vem min favorit är? Rooooooger!!!

Han är ju så söööt! he he.. Go Roger! :) Han tog å hånglade upp en av tjejerna det första han gjorde, det tycker jag var bra gjort av en sån blyg kille! Jag diggar han.







no work-no funny

Morrn. Uppe tidigt idag.. men har god lust att gå och lägga mig igen.. Zzz. Men nej, jag tog och sökte ett jobb istället på ett gruppboende som ska starta i Nacka i Februari. Får hoppas på en intervju iaf, då skulle jag bli gladerst.


Höst-juck!


och- vem bryr sig?

Egentligen? Det här är bara en blogg i den oändliga bloggrymden.... om ett liv i verkligheten- mitt lilla tragiska liv. Och jag tycker så synd om mig själv ibland och jag hatar livet så ofta tyvärr..

Adjöken. God Natt. Auf Wiedersehn (vet inte om det stavas så för jag kan inte DOJTSCH.. och whatever!)

bajj!

Vi hörs ikväll!

Jomenvisstsörrö! Det var ungefär lika sant som att jag skulle säga att jag har grisrosa hår.

Vad jag borde göra är att gå och lägga mig och försöka sova. Ja det borde jag. Sluta filosofera så förbannat mycket över oväsentliga saker som tar onödig energi.

I´ll survive! Yes!


Så sant som det var sagt!..


Ge en man en säng, god mat, något gott att dricka och låt honom tala om sig själv.

Han kommer att älska dig för evigt.


Jag pissar på juryn!

Ja, jag snackar om Idol, för jag har inget liv. Det dom sa om Camilla ikväll efter att hon åkt ut var verkligen sån jävla dubbelmoral, jag menar hur många gånger snackar dom inte om att man ska ha utstrålning, göra en show m.m. Dom sa att "allt handlar om sången"- vilket jävla skitsnack, för ikväll handlade det ju inte om sången- Nicklas kan ju inte ens sjunga och personligen tyckte jag Camilla gjorde sitt bästa framträdande nånsin ikväll.

Hoppas jag får se henne i melodifestivalen, hon verkar vara en härlig tjej, snygg, söt, grym röst! U go girl!


25 minuter

En liten snabb promenad. Är inte så mycket, men alltid något! Dessutom har jag vikt tvätt, tvättat en ny tvätt å hängt upp, vikt kläder och röjjt upp i lyan. Så skönt när det ser snyggt ut här hemma!

Nu kör jag hantelövningar och är helt andfådd här. Det är helt sjukt faktiskt att jag ser resultat så fort jag kör igång igen med styrketräning- coolt och roligt. Bara kört några gånger än, rump-övningar, armar, ben och mage, och det är roligt att göra det hemma faktiskt, och jag ser hur både ben och armar "formas" igen. Nice! Måste bara hålla igång motivationen också- det är väl där det brister oftast, men jag tycker det är roligt med styrketräning och har alltid gjort. Har svårt att ta mig på gymmet just nu, inte alls sugen på att stå där bland alla andra, så därför kör jag här hemma framför tvn så länge. Det funkar utmärkt! Försöker hålla mig ifrån fönstren bara, så inte grannarna står å glor på mig.. ha ha.. ;-)

Boxas med hantlarna, kör knäböj m.m. och jag kommer känna det här imorgon trots att jag bara har hantlar på 2 kg. Dom jag kör med nu är gamla, plastiga och lila. Riktigt stora klumpiga ena, så jag ska köpa några bättre nån dag.

Det blir nog bra. *snor* *puh*
 Nu blir det magövningar, sen får det vara bra för idag.

container

Undra om jag ska ge mig ut på en liten minirunda "på byn"... Knyta ihop en påse med lite kläder och lägga i Erikshjälpens insamlings-vad-heter-det-nu-låda. Men vad heter det? Tappade helt tråden här.. CONTAINER- jaaa där kom det- Insamlingscontainer döper jag den till.

Petrapetra kom å hälsade på förut- vi satt och snorade ikapp, snackade allvar och o-allvar, drack kaffe och käkade muffins, har saknat henne så det var mycket trevligt!! <3

Nej nu måste jag gå ut en sväng i friska luften!

ciao





Häng-fitta?

Vad hände här då?... Brr vad hemskt. Styrketräning för tjejer-ja visst- jag diggar det ju som attans själv-otroligt kul och eggande när man ser resultat- men det får inte gå till överdrift.. Överdrifter är otroligt fula. Kvinnor ska se ut som kvinnor och inte som män.

Jag har hört talas och sett en hängpung, men eh.. häng-fitta?
*klicka på bilderna och kolla själv*

     

 

Fräscht..


Nothing to say.

Har inte så mycket mer att säga just nu. Jo, jag ringde FK och äntligen ett BRA besked iaf. Kommer lite pengar om nån dag, sen i slutet av månaden.

Puh* Skönt- då var den oron över!


Fett-dieten..

Äh va fan. Snipp snapp snut, så var fett-dieten slut. Nu blev ni besvikna va!?

Orkar inte hålla på längre med en viss diet, är inte gjord för det. Ska nog äta vanlig mat, mer regelbundet och röra på mig mer. Det håller nog längst. Kommer fortsätta tänka på att dra ner på kolhydraterna som vanligt dock.
Och i skrivandets stund käkar jag chips å ostdip och kollar på desperata hemmafruarna... mm.


Har du legitimation?

Åh vad less jag är på den frågan! Kanske iofs bättre än att se ut som en sliten jävla anka på 59 år-men ändå.. Köpte en billig vin-tetra, Umbala, inte var det speciellt gott iaf. Gör ett försök att inviga mina nydiskade nya fula vinglas.

Ha en trevlig helg where ever u are, who ever u are.

Korv mé bröd..

Annars då? Jag och C var i Skäris igår och kollade runt lite. Hittade faktiskt en billig top på NewYorker (fantastiskt rolig affär som bara finns i Skärholmen såklart..) Sen gick vi till Ikea och där blev det lite ljus, 6-pack vanliga tråkiga vinglas och smågrejjor, sen avslutade vi med två korvar med bröd och läsk. MED BRÖD. Usch vad jag fuskat denna vecka.


Apropå vinglasen så funderar jag på att skaffa glasfärg och göra något roligt av dom själv och släppa fram kreativa jag.. Får väl se hur det går..

Skål!- höll jag på att säga.. det enda jag skålar i, trots nya vinglas, är bubbelvatten..


Nån som provat?

Fick erbjudande på denna med kanonpris från en sida på internet. 89kr för 400ml- ordinarie pris ca 189:- Har för mig Petrapetra har nån produkt som är bra och luktar så super från tigi, så ska prova denna. Mitt hår e superslitet, men vill inte klippa mig hos nån frisör just nu utan spara vidare och klippa lite lite själv bara. Måste ha ett bra shampo, så jag provar.

Man får väl vad man betalar för kanske..

Bonde söker pök!

Ikväll. Det ska jag roa mig med..


LIVET SUGER HÅRT!

HÅRT!!

Ringde just a-kassan för att höra hur det går med mina pengar som jag väntar på.. X antal tusenlappar..

Jag får inga fler pengar från dom, jag har alltså fått tagit mina surt förvärvade sparpengar att leva för. Har fått knappt 7000 av försäkringskassan på två månader, resten har jag lagt ut av sparade pengar för att leva. La på luren och började gråta.

Mitt nya arbetsvillkor, som dom sagt att jag uppfyllt i ett brev i somras, sprack med 15 timmar, 15 fucking jävla timmar!! Alltså det var 15 timmar som saknades i arbetad tid, för att jag skulle få en ny period a-kassa. Säger hon NU, när jag ringer för att höra hur det går. Har inte fått varken mail eller post där beslutet står skrivet. Fatta hur jävla irriterad man blir.

Fattar ni hur ledsen jag är just nu, hur omöjligt allt känns!? Det känns helt sjukt, man har betalat in en avgift till dom varje månad typ sen man vart född, och nu ska jag inte ens få en ny period. Satans jävla fittanus vad jävla less jag känner mig nu.

Frågade henne vad man gör nu, för hon förstod ju att jag blev helt förstörd. Hon sa jag skulle kontakta AF och så kommer jag troligen få pengar via FK när jag blir frisk igen, genom "jobb och utvecklingsgarantin", men tyckte jag skulle kontakta dom så snart som möjligt för att det säkert också tar tid för dom..

Är man inte sinnessjuk redan så blir man.

  


Allmänt snoreri.

Idag borde jag verkligen bara ligga inne och försöka kurera mig. Har varit sjuk konstant mer eller mindre, i förkylning, halsont och allmänt snoreri sen en månad tillbaka. suck.

Hämtade aldrig ut medicinen igår heller, käkar ju en tablett av en annan sort också, och den enda skillnad jag känt av dom nya på en hel månad är att jag blir tröttare mot kvällen efter jag tagit dom och sover något bättre. Ingen jätte-markant skillnad. Så jag är i valet å kvalet om jag ska hämta ut dom, om jag ska fortsätta med dom..

Efter att jag slutat med dom jävla cipralex, som jag visserligen tyckte jag mådde bra av i många år, men fick många biverkningar av också, så känns det som om jag vill börja vara mig själv igen. Det är skönt att kunna gråta, det är skönt att inte svälla upp som en babian, och det känns som det här är problem jag bara skuffar undan med medicin hela tiden. Jag bara väntar och väntar att dom skall höra av sig nu från affektiva, men det händer ju ta mig fan ingenting-otippat. Samtidigt är jag rädd, rädd att jag aldrig kommer kunna må bra utan medicin.

Jag vill gå i terapi igen och förändra mitt liv, förändra mitt tankemönster. Vill prova KBT. Lära mig se saker positivt och ta vara på det jag har. Försöka bygga upp mig själv och min självkänsla som alltid varit låg. Självförtroendet har det dock aldrig varit något fel på. När jag jobbar och sånt så känner jag mig stark i det jag gör. Men själsligt är det värre.

Skall ta mig en djup funderare idag och kanske lyfter jag luren och ringer till Huddinge... och frågar vad fan dom håller på med och när jag egentligen får komma dit.


Tha secret police-squad.

eller kanske inte..

Aschmed The Bög, Börje Polis och Farmor Anka, yesterday out of Waldermas udde;

   *klicka*

*yes we are hot-and u are not*

Menlösa veckan.

Det blev inte som jag tänkt mig idag- det blev det verkligen inte!!

Tog tåget, hoppade av vid medis, gick till Willys hemma, och handlade allt onyttigt man kan tänka sig på en gång. Gick runt noga och länge, ska jag eller ska jag inte!? Eller jag kanske inte kan kalla det så noga eftersom jag köpte Pringles, lösgodis, mörk choklad och dessutom tunnbröd. Fan- det kanske inte är så bra med diet ändå, förbjuder man sig själv saker så får man ryck ibland och vill bara ha ALLT istället... eller så får jag skylla på att jag har menlösa veckan- ja det får jag skylla på. Orkade inte gå hem ens utan plankade på tåget tillbaka igen..

Usch på mig, det där var väl inte bra? Nej Sara det var det inte men du tar igen det!

Damn it I´m bad.


Medication time.

Nä dags för en välbehövlig dusch sen blir det åktur in till city å hämta medicin för 500. ooooooh så roligt.. det känns dom det verkligen är där jag har lust att lägga en femhundring just nu. :/

Sen blir det en promenad hem har jag bestämt. Yes! Och där kom jag på att det nog är smartare att ta en dusch när jag kommer hem kanske.. Äh- på med lite smink å sen kläder å sen dra!


Herr Messi.

 Jag har tittat på den här annonsen fram å tillbaka X antal gånger. Ser ni inte hur Herr Messi trååååååånar med ögonen efter en ny ägare som ska heta Sara!?

ÅH det enda jag tänker på hela tiden är hur mycket jag vill ha en hund, men tänker och tänker, vet inte hur det skulle gå om jag får jobb, när jag nu är redo att jobba igen, å bla ha bla hej, fan. Jag vill så oerhört mycket, tror det skulle förändra mitt liv massor i hjälpen mot min depression också. Frågan är bara om den träffat katter förut.. och ni vet.. massor av andra issues.. Men skulle nog vara ganska skönt ändå att skaffa en ettårig hund, för den är lite över ett år, då slipper den äta upp skor och vara jobbig valp... den är lite upptränad och kan sitta och ligga och vacker tass..

mm. åh vad jag vill.



I just löööv make overs!!

Plastikkirurgerna.

Svensk dokumentärserie från 2009. Det här ska jag lätt se kl 20.00!  

I just löööv make overs!!

Även om jag samtidigt kan tycka att det börjar bli lite väl uttjatat nu med skönhetsoperationer. Måste man ha blekta tänder, botox i pannan, extensions, restylane i läpparna, vara anorexi-smal och ha höga kindben för att räknas som attraktiv längre? Lite skärpning vore fan nyttigt!! Vi duger som vi är utan att vi måste följa sjuka mediaideal, och dom som inte förstår det är nog för unga för att förstå såna saker. 

Jag tror de flesta som opererar sig fortsätter och fortsätter ofta och till slut ser dom ut som några jävla Barbie-dockor.. och det blir ett beroende likt ett annat.. De människorna tycker jag synd om, men jag tycker å andra sidan synd om alla som hamnar i missbruk, det är nog inte lätt! Men det kan vi diskutera en annan gång..

Apropå plastik, då är det bättre att träna sig till en vackrare kropp, och försöka må bättre på insidan, äta hälsosamt och försöka den vägen.. meeeeen- OM det inte funkar och man absolut vill göra något för att bättre på självkänslan och hjälpa till kosmestiskt, så visst, jag tycker det är okej, bara det inte går till överdrift- för inget är snyggt när det går till överdrift. Right? Jag tror ni förstår hur jag menar i min agitation även om jag kan verka lite dubbelmoral..  ;-)


Jag ser fram emot programmet.. Ska bli intressant!!



Tagning- Action!

Jag har träningsvärk idag, och är så himla nöjd över det! :) 2timmars-prommen igår gjorde susen, men mest mina styrkeövningar hemma tror jag. Till å med i magen känner jag, nice känsla som det var längesen jag kände!!

Hej å hå här ska tränas på!

Snorar å snörvlar idag också och börjar få ont i skallen, men har fått mycket gjort idag här hemma, det är också befriande. Slängt massa skräp och röjjt undan lite. Skönt skönt!

Nu- film. Åh vilket roligt liv jag har- det är något helt fantastiskt!


Kanelbullens dag!?

Vad är det för jävla fjant?

Snacka om att vilja sälja..

Nöjd!

Tog en 2timmars promenad runt söder med T2 idag. Självklart började det regna- våran vanliga "tur". Efter det har jag lekt med mina hantlar här hemma, både armar och mage, och nu blir det middag och lite betapet, sen vila nån timme tror jag.

Känner mig duktig nu som varit ute och gått både igår och idag + styrketränat lite med hantlarna. Motiverad för tillfället trots snor å snörvel!!

yes!


Fredagsmys..

...lördagsbus och söndagsmus?

eller fredagsliv, lördagsoliv och söndagsdriv?

eller fredagsflin, lördagsvin och söndagsgrin..?

Snacka om lite att göra nu... och nu börjar bokstäverna blanda ihop sig så jag ska inte komma på fler vrål-fyndiga förslag på temat fredagsmys..

Nu blir det skräck-movie-time istället!

Horror horror- me love u long time.


Michelingubbe!?

Dieten och motionen. Det går hyfsat ändå. Går faktiskt bra att vänja sig av med mackor, pasta, ris, potatis och sånt- förutom igår då jag hade en fuskdag och gick med Cindy på Burger King.. Blev mätt på mycket mindre än förut och tog bort halva brödet på kycklingburgaren iaf och nästan alla strips låg kvar. Skön känsla att bli mätt på mindre! Sen köpte jag lösgodis för jag fick för mig att jag var sugen på godis, men när jag kom hem, hade käkat några godisar var jag inte alls sugen längre, så jag hade några kvar tills idag istället.. Borta är dom nu iaf..

Idag tvingade jag ut mig själv på en solig kylig promenad till Ringen fram å back och det är jag någorlunda nöjd med. Bättre än att bara sitta här iaf. Köpte två små fejkorkidéer och två små ljuslyktor som fick bli krukor till dom två blommorna på Åhléns, sen handlade jag blomkål och ädelost och gjorde en sån där svingod gryta igen. Sitter och fuskar med 2 glas rött vin ikväll, men va fan det är helg! :) Lite alkohol får jag ju dricka, och ingen diet utan fusk enligt mig..

För fuska måste man, annars är det inget roligt!!  

Jag vet, det är säkert inte så roligt att sitta å läsa om mina matvanor osv, men det är en bra pepp för mig själv att se att jag klarar saker jag satt upp som mål. Visst jag fuskar lite, men jag har ändå varit extremt duktig enligt mig själv, och vad jag själv känner och tycker är det viktigaste i längden. Förväntar mig inget megaresultat över en natt, men så här 1½ vecka senare så känner jag mig lite "lättare" i kroppen, även om vågen säger ungefär detsamma som förut.. och jag vet att vågar ska man inte lita på, och definitivt inte en Ikea-våg.. haha.. Får skylla på det.

Nej men vikten är inte det viktigaste, visst vill jag gå ner kanske 5-7 kilo, men jag ska snart börja styrketräna igen och då vet jag ju att muskler väger mer än fett.. och det kvittar om jag väger en viss vikt bara jag ser resultat när jag tittar mig själv i spegeln, och det vet jag kommer när jag sätter igång. Brukar gå förvånansvärt snabbt att "få fram" muskler igen bara jag sätter igång några gånger i veckan. För musklerna finns därunder- än dock något förtvinade för tillfället, men snart så.. =)

Snart e jag trimmad igen! Jag SKA!

 

Gjorde ett "försök" att köpa kläder idag men jag har helt tappat lusten, förmodligen för att jag inte trivs med mig själv och tycker jag ser ut som en jävla michelingubbe i allt jag tar på mig. När jag sen efter att jag noga valt ut några plagg tänkte ge det ett försök och prova, då var det 5 st i kö till provrummen- då gav jag upp. Tålamod är inte jag, och jag hatar KÖ:er.......

Så nej inga kläder blev det- men lite inredning som sagt- det gör mig gladare just nu.




Idol..

Och vad fan är det för jävla wildcards dom har valt? (Och vad har jag för jävla skitliv som sitter å bloggar om Idol en fredagkväll?)

Okej Reza var riktigt duktig, Eddie brukar vara bra, Camilla e cool men för schlager- men Nicklas? Hallååååå? 
Nicklas?? Nicklas?

Jesus.

Annars håller Idol fan högsta nivå jag sett under alla år, verkligen!! Jon sög dock ikväll och flera andra också för alla var för ivriga trist nog. Men det kan nog bli många hårresande minuter sång i framtiden att se fram emot!





fitta på hakan

Men seriöst Bagge, kan du raka av dig den där fittan du har på hakan!!
 Pimp-varning...


Och så var det fredag igen.

Strålande väder, och jag borde gå ut. Vet inte riktigt vad jag ska göra bara. Vaknade med väldigt ont i halsen idag bara för att jag funderat hela natten på att gå och träna, så nej ingen träning på maskin iaf. Men en promenad borde ju funka iaf.

Att det ska vara så svårt att ta sig ut.

Blir så glad varje gång nån kompis är ledig och kan göra nåt, så jag kommer iväg på nånting överhuvudtaget, annars är det lätt hänt att jag blir hemma för jag känner ingen ork och ingen motivation att ta mig ut om jag inte har något planerat. Jag blir glad av en kaffe på söder, vad som helst, nånting socialt, en promenad i solen.. men näe, jag går ut själv och gör nåt, som vanligt.

Tack Cindy för igår iaf och tack för att du alltid finns där för mig!

Jorå så att eee- hare bra.

Bla ha, bla ha- Bla hej!?

I över 2 månader har jag nu skickat papper, mail, dom har skickat tillbaka, skickat arbetsgivarintyg, bla ha bla ha, bla ha bla ha bla hej, osv. Hoppas att a-kassan kommer fram till något beslut snart om jag ska få en ny period.. Väntar nämligen på pengar därifrån, och sånt här kan ju minst sagt göra en galen om man inte redan är det..


RSS 2.0