Nu e staken framme!

Imorgon ska jag spraya den vit. Målade ljusen gröna också så det blir softare ljus. Ho ho ho- nu kan julen komma!.. 

Barnmorskan- "Det är visst en Hen!"

En liten fundering; Hur svarar en barnmorska nuförtiden när längtande blivande föräldrar vill veta könet på sitt kommande barn..?
- "Det är visst en Hen!"


Kommer aldrig nånsin börja använda ordet, såvida jag inte får böter om jag i n t e använder det. En pojke har en penis och en flicka vagina. Om man är trans och byter kön så gör man ju just det- byter k ö n- och blir antingen kvinna eller man. Lägger till eller tar bort könsdelar för att bli man eller kvinna. Varför skall det ses som konstigt, fult och oetiskt att säga honom till någon med snopp och henne till någon med bröst? Det är inte fult att ha ett kön, och det betyder fortfarande inte att man inte har rätt att klä sig hur man vill, ligga hur man vill och vara hur man vill. Tror att man kan lära människor om självacceptans och rätten att vara hur man vill utan att införa ordet Hen. Annars bör vi ju inte heller få rätten att veta vad vårt blivande barn har för kön, om samhället ska vara könslöst..!? 

Bondbrud för evigt!?

Skrev ett litet inlägg på Britt Eklands Instagram...;  

Att man kan vara så barnslig i din ålder- det är b å d e härligt och tråkigt att se!? Snälla, lämna Gunilla ifred och uppför dig som en Lady! Hon är en människa med känslor hon också och du uppför dig väldigt känslokallt mot henne.. För övrigt är du ju en cool cat, kör hårt! 

Undrar om jag får ngt svar eller om hon raderar kommentaren!? 

Tycker faktiskt hon beter sig som en fjortis- en 70-årig tant som tror hon är 20 fortfarande och som mobbar andra offentligt. Barnslig är härligt i vissa situationer- men när hon, som pratar om att vara så professionell jämt, mobbar andra så tappar hon många poäng i mina ögon..! Hur länge kan man förresten leva på att man varit Bond-brud? ;-) Tydligen forever. 

Såå sant och tänkvärt!..

Om du inte är nöjd, välj att gå en annan väg eller välj att tänka annorlunda. Allt har en orsak. Gör det bästa av situationen, här och N U. :) 

♥Ha en fin dag alla därute!♥ 

Äntligen!

Äntligen- efter tolv år i Stockholm fann jag honom- min bögfrisör i Farsta!! Han förstod precis hur jag ville ha det och dessutom var det hans favoritfrisyr att klippa. :-) 

Dagens skryt!

Wohoooo!!! Mötet med chefen gick bra. Ska kolla introtider och börja så snart som möjligt på "andra stället". Han höjde även min lön med 9 kr/h vilket är 1500:- i månaden. (Jag har gjort ett bra jobb hittills tydligen.. ;-)) Såå nöjd! Nu ska jag laga gryta! Adjöss! :) :) 

Kattmamma med kattmatta..

Även köpt en kattmatta som jag ska ha framför lådan och ska prova den andra varianten som finns av det nedspolningsbara kattströet och se om det sprids mindre ut i lägenheten.. 

Optimanova

Nytt kattfoder hämtade jag idag som jag ska prova. Endast en proteinkälla, kyckling, så det är hypoallergent. Har kollat allt den innehåller och den bör Kasper tåla. Ska byta helt om det funkar bra. Större bitar och light med hyfsad proteinhalt. Han måste gå ner lite i vikt och den ska vara bra för lite äldre katter, emot hårbollar m.m. som Selma har en benägenhet att spy upp ibland när hon hårar som mest. Har blandat ut med min Taste of the wild som är kvar och dom verkar uppskatta smaken. Hoppas magen deras gillar den också. :) Priset är ok. 

som hämtat från en dålig 80-talsporrfilm.

Tog en impulsiv resa till Bräcke i onsdags morse. Kul att träffa syrran, barnen och mamma. Nu på väg hem till stora stan igen. Sitter på SJ-tåget och försöker vila lite till relaxmusik som hämtat från en dålig 80-talsporrfilm. Går sådär.. 

Hänt i veckan!

Moa ha ha haaa! 

HoPe.


Work out and work it!

Kommit igång hyfsat med promenaderna igen sista veckorna. Tyvärr vänt dygnet helt fel och promenerat på kvällarna. Skulle vara bäst att promenera dagtid så jag får ljus nu när det är så mörkt. Mitt mål är att försöka vända dygnet, tills dess är jag nöjd med att prommat överhuvudtaget och man får ju mycket bättre sömn efter att ha rört på fläsket!..

Har även mer jobb på gång då det bara funnits 55h förra månaden. Mailade chefen idag för att visa intresse och höra om det finns något behov på en annan gruppbostad han är chef för, och det finns det. Han sa att han skulle höra av sig senare i veckan. Ligger också i närheten och var just och prommade förbi för att se vart det ligger. Perfekt promenadavstånd. 

Kommer vara så otroligt glad om jag orkar jobba över vintern också. Mår så mkt bättre av att ha ngt givande att göra än att bara sitta hemma. 


Nu blir det duscha och käka och slöa lite. 
Hej! 


RSS 2.0