I will always survive!

Efter att ha jobbat 8h och 20 minuter med feber (inkl prommis på 6km, följa o hämta, städ o handling etc etc) gav jag, min kropp och mitt huvud upp. :/ Tur jag bara jobbar månd o sönd denna vecka..

God afton! (Och ni behöver inte tycka synd om mig! :-) ) I will always survive.

charm eller flåd?

Charmigt med fina omdömen! http://www.aglahotel.gr/homepage.php?action=hotel_rodos_rhodes_rhodos_city_center_town_business_hotel_rodos_homepage&language=en

https://www.flickr.com/photos/95071448@N04/show/
Jag och syrran ska dra utomlands ihop- shit vilken utmaning för oss båda! (Undra om vi ens kommer åka när vi är färdiga med att försöka bestämma oss för vart vi ska?) Hon vill ha flådigt all inclusivehotell i öknen- jag vill ha lite lagom med ett mysigt centrum i närheten. :-)) . Det här är både all inclusive, nyrenoverat men fortfarande med den härliga grekiska sunkcharmen som jag älskar. Vi får väl se om det blir detta. Annars blir det något annat.. God natt!


Gammal gubbseglare med nätbrynja.

Är det meningen att man ska gå runt och lukta gammal gubbseglare med nätbrynja och skepparkrans när man färgat håret?

Tydligen.. för jag stinker äckelgubbe! Och gubbparfym är det sista en kvinna med nyfärgat hår vill lukta!

Kärleken den omöjliga kärleken.

Den är bitterljuv säg!


Saknar dig Papps!

Saknar dig pappa! Snart fyra år sen du somnade in och den hemska sjukdomen tog ditt liv- alltför tidigt. :( Det känns som igår- tänk vad tiden går och tänk vad sorgen sätter sina spår.. Saknar att prata med dig på luren. Vi pratade om livet, glädje och depression och om våra katter. Deras beteende och vilka hyss dom gjort sen vi pratade sist. Vi bråkade aldrig, vi hade högst någon diskussion. Vi skrattade mest och det saknar jag!

Tog just lite tandkräm och putsade upp ditt armband. Du gillade feta silversmycken precis som mig. :-)

/Din hopplösa galna annorlunda dotter
Vin å städ!

Röjer, planerar lite nytt i lyan, diskar o torkar damm. Lyssnar på Moneybrothers första platta. Detta kombinerat med ett glas rosé, som blivit över från i fredags. Funkar ju rätt bra! ;-) Varför har jag aldrig tänkt på det? Förmodligen för att det går lika bra att dricka vatten..! ;-)


Fattiga som rika.

OJ vad alla är bittra idag alltså..!?

Jag säger som Reinfeldt själv sa i sitt avskedstal, att det kommer ta tid att bilda ny regering och sätta sig in i allt och den tiden skall Löfven få precis som Reinfeldt själv fick!! Reinfeldt bildade inte heller regering på EN dag. Han har hållit på i åtta år. (Och åtta år var nog lite för länge för nu har folket talat och visat sitt missnöje!) Alla som klagar så förbannat kanske ska prova att acceptera att nu ser det ut så här, och ge den nya regeringen en chans!? Inte förutspå att det kommer gå åt helvete det första ni gör.... Jag välkomnar iaf ett humanare Sverige och hoppas A L L A kan få ett värdigt liv- friska som sjuka, fattiga som rika..

Bye Bye Reinfeldt- Bye Bye!

Kollar avskedstal och njuter. Som jag har längtat!!


Blått är flott. Blått är smått. Blått går bort!

Blått är flott. Blått är smått. Blått går bort!.. Prognosen ser bra ut!

Det drog åt vänster..

Firar med två vänsteröl på vänstra sidan av söder, att jag röstat för första gången i hela mitt liv! Skål!


Fattig?- nej tyvärr, vi vårdar bara rika!

Idag tänker jag medverka till Alliansens undergång!!!!

A L L A ska ha rätt till ett värdigt liv oavsett om du är fattig eller rik!! Alla ska ha rätt till likadan vård och omsorg oberoende av storleken på ditt bankkonto! Ingen som är svårt sjuk i t.ex cancer ska bli utförsäkrad och tvingad att jobba!!

Visste ni att exakt nu i dagens Sverige 2014, så markeras olika boende efter "rang" i dokumenten på vissa sjukhus!? Anledningen är att exempelvis en advokat ska prioriteras av vårdarna före t.ex någon som arbetar som städare..!? Det är så äckligt så det ryker ur näsan på mig! Är det så här ni Blå själva vill bli behandlade när ni hamnar på sjukhus eller äldreboende?

Om ni seriöst tycker att en rik person är värd mer än en vanlig arbetarSvensson, och skall vårdas och behandlas annorlunda, är det väl lika bra att införa slaveriet igen också!??

Jag skäms! Och förlåt men jag skäms för dom som 2014 röstar blått. Som inte tänker längre än näsan räcker... Alla partier har både gott och ont, men det här räcker, och har alltid räckt som anledning för mig för att välja bort blått! Nån måtta får det vara. Vi lever i Sverige- och året är 2014! Jag vill inte stå för den här ojämlika verkligheten iaf!

scandalqueen

Insåg precis att jag druckit vin t v å ggr under hela sommaren. Hallelujah- de e fan skandalöst!! Har jag blivit religiös?

ZzzzzzzZzzzzzzzz

dra ända in i helvete vad trött jag är!


Blå är B L Ä!!

Ha ha, fy fan vad barnsligt! Bland moderatfjantarna vågar alltså inte ens 23% svara på frågan om dom testat knark!? Säger rätt mkt.. :-) och som vanligt säger jag;

Blå är blä! Blå år blä! Blå är för evigt förjävligt blä! Ta era minkpälsar och stoppa upp i era egotrippade och enbart pengasuktande kalla oempatiska äckelrövar..!

http://www.exponerat.net/aftonbladet-granskar-knarkarna-i-riksdagen-tillhor-de-rodgrona-se-listan-har/

Duschkaos.

Men satans jävla STJÄRTRÖÖÖÖV också! Där ramlade hela förbannade duschstången med draperi ner över mig mitt i kvällsduschen. Tack för den! Beslagen är halva och kvar på den kaklade väggen.. Vatten över hela badrummet. MORR!!! Suck. Måste ringa hyresvärden imorgon och höra om dom står för och sätter upp ny!? God Afton!

Home"made".

Min 19-kronors tomatplanta från Lidl har äntligen burit frukt.. :) Ska bli gött att smaka mina första egenodlade tomater!


♡♥♡♥♡
sensommar

Det verkar som om det är sommar här igen idag!? :)

Övning ger färdighet!Pusha dig själv med positivt tänkande! :)

Fyra

dagar i rad av jobb så nu ser jag fram emot några dagar ledigt..

RSS 2.0