Rätt bra humör ändå..

Närakuten. check. Och blev inte ett dugg piggare av det eller fick nån som helst information jag inte redan läst mig till, förutom att lungor och syresättning var okej.. Och ingen infektion.. Då återstår bara typ 100 läkarbesök till och att se livet från den ljusa sidan!?  S.U.C.K! Gick därifrån lika trasig som jag kom dit.. Men jag är på rätt bra humör ändå! 


Övermäktigt.

Fan vad allt känns övermäktigt just nu!! Vet inte vart jag ska börja!?:-( Problem med andningen och luftrören, piper i bröstet och får använda pulmicort regelbundet, rösten spricker så fort jag pratar, bränner i halsen och känns som en klump som är i vägen, illamående, svettningar, fotleden krånglar och värker, utmattad vs uppvarvad, stressad, stora hudutslag över hela kroppen. Jag lär väl fått cancer som alla andra, skulle inte förvåna mig. Så less på min jävla skitkropp!!!! 


Behöver gå och ta blodprover, göra cellprov, kolla luftrören, göra gastroskopi, uppföljning hos terapeuten för mina två nya mediciner Topimax och melatonin, kolla hudutslagen om dom inte försvinner... Nånting mer? 


Tacksam!

Just träffat en ny läkare. Mycket trevlig kvinna från Iran. Hon kom med förslag på två nya mediciner jag nu skall prova,  samt var väldigt duktig på att lyssna och ta in vad jag berättade. Skall ta blodprover för att kolla värden och göra screening för Ptsd. (Nej, man behöver inte vara soldat eller upplevt krig för att ha posttraumatisk stress..!) Hoppas hon stannar kvar tills årsskiftet så jag får träffa henne igen.. Kändes som första gången på länge nån verkligen tar in vad jag säger och hur jag känner. 🌼


RSS 2.0