Plötsligt händer det!...

Plötsligt händer det- man klarar en bana på Candy Crush som man aldrig trott man nånsin kommer klara under en hel livstid...Nu ere jul igen!?..

Köpt sedvanlig resa till norr till jul. Vad "kul" att det kostar lika mkt som en sista minuten utomlands med en tågbiljettjävel!... Not. :-/ 

Respons

Nya chefen sen en månad var på jobbet kl 7 i morse när jag kom dit. Jag var yrvaken, osminkad och svettig efter en stressig cykeltur.. Han frågade vad j a g, timvikarien, tyckte skulle tas upp på deras planeringsdag imorgon. (Tack!! Han ser mig!) O c h han hade samma tankar som mig, att personalen måste vara mycket mer flexibel än nu. Flexibilitet! Vi jobbar med funktionshindrade människor och med service..! Man ska inte jobba inom ett serviceyrke om man inte är beredd att ge det lilla extra ibland och serva! En ny ordinarie personal tackade mig även häromdagen, för att jag varit den enda som brytt sig om henne, som frågat hur det går och som velat besvara frågor hur saker funkar där på jobbet. Det är beklagligt att en arbetsgrupp är så sammansvetsad att dom fryser ut ny personal. Ska jag som "ny" vikarie sen fyra månader vara den som välkomnar in nya i gruppen liksom?? Skönt iaf att få respons och feedback från bossen idag. Inte bara jag som tycker att det behövs lite nya ögon på saker och ting på jobbet.

Trött!

Zzzzzz. 

Kyckling a'la Saris!

Nu blire kycklinggryta med wokgrönsaker a'la Sara! *vitlök, chili, spiskummin, kardemumma, curry, vit o svartpeppar, paprikapulver, honung, soya, ostronsås, grädde och kokosmjölk. Ska bli gött! :) God afton!


Klassiker!

Nyss klivit upp- ja det är sant- kl 16,35 är den nu. En klassiker visas på tvn.. Jönssonligan och Dynamit-Harry! :-)


Sorgen

i mitt hjärta kan ingen se..

Skickat efter lite kemisk sol!

Skickat efter två burkar s t a r k a D-isar! Hoppas på lite uppiggning!

7000ie, 139:- 60 kapslar på shopping4net. Fraktfritt. Bra pris! :)

Så jävla trött och lättirriterad och varit i minst två veckor. :( Visserligen den jäkla förkylningen också men det märks så väl att mörkret är här. När jag tänker efter så var jag knappt förkyld förra året då jag tog starka d-vitaminer varje dag så hoppas på bättre immunförsvar och att överleva vintern..


Snabbsväng i Farsta C..

..och så fort jag satte ned väskan bäddade den trötta pensionären ner sig..


Senaste nytt;

Fick recept på slemhinneavsvällande hos doktorn som hjälpt litegrann mot det förbannade trycket i huvet. Tvingat mig ut på promenad både igår och idag vilket också hjälpt. Nu slängt ihop lite gratäng/omelett och ställt in i ugnen. Måste gå ner några kilo och skärpa till min kost igen. Slarvat extremt mycket sista tiden och ätit alldeles för lite grönsaker. :/ För övrigt märker jag allt för väl att det är mörkare. Sover mycket längre på dagarna och humöret är inte på topp tyvärr.


Bu huu!!

Tokmigränanfall efter jobbet igår. :( Idag viloläge. T.o.m ringt fru doktorn för tid imorgon. Troligen bihåleinflammation. Trycker som faan i tinningarna och har gjort i över en vecka nu. Suck.

Ica-bus a la Sara!

Lite roligt måste man ju ha när man handlar..! Fast borde gjort det igår. Då var nämligen en mästerkocksjurymedlem där; Markus Aujalay. För övrigt var han mindre än kundvagnen.. ;-) Kul att se honom dock då jag följt Sveriges mästerkock under alla år.


RSS 2.0