Yeahj!

Morsning korsning! Det är soligt idag!! =)

Måste iväg till Globas nu å köpa lite smått å gott. Toning, sallad och nåt gott till kissarna, dom måste ju också få nåt gott på lördag. :) Sen kommer K vid 18:30 efter en öl på Dovas City som han tydligen alltid tar efter lördagsjobbet, hans absoluta måste- var inte förhandlingsbart- men jag fick gärna komma dit å joina.;-) (Å hur skulle jag hinna det hade han tänkt!? Jag ska ju för fan laga middag till oss.) Är han autistisk eller? Han verkar ha himla mycket rutiner för sig.. 

men Om jag nu råkar ha add och han är autistisk så kanske vi kan gå ihop ändå..? Båda har fel i huvet.. ;-)

Ciao bellos å bellas! Wish me luck med midda å skit!



Toningen glömde jag

och D-vitamin fanns inte på Life iaf, så jag ska beställa det på nätet. (har läst att 4000IE D vitamin om dagen i en månad och därefter 2000IE om dagen, ska hjälpa vinterdepression, därför att D vitamin är samma vitamin som du får i dig av att sola och en väldigt bortglömd viktig vitamin..) Jag testar ALLT som finns för att slippa den här skiten! Finns på nätet så jag får beställa där och hoppas det går snabbt, och att jag blir pigg och glad igen.

Köpte en svart stretchig figursydd skjorta, 2 st fina "lådor" med lock som jag ska ha sminket i när jag rensat, 2 liter Aussig Red,-*gott budgetvin!* samt mat på Lidl. 

Nu funderar jag på en skräckfilm, cola light och barbequechips från Lidl. Jam jam! Middagen som sagt uppskjuten för K hade inte sovit nåt inatt efter jobbet, å var redan på väg igen för sitt andra pass... Så det får bli imorgon istället, men det var ganska tur ändå, så jag hinner med allt och slipper stressa ihjäl mig..

Farsta C

kommer jag befinna mig i om en halvtimme.

Ska köpa mat, toning, vin och D-vitamin.

Nä smink på- nu.

Middagen blir imorgon förresten. ;-) Han ville skjuta på det å ta det imorg istället och det går ju lika bra det.


Det här är helt sjukt

det här är mitt 13 inlägg idag, jag borde verkligen få betalt!!!!

;-)

Jag ska kolla på OZ nu sen försöka sova. Blev ju inget OZ igår kväll för Cindy kom över och vi hängde med Staffan till Rosse å provade Guitar Hero, vilket var superkul! :) Men nu längtar jag efter ett avsnitt eller två.





Tack Cindy för naturgodiset- sitter här å knaprar nu.. Mums** :)

Dinner it is!

Nu har jag bestämt mig. Jag ska göra en köttfärspaj med ädelost och stuff i och sallad och kanske vitlöksbröd.

Det blir nog en hit även om det inte är hans önskemål lasagne.. Jag kan ju inte vara föör tillmötesgående och smörig!!

Jag har stora planer för imorgon;

1. Åka och handla mat, vin,hårtoning och eventuellt nåt snyggt att ha på mig... 

2. Va as-läcker och bjuda på as-god middag.

3. Hångla upp han å få han i säng.


Inget av dom borde vara något problem..


Stroile å räka!

Ha ha ha Sandra, du fick mig verkligen att minnas den tiden då man var ung å fräsch. :) Stroile å räka beställde jag alltid när vi gick till Stortorgsgrillen efter en het utekväll, eller en folkölskväll på stan. Man kanske helt resolut skulle ställa sig här imorgon ändå och göra som du säger, köpa raggarballe med svängdörrar å räka, vore hur kul som helst att se hans min när jag bjuder på korv och bröd.. hahaah

så jävla bra! tack för tipset ;-)

och näe inga tena lady än i min brevlåda.. moaaaaaaahahahahaha.


 *stackars hundar*.....

True Love!

På ett zoo i Kalifornien fick en tiger tre ungar. Tyvärr uppstod komplikationer under dräktigheten, ungarna föddes för tidigt och överlevde inte. Mamma Tiger återhämtade sig inte psykiskt. Veterinärerna drog slutsatsen att hon gått in i en depression när hon förlorade sin kull. Man beslöt sig för att försöka hitta några tigerungar som hon kunde ta över, men det gick inte att uppbringa några sådana. Då valde veterinärerna att prova något nytt... Ibland kan djurmammor gå över artgränserna och ta hand om andra slags djurungar. De enda som gick att hitta var en kull smågrisar. Dessa kamouflerades till tigrar och placerades hos Mamma Tiger.

Är det inte fantastiskt vackert! :)






Dinner tomorrow!?

Vad har jag gjort? Jo bjudit över K på middag imorgon efter han slutat jobba, och han tackade ja. Trodde aldrig det faktiskt.. han kanske gillar mig lite ändå.. ;-)

Så då måste jag iväg på bolaget och handla lite viiin imorgon, man kan väl inte bjuda på middag utan vin, eller kan man kanske det? Hm, näe, han bjöd ju på vin förra fredagen så då är det väl min tur antar jag.. :) Nåt tips på nån god mat jag kan laga? Han sa han gillar lasagne, men jag tror jag vill göra sån där god potatisgratäng med ädelost, grädde och vitlök i.. jam jamm. Den kan man bara inte tycka illa om.. :) slurp* men vad ska jag ha till.. Kycklingfilé kryddad med timjan och grönsaker, ja jag måste fundera lite. Annars har jag ju köttfärs hemma i frysen- om han nu så gärna vill ha lasagne, så kanske jag borde göra det och smöra arslet av mig.. det är ju ganska lätt och fort att göra också ändå..

Hm.. Bjuder inte på middag så superofta så.. men paj funderar jag också på, köttfärspaj, den brukar jag göra bra, eller jag gör nästan all mat jävligt bra iofs ;-) Kanske köttfärspaj med soltorkade tomater, keso, ost, hm, eller kanske man kan köpa en tacokryddmix å göra nåt gott av..

Tips?

Social fobi

har jag ofta under vintern, och då mestadels dagtid när jag mår som sämst. Kvällstid är jag oftast gamla vanliga sociala Sara igen vilket är skönt.

Det som är mest jobbigt är att inte känna igen sig själv. Jag som blev kallad linslus jämt när jag var liten, och jämt skulle synas och höras.. och även under tonåren och 20-årsåldern då jag var hur social som helst.. Nu på vintern när jag bara ska gå och handla på ica, när nån okänd plingar på dörren eller ringer på telefonen, eller när jag möter nån när jag är ute och promenerar, känns det sjukt jobbigt när nån tittar på mig bara, nån som jag inte känner. Usch, svårt att beskriva, men känns som dom synar mig från topp till tå, hur jag ser ut, vem jag är.. Känns som dom ser ner på mig, att jag är en dålig och ful människa. Sämre än dom.

För den som undrar beskrivs social fobi så här på bl.a FASS;

Rädsla och ångest för situationer där man står i centrum för andras uppmärksamhet. Personen känner en rädsla att bli granskad och förödmjukad. Ångesten visar sig bl.a. genom att personen rodnar, svettas, skakar och får hjärtklappning.


Do u see?

I´m sorry but u look like a transvestite!

File:Linda Rosing.jpg

 Sorry Linda, diggar dig, men näe, vad har du gjort med dig själv egentligen?

Och

när ska nån upptäcka min fantastiska blogg och erbjuda mig pengar för att skriva?

Det vore ju en nice dröm som jag kan drömma vidare om antar jag.. Eller så kontaktar jag några "blogg-chefer" enligt min bäste killkompis och journalist Ola som tycker jag ska kolla runt lite och erbjuda dom min blogg.. Han tycker jag är ungefär en miljon gånger bättre än Rosing och dom gamla hederliga.. Man tackar! ;-)

Men ey, vem är inte bättre än Linda Rosing på att skriva? Hon är en skön människa tror jag, men skriva kan hon inte..

Hm, undra om jag också borde förstora läpparna, brösten, suga ut fettet ur magen, skaffa gångstavar och några gay-vänner- då kanske jag oxå kan få betalt?

Pleease!?





Vidrisch!!

Växte pungen också när han käkade sina anabola?

För hela han ser ut som en enda stor grotesk vårta med alla sina bölder- fy fan vad vidrigt!
Hur kan man medvetet göra så här mot sin kropp? UIiiiiii..


Jourhavande pojkvän?

 HA HA!!

Sån vill jag också ha, då behöver man ju ingen kille anyway...

Well done motherfu*ker!

Kräftan 21. juni - 21. juli
Det är bra att ha en massa idéer - men det hjälper bara mycket lite, om du inte förmår att genomföra några av dem i verkligheten.
 
Hm, det stämmer äckligt bra idag också på hur jag känner.. Jag vill, jag VILL jag vill så mycket. Hade till och med tanken på att ringa och friskskriva mig en stund, bara för att allt är så sjukt irriterande och jobbigt med FK bl.a, men när jag klev upp och kände benen och händerna skaka så tog jag mitt förnuft till fånga.. Jag kan nog inte jobba just nu även hur mycket jag än skulle vilja. :(

Men jag kan dansa runt i köket och bli smal igen. :)

Så mycket jag vill göra. Jag vill åka till Ikea, till Farsta, till jobbet. Jag vill ha ett nytt sofföverdrag och 2 spfynxar (ja eller ur fan det stavas) istället så jag slipper allergin..  nä skämt åsido, men det är frustrerande att ha så mycket idéer just nu, men inte känna att man har ork att genomföra dem. Ja inte förräns på kvälllen iaf, då mår jag mycket bättre, men då är tyvärr många butiker stängda, det är mörkt ute och allt känns för sent..

Men dagtid, URK, urk urk på en fet burk, tyvärr.

Måste säga att jag diggar ändå människor som Ullis, 1-0 till Bajen, som köpt en bok om depression för att försöka lära sig att förstå människor som lider av det och hur det kan vara..

Riktigt
 Well done av en fucking moderat! ;-p

Will I ever fall in love?

Dancing around to 107,5 and making breakfast.

Och nu käkar jag en oerhört "nyttig" frukost bestående av vit franska, marmelad och ost, ja och thé såklart.. Men nu är det mjuka brödet slut för den här gången och jag ska inte köpa nåt nytt! Nope, nu börjar jag faktiskt nästan längta efter mina nyttiga knäckemackor igen..

Okej, jag har rökt skinka på några också...



*4*


4 av Mina favoritprogram på TV
*Miami Ink
*Vänner
*Dr Phil
*Mannen som talar med hundar

4 saker jag gjorde igår

*Städade
*Dansade runt
*Bloggade
*tittade på OZ

4 saker jag längtar till (efter)
*Eventuell utlands-resa i mars med Linda :)
*Solen
*Glädjen
*Kärleken (kräk-leken?)


4 Favoritrestauranger

*Thai restaurang i City
*Kina restaurangen vid medis å Björns trädgård
*Kebab-city Östersund
*Finns många braiga på Söder

4 saker på min önskelista

*att nångång få känna mig frisk, glad och välmående
*pengar
*nytt sofföverdrag och persienner..
*en 2a i samma område

4 personer som jag utmanar

*Cindy
*Smulan
*Ullis
*den som vill ;-)


FörJävLa Försäkringskassan!!!!

MEN JÄVLA ANUS!! Är dom helt jävla dumma i huvet eller?
Dom vägrar ta ansvar för deras USLA jobb!!!

Ringde först handläggaren på FK, där är en telefonsvarare som säger: "Tack för ditt samtal!"  Sen bryts det. Provade 2 gånger, men samma sak... ringde kundtjänst, hon kunde se att min handläggare försökt kontakta mig 2 ggr.. på telefon.. den 15 december och den 7e januari...... MEN HALLÅÅÅ- MYCKET MÄRKLIGT!!? Då borde hon ha lämnat ett meddelande om hon ringt, och hon har definitivt inte rint på min mobil iaf.. Hon har säkert inte ens ringt... I promise, bara en dålig ursäkt!  Ingen som lämnat något meddelande att dom försöker få tag på mig.....och jag menar det är ju rätt viktiga grejjor..... Fan vad irriterad jag blir.

Suttit här sjukskriven sen 1a december och nu är det snart 1a februari, utan något som helst jävla beslut........
Åh vad jag hatar dom sega jävlarna!!

Önskar jag slapp den här skiten, mådde bra som alla andra och orkade med, nu blir jag så less så jag vil bara somna om, ta av mig träningskläderna och skita i allt..

S_U_C_K

motivera motivera mig själv..

Kräftan 21. juni - 21. juli
Även om mest känner för att sitta inomhus, bör du ta tag i dig själv och komma ut och få lite frisk luft. Det skulle du må bra av!


Komiskt! Precis klivit upp, rengjort ansiktet, gjort frukost och öppnat datorn. Tagit på mig träningskläderna för första gången på väldigt länge.. Tänkte eventuellt att mina numera trånga bil-rings-visande träningskläder kan motivera mig att gå på gymmet och svettas bort dom igen.. Och så står det så där när jag läser dagens horoskop :) Passande!

Destinys child..?

Synd

där försvann iaf jag som läsare. "Pälspropaganda" äcklar mig verkligen, sjukt egoististiskt och vidrigt. Har slutat att läsa töntiga kändisbloggar också, med bara bilder på mode och kroppar, usch, bara patetiskt. Man mår bara dåligt av den utseendefixering som råder överallt.

T.e.x Rosing och Gynning, nej jag skippar båda numer, det enda det handlar om är YTA YTA YTA.

Fruktansvärt boring.

Några som däremot är bra och roliga och bjuder på sig själva utan att vara trashy är Marie Picasso och Meral Tasbas.. *tips*

Bonde-söker-pök-bröllopet

Förresten var det nån fler än jag som tragiskt satt och grät till Bonde-söker-pök-bröllopet igår? Förmodligen för att jag är ensammast i stan och verkligen saknar att ha en kille i mitt liv..

Tror inte ett skit på att det kommer hålla dock, visst negativa Sara, men seriöst, vad har dom för något roligt kvar att göra? Dom har lärt känna varandra, blivit tillsammans, knullat som kaniner, flyttat ihop, varit med i tv, rest utomlands och gift sig inom loppet av ett halvår..  

Shit, jag tror inte ett skit på såna där program, även om jag tycker dom är roliga att se på och följa.. och självklart h-o-p-p-a-s jag för deras skull att det håller, även om jag som sagt har svårt att tro på det.

Så sitter jag väl där själv nästa vår i en stuga på landet... nygift och gravid, med 40 grisar och 30 katter och en äcklig bondpojk i hasorna.. ja jävlar..
 

Magnus och Emma chattade med tittarna. Foto: Maria Andersson/TV4

En tampong

är väldigt rolig att leka med tycker Kasper. Han är överlycklig nu när jag efterskänkte en att leka med till honom.

Återstår bara att se hur länge den finns kvar innan den är i stycken och han har ludd hela käften..


Tampong Coolers tampongreklam..

Remixland The very best of 2008

Är det jag lyssnar på nu. Grymt skön muusic baby!

HE HE

Flott-varning!!?

apropå chips hittade jag ett recept... Alltså det låter så flottigt så t.o.m jag- som är ungefär onyttigast i Sverige- ryggar undan..

Men, det är säkert gott.. nån som tänker prova?

Chipsgratäng
4 - 6 portioner

400-500g fläskfilé
1 påse(200gr) pepparchips
1 dl naturell creme fraiche
2 dl vispgrädde
Salt och peppar

1. Skiva och stek köttet.
2. Lägg i en ugnsfast form.
3. Strö rikligt med pepparchips över köttet.
4. Häll grädde och creme fraiche över allting.
5. Gratinera i 225 grader ca 10-15 min.
6. Tills chipsen tagit färg i
7. Serveras med en tomat-och löksallad samt lite vitt bröd.

Jag förtjänar nästan en chipspåse idag!

Åh jävlar. JA det gör jag faktiskt, men jag tror jag skippar chipsen ändå.. Men gott vore det, men näj det är inte helg, därmed inga chips!!!

Med lite (mycket) bra techno/house/trance i datorn så städade jag allt som fanns nästan.. Nä nu överdrev jag väl lite, har massa projekt kvar så det räcker och blir över. Men jag betade iaf av lite som behövde göras;

Dammsuga
Diska disken + andra saker som behövde diskas
Dammtorkat i rummet, badrummet och köket.
Tvättat sängkläder
Bäddat rent i sängen
Rensat bort plåtter
Slängt sopor i återvinningen
Planterat om en blomma
Dekorerat i några krukor med stenar.

PUUUUUH!!

Då var det bara projekt rensa och städa garderob, städa bort kartonger från överskåpen, rensa bort och slänga gammalt smink, rengöra badrumshyllan, ta upp saker på vinden m.m. kvar då..

Men nu är det fint här! :) Skönt!

neeeeeeeej just i fan, skura golven glömde jag :(
Fan, orkar verkligen inte mer nu. Får fixa imorgon.

Hej hur mår ni idag?

Jag mår sådär. Jag har huvudvärk men trotsar mig själv å håller på städar upp här.. Looks like shit.

Dammsugning
Dammtorkning
Diskning
Tvätta

Puh.


Härlig kvalster som vi har i sängkläderna, i ögonfransarna m.m.

Jammie!

swallows

Tattoo of a Pair of Swallow Birds 





Många har dom, men det är så förbannat fint!!
Jag funderar på två med en banderoll med text.. Vad det ska stå säger jag givetvis inte. ;-)

Lucky?

Jag lägger inte upp bilder på mina tatueringar, nej, för att jag vill vara ensam om dom. Jag har absolut inga otroliga tatueringar på något sätt och vis, men för mig är dom speciella, och ristades in vid speciella tillfällen i mitt liv efter mycket omtanke..

Har funderat på en tatuering under en tid, och trodde att jag skulle vara helt ensam om idén.. Vet ni vad som händer? jo tatueringen dyker upp i min favoritserie OZ som jag kollar på just nu, och jag var tvungen att gå tillbaka å titta igen om jag verkligen såg vad jag såg, det gjorde jag.

Vad? Jo en lyckoklöver på en viss del av handen, och det är helt S_J_U_K_T att det är en kille i OZ som har en sån, och preciiiiiiiiis där jag vill ha den. OZ har jag ju börjat kolla på NU, serien alltså, tatueringen kom jag på nångång när Cindy skulle tatuera sig förra året. Frågade till och med han som tatuerade henne om råd.. Men han tyckte den skulle bli för liten och för kluddig eventuellt.. men tanken finns kvar, och nu har jag ju sett den på någon annan, vilket iofs förstörde hela grejen, för jag vill ha en egen grej.. men men..  

Är det ödet kanske att jag såg den och ska göra den precis som tänkt?

SER NI? det var ju MIN tatuering.. :S


Äkta qvinns!

-Inget jävla anorexia-trams!!
 

Du är du!

Du är bra!
Du är snygg!
Du är grym!


Glöm inte det när du går ut genom dörren idag!

Du är du och det finns ingen som kan ändra på det- och du är bra precis som du är!

 / leopardis

Typ produktkod typ.

Jahopp. Har inte somnat riktigt än. La mig i sängen strax efter 3. Vände och vred, vände och vred och nu är jag uppe igen.. Fikat lite och gett katterna mat och morgonkärlek, och nu ska jag kolla vad det är för jävla fel på produktkoden på datorn, för inte fan kommer jag in på min word heller, och mina arbetsansökningar.

"Du har haft 25 försök, ange produktkoden"  typ.. Jaha, så jag anger ju produktkoden, vilken står under datorn på en klisterlapp från Microsoft.

Men det funkar i-c-k-e än hur jag försöker, och därmed kommer jag inte in på word som sagt, där mina ansökningar ligger.. Måste skicka in ny till jobbet för dom blir uppköpta nu privat, så jag måste alltså söka om, det jobb jag har innan 1a februari..

Wish me luck.

I wish!!

Spådom online

Kärleksfulla kramar kan bli dina om du bara vill för här säger stjärnorna att där finns en hemlig beundrare som så gärna vill vara din vän och känna kärlekens sötma tillsammans med dig. Så följ ditt eget hjärtas val så får du rätta vännen vid din sida.
Mannens utgångstecken och symbol i stjärnan är just hjärter åtta och är du man så är det just genom att tro på dig själv som du vinner framgång. Är du kvinna och får hjärter åtta bland dina tre kort så har du en man i din närhet som du kan lita på och tycka rart om.
Kortet talar om att bröllopsklockor ringer i din väg och har du lyckan med dig och vill så kan det vara för dig de ringer. Vänner dras till dig och de finner dig vara både spännande och härligt glad med de bästa av idéer och ett härligt humoristiskt sinne.

Earthquake?

Idag har varit en mycket konstig dag. Jag har sovit hela dagen hela dagen. Vaknade nångång i förmiddags för att gå på toa, sen vaknade jag kl 19 och klockan var...19!!! GAH!! Usch gillar inte att ha sovit bort hela dagen, även om jag inte hade några direkta planer.. Blir helt yr och konstig, och känner mig som om jag varit med om en jordbävning..

Strange. Kanske för att det är dimma idag, ser nästan inte ens Globen, som är så nära som över vägen bara. Då är det dimmigt vill säga.. Mörkt och dimmigt. Kan ju ha att göra med det, eller två sömntabletter som jag var tvungen att ta i natt. Jag vet inte faktiskt men jag är lite lur på den nya medicinen om det är den som gör att jag mår som jag mår nu.. minskat ner en tablett igen för jag har varit så speedad och skakis att jag pratat som om jag aldrig pratat med en människa förut, skitläskigt.. Ska ge det en vecka till eller två, annars får jag nog byta tillbaka till den medicin jag haft..

Wjaötjawoituj apäeg - hej då.




Mitt feta ASS.

köpte leopard-top härom dagen på HM, och en söt liten keps på Lindex..

   och här är mitt feta ASS också. Smarrigt värre.


Abrahamsberg

Var mysigt. Och vad jag gjorde där, vet inte ni, men det vet jag.

Det var bl.a jag, en rosa flamingo, en svan och Roy Lichtenstein.. och en till..

   


En marockans semla..

Vi gick på kvarnen i onsdags. Jag och Cindybindy. Hade skittrevlans. Kom hem med en "marockansk semla"...Hur det gick till vet jag inte riktigt.. eller jo, nu vet jag.. ha ha.

Igår låg jag hela dagen, klev upp kl 22, inte bra. Har fortfarande ont i huvet idag, men kan bero på att jag troligen gick ut med feber i onsdags, men va fan, nånting roligt måste man ju få ha nångång.. so..



GOTT!!


Snacka om förvånad jag blev!

John från Kreta ringde nyss och sa att han saknar mig och frågar när och om jag snart kommer tillbaka. Hi hi. 

Vad sött och jag blev glad för en stund! :) Det är alltid bra att vara glad.

     

söt liten yngling ;)

 Men hur fan ser jag ut? Syns att man dansat och solat, å svetten bara runnit över sminket.. :S Brrr.

Jag är så duktig

därför förtjänar jag nu ett glas Cola light! Damn me, jag kunde inte motstå en flaska idag när jag gick på Ica..

Jag var duktig igår, men inte idag, eller jo, jag är duktig för jag har dammsugit igen och jag hatar att dammsuga, men kanske blir det roligt snart.. nångång..

Mått bättre sista dagarna i både humör och själ, imorgon har vi planerat en liten utgång på Kvarnen, det ska bli skoj.

yeah the 80´s back- again!

Snacka om att 80-talet är tillbaka-igen. Ja, det visste vi ju redan men ändå. Coola! Hoppas dock inte modet med tillhörande frans-mocka-jackor kommer tillbaka, det är inte riktigt lika hot, men det gör det förmodligen om frans-stövlarna är här igen. ;-)

Triss på dig du.

Jo det finns visst dåligt väder upptäckte jag.. Helt dyblöt av all blötsnö som regnade över mig när jag kom till Globen.. :( Urk.

Växlade in triss-lotten till 2 nya och höll på skita knäck nyss när jag hade två st hundra tusen å två st 1miljon på samma triss... Tyckte där att jag fick till det.. nääästan, men nä då, såklart jag inte hade turen att bli en miljonär. ;-)

Inte ens en 25a vann jag.

A va fan livet går vidare antar jag.

Meeen va faaan

jag som precis tänkte gå ut och gå nu.. så piss-regn-snöar det. Usch vilken fruktansvärt tråkig grå dag idag. Det snöade ju igår, å nu är allt förstört igen av regn å rusk. Damn!

Men jag ska gå ut nu iaf å posta ett brev och lösa in en triss-lott som jag faktiskt vunnit 50 kr på.. Jag tar nog två nya, fick den av mamma, så man kan väl prova lyckan igen då..

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder........ :S


Perfekt musik för promenad!



eller för en dans..

Får jag lov?

..men vad hon vill ha det tror jag inte du vet..

  


..ser du inte alls hennes sorg nu när hon gick?




Annars då?

Jo vars. Varit uppe i tid två dagar nu förutom idag. Funderar på att åka på ljusterapi imorgon som jag blivit beordrad, men det känns inget bra att sitta i en ring där med massa gamla kärringar i morgonrock som stirrar på en, me not like.

Går nog ut och promenerar istället på dagarna i friska luften och solljuset istället.

Hm. Svårt, men jag har ju aldrig känt nån direkt verkan förut efter jag varit på ljusterapin, kanske för att jag inte gått så regelbundet som man ska, men läste ändå att det går lika bra att vara ute en halvtimme per dag i dagsljus.. så hm, då går jag nog hellre ut och motionerar samtidigt med bra techno i lurarna.

ciao. Måste kissa ut lite hallon/grape nu..

Jag bytte ut

cola light mot Icas mineralvatten med hallon/grape.

lösgodis till naturgodis.

godis till äpplen.

snacks mot rallarhalvor.

4 mackor senare, en kopp Roibos, lite naturgodis å några glas bubbelvatten är jag mätt och nöjd även om 4 mackor egentligen skulle varit 2...

Aja baja smörgåsmajja!!

(Liiite duktig var jag allt ändå tycker jag.;-)) Gött!


Jefferson Keane OZ s01

Jerfferson Keane 
Det var nog bra att han fick en giftspruta ändå, även om jag kommer sakna honom....
Han liknar någon alltför mycket för att det ska vara sunt för mig att titta på just nu.

"R.I.P" foxy... ;-)

Att man aldrig kan få ha sitt glas med vatten i fred!?

Trots att jag byter vatten till katterna flera gånger dagligen i deras egen katt-skål  så envisas dom båda med att sätta sig bredvid mitt glas med vatten så fort dom får chansen, och i med tassen, å slurp å slurp, dricka, tvätta..

 Shit säger jag bara- vilka världsproblem jag har.

Kasper har dessutom börjat bli sotis inte bara på Selmas existens utan nu även på datorn.. NU- hallå jag har haft den här laptopen i över ett år!? Han försöker lägga sig på datorn, allt för att få min uppmärksamhet, och studerar noga vad som händer på skärmen, hur musen rör sig och allt annat spännande....

   


Tjo!

Varit ute på rask promenad i 35 minuter. Skönt väder, men hela jag skakar nu och har ont i huvet. :( Kan bero på att jag känt mig förkyld och hängig några dagar eller att jag bara sovit max 4 timmar i natt och är van att sova 12 minst.

Aja, MEN jag är iaf stolt över mig själv idag! Hoppas jag kan fortsätta så här, kanske t.o.m kan ta mig iväg på gymmet. Har ju inte varit där sen april.. så det är väl på tiden att jag går innan kortet går ut.. Måste köpa nytt kanske innan Carema tar över på jobbet, för sen kommer jag inte ha nån rabatt när jag inte jobbar inom Stockholms stad längre.. Nu köper jag ju årskort för 1500.. annars kostar det minst det dubbla..

Ska ta å leta fram kortet å checka läget, ladda ner nån riktigt bra techno-muuusic, sen ska jag fan iväg på gymmet till veckan.

*pepp på mig*

hall-eee-li-luu-jaa

OCH vet ni vad!? Eller ja det märker ni nog när ni läser om inte annat. Jag är uppe nu, vaken, och varit vaken sen 8-9, och uppe sen 10, hall-eee-li-luu-jaa. Skittrött- men rätt "glad" idag. Kunde inte sova för fem öre inatt trots två sömntabletter, låg bara och tänkte och tänkte på gårdagens samtal med syster bl.a. somnade runt 4:30, så alltså i runda slängar 3-4 timmars sömn kanske.

Skulle helst av allt vilja gå och lägga mig nu, helt supertrött, men tror jag ska käka nån slags lunch och sen gå ut och gå en promenad i solen. SEN får jag vila.

 +  = Dagens rebus...

Men sug mig baklänges!!

vad rädd jag blev när det ringde på dörren!! 

Det var samma kärringar som förra helgen som plingade på- kände minsann igen dom när jag stod där och tittade i kikhålet som en skrämd gammal nucka .. Måste ju vara nån Jehovas eller nåt annat pack som är ute på misson.. Whatever, jag h-a-t-a-r när nån plingar på min dörr, och jag öppnar ändå aldrig för nån jag inte känner. Blir så rädd så jag hoppar i taket, för man är så oförberedd på värsta plinget.. så nu skruvade jag bort "kappan" som gör att det plingar..

HA! där fick ni.

OZ

Fuck is a curse- so is Love.

And I don´t just mean boys and girls.
I´m talking of friends, I´m talking of family.




Hade by the way

jordens diskussion och samtal med först mamma och sen med syster ikväll. 1½ timme. Sen var jag helt skakis i hela kroppen. No joke.

Det är svårt att försöka "övertala" nån att förstå och sätta sig in i en sjukdom som denne aldrig upplevt själv. Så jag ger nästan upp, och låter det vara. Jag förstår att det är svårt att förstå något också som man aldrig varit med om själv, däremot kan man ju försöka och visa att lyssnar och "tror" på personen i fråga, istället för att ifrågasätta saker så man får skuldkänslor för något man inte rår för. Jag vet att både min mamma och min syster vill mig det bästa, detsamma gäller såklart mig, men det är still hard to explain.. Eller snarare- det-går-inte-att-få-in-i-deras-hjärnor-tyvärr.


Det räcker att jag lever mitt miserabla liv, och jag önskar ingen densamma.

Vem skulle frivilligt ligga hemma 4 månader varje vinter och sova (bli osocial, få ångest, social fobi, äta antidepressiva, gå upp i vikt) och jobba hela somrarna när dom flesta andra är lediga? Vem? Jag skulle gärna byta, när som helst!!

Comprende?

Hej! Jag heter Sara och jag har ADHD utan H.

Var hos doktorn igår. Snackade, skrev ut en ny sjukskrivning, fick order om att försöka vända på dygnet och åtminstone gå på ljusterapi 3 gånger i veckan, kl 10, tills nästa gång. Jag ska försöka börja på måndag.. Snark. Ska vara i Solna kl 10 på morgonen, oj oj oj, men jag ska försöka, jag ska inte ge upp. Jag ska ge det en chans till, ge mig en chans.

Min läkare har gjorde ett uttalande igår om att jag kan tänkas ha en släng av ADHD, eller ADD, dvs ADHD utan H ( utan det hyperaktiva..) Så börjar jag ju gå igenom internets olika sidor om ämnet och läsa om saker och beteende och inse att en del stämmer jobbigt bra överens med hur jag faktiskt funkar/har funkat. Har alltid känt mig annorlunda och aldrig "normal", men ska nog inte tänka allt för mycket på det nu, för vem är egentligen normal? Förresten är jag hellre speciell än normal, men jag skulle vilja må bra. BRA.

Det enda jag vill är att må bra och vara lycklig, men det verkar förbannat svårt. Är oerhört trött dagtid men vaknar till framåt kvällarna, då kan jag stundtals må bra igen.

Aja, ska nog boka en ny läkartid och be om massa tester, eller så struntar jag i det och hittar en jävligt bra psykolog- eller så gör jag både och..
 
Nu ska jag kolla på film och bädda rent i sängen. Jag har dammsugit idag, för andra gången den här veckan! Fan vad jag e bra! =)

Trött

tröttelitrött, tröttast.

Men det var ju ingen nyhet!?

Imorrn ska jag till läkaren på snobbsidan av stan- kl 14 och det sjuka är att jag oroar mig för att ta mig upp i tid...

Jävla moderater

Fick ett brev från FK idag där det stod hur mycket min sjukpenninggrundande inkomst är.. och härom dagen fick jag ett brev där det stod att jag inte kan räkna med att få sjukpenning även om jag har läkarintyg.. Hoppas på att jag får det såklart, annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Vart är Sverige på väg?
Jävla moderater, allt är erat fel!


Att hålla tungan rätt i munnen..

 

Ny jacka

köpte jag förra veckan. Tunn men svettas ändå i den... Men visst är den fin. :) Ser bättre ut dock när man har på sig den..:)


Hallå har jag rabies eller?

Jahopp så var Petras födelsedagsfest avklarad och vi blev några erfarenheter rikare. :)

Jättetrevlig fest med trevliga människor och väldigt god paj som Petra lagat. Sen bar det av i taxi mot Patten, där Ola och Petra gick in, men sen fick inte C komma in, så tog vi en taxi vidare till Café Opera, där han inte heller kom in, och det var ändå helt otroligt för nyktrare än vad han såg ut kan man nog nästan inte göra. Han var påverkad men definitivt inte full. Aja, knäppa vakter som vanligt.. Ja så då gick vi bort mot Sturecompagniet och på vägen hittade jag snubben som cyklar runt med en "cykel-taxi", så jag frågade vad det kostade att cykla oss till stureplan.. 20 spänn skulle han ha och det var ju helt okej summa så slapp vi gå vi lata fröknar i finstassen. När vi väl var framcyklade längs Biblioteksgatans röda matta fram till sture så hade varken Petra eller jag kontanter på oss, men då sa han att det var okej ändå utan pengar. Ha ha. Ja den stackarn lär ju knappast skjutsa runt på 2 pinglor som oss så ofta så, han tyckte nog det var trevligt med två tjejer bak i vagnen. ;-)

Gick in på Sturecompaniet, 180 spänn för entré och garderob. Skulle sen beställa en stor stark, och då får jag en 30cl Heineken för 58 spänn eller var det 68? Helt sjuka priser iaf. När jag ber om ett glas till ölen så ger han mig ett drink-glas av rätt liten variant. Jag bad honom om ett öl-glas, nej, dom hade inga.. Sen blev Petra hungrig så jag gjorde ett tappert försök att köpa nachos eller iaf lite nötter, blev skickad till alla barer dom hade nästan, men nötter eller nachos, näe, det finns inte på Sturecompagniet inte.. Blir folk tjocka om ni säljer nötter till ölen/drinkarna? Trodde det fanns att köpa på alla klubbar eller barer.. Alla bartenders var otroligt diskriminerande och otrevliga också när jag beställde. Snobbiga jävlar som tror dom är nåt för att dom står bakom en bar på Stureplan, det är fan tragiskt. Dom tog betalt och beställningar av människor som kom efter mig, före mig, antagligen för att dom var mer "inne" än mig. Ja herrejävlar. Kände mig riktigt diskriminerad av några där ett tag. Vadå hallå har jag rabies eller? Jag hade ju för fan finbyxorna på mig till och med.......  

Tacka vet jag södra sidan av stan...
 
Där vågar man iaf prata med människor utan att få en konstig blick som gör att man känner sig helt jävla malplacerad och utan att få en smäll på käften för att man finns till ungefär..

       

 Grymt läckra tapeter på toa iaf. :)


Idag är jag sjukt sugen på

+
 och jag som gått ner 1½ kilo..
 
Hm, men va fan det är helg, då får man unna sig har jag bestämt. Ska strax gå på affären och sen ska jag sitta här helt totalt onyttig i  min hello-kitty-pyjamas.



Våga Vägra Let´s dance med "Blondinbulla"

Brukar tycka det är en rätt trevlig serie att kolla på men i år vägrar jag för den där fula lilla snorungen Blondinbulla är med.. Totalt jävla blåst och förespråkar päls..

USCH!! Me not like.

Va fan ska hon vara med för?? Hon är ingenting i mina ögon!

Åtgärder:

*dammsuga och dammtorka minst 2 gånger i veckan. * I haaaaaaaate å dammsuga* (Men mina katter är värd allt så så får det bli.)

*ta allergitabletter, kortison-inhalator och nässpray om det blir jobbigt att andas och snorigt..

*borsta dom dagligen

*älska mina katter for life.


Punkt. Snyft. Adjöken.

Jag är allergisk mot mina bäbisar! =( =( =(

Har en snigel i ögat idag och mina kära katter omkring mig. Tyvärr visade det sig att jag är både pollen-allergiker och pälsdjursallergiker. Pollen det har jag ju vetat om men inte vilket pollen jag är allergisk mot.. Jag var typ allergisk mot all pollen.. kul kul..  Pälsdjur, dvs katt, hund och häst- vilket är något jag nästan förstått och det går ofta hand i hand tyvärr med pollenallergi.. :(

(Usch jag blir så ledsen när jag skriver det här. Min älskade Selma ligger här bredvid och jag klappade just henne och hon "pratade" med mig.. kattmamma som jag är.. )

 Det måste ha utvecklats nu de här 3½ åren jag har bott i en etta, för förut hade jag inga problem. Blev så ledsen när jag lade på luren till läkaren att jag började tokgråta. Tänk er själv att nån säger att du är allergisk mot dina barn!? Ingen rolig känsla och det känns verkligen som livet är emot mig just nu.

Nu undrar ni säkert vad jag ska göra åt saken. Det undrar jag själv också. Vissa kan leva kvar med sina djur om du äter allergitabletter och jag frågade om det var farligt att göra det ofta, och det var det inte. PUH. Däremot kommer jag nog inte käka allergitabletter för man blir väldigt trött av det, och trött är något jag redan är som ni alla vet........

Visst jag kan inte vara trött hela livet, men utan mina katter har jag inget liv. Jag vet att det är mycket annat som jag är trött för just nu, varför skulle det annars mest komma passande varje sen höst och vinter?..Sen tror jag fortfarande jag lider av stress-symptom och funderar på att be min läkare skriva en remiss till stressmottagningen så jag kan börja i KBT-terapi möjligen och reda ut vad min stress beror på. (jag vet iofs vad den beror på, men behöver inte dra upp det här och just nu..)


Min blogg är deppig just nu, jag vet, men jag mår så och då blir det så. Skönt att kunna skriva av sig iaf.

kram på er alla!

 Världens busigaste vackraste Kasper Jarnebrink. =)
  Min älskade fina Selma Lagerlöf.
 

God damn it!!

Det här är inte roligt!! Jag har fått något utslag längs halsen som jag haft några dagar och nu har det spritt sig till ansiktet, runt ena kinden och under näsan.. Hoppas verkligen inte det blir värre, det syns inte så mycket men det känns och är helt småknottrigt.. Usch!!! Kan min hy bli sämre- nejjjj inte nuuu.

Nån som vet vad det kan vara? (det är inte acne iaf..) Stress? Allergi? Förmodligen något jag inte tål... kanske all ost.. haha. men näe, ost har jag aldrig blivit allergisk mot förut- det måste vara nåt annat. Började samma dag jag smorde in hela kroppen med en body lotion jag fick av syrran, men har inte smort nåt mer, men det har ändå blivit värre. Så verkar ju inte vara den heller.. Sånt här är svårt.. Hoppas hoppas verkligen det blir bättre, ska sköta om min hy bättre nu varje dag, annars måste jag nog till nån hudläkare. FAN!

Snälla inget mer skit nu!!!!


Imorgon måste jag ringa efter provsvaren.... idag har jag varit heeelt slut. :(

fan de e ju MINA pattar ju!!??

Faktiskt helt sjukt när jag ser hennes bröst, maries asså, ser ut nästan exakt som mina!! haha.. Jag antog väl att det fanns fler där ute med bröst som är fasta, stora OCH naturliga!! =) För dom killar jag träffar är alltid sjukt fascinerade av mina bröst, dom blir helt saliga. Stora och hänger inte, än så länge iaf.. ja det här skulle man kunna blogga länge om.. Nästan så man blir rädd ibland vad fixerad en man kan bli av ett bar bröst.. Ett par pattar liksom.. Men men.. antar att man ska vara glad för komplimangerna, men skulle faktiskt önska en storlek mindre så dom slipper slita ögonen ur folk..  (för att skryta lite så här mitt i natten)

Men något ska man väl få vara nöjd med rent fysiskt!?


Varför har jag aldrig

läst maries blogg förut. Marie Picasso alltså. Nu gör jag det och vad glad jag blir!

Har alltid tyckt om henne, sen hon var med i big brother, hon är så jävla vettig, jordnära och naturlig!!! Vacker är hon också och en NORMAL kvinnlig kropp, inget jävla benrangel som lever på sallad och vatten..

U GO GIRL!!! Fram för mera såna tjejer!!!

tycker verkligen inte hon ser ut som en strandad val, det är tjejer som ser ut som vandrande pinnar som inte förstår bättre bara..

Jag har varit duktig idag också

och varit ute på promenad i rask takt.. Att jag sedan har suttit å ätit smält ost ikväll gjorde hela motionsrundan rätt onödig antar jag, men jag fick frisk luft iaf. Gå ner i vikt lär jag ju knappast göra..men ska iaf försöka. Bättre med fett än med massa bröd har jag fått för mig iaf. Att äta sent på kvällen är aldrig bra, och det finns ingen ursäkt annat än dålig karaktär och depression.. Men om man har en dygnsförskjutning så borde det väl spela in litegrann i allafall, för jag måste ju äta mer än frukost och middag på en hel dag.. och det är väl bättre än att inte äta alls..!?

Vet inte vad jag går på för diet, kanske för att jag inte går på nån diet.. även om jag borde.



Finns det fler katter som gillar oliver?

Kasper och jag sitter och gottar oss med oliver här. Men Selma vill inte vara med, hon diggar inte oliver.. Dock fick dom båda rå köttfärs idag så dom är så nöjda såå, och jag ska kolla på prison break nu, sen blir det film tror jag.

kram å natti natt


It´s ållrajjt okeyy- I can live with that..

Känner mig jätteduktig och stolt över mig själv idag. Kan låta löjligt för andra men för mig är det en bedrift just nu att bara diska och tvätta och sånt vanligt som alla andra gör lätt som en plätt. Jag tog en promenad fram och tillbaka till skanstull och handlade på Hemköp. På vägen hem var det snöstorm, tänkte ta tåget, men nej, ibland är det bra att vara tjurig..;-) Har ingen tid att passa, blir jag trött kan jag vila när jag kommer hem. Behöver luft, snö, vitt, motion!!

Köpte inget onyttigt heller, inte snacks, inte cola light, köpte oliver istället som jag kan gotta mig med, iaf nyttigt fett. Köpte en dosa snus och en dosa Onico. Tror jag ska försöka sluta snusa trots allt. Allt som gör mig piggare ska jag försöka med har jag bestämt mig för. Iaf idag..

Trött som sablars nu, men ska käka min goda soppa och en bit ciabatta sen ska jag unna mig vila en timme.

Ain´t I good!? :)

BALLRÖV

Igår var inte min dag, det är tydligt det.

Glömde i min trötthetsförvirring bort pin-koden till mobilen när jag skulle öppna den igen efter batteritorsk. Kom på att jag kan gå in på min sida på Telenor.se och hämta PUK-koden där.. men när jag skulle gå in där så händer samma sak.. Jag har glömt mitt lösen, provar tre gånger och är därmed spärrad även där.. För att få nytt lösen så ska du skriva in ditt mobilnummer så skickas det ett nytt till- MOBILEN.. FAN vilket smart system!!!!  SUCK. Så jag fick ringa kundservice som säger att det enda systemet godkänner är att skicka koden via post, och dom kan inte skicka nytt lösen till min sida via mail..

Så ingen mobil förräns tidigast torsdag. Nu ligger den här avslagen och fin..
Kanske ödet!?
haha

SUG!!  


Röd dag idag!??


Globen shopping var stängd- Hallå, är det röd dag idag!!??? ja det måste det ju vara tänkte jag och muttrade när jag fick gå runt hela jäkla skiten för att komma på Ica.

När jag kom på Ica och tänkte ta ut kontanter att handla för, för en gångs skull, för kortet är tjurigt och har slutat funka när dom drar det, så går det inte att ta ut pengar med det ens.. SUCK. Mitt Visa-kort e alltså totalt broken och jag fick prova i tre olika automater runtom Globen.. Funkade inte nånstans.. Sönder- R.I.P- men välanvänt. Nåt leg hade jag ju såklart inte heller med mig, och därmed blev det då ingen handling alls.. Suck. Fick gå hem igen, höll på att frysa ihjäl om benen, ja, det var kallt om benen så nu måste jag också klaga lite på kylan trots allt. Fick hämta en 20-lapp och hoppas på att kiosken runt hörnet hade öppet vilket dom hade. PuH mina katter var räddade och även min kväll..
 
En burk kattmat senare och en jäkla promenad sitter jag nu här och käkar morotsbiffar och potatismos. Gött! Har dragit ur sängkläderna ur sängen, tvättar, vikt lite gammal tvätt och diskat.

Nu ska jag käka klart. bajj.

Ska prova göra egna nån dag. Älskar morotsbiffar!!!

snäll tjej+snäll kille

"Hej, god nytt år, jag hoppas du blir trevligt fortssetning i nytt år. kram rami."


"Hej på dig snäll tjej. Hur läget, vad ska du göra. kram och puss rami snäll kille."

Hi hi. Ibland är det bara för charmigt med killar som inte kan så bra svenska.. ;-) Jag träffade ju på Rami, ni vet han med den tighta 80-tals t-shirten för några veckor sen och lovade honom att lära honom svenska lite bättre. Har inte orkat träffa honom, men jag ska kanske göra det när jag mår bättre, han verkar vara en himla gullig människa, som vän, och vänner har man väl aldrig för många av!? :)

Noll kapacitet.

Selma stod nyss och stampade på min härligt tjocka mage och jag funderar på att kliva upp ur soffan och göra nåt vettigt. Måste gå på Ica, kattmaten är slut. Hade tidigare funderingar på att åka bort till matdax i Högdalen för att det är så mycket billigare, men sansade mig och kom på att om jag åker dit så kommer jag hem med minst en kasse med bara onyttiga billiga varor, så nej, ica får det bli minus onyttiga billiga varor + lite dyrare och mindre onyttigt.. Jupp. Har varit nog onyttig sen igår kväll, har bara några mackor kvar av limpan jag köpte på macken..

Det är -9 ute och dom flesta klagar på kylan, själv tycker jag det är skönt att för en gångs skull inte svettas ner hela t-shirten när jag går ut och rör på mig.. Ringde vårdcentralen idag för att få höra svar på mina prover, men då var hon inte där utan hänvisade till nån annan kärring som jag inte alls har lust att prata med, så jag får göra ett nytt försök imorgon.. förresten måste jag väl kanske ringa två läkare ändå, då jag gjort blodprover med remisser från två olika läkare.. Hm, nä dom borde väl bara kunna gå in i datorn och kolla upp mig och mina provsvar.. aja, det visar sig väl.

Allt har känts extremt tröttsamt och jobbigt dom senaste dagarna. Igår var jag så less att jag funderade på att det måste vara bättre att vara död ärligt talat. Det här jävla livet, vad ska det vara bra för? Varför kan inte bara jag få vara lycklig och må bra som alla andra? Nej, trött, trött, trött, noll livslust, noll energi och noll balans.

Idag klev jag upp vid halv tio, fikade, sen gick jag och la mig igen vid 12 och klev upp vid 16. Jag skulle kunna somna nu igen i soffan, men funderar på att gå iväg innan det sker.. för katterna behöver mat, och jag behöver... hm.. oliver..  ja det ska jag köpa och mumsa på ikväll.

och clementiner. De e bra skit!



pss off

Tog en kvällspromenad till macken. Åh så duktig jag är. Kom hem med en limpa och smör. Druckit thé och käkat upp halva limpan.

Nu ska jag sova.

Jävla skitliv.

Saker jag bör göra 2009:



*skaffa ett bättre liv.

Det enda jag kom på.

Mitt 2008






1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag reste utomlands med med min nära vän Linda. Jag satt några timmar på Kronoberg i fyllhäcken..

2. Höll du några av dina nyårslöften? Brukar inte avlägga några löften

4. Dog någon som stod dig nära? nej gudskelov

5. Vilka länder besökte du? Grekland

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 28 juni då jag blev misshandlad o förnedrad av en vakt på Engelen. 23 september då jag och M blev tillsammans.

8. Vad var din största framgång 2008? Hade ingen större framgång..

9. Största misstaget? Gjorde inget större misstag tycker jag..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? deppisch, tröttisch + misshandlad av vaktjäveln på Engelen..

11. Bästa köpet? Resan till Kreta i augusti 2008

12. Vad spenderade du mest pengar på? god mat

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? när jag träffade darling.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? allt som gått på NRJ + "Öppna upp ditt fönster"-Lisa Ekdahl, "om du lämnade mig nu"-L.Winnerbäck&Lykke Li

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? lite gladare har jag nog varit i år

16. Vad önskar du att du gjort mer? Försökt mer? Komma i form och tränat mer..

17. Vad önskar du att du gjort mindre? ätit och tyckt synd om mig själv mindre

19. Blev du kär i år? ja eller så blev jag bara kär i kärleken..

20. Hur många one night stands? några stycken.. Ledsnat på sånt skit.

21. Favoritprogram på TV? Dexter, Desperate housewives, Lost, Prison Break och Hell´s Kitchen..m.m.

23. Bästa boken du läste i år? James Frey- A million little pieces

24. Största musikaliska upptäckten? att det enda som händer när jag övat opera här hemma är att kasper tittar in i munnen och tycker det luktar illa

25. Något du önskade dig och fick? en pojkvän

26. Något du önskade dig men inte fick? ett bra förhållande

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer pengar och mer fungerande kärlek skulle aldrig skadat..

30. Vad fick dig att må bra? De boende på jobbet som uppskattar mig. Mina vänner. Mina katter.

31. Vilken kändis var du mest sugen på? always Josh Holloway :P

32. Vem saknade du? Några få som jag träffar sällan eller tappat kontakten med.

33. De bästa nya människorna du träffade? Petra och "Uno" 
 
34. Mest stolt över? Inget särskilt

35. Högsta önskan just nu? Lycka och kärlek. 


ut med 2008 å in med 2009

Just ja, glömde visst att berätta om nyårsafton va? Men det är inte så mycket att berätta om, var helt okej men ändå inget extra.

Jag, Jenny och Anna satt först här och drack lite vin och beställde pizza, sen gick vi över till Ztaphy å Co som bor 2 hus bortanför, å firade vidare för att sen åka in på Patten å dansa hela natten. Där träffade jag på lite gamla bekanta, dansade, hånglade med en 23årig turk och slarvade bort mina 2 favoritringar, och sen åkte jag och Anna samma tåg hemåt. Jag hoppade av vid Globen och gick vinglandes hemåt, sen spydde jag i "ulrik" och gick och la mig och sov.. Klev upp kl 21:30 på nyårsdagen. Något trött å bakis..

Så var året 2008 avverkat och in kom 2009..

      


Kung



*äntligen gått iväg å postat räkningarna
*fortfarande bakisskakis (inte så kung men ändå)
*käkar nyttigt idag, kycklingfilé o ruccolasallad
*hittade 132,50 i ena jackan, wow jag e rik igen :)
*dom har börjat sälja kronan vit på ica globen

du kan få bo på min vind om du vill

 
haha.. han var ju söt ju, förbrytaren som bosatt sig hos en familj i England på deras vind.. ;-)

I love you, I don´t give a damn what people say.


When a spirit is broken and the memories start, nothing moves slower then A slow healing heart.

Slutet gott- allting gott önskar jag att jag kunde säga idag men det kan jag inte. Det gör ont i mitt hjärta. Det är kanske bäst såhär ändå.. men jag vill inte!!!. Jag vill ha honom tillbaka och jag vill att det ska vara bäst bäst bäst, precis som det var sista veckorna, innan vi bråkade på fyllan och diverse.. Jag vill hålla hans hand, sova på hans arm, promenera ihop, skratta, mysa, älska. (fan nu börjar jag grina igen också)

Vi pratade ääääntligen i dag i allafall, jag ringde och vi snackade, vi skrattade och sen grät jag. Han bad om ursäkt och förlåt och jag gjorde också det. Allt bara släppte som en stor sten, var så skönt att höra hans röst igen, att prata som två vuxna- två bakfulla vuxna- för jag kände mig inte nykter än idag vid 14tiden, å inte han heller.. 

Vi skulle höras snart igen. Men jag antar att sagan är slut. Han har bestämt sig och han är svår att rubba även om jag förmodligen gör några dumma tafatta försök att snärja tillbaka honom..



Allas vår vackra Dolly- A slow healing heart.

RSS 2.0