Mysigaste luvisen! :)

dsc00153 (MMS)

Mysigaste luvisen! :)


Handlade lite balla saker på new yorker so...

dsc00150 (MMS)

Handlade lite balla saker på new yorker som vanligt, tre-shirts, fempack leopardsockor och en vit luvtröja med sånt skönt tjockt mjukt lurv inuti som jag velat ha jättelänge. Köpte även två ljuslyktor på Indiska att hänga i fönstret, presenter till Lea på BR och en till t-shirt på Cubus. Sen käkade vi fish&chips, mums! En bra dag där pricken över i;t hade varit tre stora starka men Cindy jobbar kl 7 imorgon så det får vi ta nån annan dag. ;)


Är så väg till Kista galleria nu med Cindy...

Är så väg till Kista galleria nu med Cindy. Vi har fått löningen så vi ska på en liten shoppingtur. Tänkte köpa några 20tusenkronors väskor och nermald grävlingpäls..senaste nytt.. Nej skämt åsido blir det kolla runt lite och köpa lite billigare saker och apropå päls- nej fy fan- den som känner mig fattar såklart att jag är ironisk.. Nästa Odenplan, nästa st eriksplan nästa Fridhemsplan där det blir byte t tåget mot Kista. Hej hopp!


Förlåt mig gud ty jag har syndat och köpt ...

dsc00149 (MMS)

Förlåt mig gud ty jag har syndat och köpt ost. :( men igår stod jag på min crosstrainer en kvart iaf, det bränner inte många kalorier det vet jag, men iaf en början. Min karaktär höll sig en dag...


Skitmysigdoft.se

Har köpt parfymen nu som är så vackert designad, Lolita Lempicka, som jag velat ha länge. Har inte vetat hur den luktar, utan läste bara på beskrivningen på nätet innan jag beställde den och nu när jag provat så gillar jag den verkligen!!

Skitmysig- om man kan kalla en parfym så?

Mjauuuuuu vad gott jag luktar nu!!


Toaläkkert

Fick förslag om en grej att köpa till hemmet av en vän.. hehe, grym måste jag säga.. Synd bara att jag har blått golv där inne.. men det kanske kan funka ändå.. Det här måste jag fundera några gånger över. =)


Dagen börjar med betapet och en kopp chokl...

dsc00111 (MMS)

Dagen börjar med betapet och en kopp chokladkaffe som jag komponerat ihop av kaffe, o'boy, mjölk och en låtsassocker som jag så fint kallar suketter.. ;) Att jag inte kommit på det här tidigare är ju skamligt då jag alltid dricker minst två tre muggar när jag är hos läkaren. ;) nåväl, sitter här och funderar vad jag ska göra av dagen idag.. Det visar väl sig.


VillDuHaEnAdrenalinkick.nu?

Hade väntat mig en halvbra film då jag gick på bio igår och såg Paranormal Activity 3, inga högre förväntningar då dom övriga är rätt halvdanna (förutom Paranormal 2 Tokyo Night som är riktigt bra) och det har inte varit så många scener i dom som är superskrämmande, men DAMN ME vad jävla BRA den här var!!

Har aldrig nånsin suttit så nervöst på nålar i mina 34 år på jorden ärligt talat. Oj oj oj! Alltså jag skrek som en fjortonåring flera gånger i filmen och flera gånger bara flöööööög mina ben upp i luften då jag satt längst ut på kanten i biosalongen och jag önskade för första gången i mitt liv att jag hade en kudde att hålla i!

Lyckorus och adrenalinkickar av såna här filmer är fantastiska enligt mig. Jag älskar att bli rädd, eller alltså att få själva kicken, och den här kan jag lova höll måttet. Sjukt sjukt grymt skrämmande och bra, precis som en skräckfilm ska va! :) Ja alltså vad kan jag säga annat än se den, jag ska ladda ner den nu och se den igen här hemma och skrämma upp Markus lite eller jävligt mycket- och jag kommer nog skita en hel del knäck igen jag också.. hehe..

 


Idag ska jag inte äta onyttigt. Håller på ...

dsc00110 (MMS)

Idag ska jag inte äta onyttigt. Håller på väntar på maten som är i ugnen. Har lagat en gratäng med blomkål, broccoli och kassler. Kryddat med salt och peppar och lite vitlökspulver sen gjort en ostsås på ädelost och mjölk. Mumma vad gott det här kommer bli. ;)


Vi ses i himlen igen!?

Du finns i mina tankar dag som natt- och jag är glad att vi fann varann. Men mitt inre känns väldigt mörkt och svart- sen den dagen du försvann. Du gick vidare till himlen den blå, och jag antar att den saknade sin ängel just då. Din tid var kommen, ödet var här, men dagen känns ändå så grå när du inte är här..

Älskade vän, vi ses i himlen igen, men det är så jävla jobbigt att vänta till sen!


Så fort jag lägger på mig en filt här i so...

dsc00100 (MMS)

Så fort jag lägger på mig en filt här i soffan ska Kasper lägga sig och burra in sig under. Mörkt skönt och han tror han är osynlig eller nåt.. ;) men här avslöjas hans utstickande tassar, blev väl fotsvett under filten.. Nej nu måste jag lyfta av honom och gå och slå en drill. Vill ju inte störa honom egentligen när han sover så sött och snarkar som en hel karl..men nu måste jag så jag inte kissar ner min 9 åriga slitna lyxsoffa..


Det var nån anonym förresten som hade komm...

Det var nån anonym förresten som hade kommenterat ett inlägg jag skrev för jättelängesen. Det handlade om en tjej som jag tycker ser ut som Apan Apansson med extremt fula sjukligt stora fejk-läppar, vilket jag tycker är AP-FULT när man överdriver det. Så kommentaren jag fått på det är; "Eller så kan man skita i andra och sköta sig själv, du kanske skulle prova det?" Jag tycker det är rätt jävla dubbelmoral att sitta och säga att jag ska sköta mig själv och skita i andra när den som kommenterat tydligen inte heller sköter sig själv och skiter i andra, jag menar skit då i mig och läs inte min blogg- det är liksom högst frivilligt.. Ha ha, herregud. :) Tillåt mig skratta.


Ikväll har jag varit och handlat, och jag ...

dsc00098 (MMS)

Ikväll har jag varit och handlat, och jag borde verkligen skämmas över mitt dåliga matintag denna vecka. Usch. Det enda vettiga jag ätit i två dagar var min superba kalops, annars har jag ätit fryspizza och pasta- men men ibland orkar jag inte laga mat. Det är dessutom tråkigt när jag är van att laga till oss båda men M är hos Hasse i helgen så då kan jag lika gärna skita i det och slappa lite på matfronten. ;) ja ja. Dagens intressanta inlägg va?! Det var nog det mest intressanta jag berättat om på länge...


Hej'Här är vi på kvarnen!

dsc00093 (MMS)

Hej'Här är vi på kvarnen!


Jag hade dagens roliga idag på Hemköp kan ...

dsc00086 (MMS)

Jag hade dagens roliga idag på Hemköp kan jag säga. Ha ha. Jag är så jävla barnslig jag vet- men livet blir lite roligare så! Skrattade massor som en fjortonåring verkligen och kassörskan log och skämdes fint.. Tycker nästan lite synd om henne. He he, skadeglad som jag är. :) Hej hopp! Nu ska jag och M, ceasar och Susanne gå hem till mig och käka kalops och dricka några cider. Var inte full när jag drygade mig på affären, jag är så galen ändå som ni vet.


Dagens höjdpunkt.. M tog upp en blomma som...

dsc00085 (MMS)

Dagens höjdpunkt.. M tog upp en blomma som nån lämnat i entrén, som för övrigt är som en enda stor loppis nuförtiden där alla skänker allt. Snart ligger det väl begagnade kallingar där också som nån kanske kan ha användning för.. ;) Nåväl katterna är överförtjusta i lite ogräs i lyan.


Te, smoothie, 107,5 på radion, sol ute, ny...

dsc00084 (MMS)

Te, smoothie, 107,5 på radion, sol ute, nysminkad i bästa i.d-foundationen, bra början på dagen. :) Mår bra idag, härlig känsla.


skickar en liten sexig onanibild så här i...

dsc00072 (MMS)

skickar en liten sexig onanibild så här i natten.. Slit den med hälsan och passa så du inte får fukt på mobilen.. ;) god natt gamle vän! Kan-inte-sova-kräm . :( zzzuuuck


Sverige= empati NOLL!!

Jag skäms över att jag är svensk när Sverige förmodligen kommer utvisa en dam på 91 som inte ens har några anhöriga i Ukraina längre...

Pinsamt, uselt, okänsligt och inhumant!

För i Sverige handlar ju allt om pengar..som vanligt.. det är det enda den här blåa politiken handlar om överhuvudtaget!..

Pengar, pengar pengar.. Empati=Noll!

Staten borde strypas!

Sitter på en mysig thairestaurang här vid ...

dsc00083 (MMS)

Sitter på en mysig thairestaurang här vid globen t-bana. Sjukt att jag bott här i sex år utan att ha upptäckt det här stället. Som ett litet koh pangan. ;) Jag, ola och markus tar tre öl och nästa gång ska vi definitivt prova maten här. :) Nu stänger dom snart så vi ska gå hem om fem minuter.. Måndagsskål på er ta mig fan! Haft en riktigt trevlig kväll med tre goa öl och två goa killar.


Lite att göra!?

Jag skulle skjuta mig själv om jag hade sån här platt röv!



Jag är glad att jag gått mycket på crosstrainers i mina dagar och styrketränat för jag tycker det är så aaaaaaaaap-gräsligt med platt hängröv.. okej min börjar hänga lite, men platt är den inte än iaf.

GO RUNDA RUMPOR!! =-)

Jag och mina bögkompisar Axel och Pelle nä...

dsc00158 (MMS)

Jag och mina bögkompisar Axel och Pelle när vi var på Korfu. Jag agerade rådgivare då dom hade en vild diskussion om vem som egentligen köpte sina rosa chinos först...


När natten tar vid och dagen tar slut. Då ...

När natten tar vid och dagen tar slut. Då tar jag ett kliv och då blommar jag ut. Jag ler och jag sitter i lugn och ro, ensam i natten i mitt lilla bo. För Natten är min dag och natten är mitt jag. Snälla försök att förstå och låt mig vara den jag är, låt mig leva mitt liv för jag funkar såhär. När natten tar vid och dagen tar slut. Då tar jag mitt kliv och då blommar jag ut. För Natten är min dag och natten är mitt sanna jag..


Nu blir det oskuldsfull svettig bonde söke...

dsc00075 (MMS)

Nu blir det oskuldsfull svettig bonde söker härlig sexig hushållerska. Sitter i soffan på fridhemsplan och markus lagar lasagne. Skönt att slippa laga mat och bli bjuden för en gångs skull! ;)


Har dragit fram min "lilla" jeanshög. Kasp...

dsc00066 (MMS)

Har dragit fram min "lilla" jeanshög. Kasper tycker utsikten är toppen därifrån. He he. Ska räkna dom imorgon bara för skoj skull, lär ju vara 30 par eller nåt, ändå vill jag ha nya.. Fem tio par är för små men har några vrålsnygga jeans jag hoppas jag kan ha igen till beach 2012 ;) fast man kanske inte har jeans på sig där men... God natt.


Throw up?

Ingenting blev som det var tänkt- det blev pizza och latte och Brownie med grädde istället för kebab och öl, toppat med en cola light på tuben hem.. men det gick ju lika bra det! ;-)   

Nu är jag spyfärdig.




Shit vad mycket folk det är här på t-centr...

Shit vad mycket folk det är här på t-centralen då- en hel tomtearmé.. Jag tog på mig min mysiga gröna kofta som jag köpte igår, men fick ta av den direkt när jag satte mig på tuben, jag svettas. Ovanligt va!? Jag hatar det här. Jag går alltså runt i min tunna top mitt i oktober i spöregnet medans alla andra går i sina nyinköpta fina ullkappor och kollar på mig som om jag vore en alien.. Eller så är jag kanske en utomjording, vem vet med min kroppstemperatur.. Suck. Nu ska jag möta upp Cindy här vid åhléns och gå och käka en kebab sen ska jag försöka lura med henne på tre öl om det går. ;)


Snöfräs!



Förlåt mig Gud- ty jag har syndat!

Jag råkade kissa i en minneslund igår tror jag. Men det var ju en skog mitt i skogskyrkogården så jag trodde.. det var en.. vanlig skoj!? Vet inte fortfarande men Cindy såg en skylt sen att det stod minneslund när vi kom runt på andra sidan.. så antingen var det en skog eller så var det en övervuxen minneslund. Eller nej- det var en skog, men trodde minneslundar var klippta och trimmade som gräsmattor, som den första vi såg!? EH.. Ja jag vet inte..

så en ursäkt från mig till er alla som sover därunder- det var inte meningen att kissa på er men det knep på som fan så jag var tvungen att dra ner mina alltför trånga jeans och slå en drill.. ;-)

Förlåt mig Gud ty jag har syndat- antar jag..







masturbation


Nu är vi hos Tess och hälsar på. Cindy kö...

dsc00048 (MMS)

Nu är vi hos Tess och hälsar på. Cindy köpte en blå ljung som hon planterade, jättefint. Fridfullt här åter igen men det känns tungt i hjärtat och jag kan inte ta in att hon är "borta".. Hoppas hon sover så gott.


Förmodligen sista ölen ute i solens sista ...

dsc00031 (MMS)

Förmodligen sista ölen ute i solens sista sensommarstrålar. :) Här sitter jag och Darling med ett metspö och en varsin Stockholm i lugnet på en brygga vid havet. Vi är i vackra Tyresö och väntar på att få en abborre, men den verkar inte så sugen på att hamna på grillen..den vill hellre stanna här och fortsätta sitta under sin korkek och lukta på blommorna...


RSS 2.0