Du är aldrig ensam. Kan jag inte vara hos...

Du är aldrig ensam. Kan jag inte vara hos dig så är jag alltid hos dig i tankarna. Puss på sig. Cindy skrev så från sin härliga semester i grekland när jag besvarat hennes första mess med att jag känner mig så jävla ensam. Det var så fint skrivet av henne- en av mina få äkta vänner- att jag började gråta- det är sant. Nu ligger jag här och kan inte sova. Allt för mycket tankar i huvet, tog en sömnis nyss, hoppas den verkar snart, klockan är närmare fem på morgonen och jag har försökt sova sen kl tre. Aint life a bitch så säg. Röv.


Snorpapper

1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: snus
3. Flicknamn: Sanna
4. Pojknamn: Sören
5. Yrke: Städare
6. Färg: snorgrön
7. Klädesplagg: sockar
8. Mat: Salamipizza
9. Sak i badrummet: Snorpapper
10. Plats/stad: Söder
11. En orsak att vara sen: sömnlöshet
12. Något man skriker: SUUUUUUUG!
13. Film: Something´s gotta give
14. Något man dricker: Sex on the beach 
15. Band: Sahara hotnights
16. Djur: Snok
17. Gatunamn: Snorres väg
18. Bil: Skoda
19. Sång: Sarah (mauro scocco)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: swinging

Ha ha det här var roligt för en stund. Allt ska börja på samma bokstav som ditt namn..


Riven Ost, ädelost, godis, cola light, ja...

Riven Ost, ädelost, godis, cola light, jalapenos och den prisbelönta vaniljglassen..och snus. Nu har jag varit på lidl och bullat upp. Var skitjobbigt verkligen att ta sig iväg, blivit deppig isolerad o inte träffat M på 12dagar tror jag det är nu.. Snart har jag kollat klart på alla weeds oxå, vad gör jag då? Cindy å jerry sitter på flyget t grekland- lucky them. Suck. Nej nu snart hemma. Blir en riktig gottakväll. Japp, och ändå väger jag 8 kilo mindre än i våras kan ni tro...


Serie-tips??

Nu blir det resten av säsong 4 av Weeds sen börjar jag på säsong 5 som är den sista hittills. :(

Självklart har serien blivit dåligare med tiden som med alla serier- trist nog. Men den är ändå bra fortfarande även om den är sämre än de tre första säsongerna..

Nån som har nåt tips på en bra serie jag kan börja se efter denna? Inga sjukhusserier tack, jag vill ha något roligt och spännande eller spännande, inget deppigt ledsamt.. Har hört talas om True Blood och några fler, men tips tas gärna emot om bra serier som finns att ladda hem..

so long! Hasta luego!

(HA HA se där, jag har lärt mig något från weeds senaste säsong, spanska- Vill lära mig det!

IDE

Imorgon åker Cindy och J till Grekland en vecka, så jag antar att jag kommer sova en vecka till nu i mitt isolerade ide.. :-( När hon kommer hem ska vi åka till Fjäderholmarna nån dag och hitta på lite saker hennes sista semesterdagar. Det ska bli kul!
 
Hoppas innerligt också att jag och Linda kan åka utomlands i september, två år sen vår första resa ihop, skulle vara lovely att göra om det! Längtar bort ifrån tristessen i lägenheten och får inte för mig att göra något heller just nu. Skulle vara roligt att ha fått någonting gjort sista halvåret iaf... :(

Har iaf bokat resa till Jämtland i augusti, så om 2½ vecka blir jag i Bräcke i 5 dagar och kommer följa med syrran in till Ösund en dag också då jag hoppas få träffa nån gammal vän och sen sliska i mig KEBAB!!! =) Att träffa vännerna går såklart först, men kebaben svansar nära förstaplatsen den också.. ;-)

Lidl i mitt liv.

Jag har börjat äta glass... Damn it! Men kan fortfarande inte äta för mycket, då blir jag äcklad..

Eisstern Erdbeer Strawberry från Lidl. Megagod! Nu läste jag när jag googlade att den glassen är mycket omtalad, iaf den i vanlijsmak, så nästa gång köper jag vanilj. (snacka om att ha mycket för sig.. googlar glass liksom..)


Käkat samma kost i en vecka säkert... och sover dygnet runt typ. Fuckat upp dygnsrytmen igen och jag och M har inte setts på 11 dagar idag.. Han brukar få upp mig någorlunda i tid på dagarna, men när han inte är här så faller jag lätt tillbaka tydligen..


Har varit trött, lat, deppig och när det var som varmast orkade jag inte göra nån riktig middag och så har det fortsatt så min kost har bestått av detta i en vecka;

Frulle: rågform-macka med cream cheese, kalkonsalami och gurka

Middag: Pasta med tomater, feta och oliver och lite riven ost. Blanda runt! Snabbt och gott. Dessutom är det bara att koka mkt pasta för flera dagar, sen skära och lägga i allt dag för dag och in i micron.. oh så snabbt och gott.

Kväll/nattfika: Eisstern jordgubbsglass.. ibland en rågform till..

Lidl rockar som vanligt.

 Prova kalkonsalamin! JAMMIE!


Svalka igen. Skönt för missarna. Selma har...

foto537 (MMS)

Svalka igen. Skönt för missarna. Selma har klämt in sig bakom blommorna på balkongbordet, och Kasper ligger på golvet och relaxar. Jag sitter som en mumie på min fula plaststol och funderar över en viss relation. Saker jag inte orkar ta tag i men verkligen borde. Men är det inte alltid så..? Jag vill bara isolera mig helt just nu, samtidigt vet jag att ingenting blir bättre av det, snarare sämre. Vill bara ligga inne, men samtidigt vill jag gå utanför lägenheten. Hitta på nånting i solen. Men jag känner mig ensam, alla verkar ha sitt liksom eller så orkar jag inte ta kontakt med någon. Både och, men det suger. Sug sug sug. Allt suger ibland.


Det är skönt med lite svalka idag..

foto536 (MMS)

Det är skönt med lite svalka idag..


Extra erotisk middag ikväll .. Korv, mos å...

foto533 (MMS)

Extra erotisk middag ikväll .. Korv, mos å rosé.. Jam jam. Inte hört något från M än, men kanske hittar på ngt med dom senare..


Jag saknar min sören charmnören! Kollar ...

Jag saknar min sören charmnören! Kollar mysteriskt från min balkong om nån glider förbi med min mintgröna hoj... Suck så nu har jag inte en cykel på resten av sommaren :( och det suger särskilt när vi sitter så mycket på bryggan, hade jag haft min cykel hade jag kunnat cykla en skitmysig väg dit, men nej då. Jävla Anus! Och varför finns inte ordet Anus i min ordlista på mobilen? Nåväl- nu finns det ett tag iaf.. Min mobil har nämligen nåt sjukt jävla minne som lägger till ord, och sen vips så är det borta igen när jag ska skriva.. Aja skitsamma. Får se vad som händer ikväll, nu fortsätta avnjuta mitt rosévin för mig själv på ballen...


Sitter på bryggan i Hornstull igen. Idag i...

foto532 (MMS)

Sitter på bryggan i Hornstull igen. Idag iförd bikini.. Sälen har kommit ut från vassen.. :)


SJ-hetta-drabbade..

Jag kanske inte ska klaga ändå.. Passagerare satt 7!! timmar på tåg mot Gbg i 60 graders värme och SJ säger att dom inte får öppna dörrarna..  Heeelt jävla otroligt. Jag skulle nog också tagit yxan till slut. Fy faaan!

Citat från aftonbladet:

– Svettpärlorna bara sprutade från pannan på barnet. När vi sa till personalen att barnet skulle dö om de inte öppnade dörrarna, sa de bara att de inte fick, säger Pär Lagerlund.

Då fick han nog. Med en brandyxa krossade Per rutan på X2000-tåget, och sågade sedan upp fönstret. Allt för att rädda spädbarnet och den 30-årige mannen med värmeslag.

– Jag tog lagen i egna händer, man kan ju inte bara stå och titta på, säger Pär Lagerlund.


Svalka?

Trodde jag skulle få en svalkande dag men inte då. Nu börjar solen skina och det är redan 26 grader plus nånting.. Puh..

Mats Fuckface Alm



Jag fattar inte... Snacka om att det finns BEVIS, men nej då, han ska gå fri den jäveln!?

Varit på stan med Cindy en sväng, sen i ...

Varit på stan med Cindy en sväng, sen i Hornstull på bryggan en stund. Skulle ha stannat där, det är 32!! grader i min lägenhet, nu sitter jag på ballen men håller på dö av svett som vanligt.. Nu får det gärna återgå till 20 grader istället, och jag skulle faktiskt njuta av att få ta en promenad i duggregn!


Sitter på en brygga i Hornstull och myser ...

foto529 (MMS)

Sitter på en brygga i Hornstull och myser i fläktande värme. Dessvärre innan jag tog t-bananen hit upptäckte jag att min cykel är stulen. Jahopp- oh lucky day... Den hade 13 år på nacken men jag gillade verkligen min Sören charmören, min racer-mountainbike. :( snyft. Hoppas den fuckface som tagit den får en schysst ride iaf...


Vid zinkensdam, helt underbart:)Stockholm ...

foto528 (MMS)

Vid zinkensdam, helt underbart:)Stockholm i mitt hjärta!


Tjo ho. Lite rosé på ballen i min prickiga...

foto527 (MMS)

Tjo ho. Lite rosé på ballen i min prickiga klänning igen. Jag o M försöker hitta lite folk som vill joina i nån park eller något men utbudet verkar hitills magert så vi sitter vidare på min balle än så länge..


Fy FUCK vad härligt det är att åka buss...

Fy FUCK vad härligt det är att åka buss i 20 minuter t Tess. Håller seriöst på att DÖ AV SVETT!! Snälla kan jag inte få vara framme snart- snälla. Gah! Nu dog jag- bye bye babies!


Dagens värdelösa vetande;

I USA äts det mest popcorn i hela världen.

Själv är jag inte överdrivet förtjust i popcorn, tycker mest det stör mig med allt som fastnar i tänderna...


Ticky tacky ticky tacky!

Jag har upptäckt en helt fantastiskt rolig, härlig och charmig serie som jag inte kan sluta kolla på. Weeds.

Har snart sett klart säsong 1, går inte sluta kolla när man börjat, så jävla rolig är serien! Så jag rekommenderar den till alla som gillar att sträckkolla serier i brist på annat. Lite blandning av Sex and The City och Desperate housewives tycker jag själv iaf, och det kan ju inte annat än bli superbt!!!


Xyi haa a a a

foto522 (MMS)

Xyi haa a a a


Det sitter något missfoster på tåget oc...

Det sitter något missfoster på tåget och spelar gammal techno. Nog för att jag gillar musiken men HALLÅ lägg ner. Hatar alla som spelar från mobilen med högtalaren på.. Sitter och svettas i min nya svarta klänning med vita prickar på, på tåget mot fridhemsplan, ska träffa Cindy å gå till parken Rålis och softa och dela på en liten tetra rosé. Fick tvinga mig att hitta på något, in i duschen och iväg- har några dåliga deppiga dagar igen. :(


Happy B-day

Vad har hänt annars då? Jag har fyllt år. Den 28:e juni fick jag äran att bli 2 år närmare 35.. brr. Sjukt, men det är ju bara en siffra, alla tror jag är 25 och jag känner mig nog mer som 25 än 33.




värmeslag

Jag dör av värmeslaaaaaaaaaag, i min lägenhet, överallt, måste ut nu............... och det ska bli ännu varmare i helgen, fy fan också. Jag tycker verkligen det är svinvarmt redan.. puh

RSS 2.0