Idag saknar jag

Idag saknar jag dom här bustrollen!  :) Syrrans döttrar och mina hjärtan!

Baby-boom-bang-bang

STORT grattis till Agnetha och Jimmy som fick en liten Joline kl 18:35 igår, och Wiliam som fick en lillasyster.

Superfint namnval- tänker på Dolly Parton och låten :)


still got the Mojo!

Så uppvaktad som jag blev i helgen har jag inte blivit på mycket länge..

Måste varit mitt nyfärgade mörka hår, mitt nya röda läppstift och mina nya leopardpumps som gjorde det, eller så är jag bara förjävla charmig när jag är på fest-å-dans-humör, jag tror det var en lyckad kombination.

God Damn- I still got the Mojo!! : )*Grrr. Mjau. Woff.*


Bääd göörl.

Jag fuskade i helgen. Fast bara med miniprillor.

I´m bad.


image98

Disturbia i rätt bemärkelse..

Är det något jag inte förstår så är det människor som kommer för sent till bion. Till filmen dom noggrant valt ut och betalat en hundring för. Om det står att filmen börjar kl 21 så börjar den ju ofta en kvart senare när dom visat all reklam och alla trailers för kommande filmer, därmed har ju alla "sengångare" ändå en kvart på sig att komma sent.. å ändå kommer dom sent- när filmen börjat och allt just blivit tyst. Stör gör dom jävlarna. Springer förbi bioduken som vilsna lamm i natten och försöker hitta sin plats som förmodligen är den platsen som är bokad först, i mitten av salongen i mitten av raden så alla måste resa sig upp..

Sånt gör mig irriterad när jag går på bio..

En annan sak är det ständigt prasslande och snackande. Jag förstår inte. Håll käften eller hyr filmen och kolla hemma istället.. Måste man köpa en påse chips och sitta å gräva i på bio, och helst en påse dumlekolor också med jobbigt cellofanpapper som man sakta tar av alla 20 kolor innan påsen är slut.. måste man det?

Dessutom har jag börjat boka platserna längst ut helst, och långt upp, inte mitt i smeten. Det har tagit mig 15 år att inse att jag inte sitter bäst i mitten av salongen, i mitten av raden, nej för där sitter alla, och där sitter alltid nån som är längre än mig, så jag får sitta och sträcka mig och tänka på att försöka se nåt överhuvudtaget ungefär under hela filmen.

Så kanterna är bäst -och man ser lika bra därifrån, fast man kanske inte tror det.


Jag och Cindy såg Disturbia igår. Den var bra. Lätt seg från början, hade ju kunnat vara mer thriller av denom man säger så, men den var riktigt rolig från början och riktigt äcklig på slutet. Mycket hjärtat-hoppar-till-halsgropen-adrenalin-kick som jag älskar, då får den med andra ord mycket godkänt från min sida.


snusfri dag 3

Leopardhonan rapporterar;

Jag har nu varit utan nikotin, snus, i snart 3 dygn och det går faktiskt rätt bra måste jag säga. Har inte fått nåt aggressionsutbrott än så länge men äter mig snart igenom golvet och är sugen på allt som går att käka upp.

Det var det jag befarade.. att jag skulle bli sugen på att äta mycket igen.. fast sugen på att äta är jag ju jämt och det har säkert med medicinen att göra och att hösten är i antågande och inte för att jag slutat snusa.. OCH kanske för att jag knappt ätit nånting alls under sommarens sista veckor.

Jag har köpt nikotinfri snus nu, det värsta är inte nikotinet sjukt nog, tror jag iaf, utan det är känslan av att gå runt utan nånting under läppen som är det svåra..

Jag rapporterar vidare.. gryyymt sugen på en riktig snus nu och inte nån ONICO eller nån annan skit utan äkta vara..


Dagens Citat

Benjamin Disraeli -Att inse att man är okunnig är ett bra steg mot kunskap.

Tråkbloggar

Läste en kompis blogg och kan inte säga annat än att jag tänkte precis skriva samma sak i ett inlägg igår om det hon skrivit om, nämligen tråkiga bloggar..

Okej, alla har rätt att skriva hur dom vill, om vad dom vill i sin egen blogg, men snälla, varför har man ens en blogg om man inte har nåt annat att säga än att latten dom smuttar på i 3 timmar-för att egentligen spana på killar på stadens enda "hippa" fik- var lika god som vanligt och att helgen snart närmar sig?

Om det enda som står är  "Idag var jag och Petronella och fikade på samma-fik-som-vi-fikat-på-i-alla-år-varje-dag-efter-jobbet-eller-när-vi-shoppar.

Haha- men- det är faktiskt lite förvånande hur en så tråkig blogg blir rätt rolig ändå.

Såå summan av kardemumman, vissa bloggar blir rätt roliga att följa bara för att dom är så satans tråkiga egentligen och dom har inte en aning om det tyvärr. :)


Peace

/honan


Bronx made my day last week!

 OH LA LAAA! OH LE LÖÖV!

(Här är mina nya leopardskor Aggster! ;-) )

Kunde inte ta nån egen bild då ni vet att jag söp bort min bästaste kameramobil.. men hittade den här bilden av dom på nån tysk e-bay sida..

Har gått å smygkikat länge på dom här, och gick förbi i torsdags när jag var på stan och då klippte jag till direkt. Nedsatt 70%- dom hade väntat på mig hela våren och sommaren. Tiden var inne för Leopardhonan!


Ska inviga dom till helgen tänkte jag :)

Att skor kan göra en kvinna så glad!.. :)

Brainfactory closed.

The brainfactory is now closed. För den här gången.

Time to move on- och det känns okej igen trots allt grävande hit och dit i hjärnfabriken, kontroverser och löjligt bråkiga men förmodligen nödvändiga konversationer.

.


Har nu avverkat mitt nattschema för i sommar och nu ska jag bara vara ledig i 2 härliga veckor tills jag kör några nätter igen.

Lovely! :)

Kunde jag inte få bli en apa istället?

Det tar på krafterna att vara en känslomänniska, en kräfta.

Kanske låter konstigt men gå in och läs hur en kräfta är som person, så stämmer det otroligt bra med hur jag är. Hur denna leopardhona betraktar världen och människor jag möter och mött.

Jag är en överkänslig, romantisk, hemmakär person med en enorm kärlek till de mina. Har svårt för att gå vidare och släpper inte gärna taget om de som en gång betytt någonting för mig. Klängranka även kallad.

Tro mig det är jobbigt att vara kräfta ibland..

Fint mail.

Woosley K27 från Kramfors i Västernorrlands län
Hej! Skickat: Idag kl 04:35
 
 
 
Hejhej

Jag antar att du får höra det här varje dag ändå och jag vill inte vara helt ytlig heller. Men jag måste bara få säga att du är en av de absolut vackraste tjejer jag någonsin sett! :)

Kram från Johan.

--------

Precis när man behöver det som mest ramlar det ner ett fint mail igen. Även om jag e crazy så e jag kanske lite söt ändå ;-) 

man tackar

Mörka moln jag gömmer mig bakom ibland.

Det är dags att ta nya tag. Det var det för några veckor sen men allt smög sig på mig igen och jag behövde vissa kompleterande bitar kände jag. Även om jag inte fick dom, utan drog igång ett sjuhelvetesjävla bråk.

Det känns bara konstigt, tomt och overkligt att ena veckan bli behandlad som guld och nästa som plåt. Jag har inte varit guds bästa barn jag heller. Gör någon mig arg, då blir jag arg och då blir jag rabiat. Jag erkänner. Det är definitivt inte en smickrande sida att se eller uppleva mig när jag är så, och jag skulle gärna göra saker ogjort, men nu är det som det är. 

Känslor kan man inte styra över.

Jag är inte arg speciellt ofta. Jag är nog oftare glad, eller dyster, men sällan arg.

Nu känner jag inte för att vara arg längre. Det tar onödig energi, den energi jag behöver till mig själv så väl ändå.

Solen skiner, även om det finns mörka moln den gömmer sig bakom ibland..

känsloblogg.nu.jag.å inte du.

Jag tror inte jag kan klargöra tydligare att det här är min blogg, mitt liv, mina känslor.

Jag skriver vad jag vill, när jag vill, hur jag vill och gillar du det inte så läs inte och lägg inte ner energi på onödiga kommentarer som är till för att såra mig och som jag ändå inte tillåter publiceras.

Jag skriver när jag mår bra, toppen, dåligt eller skit. Läs det inte om du har problem med känslor. Dom som läser min blogg (ca 50-150 per dag, gillar den och gillar den därför jag är ärlig och skriver om mitt liv och mina känslor utan censur)


Punkt

Good Grrrl.. ;-)


Livet

Annars då. Jorå jag lever och knatar på. Jag tänker inte ge upp. Inte än.

Hade ett givande samtal med min syster i nästan en timme. Ofta har vi svårt att förstå varandra då vi levt i helt skilda världar på sätt och vis, men idag kändes det bättre. Som en ljusning.

Hon har alltid haft någon som finns där. Det har inte jag. Det kan vara svårt att förklara hur man känner sig när man känner sig ensam på det planet. Hur tomt livet känns ibland. Hur värdelöst det kan vara att bli missförstådd av nya bekantskaper som man råkar berätta B för innan man berättat A.

Men hon har så rätt. Måste man berätta allt då? Nej det måste man inte. Det här är mitt liv och den enda som kan kämpa mig igenom det är jag. Den enda som kan göra så jag mår bättre är jag. Jag måste ta itu med saker igen, kanske.

Jag ska inte låta mig påverkas så lätt av skitsaker. Lätt att säga men svårare att förverkliga.
Men jag ska kanske ge det en chans, igen. 

Livet.
Babel fabelMycket sevärd film.

"Chit på te"


har lite tråkigt på jobbet å nätar lite, då kan man hitta sånt här..

Jag älskar dig på språket Burmese;

"Chit på te"

eh, skit på re du me...

skitliv

Kan inte äta. Kan inte sova. Kan inte sluta tänka.

Till frukost några hårdbröd-mackor med feta och thé. Middag; lite chips. Vatten.

Upplyftande dag minsann.

Jag vill bara dö. Lämna den här världen, för den ger mig ingenting.

Så känns det.

Jävla skitliv.
....

Klicka för mer information om detta ordspråk! Den som aldrig klagar väcker aldrig medlidande.
Jane Austen (1775-1817)

Fylla and friends.

Oj oj oj. Jag lyckades igen. Packa ner mig själv till botten. Men förfesten var ju kul iaf. ;-)

Inte så bra att supa sig fullast när man inte mår så bra innerst inne. Men men. Samma gäng denna gång på min balkong. Jag, Cindy, Ola och Lennie. Vi e ett bra gäng.. på att ha skoj å dricka alkohol ihop.

Vi åkte taxi till skanstull sen hoppade vi ur och Lennie fixade en ny taxi direkt hem igen, för jag blev knall kan man väl säga. Kom hem, han förklarade att han helst ville stanna, att han är kär i mig, men jag känner inte detsamma och vill bara vara själv just nu, så jag skickade iväg honom till stan igen vänligt men bestämt, och tackade för att han skjutsat mig hem. (Tur man har riktiga vänner när man behöver dom.) Pratade in två förmodligen patetiska meddelanden till en viss f.d kille, sen somnade jag nog riktigt gott.

Idag mår jag bajs. Ont i skallen som bara satan själv kan ha, men jag får väl skylla mig själv antar jag.


Vi kör ett citat igen:

DAGENS CITAT Elbert Hubbard - En vän är en som vet allt om en men och ändå tycker om en.


Nej nu ska jag återgå till sängen, min absolut bästa vän idag..

DAGENS CITAT

Sir Winston Churchill - Den nyttigaste läxan livet lärt mig, är att idioterna många gånger har rätt.

Vänner

MissLollipop T29 från Bromma i Stockholms län
hej Skickat: Idag kl 20:36
 
 
 
Goda vänner växer inte på träd är glad att jag har dig Sara,kram kram


Tack. Är oerhört glad att jag har dig med Cindy! Du är guld värd!

      image97

Trött.Så här trött var jag på jobbet inatt och när jag kom hem.. och är det fortfarande.

Inte ätit sen igår kväll och spydde i natt på jobbet, av trötthet och annat antar jag. Vaken 23timmar av 24 varav 10 var jobb..

Har mått jävligt konstigt på slutet, jag känner inte ens igen mig själv ibland..vilket inte är det lättaste..tro mig.
Nä en dusch på det här så.. kanske man vaknar till liv igen. Sen ska jag ner tll postboxen där 3 nya hyrfilmer ligger och väntar.

What is life for?


Piss är vad det är. Rent och gult piss.

Trött är jag. Varit vaken sen 7 i morse å nu ska jag alltså jobba hela natten på det till 7 imorgonbitti. Det här kommer bli greeeeat. Hoppas jag kan slumra till i soffan 2 timmar om det är lungt här.

Var på stan idag från 11,30-18. Strosade runt med Cindy som vanligt, sen gick vi till humlan å satte oss med lite käk och solade lite. Å inte hittade jag nån mobil heller. Ingen av dom fyra jag tittat ut på nätet var som beräknat. Den finaste av dom alla, den röda, visade sig vara den fulaste av dom alla.. Plastig å färgen var inte alls densamma. Den jag sett på bilden ser mer ut som vinröd, IRL kan jag ju säga att den var mellan röd, rosa å orange. Asful och som sagt dyr, men ser ut som nåt billigt man kan köpa i en tuggummiautomat för några kronor.. Nej tack.

Dom andra hade alldeles för konstiga knappsatser, vissa var för små och satt för tätt, det funkar inte med min tumnaglel tyvärr.. ;-). Eftersom jag sms:ar väldigt friskt så är det nästan viktigast, att det går snabbt å lätt att messa..
 
Det har varit en het sommardag idag.. Nu e jag alldeles rödbränd, som den kräfta jag är. Sexigt. Sen fick Stockholms city besök av Cissi, min vän från Östersund, som varit här nere några dagar, och vi satte oss i Kungsan å snackade av några timmar ihop. Trevligt!

Sen kunde jag inte sova när jag kom hem.

Å nu sitter jag här på jobbet. Trött. Less. Ingen livslust alls. 

Irriterad på mig själv och på alla i dess rike.

Hemlig beundrare..

Avsändare
worker K29 från Södertälje i Stockholms län
hej Skickat: Idag kl 00:33
 
 
 
Man skriver inte det som jag gör nu till en kvinna som man inte känner om man inte är dum, men jag är dum. Jag har gjort fel val i livet, ramlat runt som en fjant, hamnat i kalna rockband bara för att i dem spela steelguitar, mandolin, gitarr, och fan så mycket mer. Men du är vacker. Vacker, vacker! Hur kan en kvinna bli så vacker som du?

worker K29 från Södertälje i Stockholms län
hej Skickat: Idag kl 03:01
 
 
 
Hej du vackra kvinna! Detta att bara skriva så där rakt av till dig utan tanke på nåt, är bara dumt, galet och kanske sjukt. Men jag skiter i det sjuka, galna, och... nej, jag ramlade bara in på din sida och såg hur vacker du var. Och nu frågar jag dig rakt av: Vill du ta en fika med mig?---------------------------------

haha-Ja vad säger man. Såna mail gör en glad helt enkelt och jag har verkligen inte så mycket för mig att jag inte kan ta en fika med en ny människa.


Njuta by Sara.


Här sitter jag med ett glas vin (okej tredje) och har suttit här framför datorn i flera timmar förutom ett litet avbrott när jag gick och handlade på Ica globen.
 
Lyssnar igenom mina Sophie Zelmani-skivor. Så fina texter, så fin musik. Det är nog enda artisten jag har alla skivor av, förutom den senaste, den har jag inte hunnit med än. Har ju inte blivit så mycket cd-skivs-handling när min cd-spelare är pajj.

Inhandlade smörgåsrån och hongs cremeblå, malaco juicy truly, 3 dosor snus, inlagda oliver och kronärtskockshjärtan. Sitter och gottar mig, smuttar på mitt vin, lyssnar på mysig musik och bara ler. Tror det är solen som påverkat mig till det gladare.

 Njuter av livet idag.

Det är inte ofta jag känner så. Inte ofta alls. Men det är en skön känsla och jag skulle behöva känna så oftare.


Who I am.I´m just as good
as you want me to be.

I´m only to sweet
as you choose to see.

I´m reaching the level
you´re setting up.

I´m only heading
until you stop.

I´m touching you
where you let me to.

I have all those things
you say I do.

Who I am
you tell me.
Who I m
you tell me.

I only ravage
where you give me the place.

I´m only seen
until you shade my face.

I´m just as good
as you want me to be.

Who I am
you tell me.

Precious Burden
Text och musik 
 Sophie Zelmani          

Leopardhonan säger skål!


Idag är en fin dag. Solen strålar. Jag har inte ens gått och lagt mig efter mitt nattpass på jobbet. Tror jag ska sova nån timme och sen lägga mig i parken och sola mig lite fräknigare sen kanske jag tar ett glas vin i min ensamhet på ballen- bara för att det är sommar.


 På min 30årsdag den 28 juni 07- hemma hos syrran m familj. Hade just blekt håret orange.. Vilken succé..

    På t-banan för kanske 2 år sen. Har man ingen portionssnus så ber man helt enkelt en karl om en redig lös-snus.. Är dock inte så van att baka snus.. men gott vare. sexigt va!?

   1 år sen på Kellys- off course.. Lagom öl-å-hångelvänlig kväll.  

  Över 3 år sen. Metro. Full å glad. =)

 Några veckor sen. Nyktert å fint. Yeahjj :)

Ha en lovely day!

W660i vs W580i

Nu tror jag det står mellan dom här.. ska titta imorgon på elgiganten hur dom ser ut IRL.. sen är man nästan 3 papp fattigare, men det kan det ju vara värt.. såvida jag inte super bort den också..

    W660i    W580i

Det är tur att jag är så barnsligt förtjust i tekniska prylar att jag nästan "uppskattar" att jag slarvade bort min förra ;-)

Det lutar definitivt åt den röda w660i. Den är äckligt snygg helt enkelt och baksidan har ett läckert mönster..

Men W580i kommer inte långt därefter med sin inbyggda stegräknare.. Kanske vore nåt så man peppar sig själv att röra på sig lite mer..

Vad tycker ni?

Vilse i pannkakan.

Känner mig så otroligt tom just nu. Vilsen.

Allt gick så fort. Tusen känslor. Vi ville så mycket och nu känns allt som en enda pannkaka.
 
En bränd pannkaka.

Sitter rödgråten på jobbet. Känns som det var mina sista tårar.

Orkar inte mer nu.

Varför kan inte livet bara få kännas lätt och lyckligt en sekund?

Till dom ensamma


Det är en hård värld utanför
Full av ensamma människor
Ingen som hör dig
Ingen som ser dig när du går

Och det verkar som kärleken
Är till för några få
När du bäst behöver nån
Är det ingen som orkar höra på

Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till nån som frågar hur det är
Den här sången är till dom

Ingen frågar när du kommer
Ingen saknar dig när du går
Ingen delar din dröm
Ingen undrar hur du mår

Och jag ser människor omkring mig
Ser dom jobba dygnet runt
För att slippa känna efter
hur dom egentligen mår


Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till någon som frågar hur det är
Den här sången är till dom

Mitt hjärta gick med tunga steg
Nerför gatan till vårt hus
Och jag minns när vi flyttade in där
Det var 1987 och hur som helst så
Jag stod där en bra stund
Medan molnen drog förbi
Och från ett öppet fönster
Hördes en melodi

(Den lät såhär)... En sång för alla dom                                       
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till någon som frågar hur det är  

                                                                        

Klockren.Ibland känns det såhär. Right!?

Mobildjungeln..

 Jahopp då måste man ut i mobildjungeln då när min kära vän är försvunnen. :´-(
Kan hända att det blir ett inköp av en sån här.. Snygg. Mp3 och Radio. 2megapixelskamera. Det får räcka.

 Skulle hellre välja den här rent designmässigt men den har ingen radio :( och jag tycker det är så skönt att gå runt å lyssna på radio på mina promenader i brist på annat.  

Annars kan man väl ladda ner DC antar jag och den musik man vill, rå-techno att promenixa till, men jag är inte så hajj på det. Kan ju köpa downloads också men varför det när man kan få det gratis..

Someone please lär mig!!


Det regnar här i Stockholm idag.. igen..

Det regnar utav bara helvete här utanför just nu och jag har suttit på arslet framför datorn i säkert tre timmar och har inga planer på att förflytta mig heller. Borde diska innan jag går till the night shift men vi får se. Känner inte för att göra nåt idag.

Nada. Nothing.

Äta resterna av en fryspizza å käka lite godis kanske. Sova några timmar på de å sen jobba, så får det bli.

Känns förjävla tomt utan telefonen. Min bästa vän. Vart är du nu?

Den kanske supit sig full på Kvarnen eller nån överbliven folköl på gatan utanför, eller så ligger den hemma hos den där killen som jag tog taxi med, grannen, den förvuxna bäbisen, dessvärre har jag ingen aning om vad han heter, vilket portnummer han bor på eller nånting. Kommer typ ihåg vilket hus det var. Klev in, han ville hångla, men inte jag. Fick frispel när jag märkte att mobilen å jackan inte var med. Gick vinglandes hem.
Packad kallas det.
(Inget jag i normala fall brukar sträva efter att bli, men då ville jag bli full å det blev jag.)

Men det var ju perfekt att han bodde här bredvid så jag fick en gratis bulle hem. Sara hon kan hon. =) Vissa killar är till för att utnyttjas. Kan dom så kan väl jag.

Fakta

* jag är fet

* jag är rynkig

*jag börjar få mustasch

*jag kommer aldrig hitta en pojkvän

*jag ska gå och lägga mig igen

BTW

By the way. Måste fan ha varit knark i bullarna.. FAN FAN FANS jävla balle. I LÖÖÖÖV MIN MOBIL...  SKIT OXÅ. Den måste ha ramlat ur fickan, fittan.

jaja. Kul å köpa ny mobil då. Not. Köper nog en likadan kanske.

Kan ju ringa Kvarnen när Cindy kommer hit å hämtar grejorna, nu måste hon bara komma idag asså så jag kan låna hennes telefon å ringa å höra om dom fått in ett stycke mobil med ett körsbär som mobilsmycke och en Mexx-jacka med en virkad blå blomma som brosch.. Trodde jag var smart när jag gick med jackan hängandes över handväskan, sparade in på en garderobsavgift, men jag hade ju hellre betalat 15 spänn för garderoben än att förlora en jacka för tusen spänn. Det tog länge innan jag hittade den jackan också. Även om den är svart och relativt "vanlig". ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH vilket jävla pucko jag är sometimes. 

Men eeeyyy- jag hade ju kul. Ja för fan.

Nu -------------->> sängen.

Lyckad kväll.

Oh ja. Lyckad kväll igår.

Hade skitkul här hemma med Cindy, Ola å Lennie på min balkong. Vinet forsade snabbt ut i mitt behövande blod å det kändes helt okej. Drog på kvarnen. Dom hade för fan inte ens dansgolvet öppet. Besviken*** Men jag träffade mr Loveman, han å "Fred Red" gäst-DJ:ar tydligen varje onsdag nu, alltid kul att träffa mr Love. Han var på G som vanligt å körde grym musik. Bad om Respect med Aretha Franklin, kommer inte ihåg om dom spelade den.

För övrigt var det en mycket lyckad kväll..

*söp bort mobilen, värd 4500:-

*söp bort min relativt nya Mexx-jacka värd en tusing..


Men heyy jag fick ju trösthångla iaf med en kille som hade massa tatueringar, läspade och så här i eftertanke såg ut som en bäbis. Dessutom sa han att han älskar mig. Vilket skämt.

LYCKAT.

Knarkbullar?

Asså jag bara undrar va fan morsan haft i sina bullar för "konserveringsmedel".. Smör och socker i massor? Den påsen jag tog fram när mats var här har iaf hållt ända tills nu.. utan att mögla. Smakar lika gott som vanligt.

Strange... kanske e knark i skiten?

RSS 2.0