Fortsättning Hårstudio Sara

Nu är jag äntligen klar, ja iaf för idag. Hårfärgen blev rätt cool ändå och nu har jag sminkat mig och fixat bara för att få se slutresultatet när jag klippt mig klart. Har hår överallt och det kliar som satan, men roligt var det som vanligt.

Nåväl här kommer jag och min nya look, gjord all by my self :) Jag får nog fan kolla upp nån frisörutbildning ändå, jag tycker det är så kul, och visst är jag rätt duktig som gjort det helt själv? ;-)        

kortare å kortare och så här blev det alltså;

       image177

    

Hårstudio Sara

Puh, hår överallt.. Har just blekt håret och nu håller jag på klipper mig själv i badrummet men är tvungen att ta en konstpaus mitt i det kreativa jag. Just nu är håret lite mer orangerött och ljusare i hårbotten- men ser inte så tokigt ut som det låter, börjar faktiskt gilla den här färgen, men en toning med mera mörk röd tror jag ska i, istället för den rödbruna hårfärgen jag köpte. Får se vad jag hittar på när jag är klar..

Bildbevis kommer inom kort. :)

Nu är ni allt bra nyfikna va?


Kåta ungkarlar söker

Men seriöst. "Frusna män söker kärlek"!?

Nu börjar det verkligen sina i tv-producenternas hjärnor, iallafall i fantasiväg. Visst är det kul att titta på folk som söker nån; ensamma mammor, nördiga bönder och ungkarlar hit och dit, men dom kan väl iaf hitta på ett bättre namn?...

Skulle inte förvåna mig om det snart kommer ett tv-program som heter:

 "Kåta desperata ungkarlar söker sexkompis-och-kanske-även-lite-kärlek-på- söndagskvällarna" 


I din form eller min form?

Apropå sexualitet så håller jag med en homosexuell kille som jag såg på tv en gång;
"Det är väl ingen som frågar dig som är heterosexuell vad du pysslar med i sängen, så varför ska folk bli upprörda över vad vi gör!? Allt handlar ju om ens sexuella läggning, vad vi gör när ingen annan ser på, annars är vi som vem som helst fast vi är kär i någon av samma kön."

(Väl talat tycker jag, och jag kanske själv har besvarat min egen fråga om huruvida jag är bisexuell eller inte!?)

* * *
I vilket fall så tycker jag att kärlek är vackert hur det än förekommer- I din form eller min form.
* * *

Jag blir glad av kära människor, ja oftast iaf.
Det gör mig uppåt att se glädje i andra människors ögon, att höra andra skratta- det ger mig förhoppning om livet. Att jag nån gång kommer känna mig lyckligare, att jag nån gång kommer hitta den där drömprinsen som bara ser till mig och ingen annan. Att jag nån gång kommer hitta någon att dela såväl vardag som fest med. 

Vissa dagar känns det dock exakt tvärtemot. Jag kan bli riktigt ledsen, deprimerad eller avundsjuk, när jag ser ihopslingrade människor på tunnelbanan som står och slejkes å hånglas offentligt. Bli svin-irriterad ärligt talat. 
Men dom dagarna har jag en riktigt dålig dag förmodligen..


Ja, det där beror helt på vilket humör jag är på....

* * * *
I vilket fall så tycker jag att kärlek är vackert hur det än förekommer- I din form eller min form.
* * * *

Ett sexuellt bi eller inte?

Jag kom att tänka på en sak. En rätt oviktig sak men som man ändå funderar över. Är jag bisexuell?
Jag vet faktiskt inte. Det är skumt det här och jag behöver lite hjälp i frågan. I och för sig så känner jag väl inte direkt behovet av att veta "om jag är något" eller ej, men ändå..

Är man bisexuell när man gillar att hångla med andra tjejer? När man gärna tittar in en snygg välformad kvinnlig häck? När man kan känna en attraktion till en vacker speciell kvinna?

Eller måste man haft sex "fullt ut" för att vara bisexuell?
(Isf är jag det inte så mycket kan jag iaf avslöja om det var nån som var nyfiken på min sexuella natur..)

Var i det här ligger definitionen bisexuell egentligen? Vart går gränsen för sex egentligen?

(Egentligen? Det är väl upp till var och en..)Hm, om nån känner sig mer säker på svaret än vad jag själv gör så kan ni väl slänga iväg en kommentar =)

Spela cool å dricka sprit

Snyggingpuman Cindy kom hit i lördags. Jag sminkade henne å hjälpte henne med håret sen började vi kolla på en film och drack "champagne" som värsta lyxslamporna på söder om söder. Nej det var ingen riktig champagne, för den var god- jag gillar inte champagne, inte dom jag smakat under åren iaf, men det här var nåt mousserande vin hon fått när hon fyllde 30 som hon tog med sig, och det smakade faktiskt helt okej. Efter att vi snackat munnarna ur led om diverse insåg vi att vi inte kom någon vart med filmtittandet utan gav oss in på spriten istället. Jag kokade upp lite Turkisk Peppar med vatten och blandade i den grymt äckliga bensin-smakande lakrits-spriten från närköpet på Rhodos, och den blev därmed drickbar- yeeeejjj. Efter det tog vi tåget till medis och gick för att kolla in Kristallen (på Pelikan) vilket var ett jättemysigt ställe kanske för en dejt, men inte för två danssugna pratsugna flickor som oss, så vi drog vidare till Kvarnen.

Väl framme där kl 1 på natten så var det längsta kön som vanligt och vi var rätt runda under fötterna så jag sa till Cindy att- "följ med mig här så provar vi och går förbi kön, sen ställer vi oss framför vakten och ser vad som händer"..

Väntade efter några som gick in, sen tittade bara vakten på mig och Cindy och sa- "Välkommen"!
HA HA vilken känsla. Bara gled förbi kön, spelade cool och kom in, och kanske, kanske kom han faktiskt ihåg mig den kvällen när jag skulle träffa Magnus, när jag bara låtsades vara nån som brukar få gå före kön fast jag aldrig egentligen har gjort det eller har nåt slags privilegium att göra det heller.. Kanske kom han ihåg mig. :) 

Jag tror jag har lyckats. Satans lättlurade vakter där på söder, eller så har jag väl förmågan att prata till mig saker..

Jag tror både och...

=)

U are beautyFULL

Ja det är du. Du är så äckligt full av vackerhet att jag blir alldeles tagen.

En underbar vän är du också.

Här kommer en idolbild på Cindy. Se till att skriv ut den och sätt den inne på toan när du runkar, för det kan bli nödvändigt. ;-)Tessorna- och jag.så här kan en kväll på Kellys se ut när man är med Tessorna två :) Vilka sötisar va!? :)


Ska vi ta en grogg?

Grogg lär ha fått sitt namn efter amiral Vernoon med öknamnet Old Grog.
Amiralen bar en uniform kallad grogram. 1740 utfärdade han en order om
att manskapet skulle ha sin rom utspädd med vatten.


Definitionen av grogg; Med uttrycket "grogg" avses en dryck som blandats
av två komponenter, varav den ena är groggvirke och den andra är en alko-
holhaltig dryck. För att vara en grogg krävs det att groggvirket utgör mindre
än hälften, volymmässigt, av drycken. Om inte så är fallet kallas drycken
en "drink".


Definitionen av groggvirke; Med uttrycket "groggvirke" avses den komponent
av en grogg som innehåller minst alkohol procentuellt sett.


Och nu då?

Nu tänkte jag droppa ner i sääng.

Bums.

Nu.

Vill somna- nu.

Till sist- men inte minst.

Till sist denna afton, natt eller om det nu snart är morgon, nåväl, så vill jag rikta en stor tanke till min pappa, min faster, min vän Linda och hennes mamma samt till alla andra som ständigt verkar bli drabbade av den hemska knussliga luraktiga sjukdomen; cancer

En till tanke skänker jag till alla andra därute som har -eller har haft det- jobbigt på olika sätt i år.

En tanke till mig själv, en till min mor och till min syster
 samt till många många vänner.


Det kommer ljusna!
Vi säger så- och hoppas på!Rest in Peace U Hot Heath!

Sen denna natt... vill jag även rikta ett stort TACK till Heath Ledger för hans fantastiska skådespelarinsatser genom åren som gått. 

För att han fick mig att både gråta och le- inte minst i Brokeback Mountain och i filmen Candy- som jag verkligen föll för- och som handlar om droger som han nu sägs ha dött av.


♥ Rest In Peace U Hot Heath! ♥

♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥

♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥

Först..

...vill jag rikta ett stort grattis till Mary som fått nytt jobb. Hon har mått så dåligt över arbetstiderna och annat på nuvarande jobbet så nu när jag precis läst att hon fick jobbet blir jag så glad för hennes skull!

Grattis Mary! U rock! Klicka för att stänga bildenHär kommer lite vackra liljor till dig min sköna böna :)


Herr Wi vs Leopardhonan

Har just kollat igenom hela Situation Magnusson. Peter är så sjukt rolig att han slår dom flesta, söt, och charmig verkar han också. Naturlig men ändå brat på nåt bra sätt. Hur i hela helvetet en brat nu kan vara bra? Äh inte vet jag men det vore roligt att få gå på en dejt med honom och se hur han är utanför tv-kamerorna. Så Peter läser du det här så vet du..Anytime sweetiepie.. :P

Apropå tv-kamerorna så kom jag just att tänka på Johan Wiman igen. Ni vet han kändisen jag raggade upp på Kvarnen förut.. Kan det vara ett halvår-ett år sen eller så, jag vet inte men iallafall så gav han mig hans nummer för dom skulle vidare på Spy Bar.. ("Spyan"!!! ) Han messade sen och frågade om jag skulle komma dit men då Cindy ville åka hem så hade jag ingen lust att åka dit själv.. Mess hit och dit senare, och mest en massa dirty förstås så plingade det till i mobilen en dag när jag var vrålsjuk med feber och allmänt snorig i snoken. Efter några mess ringde han och vi bestämde att han skulle komma över med käk. Ja, jag fegade inte ur såklart, även om jag när jag ser det så här i efterhand verkligen borde fegat ur i det skick jag befann mig i..(Fattar inte varför jag gjorde det för som sagt var jag riktigt riktigt hängig och alltså inte direkt i form för en dejt med nån överhuvudtaget. I guess I was bored.. Well- han beställde thai-käk och kom över till min lilla lya, kallade mig älskling fast den enda kontakt vi haft efter mötet på kvarnen var sms till och från.. Gör kändisar så? Eller stockholmare? Kallar folk för älskling.. Herre jesus. Iaf verkade han riktigt intresserad av mig och min familj och bla bla m.m m.m och sen efter 1½ timme ursäktade han sig för att han skulle åka på middag hos en vän som sen skulle flytta utomlands- vilket förmodligen var en riktigt dålig ursäkt bara.. Han klagade dock på min annars så charmiga dialekt, fast på ett skojigt sätt, så jag tog inte åt mig. Jag är ju bara jag, och jag vet att jag är bra, och jag skiter fullkomligt i om du är känd eller icke känd. It´s your lost.

Just take me as I am or--Leave me.

Sen dess knappt nån kontakt, and I don´t blame him trots allt.. Hur kul är det att komma hem till en tjej som är i absolut värsta dagsformen, snorig, snabbt påklädd och en tio-minuters-make och som dessutom snackar hes norrländska med en bunt näsdukar i högsta hugg?
Han tyckte tydligen inte det var så upphetsande iaf..Men tydligen var jag så pass intressant att när jag var på toan så hann han snoka igenom min dator och se att jag bloggar.. och någon dag efter så var det sista messet jag fick av honom att han bad mig radera honom från min blogg..  Dum som jag var raderade jag historien, därför får ni den nu igen.. och nej han har inte hört av sig sen dess.. tack och lov kanske- vad vet jag.. Jag skickade ett inte så trevligt mess tillbaka att man inte går in och snokar i någons dator första gången man ses.. snacka om självupptagen- right..

Detta om detta. Så nu vet ni och jag hoppas verkligen "Herr Wi" läser fortfarande- det vore en ära att få förgylla hans dag lite mera än med ett dirty sms.

Vem du än är, och må vara, och du väljer att träffa mig- så stå för det åtminstone- känd eller icke känd. Det var ju inte några dumma grejor jag skrev om honom. Faktum är att det bara var positivt. Meh han var en coward tydligen.

Kan du inte stå för vad du gör, så är du bara ynklig- whoever u are.


Goodies;

 Ami James


  Kat Von D


Not like everybody else

Dagen igår när jag inte skulle gå ut blev en helomvändning framåt kvällen. Tess ringde och ville ha sällskap till Kellys då hon hade fixat barnvakt, så det var bara att hänga på. Träffade dom gamla vanliga Kellys-stammisarna och en massa annat trevligt folk. Mot slutet av kvällen ringde Magnus (loveman) och det var ju inte igår. Så vi möttes upp på tunnelbanan och drog hem till mig. Låg och snackade framt till 7 i morse om då och nu och att vi borde hänga oftare, alltså som vänner. Han är härlig och rolig och framförallt egen, jag gillar såna människor, som inte är som alla andra.

Nu har jag just kollat Miami Ink mitt favvoprogram, och kollar runt lite på nätet för att se om jag hittar nåt fint motiv till min nästkommande tatuering. Får se vad det blir den här gången men det lutar ju definitivt åt leopardhållet. Antingen bara mönster eller ett ansikte som mynnar ut i mönster.. Jag får se vad det blir. Ska hänga med Cindy till east street tattoo nån dag och kolla lite också, men tror knappast dom har nåt motiv som intresserar mig till fullo, det är svårt att hitta det man söker, jag får nog be om hjälp att pussla ihop något så det blir som jag vill. Hört att dom tar 500kr i konsultation, och jag tänkte ta reda på om dom drar av det sen av summan av tatueringskostnaden, annars tycker jag det låter vansinnigt att betala så mycket om det inte handlar om en delbetalning..Då går jag till nån annan i såna fall.

Nä nu blev jag hungrig. Sjukt sugen på bröd, smör och ost och en stor kopp chai. Mums. Affären har öppet i 20 minuter till..hm undra om jag ska orka gå dit eller äta av det som finns hemma.

Jag får nog ta mig en funderare i nån minut.. sen blir det movietime.

Bert-Hjördis?

Fan vädret suger verkligen och jag sitter fortfarande i min gröna underbart sköna morgonrock med laptopen i högsta hugg i soffan.

Idag tänker jag inte gå ut överhuvudtaget, no way.

Undra vad den här stormen heter eller kommer att kallas?


Bert-Hjördis?

(skulle jag inte försöka sluta sitta så mycket vid datorn? jo, men det är svårare nu fan i mig när datorn sitter vid mig..)

A real beauty!Så här kan ett vackert exempel på en amtaff se ut. (Det här är troligen en blandras det med.. för en renrasig amstaff har mycket hårdare drag- jag föredrar en blandis, gärna amstaff/pitbull som nyss var här och som jag träffat på förut)

cat/amstaff-pitbull=hardcore

Aldrig har jag sett Kasper så rädd.. Fick nyss lyfta fram honom efter att han suttit bakom gardinen i en halvtimme. Han hoppade upp på soffan, orolig och med svansen tjock som aldrig förr och sur..Han är riktigt sur nu.. Inte ens kunde jag locka fram honom från soffan till köket med godis med kattmynta i.. då är han tjurig..Godis brukar alltid funka för en tjockis som Kasper the cat. Selma var förvånande nog tuffare, hon såg mer nyfiken ut och satt faktiskt hela tiden på sängen och spanade vad det var för nåt som rörde sig på golveet.... och vågade sig iaf fram nu efteråt för lite godis..

Anledningen; Jo en liten amstaff/pitbull-terriervalp var nyss på besök och ville gå fram och hälsa, och det råkade bli så att den skulle springa glatt fram till Kasper i hörnet av hallen och Kasper som aldrig sett en hund förut, och allra minst en liten valp av en stark och mäktig ras, blev såklart livrädd och kände sig trängd, reste ragg, fräste och gjorde ett försök att hoppa upp på köksbordet som han dessutom missade med en duns och ett litet skri.. Sen hoppade han upp igen och gömde sig bakom gardinen.. och där låg han alltså i en halvtimme.. När jag klappade honom såg han riktigt arg ut.. och sur.. jag gick och bytte tröja så han slapp känna samma hundlukt, för ja, hundar luktar och den höll på busa runt med mig och mina lurviga leopardtofflor, sen la den sig i min famn på golvet, så jag luktar nu, vilket inte Kasper uppskattar tydligen.

(jag kan säga att det var svårt att släppa den illaluktande hundvalpen när dom skulle gå.. ville bara att den skulle stanna och sova vidare hos mig- även om katterna förmodligen tyckte nåt annat.. R_I_V_A_L!!!)

Det visade sig att Mary känner killen med hunden som jag mötte på vägen hem i lördagsnatt. Han berättade att han har valpar och jag sa att jag så gärna vill ha en amstaff, så nu när mary var här så ringde hon honom så han tog med sig en valp och kom hit.

Sååå underbart söt och nu blev man ju inte mindre sugen på att skaffa hund direkt.. suck.. Jag vill också ha.. Men det går inte, även om jag vill.


Kanske i framtiden..  Hoppas!

Vart tog solen vägen?

Nu har jag haft en laptop i några dagar och det känns fint. Har till och med lärt mig skriva på den vilket jag trodde var omöjligt när man är van ett "vanligt" tangentbord, men det funkar helt okej. Går nästan lika snabbt som förut fast ibland kommer jag åt musen vilket är jäkligt störande.. Nu har jag dock kopplat in en riktig mus men sitter ändå i soffan med datorn på benen och musen på en kudde bredvid. Funkar finemang. Vet inte hur jag ska göra om jag ska behålla datorbordet eller sälja det och sätta nånting annat där.. Köpte ändå en laptop för att det är mer praktiskt för mig som bor så litet och för att jag ska kunna skriva av mig när jag känner för det, vart jag än befinner mig, i soffan eller i sängen innan jag somnar.

Har installerat allt själv och det var inte så svårt. Dock söker jag en produktnyckel som jag ska lägga in, den ska finnas på baksidan av datorn och det gör den, men när jag skriver in numret och koderna så att säga så säger den att den inte stämmer... hm så det är väl mitt enda problem so far..

Ska också försöka ladda hem en viss sida där jag kan få ner lite musik åt film. Dock inte det jag hade sist utan en annan sida som verkar både lättare och bättre.

Helgen blir lugn, kanske en bio med Cindy, annars känner jag inte för att göra nåt just nu. Har en svacka och det är pissväder ute.

Vart tog solen vägen? Min läkare berättade härom dagen att det endast har varit 25 soltimmar i december här i Stockholm.. Inte konstigt att det var min värsta månad..
 
Hoppas det kommer lite sol snart.

Handikappad

Livet lunkar på i sakta gemak.

Har inte köpt nån ny dator men imorgon får jag sällskap av Cindy på stan och bärhjälp så då blir det nog ett datorköp förhoppningsvis.

Som pricken över i käkade Kasper sönder min andra mobilladdare i lördags så det blev lite panikartat när jag upptäckte det och det kändes som man inte kommer få nån kontakt med omvärlden överhuvudtaget då jag inte har någon hemtele heller... Tur nog fanns en laddare att låna på festen hos Petra i lördags, och nu lånar jag Tess ikväll. Hittade en ny laddare med någorlunda pris som jag köpte nyss på tradera så den kommer väl med posten på onsdag om jag har tur.

Annars är det okej, det börjar bli bättre. Jag börjar sakta ta mig ur mitt hemska vinteride. Det känns som om livet blir lättare igen, iaf dagar när solen skiner- en otroligt skön känsla. Diskar, tvättar och donar, och det är ta mig fan skönt att inte ha dator för ett tag- man får lite gjort- som jag förmodligen inte hade fått gjort annars. Men samtidigt känner man sig handikappad utan dator för man kan inte kolla upp nånting själv utan måste till nån kompis eller be någon om hjälp, så det ska bli skönt att köpa en ny, som dessutom fungerar smärtfritt förhoppningsvis..

När jag köpt dator så ska jag sakta men säkert börja rensa igenom garderoben och sälja kläder och annat på tradera. Min garderob ser ut som ett bombnedslag minst sagt och jag har massor jag inte använder och kläderna bara ligger på hög. För små, för stora, för fula- u name it. Handväskor i lass. Här ska säljas! Så håll utkik på tradera snart efter Leopardhonans auktioner ;-) Du kommer nog kunna göra ett fynd eller två kanske... ;-)

Nej nu har jag suttit här alltför länge och ska vara lite social.

Vi hörs snart- kanske imorgon...

Harddisc failured..

Min dator dog förra torsdagen, därför har jag inte kunnat blogga här på ett tag. Men att datorn gick sönder gjorde ju så att jag fick en del annat gjort.. Putsa fönster, städa, diska, tvätta... så inget ont som inte för något gott med sig..

Well jag återkommer inom kort hoppas jag. Ska snart iväg och köpa en ny dator så jag kommer igång igen.. Men det får nog bli lite mindre sittande framför datorn och mera göra annat även då. Jag har upptäckt att det finns roligare saker än att sitta vid en fyrkantig burk hela dagarna, och snart är ju våren här. :=)

Nu är jag hos Jenny och käkar den sedvanliga pizzan från haket här under. Så gudomligt goda. Ska umgås lite mer nu.

Tjing!

Kanske borde?

Sjukt trött är jag idag.... Trots att jag somnade som en stock igår efter midnatt nångång. Vaknade och klev upp efter 12,30 idag och jag sitter fortfarande framför datorn och undrar vad man ska göra av.. eh.. kvällen.. Har diskat iaf och fixat lite papper som ska skickas iväg till försäkringskassan- så jag får pengar nån gång i ÅR..Allt tar ju sån satans tid och dom gör typ allt för att man inte ska få några pengar.

Och nu sitter jag här igen vid datorn och orkar inget mer. Usch. Vissa dagar är bättre och idag är det tyvärr sämre. Mår rätt bra men är så trött så jag vill bara gå och lägga mig igen. Kan visserligen bero på den hårda nyårsaftonen också.. icke att förglömma. Men då är det värt det :)

Kanske borde ta en dusch, har inte duschat sen i söndags eftermiddag innan festen..Igår gick jag och köpte en pizza, det var det enda vettiga jag gjorde, eller ovettiga och onyttiga, under hela dagen- men men.

Kanske borde gå ut och få lite frisk luft..

Kanske borde käka middag- hungrig är jag också. Men har inget gött hemma tror jag.

Kanske borde packa upp resten i resväskan som stått sen jag kom hem i fredags..

Äh ska rota lite i frysen och prova med en dusch och sen ut nånstans. Måste ju posta breven så det inte tar hundra år till innan jag får mina pengar å så..

Ma råkes!

Årets sms.. ;-)

Så i början av året kom ett roligt sms skrivet i fyllan av herr Lager;

"Hej min vän. Hoppas du har det bra Sara. Glöm aldrig att du är betydelsefull, för jag är, även om det rimmar, inte obetydelsefullt. Kräm från din Ola!"

Snacka om att jag garva när jag läste det här igår :)

Ola du är så jävla bra. :)

-------------Till er alla..

Oj vilken rolig nyårsafton det var igår. Har inte haft så roligt på nyårsafton sen jag var i Holland för 3 år sen. Vi var 17 st i Mary och Daniels lilla tvåa räknat när Jenny kom, ja förutom den helt fantastiskt underbara lilla chihuahua-valpen Grim då som låg och sov i sovrummet. Marys nytillskott i familjen.

Oj oj oj vad söt den var, så pytteliten och jätteglad och busig. Tog upp den och den somnade nästan mot mitt bröst. Me love Grim :) Vill också haaaaaaa. *avis* Funderade i ett ögonblick på att röva med mig den hem under jackan ;-) men undra vad Selma skulle tycka om det? Kasper skulle nog tycka det var lite roligt med leksällskap som är så lekfull fortfarande..men knappast Selma, Fast man vet ju aldrig. Är iaf så oerhört sugen på att skaffa hund och har varit i säkert 2 år nu, så man blir lätt avundsjuk. Mary får ha med den på jobbet. Lyllo hon. Men jag unnar henne det. Jätteglad för hennes skull att det kommer funka med jobb och allt och vovven.
 
Ja ja åter till saken. Nyårsafton. Just det, där var vi; Mary bjöd på snittar och små rullar med pastrami och oliver i till förrätt, sen köttgryta och ris, och dessert var chokladmousse med vindruvor i och grädde och en sån där gul sak på toppen i ett skal.. ja nån slags frukt. Jo just ja, sharon heter dom. Smaskens!
 
Efter maten så hade Marcus och en av dom tre Kalle som fanns på festen fixat en quiz där dom sjöng och spelade gitarr så var vi andra indelade i lag och skulle gissa låten och artisten m.m. Superkul! Sen hade Mary såklart köpt några stickers som fick vandra runt och alla satte en lapp på varandra med olika benämningar. Jag fick "Drama Queen" av en Micke, en kille som jag efter gårdagen kallar Heath Ledger för han var riktigt lik honom, en dubbelgångare, och trots att han inte känner mig så passade det in rätt bra.. Drama Queen. moa ha ha. Nån blev en slacker, en annan geek, en tredje gold-digger och Daniel blev stud. Eftersom Jenny kom senare då den stickern som var kvar var borttappad så fick hon ett annat klistermärke som jag hittade i Daniels bokhylla och fick av honom, en söt liten björn. Det är Jenny det. :) 

Pratade polska med Kalle i köket och snackade om dom mysiga barer som finns i Polen, dansade psytrance och snackade Docklands med en annan Kalle, kramades, skojade, myste med Grim, käkade chips och hade så trevligt hela kvällen. Tolvslaget gick vi ut på berget och såg fyrverkerier över hela söder. Vackert! Vid 4 tiden så droppade vi av fulla och glada vidare hem till Marcus för lite efterfest.
 
Jag och Jenny, Heath, Marcus och David- som jag fick för mig att kalla Johnny Depp- trots att det inte fanns en enda likhet förutom hårfärgen, drog alltså ner till Marcus lya som också är i Aspudden. Det blev inte så jättemycket mera sprit (har jag iaf för mig) men det behövdes knappast heller då vi alla var glada och överberusade ändå sådär inpå morgonkvisten. Men vi drog igång musik och dansade, sen slocknade alla utom Marcus på hans svarta hörnskinnsoffa. Så så många timmars sömn blev det inte i morse, men otroligt roligt, och det var ännu roligare att vakna fortfarande full och ligga och dryga sig med alla och skratta. Efter ett tag så vaknade vi iaf till liv efter mycket skämtande, lite panodil och vatten, så vi tog och gav oss av hemöver med tunnelbanan till Liljeholmen.

Där i väntan på Tvärbanan mot Globen så träffade vi på en äldre dam med en hund som hon fullkomligt fick dra efter sig i tö-snön, för den vägrade gå.. Jag började självklart fjanta mig med den och damen i fråga, hunden hette Fiffi, en grå liten pudel. Hon måste ju ha hajjat att jag fortfarande inte var riktigt nykter.. ha ha.. Kom senare på när vi satt på tvärbanan att det hade varit dagens skämt att börja dryga sig med henne och säga "-ÅH vilken fin liten katt du har. Vad heter kissen? Är det en skogskatt?" Det hade varit riktigt kul men tyvärr kom jag inte på den briljanta idén förrän vi satt på tåget.. Skulle bara kunna tänka mig hennes min och "-Nej det är en hund.." Moaa ha ha ha ha. Så jag och Jenny höll på garva ner oss när jag kom på den roliga lilla idén. Den måste jag utföra en annan gång när jag träffar på en hund och en gammal dam..

Usch så busig jag är. :) 

Stort TACK till Mary & Co för en fantastisk nyårsafton!!

Till er alla från mig.. eh alla.. ett riktigt ballt, roligt, trevligt, soligt, kärleksfullt, fantastiskt, kreativt och skapande gott nytt år!

RSS 2.0