Aperfitta

Hej här sitter jag och dricker aperfitta med Mary, eller apertif som det så fint heter.

:) Nu ska vi på Kellys och sen en sväng på Kvarnen, ska bli gött.

puss å kram


Fuck this

Inte en jävel som kommenterat angående min klipp på Mary. Jävla muppar, är ni avundsjuka eller? På att jag kan, vågar och inte ni? Nämen skit i re rå!

Nåväl mary vart väldigt nöjd iaf- med håret.. och jag satt och kollade upp utbildningar igår. Dilemmat är som följer, allt är såklart privat som vanligt när man vill göra något, dvs att du måste vara rik för att kunna gå en sån här utbildning.. eller ta ett fett lån som kommer bli knivigt att betala tillbaka.. SUCK!

Fuck this shit! Jag ska iaf dokumentera alla klipp jag gör hädanefter och sen ska jag bryta mig in på Toni & Guy och bli lärling eller nåt.. men lärling existerar väl inte i dagens samhälle, eller gör det det?





TJIWAOWWAN Grim

Här e Marys vovve Grim! Världens sötaste tjiwaowwa.... =) (chihuahua)

image214

Studio Sara

Jag tog mig an Marys hår igår som jag berättade, här kommer bildbevisen..

Före:
 (tyvärr glömde jag att ta bilder innan hon tvättade håret, men det var så här jämnlångt innan jag klippte henne)

Efter:
     

Hon hade fått massor av beröm på jobbet idag berättade hon, och det gör mig väldigt glad då jag inte har nån som helst frisörutbildning men börjar starkt fundera på att skaffa mig en..

Visst blev hon fin?! :)


Plattaste påskägget

fick jag idag på posten av sötaste Cindy!

TAck bästaste du! :) Jag har faktiskt inte köpt något smågodis i helgen alls så det här var gott!

Snart kommer Mary å brummar förbi med bilen. Vi ska iväg å käka på Hermans, vegrestaurangen på söder, dom har helt underbart god vegmat!

Påsktupp och tuppjuck

Det blev ingen ensam påsk ändå, även om jag tänkt mig påsken så.. Vin har druckits, benen dansat, vänner har träffats och jag har haft det riktigt bra. :)

På fredagen umgicks jag med Ola på kvällskvisten, drack lite (eller kanske rätt mycket) vin, snackade relationer och tragedier och skrattade som bara vi kan, sen drog vi på Golden och mötte upp Tess& Co, och jag har inte haft så kul på länge- även om jag ramlade in i ett vitt draperi som jag trodde var en vägg att stötta sig mot.. ha ha. Träffade en vacker och rolig grek gjorde jag också, ett riktigt lammkött. Det satt fint som en souvlaki..

Lördagen spenderades med Jenny på kvarnbergsplan. Lite mera vin, Stockholms godaste pizzor och en kväll med hennes nya dvd-spel, schlagerspel. Vi sjöng å vi vrålade och jag vann faktiskt båda gångerna, men inte berodde det på kunskap, då Jenny är drottningen av schlager, nej det var så att jag fick ta ett kort där jag ombads att byta plats med "andra laget".. så då fick jag Jennys plats och därmed vann jag. Inte för att jag nånsin brytt mig speciellt mycket om att vinna ett spel, bara spelet är roligt och underhållande så kvittar det. Har aldrig varit en dålig förlorare.

I söndags vaknade jag upp i Jennys säng som hon så snällt delade med mig då jag inte orkade åka hem där på natten, drack lite kaffe tillsammans sen åkte jag hem för att träffa Mary. Vi pratade om livet och sen åkte vi till Länna där vi shoppade lite onödigheter på Eko, en riktigt trevlig affär där man skulle kunna strosa runt mycket längre än en timme, men dom stängde å vi drog hem till mig igen. Bjussade Mary på käk, min goda pasta med ädelost, skinka och broccolisås. Jam Jam. Sen åkte Mary hem.

Dagen har återigen spenderats med Mary. En sväng till Kungens kurva och sen en långpromenad runt Vinterviken. Det var jättefint där i Vinterviken och premiär för mig då jag aldrig varit där förut, och vi promenerade över en timme innan vi mot slutet var rätt nöjda när vi såg bilen igen då det vart rätt kyligt mot slutet. Efter det åkte vi hem till henne där jag träffade Grim igen- Marys fina chihuahua. Hade med mig ett litet tuggben till honom och en liten rosa pipande igelkott som han busade runt med, helvild och helt underbar. Vill också haaaa en hund!! Sen blev det Marys goda gryta till middag, lite gammal highschoolrulle, mera bus med Grim och sen hade vi skönhetssalong a´la Sara och jag klippte henne, hon blev jättenöjd och jättefin! Sen fick jag skjuts hem och nu sitter jag här å dravvlar med er.

Nu är det dags att se avsnitt 8 av Lost, spännande spännande, sen blir det sängen. Imorgon ska jag försöka ta mig iväg på gymmet- det kan behövas efter en helg av mycket god mat och vin.


Vita Stockholm

ÅÅÅHH det är helt vitt här i Stockholm idag! I love it! Ja, för ljusets skull då, men vet inte om jag har lust att gå och ut pulsa runt i det när det inte är plogat.. Eller så drar jag på mig mina lurvtassar och går ut och går och bara njuter av dom härliga snöflingorna!

Selma och Kasper sitter på varsitt bord å spanar ut över vinterlandet, ögonen fladdrar lika mycket som snöflingorna, det ser riktigt roligt ut. :)

Igår käkade jag prinskorv med äppelmos och kalvsylta med rödbetssallad, bara för att det är påsk.

Det är en ensam påsk, men jag har valt det själv.

Kalla kårar..

Det kan aldrig bli för mycket rysare och den här gav verkligen kalla kårar. Riktigt bra film.


Detox dag 1

Då har jag som "alla" andra i kompiskretsen köpt Detox idag och ska rensa ur slaggprodukter ur kroppen i de 20 kommande dagarna. Är nog en hel del skräp och gifter där inne som vill ut kan jag tänka mig, efter all skit jag tryckt i mig i vinter.. Provade samma kur en gång för många många år sen, eller ja, jag provade en vecka kanske sen orkade jag inte dricka längre. Som om det skulle vara svårt att dricka? Jag dricker ju hur mycket vatten som helst om dagarna. Nu köpte jag iaf en Detox med smaken persika/citron, men jag kan inte påstå att det är nån större skillnad på "detox-smaken" iaf.. smakar som det gjorde då.

Annars har jag varit rätt duktig i två dagar. Igår diskade jag och tvättade, sen åkte jag och handlade mat i hökis och sen hem och gjorde jordens godaste kycklinggryta, ja iaf enligt mig själv. :) Blandade i massa gott och mellangrädde, ja ibland måste man ju få synda med grädde i maten.. :) Smarrigt blev det iaf. Idag har jag slöat ett bra tag men sen tog jag mig i kragen och gick till gymmet, drog av 35 min kondition och sen armar och axlar, mer ska det bli i minutersen en promenix till Ringen och köpte "avgiftningen".

Så skönt när jag får energi, när jag känner att jag lever igen. Hoppas verkligen den här detoxen ger nån verkan, att man känner det i kroppen liksom, annars är det ju 200 spänn i arslet, och det finns ju bättre ställen där dom kan behövas.. 

Attitude

och.. utgången i fredags vart trevlig med Petra.

image208

Var först en sväng på Engelen och dansade hej vilt, sen drog vi vidare mot Kvarnen där ena vakten fick för sig att jag var för full, vilket fasiken inte stämde, så jag snackade med vaktchefen men han "litade" på sina vakter sa han och typ struntade i oss fast jag fan i mig inte var för full.. Jävla idioter.

Så efter många om och men och en kvart ute i kylan så sket vi i Kvarnen. Petra åkte hem för hon skulle jobba dagen efter så jag drog själv vidare på Kellys där "min" vakt inte var där såklart utan i Thailand i 2-3 månader.. och dom som stod där kände inte igen mig så jag fick ställa mig i kön.. dessutom för jag hade sån attityd enligt den ena... GAAH vilka idioter det finns.. Det hjälpte inte att Tommy i garderoben känner igen mig, eller alla andra typ, närå. Så jag blev lite ilsk, och dom tyckte jag hade en dålig attityd.. men men.. whatever. In kom jag iaf snabbt ändå för jag trängde mig fram i kön, sen träffade jag en trevlig kille som hette Emil, och såg ut som Edward Norton= Emil Norton :) Tyvärr missade jag han när alla gick ut, men jag hade det trevligt överlag och sen drog jag med t-bananen hem.

Såvaremedet.



Dexter is da shit!


dags för ännu ett avsnitt av Dexter.. Har laddat hem säsong 2 som jag gluttar på nu. Lika bra som vanligt :)

Hela och "rena"...

Erik & Mackan 
Det finns många roliga karlar i detta avlånga land, det här är två av dom. Har du inte sett programmet Hela och Rena med Erik och Mackan så tycker jag du ska se det . Dom gör mig glad, särskilt Erik då, han är alltid så kul. :) 

Bra skit!

Nej solen strålar inte idag- men det gör jag.
Känns skönt och jag har avklarat en frukost och en diskning so far. Sen blir det tåget mot hökis tror jag för att inhandla lite mat på billiga matdax och sen ska jag bjuda Petra på middag ikväll. :) Vrålmys!

Sen får vi se vart det bär av, hon tar med sig vin.. så det kan aldrig gå fel. Jag och Petra och roséeeevinet!
 
Bra skit! =)

Nä- en snus på det här så..!




Sevärd film!!

Nu känns det lite bättre igen.

Sett en helt underbar film som heter Eight Below. Kan varmt rekommendera den.

Inspirerad av en sann historia om ett gäng forskare som gör en expedition i Antarktis och blir tvungen att evakuera lägret p.g.a två skadade och en rejäl snöstorm. De måste lämna kvar deras 8 slädhundar men polarguiden kan inte glömma sina vänner och åker tillbaka för att hämta hem dom ..




Ont i själen

Jag är inte som alla andra, jag känner det, jag vet det- fast vem är det? Alla är vi väl olika? Finns det något som heter normal i dagens samhälle?
 
Vad är normal?

Att ha ett jobb att gå till varje dag, att ha pojkvän och barn, villa, volvo och en hund? 

Varför är alla så rädda för att involvera sig i nån som inte mår riktigt bra? Varför är alla så rädda? Är det för att det är jobbigt att komma nån så nära inpå att det kanske framkallar mörka minnen och ångest hos dem själva?

Ibland undrar jag verkligen. Men min syster sa en gång en bra sak till mig när jag berättade att det finns väl ingen kille som vill ha mig när jag berättar att jag är vinterdeprimerad och kanske sjukskriven varje vinter;
-"Men måste du berätta allt för alla du träffar då så direkt"?

Nej jag måste inte berätta att jag är sjukskriven just nu, och varför, men jag är en sån person som inte gillar att ljuga, och därför har jag till vissa valt att säga som det är, och många av dessa "vissa" har sedan valt att gå...Men varför ska jag hymla om vem jag är, min person? Jag kan inte rå för att vissa ämnen i min hjärna inte är så "glada" som hos andra även om jag djupt och innerligt önskar det. Önskar att jag hade ett felfritt perfekt, glatt liv. Men så är det inte. Saker har förändrat mig. Killar som varit svin, mamma som har sin sjukdom. Det har förändrat mig.

Just nu är jag så rädd att släppa in någon alls att jag finner mig i att vara själv. Det verkar ändå bara bli fel. Ingen som vågar.

Jag skulle ju vara världens bästa flickvän. Synd att ingen förstår det. Att ingen vet hur omtänksam jag är, hur mycket jag bryr mig om de mina, hur romantisk och fantasifull jag kan vara.

Samhället är helt skruvat idag. Jag har varit deprimerad i säkert 8 år till och från men gick in i väggen för 5 år sen. Sen dess har jag hankat mig fram på jobb-sjukskrivning-jobb-sjukskrivning, jobb, men inget händer. Inget blir som förr. Vem ska man prata med och vem skall förstå?

Har du brutit foten så är det så självklart allting. Men inte när man har ont i själen.


-Tänker du på självmord ibland?
frågade min läkare mig en dag.

-Jag tänker på det väldigt ofta.. ibland dagligen, men jag tror aldrig jag skulle kunna utsätta min familj för nåt sånt, för dom skulle må så dåligt om jag gjorde det. Jag kanske borde prata med någon!?

-Det kan vi prata om nästa gång du kommer hit.

och när jag kom dit så hade han själv blivit sjukskriven..

Allt får man göra själv för att bli frisk, du ska inte tro att nån annan hjälper dig, och när man är sjukskriven så orkar man faktiskt inte det alla gånger. Istället ligger man i soffan och äter och tycker synd om sig själv.
Man blir fet, ful och äcklig och då vill absolut ingen ha en. På något sätt nån slags självuppfyllande profetia.

Men jag försöker, och försöker, och ibland vill jag bara ge upp.

Så är det.






Avsaknaden av kärlek.

Jag är deppig idag. Otroligt deppig. Känns som jag aldrig kommer hitta någon att dela det här livet med. Som om jag alltid kommer vara själv. Jag, jag och bara jag.

Så jävla less på att käka mina middagar själv, att promenera själv, att handla själv, att inte ha någon att bry mig om som bryr sig om tillbaka. Att alltid vakna upp själv utan att ha någon att krama om pussa hej då innan denne går på jobbet.

Och nej vi snackar inte vänner här, för vänner har jag, och katter har jag, och en familj borta i norr som visserligen inte riktigt verkar förstå men ändå.

Vi snackar kärlek med stort K- nånting jag aldrig verkar få uppleva på riktigt. Vi snackar avsaknaden av kärlek snarare.

Jag är så trött, så less, allt är så grått idag. Jag vill bara försvinna. Slippa allt.



Stoppa den illegala jakten!!!

Kolla här, blir så ledsen när jag ser sånt här!! (finns en länk här under men den syns inte... men klicka ändå..)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2030017.ab

 Stackars vackra tigern!

soffpotatis

Borde gå ut och posta några brev.. men inte ens det orkar jag.

I´m having a bad day today, och allt började när solen försvann, lika fort som den kom. :(

Har lagt upp lite auktioner på tradera iaf, det har jag gjort.. Sen håller jag på laddar ner säsong 2 av Dexter. Ska bli spännande :)

Usch vilken soffpotatis jag är asså. Skulle iväg å träna, men jag orkar inte, jag blir fast här hemma idag. Ont i halsen har jag också. Får faktiskt skylla på det. Stod till och med i mitt horoskop att om jag hade en förkylning på g så skulle jag hoppa över motionen idag..

HA, sådeså!

Tjuvlyssnat.se

Globala bekymmer

Tåg mot Södertälje C

Kille 1 ~18: Jag hade det sämsta sexet igår...
Kille 2 ~18: Va?
Kille 1: Ja, det var som att vifta med en limpa i Globen..


Att drömma

sig bort kan ibland bli räddningen på dagen.

När man har sämst med pengar vill man shoppa som mest. Det slår aldrig fel..

Idag drömmer jag om läckra prylar såsom dessa;


GUESSGUESSGUESSMorticiaGUESS
Kunde inte säga det bättre själv.. ;)

Så om nån skulle vilja skämma bort mig så är ni välkommen anytime att knacka på min dörr med paket och choklad.

www.guess.com

Projekt: "städa-rensa-tvätta-förnya"

Avklarat igår:

*Dammsugit
*Tvättat
*Diskat
*Lagat potatis o purjolökssoppa


Avklarat idag:

*Städat balkongen
*Gått ut med massa skräp


Jag är ganska nöjd med de två dagarna. Nu återstår massa andra projekt som skall göras energifyllda dagar innan jag börjar jobba igen-- puh!

Att göra;

*Rensa ur och städa i klädskrubben och garderoben
*Rensa ur och flytta brudkistan från hallen till vinden
*Sortera och sätta in papper i "viktiga pärmen"
*Ta bort gamla datorn och sälja datorbordet
*Ta ner fåtöljen från vinden och sätta där datorbordet stod
*Åka och fixa en byrå till hallen

PUH, lång väg kvar med andra ord.. men jag tar det dag för dag. :)


Trötstäta is the shit!?

Fredagkväll. Champagnen och förra helgens dejt lyser med sin frånvaro och jag har just provat att göra min första omelett nånsin. Omelett liksom, jag som inte gillar att äta ägg, men va fan, jag hade två ägg hemma kvar efter jag gjort paj förra veckan och var hungrig. På min mjukostförpackning stod ett tips om att man kan göra ostomelett, det lät ju faktiskt gott, så jag slängde ihop en röra med ägg, kryddor, mjukost, lite korv och tomater- blev faktiskt helt okej.

Verkar som en rolig fredag va? Tröstäta is the shit. Suck!

Gick bra hos nya läkaren iaf, och nä, min andra läkare har inte åkt in i fängelse som en vän trodde, ha ha.. han är själv sjukskriven ett tag framöver.. men det var nästan bara bra, för den här läkaren var mer engagerad, och jag med. Solen strålade idag så jag gick från Östermalm in till city och lallade runt ett bra tag på stan. Blev ingen vidare shopping då pengarna också lyser med sin frånvaro och jag väljer att lägga pengarna på mat framför kläder just nu.. trist nog.. även om jag borde göra tvärtom, mindre mat och mer kläder kanske.. Fast vad är det för mening att köpa kläder när dom sitter som skit? Nä fruktansvärt.

Annars då, jo rå. Våren verkar ju vara här, och jag försöker så gott det går att sysselsätta mig med träning och annat när orken infinner sig.

Imorgon ska vi ut och ha roligt, jag, Tess och Cindy m.fl. så vi ses på Golden då! =)

see ya.

Are you LOST?

 
En sak till bara.. Det är inte bara "Sawyer" som är het i Lost.. "Sayid" är också en riktig heting tycker jag.. mmm

Då jag laddat hem och tjuvtittat så är jag snart på del 6 nu.. och jag kan säga att ni som tyckt det varit snurrigt på slutet ni har bara mer att vänta.. det blir värre.. Eller ska man säga bättre? 

Are you LOST? Jag börjar då bli det..

 

Ansökan fixad.

Sjukskriven eller inte så har jag nu slängt iväg en jobbansökan på ett gruppboende i Tanto där Petra jobbar. Hoppas dom ringer för jag vill ha nytt jobb..

Solen strålar men jag är ändå trött, vad är det här? gaaaah. Och det fanns bara drop-in-biljetter kvar till box ikväll, så får se om jag tar en promenad nu under dagen och ser om det finns några kvar.. eller så får vi gå på vinst eller förlust i kväll.

Ha en bra dag!


Snus-abstinens

Jag har fortfarande inte tagit mig iväg...

Jag skulle kunna döda någon just nu.

Måste gå och köpa NU- pronto!

snuuuuuuuuus

Nä nu måste jag ut och köpa snus- annars blir jag lätt galen här- och så ska jag köpa en onico, för jag ska sluta snusa var det ju tänkt.. Kanske känner mig pigg och glad och go igen bara jag kommer ut. Kanske får jag för mig att gå förbi arbetsförmedlingen och friskskriva mig ändå. Ska skynda mig ut nu och tänka vidare på saken.

baj baj

15 igen?

Usch vad neggo jag låter idag va!? Egentligen är jag inte det, eller är jag? Jo kanske lite. Känns som jag är bakis fortfarande.

Jag har ingen snus, jag sov inget bra inatt och jag har för lite stålar efter räkningarna. Det är pissväder, blåsigt och kallt.

Tyckte jag kände mig redo för att jobba igen och tänkte friskskriva mig idag, men idag känner jag att jag inte är redo än. Känner tyvärr en press från andra att bli "frisk" igen, t.ex mamma.. Jag måste tjäna pengar och så så jag klarar mig- allt handlar om pengar för henne... Men jag har faktiskt jobbat upp så jag har en buffert och kommer med all säkerhet jobba i sommar så jag blir galen på den här pressen.

Varför känner jag mig som en 15-åring igen varje gång jag pratar med mamma?
Jag är vuxen nu, jag sköter mig själv och min egen ekonomi och har gjort sen jag var 16 år.. såå.... men jag vet ju att hon bara vill väl egentligen.. men kanske förmedlar det på fel sätt. Ändå gruvar jag mig för att tala om att jag troligen blir fortsatt sjukskriven, och jag gruvar mig för att kanske dejta igen och kanske komma in på att jag inte jobbar, och varför bla bla. Det finns killar som skrämts iväg av det förut, men då handlar det bara om okunskap, och en sån kille vill jag ändå inte träffa.

Nä planen nu är att träffa läkaren på fredag, be om fortsatt sjukskrivning mars ut, och känner jag om t.ex en vecka eller två att jag mår bättre igen, för det har verkligen varit till och från nu på slutet, så är det ju bara att gå och friskskriva mig. Så får det bli. Jag vet att så fort verkligen våren kommer igång och solen tittar fram så mår jag så himla mycket bättre. Cindy sa att det skulle bli en toppen-vecka så jag hoppas på att väderleksrapporten stämmer!

kram!

Blåst på konfekten!!

Alla verkar blogga om melodifestivalen nu så jag får väl göra detsamma, eller melodifestivalen, jag menar snarare dessa deltävlingar på deltävlingar på deltävlingar..  Är det bara jag som skiter i vilket?

Seriöst. Jag har slökollat på två stycken deltävlingar nu, visserligen har jag druckit vin under dom tävlingarna, men dom enda jag tyckte var bra var The Poodles/E-type, hon skåningen med "Upp och hoppa", Nordman och Linda Bengtzing- som för övrigt var den enda jag hört som verkligen hade en "schlager"- sen sög ju typ hela rasket..

Hörde att Carola inte gick vidare- fy fan vad rätt.. Hon var tydligen så självsäker på att gå vidare att hon redan hade bokat en hotellsvit där Eurovisionsschlagern går av stapeln, sen så går hon inte ens vidare till svenska festivalen... Snacka om blåst på konfekten!! 

Okej, men visst, för att inte låta alltför bitter så kan jag väl hålla med om att det är okej lördagsunderhållning, men egentligen tycker jag det här med alla deltävlingar bara är för mycket. Det är ändå bara EN melodifestival, och det är den som räknas i slutändan, där EN går vidare till den stora Eurovisionsschlagerfestivalen.. sååååååå .. lägg ner alla miljoner tävlingar innan..

Vuxen konversation

Dejten som aldrig blev av förra lördagen tog vi igen igår.

På hotellbarerna Clarion och Hilton blev jag rejält bortskämd med både champagne och vin- och trevligt sällskap såklart. Blev bjuden hela kvällen- puh- jag är inte van sånt och brukar inte gilla när killar ska bjuda mig, men jag släppte på mina löjliga "göra-rätt-för-mig-själv-regler" för en gångs skull och lät mig bjudas och bli bortskämd en hel natt- vilket faktiskt var en rätt härlig känsla då jag inte är van vid det. :)

Förde trevliga konversationer om allt och inget. Vuxen konversation- och vad jag anser är vuxen konversation är när man samtalar om annat än vilket nytt tv-spel som kommit ut exempelvis.. Inget fel på tv-spel dock, tro mig det kan vara jättekul- men kanske inget jag föredrar att min blivande sysselsätter sig och hela helgerna med.. som man hört att vissa gör..

Vi pratade om att resa, vad vi vill ha ut av livet, vad vi söker hos en blivande partner m.m. Bara allmänt vuxet liksom, och det kändes skönt att faktiskt känna sig lite mogen för en gångs skull, och att sitta med någon jag också vet har mer livserfarenhet än mig själv då han är 9år äldre. En karl skulle man väl kunna säga. Ingen snorvalp för en gångs skull.

Jag var iklädd glansiga svarta tights, stövlar och en svart tunika så jag kände mig väldigt kvinnlig igår. Hade på mina fina smycken jag fått av Cindy och ja, jag kände mig som en kvinna- en vacker kvinna som blir uppvaktad av en charmig man. Jag brukar alltid ha jeans- ja nästan jämt, men jag trivdes faktiskt igår när jag klädde upp mig, även om det inte riktigt kändes som mig först, men efter ett tag vande jag mig, så nu blir det nog liknande utstyrsel nästa helg när vi ska fira Tess och gå på Golden.

See ya!

här sitter jag på dejt och har det jättetrevligt. Vi får se vart%2

DSC00718.JPG
här sitter jag på dejt och har det jättetrevligt. Vi får se vart det bär.. Puss från Leopardhonan :)

RSS 2.0